Tanyushka: ↑26 Feb 2024, 16:36
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, böyle dersler önemli
Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Maaş görünüşe göre iyi, ancak beyinde bariz sorunlar var.
Kayboldum.
Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok.
Sıradan bir keçi provokatörü.
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
[quote=Tanyushka post_id=339585 time=1708954596 user_id=22919] Bu konuda histerik olmaya gerek yok, böyle dersler önemli [/quote]Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!" Maaş görünüşe göre iyi, ancak beyinde bariz sorunlar var. Kayboldum. Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok. Sıradan bir keçi provokatörü.
[quote=Eustace post_id=339634 time=1708962002 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=339630 time=1708961757 user_id= 14438] Küçük bir aynanız var mı?)) [/quote] 0,5m x 1,5m olur, umurunda değil, ben yapmam’ Dragonfly’ı arama! :) [/quote]
..neden, bunu onun sandaletinin üzerinde ve Yusufçuk’un eteğinin altında yüzlerce kez yaptın , bak fark etmeyeceksin!)))) :Yahoo!:
[quote=Eustace post_id=339636 time=1708962264 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=339630 time=1708961844 user_id= 14438] Ve holiganı ilk masaya koyacağız... at kuyruğunu çekeceğiz!))))) [/quote] onun arkamızda oturmasına izin vermek daha iyi, aynaya hangi külotla geldiğine bakacağız :crazy: [/quote] n ..Marinka’yı hedefliyorum!))) ) :merhaba
[quote=Tapkin post_id=339639 time=1708962434 user_id=14438] neden, bunu sandaletinin üzerinde ve Yusufçuk’un eteğinin altında yüzlerce kez yaptılar, görüyorsunuz fark etmeyecek!)))) [/quote] ne olur, sohbet edelim! Zaman Öğretmeni! Bırakın Anatomi’yi göstersin! :smile171:
[quote=Eustace post_id=339643 time=1708962629 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=339639 time=1708962434 user_id= 14438] vay be, bunu yüzlerce kez yaptın, sandaletinin üzerinde ve Yusufçuk’un eteğinin altında, görüyorsun, fark etmeyecek!))) [/quote] ne oluyor, hadi sohbet edelim! Zaman Öğretmeni! Bırakın Anatomi’yi göstersin! :smile171: [/quote]
...sanki Hooligan’ı ders kitabı olarak almışız gibi, son beyinler sıkıcı değil! )))) :%)
[quote=Tapkin post_id=339645 time=1708962799 user_id=14438] ...sanki Hooligan bizim için bir ders kitabıymış gibi, son beyinler vurgulanmıyor!)))) [/quote] :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Hooligan Carrie: ↑26 Feb 2024, 12:57
Benden başka kimse anaokuluna gitmedi mi? Orada her zaman ortak tuvaletler vardı. Ve bir şekilde büyüyüp geyik olamadılar çoğunlukla.
Her halükarda, okullarda kilitli kabinler var ve herkes için genel bir baskı değil. Ve köyde delikli bir tuvalet var, o da cinsiyet ayrımı gözetmiyor, değil mi?
Ne tür bir tuvalet olduğunu bilmiyorum senin anaokulun vardı. Tuvaletimiz vardı. Solda bir erkek, sağda bir kız vardı. Ve okulda sokakta F ve M harflerinin olduğu tahta bir tane vardı.
These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339467 time=1708941432 user_id=18654] Benden başka kimse anaokuluna gitmedi mi? Orada her zaman ortak tuvaletler vardı. Ve bir şekilde büyüyüp geyik olamadılar çoğunlukla. Her halükarda, okullarda kilitli kabinler var ve herkes için genel bir baskı değil. Ve köyde delikli bir tuvalet var, o da cinsiyet ayrımı gözetmiyor, değil mi? [/quote] Ne tür bir tuvalet olduğunu bilmiyorum senin anaokulun vardı. Tuvaletimiz vardı. Solda bir erkek, sağda bir kız vardı. Ve okulda sokakta F ve M harflerinin olduğu tahta bir tane vardı.
