[quote="Hooligan Carrie" post_id=343161 time=1709663953 user_id=18654] Kozmonot-jeolog. [/quote] akuşkusuz ben de bazen öyle düşünüyorum.. Bu kadar çok kişi nerede yapıyor? aptal ve çirkin..hayatımızda..
Sharikov: ↑05 Mar 2024, 16:44
SSCB’de insanlar uzaya uçmayı, bir maden yatağı keşfetmeyi ve şehirler inşa etmeyi hayal ediyordu. Modern Ruslar büyükannelerini sikmeyi, annelerinin külotuna mastürbasyon yapmayı, sperm tatmayı ve karısıyla bir erkeğin sikini emmeyi hayal ediyor. Neden taburcu olmadınız? Neden şimdi kendini asmıyorsun ya da zehirlenmiyorsun?
Anladığım kadarıyla buraya kürtaj yaptırmaya geldin? Video çekip yayınlamayı unutmayın, çok güleceğiz...
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
[quote=Sharikov post_id=343039 time=1709646295 user_id=23719] SSCB’de insanlar uzaya uçmayı, bir maden yatağı keşfetmeyi ve şehirler inşa etmeyi hayal ediyordu. Modern Ruslar büyükannelerini sikmeyi, annelerinin külotuna mastürbasyon yapmayı, sperm tatmayı ve karısıyla bir erkeğin sikini emmeyi hayal ediyor. Neden taburcu olmadınız? Neden şimdi kendini asmıyorsun ya da zehirlenmiyorsun? [/quote]Anladığım kadarıyla buraya kürtaj yaptırmaya geldin? Video çekip yayınlamayı unutmayın, çok güleceğiz...
asıl olsa ben de bazen öyle düşünüyorum..
Nerede bu kadar çok şey nereden geliyor? .. aptalca ve çirkin .. hayatımızda..
Birisine göre güzel olan diğerine göre çirkindir ve bunun tersi de geçerlidir. . Birinin aptal olduğunu düşünürsem (oldukça!), aynı zamanda birisi de benim aptal olduğumu düşünür (ve haklı olarak). Hayatımıza - tam olarak kendimiz kattığımız şey. Herkes kendi kendisinin demircisidir.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=Pierro post_id=343166 time=1709664204 user_id=4666] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 343161 time=1709663953 user_id=18654] Kozmonot-jeolog. [/quote] asıl olsa ben de bazen öyle düşünüyorum.. Nerede bu kadar çok şey nereden geliyor? .. aptalca ve çirkin .. hayatımızda.. [/quote] Birisine göre güzel olan diğerine göre çirkindir ve bunun tersi de geçerlidir. . Birinin aptal olduğunu düşünürsem (oldukça!), aynı zamanda birisi de benim aptal olduğumu düşünür (ve haklı olarak). Hayatımıza - tam olarak kendimiz kattığımız şey. Herkes kendi kendisinin demircisidir.
Mart: ↑05 Mar 2024, 21:46
Anladığım kadarıyla buraya kürtaj yaptırmak için geldiniz? Bir video hazırlamayı ve yayınlamayı miras bırakmayı unutmayın - güleceğiz...
hayır, öyle değil)) Buraya dönmeye geldi etrafınızda, başlangıç mesajına dikkatlice bakın)) onun etrafında dönün, kürtaj değil.
[quote=Mart post_id=343171 time=1709664374 user_id=11571] Anladığım kadarıyla buraya kürtaj yaptırmak için geldiniz? Bir video hazırlamayı ve yayınlamayı miras bırakmayı unutmayın - güleceğiz... [/quote] hayır, öyle değil)) Buraya dönmeye geldi etrafınızda, başlangıç mesajına dikkatlice bakın)) onun etrafında dönün, kürtaj değil.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=343172 time=1709664429 user_id=18654] Birine göre güzel olan diğerine göre çirkindir ve bunun tersi de geçerlidir. [/quote] doğru değil.. gök mavisi.. hepsi güzel sayılır.. veya Bach’ın müziği..
