History_20_Slave

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: History_20_Slave

Post by Eustace »

Natali_Natali,
Natali_Natali: 11 May 2024, 10:31 ne zaman devam edecek şimdi, bilmiyorum....
Biliyorum!!! Yarın!!! :)
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Natali_Natali: 11 May 2024, 10:29 kim kimin ve kim kiminle "yakın".
sen benimsin, ben senin en yakınınım!!! :)
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Post by Christmas_Christmas »

Eustace: 11 May 2024, 11:09 Natali_Natali,
şimdi ne zaman Devamı olacak ama bilmiyorum....
yarın.....
Adil bir soytarı gibi buradayım... hayır insanın bana boşuna ihtiyacı var ama uzaklaşmak yazık...
ama yoluma çıkmayacağım....
ayrıca çok fazla Hikaye olduğunda şunu da fark ettim: .... daha doğrusu, çok sık olduğunda.... değerleri kaybolur... insanlar "bunun böyle olması gerektiği" gerçeğine alışırlar.... bunu olduğu gibi kabul ederler ve öylece geçerler kısaca göz atarak...
yani, hiçbir yere gitmiyorum... buradayım... Az önce daha sessiz olacağımı söyledim...... oldum.... artık Hikayeler "yarın" olacak...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Natali_Natali: 11 May 2024, 11:33
Natali_Natali,
Şimdi ne zaman bir devam filmi gelecek, bilmiyorum....
yarın.....
Adil bir soytarı gibi buradayım... hayır insanın bana boşuna ihtiyacı var ama uzaklaşmak yazık...
ama yoluma çıkmayacağım....
ayrıca çok fazla Hikaye olduğunda şunu da fark ettim: .... daha doğrusu, çok sık olduğunda.... değerleri kaybolur... insanlar "bunun böyle olması gerektiği" gerçeğine alışırlar.... bunu olduğu gibi kabul ederler ve öylece geçerler kısaca göz atarak...
yani, hiçbir yere gitmiyorum... buradayım... Az önce daha sessiz olacağımı söyledim...... oldum.... artık Hikayeler "yarın" olacak...
:cat1:
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 2 years

Post by Tanya »

Natasha, her zamanki gibi her şey harika yazılmış! Seni okuyorum ve çocukluğumdan bir kızı anlamaya başlıyorum. Ben 14 yaşındaydım, o ise 13.. Onun hakkında söylentiler duydum, bodrumlarda sürüklendiğini ve çok tembel olmayan tüm adamlar tarafından el yordamıyla arandığını söylüyorlar. İlk başta bunun sadece dedikodu ve söylenti olduğunu düşündüm, sonra nasıl aşağılandığını görünce umutsuz bir durumda olduğunu düşündü... ama sonra bir olay kafamdaki her şeyi alt üst etti ve ancak şimdi ne olduğunu anlamaya başlıyorum. öyleydi..
İşte olay şu:
1986’da 10 ila 18 yaş arası erkek çocukların, ellerinde sopalarla şehrimin sokaklarında yürüdüğü korkunç bir zamanda yaşadım. yarasalarla...veya demir çubuklarla. Şehrin semtlerinde dolaştılar ve yoldan geçen tüm gençlerle (Boy’s Word’deki gibi bire bir) kavga etmek için bir neden aradılar. Bizim de böyle bir çetemiz vardı. Kızları dövmediler ama... ya da sözlü olarak onlarla dalga geçtiler (benim gibi mesela) ya da onları ittiler, hatta soğukta iç çamaşırlarına kadar soydular... Korkunç bir manzaraydı, gördüm. pencereden içeri girdiler, kızın etrafını sardılar ve bir dakika sonra gülüyorlardı, kaçtılar ve kız sadece külotu ve sutyeniyle hıçkırarak ağlıyordu, kıyafetleri yakınlarda karlara dağılmıştı. Ayrıca beni el yordamıyla bodruma sürükleyip tüm kalabalığa tecavüz edebilirlerdi. (arkadaşlarımdan birine bunu yaptılar) Yani beni bu şekilde sürükleseler ya da sürekli el yordamıyla aşağılayıp aşağılasalar o zaman sokakta burnumu göstermem. O akşam, her zaman olduğu gibi, bir arkadaşımızın girişine yakın bir yerde yürüdük, böylece bir şey olursa hemen daireye koşabilelim. Hakkında dedikodu çıkan kız yanımıza geldi. Sohbet ettik ve güldük ve hemen göremedik, hayır, shobla’yı değil ama içlerinden dördü, en inatçılarından biri, o küçük olanı her zaman küçük düşüren oydu. Arkamızdan koştu. Arkadaşlarım beni yakaladı ve sonunda koşan son kişi ben oldum, o da beni yakaladı ve bağırdı (o kızın adı Valya’ydı):
-Valyukha, dur, dur dedim, yoksa bir şey yapacağım senin yerine kız arkadaşım
nBirdenbire durdu, utandığı açıktı, benim için ayağa kalkmak istediği için değil. Yanımıza geldi, beni bıraktı, onu atkısından yakaladı ve onu dizlerinin üstüne çöktürdü. Bütün bunlar girişteydi. Ben kaçmadım, onu kurtarmak istedim ama o kaçmayı düşünmedi. Bana baktı ve şöyle dedi:
-Ne, onu kurtarmak mı istiyorsun? Neden? senden hoşlanıyor, sadece senden utanıyor
Yumruklarımla ona doğru koştum, o da çizmesinden bir bıçak çıkardı ve... bana doğru koştu ve "git buradan seni aptal" dedi.
Sonra ona dört ayak üzerinde emeklemesini ve soyunmaya başlamasını söyledi ve o da hepsini yaptı. Ceketsiz ve çizmesiz kaldığında deli gibi çığlık atarak yardım çağırmaya başladım ve o da ona şöyle dedi:
-Valya, arkadaşına çenesini kapatmasını söyle, sessizce izlemesine izin ver. Yanıma gelin ve bacaklarınızı açın
Bana çok korkmuş bir şekilde bakıyor ve yalvarıyor:
-Peki, lütfen çığlık atma!
Ve onun yanına gelip yayılıyor bacaklarını kaldırıyor ve eteğini kaldırıyor ve eliyle bacaklarının arasını patilemeye başlıyor ve gülüyor.
Sonra korku içinde merdivenlerden yukarıya doğru koştum, sonra neden koşmadığını anlayamadım. uzakta, direnmedi ama çok memnun kaldı.
nBugünkü hikayene kadar bunu anlamamıştım..
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
Christmas_Christmas, Amatör 88, Fargal94, Zorba Carrie, Venüs
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tanyushka: 11 May 2024, 12:09 Natasha, her zamanki gibi her şey harika yazılmış! Seni okuyorum ve çocukluğumdan bir kızı anlamaya başlıyorum. Ben 14 yaşındaydım, o ise 13.. Onun hakkında söylentiler duydum, bodrumlarda sürüklendiğini ve çok tembel olmayan tüm adamlar tarafından el yordamıyla arandığını söylüyorlar. İlk başta bunun sadece dedikodu ve söylenti olduğunu düşündüm, sonra nasıl aşağılandığını görünce umutsuz bir durumda olduğunu düşündü... ama sonra bir olay kafamdaki her şeyi alt üst etti ve ancak şimdi ne olduğunu anlamaya başlıyorum. öyleydi..
İşte olay şu:
1986’da 10 ila 18 yaş arası erkek çocukların, ellerinde sopalarla şehrimin sokaklarında yürüdüğü korkunç bir zamanda yaşadım. yarasalarla...veya demir çubuklarla. Şehrin semtlerinde dolaştılar ve yoldan geçen tüm gençlerle (Boy’s Word’deki gibi bire bir) kavga etmek için bir neden aradılar. Bizim de böyle bir çetemiz vardı. Kızları dövmediler ama... ya da sözlü olarak onlarla dalga geçtiler (benim gibi mesela) ya da onları ittiler, hatta soğukta iç çamaşırlarına kadar soydular... Korkunç bir manzaraydı, gördüm. pencereden içeri girdiler, kızın etrafını sardılar ve bir dakika sonra gülüyorlardı, kaçtılar ve kız sadece külotu ve sutyeniyle hıçkırarak ağlıyordu, kıyafetleri yakınlarda karlara dağılmıştı. Ayrıca beni el yordamıyla bodruma sürükleyip tüm kalabalığa tecavüz edebilirlerdi. (arkadaşlarımdan birine bunu yaptılar) Yani beni bu şekilde sürükleseler ya da sürekli el yordamıyla aşağılayıp aşağılasalar o zaman sokakta burnumu göstermem. O akşam, her zaman olduğu gibi, bir arkadaşımızın girişine yakın bir yerde yürüdük, böylece bir şey olursa hemen daireye koşabilelim. Hakkında dedikodu çıkan kız yanımıza geldi. Sohbet ettik ve güldük ve hemen göremedik, hayır, shobla’yı değil ama içlerinden dördü, en inatçılarından biri, o küçük olanı her zaman küçük düşüren oydu. Arkamızdan koştu. Arkadaşlarım beni yakaladı ve sonunda koşan son kişi ben oldum, o da beni yakaladı ve bağırdı (o kızın adı Valya’ydı):
nBirdenbire durdu, utandığı açıktı, benim için ayağa kalkmak istediği için değil. Yanımıza geldi, beni bıraktı, onu atkısından yakaladı ve onu dizlerinin üstüne çöktürdü. Bütün bunlar girişteydi. Ben kaçmadım, onu kurtarmak istedim ama o kaçmayı düşünmedi. Bana baktı ve şöyle dedi:
-Ne, onu kurtarmak mı istiyorsun? Neden? senden hoşlanıyor, sadece senden utanıyor
Yumruklarımla ona doğru koştum, o da çizmesinden bir bıçak çıkardı ve... bana doğru koştu ve "git buradan seni aptal" dedi. Sonra ona dört ayak üzerinde emeklemesini ve soyunmaya başlamasını söyledi ve o da hepsini yaptı. Ceketsiz ve çizmesiz kaldığında deli gibi çığlık atarak yardım çağırmaya başladım ve o da ona şöyle dedi:
-Valya, arkadaşına çenesini kapatmasını söyle, sessizce izlemesine izin ver. Yanıma gelin ve bacaklarınızı açın
Ve onun yanına gelip yayılıyor bacaklarını kaldırıyor ve eteğini kaldırıyor ve eliyle bacaklarının arasını patilemeye başlıyor ve gülüyor.
Sonra korku içinde merdivenlerden yukarıya doğru koştum, sonra neden koşmadığını anlayamadım. direnmedi ama çok memnun kaldı.
öncelikle her şeyden önce Hikayeniz süper!!! Çok ilginç bir şekilde yazdım....
e yazık ki o zamanlar bu kadar berbat ahlak kuralları vardı... bu arada, “The Boy’s Word” dizisi sayesinde... şimdi en azından anlıyorum O zamanlar sıradan insanların endişelenmesi gereken şey neydi ve o zamanlar nasıl hayatta kaldıklarına şaşırdım...
ama Tanrıya şükür, kızlar "oynadı"... erkek çocuklar da olmasına rağmen, sadece onlar hepsi kararsızdı... ama kızlar))).. ..
ve "neden?" sorunuz hakkında... yani ben dip olduğum için zaten öyleydim okul ve bana yaptıklarından hoşlanmadım... olay şu ki ben de bundan keyif aldım ve daha fazlasını istedim... ve arzularıma karşı koyamadım...
ancak şimdi burada "direniyorum"... eşimin ve ailemin iyiliği için... Ama okulda ve öğrencilik yıllarımda...
Last edited by Christmas_Christmas on 11 May 2024, 12:34, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Venüs, Tanya, Fargal94, Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 10 months

