15 yıllık SW deneyim alışverişi, anılar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: 15 yıllık yazılım deneyimi alışverişi, anılar
WK nedir? Terminoloji ve kısaltmalar konusunda iyi değilim)))
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 9 months
Eşim ve ben de uzun zamandır bu konunun içindeyiz, zaten 25-27 yıldır.
Hatta ilk defa bir şekilde hazırlık yapmadan spontane başladık. Her şey alkolle oldu ama ben beğendim, o da beğendi.
Hatta ilk defa bir şekilde hazırlık yapmadan spontane başladık. Her şey alkolle oldu ama ben beğendim, o da beğendi.
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Senin adına sevindim, pratikte içmiyorum ve kendiliğinden, prensip olarak aramızda bilinçli olarak tek bir toplantı olmaz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 10 months
Hikayeler çok iyi. Ama bana öyle geliyor ki yazar çok endişeli ya da yazarken bunu yeniden yaşıyor. heyecanlanmak
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Bu benim böyle ilk deneyimim, düşüncelerim biraz karışık, elimden geldiğince özür dilerim ve bu nedenle henüz herhangi bir hikaye olmadı, sadece ilk deneyim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
Saçmalık. Benimki hiçbir zaman FFM’ye ilgi göstermedi. Ben de onu sürekli olarak bu tür konuşmalara getiriyorum ve şunu soruyorum: “İşte bu, neredeyse bütün erkekler biseksüel kızların, FFM’nin hayalini kuruyor, gerçekten istemiyor musun?” aslında nasıl olduğunu bilmiyor, baş edemeyeceğinden korkuyor, nasıl uygulayacağını bilmiyor. Ve bununla birlikte, bu konudaki tüm iletişim sona eriyor. Görünüşe göre bir kız bulup onu daha sonra ikna etmem gerekiyor.
MFM’ye gelince, bilgisayarımda benzer konuyla ilgili videolara rastladı, ilk başta neredeyse akıllara durgunluk veriyordu - ne yapıyorsun, izliyorsun Bu. İlk başta buna güldüm. Sonra bu konunun benim için de ilginç olduğunu itiraf ettim. Bir süre sonra ilgisi uyandı. Geçenlerde seks sırasında dedi ki - sanki ilgileniyor ama başka bir erkeği yanıma koyamayacak ((ilgileniyor ama kıskançlık zaten bunu düşünme aşamasında... Hımmm. Öyle bir şeyle karşılaştım) kompleksi olan bir adam mı yoksa hemen hemen herkes böyle mi?
Erkeklerin konuşmasını nasıl dinlersiniz - "vay be, bishki, bu harika, iki hatunla yapardım, vay be" Veya "ben yapardım" benimkini iki yayda sikeyim.’’ Ama gerçekte çoğunluk için. Her şey kelimelerle anlatıldığı gibi mi? Samimi konular hakkında konuşabildiğim kişiler arasında bu ailelerde uygulanmıyor, ancak orada genellikle eş bir erkeğe durmayı emreder
Bu yüzden zaten birçok kişinin tavsiyesini düşünüyorum - ya partner buna ilgi göstermiyorsa, yan tarafta partner aramanız gerekir. onunla dene, birçok insan ailesini çökertiyor Ama ben kendiminkini aldatmak istemiyorum ve muhtemelen yabancılarla da yapamayacağım, eğer kocam yakındaysa, ama yanına gitmek. kendim bir başkasının "arkadaşlığı"... siktir, ve ben her şeyden önce ona yatakta zevk vermek istiyorum.
MFM’ye gelince, bilgisayarımda benzer konuyla ilgili videolara rastladı, ilk başta neredeyse akıllara durgunluk veriyordu - ne yapıyorsun, izliyorsun Bu. İlk başta buna güldüm. Sonra bu konunun benim için de ilginç olduğunu itiraf ettim. Bir süre sonra ilgisi uyandı. Geçenlerde seks sırasında dedi ki - sanki ilgileniyor ama başka bir erkeği yanıma koyamayacak ((ilgileniyor ama kıskançlık zaten bunu düşünme aşamasında... Hımmm. Öyle bir şeyle karşılaştım) kompleksi olan bir adam mı yoksa hemen hemen herkes böyle mi?
