[quote=Strecoza post_id=322411 time=1705578959 user_id=15698] Çünkü sizin gibi insanlar için üzülmüyorum [/quote] Karşılıklı olarak) Eğer öldürülürseniz ve sabıka raporunda onlar katilin beraat ettiğini söylersem sadece sırıtırım)
[quote=Kalyaev post_id=322420 time=1705579521 user_id=22013] [quote=Strecoza post_id=322411 time=1705578959 user_id= 15698] Çünkü sizin gibi insanlar için üzülmüyorum [/quote] Karşılıklı olarak) Eğer sizi öldürürlerse ve katilin beraat ettiğini söyledikleri suç raporunda sadece sırıttım) [/quote]
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 14:22
Oyun alanında bir video var ve öncesinde eski eşe tehditler yağdı. Normal yasalar olsaydı tehditlerden sonra tecrit edilirdi. Kafeste tutulmaları ve serbest bırakılmamaları gerekiyor.
Burada asıl meselenin onun cezalandırılması değil, bunun önlenmesi ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. ve bu tür kişilere zamanında zorla tedavi uygulayın. n
Evet, ilk tehditlerden sonra zorunlu tedavi gerekir. İki ila üç ay boyunca bunlardan sebze yapıp, hastaneden taburcu olduktan sonra çok az insan oraya geri dönmek isteyecektir. Fazla insancıldık. Suçlular için üzülüyoruz ama kurbanları için değil.
İşte öldürülen kadının fotoğrafı
[quote=Strecoza post_id=322391 time=1705577373 user_id=15698] [quote=Andrew495 post_id=322389 time=1705577147 user_id= 21260] [quote=Strecoza post_id=322387 time =1705576931 user_id=15698] Oyun alanında bir video var ve öncesinde eski eşe tehditler yağdı. Normal yasalar olsaydı tehditlerden sonra tecrit edilirdi. Kafeste tutulmaları ve serbest bırakılmamaları gerekiyor. [/quote] Burada asıl meselenin onun cezalandırılması değil, bunun önlenmesi ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. ve bu tür kişilere zamanında zorla tedavi uygulayın. n[/quote]
Evet, ilk tehditlerden sonra zorunlu tedavi gerekir. İki ila üç ay boyunca bunlardan sebze yapıp, hastaneden taburcu olduktan sonra çok az insan oraya geri dönmek isteyecektir. Fazla insancıldık. Suçlular için üzülüyoruz ama kurbanları için değil. İşte öldürülen kadının fotoğrafı
[img]https://cdn.iportal.ru/preview/news/articles/d8605d3e1088c830ce87cbe860223e4c00cc4701_727.jpeg.webp-portal[/img] [/quote]мы же с тобой спорили по поводу Маргариты Грачевой.. её тебе почему то не жалко было, а вот эту женщину ты жалеешь.. почему?..
[quote=Strecoza post_id=322411 time=1705578959 user_id=15698] Eğlenmek değil ciddiye almak mümkündü. [/quote] Ve ben de dalga geçmiyorum) Tamamen ciddiyim)
Adam onunla tanışmadan önce normal olabilirdi ama kadın o kadar sinirlendi ki adamın şişesi çöktü. Yani...
Andrew495: ↑18 Jan 2024, 14:25
Bence buradaki asıl soru onun cezalandırılması değil, bunun önlenmesi ihtiyacıdır , ve bu tür kişilere zamanında zorla tedavi uygulayın.
Evet, ilk tehditlerden sonra zorla tedaviye ihtiyaç duyulur. İki ila üç ay boyunca bunlardan sebze yapıp, hastaneden taburcu olduktan sonra çok az insan oraya geri dönmek isteyecektir. Fazla insancıldık. Suçlular için üzülüyoruz ama kurbanları için değil.
İşte öldürülen kadının fotoğrafı
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 14:55
Можно было не ерничать, а отнестись серьезно.
И я не ерничаю) полностью серьезен)
Он возможно до встречи с ней был нормальный, а она допекла до такого, что у мужика фляга схлопнулась. Так, что...