Post by Venüs »

Natali_Natali: 11 May 2024, 11:33 Bir panayır soytarı gibi buradayım... Kimsenin bana boşuna ihtiyacı yok, ama beni uzaklaştırmak yazık...
n ))) Sen bizim incimizsin))) Küçük değil, hepimiz seni seviyoruz.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
Christmas_Christmas, Tanya, Fargal94, Zorba Carrie, Eustace
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 11 May 2024, 12:24
Bir panayır soytarı gibi buradayım... Kimsenin buna boşuna ihtiyacı yok, ama beni uzaklaştırmak çok yazık...
)) Sen bizim incimizsin))) Küçük bir anahtar değil, hepimiz seni seviyoruz.
teşekkür ederim))). ...
Venüs
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Zorba Carrie »

Natali_Natali: 11 May 2024, 10:29 peki, şimdi onları yayınladığımda... belki yarın, belki bir ay sonra, belki bir yıl sonra....
Sen biliyorum, yine de yarın isterim, bir yıl sonra değil :cat2:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Tanya, Fargal94, Venüs, Eustace
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Zorba Carrie »

Strecoza: 11 May 2024, 12:24
Bir panayır soytarı gibi buradayım... Kimsenin buna boşuna ihtiyacı yok, ama beni uzaklaştırmak çok yazık...
))) Sen bizim incimizsin))) Küçük bir anahtar değil, hepimiz seni seviyoruz.
Buradan mutlaka abone olacağım
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Christmas_Christmas, Fargal94, Venüs, Eustace
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Zorba Carrie »

