Ben istedim ailemden ayrılıp bağımsız yaşamak... evet, bana çok sade, aile gibi göründü... Ama çocuk planlamadım. Öyle oldu... bu arada, gecikmenin ilk günü sadece düğün günüydü. Kaygıdan, stresten düşündüm. Ve doğum yapmak için evlenmenize gerek yok... Evli bir sevgiliden ikinci oğlumu doğurdum ve evlenmek istemedim ve kesinlikle istemiyorum.
5 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Rasrom : ↑27 Jan 2024, 18:31
Şurada bir parti vardı: bizim evimiz. Eşim (ilk kişi) arkadaşlarımızdan biriyle dans ediyordu ve o sırada ben onun arkadaşını banyoda siktim.
Yani o sadece her şey için dans ettin, ama arkadaşını siktin.. Eh, ne diyeyim, muhtemelen eşdeğerdir.
These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=328248 time=1706366745 user_id=5795] Neden çocuk sahibi olmak için evlendiniz? [/quote] Ben istedim ailemden ayrılıp bağımsız yaşamak... evet, bana çok sade, aile gibi göründü... Ama çocuk planlamadım. Öyle oldu... bu arada, gecikmenin ilk günü sadece düğün günüydü. Kaygıdan, stresten düşündüm. Ve doğum yapmak için evlenmenize gerek yok... Evli bir sevgiliden ikinci oğlumu doğurdum ve evlenmek istemedim ve kesinlikle istemiyorum.
[size=85][color=green]5 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Rasrom post_id=328280 time=1706369489 user_id=7703] Şurada bir parti vardı: bizim evimiz. Eşim (ilk kişi) arkadaşlarımızdan biriyle dans ediyordu ve o sırada ben onun arkadaşını banyoda siktim. [/quote] Yani o sadece her şey için dans ettin, ama arkadaşını siktin.. Eh, ne diyeyim, muhtemelen eşdeğerdir.
Tanyushka: ↑27 Jan 2024, 18:38Ve doğum yapmak için evlenmene gerek yok.. Evli bir sevgiliden ikinci oğlumu doğurdum ve evlenmek istemedim ve istemiyorum
Elbette doğurabilirler ve doğurabilirler ama yapmak zorundalar değil mi?..
[quote=Tanyushka post_id=328283 time=1706369897 user_id=22919]Ve doğum yapmak için evlenmene gerek yok.. Evli bir sevgiliden ikinci oğlumu doğurdum ve evlenmek istemedim ve istemiyorum [/quote]Elbette doğurabilirler ve doğurabilirler ama yapmak zorundalar değil mi?..
İhanetten kastınız nedir? Erkek arkadaşım varsa buluşuruz, uyuruz ama birlikte yaşamayız. Ve sonra başka birini becermeye karar veriyorum: bu hile mi? Ya aynı anda iki erkek arkadaşım olsaydı?) Ve bu birden fazla kez oldu.
Yoksa sadece birlikte yaşadığınız kocaları mı sayıyoruz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
İhanetten kastınız nedir? Erkek arkadaşım varsa buluşuruz, uyuruz ama birlikte yaşamayız. Ve sonra başka birini becermeye karar veriyorum: bu hile mi? Ya aynı anda iki erkek arkadaşım olsaydı?) Ve bu birden fazla kez oldu. Yoksa sadece birlikte yaşadığınız kocaları mı sayıyoruz?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=328308 time=1706372270 user_id=5795] Elbette doğum yapabilirler ve yaparlar da ama bu gerekli mi?.. [/quote] Bazen tek başına bir çocuğu ve bir koca-çocuğu sürüklemekten daha kolaydır
Bir iş gezisindeydim. Seks olmadan bir hafta - her şey sigara içiyordu. Akşam sahilde bir kızla birkaç kelime konuştuk - daha sonra öğrendiğime göre kız kuzeyden gelen kız kardeşini ziyarete gelmişti - ayrıca iki hafta boyunca seks yapmamıştı ve güney güneşi... nGenelde birbirlerinin isimlerinin ne olduğunu ancak ertesi gün açıklığa kavuşturdular. Gün veya gün bu tür inceliklere zaman yoktu...