Какая-то же причина убийства была
Там пять лет прошло с момента развода. Если что-то и было, то раньше.
Не оправдывайся. Нормальные люди не убивают. Нормальные люди убийц не оправдывают.
Если быть серьезными, то таких как ты тоже лечить надо. Принудительно.
Bence buradaki asıl soru onun cezalandırılması değil, bunun önlenmesi ihtiyacıdır , ve bu tür kişilere zamanında zorla tedavi uygulayın. [/quote]
Evet, ilk tehditlerden sonra zorla tedaviye ihtiyaç duyulur. İki ila üç ay boyunca bunlardan sebze yapıp, hastaneden taburcu olduktan sonra çok az insan oraya geri dönmek isteyecektir. Fazla insancıldık. Suçlular için üzülüyoruz ama kurbanları için değil. İşte öldürülen kadının fotoğrafı
[img]https://cdn.iportal.ru/preview/news/articles/d8605d3e1088c830ce87cbe860223e4c00cc4701_727.jpeg.webp-portal[/img] [/quote]мы же с тобой спорили по поводу Маргариты Грачевой.. её тебе почему то не жалко было, а вот эту женщину ты жалеешь.. почему?.. [/quote]
Почему не жалко. Жалко. Перечитай наш диалог.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:[/color][/size] [quote=Kalyaev post_id=322427 time=1705580093 user_id=22013] [quote=Strecoza post_id=322411 time=1705578959 user_id=15698] Можно было не ерничать, а отнестись серьезно. [/quote] И я не ерничаю) полностью серьезен)
Он возможно до встречи с ней был нормальный, а она допекла до такого, что у мужика фляга схлопнулась. Так, что...
Какая-то же причина убийства была [/quote]
Там пять лет прошло с момента развода. Если что-то и было, то раньше. Не оправдывайся. Нормальные люди не убивают. Нормальные люди убийц не оправдывают. Если быть серьезными, то таких как ты тоже лечить надо. Принудительно.
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 13:42
Ayrıca haberlere göz atıyorum
Neden korkutucular? Kringe olanlar daha ilginç
2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
nPaketleri taşıyıp randevulara çıkacak şefkatli bir kadın varsa şaşırmam
Kadınların bir kategorisi var - BEKLİYOR, Kafada genel bir karışıklık var. Katile yazın, onu besleyin, randevulara çıkın ve dışarı çıktığında onu katile kaydedin ve onu ve çocuklarını neden siktiğini merak edin...
[quote=Strecoza post_id=322335 time=1705574537 user_id=15698] Ayrıca haberlere göz atıyorum [/quote] Neden korkutucular? Kringe olanlar daha ilginç
[size=85][ color=green]2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Brother post_id=322339 time=1705574803 user_id=2253] nPaketleri taşıyıp randevulara çıkacak şefkatli bir kadın varsa şaşırmam [/quote] Kadınların bir kategorisi var - BEKLİYOR, Kafada genel bir karışıklık var. Katile yazın, onu besleyin, randevulara çıkın ve dışarı çıktığında onu katile kaydedin ve onu ve çocuklarını neden siktiğini merak edin...
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 13:42
Ayrıca haberlere göz atıyorum
Neden korkutucular? Kringe olanlar daha ilginç
Bunun gibi haberler her zaman geliyor, idam cezasını geri getirmenin zamanı geldi. Peki nasıl bir toplumumuz olduğunu görüyor musunuz? Eğleniyorlar. Bu nedir? Bilincin tamamen bozulması mı? İnsanlarda insana dair hiçbir şey kalmadı.
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Katille kayıt olun, onu besleyin, randevulara çıkın ve dışarı çıktığında onu kendinize kaydedin
nBir arkadaşım cezasını çekmekte olan bir mahkumla tanıştı. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu.
