Karısı sözlü olarak hile yapıyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karısı sözlü olarak hile yapıyor
İyi günler, ne yapacağımı sormak istiyorum. Kadın sözlü olarak aldatıyor, para karşılığında oral seks yapıyor ama kimseyle yatmıyor, kötü maaş almıyor, günde 2000’den 4000 tr’ye kadar alabiliyor. Kötü para kazanmıyor ama bu hile sayılabilir mi? Onu seviyorum, o da ama bazen gittiğinde huzursuz oluyorum, ne yapmalıyım?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşimin sözlü olarak aldatması
Ve sen de oral seksten hoşlanıyor musun? Ve oral seks? Bu arada, oral seks aldatmak mıdır?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
DEHA .., sen tezler dünyasında öncüsün!)))Manfred: ↑04 Mar 2023, 15:23Eğer bir kadın ağzıyla değil de ağzıyla emiyorsa onun kalbi, bu ihanet değil.İyi günler, ne yapacağımı sormak istiyorum. Karıyı aldatma oral, para karşılığında oral seks yapıyor ama kimseyle yatmıyor, ona kötü para vermiyorlar, günde 2000’den 4000 tr’ye kadar alabiliyor. Kötü para kazanmıyor ama bu hile sayılabilir mi? Onu seviyorum, o da, ama bazen gittiğinde huzursuz oluyorum, ne yapmalıyım?

-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Bir arkadaşımız var. Karısına saatlerce oral seks yapıyor. Amım şimdiden alkışlıyor. Eşimle ilişkimiz açık. Bana onun dilini denemek istediğini anlattı. İzin verilmiş. Onu yüzünü kasıklarıma doğru hareket ettirdim ve onu yalamamı söyledim. Diliyle parlattı - benimki orgazmdan hem ayağa kalktı hem de uzandı. Aynısı oral seks yapan birinin yaptığı gibi boşalıyor.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Bir kez daha tekrar ediyorum, oral seks aldatmak değildir, kocam biliyor ki hamile kalmadan önce bazen erkeklere oral seks yapıyorum. bu hile değil
- These users thanked the author lenok for the post (total 2):
- Fargal94, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
90’lı yılların başında bir tanıdığım, SSCB’nin dağılmasından sonra eşiyle birlikte oraya giden erkek kardeşini ziyarete Amerika’ya gitti. Kardeşimin eşi salonda kuaför olarak çalışıyordu. Ben de onları ziyaret ederken kardeşimin eşinin çalıştığı kuaförde saçımı kestirmeye karar verdim. Sırada beklerken kendisine getirdikleri fiyat listesini okudu. Son sayfada bir hizmet vardı - oral seks ne kadarsonra dolar. Yöneticiye, saçını kesecek kızın kendisine bu hizmeti sağlayıp sağlayamayacağını sordu ve kendisine - elbette! Kardeşiyle içki içerken dayanamayıp durumu kardeşine anlattı. Buna bildiğini ve bunun fahişelik olmadığını, sadece yapılması gereken bir iş olduğunu söyledi. Sonra Amerika’da çok şaşırdı, yürüyüş için parka gittiklerinde sık sık kızların uzak bir ara sokakta bir bankta erkeklere oral seks yaptığını görüyorlardı.
- These users thanked the author İskender for the post (total 4):
- Sibiryak89, Serg_A, Vik.ruba80, RedFox
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
Karınıza ne sıklıkla oral seks yapıyorsunuz?
İlginç bir hikaye.Tpoo: ↑04 Mar 2023, 23:14 Bir arkadaşımız var. Karısına saatlerce oral seks yapıyor. Amım şimdiden alkışlıyor. Eşimle ilişkimiz açık. Bana onun dilini denemek istediğini anlattı. İzin verilmiş. Onu yüzünü kasıklarıma doğru hareket ettirdim ve onu yalamamı söyledim. Diliyle parlattı - benimki orgazmdan hem ayağa kalktı hem de uzandı. Aynısı oral seks yapan birinin yaptığı gibi boşalır.