Tanyushka: 11 May 2024, 12:09 Natasha, her zamanki gibi her şey harika yazılmış! Seni okuyorum ve çocukluğumdan bir kızı anlamaya başlıyorum. Ben 14 yaşındaydım, o ise 13.. Onun hakkında söylentiler duydum, bodrumlarda sürüklendiğini ve çok tembel olmayan tüm adamlar tarafından el yordamıyla arandığını söylüyorlar. İlk başta bunun sadece dedikodu ve söylenti olduğunu düşündüm, sonra nasıl aşağılandığını görünce umutsuz bir durumda olduğunu düşündü... ama sonra bir olay kafamdaki her şeyi alt üst etti ve ancak şimdi ne olduğunu anlamaya başlıyorum. öyleydi..
İşte olay şu:
Yumruklarımla ona doğru koştum, o da çizmesinden bir bıçak çıkardı ve... bana doğru koştu ve "git buradan seni aptal" dedi. Sonra ona dört ayak üzerinde emeklemesini ve soyunmaya başlamasını söyledi ve o da hepsini yaptı. Ceketsiz ve çizmesiz kaldığında deli gibi çığlık atarak yardım çağırmaya başladım ve o da ona şöyle dedi:
Sonra korku içinde merdivenlerden yukarıya doğru koştum, sonra neden koşmadığını anlayamadım. direnmedi ama çok memnun kaldı.
Anlamak istedim "iyi bir hikaye" yazın. Ancak "iyi" kelimesi IMHO’nun içeriğine pek uymuyor. Ama yine de iyi yazdım. Daha sık yaz, harika yazıyorsun!
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 11 May 2024, 15:45 Biliyor musun, yarın yine de isterim, bir yıl sonra değil :cat2:
nbunu söylüyorum... Yarın ekleyeceğim))))...
öncelikle kendim için yazıyorum, kendimi, kız arkadaşlarımı hatırlıyorum. okul....
ve ikinci olarak.... kendim için yeni bir bölüm yayınlamaya karar verdiğimde... Ekleyeceğim... ama şimdilik..."yarın"... .
aynı zamanda "eleştirmenlere" de güvence vereceğim.... özellikle hikayelerim sadece herkese göre olmadığı için değil, aynı zamanda birçok insan bu tür ilişkileri hiç anlamadığı ve onları "tam bir sapkınlık" olarak gördüğü için. .... yani çok sık paylaşım yapıyorum, bu da türün hayranlarını "hayal kırıklığına uğratmak" için..... ve böylece ayda bir paylaşım yapacağım, belki beni fark etmeyi bırakırlar....
ayrıca içsel deneyimlerimden de bahsetmeye çalışıyorum... o anda neler hissettiğimi, olanları nasıl algıladığımı, bazı şeyleri neden yaptığımı... ve bu genel olarak benim kişisel... için değil millet... belki bunların hepsini Hikayelerden kaldıracağım... ve bu yüzden... her ne kadar deneyimlerim ve hislerim olmadan Hikayelerin aynı olmayacağını düşünsem de...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, Zorba Carrie, Eustace
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Zorba Carrie »

Natali_Natali: 11 May 2024, 16:04 Ayrıca kendi iç deneyimlerimden de bahsetmeye çalışıyorum... o anda neler hissettiğimi, olanları nasıl algıladığımı, bazı şeyleri neden yaptığımı....
Bu aslında ateş, en ilginci de bu.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Fargal94, Christmas_Christmas, Naglfar
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 11 May 2024, 16:11 Bu aslında ateş, en ilginç şey
dürüst olmak gerekirse... Eklemem gerekip gerekmediğinden hala şüpheliyim tüm bu "deneyimler ve kişisel izlenimler"... sadece sıradan bir çörekotu olurdu ve hepsi bu... kimse bağırmaya zahmet etmezdi - bu %100
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, Eustace, Zorba Carrie
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 7 months

Post by Fargal94 »

Natali_Natali: 11 May 2024, 16:22
Bu aslında yangın, en ilginç şey
dürüst olmak gerekirse... Hâlâ şüpheliyim , ama eğer o "deneyimleri ve kişisel izlenimleri" ekleseydim.... bu sadece sıradan siyah bir şey olurdu ve hepsi bu... kimse bağırmaya zahmet etmezdi - bu %100
GARDEN’a eleştiri gönderin! Ancak sıradan chernukha zaten yeterli. Tüm vurgu, deneyimleriniz ve hislerinizdedir! :spasibo: :mevcut:
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Eustace, Zorba Carrie
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 5 months

Post by Didudo »

Natali_Natali: 11 May 2024, 16:22
Bu aslında yangın, en ilginç şey
dürüst olmak gerekirse... Hâlâ şüpheliyim , ama eğer o "deneyimleri ve kişisel izlenimleri" ekleseydim.... bu sadece sıradan siyah bir şey olurdu ve hepsi bu... kimse bağırmaya zahmet etmezdi - bu %100
Kimseye dikkat etmeyin. Herkes beğeniyor)
These users thanked the author Didudo for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Zorba Carrie, Neşeli Roger
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 11 May 2024, 16:25
Hooligan Carrie: 11 May 2024, 16:11 Bu aslında yangın, dürüst olmak gerekirse
en ilginç şey... o zaman ben hala bundan şüpheliyim, ama eğer o “deneyimleri ve kişisel izlenimleri” ekleseydim... sadece sıradan bir çörek olurdu ve hepsi bu... kimse içeri ağlayarak gelmezdi - bu %100
GARDEN’a eleştiri gönder! Ancak sıradan chernukha zaten yeterli. Tüm vurgu, deneyimleriniz ve hislerinizdedir! :spasibo: :mevcut:
teşekkür ederim)))...
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Didudo: 11 May 2024, 16:28 Kimseye dikkat etmeyin. Herkes beğendi)
inceleme için teşekkürler)))...
Didudo
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 11 months

Post by Neşeli Roger »

Natali_Natali: 11 May 2024, 16:22 dürüst olmak gerekirse... Hala şüpheliyim
Natali_Natali, Hiç şüphe yok ki hikayeleriniz süper :) Ve düşmanlardan gelen tüm olumsuz yorumlar veya görev bunu aldı. Yazmak. Mesela Hikayelerinizi okumaya başlar başlamaz kendimi elimden alamıyorum. Yeteneğin var :wink:
:günümüz: :tulpans: :tort:
These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
Christmas_Christmas
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Jolly Roger: 11 May 2024, 21:17
Natali_Natali: 11 May 2024, 16:22 dürüst olmak gerekirse... Hala bundan şüpheliyim
Natali_Natali, Hiç şüphe yok, hikayelerin süper :) Ve düşmanlardan veya görevden gelen tüm olumsuz yorumlar bunu aldı. Yazmak. Mesela Hikayelerinizi okumaya başlar başlamaz kendimi elimden alamıyorum. Yeteneğin var :wink:
:günümüz: :tulpans: :tort:
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz)))....
Neşeli Roger
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 11 months

Post by Neşeli Roger »

Natali_Natali: 11 May 2024, 21:24 çok teşekkür ederim
Bunun için sana teşekkür ediyorum :) Bu, varlığın için sana çok büyük bir teşekkür ederim bunu beğenin ve Hikayelerinizle bizi mutlu edin. Şimdi kişisel bir şeyler yazacağım, umarım üzülmezsin. Sana sahip olanlar, ait olduğun herkes ne kadar şanslıydı :) Ve şimdi kocanı içtenlikle kıskanıyorum :oops:
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 2):
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 8 months

Post by Naglfar »

Natali_Natali: 11 May 2024, 10:16 geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim))))
Minnettarlığınıza hiç değmez.)
Aksine, bulamadığım için beni affedin Yeteneğinizi övmek için daha uygun kelimeler var.
Forumda çok takdir edildiğinizi ve sevildiğinizi görüyorum. Bizi mümkün olduğunca sık memnun etmek için ilham almanızı diliyorum)!
These users thanked the author Naglfar for the post (total 2):
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Jolly Roger: 11 May 2024, 21:42 Sana sahip olanlar, ait oldukların herkes ne kadar şanslıydı :) Ve şimdi kocanı içtenlikle kıskanıyorum :oops: n
aman.... belki de şanslıydım... Hiç böyle şeyler düşünmemiştim... yani, ilişkiler vardı ve vardı. .. uzun vadeli ve bazen epizodik olduğunda..."tek seferlik"... her türlü şey oldu)))...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Fargal94, Neşeli Roger
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 12 May 2024, 09:18 Bizi mümkün olduğunca sık memnun edecek ilhamlar diliyorum)!
Destekleyici sözleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.. Çok mutluyum memnun))) ....
Naglfar
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 12 May 2024, 09:18 Minnetinize kesinlikle değmez.)
am tersine şükran sözleri çok önemli... en azından benim için... en azından "anladım" Hikayeyi beğendim mi beğenmedim mi vs.
Fargal94
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Post by Naglfar »