[quote=Değişikliği Koru post_id=322433 time=1705580703 user_id=17435] [quote=Strecoza post_id=322335 time=1705574537 user_id= 15698] Ayrıca haberlere göz atıyorum [/quote] Neden korkutucular? Kringe olanlar daha ilginç [/quote]
Bunun gibi haberler her zaman geliyor, idam cezasını geri getirmenin zamanı geldi. Peki nasıl bir toplumumuz olduğunu görüyor musunuz? Eğleniyorlar. Bu nedir? Bilincin tamamen bozulması mı? İnsanlarda insana dair hiçbir şey kalmadı.
[size=85][color=green]2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Değişikliği Koru post_id=322433 time=1705580855 user_id =17435] Katille kayıt olun, onu besleyin, randevulara çıkın ve dışarı çıktığında onu kendinize kaydedin [/quote] nBir [url=viewtopic.php?t=11395]arkadaşım[/url] cezasını çekmekte olan bir mahkumla tanıştı. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu.
Kardeş: ↑18 Jan 2024, 13:55
"Bir kadını çekiçle döversen kadın altın olur"
Siktir et arkadaşları olan bir kadın - ve siz bir seks karısı ailesisiniz.
İnsanlara bir kadın verirseniz gelişmiş bir boynuzlu olursunuz.
Bir kadını yüzüne oturtun, kadın altın rengi olacaktır.
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Strecoza : ↑18 Jan 2024, 15:31
Bir arkadaşım bir mahkumla tanıştı cezasını çekiyor. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu.
Evet, evet, evet.
Okudum ve bu tür hikayeleri bir kereden fazla duydum. Ve her zaman hayranlık içindeler.
Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları?
[quote=Brother post_id=322349 time=1705575302 user_id=2253] "Bir kadını çekiçle döversen kadın altın olur" :yes: [/quote] Siktir et arkadaşları olan bir kadın - ve siz bir seks karısı ailesisiniz. İnsanlara bir kadın verirseniz gelişmiş bir boynuzlu olursunuz. Bir kadını yüzüne oturtun, kadın altın rengi olacaktır.
[size=85][color=green]1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:[/color ][/size] [quote=Strecoza post_id=322439 time=1705581074 user_id=15698] Bir [ url=viewtopic.php?t=11395]arkadaşım[/url] bir mahkumla tanıştı cezasını çekiyor. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu. [/quote]
Evet, evet, evet.
Okudum ve bu tür hikayeleri bir kereden fazla duydum. Ve her zaman hayranlık içindeler. Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları?
yani bu onların çocukluktan beri sürdürdüğü programdır, kızlar cesur ve tehlikeli holiganları severler. Sonra annemin haydutları olan alaycı pisliklerle evlenirler. Ve sessiz, nazik, romantik geyik ya çocukluktan itibaren gizlice mastürbasyon yapar ya da sonra cesur ve tehlikeli piçleri yetiştirir :evet:
These users thanked the author Kardeş for the post:
[quote=Değişikliği Koru post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]yani bu onların çocukluktan beri sürdürdüğü programdır, kızlar cesur ve tehlikeli holiganları severler. Sonra annemin haydutları olan alaycı pisliklerle evlenirler. Ve sessiz, nazik, romantik geyik ya çocukluktan itibaren gizlice mastürbasyon yapar ya da sonra cesur ve tehlikeli piçleri yetiştirir :evet:
yani bu onların çocukluktan beri sürdürdüğü programdır, kızlar cesur ve tehlikeli holiganları severler. Sonra annemin haydutları olan alaycı pisliklerle evlenirler. Ve sessiz, nazik, romantik geyik ya çocukluktan itibaren art arda mastürbasyon yapar ya da sonra cesur ve tehlikeli piçleri yetiştirir :evet:
n
Oooh. Evet, evet, bunların hepsi doğru.
Bu konuyla ilgili birçok örneğim ve düşüncem var. Ve hırsızların aşkının o kadar da romantik olmadığı ortaya çıktığında, kadın cinsinin havada pek çok neşeli ayakkabı değişikliği yaptığını gördüm.