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Bunu bir uygulama olarak yapıyorum. Ve bana oral seks yapacak.Tamerlan: ↑06 Mar 2023, 13:41İlginç bir hikaye.Bir arkadaşımız var. Karısına saatlerce oral seks yapıyor. Amım şimdiden alkışlıyor. Eşimle ilişkimiz açık. Bana onun dilini denemek istediğini anlattı. İzin verilmiş. Onu yüzünü kasıklarıma doğru hareket ettirdim ve onu yalamamı söyledim. Diliyle parlattı - benimki orgazmdan hem ayağa kalktı hem de uzandı. Aynısı oral seks yapan birinin yaptığı gibi boşalır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Veya onu olduğu gibi kabul edin.
Dişlerini kır, onun dişleri yok, ailenin parası yokDmitry: ↑26 Jan 2020, 14:29 İyi günler, ne yapacağımı sormak istiyorum. Karıyı aldatma oral, para karşılığında oral seks yapıyor ama kimseyle yatmıyor, ona kötü para vermiyorlar, günde 2000’den 4000 tr’ye kadar alabiliyor. Kötü para kazanmıyor ama bu hile sayılabilir mi? Onu seviyorum, o da, ama bazen gittiğinde huzursuz oluyorum, ne yapmalıyım?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Ded
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Evet, bırakın emsin, asıl mesele yara olmaması ve para böyle bir aktiviteye büyük bir katkıdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Siz de hemen emmeye başlayın! Aile bütçesinin nasıl iyileşeceğini hayal edin!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Her şey sana uygunsa neden soruyorsun? Memnun değilseniz ya bir şeyi değiştirin ya da dağılın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
Benim de umurumda değil, peki em ve bırak o emsin ya da sikişsin, asıl önemli olan bana zaman vermek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Dostum, onun ağzıyla kazandığı paranın iki katı kadarını P/P yoluyla bulaşan bir hastalığın tedavisine harcayacaksın. Ve ciltte olduğu gibi pek çok yara var ve yine de burun düşebilir.
- These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
Peki, eğer bu seçenek sana uygunsa neden olmasın?!
Ya ihanet?! Kendini mantıda ya da arka kapıda becermiş olsaydı - o zaman evet... ama hafif bir oral seks kesinlikle aldatma sayılmaz! :zeki:
Ya ihanet?! Kendini mantıda ya da arka kapıda becermiş olsaydı - o zaman evet... ama hafif bir oral seks kesinlikle aldatma sayılmaz! :zeki:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
-
- Nirvana’dayım
Marinka, aslında herhangi bir cinsiyet, çocukların doğuşu, aşağılık! Yani
çoğu zaman hepimiz saçmalık yaparız...
çoğu zaman hepimiz saçmalık yaparız...
-
- Nirvana’dayım
Evet, TS’e güvence vermek istedim. Oral seks vajinada penis varken seks yapmak değildir. Şahsen ben sadece oral seks yaptığım kişileri asla partner olarak görmedim.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, bunu yapmamalısın ! O kadar yetenekli oral seks kızlarıyla karşılaştım ki: Hayatımın geri kalanı boyunca etkilendim! Bu sadece seks değil; akrobasi!!!
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Kıskançlık genellikle aptalca bir duygudur! Ve çok tehlikeli...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Sibiryak89, Serg_A
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Konuyu genişletebilirsiniz. Karısı yalnızca kestane rengi alıyorsa, bir kocayı aldatmak olarak kabul edilmeli mi? Ayrıca oral seks sonuçta.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bir bayan bana tüm ciddiyetle yabancılar onu yaladığında hayır dedi. Ve eğer kocası birini yalıyorsa, o zaman evet.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Nikk, Serg_A, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Ah, ne kadar ciddi bir bayan! Ve her şeyi ne kadar net bir şekilde yerine koydu - bunda hata olamaz!
Ah, ne kadar ciddi bir bayan! Ve her şeyi ne kadar net bir şekilde yerine koydu - bunda hata olamaz!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Sibiryak89, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
asıl mesele, cinsel yolla bulaşan hastalığın paraya bir bonus getirmemesidir

- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Herkesin kendi hayatı var! Ve bunu yargılamak bize düşmez ve bunu kim kazanırsa kazansın, eşcinsel bir arkadaşım bölge merkezinde iki odalı bir dairenin parasını ödemeyi başardı! Doğru, bir yıldan fazla bir süredir berbattı ama yine de!