Hooligan Carrie: 11 May 2024, 16:11 Ayrıca kendi iç deneyimlerimden de bahsetmeye çalışıyorum... o anda neler hissettiğimi, olup biteni nasıl algıladığımı, bazı şeyleri neden yaptığımı...
n
Bu aslında ateş, en ilginç şey.
Bully Carrie’ye %100 katılıyorum..
Öykünüz benzersizdir.. Ve okuyucunun üzerindeki etkiyi inanılmaz derecede artırır.
[url=viewtopic .php?t=15978]bunu beğenin. Hayranların önünde çıplak durma cesareti gösterin, onlara izin verin zevk almak ya da tam tersi, bayağılıkları haykırmak.
Ve bırakın yeteneğinizin gerçek uzmanları sizi hayranlık okyanusunda yıkasın, geri kalanlar cehennemde yansın.)
These users thanked the author Naglfar for the post (total 3):
Zorba Carrie, Fargal94, Christmas_Christmas
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 13 May 2024, 11:55 Bu, hikayenizi benzersiz kılar.. Ve okuyucunun üzerindeki etkiyi inanılmaz derecede artırır.
[url=viewtopic.php?t=15978]bunu beğenin..
Kabul ediyorum... ikna oldum)))... Deneyimlerimi Hikayelerden silmeyeceğim....

6 saat 3 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
damn... şimdi düşünüyordum da... belki biraz bırakmalıyım
it komik olacak)))... şaka yapıyorum, dikkat etmeyin
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Fargal94, Zorba Carrie, Naglfar, Venüs
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Post by Naglfar »

Natali_Natali: 13 May 2024, 20:18kahretsin... şimdi düşünüyordum da... belki bazı deneyimleri bırakıp geri kalan her şeyi kaldırmalıyım?
komik olacak))))... şaka yapıyorum, aldırma n
Lanet olsun, böyle şaka yapma, kalbim dayanamadı...)
Deneyimler ve diğer her şey şöyle: eh, ben bilmiyorum.. gözleme ve bal gibi) Ayrı ayrı çok lezzetli ve birlikte parmaklarınızı yalayacaksınız)
These users thanked the author Naglfar for the post:
Christmas_Christmas
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 13 May 2024, 21:12 Lanet olsun, böyle şaka yapma
otamam, yapmayacağım)))....
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 4 years 1 month

Post by Pierro »

Naglfarr: 13 May 2024, 11:55 Hayranların önünde çıplak durma, onların eğlenmelerine izin verme veya tam tersine kaba sözler söyleme cesareti..
bununla ilgili... Acaba hepsi bu kadar mı Natasha? peki..
okumam lazım..)
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 13 May 2024, 23:09 bunun hepsi... Natasha’yla mı ilgili?
lanet olsun... "bok" hakkında....
Naglfar
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Eustace »

Natali_Natali: 14 May 2024, 10:09 нет блин... про "какашку"....
:lol: :lol : :haha:
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Post by Naglfar »

Natali_Natali: 14 May 2024, 10:09 lanet olsun... "kaka" hakkında....
Natali_Natali İyi günler.
Kesinlikle bir şeyleri olgunlaştırıyorsun sonra krepli bir fantezi.) Size ilham diliyorum. Tabii dilek biraz bencilce olsa da..
Ama sonucu görmek çok ilginç olurdu))
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 14 May 2024, 12:48 Kesinlikle kreple ilgili bir fanteziniz var.)
Hayır, kreple ilgili herhangi bir fantezim yok... sadece kelime "lanet olsun" - bu benim kelime parazt’tır ve sohbet sırasında bile sıklıkla "lanet olsun" derim....
Naglfar
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 4 years 1 month

Post by Pierro »

Natali_Natali: 14 May 2024, 10:09 lanet olsun... "kaka" hakkında..
Sabırlı ol sevgili Natalia)
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 14 May 2024, 14:28
Natali_Natali: 14 May 2024, 10:09 lanet olsun... "kaka" hakkında..
Sabırlı ol sevgili Natalia)
Sabır konusunu anlamadım....
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 7 months

Post by alexnikit »

Meğerse fetiş konusu gelişiyor, her insanın yeni fetişleri var.....bunun bir sınırı var mı?
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

alexnikit: 14 May 2024, 14:48 Görünüşe göre fetiş konusu gelişiyor, her insanın yeni fetişleri var.....bunun sınırları var mı?
Sanırım kesinlikle haklısın... her birimizin kendi "kişisel tuhaflıkları" var....
Başkalarının neye sahip olduğunu... neyi sevip neyi sevmediğini bilmiyorum’ t... ama Hikayelerimi kendim için yazıyorum.. ..
Venüs
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 3 years

Post by Tapkin »

Natali_Natali: 09 May 2024, 10:11 Size Hikayemi anlatmaya devam ederken, her birimizin sahip olduğu “fetişler” hakkında da birkaç söz söylemek istiyorum. Fetişler bile değil, sadece tanışırken bile değil, bir erkeğe veya kadına ilk bakışta ilk dikkat ettiğimiz “küçük şeyler” ve “detaylar”.

nBenim adıma konuşursak, erkeklerle ilgili “fetişlerim” prensipte değişmedi. Ana kriter atletik bir vücut, bakımlı bir görünüm, kıyafetler, özellikle ayakkabılar... ve tabii ki penistir. Erkek penisine karşı özellikle saygılı bir tavrım var.
Fakat kızlarda her şey benim için çok daha karmaşık. Artık iletişimde, kızları yakından tanımada benim için önemli olan onun kişisel nitelikleri, ruhu, zekası ve bilgisidir. Ama bu şimdi. Ancak okulda biraz farklı şeylere dikkat ettim.

Öncelikle kokular konusunda çok endişelendim. Nedenini bilmiyorum ama bir kızın ya da erkeğin kokusu beni çok etkiledi ve tahrik etti. Ve şimdi önemli olmasına rağmen kişisel hijyen ve temizlikten bahsetmiyorum. İnsanın “doğal”, doğal kokusundan bahsediyorum. Belki ben çok deliyim, belki de asıl mesele her türlü kokuyu ve aromayı çok iyi "hissediyorum". Ama örneğin okulda gözlerim bağlıyken, şu anda hangi kızın "koktuğunu" kokusundan hemen anlayabiliyordum, ama tat konusunda genel olarak sessizim.