Erkeklerin konuşmasını nasıl dinlersiniz - "vay be, bishki, bu harika, iki hatunla yapardım, vay be" Veya "ben yapardım" benimkini iki yayda sikeyim.’’ Ama gerçekte çoğunluk için. Her şey kelimelerle anlatıldığı gibi mi? Samimi konular hakkında konuşabildiğim kişiler arasında bu ailelerde uygulanmıyor, ancak orada genellikle eş bir erkeğe durmayı emreder
Bu yüzden zaten birçok kişinin tavsiyesini düşünüyorum - ya partner buna ilgi göstermiyorsa, yan tarafta partner aramanız gerekir. onunla dene, birçok insan ailesini çökertiyor Ama ben kendiminkini aldatmak istemiyorum ve muhtemelen yabancılarla da yapamayacağım, eğer kocam yakındaysa, ama yanına gitmek. kendim bir başkasının "arkadaşlığı"... siktir, ve ben her şeyden önce ona yatakta zevk vermek istiyorum.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 6):
- Fargal94, Pol66, Büyük oğlan, Sami, Airsex, Uzman
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Pek çok erkek mal sahibidir, başkalarının karılarını sikenler de dahil, Allah korusun, onların elbette korkuları var ve bizden bile daha fazla korkuları var, kıskançlıktan başlayıp aniden diğerinin olacağı gerçeğiyle biten. ondan daha iyi, hiçbir ezici çoğunluk dkna, hayalperestler ve kızları için mutlu olmasa da, normalde iki kişi tatmin olur, bu büyük bir öfke, kıskançlık içimizde var, ancak ailenin bir şey olduğuna dair bir anlayış var sıradan bir aile olduğumuz ve sefahatin olduğu, benim çok paramın yettiği ve onun da ödeyebildiği ve bunu paylaşıyoruz, boş zamanımızı böyle geçiriyoruz, iş yerinde sokakta kendimi insanların arasına atmıyorum ve ne de benimkini yapar
- These users thanked the author SwetaSw for the post (total 3):
- Devam etmek, Fargal94, Büyük oğlan
-
- Oral stimülasyon
53 yaşındayım ve iki kadını aynı anda tatmin edemeyeceğimden eminim, bu yüzden bile tatmin edemiyorlar. dene.
Seksi çok seviyorum, hoşuma gidiyor ama yaşım buna izin vermiyor. Bu yüzden ona bakmayı seviyorum. Eşim 47 yaşında ve hala istiyor ve istiyor ama ben buna karşıyım. Ve bu sırada orada olun, izleyin ve biraz mastürbasyon yapın. Bu benim için yeterli. Ama bu sırada ben de bir şeyler başarabilirsem, o zaman kesinlikle harika olacak.
Her şey basitçe açıklanabilir. Bu fizyolojidir. 20 yaşındaki her erkek iki, hatta üç kadını kolaylıkla tatmin edebileceğini düşünür. Ve bir erkek 40’ın üzerinde olduğunda, zaten yaşlanmıştır ve yetenekleri konusunda şüpheler ortaya çıkar.AmberaMaze: ↑11 May 2024, 13:59 Erkeklerin konuşmasını dinlediğinizde - "vay be, bishki, bu harika, iki piliç sahibi olmak isterim, vay". Veya "benimkini iki yayla koparırdım". Ama gerçekte çoğunluk için her şey kelimelerle söylendiği gibi mi?
53 yaşındayım ve iki kadını aynı anda tatmin edemeyeceğimden eminim, bu yüzden bile tatmin edemiyorlar. dene.
Seksi çok seviyorum, hoşuma gidiyor ama yaşım buna izin vermiyor. Bu yüzden ona bakmayı seviyorum. Eşim 47 yaşında ve hala istiyor ve istiyor ama ben buna karşıyım. Ve bu sırada orada olun, izleyin ve biraz mastürbasyon yapın. Bu benim için yeterli. Ama bu sırada ben de bir şeyler başarabilirsem, o zaman kesinlikle harika olacak.
- These users thanked the author Barsuk70 for the post (total 3):
- Fargal94, Büyük oğlan, çoban
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Bence pozisyonunuz doğru: Bir kadın başkalarıyla bile olsa zevk alır ama bu onun sizi daha az sevmesini sağlamaz.