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Baba, sorun ne?
Oğlum, hayal et, pastel renklerde yatıyorsun, solda muhteşem göğüslü güzel bir kız, sağda ise 3.14 dor, yüzünü kime çevireceksin? Sorun bu.
5 dakika 5 saniye sonra gönderildi: Ve ondan sonra.
Baba, sanal gerçeklik nedir?
Şimdi anlatacağım, kızlarının yanına gelip soruyorlar, siyah bir adama 1000$ karşılığında oral seks yapar mısın? ? Kızım hayır diyor. Peki ya düşünürsen? Bu parayla ne alacağını düşündü ve evet dedi.
Anneme aynı soruyla yaklaştılar, hayır dedi.
Ya düşünürsen?
Düşündü ne alacağını soruyor ve evet diyor.
Daha sonra baba aynı soruyu oğluna soruyor.
Hayır diyor.
Ya düşünürseniz?
Oğlum yeni bir Play Station almayı düşündü ve evet dedi.
Öyleyse diyor baba, neredeyse 3 dolarımız var ama gerçekte 2 dolarımız var fahişeler ve 1 ibne
Oğlum, hayal et, pastel renklerde yatıyorsun, solda muhteşem göğüslü güzel bir kız, sağda ise 3.14 dor, yüzünü kime çevireceksin? Sorun bu.
5 dakika 5 saniye sonra gönderildi: Ve ondan sonra.
Baba, sanal gerçeklik nedir?
Şimdi anlatacağım, kızlarının yanına gelip soruyorlar, siyah bir adama 1000$ karşılığında oral seks yapar mısın? ? Kızım hayır diyor. Peki ya düşünürsen? Bu parayla ne alacağını düşündü ve evet dedi.
Anneme aynı soruyla yaklaştılar, hayır dedi.
Ya düşünürsen?
Düşündü ne alacağını soruyor ve evet diyor.
Daha sonra baba aynı soruyu oğluna soruyor.
Hayır diyor.
Ya düşünürseniz?
Oğlum yeni bir Play Station almayı düşündü ve evet dedi.
Öyleyse diyor baba, neredeyse 3 dolarımız var ama gerçekte 2 dolarımız var fahişeler ve 1 ibne
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Ekleyeceğim: Bunu erkeklerin görüşlerine kızarak söyledi: Mesela bir koca aldatıyorsa, bu sözde "Birisini beceriyoruz" demektir. Ve eğer karısı hile yaparsa, bu "kocanın da sikildiği" anlamına gelir.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Bir kez bile değil. Oldukça yaygın bir hikayeyle karşılaştım) bunu kendim iki kez Koca, karısının para veya hizmet karşılığında olduğunu öğrendiğinde, Haha, her iki eş de sadece oral seks hakkında konuşuyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Kültürel ve tarihsel olarak bir şekilde gelişti ki, bir erkeğin fahişeye gitmesi, bunu bir kadının yapması kadar kınanmıyor.
Böyle bir cümleyi birden fazla duydum.
Kültürel ve tarihsel olarak bir şekilde gelişti ki, bir erkeğin fahişeye gitmesi, bunu bir kadının yapması kadar kınanmıyor.
-
- Nirvana’dayım
Karınız para için berbat bir duruma düşerse, o zaman 2 seçenek var:
- o bir fahişe kim sik emmeyi sever
- para için emmek zorunda olduğu için kadınının geçimini sağlayamadığın için sen bir hiçsin.
nGörünüşe göre bu, toplumun hangi düzeyinde gerçekleştiğine bağlı.
Karınız para için berbat bir duruma düşerse, o zaman 2 seçenek var:
- o bir fahişe kim sik emmeyi sever
- para için emmek zorunda olduğu için kadınının geçimini sağlayamadığın için sen bir hiçsin.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- Maliyet 69, Amatör123, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Evsizler barınağında falan mı yaşıyorsunuz? Ya da çılgın bir fantezi...
-
- heyecanlanıyorum
Bakın, yukarıdaki kişi doğru yazıyor:
Kötü yaşıyorlar ama pek ihtiyaçları yok. O yıl ucuz da olsa bir araba aldılar ama yine de.