Ancak yazmaya başlarsam dönüşeceğim Saç Gömleğine giriyorum ve inatla grafomaniden kaçınıyorum
[quote=Brother post_id=322454 time=1705581665 user_id=2253] [quote=Değişikliği_kendiniz için saklayın post_id=322442 time =1705581242 user_id= 17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]yani bu onların çocukluktan beri sürdürdüğü programdır, kızlar cesur ve tehlikeli holiganları severler. Sonra annemin haydutları olan alaycı pisliklerle evlenirler. Ve sessiz, nazik, romantik geyik ya çocukluktan itibaren art arda mastürbasyon yapar ya da sonra cesur ve tehlikeli piçleri yetiştirir :evet: [/quote] n Oooh. Evet, evet, bunların hepsi doğru.
Bu konuyla ilgili birçok örneğim ve düşüncem var. Ve hırsızların aşkının o kadar da romantik olmadığı ortaya çıktığında, kadın cinsinin havada pek çok neşeli ayakkabı değişikliği yaptığını gördüm. Ancak yazmaya başlarsam dönüşeceğim Saç Gömleğine giriyorum ve inatla grafomaniden kaçınıyorum
"Kadını çekiçle dövün, kadın altın olacak"
Kadının arkadaşlarının canı cehenneme - ve siz bir seks karısı ailesi olursunuz.
Kadını insanlara verirseniz gelişmiş bir boynuzlu adam olursunuz.
Kadının yüzüne oturun - kadın altın.
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
nBir arkadaşım cezasını çekmekte olan bir mahkumla tanıştı. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu.
Evet, evet, evet.
Okudum ve bu tür hikayeleri bir kereden fazla duydum. Ve her zaman hayranlık içindeler.
Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki sonuçları?
))) Şu sözü duydum: Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin. Aşk olmasaydı çoğu erkeğin çocuğu olmayacaktı ve birçoğu seksin ne olduğunu bile bilmiyordu.
Aşık olduğunuzda o ideal ve en çok arzu edilen kişidir. Kendi gözleriniz hiçbir şey görmüyor ve çevrenizdekilerin söylediği her şey yalandır.
Aynı şey muhtemelen erkekler için de geçerli. Ayrıca kalpten seçilmiş olanı da idealleştirirler. Kendi illüzyonlarımızda böyle yaşıyoruz.
[quote=Değişikliği Koru post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] [quote=Brother post_id=322349 time=1705575302 user_id= 2253] "Kadını çekiçle dövün, kadın altın olacak" :yes: [/quote] Kadının arkadaşlarının canı cehenneme - ve siz bir seks karısı ailesi olursunuz. Kadını insanlara verirseniz gelişmiş bir boynuzlu adam olursunuz. Kadının yüzüne oturun - kadın altın.
[size=85][ color=green]1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=322439 time=1705581074 user_id=15698] nBir [url=viewtopic.php?t=11395]arkadaşım[/url] cezasını çekmekte olan bir mahkumla tanıştı. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu. [/quote]
Evet, evet, evet.
Okudum ve bu tür hikayeleri bir kereden fazla duydum. Ve her zaman hayranlık içindeler. Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki sonuçları? [/quote]
))) Şu sözü duydum: Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin. Aşk olmasaydı çoğu erkeğin çocuğu olmayacaktı ve birçoğu seksin ne olduğunu bile bilmiyordu. Aşık olduğunuzda o ideal ve en çok arzu edilen kişidir. Kendi gözleriniz hiçbir şey görmüyor ve çevrenizdekilerin söylediği her şey yalandır. Aynı şey muhtemelen erkekler için de geçerli. Ayrıca kalpten seçilmiş olanı da idealleştirirler. Kendi illüzyonlarımızda böyle yaşıyoruz.