-
- Penetrasyon
Barsuk70,
Evet, ben’ Benimle birlikte bu konuları 20’den fazla kişiyle tartışıyorum. O zamanlar tamamen sağırdı ama şimdi en azından ona biraz ilgi duyulmaya başlandı.
Evet, ben’ Benimle birlikte bu konuları 20’den fazla kişiyle tartışıyorum. O zamanlar tamamen sağırdı ama şimdi en azından ona biraz ilgi duyulmaya başlandı.
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- SwetaSw
-
- Oral stimülasyon
Bizim ailemiz zaten 32 yaşında, çocuklarımız var, en büyük oğlumuz 31, kızımız 9 yaşında. Ve biz birbirimizi seviyoruz. Ne olursa olsun her zaman orada olacağını, her zaman eşim olacağını biliyorum.
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 8 months
Ben ve benimki bazen hayal bile kuruyoruz..
Bunun bir sakıncası olmayacağını ima ediyor. hem FFM hem de MFM’yi denemek. Beni heyecanlandırıyor ama fantezilerden öteye gidemiyorum. Gerçek hayatta nasıl davranacağımı hayal bile edemiyorum..
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, işte bu kadar. . Ben böyleyimAmberaMaze: ↑11 May 2024, 13:59 Lanet olsun. Benimki hiçbir zaman FFM’ye ilgi göstermedi. Ben de onu sürekli olarak bu tür konuşmalara getiriyorum ve şunu soruyorum: “İşte bu, neredeyse bütün erkekler biseksüel kızların, FFM’nin hayalini kuruyor, gerçekten istemiyor musun?” aslında nasıl olduğunu bilmiyor, baş edemeyeceğinden korkuyor, nasıl uygulayacağını bilmiyor. Ve bununla birlikte, bu konudaki tüm iletişim sona eriyor. Görünüşe göre bir kız bulup onu daha sonra ikna etmem gerekiyor.
Bu yüzden zaten birçok kişinin tavsiyesini düşünüyorum - ya partner buna ilgi göstermiyorsa, yan tarafta partner aramanız gerekir. onunla dene, birçok insan ailesini çökertiyor Ama ben kendiminkini aldatmak istemiyorum ve muhtemelen yabancılarla da yapamayacağım, eğer kocam yakındaysa, ama yanına gitmek. başkasının "şirketi"... kahretsin Evet, her şeyden önce ona yatakta keyif vermek istiyorum

Ben ve benimki bazen hayal bile kuruyoruz..
Bunun bir sakıncası olmayacağını ima ediyor. hem FFM hem de MFM’yi denemek. Beni heyecanlandırıyor ama fantezilerden öteye gidemiyorum. Gerçek hayatta nasıl davranacağımı hayal bile edemiyorum..
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Ama kendi adıma şunu söyleyeyim ki 20 yaşındayım. "hızlı bir nişancıydı" ama artık bunu çok daha uzun süre yapabilirim.Barsuk70: ↑11 May 2024, 14:17Her şey basitçe açıklanabilir. Bu fizyolojidir. 20 yaşındaki her erkek iki, hatta üç kadını kolaylıkla tatmin edebileceğini düşünür. Ve bir erkek 40’ın üzerinde olduğunda, zaten yaşlanmıştır ve yetenekleri konusunda şüpheler ortaya çıkar.AmberaMaze: ↑11 May 2024, 13:59 Erkeklerin konuşmasını dinlerken - "vay be, bishki, bu harika, iki kızla birlikte olmak isterim, vay". Veya "benimkini iki yayla koparırdım". Ama gerçekte çoğunluk için her şey kelimelerle söylendiği gibi mi?
Seksi çok seviyorum, hoşuma gidiyor ama yaşım buna izin vermiyor. Bu yüzden ona bakmayı seviyorum. Eşim 47 yaşında ve hala istiyor ve istiyor ama ben buna karşıyım. Ve bu sırada orada olun, izleyin ve biraz mastürbasyon yapın. Bu benim için yeterli. Ama bu sırada ben de bir şeyler başarırsam kesinlikle harika olur.