[size=85][color=green]47 saniye sonra gönderildi:[/color][/ size] [youtube]X9Dh43kVL1Q[/youtube]
Birine göre güzel olan diğerine göre çirkindir ve bunun tersi de geçerlidir.
doğru değil..
gök mavisi.. herkes onu güzel buluyor..
veya Bach’ın müziği..
Merhaba sana. Johann Sebastyanich neden birdenbire herkes için güzelleşti? Pek çok insan müziğinin sıkıcı olduğunu düşünüyor. sade ve dolayısıyla çirkin. Klavsen’in nesi iyi? Ya bir sentezleyicidir. A? Zevkli, değil mi?)))
[quote=Pierro post_id=343179 time=1709664565 user_id=4666] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 343172 time=1709664429 user_id=18654] Birine göre güzel olan diğerine göre çirkindir ve bunun tersi de geçerlidir. [/quote] doğru değil.. gök mavisi.. herkes onu güzel buluyor.. veya Bach’ın müziği.. [/quote] Merhaba sana. Johann Sebastyanich neden birdenbire herkes için güzelleşti? Pek çok insan müziğinin sıkıcı olduğunu düşünüyor. sade ve dolayısıyla çirkin. Klavsen’in nesi iyi? Ya bir sentezleyicidir. A? Zevkli, değil mi?)))
[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/HkYF4QC8/bd7034c303e9bd6a60052c0acde0a93a.jpg[/img][/url] [/quote] А мы и не волновались, вроде. Сидим себе, треплемся.....
Her şey zehir ve her şey ilaçtır.
Taşları toplayıp dağıtma zamanı.
Birisi karpuz sever, bir başkası da kızına kavuşur.
Sakın olma ağzındaki dişlerden korkuyorsun..o kadar değil.
Klasik gibi:
Gökyüzüne baktı
Ay pırıl pırıl parlıyordu.
Yarına kadar sabırsızlanıyordum
Lanet olsun onu... .
GGC neden Ay’ı lanetliyor? Bu çok güzel...
Vay be... Sanki kendimi kaptırıyorum... Kontrolsüz bir bilinç akışı hezeyanı. :soru:
Her şey zehir ve her şey ilaçtır. Taşları toplayıp dağıtma zamanı. Birisi karpuz sever, bir başkası da kızına kavuşur. Sakın olma ağzındaki dişlerden korkuyorsun..o kadar değil. Klasik gibi: Gökyüzüne baktı Ay pırıl pırıl parlıyordu. Yarına kadar sabırsızlanıyordum Lanet olsun onu... . GGC neden Ay’ı lanetliyor? Bu çok güzel... Vay be... Sanki kendimi kaptırıyorum... Kontrolsüz bir bilinç akışı hezeyanı. :soru:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=343176 time=1709664510 user_id=18654] it’in kürtaj değil bir tarafı var.[/quote] Görünüşe göre fayanslı bir tarafa düşmüş.
Her zaman aynı şeyi hayal ettik, ancak internet yoktu. Muhtemelen Chikatilo da uzaya uçmayı hayal ediyordu, bir maden yatağı açmak istiyordu... ama bir şeyler ters gitti.
These users thanked the author angrove for the post:
Her zaman aynı şeyi hayal ettik, ancak internet yoktu. Muhtemelen Chikatilo da uzaya uçmayı hayal ediyordu, bir maden yatağı açmak istiyordu... ama bir şeyler ters gitti.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=343182 time=1709664826 user_id=18654] Bu yalnızca bir sentezleyici. Ha?[/quote] Sanki Bach elektronik olarak ve herhangi bir tarzda düzenlenmemiş gibi. ;)
Neden bu konuya tepki verip bir tartışma başlatalım ki? Yazarın hatalı olduğunu ya da haklı olduğunu söylemiyorum.. sadece kişi bu soru için özel olarak bir hesap oluşturmuş ve sadece birkaç saatlik tecrübesi var..