Hala şu anda Okulda hem arkadaşlarımın hem de “yabancı” kızların bacaklarına dikkat ettim. Bir yandan kadınların uzun ve ince bacaklarını kim sevmez ki? Ben dahil herkes beğeniyor. Ama aynı zamanda ayakların kendisine, bakımlı görünümüne veya durumuna da dikkat ettim. Bazı nedenlerden dolayı ayak parmakları konusunda çok endişelendim. Öğrencilik yıllarımda bu özel “fetişi” çok daha fazla fark edebileceğim. Ancak okulda, kız arkadaşlarımın dondurmasını büyük bir zevkle yalamama rağmen, ayaklarına ve ayak parmaklarına açıkça bu kadar ilgi göstermekten bazı nedenlerden dolayı çok utanıyordum.

ayrıca arkadaşlarının ve aslında tüm kızların çıplak ayak bileklerinden çok etkilendiler. Kot pantolon ve botlar arasında bir "boşluk" olması ve çıplak bir vücudun görünmesi çok heyecan vericiydi. Nedense hemen oradaki kıza dokunmak, hatta onu öpmek istedim.

Güzel kadın elleri çok heyecan vericiydi ve hala da öyle. İyi bir manikür ile uzun bakımlı parmaklar. Okulda elbette kızların çok pahalı manikürleri yoktu ama o zamanlar bile güzel elleri ve uzun müzikal parmakları seviyordum. Tanya’mın kollarından beslenmeyi ne kadar sevdiğimi size daha önce anlatmıştım. Ama kesinlikle tüm kız arkadaşlarımın ellerini öptüm ve tattım, yani sadece Irka ve Svetka’yı değil, birlikte bir şeyler yaşadığım herkesi kastediyorum. Üstelik çocukken titiz değildim, ancak şimdi olduğu gibi kız arkadaşlarımın ellerindeki her türlü inceliği kolayca yalayabiliyordum ve onların beni bilerek "beslemeleri" ya da "damlacıkları veya" yalamam önemli değildi. "tanecikleri" yanlışlıkla ellerine düştü.
Seni bilmem ama ben "soldaki" kızın "oyun" sırasında yüzüme ve hatta dudaklarıma dokunmasına bile izin verebilirim ve ben dudaklarımı hiçbir zaman sıkıca kapatmadım. Ve eğer kız isterse parmaklarını ağzıma sokmasına her zaman izin verirdim...

Lanet olsun, kendimi kaptırdım. Şimdilik onlardan bahsetmeye başlamamın bir nedeni olsa da, aşağıdaki Hikayelerde size "fetişlerim" hakkında daha fazla bilgi vereceğim. Gerçek şu ki parkta sana bahsettiğim son olaylardan sonra yeni bir fetişim var. Bazı nedenlerden dolayı, kendi çıplak ayaklarım hakkında çok endişelenmeye başladım, özellikle de diğerleri nasıl yalınayak yürüdüğüme baktıklarında.
Birkaç gün boyunca her yere nasıl çıplak ayakla yürüdüğümü, sürekli resimler arasında dolaştığımı "hayal ettim". Arkadaşlarımla umumi tuvalete yalınayak nasıl girdiğimi kafamda canlandırıyorum. Ayrıca parkta ayakkabısız nasıl yürüdüğümü de sürekli "hatırladım".

Ve artık çıplak ayakların herhangi bir "kölenin" veya poponun arama kartı olduğunu zaten biliyorum. Ama sonra okulda... O zamanlar zaten "dipte" olduğum ortaya çıktı.
Muhtemelen güleceksiniz, ancak olay öyle bir noktaya geldi ki okula veya şehre giderken özel olarak yeni ayakkabılar giydim ve sonra da "demir tabanlar" giydim. ovuşturulan ayaklar şeklinde, eve yalınayak gitmek için onları yeni ayakkabılarımı çıkardım. Üstelik troleybüse bile ayakkabısız bindim. Lanet olsun, yoldan geçenlerin "rastgele" bakışlarını bacaklarınızda yakalamak ne kadar heyecan vericiydi. Eylül ayının çabuk bitmesi üzücü, çünkü sonbaharda ayakkabısız pek yürüyemezsiniz.
Ama sadece çıplak ayakla yürümek güzel olurdu, tuvalete çıplak ayakla gitme olasılığı konusunda çok endişeliydim. Ve benim için hangisinin devlet ya da okulumuz olduğu önemli değildi. Her ne kadar ayakkabısız umumi tuvalete girmek çok iğrenç olsa da, bunu birkaç kez yaptığımı itiraf etmeliyim ve hala ayak parmaklarımda mantar ya da başka bir kötü şey kapmadığıma şaşırıyorum. Muhtemelen bu “temayı” köyde daha da fazla uygulayabilirdim, ne mutlu ki orada da yerler vardı ve en önemlisi de böyle oynayabileceğim kızlar vardı. Ama okul çoktan başladığından beri elimde sadece Svetka ve şimdi de Yana vardı. Svetka beni deli gibi tanıdığı için "tuhaflıklarıma" "tarafsız" tepki verdi. Ama Yana...

Yana ile olan sonraki ilişkim üzerinde daha detaylı durmak istiyorum, çünkü sonuçta benim "düşüşüme" ve okul çapında tanınmama yol açan şey kesinlikle bu ilişkiydi. .
Öncelikle tüm yaşananlardan sonra Yana’yı bir an bile düşünmeden durmadım, parkta onun için yaptığım her şeyi hatırladım. Yalan söylemeyeceğim, daha önce de bu tür oyunların, boyun eğmenin ve aşağılanmanın fantezilerini kurmuştum ve çok sık da hayal etmiştim. Metres rolünde Svetka, Irka ve hatta Lida’yı hayal ettim, ama hepsi gerçek değildi, oyunun kurallarına göre fantezinin "senaryosuna" göreydi. Ama Yana’dan bahsederken, ona tam anlamıyla hizmet etmek ve itaat etmek istediğimi dehşetle fark ettim. "Oyun" sırasında değil, daha doğrusu sadece oyunlar sırasında değil, sadece ona itaat edin ve itaat edin çünkü onun bunu yapmaya her hakkı var. Daha doğrusu ona bu hakkı vereceğim için.
Ve içten içe Yana’nın bu role pek uygun olmadığını anladım. Benden iki yaş küçük olduğunu ve onu hiç iyi tanımadığımı. Ne soluduğunu, kiminle iletişim kurduğunu, kiminle arkadaş olduğunu bilmiyorum. Ama beni hem iten, hem de çeken şey tüm bu anlar oldu.

Bana neden kendimi yakın arkadaşlarıma "vermediğimi" soruyorsunuz, özellikle de onları tanıdığımdan beri. deli gibi. İşte tam da bu yüzden onu "vermedim". Buna inanamadım, pek çok ortak noktaya sahip olduğum en yakın arkadaşlarıma ait olmama izin vereceğim gerçeğini kabullenemedim. Burada her şey vardı, utanç ve aramızdaki rekabet duygusu, ortak kız arkadaşlar, tanıdıklar ve arkadaşlar, ortak bir "tarih"...