Küçük bir otelde hizmetçi olarak çalışıyor + para için her şeyi üstleniyor: aşçıya yardım etmek, görevde kalmak, evdekilere bakmak. çocuklar. Aynı otelde + yakınlardaki birkaç benzer yerde tesisatçı olarak çalışıyor. Onu oraya götürdü. Biraz sürtük ama sıra dışı bir şey değil. Diyelim ki anlatılan olaylardan yaklaşık 5 yıl önce onunla birkaç kez seks yaptım ve başka bir sefer onunla seks yaptım, henüz evli değildim.
Kocasına ek olarak şunu da ortaya çıkardı: haftada birkaç kez babasına para karşılığında verdiği patrona masaj yaptırırken, ona sadece masaj değil, sadece oral seks yapıyor. Ayrıca para için. Aslında oral seks ile masaj yapın. Uh-ha, "sadece oral seksle" elbette.
Bunu aile kavgaları sırasında, hatta oldukça fazla bira içtikleri sırada öğrendik. Haklı olarak ona saldırdı, o zaman o büyük ölçüde rahatladı iş için gitti ve bütün gün bilgisayar başında oynadı ve her zamanki gibi çok çalıştı ve aile bütçesine çok daha fazla para kazandırdı. Ve yarı zamanlı çalışmayı reddetti.
Kavga, gözümün önünde yaşandı. Evet, açıklaması bu. Adam üzgündü ama kendini toparlamayı başardı. Her ikisi de birkaç yıl daha orada çalışmaya devam etti. Onunla daha fazla iletişim kurduğumda her şey değişmeden kaldı.
Hm, aynı akşam hizmetlerinin kalitesini de takdir ettim
рdurum farklı.
Genç aile de kötü yaşadı, ama tüm olasılıklarla. Üniversiteden bir yıl önce mezun oldu, çalışıyordu.
Ve öğrencilik günlerinden beri enstitüsünde rektörü aldattığı ortaya çıktı. Sorunsuz okudu, dolayısıyla oldukça emtia-para ilişkileri vardı. Bunu ona düğünden önce bile duyurdu. Ve bunu onunla yapmaya devam etti... Bazen de yabancı turistlere "sadece oral seks" yapıyordu, neyse ki iyi derecede İngilizce biliyordu ve turizm sektöründe çalışıyordu. O sürtüktü... hayır, kesinlikle. Enstitüde onunla birlikteydim ve bundan sonraki yaklaşık 5 yıl boyunca iyi arkadaştım, erkek arkadaşları ve aşkları hakkında çok şey biliyordum ama onunla hiç eğlenmedim. Evet, üniversite yıllarımda da bu romanlardan 2-3 tane vardı ki bu benim için çok mütevazı bir rakam. Sonra evlendim. "Yan işlerin" çoğunu en başından beri biliyordu.
Ya da henüz onunla karşılaşmadınız. Durum oldukça gündelik.
Bakın, yukarıdaki kişi doğru yazıyor:
İşte bana tanıdık gelen iki durumdan biri.
Kötü yaşıyorlar ama pek ihtiyaçları yok. O yıl ucuz da olsa bir araba aldılar ama yine de.
Küçük bir otelde hizmetçi olarak çalışıyor + para için her şeyi üstleniyor: aşçıya yardım etmek, görevde kalmak, evdekilere bakmak. çocuklar. Aynı otelde + yakınlardaki birkaç benzer yerde tesisatçı olarak çalışıyor. Onu oraya götürdü. Biraz sürtük ama sıra dışı bir şey değil. Diyelim ki anlatılan olaylardan yaklaşık 5 yıl önce onunla birkaç kez seks yaptım ve başka bir sefer onunla seks yaptım, henüz evli değildim.
Kocasına ek olarak şunu da ortaya çıkardı: haftada birkaç kez babasına para karşılığında verdiği patrona masaj yaptırırken, ona sadece masaj değil, sadece oral seks yapıyor. Ayrıca para için. Aslında oral seks ile masaj yapın. Uh-ha, "sadece oral seksle" elbette.