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Size en parlak toplantılarımızdan birini geniş bir formatta anlatacağım; o zamana kadar bu tür toplantılarla ilgili bazı deneyimlerimiz zaten vardı. Komşu bir bölgeye geldik ve tanıdığımız bir çiftin yanında kaldık; organizatörler bir hamam kompleksinde 25-30 kişilik bir etkinlik düzenliyorlardı, oldukça nezih bir şeydi, hamam taraftarı değilim, kelime tam anlamıyla havasız ve sıcak. bana göre değil ama orayı ben seçtim. Belirlenen saatte geldik, dinlendik, onlarla hamama gittik, meğerse bizden 4 çift daha azmış, bizimle ve organizatörlerle birlikte, başka bir bekar kız ve 6 m bekarlar....
- These users thanked the author SwetaSw for the post (total 4):
- Ahah, Fargal94, Büyük oğlan, Sokolov
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
SwetaSw, çok ilginç yaz. .iki soru.
1. Partnerin penisi kocasınınkinden önemli ölçüde büyükse, koca kıskanmıyor muydu?? 2. Çok sayıda insanın olduğu hamamdaki bir partide, belirli bir erkekle seks yapmayı reddetmek isteseydiniz nasıl davranırdınız?
1. Partnerin penisi kocasınınkinden önemli ölçüde büyükse, koca kıskanmıyor muydu?? 2. Çok sayıda insanın olduğu hamamdaki bir partide, belirli bir erkekle seks yapmayı reddetmek isteseydiniz nasıl davranırdınız?
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Bir üyeyi kıskanmak aptalca ve böyle bir olayda hayır, hayır anlamına gelir, ancak asıl durum, reddetme nedenini açıklamadan, organizatörler bunu izliyor, herkes bunu biliyor, eğer bu kişi bir olay yaşamamışsa. diğerleriyle değil, bu organizatörlerle sonuçlandı ve kocamın bedeni çok büyük değil16 cm
11 saat 19 dakika 15 saniye sonra gönderildi: Hamama gittik, herkes üstünü değiştirmeye başladı, ben siyah dantelli külot ve iç çamaşırı giyiyordum, ziyafet büyük bir odada gerçekleşti. Ortada köşe deri kanepeler, büyük bir alçak masa vardı, ayrıca yakınlarda bir yüzme havuzu, yakınlarda bir duş, bir dinlenme odası ve genellikle nargile ve benzeri gibi çok tenha köşeler vardı, atmosfer çoğumuz için zorlayıcı değildi; bazılarını yakından tanıyordum.
Neyi, nasıl yaptığını başkaları için yazmayacağım, sadece kendim için yapacağım.
Hamamın yapımına başlamış herkes etrafa dağıldı. bir çiftle de kaldım, yalnız kaldım, iki adam benimle flört etti, kocam olmadan aktif bir hareket yapmadım, iki yanımdaki kanepeye oturdular, üçüncüsü geldi ve yanıma geldi , benimki geri döndü ve karşımızdaki masanın karşısındaki sandalyeye oturdu, O sırada adamlar çoktan yanıma toplanmıştı, bacaklarımı okşuyordu, göze çarpmadan onları daha da genişletmeye çalışıyordu, sanki izin, onay istiyormuş gibi benimkine baktım, Bakışlarından umursamadığını anladım, adamlar şortluydu, ellerimi penislerine koydum ve iç çamaşırlarını yoğurmaya başladım, hemen daha aktif hale geldiler, bacaklarımı daha geniş açtılar, beni okşamaya başladılar, yaklaşıyorlar külotum, birden arkamdan üçüncüsü ellerini sabahlığıma koydu ve göğsümü yoğurmaya başladı, bakmak için başımı geriye attım, hemen beni öptü, ellerimde iki penis hissettim, onları sarsmaya başladım öpmeye devam ettim ve hemen külotumda bir el hissettim....