Ama ben, Yana’da bunların hiçbiri yoktu. Bu. Onunla sanki "temiz bir sayfadan" başladım ve kız, başka hiç kimsenin olmadığı gibi, gelecekteki Hanımımın rolüne uygundu.
Şimdi hatırlamak benim için komik. Çünkü artık bir kıza yaklaşıp ona böyle bir ilişki teklif ediyordum ama sonra okulda nereden başlayacağımı, bunu Yana’ya nasıl anlatacağımı bilmiyordum ve "kışkırtmak" için her şeyi yapmaya başladım. herhangi bir nedenle.
Yana’nın kendisi bazı "adımlar" atmasına rağmen. Sanırım parkta olup biten her şey onun da kafasının derinliklerine kazınmıştı. Her halükarda, özellikle de onunla yalnız kaldığımızda bana karşı biraz farklı davranmaya başladı.

Örneğin, onunla okuldan çıktığımda birkaç kez Yana esnedi. bana “evrak çantasını” verdi ve yüzünde masum bir ifadeyle şöyle dedi: “Dombazova, bugün çok yoruldum. Çantamı taşı, ha. Hizmet için değil, dostluk için!”...
Kahretsin, hemen çantamı kaptım ve Yanka’nın evine kadar taşıdım. Birkaç kez ayakkabılarımı çıkarmamı önerdi ve onun dairesine kadar yalınayak yürüdüm. Öyle bir noktaya geldi ki girişte, girişte çıplak ayaklarımı görünce çok etkilenen 30 yaşındaki sarhoş ve tütsülenmiş bir "bot" olan komşusuyla "tanıştım" ve o da hatta beni bir fincan kahve içmeye evine davet etti. Tabii ki bu kadının yanına gitmedim.

Okula döndüğümde Yana bana dokunmaya başladı. Gol atmadan önce elbette beni soymadı ve parkta yaptığı gibi açıkça pençelemedi ama artık onun bana dokunmasını yasaklayamazdım. Yana sanki perde arkasında bana dokunma ve ona "Hayır" deme hakkını aldı, artık hakkım yoktu. Evet, aramızda yaşananlardan sonra.
Teneffüs sırasında, nerede olursak olalım, Yana kolaylıkla elimi, hatta iki elimi birden tutup arkama koyabiliyor ve sanki bağlıymışım gibi tutabiliyordu. Yana’nın ellerimle "yabancı" kızların önünde "oynamaya" başladığı noktaya geldi ve "yanmamak" için ellerimi arkama koydum, her iki baş parmağımı da kot pantolonun ilmeklerinin altına koydum. kemerin geçirildiği yer vb. ve herkesin önünde bir bankta oturdu, elleri arkasında, "her şey böyle tasarlanmıştı" ve benim için oturmanın bu şekilde rahat olduğunu iddia ediyordu.

Ayrıca Yana’nın spor ayakkabılarının bağcıklarını da bağladım. Bir kez okulda. Ama orada her şey adildi. Aslında spor ayakkabısının bağı çözülmüştü ve o anda kızın elleri meşgul olduğundan bizzat Tanrı bana ona yardım etmemi söyledi. Ancak eve dönerken birkaç kez Yana benden ayakkabılarının bağcıklarını yeniden bağlamamı "istedi" ve ben de caddenin hemen yanında, yoldan geçenlerin önünde çömelerek ayakkabılarının bağlarını "yeniden bağladım".

Teneffüs sırasında o ve ben birkaç kez okul bahçesine yürüdük ve Yana beni "eğitti". Avludan ya da binanın pencerelerinden bize dikkat ederler mi diye düşünmeden “parmaklıklara” oturdu ve beni de yanında hazır halde bırakarak emir vermeye başladı: “Oturun!.. Ayağa kalkın!... Tekrar oturdu!... Kalktım!” Bazen "antrenman o kadar uzundu ki, onun emirleri altında defalarca çömelmekten bacaklarım uyuşacak kadar zaman buluyordu.
Yana birkaç kez beni "sigara içme odasında" yakaladı. Daha doğrusu, Yana’nın artık pencereden dışarı baktığını ve kızın bana çıkmasını umduğunu bilerek okul bahçesinden tuvalete kadar kasıtlı olarak çok yavaş yürüdüm. Yana tuvalette bana karşı daha özgür davrandı. Ona göğüslerimi göstermemi ya da kot pantolonumu ve külotumu dizlerime kadar çekmemi emretti. Çoğu zaman hem onun için yaptım hem de kız beni uzun süre ve güçlü bir şekilde pençeledi ve her zaman şunu açıkladı: "Ne kadar sıcak ve yumuşaksın Dombazova." Doğal olarak onun önünde işedim, ancak Yana’nın da kesinlikle hiç utanmadan benim önümde aynısını yaptığını takdir etmeliyim.

Ayrıca Yana kendine dokunma izni vermeye başladı. yüzüm. Ve o anda yakında olan herkesin önünde. Ve kız her şeyi sanki tesadüfen "düzenlemiş" olsa da, örneğin gözüme bir benek kaçtı ve onu çıkarmama yardım ediyor. Ama Yana’nın yüzümü okşadığını ve dokunduğunu gören etrafımdakilerin şaşkın bakışlarını her zaman yakaladım.
Yana, sigara içme odasında yüzüme kesinlikle istediğini yaptı. Yanaklarıma dokunup okşadı, parmaklarını hareket ettirip dudaklarımı yoğurdu, parmaklarını ağzıma soktu, beni dilimi çıkarmaya zorladı ve bunu yaptığımda hemen dokundum, yoğurdum ve geri çektim.

nAynı zamanda "Ellerini ye!" oyununu da beğendi. Dirseklere kadar her zaman çıplak olan kollarını ne kadar sevdiğimi bilen Yana, onları sık sık yüzümün altına doğru uzatıyor ve kısaca şunu emrediyordu: "Ellerini ye!" Ve hemen yüzümü çıplak kollarına soktum, açgözlülükle lezzetli kokuyu içime çektim ve sonra kollarını neredeyse tüm uzunluğu boyunca öpüp yaladım.
Yana birkaç kez "unuttu", gerçi bence bunu yaptı bilerek yapıyor ve o, "yabancıların" önünde beni "elinden" lezzetlerle "besledi" ve beni parmaklarındaki lezzeti yalnızca dudaklarıyla yalamaya davet etti.

Bir gün genel olarak komik bir olay yaşandı. Yana’nın yaşadığı dairenin girişine, çantamın içindekileri dağıttım. Daha doğrusu, her türlü "önemsiz şey" yere düştü ve ben diz çöküp hepsini toplamaya başladım. İşte o anda o “sarhoş ve sigara içen” komşumuz tarafından yakalandık. Yana bana fısıldamayı başardı: "Kalkma!" ve komşum gözlerini benden ayırmadan Yana ile bir tür saçmalık hakkında konuşurken ben diz çökmeye devam ettim. Arkadaşım ve ben, komşunun kasıtlı olarak bana bakmak için zaman beklediğini çok iyi anladık, ancak dürüst olmak gerekirse, Yana ayağa kalkmama izin verene kadar tüm konuşma boyunca dizlerimin üzerinde durdum.
-\-
Okulda büyük bir spor salonumuz vardı ve beden eğitimi derslerimiz çoğunlukla çiftler halinde yapılıyordu. İki 11. sınıf öğrencisi veya iki 10. sınıf öğrencisi kolaylıkla aynı sınıfa çıkabilir. 11-A notumun 9-B ile nasıl birleştirildiğini hatırlamıyorum ama o gün spor salonunda derslerimiz bir araya geldi. Böyle bir ders yoktu. Yine de, yaş farkı kendini hissettirdi. Böylece beden eğitimi öğretmenimiz çocukların ne isterlerse oynamalarına izin verdi, asıl mesele gereksiz "bağırmamak" ve böylece kimsenin incinmemesiydi.
Her zaman vardı spor salonunun uzak köşesindeki paspaslar, işte o köşede, paspasların üzerinde Yana benimle "çarptı". Daha doğrusu ben de 9. sınıftaki kızlardan oluşan grubuna yaklaştım ve hemen onu kışkırtmaya başladım. Dışarıdan her şey bir oyun gibi görünüyordu ama Yana’ya benimle her şeyi yapabileceğini göstermek için elimden geleni yaptım. Yana’ya aptalca bir şey söyledim ya da onu ittim, ama kız doğal olarak hemen bana karşılık vermeye çalıştı. Kavga etmeye başladık. Ben pes ettim ve arkadaşım her zaman zirveye çıktı. Ve dersin sonunda Yana artık mağlup olarak ayağa kalkmadı, göğsümün üzerinde oturarak yüzüme ve boynuma dokundu ve 9. sınıftaki arkadaşlarının genel kahkahalarına göre benden şunu söylememi istedi: pes et”, “yeterince yaşadım”. Peki dersten sonra....