Bunu aile kavgaları sırasında, hatta oldukça fazla bira içtikleri sırada öğrendik. Haklı olarak ona saldırdı, o zaman o büyük ölçüde rahatladı iş için gitti ve bütün gün bilgisayar başında oynadı ve her zamanki gibi çok çalıştı ve aile bütçesine çok daha fazla para kazandırdı. Ve yarı zamanlı çalışmayı reddetti.
Kavga, gözümün önünde yaşandı. Evet, açıklaması bu. Adam üzgündü ama kendini toparlamayı başardı. Her ikisi de birkaç yıl daha orada çalışmaya devam etti. Onunla daha fazla iletişim kurduğumda her şey değişmeden kaldı.

рdurum farklı.
Genç aile de kötü yaşadı, ama tüm olasılıklarla. Üniversiteden bir yıl önce mezun oldu, çalışıyordu.
Ve öğrencilik günlerinden beri enstitüsünde rektörü aldattığı ortaya çıktı. Sorunsuz okudu, dolayısıyla oldukça emtia-para ilişkileri vardı. Bunu ona düğünden önce bile duyurdu. Ve bunu onunla yapmaya devam etti... Bazen de yabancı turistlere "sadece oral seks" yapıyordu, neyse ki iyi derecede İngilizce biliyordu ve turizm sektöründe çalışıyordu. O sürtüktü... hayır, kesinlikle. Enstitüde onunla birlikteydim ve bundan sonraki yaklaşık 5 yıl boyunca iyi arkadaştım, erkek arkadaşları ve aşkları hakkında çok şey biliyordum ama onunla hiç eğlenmedim. Evet, üniversite yıllarımda da bu romanlardan 2-3 tane vardı ki bu benim için çok mütevazı bir rakam. Sonra evlendim. "Yan işlerin" çoğunu en başından beri biliyordu.
- These users thanked the author Alex_Tash for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Yazdığım her şeyi kendiniz onayladınız.Alex_Tash: ↑28 Apr 2023, 12:58Ya da henüz onunla karşılaşmadınız. Durum oldukça gündelik.
Bakın, yukarıdaki kişi doğru yazıyor:İşte bana tanıdık gelen iki durumdan biri.
рdurum farklı.
Ve öğrencilik günlerinden beri enstitüsünde rektörü aldattığı ortaya çıktı. Sorunsuz okudu, dolayısıyla oldukça emtia-para ilişkileri vardı. Bunu ona düğünden önce bile duyurdu. Ve bunu onunla yapmaya devam etti... ve bazen yabancı turistlere "sadece oral seks" de yapıyordu, neyse ki iyi derecede İngilizce biliyordu ve turizm alanında çalışıyordu. O sürtüktü... hayır, kesinlikle. Enstitüde onunla birlikteydim ve bundan sonraki yaklaşık 5 yıl boyunca iyi arkadaştım, erkek arkadaşları ve aşkları hakkında çok şey biliyordum ama onunla hiç eğlenmedim. Evet, üniversite yıllarımda da bu romanlardan 2-3 tane vardı ki bu benim için çok mütevazı bir rakam. Sonra evlendim. "Yan işlerin" çoğunu en başından beri biliyordu.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Maliyet 69
-
- heyecanlanıyorum
Gerçekten zengin bir çift hayal edemiyorum, kadının oral seks yaparak para kazandığı yer.
Birkaç marjinal insanın daha da kötü olduğunu hayal edebiliyorum - çok azı evsiz bir kadına veya bir ayyaşa oral seks için para ödeyecek.
Ama bunlar... değil zengin ama yozlaşmış değil - evet, toplumun tam da bu katmanı.
Ben de bu tür durumların gerçekliğinin teyidi olarak düşüncenizi aktardım. Özellikle toplumun belirli bir katmanı hakkında.
Gerçekten zengin bir çift hayal edemiyorum, kadının oral seks yaparak para kazandığı yer.
Birkaç marjinal insanın daha da kötü olduğunu hayal edebiliyorum - çok azı evsiz bir kadına veya bir ayyaşa oral seks için para ödeyecek.
Ama bunlar... değil zengin ama yozlaşmış değil - evet, toplumun tam da bu katmanı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
O kadar çok kazanın ki başkalarının sikini yalamak zorunda kalmasın!
- These users thanked the author bebeğim787 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Viktor (git-git)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1702 Views
-
Last post by DoRN