GARİP RÜYALAR

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Garip Rüyalar

Unread post by Nick1979 »

Eustace: 27 Mar 2024, 23:23
Nick1979: 27 Mar 2024, 23:18 Umarım öyledir. Sonra onun için gerçekten endişelenmeye başladım...
endişelenme. Sevdiklerimizin hiçbir yere gitmesine izin vermeyeceğiz.
Elbette bırakmayacağız. Güneş ışığımız hiçbir yere gitmiyor ve asla
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Eustace, Nick1979, VARG_,
şaka bir yana, ama artık Tanya’nın hayatta olduğunu "düşünüyorum"...
and en kötüsü onu yaşıyormuş gibi düşünmek benim için iyi... ama bu normal değil((((...bunu yapamazsın... kahretsin... çoktan istifa etmiştim) Tanya’nın gittiği gerçeği, ama işte .. Yıllardır orada olmadığını biliyorum ama onun hayatta olduğunu düşünmek benim için daha iyi....
Hatta onu aramak bile istedim. ... gerçekten, numarayı çevirmek için cep telefonumu bile aldım...
lanet olsun... kimi ve nerede arayacağım(((...
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, sana söylüyorum. Kiliseye git. Bırak
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Nick1979, Christmas_Christmas
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Nick1979 »

Eustace: 27 Mar 2024, 23:35 Natali_Natali, sana söylüyorum . Kiliseye git. Bırakın
Kabul ediyorum. Şimdi şaka yok.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, seksforumu_
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, bir ağabeyim vardı Ama ne olabilir ki. Diyorum ki, o benim için bir yardımcı gibiydi! Ölü! Kustum, çocuk gibi değil. Yıllar sonra da olsa bıraktı. 5.
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Natali_Natali: 27 Mar 2024, 23:33 şaka, ama şimdi Tanya’nın hayatta olduğunu "düşünüyorum"...
ve en kötüsü onun hayatta olduğunu düşünmek benim için iyi... ama bu normal değil(((( ...bunu yapamazsın... kahretsin... Tanya’nın gittiğine çoktan razı olmuştum, ama burada... Onun uzun yıllardır olmadığını biliyorum, ama onun hayatta olduğunu düşünmeyi tercih ederim. daha.... Onu aramak bile istedim... gerçekten, numarayı çevirmek için cep telefonumu bile aldım...
damn... kimi ve nerede arayacağım(( (..
Başka bir konuda istemsizce "sen"e geçtiğim için, o zaman öğrenmeme izin ver - konuşmak/ağlamak mı istiyorsun yoksa gerçek yardım al
Sana saygısızlık etmek istemem Natalie, ama eğer atlıkarıncayı durdurmak istiyorsan bu başka bir şey ama eğer kusana kadar ona binmek istersen, ben bir kediyim ve patilerim var ... ve mırıltı-mırıltı, köknar-köknar;)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

VARG_: 27 Mar 2024, 23:57
Natali_Natali: 27 Mar 2024, 23:33 şaka, ama şimdi Tanya’nın hayatta olduğunu "düşünüyorum"...
ve en kötüsü de onun hayatta olduğunu düşünmek benim için iyi... ama bu normal değil ( (((...bunu yapamazsın... kahretsin.... Tanya’nın gitmiş olduğu gerçeğine çoktan razı olmuştum, ama burada... Onun uzun yıllardır olmadığını biliyorum, ama Onun hayatta olduğunu düşünmeyi tercih ederim.. ..
Onu aramak bile istedim... gerçekten, numarayı çevirmek için cep telefonumu bile aldım...
dah.. kimi ve nerede arayacağım (((..
Başka bir konuda istemsizce "sen"e geçtiğim için, öğreneyim - sen konuşmak/ağlamak ya da gerçekten yardım almak istiyorum
Sana saygım var mı Natalie, ama "atlıkarıncaya" son vermek istersen - bir şey, ama kusana kadar binmek istersen - ben Ben bir kediyim ve pençelerim var... ve pençelerim. Üfürüm, selam olsun;)
Yarın kiliseye gideceğim.... her durumda, gereksiz olmayacak ....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Eustace, seksforumu_
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by MENZİL_ »