[quote=slavik.meshalkin post_id=339662 time=1708966662 user_id= 9763] Ve okulda sokakta üzerinde F ve M harfleri bulunan ahşap bir tane vardı [/quote] Bu kesin. Ama elimizde taş vardı. Büyük :) [youtube]1gaZVycWlY4[/youtube]
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler önemli
Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Kayboldum.
Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok.
Belki de haklısın. Az önce Chalforum’a baktım. Aynı konu. Başlangıç yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelimesi kelimesine, dakika dakika ortaya çıktı.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Mart post_id=339637 time=1708962272 user_id=11571] [quote=Tanyushka post_id=339585 time=1708954596 user_id= 22919] Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler önemli [/quote]Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!" Maaş görünüşe göre iyi, ancak beyinde bariz sorunlar var. Kayboldum. Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok. Sıradan bir keçi provokatörü. [/quote]
Belki de haklısın. Az önce Chalforum’a baktım. Aynı konu. Başlangıç yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelimesi kelimesine, dakika dakika ortaya çıktı.
Strecoza: ↑26 Feb 2024, 13:01
Geçen yıl okulda her hafta bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kez geç kalmıştı. .... ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin.
Eğer bayrak her zaman üstte bir yerdeyse, kısa sürede bir arka plan detayına dönüşecek ve unutulacaktır. Ve bununla birlikte yüksek duygular unutulacak ve kişi günlük yaşamla baş başa kalacaktır.
Bayrağı kaldırmak sizi gözlerinizi kaldırmaya (hatta refleks olarak) ve duygularınızı yükseltmeye zorlar çünkü gözler aynadır ruhun.
Bayrağı indirmek, herhangi bir aktiviteyi tamamlamak, telaştan kurtulmak ve sakin tefekkürlere geçmek demektir.
Bu gelenek yelkenli filosundan geldi. Ve gelenekler, kelimenin gerçek ve mecazi anlamıyla denizcilere aşılandı. Ve ömürlerinin sonuna kadar onları gözetlerler. Bayrağı gece indirmenin amacı, uçuşan kumaşın dalgalanmasının kaptanın uykusunu engellememesidir, çünkü... yelkenli gemilerde kaptan kamarası kıç tarafta, bayrak direğine yakın bir yerde bulunur. Hayatın düzyazısı.
These users thanked the author Sidor for the post (total 2):
[quote=Strecoza post_id=339470 time=1708941667 user_id=15698] Geçen yıl okulda her hafta bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kez geç kalmıştı. .... ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. [/quote] Eğer bayrak her zaman üstte bir yerdeyse, kısa sürede bir arka plan detayına dönüşecek ve unutulacaktır. Ve bununla birlikte yüksek duygular unutulacak ve kişi günlük yaşamla baş başa kalacaktır. Bayrağı kaldırmak sizi gözlerinizi kaldırmaya (hatta refleks olarak) ve duygularınızı yükseltmeye zorlar çünkü gözler aynadır ruhun. Bayrağı indirmek, herhangi bir aktiviteyi tamamlamak, telaştan kurtulmak ve sakin tefekkürlere geçmek demektir. Bu gelenek yelkenli filosundan geldi. Ve gelenekler, kelimenin gerçek ve mecazi anlamıyla denizcilere aşılandı. Ve ömürlerinin sonuna kadar onları gözetlerler. Bayrağı gece indirmenin amacı, uçuşan kumaşın dalgalanmasının kaptanın uykusunu engellememesidir, çünkü... yelkenli gemilerde kaptan kamarası kıç tarafta, bayrak direğine yakın bir yerde bulunur. Hayatın düzyazısı.
Geçen yıl okulda her hafta bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kez geç kalmıştı. .... ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin.