3 saat 23 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Kıçımı öne doğru eğdim, bacaklarımı daha geniş açtım, beni öpmeye devam etti, göğüslerimi alttan çıkardı ve yoğurmaya ve meme uçlarımı sıkmaya başladı, zaten iki, üçüncüsü eliyle beni okşadı, öpücüklerle bitti, kocama baktım, olanları ilgiyle izledi, en azından herhangi bir olumsuzluk fark etmedim, bacaklarım açık, çıplak oturdum göğüslerim dışarıda ve ellerimde iki sik var, oğlanlar benden daha gençti yaklaşık 30 yaşındaydı kişisel eşyalar da uygun büyüklükteydi, biri başımı hafifçe eğdi, eğildim ve zevkle emmeye başladım, bir süre sonra ikincisinin beni kalçalarımdan çektiğini hissettim, durdum ve kanepede köpek stili oldu ve birincisini emmeye zorladı, ikincisinde ustalıkla beni arkadan yoğurdu, külotumu kenara itti, açgözlülükle emmeye devam ettim, çoktan alınmaya hazırdım, bana bir döndü kıçımdan yavaş yavaş ona doğru gelip bana girdi, kalçalarımı oldukça yoğun bir şekilde tutmaya başladı, bazen kıçıma şaplak atıyordu, sonra durdu, içimden çıktı, arkamdan başka biri belirdi, külotumu indirdi, içime girdi ve yeni çıkmış olan beni yavaşça sikmeye başladı, önden yanıma geldi ve penisini yüzüme getirdi, ağzıma aldım ve arkadan kalçalarımı tutarak beni sikmeye devam etti, sonra onu hissettim başparmağıyla anüsümü yoğurdu, parmağıyla girmeye çalıştı, bir süre sonra içimden çıktı, kanepeye oturdum, indirilen külotumu çıkardım, ilk önce emdim, beni sırtıma koydu ve yaymaya başladı bacaklarımdan birini kanepenin arkasına fırlattım ve ikincisini aşağı indirdim, üzerime eğildi ve içime girdi ve artan bir hızla beni sikmeye başladı, fena değildi ama pek de rahat değildi, o zamanlar İkisinin anlattığına göre oda müsait olunca üstümden indi, kalkmama yardım etti ve yolda kıçımı patileyerek odaya gitti. Kozmetik çantamda yanıma mendil ve yağlayıcı aldım. Oda oldukça küçüktü, çift kişilik bir yatak ve komodin vardı. İçeri girer girmez hemen her taraftan etrafımı sardılar, her tarafımı tırmalamaya başladılar, her tarafımdan öptüler, sonra beni kalçalarıma indirdiler, her taraftan siklerini yüzüme soktular, benimki de dahil, ben de sırayla emdim serbest elimle, bir sonrakini çektim, bir süre sonra, ne olduğunu bile bilmiyorum, beni elimden tutup ayağa kaldırdılar, başımın üstünde daha alçak bir pozisyona kaldırdılar, hatta benimki gibi görünüyor, her taraftan [url=viewtopic.php?t=13671]her taraftan beni öpüyorlar....
11 saat 19 dakika 15 saniye sonra gönderildi: Hamama gittik, herkes üstünü değiştirmeye başladı, ben siyah dantelli külot ve iç çamaşırı giyiyordum, ziyafet büyük bir odada gerçekleşti. Ortada köşe deri kanepeler, büyük bir alçak masa vardı, ayrıca yakınlarda bir yüzme havuzu, yakınlarda bir duş, bir dinlenme odası ve genellikle nargile ve benzeri gibi çok tenha köşeler vardı, atmosfer çoğumuz için zorlayıcı değildi; bazılarını yakından tanıyordum.
Neyi, nasıl yaptığını başkaları için yazmayacağım, sadece kendim için yapacağım.
Hamamın yapımına başlamış herkes etrafa dağıldı. bir çiftle de kaldım, yalnız kaldım, iki adam benimle flört etti, kocam olmadan aktif bir hareket yapmadım, iki yanımdaki kanepeye oturdular, üçüncüsü geldi ve yanıma geldi , benimki geri döndü ve karşımızdaki masanın karşısındaki sandalyeye oturdu, O sırada adamlar çoktan yanıma toplanmıştı, bacaklarımı okşuyordu, göze çarpmadan onları daha da genişletmeye çalışıyordu, sanki izin, onay istiyormuş gibi benimkine baktım, Bakışlarından umursamadığını anladım, adamlar şortluydu, ellerimi penislerine koydum ve iç çamaşırlarını yoğurmaya başladım, hemen daha aktif hale geldiler, bacaklarımı daha geniş açtılar, beni okşamaya başladılar, yaklaşıyorlar külotum, birden arkamdan üçüncüsü ellerini sabahlığıma koydu ve göğsümü yoğurmaya başladı, bakmak için başımı geriye attım, hemen beni öptü, ellerimde iki penis hissettim, onları sarsmaya başladım öpmeye devam ettim ve hemen külotumda bir el hissettim....
