Eş değiştirenler

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Swingerlar

Unread post by Nikk »

SwetaSw: 12 Jul 2024, 16:54 Gerçekten seven evli bir çift için sallanmak kesinlikle ilişkiye çok taze bir ruh katacaktır, ancak çok sayıda ama vardır,
Her şey yolunda giderse, o zaman her şeyi çok fazla uzatacaktır ve her şey size ve sınırlarınıza bağlıdır ve yalnızca mzhm ile sınırlı olmayabilir
Bir kez daha, her şey çok bireyseldir ve çoğu zaman fanteziler ve gerçeklik çok farklıdır
Böyle bir kavram var; güvenlik önlemleri. Ama basitçe - kafanızla herhangi bir iş yapmanız gerekiyor! Onlar. Dikkatli düşünün, durumu değerlendirin,
yeteneklerinizi vb. değerlendirin. Aksi takdirde, fanteziler ve gerçeklik arasında korkunç bir çatışmayla karşı karşıya kalabilirsiniz...
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kayıp »

niqk: 12 Jul 2024, 18:37
SwetaSw: 12 Jul 2024, 16:54 Gerçekten seven evli bir çift için sallanmak kesinlikle ilişkiye çok taze bir ruh katacaktır, ancak çok sayıda ama vardır,
Her şey yolunda giderse, o zaman çok bağımlılık yapar ve her şey size ve sınırlarınıza bağlıdır ve yalnızca mzhm ile sınırlı olmayabilir
Bir kez daha, her şey çok bireyseldir ve çoğu zaman fanteziler gerçeklikten büyük ölçüde farklıdır
Böyle bir kavram var; güvenlik önlemleri . Ama basitçe - kafanızla herhangi bir iş yapmanız gerekiyor! Onlar. Dikkatli düşünün, durumu değerlendirin,
yeteneklerinizi vb. değerlendirin. Aksi takdirde, fanteziler ile gerçeklik arasında korkunç bir çatışma yaşanabilir...
Kabul ediyorum, güçlü bir ruh hali ve birbirinize tam bir güven olmadan, hiçbir şey iyi olmayacaktır. hadi bakalım. Fantezi ve gerçekliğe gelince, bu kesinlikle yerinde. Henüz zihinlerini güçlendirmemiş yeni gelenler olacak, korkutucu ve eğlenceli olacak))
These users thanked the author Kayıp for the post:
Nikk
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

Her şey yolunda giderse, o zaman her şeyi çok fazla uzatacaktır ve her şey size ve sınırlarınıza bağlıdır ve yalnızca mzhm ile sınırlı olmayabilir
Bir kez daha, her şey çok bireyseldir ve çoğu zaman fanteziler ve gerçeklik çok farklıdır
Bağımlılık yapıcı ve oldukça bireysel.
Herkes birbirini sevdiğinde, hoş olduğunda ve seks arzusu uyandırdığında harika bir salınım gerçekleşir. O zaman bu sadece gece değil, aynı zamanda tüm hafta sonu, birinin kulübesinde veya tatil yerinde sürer.
Arzu uyandırılmadığında, seksin gerçekleşmemesi için nedenler buluruz, örneğin bugün formda değilim.
Burada eşim ve ben bir kural geliştirdik: Eğer bir erkekten hoşlanmıyorsa, o zaman onun karısı da bana uygun değildir.
Fakat birkaç kez adamın karısına karşı oldukça hoştu ve karısı da bana karşı oldukça hoştu. Böyle durumlarda kadının geceyi o adamla geçirmesine karar verdik ve ben de hastalığımı ona anlatarak karısını sadece şarap ve sohbetle eğlendirdim.
Gerçekten bunu yapamam, hoşlanmadığım kadınlar umurumda değil.
Peki, bırak karın eğlensin.
Her şey çok bireysel.
utandım
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: aseksüel

Unread post by utandım »

kumarbaz: 30 Mar 2024, 03:39 Bu eş değiştirenleri nerede bulabilirsin? Toplulukları nerede?
Google’a yazın. Swinglife ve Swing-kiska. Büyük ve aktif topluluklar. Aktif olarak sallanmaya başladığımızda orada ortaklar bulduk.
These users thanked the author utandım for the post:
kumarbaz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”