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 15:45
Şunu duydum: - Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin.
peki neden sen o zaman burada kana susamış bir öfke var mı? Kadınlar bu pislikleri hak ediyor, insanlar birbirini buldu. Kadınların mutluluğunun uzun sürmemesi kaderdir
:muza: [quote=Strecoza post_id= 322462 time=1705581917 user_id=15698] Şunu duydum: - Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin. [/quote]peki neden sen o zaman burada kana susamış bir öfke var mı? Kadınlar bu pislikleri hak ediyor, insanlar birbirini buldu. Kadınların mutluluğunun uzun sürmemesi kaderdir
"Bir kadını çekiçle dövün, kadın altın olacaktır"
Arkadaşlar bir kadını becerir - ve siz bir seks karısı ailesisiniz.
Kadını insanlara verirseniz, gelişmiş bir boynuzlu olursunuz.
Bir kadını onun üzerine oturtun yüz - kadın altın renginde olacak.
n1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşım cezasını çekmekte olan bir mahkumla tanıştı. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu.
Evet, evet, evet.
Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki sonuçları?
))) Şu sözü duydum: Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin. Aşk olmasaydı çoğu erkeğin çocuğu olmayacaktı ve birçoğu seksin ne olduğunu bile bilmiyordu.
Aşık olduğunuzda o ideal ve en çok arzu edilen kişidir. Kendi gözleriniz hiçbir şey görmüyor ve çevrenizdekilerin söylediği her şey yalandır.
Aynı şey muhtemelen erkekler için de geçerli. Ayrıca kalpten seçilmiş olanı da idealleştirirler. Kendi illüzyonlarımızda böyle yaşıyoruz.
Bu gerçekten de pembe rengiyle düşünen kızların seviyesi , saf yürek.
Biraz kısaca yazacağım.
Tarih karşıtı! Zeki bir kız hakkındaki anti-hikayeyi tekrarlıyorum!
Ortalama çekiciliğe sahip mükemmel bir öğrenci olan bir sınıf arkadaşım vardı. Ve diğerlerinin sikiştiğine dair hikayeler zaten varken kimseyle çıkmıyordu bile.
Okul bitti, öğrencilik zamanı gelmişti. Gri fare kurnaz bir tilkiye dönüştü. Önce "ineklerimizden" birini kendisi dürttü, ardından ikinci "iyi çocuğu" marine etti, ardından N sayıda yaklaşımdan sonra kocası olan son botanikçiye karar verdi.
Kar: n- aile,
- çocuklar,
- araba, yazlık ev, apartman dairesi,
- görünüşte gerçekten mutlu, tam teşekküllü bir aile
- cunnilingus, BDSM, vb.
nThe akıllı gri fare hormonların değil beynin yolunu izledi ve sadece kendisini değil, kendisini de mutlu etti.
[quote=Strecoza post_id=322462 time=1705581917 user_id=15698] [quote=Değişikliği_kendiniz için saklayın post_id=322442 time =1705581242 user_id= 17435] [quote=Kardeş post_id=322349 time =1705575302 user_id=2253] "Bir kadını çekiçle dövün, kadın altın olacaktır" :yes: [/quote ] Arkadaşlar bir kadını becerir - ve siz bir seks karısı ailesisiniz. Kadını insanlara verirseniz, gelişmiş bir boynuzlu olursunuz. Bir kadını onun üzerine oturtun yüz - kadın altın renginde olacak. n[size=85][color=green]1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=322439 time=1705581074 user_id=15698 ] Bir [url=viewtopic.php?t=11395]arkadaşım[/url] cezasını çekmekte olan bir mahkumla tanıştı. Bekledi, dışarı çıktı ve birlikte yaşamaya başladılar. Birkaç ay sonra onu soydu ve ortadan kayboldu. [/quote]
Evet, evet, evet.
Okudum ve bu tür hikayeleri bir kereden fazla duydum. Ve her zaman hayranlık içindeler. Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki sonuçları? [/quote]
))) Şu sözü duydum: Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin. Aşk olmasaydı çoğu erkeğin çocuğu olmayacaktı ve birçoğu seksin ne olduğunu bile bilmiyordu. Aşık olduğunuzda o ideal ve en çok arzu edilen kişidir. Kendi gözleriniz hiçbir şey görmüyor ve çevrenizdekilerin söylediği her şey yalandır. Aynı şey muhtemelen erkekler için de geçerli. Ayrıca kalpten seçilmiş olanı da idealleştirirler. Kendi illüzyonlarımızda böyle yaşıyoruz. [/quote]
Bu gerçekten de pembe rengiyle düşünen kızların seviyesi , saf yürek.