Öyle düşünüyorum , ahlaka ve ahlaki ilkelere önem veriyorsun, uykulu takma adınla gir, böyle bir konu oluştur ve bu soruyu yaz.... ve bu bir eylem olacak...
falan.... bunların hepsi saçmalık , ve burada zerre kadar dürüstlük yok...
asıl her zaman söylediğim gibi, sadece bir açıklama ve yüksek sesle düşünceler... kişisel bir şey değil, yoksa şimdi başlayacak....
Neden bu konuya tepki verip bir tartışma başlatalım ki? Yazarın hatalı olduğunu ya da haklı olduğunu söylemiyorum.. sadece kişi bu soru için özel olarak bir hesap oluşturmuş ve sadece birkaç saatlik tecrübesi var.. Öyle düşünüyorum , ahlaka ve ahlaki ilkelere önem veriyorsun, uykulu takma adınla gir, böyle bir konu oluştur ve bu soruyu yaz.... ve bu bir eylem olacak... falan.... bunların hepsi saçmalık , ve burada zerre kadar dürüstlük yok... asıl her zaman söylediğim gibi, sadece bir açıklama ve yüksek sesle düşünceler... kişisel bir şey değil, yoksa şimdi başlayacak....
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=343200 time=1709666028 user_id=9290] Sanki Bach elektronik olarak ve herhangi bir tarzda düzenlenmemiş gibi. [quote=FUCKYAMATERITY post_id=343200 time=1709666028 user_id=9290] Sanki Bach elektronik olarak ve herhangi bir tarzda düzenlenmemiş gibi. [/quote] İşte! Bir seks forumunda oturuyoruz, Bach’ın müziğini tartışıyoruz. Peki, bu harika! :daypyat:
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 22:15
asıl her zaman söylediğim gibi, sadece bir açıklama ve yüksek sesle düşünceler... kişisel bir şey değil, yoksa şimdi başlayacak....
I. aynen böyle .. bir köşe yazısı yazdım.. ve konuyu bırakıyorum... ayrılıyorum, ayrılıyorum, ayrılıyorum..
gone..
eredeyse hepsi zaten..
tamamen bitti..
aksi takdirde başlayacak..
These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=343201 time=1709666117 user_id=6331] asıl her zaman söylediğim gibi, sadece bir açıklama ve yüksek sesle düşünceler... kişisel bir şey değil, yoksa şimdi başlayacak.... [/quote] I. aynen böyle .. bir köşe yazısı yazdım.. ve konuyu bırakıyorum... ayrılıyorum, ayrılıyorum, ayrılıyorum.. gone.. eredeyse hepsi zaten.. tamamen bitti.. aksi takdirde başlayacak..
[quote=Natali_Natali post_id=343201 time=1709666117 user_id=6331] Neden bu konuya tepki gösterip tartışma başlatıyorsunuz? [/quote]Yanlış, biber açık. Ama kaç tanesi canlandı)
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 22:15
i .. aynen böyle.. bir köşe yazdım.. ve konuyu bırakıyorum... ayrılıyorum, ayrılıyorum, ayrılıyorum..
gone..
eredeyse hepsi zaten..
tamamen bitti .
aksi takdirde.. başlayacak..
dam, ve sen hâlâ sabırsızlanıyorsun) )))... yakında.. . neredeyse bir yıldır forumda olmadığımı söylediğimde şaka mı yaptığımı sanıyorsunuz... durduğumda konulardaki mesajlarıma bakın... 2022’nin sonunda ayrıldım ve Ekim 2023’te geri döndüm... yani şimdi... .ayrılışımın neşesi ve yüksek morali çok yakında...
bunun gibi bir şey....