These users thanked the author Mart for the post (total 4):
Bir iş gezisindeydim. Seks olmadan bir hafta - her şey sigara içiyordu. Akşam sahilde bir kızla birkaç kelime konuştuk - daha sonra öğrendiğime göre kız kuzeyden gelen kız kardeşini ziyarete gelmişti - ayrıca iki hafta boyunca seks yapmamıştı ve güney güneşi... nGenelde birbirlerinin isimlerinin ne olduğunu ancak ertesi gün açıklığa kavuşturdular. Gün veya gün bu tür inceliklere zaman yoktu...
[quote="Hooligan Carrie" post_id=328313 time=1706372671 user_id=18654] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=328308 time=1706372270 user_id=5795] tabii ki doğum yapabilirler, ama gerekli mi?.. [ /quote] bazen yalnız kalmak bir çocuğu ve çocuk-kocayı sürüklemekten daha kolaydır [/quote]hayır... bu değil sorun tamamen..
[quote="Hooligan Carrie" post_id=328310 time=1706372527 user_id=18654] Yoksa burada yalnızca doğrudan birlikte yaşadığınız kocaları mı sayıyoruz? [/quote] Benim için aldatma, birini seviyorsanız, ve başka biriyle yatıyorsun... yani paralel bir ilişki. Evlilik evlilik değil, tamamen saçmalık.
Holigan Carrie, neden bu tür zorluklar? Bir erkek arkadaş, ya da iki, ya da üç, ya da... İhanet - Bu kafanın içinde! Eğer eylemlerinizi vatana ihanet olarak görüyorsanız o zaman bu vatana ihanettir. Ve eğer değilse, hayır! Hepsi bu!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], neden bu tür zorluklar? Bir erkek arkadaş, ya da iki, ya da üç, ya da... İhanet -Bu kafanın içinde! Eğer eylemlerinizi vatana ihanet olarak görüyorsanız o zaman bu vatana ihanettir. Ve eğer değilse, hayır! Hepsi bu! :cat1:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, ne işe yarar? yani ihtiyacın var mı? Neden bahsediyorsun? Çocuklara ihtiyacım var ve ne zaman ve kimden doğum yapacağıma yalnızca benim karar verme hakkım var. 29 ve 19 yaşındaki oğullarım hayatımdaki en büyük mutluluklar ve ikisini de bilinçli olarak doğurdum, ikisini de tek başıma büyüttüm ve hiçbir şeyden pişman değilim. Bu arada, en harika, en sevecen ve sevgili oğullarım var.
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], ne işe yarar? yani ihtiyacın var mı? Neden bahsediyorsun? Çocuklara ihtiyacım var ve ne zaman ve kimden doğum yapacağıma yalnızca benim karar verme hakkım var. 29 ve 19 yaşındaki oğullarım hayatımdaki en büyük mutluluklar ve ikisini de bilinçli olarak doğurdum, ikisini de tek başıma büyüttüm ve hiçbir şeyden pişman değilim. Bu arada, en harika, en sevecen ve sevgili oğullarım var.
[quote=Galinka post_id=328332 time=1706373700 user_id=22300] [quote=niqk post_id=328330 time=1706373584 user_id= 218] Ve çoğu zaman bazı şeyleri gerçekten kavramayı başarıyorsunuz? [/quote] Neredeyse her gün :oops: n[/quote]
Strecoza: ↑27 Jan 2024, 14:17
Elbette kötü bir durum ama ihanet gerçek hayatımızda da oluyor. İlk ihanetini hatırlıyor musun? Bu ne zaman, kimin başına ve hangi koşullar altında oldu? Bu ilk ihanetin devamı var mıydı?
Birine, bir kıza, bir eşe ilk ihanet mi?! Hayatta herhangi bir sayıda ilk değişiklik olabilir. Soruyu doğru formüle edin.
[quote=Strecoza post_id=328109 time=1706354279 user_id=15698] Elbette kötü bir durum ama ihanet gerçek hayatımızda da oluyor. İlk ihanetini hatırlıyor musun? Bu ne zaman, kimin başına ve hangi koşullar altında oldu? Bu ilk ihanetin devamı var mıydı? [/quote]Birine, bir kıza, bir eşe ilk ihanet mi?! Hayatta herhangi bir sayıda ilk değişiklik olabilir. Soruyu doğru formüle edin.
[quote=PilotCamelot post_id=328338 time=1706373866 user_id=21922] Soruyu doğru şekilde formüle edin. [/quote] Soru, "sağa bir adım - bir adım" değil, konuşmaya yer olması için kasıtlı olarak belirsiz bir şekilde sorulmuştur. Sola..". TS her şeyi doğru yaptı.