Eğer bayrak her zaman üstte bir yerdeyse, kısa sürede bir arka plan detayına dönüşecek ve unutulacaktır. Ve bununla birlikte yüksek duygular unutulacak ve kişi günlük yaşamla baş başa kalacaktır.
Bayrağı kaldırmak sizi gözlerinizi kaldırmaya (hatta refleks olarak) ve duygularınızı yükseltmeye zorlar çünkü gözler aynadır ruhun.
Bayrağı indirmek, herhangi bir aktiviteyi tamamlamak, telaştan kurtulmak ve sakin tefekkürlere geçmek demektir.
Bu gelenek yelkenli filosundan geldi. Ve gelenekler, kelimenin gerçek ve mecazi anlamıyla denizcilere aşılandı. Ve ömürlerinin sonuna kadar onları gözetlerler. Bayrağı gece indirmenin amacı, uçuşan kumaşın dalgalanmasının kaptanın uykusunu engellememesidir, çünkü... yelkenli gemilerde kaptan kamarası kıç tarafta, bayrak direğine yakın bir yerde bulunur. Hayatın düzyazısı.
Teorik olarak her şey yolunda gidiyor ama hayatta önce sıcak, sonra kuvvetli rüzgar, sonra yağmur ve sonra don. Beyin hızlı bir şekilde bir çağrışımsal dizi oluşturacak ve iyi havalarda bile olumsuz duygulardan başka hiçbir şeyin ortaya çıkmasına neden olmayacak ve elbette neden olmayacaktır. Rusya İmparatorluğu’nun siyah beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Sidor post_id=339681 time=1708969455 user_id=23403] [quote=Strecoza post_id=339470 time=1708941667 user_id= 15698] Geçen yıl okulda her hafta bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kez geç kalmıştı. .... ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. [/quote] Eğer bayrak her zaman üstte bir yerdeyse, kısa sürede bir arka plan detayına dönüşecek ve unutulacaktır. Ve bununla birlikte yüksek duygular unutulacak ve kişi günlük yaşamla baş başa kalacaktır. Bayrağı kaldırmak sizi gözlerinizi kaldırmaya (hatta refleks olarak) ve duygularınızı yükseltmeye zorlar çünkü gözler aynadır ruhun. Bayrağı indirmek, herhangi bir aktiviteyi tamamlamak, telaştan kurtulmak ve sakin tefekkürlere geçmek demektir. Bu gelenek yelkenli filosundan geldi. Ve gelenekler, kelimenin gerçek ve mecazi anlamıyla denizcilere aşılandı. Ve ömürlerinin sonuna kadar onları gözetlerler. Bayrağı gece indirmenin amacı, uçuşan kumaşın dalgalanmasının kaptanın uykusunu engellememesidir, çünkü... yelkenli gemilerde kaptan kamarası kıç tarafta, bayrak direğine yakın bir yerde bulunur. Hayatın düzyazısı. [/quote]
Teorik olarak her şey yolunda gidiyor ama hayatta önce sıcak, sonra kuvvetli rüzgar, sonra yağmur ve sonra don. Beyin hızlı bir şekilde bir çağrışımsal dizi oluşturacak ve iyi havalarda bile olumsuz duygulardan başka hiçbir şeyin ortaya çıkmasına neden olmayacak ve elbette neden olmayacaktır. Rusya İmparatorluğu’nun siyah beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz?
Ne histeri! Yazar muhtemelen bunun uzun zaman önce tanıtıldığını bilmiyordur (bu haberi yaklaşık 5 yıl önce duymuştum)... Bu arada, Almanya, Lüksemburg, Fransa’da otoyolda ve ceplerde (geçici olarak) araba kullandım. tuvaletli otoparklar) tuvalet iki ve üç parçaya ayrılmıyor... (kızlar için, erkekler için ve ortak...)