[quote=Pierro post_id=343203 time=1709666252 user_id=4666] [quote=Natali_Natali post_id=343201 time=1709666117 user_id= 6331] asıl her zaman söylediğim gibi, sadece bir açıklama ve yüksek sesle düşünceler... kişisel bir şey değil, yoksa şimdi başlayacak.... [/quote] i .. aynen böyle.. bir köşe yazdım.. ve konuyu bırakıyorum... ayrılıyorum, ayrılıyorum, ayrılıyorum.. gone.. eredeyse hepsi zaten.. tamamen bitti . aksi takdirde.. başlayacak.. [/quote] dam, ve sen hâlâ sabırsızlanıyorsun) )))... yakında.. . neredeyse bir yıldır forumda olmadığımı söylediğimde şaka mı yaptığımı sanıyorsunuz... durduğumda konulardaki mesajlarıma bakın... 2022’nin sonunda ayrıldım ve Ekim 2023’te geri döndüm... yani şimdi... .ayrılışımın neşesi ve yüksek morali çok yakında... bunun gibi bir şey....
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 22:26
ayrılışımın verdiği neşe çok yakında...
mutluluk çok yakında! (c) Perm
damn... Gerçekten okuma yazma bilmiyorum, "birlikte" ya da birlikte yazdım... yani öyle olsun - öyle değil uzak, senin için daha kolay olacaksa...
ama yine söylüyorum, “değerimi” biliyorum... Biliyorum ki benim için kimse “Nereye gittim? ” KİMSE...
"Vatanım beni asla unutmayacak ama beni de asla hatırlamayacak"S
[quote=Pierro post_id=343210 time=1709666921 user_id=4666] [quote=Natali_Natali post_id=343208 time=1709666800 user_id= 6331] ayrılışımın verdiği neşe çok yakında... [/quote] mutluluk çok yakında! (c) Perm [/quote] damn... Gerçekten okuma yazma bilmiyorum, "birlikte" ya da birlikte yazdım... yani öyle olsun - öyle değil uzak, senin için daha kolay olacaksa... ama yine söylüyorum, “değerimi” biliyorum... Biliyorum ki benim için kimse “Nereye gittim? ” KİMSE... "Vatanım beni asla unutmayacak ama beni de asla hatırlamayacak"S
Natali_Natali: ↑05 Mar 2024, 22:26
ayrılışımdaki neşe çok yakında...
mutluluk çok yakında! (c) Perm
damn... Gerçekten okuma yazma bilmiyorum, "birlikte" ya da birlikte yazdım... yani öyle olsun - öyle değil uzak, senin için daha kolay olacaksa...
ama yine söylüyorum, “değerimi” biliyorum... Biliyorum ki benim için kimse “Nereye gittim? ” KİMSE...
"Vatanım beni asla unutmayacak ama beni de asla hatırlamayacak
Kıçına tekmeleyeceğim bir kemer! Pantolonumu ve külotumu çıkarıp sana şaplak atacağım!!!
Ayrılma düşüncesini bile bırakın! Sen olmadan ne yapacağız?
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
[quote=Natali_Natali post_id=343214 time=1709667475 user_id=6331] [quote=Pierro post_id=343210 time=1709666921 user_id= 4666] [quote=Natali_Natali post_id=343208 time =1709666800 user_id=6331] ayrılışımdaki neşe çok yakında... [/quote] mutluluk çok yakında! (c) Perm [/quote] damn... Gerçekten okuma yazma bilmiyorum, "birlikte" ya da birlikte yazdım... yani öyle olsun - öyle değil uzak, senin için daha kolay olacaksa... ama yine söylüyorum, “değerimi” biliyorum... Biliyorum ki benim için kimse “Nereye gittim? ” KİMSE... "Vatanım beni asla unutmayacak ama beni de asla hatırlamayacak [/quote]Kıçına tekmeleyeceğim bir kemer! Pantolonumu ve külotumu çıkarıp sana şaplak atacağım!!! Ayrılma düşüncesini bile bırakın! Sen olmadan ne yapacağız?