Elbette bu kötü ama ihanet gerçek hayatlarımızda oluyor. İlk ihanetini hatırlıyor musun? Bu ne zaman, kimin başına ve hangi koşullar altında oldu? Bu ilk ihanetin devamı var mıydı?
Birine, bir kıza, bir eşe ilk ihanet mi?! Hayatta herhangi bir sayıda ilk değişiklik olabilir. Soruyu doğru formüle edin.
))) Forum üyelerinin ikinci sayfada konuyu tartışıyor olması ve sizlerin bu konuyu tartışması sizi rahatsız etmiyor mu? soruyu anlamadın mı?
İlk sefer, ilk seferdir. Sadece ilk sefer.
Anladığım kadarıyla ilk seferini baharda, ilk seferini sonbaharda, ilk defa kıyafetli, ilk defa kıyafetsiz, ilk defa evde, ilk defa ziyaretiniz, çalılıklara ilk gelişiniz, ilk sarhoşluğunuz, ilk kez ayıklığınız, ilk kez arabaya binişiniz...
Diğer herkes ilk kez yalnızca bir kez yaşadı.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=PilotCamelot post_id=328338 time=1706373866 user_id=21922] [quote=Strecoza post_id=328109 time=1706354279 user_id= 15698] Elbette bu kötü ama ihanet gerçek hayatlarımızda oluyor. İlk ihanetini hatırlıyor musun? Bu ne zaman, kimin başına ve hangi koşullar altında oldu? Bu ilk ihanetin devamı var mıydı? [/quote]Birine, bir kıza, bir eşe ilk ihanet mi?! Hayatta herhangi bir sayıda ilk değişiklik olabilir. Soruyu doğru formüle edin. [/quote]
))) Forum üyelerinin ikinci sayfada konuyu tartışıyor olması ve sizlerin bu konuyu tartışması sizi rahatsız etmiyor mu? soruyu anlamadın mı? İlk sefer, ilk seferdir. Sadece ilk sefer. Anladığım kadarıyla ilk seferini baharda, ilk seferini sonbaharda, ilk defa kıyafetli, ilk defa kıyafetsiz, ilk defa evde, ilk defa ziyaretiniz, çalılıklara ilk gelişiniz, ilk sarhoşluğunuz, ilk kez ayıklığınız, ilk kez arabaya binişiniz... Diğer herkes ilk kez yalnızca bir kez yaşadı.
İlk aşkımı okulda yaşadım, erkekler ve kızlar şehirden meslek okulundan geliyorlardı, arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım vardı, bir kızımız vardı, annesi onların evinde takılmamıza aldırış etmiyordu, o yüzden ben de oradaydım. bir kız ve bedenlerimizle arkadaş olduk gördük, arkadaşlarımız suçüstü yakaladılar, inmek istemedim, kapatın kapıları dedim, geldik şimdi, kahkahalar duyuyorum vs. Kısaca kız arkadaşıma anlattılar, hesaplaşma oldu, sarhoş oldum diye yemin ettim, içki içmediğim halde sporcuydum, affettim ama kader değil, okuldan hemen sonra evlendi.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
İlk aşkımı okulda yaşadım, erkekler ve kızlar şehirden meslek okulundan geliyorlardı, arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım vardı, bir kızımız vardı, annesi onların evinde takılmamıza aldırış etmiyordu, o yüzden ben de oradaydım. bir kız ve bedenlerimizle arkadaş olduk gördük, arkadaşlarımız suçüstü yakaladılar, inmek istemedim, kapatın kapıları dedim, geldik şimdi, kahkahalar duyuyorum vs. Kısaca kız arkadaşıma anlattılar, hesaplaşma oldu, sarhoş oldum diye yemin ettim, içki içmediğim halde sporcuydum, affettim ama kader değil, okuldan hemen sonra evlendi. 😊
İhanet değil ihanet...
İlişkinin türüne bağlıdır. Ve evlilik de.
Bir meslektaşım vardı. Ve bir gün beni evine davet etti. Evli ve küçük bir çocuğu olduğunu biliyorum. Doğal olarak kocasını tanımıyorum.