3 saat 23 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Kıçımı öne doğru eğdim, bacaklarımı daha geniş açtım, beni öpmeye devam etti, göğüslerimi alttan çıkardı ve yoğurmaya ve meme uçlarımı sıkmaya başladı, zaten iki, üçüncüsü eliyle beni okşadı, öpücüklerle bitti, kocama baktım, olanları ilgiyle izledi, en azından herhangi bir olumsuzluk fark etmedim, bacaklarım açık, çıplak oturdum göğüslerim dışarıda ve ellerimde iki sik var, oğlanlar benden daha gençti yaklaşık 30 yaşındaydı kişisel eşyalar da uygun büyüklükteydi, biri başımı hafifçe eğdi, eğildim ve zevkle emmeye başladım, bir süre sonra ikincisinin beni kalçalarımdan çektiğini hissettim, durdum ve kanepede köpek stili oldu ve birincisini emmeye zorladı, ikincisinde ustalıkla beni arkadan yoğurdu, külotumu kenara itti, açgözlülükle emmeye devam ettim, çoktan alınmaya hazırdım, bana bir döndü kıçımdan yavaş yavaş ona doğru gelip bana girdi, kalçalarımı oldukça yoğun bir şekilde tutmaya başladı, bazen kıçıma şaplak atıyordu, sonra durdu, içimden çıktı, arkamdan başka biri belirdi, külotumu indirdi, içime girdi ve yeni çıkmış olan beni yavaşça sikmeye başladı, önden yanıma geldi ve penisini yüzüme getirdi, ağzıma aldım ve arkadan kalçalarımı tutarak beni sikmeye devam etti, sonra onu hissettim başparmağıyla anüsümü yoğurdu, parmağıyla girmeye çalıştı, bir süre sonra içimden çıktı, kanepeye oturdum, indirilen külotumu çıkardım, ilk önce emdim, beni sırtıma koydu ve yaymaya başladı bacaklarımdan birini kanepenin arkasına fırlattım ve ikincisini aşağı indirdim, üzerime eğildi ve içime girdi ve artan bir hızla beni sikmeye başladı, fena değildi ama pek de rahat değildi, o zamanlar İkisinin anlattığına göre oda müsait olunca üstümden indi, kalkmama yardım etti ve yolda kıçımı patileyerek odaya gitti. Kozmetik çantamda yanıma mendil ve yağlayıcı aldım. Oda oldukça küçüktü, çift kişilik bir yatak ve komodin vardı. İçeri girer girmez hemen her taraftan etrafımı sardılar, her tarafımı tırmalamaya başladılar, her tarafımdan öptüler, sonra beni kalçalarıma indirdiler, her taraftan siklerini yüzüme soktular, benimki de dahil, ben de sırayla emdim serbest elimle, bir sonrakini çektim, bir süre sonra, ne olduğunu bile bilmiyorum, beni elimden tutup ayağa kaldırdılar, başımın üstünde daha alçak bir pozisyona kaldırdılar, hatta benimki gibi görünüyor, her taraftan [url=viewtopic.php?t=13671]her taraftan beni öpüyorlar....
- These users thanked the author SwetaSw for the post (total 9):
- Didudo, Anatolik, Ahah, Fargal94, Büyük oğlan, İskender, Artem2022, mega saniye, Sokolov
-
- Penetrasyon
SwetaSw, kusura bakmayın ama cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmaya ne dersiniz? ? Herkesin varsayılan olarak prezervatif takması gerektiğine dair bir kural var mı?