Natali_Natali: 28 Mar 2024, 00:00 Yarın kiliseye gideceğim.... ne olursa olsun gereksiz olmayacak....
Daha önce söylemiştim - hiçbir zararı olmayacak.
Bir kalem/kurşun kalem, yeniden doldurulmadan yazmaz.
Ah, Natalie, sana o kadar çok ipucu verdim ki...
Keşke cüppe giyseydim, onlar da yapardı bana inandılar.
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 2):
Christmas_Christmas, seksforumu_
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Barsuk70 »

Natali_Natali,
Son zamanlarda ben de sık sık çocukluk arkadaşlarımı rüyamda görüyorum.
Oraya, çocukluğuma dönmek için her şeyi verirdim. Arkadaşlarıma.
Fakat bu iade edilemez. :(
These users thanked the author Barsuk70 for the post:
Christmas_Christmas
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Murena0314 »

Natali_Natali, evet, muhtemelen tüm bunlar doğaldır. Bir olayı, anıyı ya da fanteziyi “sindirdiğinizde”, deneyimlediğinizde, onun hakkında düşünürsünüz, genellikle takıntılı hale gelirsiniz, hatta onu bazı ayrıntılarla birlikte rüyanızda bile görebilirsiniz. Peki, neden şaşırayım ki, bugün ben de bir kemancı hakkındaki fantezimden bazı parçalar hayal ettim, ama muhtemelen orada her şey farklıydı, tam olarak hatırlamıyorum. Çünkü bu konuda çok endişelendim.
Elbette eğer durumunuz sizi strese sokuyorsa kiliseye gidebilirsiniz ya da koşullar uygunsa ormanda, doğada bir yere gidebilirsiniz.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Zorba Carrie
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Viyola »

Bir yerde rüyaların beynimizin oyunları olduğunu okumuştum
These users thanked the author Viyola for the post (total 3):
Cantai, Christmas_Christmas, Fargal94
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Samara »

Natali_Natali, Kiliseye gitmek asla kötü bir fikir değildir , Ben kendim kiliseye gerçekten inanmıyorum, bunu bir iş ve kitleleri manipüle etmek ve kontrol etmek için bir araç olarak görüyorum, ancak bazen işler gerçekten zorlaştığında içeri bakıyorum ve bir tür barıştan sonra onu dışarı çıkarmıyorum. , düşüncelerimi toplamak daha kolay.
Endişelerinizi anlıyorum, orada nasıl kalmamanız gerektiğini.... sizi gerçekten korkutmaya başladığında, birkaç ay boyunca tamamen ayık olun, örneğin afobazol kürü (bana çok yardımcı oldu) ve bir şekilde düzenli egzersiz yapın ve ancak bundan sonra gitmenize izin vermezse, konsültasyon için doktora gidin, psikolog değil psikiyatrist daha iyi, burada korkutucu bir şey yok, beyin bizim organımızla aynı böbrek gibi vücut (örneğin nefroloğa gitmeye gerek yok)
These users thanked the author Samara for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Moray eel0314: 28 Mar 2024, 06:59 Elbette, eğer durumunuz sizi strese sokuyorsa kiliseye gidebilirsiniz
Bugün kiliseye gittim)))... .

43 saniye sonra gönderildi:
Samara: 28 Mar 2024, 10:49 Natali_Natali, Bu Kiliseye gitmek asla kötü bir fikir değildir ,
bugün gittim)))....