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Ne histeri! Yazar muhtemelen bunun uzun zaman önce tanıtıldığını bilmiyordur (bu haberi yaklaşık 5 yıl önce duymuştum)... Bu arada, Almanya, Lüksemburg, Fransa’da otoyolda ve ceplerde (geçici olarak) araba kullandım. tuvaletli otoparklar) tuvalet iki ve üç parçaya ayrılmıyor... (kızlar için, erkekler için ve ortak...)
Strecoza: ↑26 Feb 2024, 20:52
Rusya İmparatorluğu’nun siyah-beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz?
İsterseniz size başkanlık ettiği iki komisyondan bile bahsedebilirim. Posyet, Beyaz-mavi-kırmızı ve Siyah-sarı-beyaz bayraklarını devlet bayrağı gibi değerlendirdi. Bu arada Rus ticaret filosuna Beyaz-Mavi-Kırmızı bayrak yerleştirildi. Ve artık devlet mülkiyetinde olması çok sembolik. Genel olarak bayrağın renkleri armanın renklerini içermelidir.
[quote=Strecoza post_id=339684 time=1708969920 user_id=15698] Rusya İmparatorluğu’nun siyah-beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz? [/quote] İsterseniz size başkanlık ettiği iki komisyondan bile bahsedebilirim. Posyet, Beyaz-mavi-kırmızı ve Siyah-sarı-beyaz bayraklarını devlet bayrağı gibi değerlendirdi. Bu arada Rus ticaret filosuna Beyaz-Mavi-Kırmızı bayrak yerleştirildi. Ve artık devlet mülkiyetinde olması çok sembolik. Genel olarak bayrağın renkleri armanın renklerini içermelidir.
Rus İmparatorluğu’nun siyah-beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz
İsterseniz size söyleyebilirim bile Beyaz-mavi-kırmızı ve Siyah-sarı-beyaz bayrakların devlet bayrağı olarak kabul edildiği Posyet’in başkanlığını yaptığı iki komisyon hakkında.
[quote=Sidor post_id=339697 time=1708972393 user_id=23403] [quote=Strecoza post_id=339684 time=1708969920 user_id= 15698] Rus İmparatorluğu’nun siyah-beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz [/quote] İsterseniz size söyleyebilirim bile Beyaz-mavi-kırmızı ve Siyah-sarı-beyaz bayrakların devlet bayrağı olarak kabul edildiği Posyet’in başkanlığını yaptığı iki komisyon hakkında. [/quote]
Bu forumdaki Rus sembolizmi konusunun biraz çılgınca göründüğünü düşünmüyor musunuz?
Kısacası ulusal bayrağa karar vermesi gereken bir komisyon oluşturuldu. Rusya İmparatorluğu’nun resmi olarak onaylanmış bir devlet bayrağı yoktu. İlk komisyonun sonucu, devlet bayrağı olarak Beyaz-Mavi-Kırmızı bayrağın önerilmesi oldu. Aynı Amiral Posyet başkanlığındaki ikinci komisyon, ilkinin iddialarını çürüterek Siyah-Sarı-Beyaz’ı önerdi. Ulusal bayrağın renklerinin armanın renklerini içermesi gerektiğini varsayarsak, altın alanda çift başlı siyah bir kartal vardır. Kusura bakmayın ama bu kartalın resmini burada yayınlamayacağım. Hanedanlık armaları sanatı ve sembolizm teorisi son derece büyüleyici, ne kadar olduğunu hayal bile etmedim.
These users thanked the author Sidor for the post:
Bu forumdaki Rus sembolizmi konusunun biraz çılgınca göründüğünü düşünmüyor musunuz? :lol: Kısacası ulusal bayrağa karar vermesi gereken bir komisyon oluşturuldu. Rusya İmparatorluğu’nun resmi olarak onaylanmış bir devlet bayrağı yoktu. İlk komisyonun sonucu, devlet bayrağı olarak Beyaz-Mavi-Kırmızı bayrağın önerilmesi oldu. Aynı Amiral Posyet başkanlığındaki ikinci komisyon, ilkinin iddialarını çürüterek Siyah-Sarı-Beyaz’ı önerdi. :lol: Ulusal bayrağın renklerinin armanın renklerini içermesi gerektiğini varsayarsak, altın alanda çift başlı siyah bir kartal vardır. Kusura bakmayın ama bu kartalın resmini burada yayınlamayacağım. Hanedanlık armaları sanatı ve sembolizm teorisi son derece büyüleyici, ne kadar olduğunu hayal bile etmedim.