Ve eğer "şishigu" ve "mavi bereliler" hakkında yarım kelime söylerseniz, o zaman gerçekte olduğu gibi hiçbir şey anlamazlar;) [/quote]Sapıklığa düşmeden, olduğu gibi anlayacağız.
Fargal94: ↑05 Mar 2024, 22:46
Pantolonumu ve külotumu çıkarıp sana şaplak atacağım!
Tamamen zayıf aklımla soruyorum. Bornoz çıkarılacak mı? Cellat yarı çıplak mı olacak? Pantolonsuz mu? Bunu bir filmde görmüştüm. Orada bir teyze ve üç amcası vardı....
These users thanked the author Canis91 for the post:
[quote=Fargal94 post_id=343219 time=1709667964 user_id=7900] Pantolonumu ve külotumu çıkarıp sana şaplak atacağım! [/quote] Tamamen zayıf aklımla soruyorum. Bornoz çıkarılacak mı? Cellat yarı çıplak mı olacak? Pantolonsuz mu? Bunu bir filmde görmüştüm. Orada bir teyze ve üç amcası vardı....😃
Canis91: ↑05 Mar 2024, 22:47VARG_, and also about the blue puppy
That’s right!:)
Fotoğrafçı amcamın bir zamanlar bana söylediği gibi: "Gökyüzünün o kadar güzel bir rengi bayağılaştırılmış ki: "mavi" bir ibne!"
90’larda bu tür çağrışımlar vardı.
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 3):
[quote=Canis91 post_id=343221 time=1709668031 user_id=22727] [ref=#804000]VARG_[/ref], and also about the blue puppy 😊 [/quote] That’s right!:) Fotoğrafçı amcamın bir zamanlar bana söylediği gibi: "Gökyüzünün o kadar güzel bir rengi bayağılaştırılmış ki: "mavi" bir ibne!" 90’larda bu tür çağrışımlar vardı.
Pantolonumu ve külotumu çıkarıp sana şaplak atacağım!
Tamamen zayıf aklım yüzünden soruyorum. Bornoz çıkarılacak mı? Cellat yarı çıplak mı olacak? Pantolonsuz mu? Bunu bir filmde görmüştüm. Orada bir teyze vardı ve üç amcasıyla birlikte....
Seni bir dosya gibi cezalandıracağım, onu bozma!)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[quote=Canis91 post_id=343225 time=1709668468 user_id=22727] [quote=Fargal94 post_id=343219 time=1709667964 user_id= 7900] Pantolonumu ve külotumu çıkarıp sana şaplak atacağım! [/quote] Tamamen zayıf aklım yüzünden soruyorum. Bornoz çıkarılacak mı? Cellat yarı çıplak mı olacak? Pantolonsuz mu? Bunu bir filmde görmüştüm. Orada bir teyze vardı ve üç amcasıyla birlikte....😃 [/quote]Seni bir dosya gibi cezalandıracağım, onu bozma!)
SSCB’de insanlar uzaya uçmayı, bir maden yatağı keşfetmeyi ve şehirler inşa etmeyi hayal ediyordu. Modern Ruslar büyükannelerini sikmeyi, annelerinin külotuna mastürbasyon yapmayı, sperm tatmayı ve karısıyla bir erkeğin sikini emmeyi hayal ediyor. Neden taburcu olmadınız? Neden şimdi kendinizi asmıyorsunuz ya da zehirlenmiyorsunuz?
Sanırım burayı okuduktan sonra "ucubeler ve insanlar hakkında" konusu sizi çok şaşırtacak. yorumlar.