2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Viola: Bir yerde rüyaların beynimizin oyunları olduğunu okudum
Katılıyorum.. ve muhtemelen oyunlardan da fazlası....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Murena0314, Fargal94, Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 28 Mar 2024, 14:39 bugün kiliseye gittim)))...
:cat1:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bugün yine Tanya’mla ilgili bir rüya gördüm... çok tuhaf bir rüya... çok... sanki benim evime gelmiş gibi... buraya, kocamla birlikte yaşadığımız yere... sadece daire değil şu an sahip olduğumla aynı... Ve çocukluğumda başka bir şehirde kalan... şu anda ailemin yaşadığı yer...
Tanya bana bir şey söylüyor ama görünmüyorum onu dinlemek istiyorum ama yine de ona şunu söylemek istiyorum: sanki yanlış yere geldin... bana geldin ama farklı bir daireye... ve o bana aldırış etmiyor ama bir şeyler anlatıyor. onunki....
lanet olsun... bir çeşit saçmalık.. .. ve sanki gece geldi.. yani, rüyamda.. ve bir saniye sonra rüyamda onun çoktan geldiğini görüyorum. gün ve onunla birlikte bisikletle eve dönüyorum.. köyden... köprü boyunca gidiyoruz... ve aniden çok net bir şekilde, sanki hemen yanımdaymış gibi... Tanya’nın büyükannesini duyuyorum bize turta pişirdiğini haykırıyor.. "Kızlar.. turtalar.. her şey hazır.. hava sıcakken masaya gidelim..." Tanya bana öğle yemeğinin hazır olduğunu söyleyerek geri dönmem gerektiğini söylüyor. zaten hazır. eğer geri dönmezsek, büyükannem gücenecek... arkasını dönüp geri gidiyor... ve ben tam anlamıyla bir saniyeliğine orada kaldım... yani, bisikleti diğer yöne çevirmek için... ve ne zaman Gözlerimi açtım... sonra Tanya benden yaklaşık üç kilometre uzaktaydı .. ufukta bir nokta görünüyor gibi.. yani bir saniyede çok büyük bir mesafe "yol kat ettiği" ortaya çıktı. . ve zaten köyde.. en tepede... Ben hâlâ ondan çok uzakta, köprünün ortasındayım... Ona beni beklemesi için bağırıyorum ama şimdi o sesimi duymuyor... çünkü zaten ondan çok uzakta...
Bağırmayı hâlâ bitirmediğimi anlıyorum ve onu sürmeye başlıyorum... ve hala anlamayacağımı anlıyorum’ ona yetişemiyorum... Neden yetişemediğimi de anlamadığımı anlıyorum... Ne kadar yol kat ettiğimi görmek için geriye bakıyorum.. çok gibi görünüyor.. ya da daha doğrusu, sadece köprü çok uzadı.. ufka kadar.. ve geri... ve ileri.... Geri dönüyorum... ve yine gece oldu.. ya da daha doğrusu, henüz gece değil, çoktan oldu alacakaranlık.. ve bir şekilde kendimi hemen gün batımı sonrası kızıllığın içinde buluyorum ... sadece Tanya’nın büyükannesinde değil, Irka’nın büyükannesinde... herkes masada oturuyor ama kimseyi tanımıyorum... onlar da kendi "Başkir"lerini konuşuyorlar ” dil.. ama bazı nedenlerden dolayı anlamıyorum... daha doğrusu anlıyorum.. yani, anlıyor gibiyim.. ama kelimeleri bir araya getiremiyorum....
ve sonra bir nevi kapı zilini çaldılar... sadece orayı çaldılar. köye, büyükanne Irkina’nın özel evine.. ve bunu bir nevi benim dairemde duydum.. ama burası şimdi kocamla birlikte yaşadığımız yer.... Ayrıca Irkina’nın büyükannesinin sesini de duyuyor gibiydim.. zaten Rusça... "Ah, Ira geldi"...
Bu kapı ziliyle uyandım.... kahretsin, gözlerimi açıyorum.. ve sanki yatak odamda değil de odamdaymış gibi görünüyor. evde ebeveynler... ve Tanya masamda oturuyor ve bana bakıyor.. o da yapmayı sevdiği gibi bacaklarıyla "sallanıyor"... kelimenin tam anlamıyla bir saniye içinde... Gözlerimi kapattım.. ve gözlerimi açtığımda.. o zaman her şey yolunda... hayır Tanya.. odam yok....