- Peki seni ne kadar bekleyeceğiz? - Yana beklenmedik bir şekilde soyunma odasına döndü ve bana ilgiyle bakmaya başladı, - Ne kadar süre giyinebilirsin?!
Onun son cümlesini emir olarak alıp kıyafetlerimi giymek üzereydim ama Yana beni durdurdu.
- Bekle! sana bakmak istiyorum! Ayağa kalk!
Sadece iç çamaşırlarımla soyunma odasının ortasında durdum ve Yana açıkça bana bakmaya başladı.
-Külotunu ve sutyenini çıkar! Seni çıplak görmek istiyorum!
Güçlü heyecana rağmen henüz sağduyunun kalıntılarını kaybetmedim.
- Yana, ne yapıyorsun?! Burada değil mi? Ya birisi içeri girerse?
- Umurumda değil! Öncelikle seni zaten çıplak gördüm. İkincisi, çıplak vücudunu tekrar görmek istiyorum! Burada ve şimdi! Elbiselerini çıkar!
Gerginliğimi gören arkadaşım beni hemen "sakinleştirdi"
- Merak etme. Herkes çoktan dağılmıştı. Okulda sadece sen ve ben kalmıştık. Böylece kimse seni çıplak görmeyecek. Çıkarın kıyafetlerinizi!!!
Aşırı heyecan içindeyken ve korkuyu yendiğimde sonunda kıyafetlerimin geri kalanını da çıkardım.
- Ellerinizi indirin ve kendinizi örtmeyin! - kız bana dokunmaya başladı, - Ne kadar sıcak ve yumuşaksın Dombazova!
Yana bir süre sessizce beni pençeledi ve sonra aniden şöyle dedi
- Svetlana Alekseevna bana gerçekten senin olduğunu söyledi amcıkları öpmeyi ve yalamayı severim. Onu bir kereden fazla yaladın ve diğer kızlardan da. Bu doğru mu?
- Svetlana Alekseevna benim Svetka’m mı?
- Peki, senin mi yoksa başkasının mı? Peki çok sayıda Svetok tanıdığınız var mı? - Yana meme ucumu zorla büktü, - Kime söyledi, kesinlikle! Hareketsiz durun ve seğirmeyin! Sveta bana itaatkar olduğunu ve gerçekten hizmet etmeyi sevdiğini söyledi!
- Kime söyledi?, - Svetka’mı tanıdığım için, benimle olan ilişkisi hakkında birine "övünebileceğini" tamamen varsaydım. bir konuşma, ama bu tür ayrıntıları anlatmak
- Peki kimin umrunda?! Yoksa bunun doğru olmadığını mı söylemek istiyorsunuz? Bunu biliyorum ve diğer kızlar da öğrenebilir. Herkesin senin bir kız değil, bir köle olduğunu bilmesini istemiyor musun?

Bütün bunları söylerken Yana bir an bile beni patilemeyi bırakmadı ve ben de hazırdım. hoşuna giden yerlere dokunmasına ve dokunmasına izin veriyor

- Bana hizmet etmek ister misin?, - kız beklenmedik bir şekilde bana sordu, - Benim kölem olmak ister misin Dombazova?
Çok yüksek sesle tükürüğüm yutuldu
- Peki ne yapılması gerekecek?
- Hepsi bu! Ne istersem ve sana sipariş verirsem! Svetka’daki hentaiyi gördün. Benim için her şeyi yapacaksın. Bir karikatürdeki gibi. Sana emrettiğim gibi giyin ve seni çıplak görmek istediğimde soyun. Ve Dombazov’un gereksiz soruları olmadan. Ben sipariş ediyorum, sen de yapıyorsun! Her konuda bana itaat edeceksin ve kimse hiçbir şey bilmeyecek. Ne Svetka’nız ne de başkası! Eğer bana itaatsizlik etmeye karar verirsen seni tüm 9-B sınıfımın önünde soyarım. Eminim herkes seni gerçekten sevecektir! Peki, bana hizmet etmeyi kabul ediyor musun?
- Katılıyorum," diye sessizce fısıldadım ve "kendini korumak" isteyerek ekledim, "Eğer bana kimsenin bir şey öğrenmeyeceğine dair söz verirsen!
n-Tamam! Eğer itaatkar olursan ve tüm emirlerime uyarsan, ilişkimizi herkesten bir sır olarak saklayacağıma sana söz veriyorum! Yemin ederim! Şimdi sen!
- Ne, şimdi ben mi? - Kıza sordum
- Şimdi bana gönüllü olarak hizmet edeceğine ve emirlerimden herhangi birini yerine getireceğine yemin ediyorsun!
Bu O anda koridorda bir ses duyuldu ve Yana her şeyin yolunda olup olmadığını görmek için kapıdan dışarı baktı. Soyunma odasının ortasında çıplak duruyordum.
- Her şey yolunda! Bu Klava Teyze, temizlikçi kadın. İlkokulun soyunma odasını temizlemeye başladı, iş bize gelinceye kadar...

Klava Teyze’nin her an bize gelebileceğine ve benim de almam gerektiğine itiraz etmek istedim. giyinmişti ama Yana bana da aynısını yapmamı önerdi. Doğru, kız benim için beklenmedik bir şekilde akıllı telefonuyla beni çekti ve fotoğrafladı, konuşmamız boyunca ellerini bırakmadı. Ben ne yaptığını anlayamadan kız muhtemelen dört hatta beş fotoğraf çekmeyi başarmıştı.
Bu arada Yana daha önce de fotoğrafımı çekmeye çalışmıştı ama bunun için her zaman benden izin istiyordu. Doğal olarak onu her zaman reddettim. Ve şimdi...