Mart: ↑26 Feb 2024, 18:44
Kayboldum.
Ama aklı olan insanlar bu tür işlere yanaşmıyor, bu yüzden burada şaşırtıcı bir şey yok.
eğer bu yaratığın ahlaki kuralları "BÖLGE" ise nasıl başka türlü olabilir ki!
These users thanked the author bot458 for the post:
[quote=Mart post_id=339637 time=1708962272 user_id=11571] Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!" Maaş görünüşe göre iyi, ancak beyinde bariz sorunlar var. Kayboldum. Ama aklı olan insanlar bu tür işlere yanaşmıyor, bu yüzden burada şaşırtıcı bir şey yok. Sıradan bir keçi provokatörü. [/quote ] eğer bu yaratığın ahlaki kuralları "BÖLGE" ise nasıl başka türlü olabilir ki! 8-)
[quote=bot458 post_id=339830 time=1709011215 user_id=23237] eğer bu yaratığın ahlaki kuralları "BÖLGE" ise! [/quote]Bölgeden yazıyorsa - sorun yok. Alman bölgesinde ne yaptığı belli değil - seferberlikten mi saklanıyor yoksa ne?
Strecoza: ↑26 Feb 2024, 20:14
Az önce foruma baktım. Aynı konu. Başlangıç yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelime kelime, dakika dakika ortaya çıktı.
Bunlar insanlar, ha! Yeni konular bulmak için fazla tembelim. Bunlar incirlerin karbon kopyası
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Strecoza post_id=339667 time=1708967693 user_id=15698] Az önce foruma baktım. Aynı konu. Başlangıç yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelime kelime, dakika dakika ortaya çıktı. [/quote] Bunlar insanlar, ha! Yeni konular bulmak için fazla tembelim. Bunlar incirlerin karbon kopyası :)
Ülkemiz hakkında daha iyi düşünmemiz ve konuşmamız gerekiyor. Diğer ülkelerde ne fark eder?
Afrika’da kabileler var diyorlar ama genelde vahşiler! Kendi endişeleri hakkında da daha fazla endişelenmeleri mi gerekiyor?)
These users thanked the author sapık for the post:
Ülkemiz hakkında daha iyi düşünmemiz ve konuşmamız gerekiyor. Diğer ülkelerde ne fark eder? Afrika’da kabileler var diyorlar ama genelde vahşiler! Kendi endişeleri hakkında da daha fazla endişelenmeleri mi gerekiyor?)
Tanyushka: ↑26 Feb 2024, 16:36
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler önemlidir
Kazak yanlış yerde. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Kayboldum.
Belki de haklısın. Az önce Chalforum’a baktım. Aynı konu. Başlangıç yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelime kelime, dakika dakika ortaya çıktı.