Muhtemelen yaklaşık 40 dakika orada yattım ve gitmeye korktum tuvalete.... kahretsin, ya içime girerse seninle koridorda buluşursa...
bunların hepsi eski....
Fargal94, Neşeli Roger
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 12:11 bugün yine Tanya’mla ilgili bir rüya gördüm... rüya çok tuhaftı... çok... sanki benim evime geldi... buraya, kocamla birlikte şu anda yaşadığımız yere... sadece daire şu anki benim ve çocukluğumda başka bir şehirde kalan... ailemin yaşadığı yerin aynısı değil...
Tanya bana bir şey söylüyor ama ben söylemiyorum’ Onu dinlemiyor gibiyim ama her şeyin onun yanlış yere geldiğini söylemesini istiyorum... bana geldin ama farklı bir daireye geldin... ve bana aldırış etmiyor ama bir şeyler söylüyor kendi....
lanet olsun... saçma bir tür şey... ve sanki gece geldi... yani, rüyamda... ve bir saniye sonra rüya görüyorum günün çoktan geldiğini ve onunla birlikte köyden bisikletle eve döndüğümü... köprüden geçeceğimizi... geri dönmesi gerektiğini, öğle yemeğinin hazır olduğunu söylüyor. . eğer geri dönmezsek, büyükannem gücenecek... arkasını dönüp geri gidiyor... ve ben tam anlamıyla bir saniyeliğine orada kaldım... yani, bisikleti diğer yöne çevirmek için... ve ne zaman Gözlerimi açtım... sonra Tanya benden yaklaşık üç kilometre uzaktaydı .. ufukta bir nokta görünüyor gibi.. yani bir saniyede çok büyük bir mesafe "yol kat ettiği" ortaya çıktı. . ve zaten köyde.. en tepede... Ben hâlâ ondan çok uzakta, köprünün ortasındayım... Ona beni beklemesi için bağırıyorum ama şimdi o sesimi duymuyor... çünkü zaten ondan çok uzakta...
Bağırmayı hâlâ bitirmediğimi anlıyorum ve onu sürmeye başlıyorum... ve hala anlamayacağımı anlıyorum’ ona yetişemiyorum... Neden yetişemediğimi de anlamadığımı anlıyorum... Ne kadar yol kat ettiğimi görmek için geriye bakıyorum.. çok gibi görünüyor.. ya da daha doğrusu, sadece köprü çok uzadı.. ufka kadar.. ve geri... ve ileri.... Geri dönüyorum... ve yine gece oldu.. ya da daha doğrusu, henüz gece değil, çoktan oldu alacakaranlık.. ve bir şekilde kendimi hemen gün batımı sonrası kızıllığın içinde buluyorum ... sadece Tanya’nın büyükannesinde değil, Irka’nın büyükannesinde... herkes masada oturuyor ama kimseyi tanımıyorum... onlar da kendi "Başkir"lerini konuşuyorlar ” dil.. ama bazı nedenlerden dolayı anlamıyorum... daha doğrusu anlıyorum.. yani, anlıyor gibiyim.. ama kelimeleri bir araya getiremiyorum....
ve sonra bir nevi kapı zilini çaldılar... sadece orayı çaldılar. köye, büyükanne Irkina’nın özel evine.. ve bunu bir nevi benim dairemde duydum.. ama kocam ve ben şimdi burada yaşıyoruz.... Ayrıca Irkina’nın büyükannesinin sesini de duydum.. zaten Rusça... "Ah Ira geldi". .. Bu kapı ziliyle uyandım.... kahretsin, gözlerimi açıyorum.. ve sanki yatak odamda değil.. ailemin evindeki odamda... ve Tanya masamda oturuyor ve bana bakıyor.. aynı zamanda yapmayı sevdiği gibi bacakları "sallanıyor"... kelimenin tam anlamıyla bir saniyeliğine... gözlerimi kapattım.. ve gözlerimi açtığımda.. o zaman her şey yolundaydı... hayır Tanya... hayır odam....