Beni davet etti ama perşembe günü gelemezsen Salı günü gel dedi; sanki bu günlerde her zaman boşmuş gibi. Şaşırdım ve sordum: neden Salı ve Perşembe? Kendisi ve kocasının bu anlaşmayı yaptığını, Salı ve Perşembe günleri özgür bir hayat yaşadıklarını ve istediklerini yaptıklarını söyledi. Sadece koca evin dışındadır ve onun eve girmesine izin verilmektedir.
Kısacası Salı ve Perşembe günleri ihanet sayılmazdı.)
PS. Merhaba, biraz konu dışı ama ihanet ve şizofreniye örnek olarak.
Last edited by MENZİL_ on 27 Jan 2024, 20:52, edited 1 time in total.
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
İhanet değil ihanet... İlişkinin türüne bağlıdır. Ve evlilik de.
Bir meslektaşım vardı. Ve bir gün beni evine davet etti. Evli ve küçük bir çocuğu olduğunu biliyorum. Doğal olarak kocasını tanımıyorum. Beni davet etti ama perşembe günü gelemezsen Salı günü gel dedi; sanki bu günlerde her zaman boşmuş gibi. Şaşırdım ve sordum: neden Salı ve Perşembe? Kendisi ve kocasının bu anlaşmayı yaptığını, Salı ve Perşembe günleri özgür bir hayat yaşadıklarını ve istediklerini yaptıklarını söyledi. Sadece koca evin dışındadır ve onun eve girmesine izin verilmektedir. Kısacası Salı ve Perşembe günleri ihanet sayılmazdı.)
PS. Merhaba, biraz konu dışı ama ihanet ve şizofreniye örnek olarak.
Strecoza: ↑27 Jan 2024, 20:27
))) Forum üyelerinin ikinci sayfada konuyu tartışıyor olması ve sizin soruyu anlamamanız sizi rahatsız etmiyor mu?
İlk sefer, ilk seferdir. Sadece ilk sefer.
Anladığım kadarıyla ilk seferini baharda, ilk seferini sonbaharda, ilk defa kıyafetli, ilk defa kıyafetsiz, ilk defa evde, ilk defa Ziyaretiniz, çalıların arasına ilk gelişiniz, ilk sarhoş oluşunuz, ilk kez ayıklığınız, ilk kez arabaya binişiniz...
Diğer herkes ilk seferini yalnızca bir kez yaşadı.
Hayır, beni rahatsız etmiyor! Her yeni tutkunun ilk anı ayrı bir konudur. İlk ihanetinizi bir sonraki arkadaşınıza veya oda arkadaşınıza anlatırsanız okumaktan yorulacaksınız.
Eh, iş o noktaya gelirse İlk ihanetimi 15 yaşımdayken yaşadım ve kız arkadaşım 14 yaşındayım (o zamanlar bir yıldır çıkıyorduk), arkadaşımı bekaretinden mahrum bıraktıktan bir ay sonra onun arkadaşını becerdim. Konuşması gerektiği bahanesiyle onu evine çağırdı ve onu becerdi. Anladığım kadarıyla hiç umursamadı. Ve artık bakire değildi! (o zamanki kız arkadaşım hakkında konuya yazdım: Ynt: 14 yaşında bir kızla seks anketi (Pilot Camelot gönderisi #322170)
Bu hayatımda birine yaptığım ilk ihanetti!
Last edited by Pilot Camelot on 27 Jan 2024, 21:00, edited 1 time in total.
These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
[quote=Strecoza post_id=328367 time=1706376444 user_id=15698] ))) Forum üyelerinin ikinci sayfada konuyu tartışıyor olması ve sizin soruyu anlamamanız sizi rahatsız etmiyor mu? İlk sefer, ilk seferdir. Sadece ilk sefer. Anladığım kadarıyla ilk seferini baharda, ilk seferini sonbaharda, ilk defa kıyafetli, ilk defa kıyafetsiz, ilk defa evde, ilk defa Ziyaretiniz, çalıların arasına ilk gelişiniz, ilk sarhoş oluşunuz, ilk kez ayıklığınız, ilk kez arabaya binişiniz... Diğer herkes ilk seferini yalnızca bir kez yaşadı. [/quote]Hayır, beni rahatsız etmiyor! Her yeni tutkunun ilk anı ayrı bir konudur. İlk ihanetinizi bir sonraki arkadaşınıza veya oda arkadaşınıza anlatırsanız okumaktan yorulacaksınız. Eh, iş o noktaya gelirse [url= viewtopic.php?t=11202]İlk ihanetimi[/url] 15 yaşımdayken yaşadım ve kız arkadaşım 14 yaşındayım (o zamanlar bir yıldır çıkıyorduk), arkadaşımı bekaretinden mahrum bıraktıktan bir ay sonra onun arkadaşını becerdim. Konuşması gerektiği bahanesiyle onu evine çağırdı ve onu becerdi. Anladığım kadarıyla hiç umursamadı. Ve artık bakire değildi! (o zamanki kız arkadaşım hakkında konuya yazdım: [url=https:// my .sexforum.top/viewtopic.php?p=322170#p322170]Ynt: 14 yaşında bir kızla seks anketi (Pilot Camelot gönderisi #322170)[/url] Bu hayatımda birine yaptığım ilk ihanetti!
[quote=Strecoza post_id=328380 time=1706377477 user_id=15698] [quote=niqk post_id=328370 time=1706376711 user_id= 218] O kadar lezzetli bir şekilde ilk seferleri listelediniz ki... [/quote]
))) İlk sefer, ilk seferdir . Takip edenlerin hiçbiri hiçbir şekilde ilk olmayacak. [/quote]
Ne kadar yazık! Ve dudağımı kesmek üzereydim! Artık toparlanmamız lazım...
))) Forum üyelerinin ikinci sayfada konuyu tartışıyor olması ve sizin soruyu anlamamanız sizi rahatsız etmiyor mu?
İlk sefer çok ilk kez. Sadece ilk sefer.
Anladığım kadarıyla ilk seferini baharda, ilk seferini sonbaharda, ilk defa kıyafetli, ilk defa kıyafetsiz, ilk defa evde, ilk defa Ziyaretiniz, çalıların arasına ilk gelişiniz, ilk sarhoş oluşunuz, ilk kez ayıklığınız, ilk kez arabaya binişiniz...
Diğer herkes ilk seferini yalnızca bir kez yaşadı.
Hayır!!!! Her yeni tutkunun ilk anı ayrı bir konudur. İlk ihanetinizi bir sonraki arkadaşınıza veya oda arkadaşınıza anlatırsanız okumaktan yorulacaksınız.
Eh, iş o noktaya gelirse İlk ihanetimi 15 yaşımdayken yaşadım ve kız arkadaşım 14 yaşındayım (o zamanlar bir yıldır çıkıyorduk), arkadaşımı bekaretinden mahrum bıraktıktan bir ay sonra onun arkadaşını becerdim. Konuşması gerektiği bahanesiyle onu evine çağırdı ve onu becerdi. Anladığım kadarıyla hiç umursamadı. Ve artık bakire değildi! (o zamanki kız arkadaşım hakkında konuya yazdım: Yanıt: 14 yaşında bir kızla seks anketi. (PilotCamelot Gönderisi #322170)
Bu benim hayatımdaki ilk ihanetim, birine!
[quote=PilotCamelot post_id=328382 time=1706377634 user_id=21922] [quote=Strecoza post_id=328367 time=1706376444 user_id= 15698] ))) Forum üyelerinin ikinci sayfada konuyu tartışıyor olması ve sizin soruyu anlamamanız sizi rahatsız etmiyor mu? İlk sefer çok ilk kez. Sadece ilk sefer. Anladığım kadarıyla ilk seferini baharda, ilk seferini sonbaharda, ilk defa kıyafetli, ilk defa kıyafetsiz, ilk defa evde, ilk defa Ziyaretiniz, çalıların arasına ilk gelişiniz, ilk sarhoş oluşunuz, ilk kez ayıklığınız, ilk kez arabaya binişiniz... Diğer herkes ilk seferini yalnızca bir kez yaşadı. [/quote]Hayır!!!! Her yeni tutkunun ilk anı ayrı bir konudur. İlk ihanetinizi bir sonraki arkadaşınıza veya oda arkadaşınıza anlatırsanız okumaktan yorulacaksınız. Eh, iş o noktaya gelirse [url= viewtopic.php?t=11202]İlk ihanetimi[/url] 15 yaşımdayken yaşadım ve kız arkadaşım 14 yaşındayım (o zamanlar bir yıldır çıkıyorduk), arkadaşımı bekaretinden mahrum bıraktıktan bir ay sonra onun arkadaşını becerdim. Konuşması gerektiği bahanesiyle onu evine çağırdı ve onu becerdi. Anladığım kadarıyla hiç umursamadı. Ve artık bakire değildi! (o zamanki kız arkadaşım hakkında konuya yazdım: [url=https:// my .sexforum.top/viewtopic.php?p=322170#p322170]Yanıt: 14 yaşında bir kızla seks anketi. (PilotCamelot Gönderisi #322170)[/url] Bu benim [’ımdı url=viewtopic.php?t=11202]hayatımdaki[/url] ilk ihanetim, birine! [/quote]
))) Evet, okudum ve sana inanmıyorum.
[size= 85][color=green]52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ quote=niqk post_id=328387 time=1706377920 user_id=218] [quote=Strecoza post_id=328380 time=1706377477 user_id=15698] [quote=niqk post_id=328370 time=1706376711 user_id=218] İlk defa o kadar çok lezzetli listelediniz ki... [/quote]
))) İlk sefer, ilk seferdir. Takip edenlerin hiçbiri hiçbir şekilde ilk olmayacak. [/quote]
Ne kadar yazık! Ve dudağımı kesmek üzereydim! Şimdi toparlamamız gerekiyor... [/quote]
Kocamı hiç aldatmadım....
Üniversitede okurken ne diyeceğimi bile bilmiyordum... her şey çok karmaşık ve kafa karıştırıcıydı...
it sadece okulda kopya çektiğim ortaya çıktı.. Daha doğrusu, kız arkadaşlarımdan "sırlarım" vardı... Ve arkadaşlarımla da hem ortak "oyunlar" vardı... hem de yalnızca her biriyle "oynadığım" oyunlar vardı diğer kız arkadaşlarımız olmadan kendimizi yalnız bulduğumuzda...
Kocamı hiç aldatmadım.... Üniversitede okurken ne diyeceğimi bile bilmiyordum... her şey çok karmaşık ve kafa karıştırıcıydı... it sadece okulda kopya çektiğim ortaya çıktı.. Daha doğrusu, kız arkadaşlarımdan "sırlarım" vardı... Ve arkadaşlarımla da hem ortak "oyunlar" vardı... hem de yalnızca her biriyle "oynadığım" oyunlar vardı diğer kız arkadaşlarımız olmadan kendimizi yalnız bulduğumuzda...
[quote=Strecoza post_id=328388 time=1706378074 user_id=15698] ))) Evet, okudum ve sana inanmıyorum. [/quote]Sorunlarınız!!! Peki, ne diyebilirim ki!? ... Hayatın ne kadar sıkıcı...
[quote=Strecoza post_id=328388 time=1706378074 user_id=15698] ))) Evet, okudum ve sana inanmıyorum. [/quote]Asla, hiçbir arkadaşıma, metresime, birlikte yaşadığım kişiye, modele ya da sadece tutkular, sadık değildim! Asla ve onlardan biri değil!
[quote=niqk post_id=328415 time=1706380085 user_id=218] [quote=Strecoza post_id=328412 time=1706379963 user_id= 15698] Cazibelerimi birden fazla kez gördün))) [/quote]
İşte bu kadar. Bilinçdışına girersin. [url=viewtopic.php?t=4227]yasak bir meyve[/url] - bunu kendiniz biliyorsunuz... [/quote]
))) Ne tür bir cehalet? Ne yapıyorsun?))) Zaten vücudumun tüm kısımlarını farklı açılardan gördün. O zamandan beri biraz değişmedim))))
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp:
İlk seferim :)
Güzel bir gündü
Yetişkinliğe adım atma deneyimimin ilk günü.
Parlak, sıcak bir gündü. Güneş eskisi kadar parlamıyordu. Artık o kadar ısınmadı ve iyi bir ruh hali verdi. Yüzüme soğuk...
Hadi forumu yeni bir konu ile sulandıralım))
ICQ günlerinde, ICQ numarasını rastgele çevirerek tanıştığımızda ve sonunda bir kız ya da erkekle karşılaştığımızda, tesadüfen bir kız bana vurdu....
Sabah duş aldık, tıraş olduk ve hazırlandık, hava sıcak olduğu için sahilde olacağımıza önceden karar verdik.
Bir battaniye ve havlu aldık, birbirimizi aradık ve buluşup gitmeye karar verdik. .
Çünkü...
Last post
Şanslısın, hatta kıskanıyorum, aynı şeyi ben de istiyorum