Kısa bir süre önce, tanıdık bir toptancıdan sipariş ettiğim, tam uzunlukta, yaşayan bir bebek gibi silikon bir bebekle seks yapmayı denemeye karar verdim.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Kısa bir süre önce tanıdık bir toptancı aracılığıyla sipariş ettiğim tam boy silikon bebekle seks yapmayı denemeye karar verdim, nasıl oldu da

Unread post by Nikk »

Tabii ki harika. Ve tüm bu bebekler eğlence ve çeşitli uyarımlar için kullanılıyor...
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Kısa bir süre önce tanıdık bir toptancı aracılığıyla sipariş ettiğim tam boy silikon bebekle seks yapmayı denemeye karar verdim, nasıl oldu da

Unread post by Serge12345 »

Bir keresinde bunlardan birini bedava almıştık. Şoförlerimizden biri alkollü olduğu için onu direksiyona geçirdik ve unuttuk. Ve sabah ilk gelenler şef ve sevk memuru oldu. Patron onu gördüğünü ve neredeyse tüm enstitünün çığlık attığını söyledi. Moka ona bunun bir oyuncak bebek olduğunu açıklamadı.
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexb »

Bebeğe boşaldıktan sonra onu nasıl yıkayacağınızı merak ediyorum - omzunuz üzerinde banyoya sürükleyin, yoksa ikinci kez kayganlaştırıcı olacak mı?
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by XiaH »

Önce seks oyunları, sonra da anne-kız oyunları. Yıkama, bakım. Bazı özel araçların olmasına şaşırmazdım. Vajinalar için üç bakım ürününden oluşan bir set sunsalar bile. Ve işte tam bir lastik kadın!
t8ZZ
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by t8ZZ »

Kauçuk Zina’yı mağazadan satın aldık,
Kauçuk Zina
Bir sepet içinde getirdiler.
Ağzı açık kalmıştı,
Kauçuk Zina,
Sepetten düştü,
Çamura bulandı.
Biz
Kauçuk Zina’yı benzinde yıkayacağız,
Benzinde yıkayacağız
Ve parmağımızı sallayacağız:
Olmayın çok mavi,
nKauçuk Zina,
Yoksa Zina’yı
Mağazaya geri göndereceğiz.
(c) Agnia Barto
These users thanked the author t8ZZ for the post (total 3):
Yün, Alexb, XiaH
Sashah07
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Sashah07 »

Onun ihtiyaçlarını karşılamak adına, bunun mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum, bunu kendim denemekten çekinmem. Ama bence canlı olan, kauçuk olandan çok daha hoş. Ve ona oral seks yapmayı düşünmüyorum. Gerginliği azaltmak dışında herhangi bir heyecan olduğunu düşünüyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”