Muhtemelen yaklaşık 40 dakika orada yattım ve tuvalete gitmeye korktum... kahretsin Sanırım ya benimle koridorda buluşursa...
bu çok eski, bu kadar...
Ben kiliseye giden biri değilim ama Tapınağa gidin, onun dinlenmesi için bir mum yakın ve cenaze namazı kılınmasını emredin. Yapılması gereken bu
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Zorba Carrie »

Millet, dinleyin, ne güzel bir konu! Hepiniz ne güzel yazıyorsunuz)) Hiç durmadan okudum....
Rüyalarımdan korkuyorum çünkü bazen rüyamda görmemem daha iyi olacak şeyler görüyorum. Genel olarak, bize böyle bir "sinema" gösterdiği için beyne teşekkürler)))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Köprülerle ilgili rüyanın yorumlarını okudum... dürüst olmak gerekirse, bir tür saçmalık yazılıyor, yorum değil)))... ve yazılmıyor eğer o köprüyü tek başına hayal etmiyorsanız ne yapmalısınız. ama o köprüyle hiç ilgisi olmayan başka olayların bir parçası gibi görünüyor... ve kahretsin.. "köprüden bak" diyor.. "köprüden in"... vb. "..
erede resimler bile köprüyü bir rüyadan gösteriyor.... sis... köprü antik.. oradaki çeşmeler antik... her şey gibi "Gotik"... ne Gotik’in bununla ne alakası var... gerçi belki birisi böyle bir şeyin hayalini kuruyor olabilir...
ancak benim hiç fotoğrafım yok... köprüm o kadar uzuyor ki ben de tıpkı böyleyim üzerinde bir böcek... ve her yerde su var... görebildikleri kadar göz.... kadar su..... çoğu zaman öyle anlaşılıyor ki, köprünün üzerinden taşıyor...
bu kesinlikle hayal ettiğim köprü değil... "ölçek" çok benzer
https://i.postimg.cc/W31YdRS5/Cay-cau-dai-nhat-the-gioi.jpg

только почему он мне практически всегда сниться как бы в детсве.... а теперь вот еще как бы с "сюжетом".... блин.... непременно нужно найти людей которые могут рассказать за сны...
в церковь я уже ходила))).... все равно сниться....