Biraz kısaca yazacağım. Tarih karşıtı! Zeki bir kız hakkındaki anti-hikayeyi tekrarlıyorum!
Ortalama çekiciliğe sahip mükemmel bir öğrenci olan bir sınıf arkadaşım vardı. Ve diğerlerinin sikiştiğine dair hikayeler zaten varken kimseyle çıkmıyordu bile.
Okul bitti, öğrencilik zamanı gelmişti. Gri fare kurnaz bir tilkiye dönüştü. Önce "ineklerimizden" birini kendisi dürttü, ardından ikinci "iyi çocuğu" marine etti, ardından N sayıda yaklaşımdan sonra kocası olan son botanikçiye karar verdi. Kar: n- aile, - çocuklar, - araba, yazlık ev, apartman dairesi, - görünüşte gerçekten mutlu, tam teşekküllü bir aile - [s]cunnilingus, BDSM, vb.[/s]
nThe akıllı gri fare hormonların değil beynin yolunu izledi ve sadece kendisini değil, kendisini de mutlu etti.
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 15:45
Şunu duydum: Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin.
peki , neden kana susamış bir şekilde buradasın, kızgın mısın? Kadınlar bu pislikleri hak ediyor, insanlar birbirini buldu. Eh, kadınların mutluluğu uzun sürmedi çünkü kader böyle
Ben kana susamış bir öfkeli değilim ama adalet çağrısı yapıyorum. Yetersiz insanlar sadece kadınları değil, içki arkadaşlarını bile öldürmüyor. Sıradan yoldan geçenlerin basitçe dövüldüğü ve öldürüldüğü pek çok vaka var. Ceza, ceza değilse neden öldürmeyelim? Öldürdüler, tam devlet desteğiyle kaldılar ve kendileri için yaşamaya devam ettiler. Bu arada, bu tür vakalar nadir değildir, sonra tekrar oturup yaşlılığa kadar sakince yaşayabilirsiniz.
[quote=Brother post_id=322471 time=1705582377 user_id=2253] :muza: [alıntı =Strecoza post_id=322462 time=1705581917 user_id=15698] Şunu duydum: Aşk kötüdür ve sen bir keçiyi seveceksin. [/quote]peki , neden kana susamış bir şekilde buradasın, kızgın mısın? Kadınlar bu pislikleri hak ediyor, insanlar birbirini buldu. Eh, kadınların mutluluğu uzun sürmedi çünkü kader böyle [/quote]
Ben kana susamış bir öfkeli değilim ama adalet çağrısı yapıyorum. Yetersiz insanlar sadece kadınları değil, içki arkadaşlarını bile öldürmüyor. Sıradan yoldan geçenlerin basitçe dövüldüğü ve öldürüldüğü pek çok vaka var. Ceza, ceza değilse neden öldürmeyelim? Öldürdüler, tam devlet desteğiyle kaldılar ve kendileri için yaşamaya devam ettiler. Bu arada, bu tür vakalar nadir değildir, sonra tekrar oturup yaşlılığa kadar sakince yaşayabilirsiniz.
Bir video izledim; ABD’de bir eve hırsız girdi, evin sahibi gürültü yapmaya başladı ve onu bıçakla öldürdü, bunun için kendisine 40 yıl hapis cezası verildi.
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Bir video izledim; ABD’de bir eve hırsız girdi, evin sahibi gürültü yapmaya başladı ve onu bıçakla öldürdü, bunun için kendisine 40 yıl hapis cezası verildi.
