Bir erkekte bir kız için daha önemli olan nedir? Büyük penis mi yoksa karakter mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel
 Re: Bir erkekte bir kız için hangisi daha önemlidir? Büyük penis mi yoksa karakter mi?

Unread post by Devam etmek »

Hmm, doğal olarak kişi bir bütün olarak önemlidir, üyesi değil. Ama!
Her türlü forumu ziyaret ettikten sonra ilgimi çekti ve kocamı kendi ünitesini denemeye zar zor ikna ettim. 20 cm bana her zaman ideal göründü. Daha önce bunun ortalamanın üzerinde değerlendirildiğini bilmiyordum. Ve kendisinin orta, en standart beden olduğuna inanıyordu. Evet, ilk başta sıklıkla acı veriyordu ve şimdi bazen çok heyecanlanıp kendi kontrolünü kaybettiğinde acı veriyor (ama acıya oldukça kolay tahammül edebiliyorum ve hatta hafif acıyı bile seviyorum). Ve tamamen estetik açıdan - çok güzel. Yıllar geçtikçe buna alıştım. Ve eğer birdenbire yeni partnerin çok daha azına sahip olduğu ortaya çıkarsa - yani, bilmiyorum, bilmiyorum... Tek olumsuz tarafı, böyle bir durumda nasıl boğaz vuruşu yapılacağını öğrenmemin uzun zaman almasıydı. büyük bir) Bunu daha küçük cihazlarda yapmanın ne kadar kolay olduğunu hayal edebiliyorum))
Ve eğer partner etkileyici üniteler tarafından şımartılmıyorsa ve acıya dayanamıyorsa - o zaman bu kadar büyük bir cihaza ihtiyacı yoktur)
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Juss
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”