Отправлено спустя 9 минут 49 секунд:
Fargal94: 07 Apr 2024, 13:03
Natali_Natali: 07 Apr 2024, 12:11 сегодня снова приснилась моя Таня... сон очень странный... очень.... будто бы она пришла ко мне домой... сюда, где я с мужем сейчас живу... только квартира не та что сейчас у меня... а та, которая в детстве осталась, в другом городе... где сейчас родители мои живут...
Таня мне что то говорит, а я как вроде бы не слушаю ее, а все хочу ей сказать, что типа ты не туда пришла... пришла ко мне, но в другую квартиру.... а она не обращает внимания на меня, а что то свое рассказывает....
блин... ерунда какаято.... причем вроде бы она ночью пришла.. ну во сне моем.. а потом через секунду снится что уже день, и что я с ней еду на великах домой.. из поселка... по мосту едем.... и вдруг очень отчетливо, как вроде бы вот рядом.. слышу как бабушка Тани кричит нам что она пирожков напекла.. "Девочки.. пирожки.. усе все готово.. давайте к столу пока гарячие..." Таня мне говорит, что нужно обратно ехать, что мол обед уже готов. что если не веренмся, то бабушка обидится.. она разворачивается и едет обратно... а я задержалась на секунду буквально.. ну чтобы развернуть велик в другую сторону.. а когда подянла глаза.. то Таня уже в километрах трех от меня... как точечка видна на горизонте.. т.е получается что она за секунду "проехала" такое огромное расстояние... и уже в поселке.. на самом верху... я все еще "внизу" очень далеко от нее, на середине моста... я ей кричу чтобы меня подождала, но теперь она моего голоса не слышит.. потому что уже очень далеко от нее...
я понимаю что все равно не докричусь и начинаю за ней ехать... и понимаю что все равно не догоню ее... еще понимаю, что не понимаю, почему догнать не могу... смотрю назад, чтобы посмтотреть сколько проехала.. вроде бы и много.. а точнее просто мост очень сильно удлинился.. аж до самого горизонта.. и назад... и вперед.... я поворачиваюсь назад... а уже снова ночь.. точнее еще не ночь но уже сумерки.. и я какимто образом сразуже оказываюсь в послеке... только не у Таниной бабушки, а у бабушки Ирки...все сидят за столом но я никого не знаю... еще они разговоаривают на своем "башкирском".. но я почемуто не понимаю... точнее понимаю.. ну как вродебы понимаю.. но слова в кучу сложить не могу....
а потом типа позвонили в дверь.... только позвонили туда. в поселок, в частный дом бабушки Иркиной.. а я типа его в своей квартире услышала.. но уже вот тут где с мужем сейчас живем.... еще глос как бы услышала Иркиной бабушки.. уже по русски... "О Ира пришла"...
я от этого звонка в дверь и проснулась.... блин открываю глаза.. и как вроде бы не в своей спальне.. а в своей комнате в доме у родителей.... и Таня сидит на моем столе и смотрит на меня.. еще и ногами "раскачивается", как это она делать любила.... буквально секнуду... я зажмурилась.. а когда открыла глаза.. то уже все ок... ни Тани.. ни моей комнаты....

я наверное минут 40 лежала и боялась в туалет выйти.... блин думаю а вдруг она меня в коридоре встретит...
старнно это все....
я не воцерувлкнный, но сходи в Храм, поставь свечку за упокой её и закажи поминальный молебен. Так надо сделать
я ходила в храм и сделал все что там мне батюшка сказал.... тут другое... Таня и вообще мое дество мне сниться "хорошо"... не по доброму, но и не "плохо"... я не кричу во сне... я не спасаюсь... и мне во сне не страшно.... иногда бывает очень "жутко" на мосту... или когда смотрю со "скал" на речку, как в послеке в детсве.... только скалы просто ГИГАНСКИЕ по своим маштабам и у меня захватывает дух от этого.... вот например такие скалы.... толькоь тянуться они ДО ВСЕГО ГОРИЗОНТА... а я смотрю вниз и вижу своих подружек и всех кто на плояже как букашек... еще думаю как же мне спуститься теперь туда... к воде..... а воды СТОЛЬКО, что....
https://i.postimg.cc/GpcDkGVp/6.jpg
https://i.postimg.cc/W178LNPh/161.jpg