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 2):
[quote=Sharikov post_id=343039 time=1709646295 user_id=23719] SSCB’de insanlar uzaya uçmayı, bir maden yatağı keşfetmeyi ve şehirler inşa etmeyi hayal ediyordu. Modern Ruslar büyükannelerini sikmeyi, annelerinin külotuna mastürbasyon yapmayı, sperm tatmayı ve karısıyla bir erkeğin sikini emmeyi hayal ediyor. Neden taburcu olmadınız? Neden şimdi kendinizi asmıyorsunuz ya da zehirlenmiyorsunuz? [/quote] Sanırım burayı okuduktan sonra "ucubeler ve insanlar hakkında" konusu sizi çok şaşırtacak. yorumlar.
SSCB’de insanlar uzaya uçmayı, bir maden yatağı keşfetmeyi ve şehirler inşa etmeyi hayal ediyordu. Modern Ruslar büyükannelerini sikmeyi, annelerinin külotuna mastürbasyon yapmayı, sperm tatmayı ve karısıyla bir erkeğin sikini emmeyi hayal ediyor. Neden taburcu olmadınız? Neden şimdi kendinizi asmıyorsunuz ya da zehirlenmiyorsunuz?
Katılmıyorum! Kedi yavrularıyla ne alakası var??? Canavar!!!
Diğerlerine gelince; bazen küçük ellerim kaşınıyor... :)
These users thanked the author gümüş_fox for the post:
[quote=Sharikov post_id=343039 time=1709646295 user_id=23719] SSCB’de insanlar uzaya uçmayı, bir maden yatağı keşfetmeyi ve şehirler inşa etmeyi hayal ediyordu. Modern Ruslar büyükannelerini sikmeyi, annelerinin külotuna mastürbasyon yapmayı, sperm tatmayı ve karısıyla bir erkeğin sikini emmeyi hayal ediyor. Neden taburcu olmadınız? Neden şimdi kendinizi asmıyorsunuz ya da zehirlenmiyorsunuz? [/quote] Katılmıyorum! Kedi yavrularıyla ne alakası var??? Canavar!!! Diğerlerine gelince; bazen küçük ellerim kaşınıyor... :)
[quote=VARG_ post_id=343218 time=1709667905 user_id=22702] "shishiga" için anlamadım.. :dumayu: Bi’nin "çift köprü sürücüsünden" bahsediyorum: )[/quote] Bunun hakkında konuşacak bir yer buldum *x) Benzetme orijinal, akşamımı güzelleştirdi))
Natali_Natali, nereye gidiyorsun?
Tatilden önce henüz çalışmayı bitirmedim. Burada hâlâ çiftçilik ve çiftçilik yapılıyor. Bu arada, mesaj planı artık yükseltildi - günde minimum 30 mesaj...
59 saniye sonra gönderildi:
Sharikov: ↑06 Mar 2024, 03:50
Kendinizi yıkamaya mı çalışıyorsunuz? Eller yıkanabilir. KAFA. Cesaret asla.
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], nereye gidiyorsun? Tatilden önce henüz çalışmayı bitirmedim. Burada hâlâ çiftçilik ve çiftçilik yapılıyor. Bu arada, mesaj planı artık yükseltildi - günde minimum 30 mesaj...
[quote=Değişikliği Koru post_id=343252 time=1709688255 user_id=17435] Bu arada, mesaj planı artık yükseltildi - günde minimum 30 mesaj... [/quote] 90 tane duydum :) ve Bir Günde Beş Hikaye! :-D
Birkaç yıl önceydi.
İnternette bir kızla tanıştım. Birbirimizin hiç fotoğrafını görmedik.
- Hadi diyorum, alışılmadık bir şekilde buluşalım mı? Bundan bıktım. Kafe... Listeye göre şarap-domino...
Kız arkadaşıma deri iç çamaşırı almak istiyorum ama uygun bir şey bulamadım. Külotu yarı deri, arkası normal dantel. Sütyen aynı - kaplar deriden, kayışlar kumaştan yapılmış. Bunu nereden satın...