AlexTDV: ↑18 Jan 2024, 16:10
Bir video izledim - ABD’de bir eve hırsız girdi, evin sahibi gürültü yapmaya başladı ve onu bıçakla öldürdü, bunun için kendisine 40 yıl hapis cezası verildi.
Böyle olması gerekiyor. Böylece katil bir daha asla ortaya çıkmasın ve eğer çıkarsa, yıpranmış yaşlı bir adam gibi görünsün. Bir insanın canını alırsanız, onun sıradan bir hayat yaşamasına izin vermek zorunda kalmazsınız.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=AlexTDV post_id=322486 time=1705583409 user_id=5510] Bir video izledim - ABD’de bir eve hırsız girdi, evin sahibi gürültü yapmaya başladı ve onu bıçakla öldürdü, bunun için kendisine 40 yıl hapis cezası verildi. [/ alıntı]
Böyle olması gerekiyor. Böylece katil bir daha asla ortaya çıkmasın ve eğer çıkarsa, yıpranmış yaşlı bir adam gibi görünsün. Bir insanın canını alırsanız, onun sıradan bir hayat yaşamasına izin vermek zorunda kalmazsınız.
Strecoza, sanki dünyaya yeni doğmuşsun gibi , gerçek dünyaya hoş geldiniz... hatta yüzbinlerce veya birkaç milyonu öldürebilirsiniz ve o zaman sadece yaşlılığa kadar barış içinde yaşamakla kalmaz, aynı zamanda madalyaları ve anıtları olan saygın bir kişi olabilirsiniz (Gorbaçov, Ebn, Pasha Mercedes Grachev, vesaire.)
These users thanked the author Kardeş for the post:
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], sanki dünyaya yeni doğmuşsun gibi , gerçek dünyaya hoş geldiniz... hatta yüzbinlerce veya birkaç milyonu öldürebilirsiniz ve o zaman sadece yaşlılığa kadar barış içinde yaşamakla kalmaz, aynı zamanda madalyaları ve anıtları olan saygın bir kişi olabilirsiniz (Gorbaçov, Ebn, Pasha Mercedes Grachev, vesaire.)
AlexTDV: ↑18 Jan 2024, 16:10
Bir video izledim - ABD’de bir hırsız bir eve girdi, evin hanımı gürültü yapmaya başladı ve onu bıçakla öldürdü, bunun için kendisine 40 yıl hapis cezası verildi.
Böyle olması gerekiyor. Böylece katil bir daha asla ortaya çıkmasın ve eğer çıkarsa, yıpranmış yaşlı bir adam gibi görünsün. Bir insanın canını alırsanız, onun sıradan bir hayat yaşamasına izin vermemelisiniz.
Katılıyorum
These users thanked the author AlexTDV for the post:
[quote=Strecoza post_id=322487 time=1705583536 user_id=15698] [quote=AlexTDV post_id=322486 time=1705583409 user_id= 5510] Bir video izledim - ABD’de bir hırsız bir eve girdi, evin hanımı gürültü yapmaya başladı ve onu bıçakla öldürdü, bunun için kendisine 40 yıl hapis cezası verildi. [/quote]
Böyle olması gerekiyor. Böylece katil bir daha asla ortaya çıkmasın ve eğer çıkarsa, yıpranmış yaşlı bir adam gibi görünsün. Bir insanın canını alırsanız, onun sıradan bir hayat yaşamasına izin vermemelisiniz. [/quote] Katılıyorum
Kardeş: ↑18 Jan 2024, 16:01Üstünü kendine sakla, kahretsin , peki, bunu yapabilirsin
Hızın kanı ve cesareti nerede!?!
Aslında hikaye bu değil.
Sadece bu "gri fare" birçok fareyle karşılaştırıldığında parlak ve basit görünüyor. n
Ayrıca bir arkadaşım Marinka’nın (forum üyemiz değil) bizim gruptaki erkeklerin çıplak ayaklı enayiler olduğunu ve 18 yaşında arabamız bile olmadığını ama onunla arkadaş olduğunu söylediğine dair klasik hikayelerim var. parası ve fikirleri olan normal adamlar...