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Büyük kulüplerde, kulüplerde, evet, yeni ortaklarla, çoğunlukla, ancak her zaman düzenli olmayanlarla, başkentte değiliz, çoğu zaman içinde gelişen aynı çevre, kasıtlı olmasa da, bir şeyler oluyor hafızamız hiç sahip olmadı, o zaman bu dünya çapında bir skandal, kim getirdiyse bir daha hiçbir yere gitmeyecek, taşra etkinlikleri böyle bir şey yapılıyor, bekar kızlar ve çiftler organizatörle kişisel temaslardan sonra ve herkes ne olduğunu biliyor ve anlıyor. yapıyorlar, bekarlar sadece bir çiftin tavsiyesi üzerine, sağlığımızı izliyoruz, bu yüzden sokaktan oraya ulaşamıyorsunuz, her ne kadar artık çok sayıda genç organizatör olsa da, artık neleri var bilmiyorum , ancak buna ihtiyaçları var gibi görünüyor, ancak her şey anlaşmaya göre, bitişle aynı
59 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Site hakkında biraz bilgi ediniyorum
29 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
it ne olduğu açık Her şeyi anlatmaya değer mi bilmiyorum detay, hepsi anal ve çift kişilikti
59 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Site hakkında biraz bilgi ediniyorum

29 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
it ne olduğu açık Her şeyi anlatmaya değer mi bilmiyorum detay, hepsi anal ve çift kişilikti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
SwetaSw, Büyülü Güzellik. Ve çok seksi. Durup dururken direnmenin imkansız olduğu bir bakış.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Güzel bir kadınsın ve avatarında genelde bir tat var eğer oradaysan) Kocanın neyi eksikti ki swinger’larla takılmak istiyordu. İlginç hikayeler
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Neden bir eksiklik olduğunu düşündünüz?
8 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Ve avtarka’da artık buna sahibim
8 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Ve avtarka’da artık buna sahibim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 2 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 8 months
7 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Muhteşem!!!!
7 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Açıklamaya değmeyebilir. Sadece söyle bana, beğendin mi? Kendini iyi hissettin mi? Orgazma ulaşmayı başardınız mı?
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Evet, sen’ haklısın - Aşıkların kahramanları kelimelerle bir düzine kuruştur. Periyodik FFM’miz var, her zaman başa çıkamıyorum ve bunun hakkında konuşmaktan utanmıyorum. Çok fazla konuşan var.AmberaMaze: ↑11 May 2024, 13:59 Lanet olsun. Benimki hiçbir zaman FFM’ye ilgi göstermedi. Ben de onu sürekli olarak bu tür konuşmalara getiriyorum ve şunu soruyorum: “İşte bu, neredeyse bütün erkekler biseksüel kızların, FFM’nin hayalini kuruyor, gerçekten istemiyor musun?” aslında nasıl olduğunu bilmiyor, baş edemeyeceğinden korkuyor, nasıl uygulayacağını bilmiyor. Ve bununla birlikte, bu konudaki tüm iletişim sona eriyor. Görünüşe göre bir kız bulup onu daha sonra ikna etmem gerekiyor.
MFM’ye gelince, bilgisayarımda benzer konuyla ilgili videolara rastladı, ilk başta neredeyse akıllara durgunluk veriyordu - ne yapıyorsun, izliyorsun Bu. İlk başta buna güldüm. Sonra bu konunun benim için de ilginç olduğunu itiraf ettim. Bir süre sonra ilgisi uyandı. Geçenlerde seks sırasında dedi ki - sanki ilgileniyor ama başka bir erkeği yanıma koyamayacak ((ilgileniyor ama kıskançlık zaten bunu düşünme aşamasında... Hımmm. Öyle bir şeyle karşılaştım) kompleksi olan bir adam mı, yoksa hemen hemen herkes böyle mi?
Erkeklerin konuşmasını nasıl dinlersiniz - "vay be, bishki, bu harika, iki hatunla yapardım, vay be" Veya "Ben yapardım benimkini iki yayda sik" Ama gerçekte çoğu insanın yaptığı budur. Her şey kelimelerle söylendiği gibi mi? Samimi konular hakkında konuşabildiğim kişiler arasında bu ailelerde uygulanmaz, ancak orada genellikle eş olur kim bir erkeğe fantezilerine göre durmayı emreder.