Ha, ilginç bir hikaye! Görünüşe göre burada tartışma daha eğlenceli :) . Konuyla ilgili - örneğin Japonya’da ayrı tuvalet yok. Ne olmuş? Orada ölmüş gibi görünmüyorlar. Ve 4all’da yöneticiden böyle bir konu çıktığına göre, dikkate almışlar demektir. Görünüşe göre, tavsiyemizi duydular ve cinsel konuları yavaş yavaş azaltıp, yoğun manevi konular lehine değiştirecekler. Belki zamanın ruhuna uygun olarak otosansür yoluyla genel konu sıfırlanacak. Çünkü gerçekten bir hareket olmasını ve RKN’nin heyecanlanmamasını istiyorsunuz.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote=Strecoza post_id=339667 time=1708967693 user_id=15698] [quote=Mart post_id=339637 time=1708962272 user_id= 11571] [quote=Tanyushka post_id=339585 time =1708954596 user_id=22919] Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler önemlidir [/quote]Kazak yanlış yerde. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!" Maaş görünüşe göre iyi, ancak beyinde bariz sorunlar var. Kayboldum. Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok. Sıradan bir keçi provokatörü. [/quote]
Belki de haklısın. Az önce Chalforum’a baktım. Aynı konu. Başlangıç yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelime kelime, dakika dakika ortaya çıktı. [/quote] Ha, ilginç bir hikaye! Görünüşe göre burada tartışma daha eğlenceli :) . Konuyla ilgili - örneğin Japonya’da ayrı tuvalet yok. Ne olmuş? Orada ölmüş gibi görünmüyorlar. Ve 4all’da yöneticiden böyle bir konu çıktığına göre, dikkate almışlar demektir. Görünüşe göre, tavsiyemizi duydular ve cinsel konuları yavaş yavaş azaltıp, yoğun manevi konular lehine değiştirecekler. Belki zamanın ruhuna uygun olarak otosansür yoluyla genel konu sıfırlanacak. Çünkü gerçekten bir hareket olmasını ve RKN’nin heyecanlanmamasını istiyorsunuz.
Oksanka: ↑28 Feb 2024, 10:17Holigan Carrie, Mart, sakin ol, Giovanni benim kardeşim :cat1:
Ne zaman sakinleşeceğime veya sakinleşmeyeceğime kendim karar vereceğim. Ve Giovanni’nin kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Ve en önemlisi onu neden tanımam gerektiğini anlamıyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Oksanka post_id=340390 time=1709104663 user_id=19980] [ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], [ref=#bf0000]Mart[/ref], sakin ol, Giovanni benim kardeşim :cat1: [/quote] Ne zaman sakinleşeceğime veya sakinleşmeyeceğime kendim karar vereceğim. Ve Giovanni’nin kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Ve en önemlisi onu neden tanımam gerektiğini anlamıyorum.
Hooligan Carrie, peki, komplo teorileri geliştiriyorsun kimse sormamasına rağmen onu nereden çaldığını) Ve muhtemelen o forumda paylaşımı kimin yaptığını kontrol etmişlerdir. Belki sen değilsin, ama biri kesinlikle oraya tırmandı) Ve oraya mesaj atan kişinin bir akraba olduğunu söylüyorum) Bu arada, kaniş hakkında, bu benimle ilgili, kim biliyor))) Ama şimdi orada her şey yolunda ) n 0dlb0, evet hayır, neden korkalım, özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız)
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], peki, komplo teorileri geliştiriyorsun kimse sormamasına rağmen onu nereden çaldığını) Ve muhtemelen o forumda paylaşımı kimin yaptığını kontrol etmişlerdir. Belki sen değilsin, ama biri kesinlikle oraya tırmandı) Ve oraya mesaj atan kişinin bir akraba olduğunu söylüyorum) Bu arada, kaniş hakkında, bu benimle ilgili, kim biliyor))) Ama şimdi orada her şey yolunda ) n [ref=#804000]0dlb0[/ref], evet hayır, neden korkalım, özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız)
Oksanka: ↑28 Feb 2024, 10:47Hooligan Carrie, peki, sen’ Kimse sormasa da kimin neyi nereden çaldığına dair komplo teorileri geliştiriyorlar) Ve bu nedenle muhtemelen o forumda paylaşımı kimin yaptığını kontrol ettiler. Belki sen değilsin, ama biri kesinlikle oraya tırmandı) Ve oraya mesaj atan kişinin bir akraba olduğunu söylüyorum) Bu arada, kaniş hakkında, bu benimle ilgili, kim biliyor))) Ama şimdi orada her şey yolunda ) n 0dlb0, evet hayır, korkacak ne var, özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız)
