Kısa bir süre önce, tanıdık bir toptancıdan sipariş ettiğim, tam uzunlukta, yaşayan bir bebek gibi silikon bir bebekle seks yapmayı denemeye karar verdim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Kısa bir süre önce tanıdık bir toptancı aracılığıyla sipariş ettiğim tam boy silikon bebekle seks yapmayı denemeye karar verdim, nasıl oldu da
Tabii ki harika. Ve tüm bu bebekler eğlence ve çeşitli uyarımlar için kullanılıyor...
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Kısa bir süre önce tanıdık bir toptancı aracılığıyla sipariş ettiğim tam boy silikon bebekle seks yapmayı denemeye karar verdim, nasıl oldu da
Bir keresinde bunlardan birini bedava almıştık. Şoförlerimizden biri alkollü olduğu için onu direksiyona geçirdik ve unuttuk. Ve sabah ilk gelenler şef ve sevk memuru oldu. Patron onu gördüğünü ve neredeyse tüm enstitünün çığlık attığını söyledi. Moka ona bunun bir oyuncak bebek olduğunu açıklamadı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Bebeğe boşaldıktan sonra onu nasıl yıkayacağınızı merak ediyorum - omzunuz üzerinde banyoya sürükleyin, yoksa ikinci kez kayganlaştırıcı olacak mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Önce seks oyunları, sonra da anne-kız oyunları. Yıkama, bakım. Bazı özel araçların olmasına şaşırmazdım. Vajinalar için üç bakım ürününden oluşan bir set sunsalar bile. Ve işte tam bir lastik kadın!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 6 months
Kauçuk Zina’yı mağazadan satın aldık,
Kauçuk Zina
Bir sepet içinde getirdiler.
Ağzı açık kalmıştı,
Kauçuk Zina,
Sepetten düştü,
Çamura bulandı.
Biz
Kauçuk Zina’yı benzinde yıkayacağız,
Benzinde yıkayacağız
Ve parmağımızı sallayacağız:
Olmayın çok mavi,
nKauçuk Zina,
Yoksa Zina’yı
Mağazaya geri göndereceğiz.
(c) Agnia Barto
Kauçuk Zina’yı mağazadan satın aldık,
Kauçuk Zina
Bir sepet içinde getirdiler.
Ağzı açık kalmıştı,
Kauçuk Zina,
Sepetten düştü,
Çamura bulandı.
Biz
Kauçuk Zina’yı benzinde yıkayacağız,
Benzinde yıkayacağız
Ve parmağımızı sallayacağız:
Olmayın çok mavi,
nKauçuk Zina,
Yoksa Zina’yı
Mağazaya geri göndereceğiz.
(c) Agnia Barto
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 1 month
Onun ihtiyaçlarını karşılamak adına, bunun mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum, bunu kendim denemekten çekinmem. Ama bence canlı olan, kauçuk olandan çok daha hoş. Ve ona oral seks yapmayı düşünmüyorum. Gerginliği azaltmak dışında herhangi bir heyecan olduğunu düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 2905 Views
-
Last post by Maaş
-
- 49 Replies