но не страшно.... это другое совсем... я знаю что такое плохой сон и понимаю когда он страшный.... за мной как то приходила бабушка во сне... очень "плохо" приходила... я все "понимала" и бежала от нее... даже в окно выпрыгивала потому как она вламывалась в мою комнату.... это страшно и тут мне все понятно...
но то что сниться сейчас это совем другое.... и мне почемуто жутко и одновременно очень хорошо во сне.... но так же быть не должно...
Last edited by Christmas_Christmas on 07 Apr 2024, 13:38, edited 2 times in total.
Fargal94, Neşeli Roger
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 07 Apr 2024, 13:12 Millet, dinleyin, ne güzel bir konu! Hepiniz ne güzel yazıyorsunuz)) Hiç durmadan okudum....
Rüyalarımdan korkuyorum çünkü bazen rüyamda görmemem daha iyi olacak şeyler görüyorum. Genel olarak, bize bu tür "filmler" gösterdiği için beynimize teşekkürler))))
tbana ne hayal ettiğimi söyledi.... sadece rüyalar şaka değil.. .. bu hiç de şaka değil... dünyaca ünlü "uzmanların" söylediği gibi değil...
yakın akrabam... çok yakın.... göre annem.... 10 yaşında. önce... yeğenim boğuldu... başka bir şehirde boğuldu... yakınları onu çok uzun süre aradı... ama bulamadı. .. nehre gitti... daldı ve yukarı doğru yüzmedi... sonra meğerse nehirde kalp krizi geçiren bir adam varmış (henüz 18 yaşındaymış)...
böylece onu bulamamışlar... ve akrabam yanımıza gelerek anneme onun nerede yattığını ve eliyle su kullanarak bazı engellere nasıl tutunacağını gördüğünü söyledi.....
telefonda o çocuğun ebeveynlerine ve akrabalarına söyledi...onlar orada başlarını salladılar..başsağlığı dileklerini "kabul ettiler". işte bu kadar...
ama hâlâ çocuğu bulamıyorlar...
bu yüzden bu akrabam o kasabaya 300 km gitti... vücudunda gördüğü yeri anlattı rüyasını gördüler ve onu oraya götürdüler, çünkü açıklamaya göre yer çok uygundu... ve orada... yeğeninin onu "çizdiği" ve buldukları yerden 5 kilometre uzakta... basitçe oraya taşındı akıntıya göre... ve aslında engelleri eliyle "tuttu"... eğer onu rüyada görmeseydi, asla bulunamazdı...
yani Artık rüyaların "sertifikalı" uzmanların bize anlattığı gibi olmadığını biliyorum... bambaşka bir şey...
Last edited by Christmas_Christmas on 07 Apr 2024, 13:35, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Viola: 28 Mar 2024, 07:12 Bir yerde rüyaların beynimizin oyunları olduğunu okumuştum
Beynimizin oyunları: Bu tam burada, Forumda!!! :-D
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Veronika: 07 Apr 2024, 13:04 Kusura bakmayın, rüyayı böldüm.
Rüyamda çırpılmış yumurta ve domuz pastırması gördüm. Tamam her şey yolundaydı ve kalktım. Rüya gerçek oldu. Tek şey bugün Moskova saatiyle 3.00’dü. Bizimki 4.00.
Ona kadar uyudum, tatlım, salyalarım akıyor (yastık yalan söylemiyor)
bu arada, evet. ... zamanla ilgili.... Gecenin köründe korkunç rüyalar görüyorum.... 2-3 saat...
ama bu tür "çığır açan anıtsal" rüyalar ancak 8’den 8’e kadar çekilebilir. ben... . ben uyanana veya kocam beni uyandırana kadar)).... gerçi dün gece her şeyi rüyamda gördüm....
lanet olsun... muhtemelen yakında "her şey" olacak "((((.... hikaye anlatacak kimse kalmayacak...)
Veronika
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Zorba Carrie, Neşeli Roger
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Apr 2024, 14:06
en sevdiğim gruplardan hiçbiri
Eustace
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Eustace, Zorba Carrie, Neşeli Roger
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Elenarus »