Tüm sözler açık ama anlamı net değil.... Seksten bahsediyorum, sadece bu foruma giriyorum ve sadece burayı okuyorum, hayal edebiliyor musun? Ve burada yazdıklarını tartışıyorum. Buna inanmak sizin için zor olabilir, ancak benim için - en azından şimdilik - bu forum oldukça yeterli)))
Ve teorilere gelince - elbette konuların rakip forumlarda kopyalanması komik.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Oksanka post_id=340419 time=1709106436 user_id=19980] [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], peki, sen’ Kimse sormasa da kimin neyi nereden çaldığına dair komplo teorileri geliştiriyorlar) Ve bu nedenle muhtemelen o forumda paylaşımı kimin yaptığını kontrol ettiler. Belki sen değilsin, ama biri kesinlikle oraya tırmandı) Ve oraya mesaj atan kişinin bir akraba olduğunu söylüyorum) Bu arada, kaniş hakkında, bu benimle ilgili, kim biliyor))) Ama şimdi orada her şey yolunda ) n [ref=#804000]0dlb0[/ref], evet hayır, korkacak ne var, özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız) [/quote] Tüm sözler açık ama anlamı net değil.... Seksten bahsediyorum, sadece bu foruma giriyorum ve sadece burayı okuyorum, hayal edebiliyor musun? Ve burada yazdıklarını tartışıyorum. Buna inanmak sizin için zor olabilir, ancak benim için - en azından şimdilik - bu forum oldukça yeterli))) Ve teorilere gelince - elbette konuların rakip forumlarda kopyalanması komik.
Hooligan Carrie, neden bu yarışmayı adlandırıyorsun?) Belki bu bir devlet midir?) Çökecek, sonra soracaklar. Bu aniden çökecek, herkes oraya koşacak... belki)
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], neden bu yarışmayı adlandırıyorsun?) Belki bu bir devlet midir?) Çökecek, sonra soracaklar. Bu aniden çökecek, herkes oraya koşacak... belki)
Oksanka: ↑28 Feb 2024, 11:14Hooligan Carrie, neden aradın rekabet mi?) Belki bu bir devlettir?) Çökecek, sonra soracaklar. Bu aniden çökecek, herkes oraya koşacak... belki)
Forumunuz için iyi reklam yapıyorsunuz. Yedek biri mi?
Peki insanların çeşitli forumlarda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş zamanı var?
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
[quote=Oksanka post_id=340442 time=1709108085 user_id=19980] [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], neden aradın rekabet mi?) Belki bu bir devlettir?) Çökecek, sonra soracaklar. Bu aniden çökecek, herkes oraya koşacak... belki) [/quote] Forumunuz için iyi reklam yapıyorsunuz. Yedek biri mi? Peki insanların çeşitli forumlarda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş zamanı var?
[quote=Ksenofont post_id=340449 time=1709109453 user_id=17996] Peki insanların birden fazla forumda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş vakti var? [/quote] A Belki "bedava" değildir zaman", ama iş?
[quote=Oksanka post_id=340419 time=1709106436 user_id=19980] özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız) [/quote] :prmouse: Kimdir bunu o mu söyledi? :)
[quote="Kral Zogu" post_id=340450 time=1709109740 user_id=10833] [quote=Ksenofont post_id= 340449 time=1709109453 user_id=17996] Peki insanların çeşitli forumlarda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş zamanı var? [/quote] Ya da belki bu "boş zaman" değil de çalışmadır? [/quote] Bu meslek ne kadar zararlı?! Acaba zararlı olmanın faydaları var mı?
İngiltere’de bir adam kendisini bir geyikle ilişkilendirdiğini ve sokakta belirli bir şekilde giyinmeye ve davranmaya başladığını söyledi. Bunun sonucunda sokaktaki bir komşu onu silahla vurarak öldürdü. Polis onu tutukladığında, bir geyiği öldürdüğünü bildirdi ve resmi olarak aldığı geyik avlama ruhsatını gösterdi. Adam serbest bırakıldı.