- Ne yapıyorsun Yana?
- Ne?! Fotoğraf çekme sen! Ben senin Hanımınım ve sen artık benim kölemsin! Yoksa her konuda bana hizmet edeceğine ve bana itaat edeceğine yemin ettiğini unuttun mu!
- Kimseye hiçbir şey söylemeyeceğine yemin eden sendin ve ben sana henüz bir söz vermedim!
Yana bir nedenden dolayı tekrar kapıdan dışarı baktı ve şöyle dedi:
- Peki sorun ne?! Şimdi yemin et! Ve hepsini kamera karşısında söyle! Dombazova, geri dönüş yok. Hadi diz çöküp yemin edelim!
Arkadaşımın tartışmalarının "ağırlığı" altında sessizce diz çöktüm ve o yine birkaç fotoğraf çekti. Ve sonra kapının dışında bir kova o kadar yüksek sesle gürledi ki Yana soyunma odasından kurşun gibi fırladı ve ben de elimden geldiğince çabuk giyinmeye başladım.
-\-
Sonraki okula gitmediğim gün. Sadece ne gücüm ne de cesaretim vardı. Heyecan ve coşku geçti ve dehşetle ne yaptığımı ve kendimi nasıl bir tuzağa düşürdüğümü fark ettim. Lanet olsun, gün boyunca nelerle karşılaştım ve kendim için ne tür kabuslar hayal ettim...
Ertesi gün okula gittim ve Svetka’nın yanına gittim ve tüm yol boyunca ona her şeyi anlatıp anlatmayacağımı düşündüm. Şimdi tüm okulun her şeyi bilmesini beklemeden ondan yardım isteyin. Yolda başka kızlarla tanıştık ve endişeyle yüzlerine baktım; ifadelerinden, bakışlarından, olup biteni bilip bilmediklerini "tahmin etmeye" çalıştım...

Kelimenin tam anlamıyla İlk molada Yana ile tanıştım. Kendimi açıklamak için ona kendim yaklaştım. Grubundaki kızlar sadece bir şeyler tartışıyorlardı, gülüyorlardı ama ben elbette her şeyi kişisel olarak algıladım ve dayanamayıp arkamı dönüp sınıfıma gittim.

Bilinmeyen yüzünden bütün gün sıkıntı içindeydim ve Yana ile sadece okuldan sonra konuştum. Beni okul bahçesinde beklediğini görünce Svetka’ya beni beklememesini söyledim, matematik seçmeli dersi için kalacağımı söyledim ve arkadaşım gidince ben de Yana’nın bahçesine indim.

Korku ve endişe muhtemelen yüzümde açıkça görülüyordu çünkü arkadaşım beni hemen sakinleştirmeye başladı. Yana’nın kimseye bir şey göstermediği ya da söylemediği ortaya çıktı ve bana, bana ihanet ettiğine karar verdiğim için içtenlikle gücenmiş gibi geldi.
- Yani gerçekten kimseye söylemedin herhangi bir şey? , - Yana’yı öpmeye hazırdım
- Tabii ki hayır! Sana söz verdim! Bana itaat ettiğin ve sana emrettiğim her şeyi yaptığın sürece kimse bir şey bilmeyecek!
Kız eliyle bankı okşadı ve beni yanına oturmaya davet etti
- Genel olarak, Bakın fotoğraflarda ne kadar harika çıkmışsınız!” sözleriyle Yana akıllı telefonunu açtı ve fotoğraflarıma göz atmaya başladı, “Bakın çıplakken ne kadar havalısınız!” Çıplakken sana çok yakışıyor! Bir saniyeliğine bana telefonunu ver, - Yana aniden sordu
- Bu neden?, - İstemeden temkinli davrandım
- Ve sana fotoğraflarını göndereceğim. Siz de onlara sahip olun. Hepsi değil elbette, ama bu, tamamen çıplak durduğun yer ve bu, dizlerinin üzerinde çıplak durduğun yer!
- Ama neden?, - Bir türlü anlayamadım
- Öncelikle fotoğraflar sizin, o yüzden sizin de olsun. İkincisi, eğer beni kırarsan, seni bu fotoğrafları herkese göstermeye zorlarım... Ama eminim ki seninle benim aramda iş o noktaya gelmeyecektir. Ve şimdi “sigara içme odasına” gidin!
- Neden?, - Şaşırmayı başardım
- Dombazov’a aptallık etme! Beni dinlemen ve gereksiz sorular sormaman konusunda anlaşmıştık! “Sigara içme odasına” gidin, orada sizi bekliyorlar!

Hemen tuvalette kimsenin olmadığını söyleyeceğim. Hatta tüm kabinlere bakmayı bile başardım. İçeride kimse yoktu. Yana içeri girdiğinde ben dışarı çıkmak üzereydim. Kız akıllı telefonunu elinde tutuyor ve gülümsüyordu.
- Dombazova, şimdi seni soyacağım, yere koyacağım ve sen de bana kölelik yemini edeceksin! Tabii ki kamera karşısında! Çıkar elbiselerini!!!” arkadaşım sanki beni çay ve tatlı yemeye davet ediyormuş gibi bir ses tonuyla şunları söyledi: “Artık fikrini değiştirdiğini söyleme!
Lanet olsun. Artık kamera karşısında bile korkunç şeyler yapacağımı anlayınca itaat etme isteğime karşı koyamadım. Ama yine de, itibarımı korumak için arkadaşıma sordum
- Yana, bana söz verir misin...
Kız sözümü kesti
- Bayan Yana! Şu andan itibaren ben senin Metrenim ve sen bana "sen" diye hitap ediyorsun! Bu açık mı?
- Evet.., diye fısıldadım
- “Evet” nedir?
– Sizi anladım hanımefendi!
- İşte bu Harika! Zaman kölesini boşa harcama, elbiselerini çıkar! Aksi takdirde buraya başka biri gelebilir.
- Siz... Bana, bundan sonra ne olacağı hakkında kimsenin bir şey bilmeyeceğine dair söz veriyor musunuz Hanımefendi?
- Söz veriyorum! Sana söz verdim Dombazova! Vızıltıyı bozma, kıyafetlerini çıkar!!!...
Hızla kıyafetlerimi çıkarmaya başladım.
- Dombazova çıplak, çıplak! İç çamaşırını da çıkar! Ve kameraya gülümse, çekim yapıyorum!!
Arkadaşım tüm kıyafetlerimi aldı ve kısaca sipariş verdi
- Kalçanızın üstüne oturun, kalçalarınızı açın ve doğrudan kameraya işeyin! Hadi Dombazova, yap!!!
Kubeye girmek istedim ama arkadaşım beni durdurdu
- Tam buraya, yere işemek! Nasıl sıçrayacağını ve uçup gideceğini görmek istiyorum!

Oldukça uzun bir süre yazdım ama arkadaşım beni teşvik etmedi ve her şeyi sessizce kameraya kaydetti. Ama işim biter bitmez ondan yeni bir emir aldım

- Şimdi kalk ve su birikintisinde çıplak ayakla yürü! Bak senden ne kadar çok şey aktı! Aferin itaatkar Dombazova. Şimdi dizlerinin üstüne çök. Evet, aynen böyle, su birikintisine girin ve benden sonra tekrarlayın: “Ben, Natasha Dombazova, 41 No’lu okulun 11-A öğrencisi, Yana T.’yi gönüllü olarak Hanımım olarak tanıyorum ve kendi isteğim üzerine kendimi onun için tam bir kölelik”….

Bunun gibi bir şey....
Boğazım çok kuru. !(((
:prmouse:
Author
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım