Geçen yıl buhar odasından sonra denedim. Gerçekten hoşuma gitti. İki adam el ele tutuşarak suya dalmaya ve dışarı çıkmaya yardım etti. Daha sonra buhar odasına geri dönüyoruz. Ve böylece birkaç kez. Harika bir duygu! Ve akşamın sonunda hamam sahibinin karısı taksiyle geldi! Meğer karısıyla değil metresiyleymiş Ama hamamın sahibini de, eşini de yakından tanımıyorduk. karısıyla ya da metresiyle. Arkadaşlarımız aracılığıyla oraya ulaştık. İlk başta bu kötü kadının kim olduğunu bile anlamadım. Gelip buraya akşamın bittiğini ve ’yi arabada bırakma zamanımızın geldiğini tısladı, sonra arkadaşlar onun karısı olduğunu söyledi baharatlı durum) ama biz daha çok hamama gitmedik
These users thanked the author Natalie for the post:
Geçen yıl buhar odasından sonra denedim. Gerçekten hoşuma gitti. İki adam el ele tutuşarak suya dalmaya ve dışarı çıkmaya yardım etti. Daha sonra buhar odasına geri dönüyoruz. Ve böylece birkaç kez. Harika bir duygu! Ve akşamın sonunda hamam sahibinin karısı taksiyle geldi! :-D Meğer karısıyla değil metresiyleymiş :lol: Ama hamamın sahibini de, eşini de yakından tanımıyorduk. karısıyla ya da metresiyle. Arkadaşlarımız aracılığıyla oraya ulaştık. İlk başta bu kötü kadının kim olduğunu bile anlamadım. Gelip buraya akşamın bittiğini ve :voprosy:’yi arabada bırakma zamanımızın geldiğini tısladı, sonra arkadaşlar onun karısı olduğunu söyledi :lol: baharatlı durum) ama biz daha çok hamama gitmedik :oops:
Ben kendim inanan biri değilim, dolayısıyla bu mazoşizm benden yana...AMA
15 yıl önce ve geleneğe göre Ob rezervuarının kıyısında yaşıyorum. bir yazı tipi yüklendi!
Genel olarak tüm bunlar yerel halk için yürüme mesafesindedir ve yakınlarda bir kilise vardır. Aptalca gidip bu eylemi görmeye karar verdim...
Sibirya, Ocak, 30’un altında sokakta...Bu yazı tipinin yanına gidiyorum ve bu fanatizme bir gülümsemeyle bakıyorum..ta ki çocuk çekilinceye kadar battaniyenin içinden (sanırım 2 yaş -3 yaş arası) iki elinden tutup deliğe batırdılar.... belli ki hemen silip tekrar battaniyeye sarmışlar ama sanırım bu o an için o kadar da önemli değil.
Peki yetişkinlerin zekası yoksa ne diyeyim... kendi zekanızı katamazsınız, tüm bunlardan sonra bu olay beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı ve özellikle inananlar!((
*domates atmaya başlayabilirsiniz n
These users thanked the author Tapkin for the post:
Ben kendim inanan biri değilim, dolayısıyla bu mazoşizm benden yana...AMA
15 yıl önce ve geleneğe göre Ob rezervuarının kıyısında yaşıyorum. bir yazı tipi yüklendi! Genel olarak tüm bunlar yerel halk için yürüme mesafesindedir ve yakınlarda bir kilise vardır. Aptalca gidip bu eylemi görmeye karar verdim... Sibirya, Ocak, 30’un altında sokakta...Bu yazı tipinin yanına gidiyorum ve bu fanatizme bir gülümsemeyle bakıyorum..ta ki çocuk çekilinceye kadar battaniyenin içinden (sanırım 2 yaş -3 yaş arası) iki elinden tutup deliğe batırdılar.... belli ki hemen silip tekrar battaniyeye sarmışlar ama sanırım bu o an için o kadar da önemli değil. Peki yetişkinlerin zekası yoksa ne diyeyim... kendi zekanızı katamazsınız, tüm bunlardan sonra bu olay beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı ve özellikle inananlar!((
[quote=Tapkin post_id=324113 time=1705758974 user_id=14438] [quote=Chenn post_id=324111 time=1705758744 user_id= 12124] Kazakistan’da bu gün zaten buz çukurunda yüzen daha fazla Müslüman var😃 [/quote]
*beni güldürdü :ROFL: Ne olmuş yani? Tüm Tatar arkadaşlarım ve Kafkasyalıların yarısı beni Noel ve vaftiz nedeniyle tebrik etti)) [/quote]
[size =85][color=green]1 dakika 51 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [url=https: //postimages .org/] [img]https://i.postimg.cc/cJ4Xr9Hw/a32f28a3df639a02e55498193ca4ae79.jpg[/img][/url]
[quote=Strecoza post_id=323824 time=1705738062 user_id=15698] ))Dün vaftiz vardı. Forum üyelerinden herhangi biri yüzdü mü? Duşta değil, buz deliğinde mi?)))) Söyle bana, utanma)))) [/quote] Yüzdüm ama yüzmedim bir buz deliğinde, ama içinden kristal suyun fışkırdığı bir yazı tipinde. Oradaki su donuyor. Canlandırır.
[quote=Gelik post_id=324115 time=1705759396 user_id=21019] [quote=Tapkin post_id=324113 time=1705758974 user_id= 14438] [quote=Chenn post_id=324111 time =1705758744 user_id=12124] Kazakistan’da bu gün zaten buz çukurunda yüzen daha fazla Müslüman var😃 n[/quote]
*beni güldürdü :ROFL: Ne olmuş yani? Tüm Tatar arkadaşlarım ve Kafkasyalıların yarısı beni Noel ve vaftiz nedeniyle tebrik etti)) [/quote]
[size =85][color=green]1 dakika 51 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [url=https: //postimages .org/] [img]https://i.postimg.cc/cJ4Xr9Hw/a32f28a3df639a02e55498193ca4ae79.jpg[/img][/url] [/quote]
))) Меня знакомые мусульмане всегда с рождеством поздравляют, а я их в ответ)))
Anon.
Bir arkadaşımın sözlerinden yazıyorum, yemin etti, vaftiz edildi ve her şeyin böyle olduğunu söyledi. Sokakta onu bekliyorduk, sarhoş gelip bize anlattı. O 16 yaşındaydı, aşağı yukarı aynı...
inisiyatifi kendi elinize almalısınız, önce onu masaj yapmaya ikna edin, her seferinde biraz patileyin, sormamalısınız yoksa sorabilirsiniz, külotunuzu çıkarır ve sikişirsiniz, ben 28 yaşındayım, o...
Last post
Eh, vaftiz babası onun gerçekten sevgili olduğunu söyleyemez, bu yüzden her şeyi doğru yaptı :cat1:
avantajı, yakın bir akraba olması, DNA açısından değil, sizi umursamayan sevgili bir teyze...
Vaftiz babanla seks yapan var mı? Vaftiz babamla çok sıcak bir ilişkim var, buluştuğumuz zaman kimse izlemiyorsa dudaklarımdan öperiz, onu kıçından tutabilirim, kasıklarıma soktuğu için birden fazla...
Last post
Vaftiz babamla da paylaşacağım
annem vaftiz babamla çalışıyordu, iyi arkadaşlardı, arkadaşlardı
Vaftiz babama ne oldu bilmiyorum, aniden öldü, vaftiz babam bir kızım, onu vaftiz ettim, yani vaftiz...