Bu yüzden zaten birçok kişinin tavsiyesini düşünüyorum - ya partner buna ilgi göstermezse, yan tarafta partner aramanız gerekir. Onunla denemenize gerek yok, çoğu insan ailesini çökertiyor ama ben kendiminkini aldatmak istemiyorum ve muhtemelen yabancılarla da yapamayacağım. yakında, ama başka birinin "arkadaşlığına" gitmek için... siktir et, ben de her şeyden önce ona yatakta keyif vermek istiyorum
- These users thanked the author Sami for the post:
- Devam etmek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
Eğer sakıncası yoksa, sana kişisel bir mesajla yazayım mı?
n Cevapların arasında kaybolmamak için bu cümleyi aldım.
Eğer sakıncası yoksa, sana kişisel bir mesajla yazayım mı?
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
SwetaSw, Her şeyi okumak ilginç. Biseksüel erkeklerin olduğu, oral seks m.+m’nin olduğu, başka bir şeyin olduğu herhangi bir toplantınız oldu mu? Eğer öyleyse, bize bundan bahsedin...
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Böyle bir şeye ben de katıldım ama bana ne duygusal ne de estetik bir zevk yaşatmadı, kimseyi hiçbir şey için suçlamıyorum, ben de aziz değilim ama erkekler için erkek olmam gerekiyor, bu formatı hoş karşılamıyorum
-
SwetaSw, anlıyorum. Ama profilinizde yanılmıyorsam "çift yönelim" yazıyordu. Yani kızla kıza selam veriyorsunuz ama lakabı m + m., doğru mu anladım..?
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
-
Bazıları için bi kızlar normaldir, bi erkekler erkek değildir ama Bazıları için, başkalarının karınızı kocasının huzurunda, hatta bazen paket lastiği olmadan bile sikmesine izin vermek - bu en kötü şeydir. Hiç şüphe yok ki her biri kendine ait.
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Sana tamamen katılıyorum, herkes kendi yolunda deliriyor.
- These users thanked the author SwetaSw for the post (total 2):
- Fargal94, Devam etmek
-
Ben de bir konuda sana katılıyorum, bir erkek - hangi cinsel yönelimi olursa olsun, eğer öyle değilse karısının başkalarının olmasına izin verdi.
- These users thanked the author Üniversite mezunu for the post:
- SwetaSw
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Tabii bunun kocamın bahçesindeki bir taş olduğunu fark ettim ve bu da sizin durumla ilgili görüşünüz. Bakış açımı ifade ettim, fikrinizi’nin de yeri var, ancak tahvillerden ve geleneksel değerlerden yanaysanız bu forumda ne işiniz var???
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Ve ne olursa olsun erkeklerin birbirleriyle sikişmelerinden hoşlanmıyorum en azından kendi eşlerinin olmasına izin verin, en azından vermeyin. Bu konuda fikrimi söyleme hakkım olduğunu düşünüyorum
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Ve ne olursa olsun erkeklerin birbirleriyle sikişmelerinden hoşlanmıyorum en azından kendi eşlerinin olmasına izin verin, en azından vermeyin. Bu konuda fikrimi söyleme hakkım olduğunu düşünüyorum
-
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year 2 months
-
Yanlış düşünüyorsunuz. Genel olarak herhangi birinin yönelimi de dahil olmak üzere her şeye tarafsız bakıyorum. Bi kızın normal olduğunu, bi erkeğin erkek olmadığını özellikle belirttiniz. Peki ilginç oldu ki kocasının başkalarına verdiği, başkalarının onun önünde siktiği bir kız bu normal mi?
-
Автор темыSwetaSw
- ön sevişme
Tekrar ediyorum bu benim kişisel görüşüm ve kimseye bir şey empoze etmiyorum ama benim için bi kızlar kabul edilir, bi erkekler kabul edilmez, hepimiz bu görüşte kalalım ve sevdiğine zevk vermek isteyen bir erkek Bir erkeğin ona asla vermeyeceği kadın benim için büyük M harfi olan bir erkektir
-
Bu alıntı böyledir, "ama erkekler için erkek olmalı" nasıl anlaşılır. .., bir şekilde anlamı Rusça’da biraz yok. Bu nedir?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 2849 Views
-
Last post by İzinsiz girildi
-
- 0 Replies