These users thanked the author İskender for the post:
İngiltere’de bir adam kendisini bir geyikle ilişkilendirdiğini ve sokakta belirli bir şekilde giyinmeye ve davranmaya başladığını söyledi. Bunun sonucunda sokaktaki bir komşu onu silahla vurarak öldürdü. Polis onu tutukladığında, bir geyiği öldürdüğünü bildirdi ve resmi olarak aldığı geyik avlama ruhsatını gösterdi. Adam serbest bırakıldı.
Alesander muhtemelen doğru olanı yaptı... Doğal seçilim .
Ksenofont, reklamcılıkla ilgili - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü 2007’den bu yana içerik, birçok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorları aracılığıyla ulaşılabilmektedir.
[ref=#804000]Alesander[/ref] muhtemelen doğru olanı yaptı... Doğal seçilim .
[ref=#bf0000]Ksenofont[/ref], reklamcılıkla ilgili - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü 2007’den bu yana içerik, birçok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorları aracılığıyla ulaşılabilmektedir.
Oksanka: ↑28 Feb 2024, 12:28Alesander muhtemelen doğru olanı yaptı. .. Doğal seçilim.
Ksenofont, reklamcılıkla ilgili olarak - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü. 2007’den beri içerik var, pek çok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorlarından ulaşılabilir.
Burada da aynı şey var. Çoğu okuyucu. Forumunuza karşı hiçbir şeyim yok. Yarışma her zaman bir nimettir. Ama şimdilik sıkıldın. Ve eğer buradaki bazı aktif kullanıcılar olmasaydı, bu tamamen üzücü olurdu.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
[quote=Oksanka post_id=340470 time=1709112481 user_id=19980] [ref=#804000]Alesander[/ref] muhtemelen doğru olanı yaptı. .. Doğal seçilim.
[ref=#bf0000]Ksenofont[/ref], reklamcılıkla ilgili olarak - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü. 2007’den beri içerik var, pek çok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorlarından ulaşılabilir. [/quote] Burada da aynı şey var. Çoğu okuyucu. Forumunuza karşı hiçbir şeyim yok. [url=viewtopic.php?t=7610]Yarışma[/url] her zaman bir nimettir. Ama şimdilik sıkıldın. Ve eğer buradaki bazı aktif kullanıcılar olmasaydı, bu tamamen üzücü olurdu.
Oksanka: ↑28 Feb 2024, 12:28Alesander muhtemelen doğru olanı yaptı. .. Doğal seçilim.
Ksenofont, reklamcılıkla ilgili olarak - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü. 2007’den bu yana pek çok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorları aracılığıyla erişilebiliyor.
[quote=Oksanka post_id=340470 time=1709112481 user_id=19980] [ref=#804000]Alesander[/ref] muhtemelen doğru olanı yaptı. .. Doğal seçilim.
[ref=#bf0000]Ksenofont[/ref], reklamcılıkla ilgili olarak - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü. 2007’den bu yana pek çok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorları aracılığıyla erişilebiliyor. [/quote] Buna doğal değil yapay seçilim denir.
İsimsiz olarak. Erkek arkadaşımın sahte hesabından yazıyorum. D 19, bir erkekle yaşıyoruz, 22 yaşında. Bu arada emmeyi seviyorum, saatlerce oral seksten keyif alabilirim. Şehit elbette mutludur) Ve...
Last post
Her şey arkadaşlarımla olduğu için yazmadım, ilginç
Sevgili tombul. Onu bir türlü orgazma ulaştıramıyorum.
20 dakikada kolayca orgazma ulaştırıyorum, parmaklarımla ona yardım ediyorum. Klitorisi okşuyorum.
Bununla ve daha uzunuyla, ama şu ana kadar...