Natali_Natali, Kiliseden sonra rüyalar berbat olacak.. .
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Elenarus: 07 Apr 2024, 14:36 Natali_Natali, Kiliseden sonra rüyalar görülecek çok kötü ...
neden?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 13:47
Kusura bakmayın, rüyayı böldüm.
Rüyamda çırpılmış yumurta ve domuz pastırması gördüm. Tamam her şey yolundaydı ve kalktım. Rüya gerçek oldu. Tek şey bugün Moskova saatiyle 3.00’dü. Bizimki 4.00.
bu arada, evet. ... zamanla ilgili.... Gecenin köründe korkunç rüyalar görüyorum.... 2-3 saat...
ama bu tür "çığır açan anıtsal" rüyalar ancak 8’den 8’e kadar çekilebilir. ben... . ben uyanana veya kocam beni uyandırana kadar)).... gerçi dün gece her şeyi rüyamda gördüm....
lanet olsun... muhtemelen yakında "her şey" olacak "((((.... Hikayeleri anlatacak kimse olmayacak...
neden anlatacak kimse yok???
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Fargal94: 07 Apr 2024, 16:30 neden söyleyecek kimse yok???
Veronica’nın odasında gök gürültüsü kopacak!
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Apr 2024, 16:53
neden söyleyecek kimse yok???
Veronica’nın odasında gök gürleyecek!
Psikiyatri hastanesinden sonra... Hikayeler için zamanım olmayacak.... ama başka şeyleri biliyordum...
Fargal94:07 Apr 2024, 16:30
Natali_Natali :
nÜzgünüm, rüyayı böldüm
lanet olsun... muhtemelen yakında "her şey" olacak "((((.... hikaye anlatacak kimse olmayacak...
neden anlatacak kimse yok???
Muhtemelen yakında ne gelecek? Hazırlan Natasha diyecek.. Hadi gidelim.. Sana bir şey göstereceğim....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 17:13 KADIN muhtemelen yakında gelecek. Natasha hazırlanın diyecek... Hadi gidelim... Size bir şey göstereceğim...
Onun kim olduğu!!! Sana yalnızca ben gelebilirim!

35 saniye sonra gönderildi: Bir şey söyleyeceğim. Ve sadece
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Sana bir enjeksiyon bile yapacağım.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Üçü olmamasına rağmen Enjeksiyon! :deli:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Apr 2024, 17:15 Ve sana bir enjeksiyon bile yapacağım.
Eustace: 07 Apr 2024, 17:16 Üçü olmamasına rağmen, Enjeksiyonlar! :çılgın:
amn... ve sen "tematik" çıktın
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 17:18lanet olsun... ve sen "tematik" çıktın
oooo :shock:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Apr 2024, 17:21
Natali_Natali: 07 Apr 2024, 17:18 amn... ve sen "tematik" çıktın
oooo :shock:
kim..... kahretsin.. temalı.. BDSM adamı))) ve burada tüylü biri gibi davranıyordu... ve tek yaptığı kızlara enjeksiyon yapmayı düşünüyordu))) ... beğen bu ve bir kişiyi rastgele bir ifadeyle tanırsınız...
şaka yapıyorum... Enjeksiyonlardan hoşlanmıyorum ve çok korkuyorum onlardan...
Last edited by Christmas_Christmas on 07 Apr 2024, 17:27, edited 1 time in total.
MENZİL_
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 17:23 Enjeksiyonları sevmiyorum ve onlardan çok korkuyorum....
şaka yapıyorsun, şaka yapmıyorsun. Üç enjeksiyon! Günde üç kez! ve huzurlu bir uykuyu garanti ediyorum! :baby1: bebek gibi! :deli:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Apr 2024, 17:27 Üç enjeksiyon! Günde üç kez!
Günde üç enjeksiyon... Üç gün içinde o kadar çok enjeksiyondan sonra kıçım bir "antrenman sahasına" dönüşecek...
lanet olsun...yoksa diğer enjeksiyonlardan mı bahsediyorsunuz?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 17:29 yoksa diğer enjeksiyonlardan mı bahsediyorsunuz?
Emin olmak için her ikisini de vereceğim!
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Apr 2024, 17:32
Natali_Natali: 07 Apr 2024, 17:29 yoksa diğer enjeksiyonlardan mı bahsediyorsunuz?
Emin olmak için her ikisini de vereceğim!
Zaten kafam karıştı....

1 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
bugün rüya gören biri varsa... o kesinlikle BÜYÜK bir şırıngaya sahip olan sizsiniz))))...
Fargal94, Nick1979
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 07 Apr 2024, 18:06 bugün rüya gören biri varsa... o kesinlikle BÜYÜK bir şırınga taşıyan siz olacaksınız))
bacaklarınızın arasında sallanan)

2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali ve kabusum şu ki onu kaldıramadım)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 4):
Christmas_Christmas, Nick1979, Eustace, Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”