Çocuğunuza vuruyor musunuz?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Çocuğunuza vuruyor musunuz?

Unread post by Viyola »

Çocuğunuzu dövdünüz mü, yoksa dövdünüz mü, tabii ki dövmeyi kastetmiyorum, şaplak veya kafasına tokat şeklinde ceza mı?
These users thanked the author Viyola for the post (total 2):
MENZİL_, Sibiryak89
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
 Cevap: Çocuğunuza vuruyor musunuz?

Unread post by AlexTDV »

Viola: 19 Feb 2024, 07:31
Yeterli bir yetişkin bir çocukla müzakere edip sorunları çözebilir, çocukları dövmek normal değildir
ve siz çocuklar ? Gerçekten hayatınızda hiç çocuğunuzun poposuna şaplak atmadınız mı?
Genç ve bekarım)
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 4 years

Unread post by HATA »

asla bir çocuğa vurma
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 7 months

Unread post by Utangaç bebek »

VARG_: 19 Feb 2024, 00:38 Utangaç Bebek,
bir çocuğun yetiştirilmesi gerekiyor,
Bu, katılmadığım tek şey.
...
Eğitim belirli klişeleri empoze etmek, gerçek ve faydalı deneyimleri anne-baba örneği üzerinden aktarmamak gibi bir şeyse.
Garip ve komik...Eğitimin "belirli klişeleri dayattığı" fikrine nereden kapıldınız? Klişeleri empoze etmek çocuğa yönelik terördür. Ve eğitim, bir çocuğa GERÇEK’in ne olduğunu genellikle kendi örneklerinizi kullanarak açıklamak anlamına gelir...
Öğütler için zaman olmadığında kavga etmek istisnai bir önlemdir " nasıl doğru yaşanır" Bir çocuk ailesi tarafından terk edildiğinde....
Yırtılma konusunda yanlış adrese yazıyorsun.
....Aslında çocuğa vurmuyorum....

2 dakika 19 saniye sonra gönderilir:
Hooligan Carrie: 19 Feb 2024, 00:09
Utangaç Bebek: 19 Feb 2024, 00:05 bu sorunun objektifliği için... Bir varmış bir yokmuş ... öğretmen-eğitimci tüm hayatını şu soruya adadı
Tamamen tarafsızlık adına özür dilerim: Bu öğretmenin bir adı var mıydı? Kahramanın adı neydi? )
Tabii ki bir isim vardı/vardı ama sadece ismini değil, fiziksel cezayla ilgili gerçek cevabını hatırladım....
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Sidor »

Bir kez oldu. Dört yaşındaydı. Bahçede sınıf arkadaşlarının nasıl davrandığını gördüm ve bunu evde denemeye karar verdim. Onu elinden tutarak bir yere götürdüm, bacaklarını büküp yere oturdu. Onu tuttuğum elinden kaldırdım ve kıçına bir kez vurdum. Tüm. Bu bir daha asla gerçekleşmedi. Ona iki kere söylemedim. Sert? Belki. Salyalı bir adam yetiştirmedi.
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Karanlık Lord »

Yüzüne tekme atıyoruz. Peki, senin kıçına şaplak atarım
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Arkady Raikin’in bir performansında söylediği gibi, "Sidorov Sr., Sidorov Jr. beni Sidorov’un keçisi gibi dövdü, bu yüzden erkek oldum, aksi takdirde hapishaneden komşumuz gibi farklı bir kişi olarak çıkacaktım." Her ceza bir açıklama ve yasağın ardından gelmeli, anlamıyorsunuz, Alın... Bana göre ben çocuklarımı cezalandırdım, hepsinin yüksek öğrenimi var, ailesi var vs.

3 dakika 20 saniye sonra gönderilir :
Hooligan Carrie: 19 Feb 2024, 00:09
Utangaç Bebeğim:19 Feb 2024, 00:05 Bu sorunun objektifliği açısından... Bir zamanlar, bir... öğretmen-eğitimci tüm hayatını bu soruya adamıştı
Özür dilerim, tamamen objektiflik adına: bu öğretmenin bir adı var mıydı? Kahramanın adı neydi? )
Makarenko onun soyadı ve alıntısıdır: "Bir öğrenciye vurmanın ona fayda sağlayacağından eminseniz, vurun ona." Bir şey, sokak çocuklarıyla çalıştı, yeniden eğitim aldı😊
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tavşan »

Viola: 14 Feb 2024, 17:53 Çocuğunuzu dövdünüz mü yoksa dövdünüz mü, tabii ki dövmeyi kastetmiyorum, tokat veya kafasına tokat şeklinde ceza mı?
nBen küçükken, büyük olan onu kıçından yemişti. Ama artık bunu bir gençlik hatası olarak görüyorum.
Onları ağır şekilde cezalandırabilmeme rağmen çocuklara vurmuyorum.
Konsolos
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Konsolos »

Çok büyük bir soru. Şaplak şeklinde belirli bir cezanın yapılabileceğine ve yapılması gerektiğine inanıyorum. Ancak bunlar kesinlikle yaralanmaya neden olan darbeler değildir. Ve onun yüzüne vuramazsın. Şaplak atarsanız bu aşağılama değil, bir tür yaptırımdır. Her ne kadar yukarıda da belirtildiği gibi saldırının etkinliği büyük soruları beraberinde getiriyor.
These users thanked the author Konsolos for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”