30 yaşına geldiğinde farklı evliliklerden 2 çocuğu ve sarhoş bir kocası olması mantıklı, beraberindeki tüm güzelliklerle birlikte nerede olduğunu bilmiyorum...
[quote=Brother post_id=322482 time=1705582870 user_id=2253] [ref=#bf0000]Üstünü kendine sakla[/ref], kahretsin , peki, bunu yapabilirsin :-D Hızın kanı ve cesareti nerede!?! [/quote]
Aslında hikaye bu değil.
Sadece bu "gri fare" birçok fareyle karşılaştırıldığında parlak ve basit görünüyor. n Ayrıca bir arkadaşım Marinka’nın (forum üyemiz değil) bizim gruptaki erkeklerin çıplak ayaklı enayiler olduğunu ve 18 yaşında arabamız bile olmadığını ama onunla arkadaş olduğunu söylediğine dair klasik hikayelerim var. parası ve fikirleri olan normal adamlar... 30 yaşına geldiğinde farklı evliliklerden 2 çocuğu ve sarhoş bir kocası olması mantıklı, beraberindeki tüm güzelliklerle birlikte nerede olduğunu bilmiyorum...
Kardeş: ↑18 Jan 2024, 16:12Strecoza, sanki az önceymişsin gibi ışığa doğdun, gerçek dünyaya hoş geldin... hatta yüzbinlerce veya birkaç milyonu öldürebilirsin, sonra sadece yaşlılığa kadar huzur içinde yaşamakla kalmaz, aynı zamanda madalyaları ve anıtları olan saygın bir kişi olabilirsin (Gorbaçov, ebn, Paşa) Mercedes Grachev, vb.) n
Fakat kimse bizi onları kınamaktan alıkoyamıyor. Sadece bazı insanlar bu tür şeylerin norm olduğunu düşünüyor.
Geçen gün YouTube’da Japon bir adam hakkında izledim; adam bir tür otoriteydi. Ve orada onun nasıl hapsedildiği, koloni yönetiminin onunla nasıl dalga geçtiği anlatıldı ve bunu büyük bir kınamayla söylediler ve o nasıl bir kahramandı. Baktım ve dünyanın nereye gittiğini merak ettim. Ama sonunda onu öldürdüler ve bu onu kesinlikle mutlu etti. Bundan önce bir kart keskinliğini, aynı zamanda bir otoriteyi ve bir de kahramanın olduğunu ve onu da öldürdüğünü izlemiştim. Tek güzel tarafı adaletin yerine gelmesi ama kanun eliyle değil, bu da zaten üzücü.
[quote=Brother post_id=322488 time=1705583544 user_id=2253] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], sanki az önceymişsin gibi ışığa doğdun, gerçek dünyaya hoş geldin... hatta yüzbinlerce veya birkaç milyonu öldürebilirsin, sonra sadece yaşlılığa kadar huzur içinde yaşamakla kalmaz, aynı zamanda madalyaları ve anıtları olan saygın bir kişi olabilirsin (Gorbaçov, ebn, Paşa) Mercedes Grachev, vb.) n[/quote]
Fakat kimse bizi onları kınamaktan alıkoyamıyor. Sadece bazı insanlar bu tür şeylerin norm olduğunu düşünüyor. Geçen gün YouTube’da Japon bir adam hakkında izledim; adam bir tür otoriteydi. Ve orada onun nasıl hapsedildiği, koloni yönetiminin onunla nasıl dalga geçtiği anlatıldı ve bunu büyük bir kınamayla söylediler ve o nasıl bir kahramandı. Baktım ve dünyanın nereye gittiğini merak ettim. Ama sonunda onu öldürdüler ve bu onu kesinlikle mutlu etti. Bundan önce bir kart keskinliğini, aynı zamanda bir otoriteyi ve bir de kahramanın olduğunu ve onu da öldürdüğünü izlemiştim. Tek güzel tarafı adaletin yerine gelmesi ama kanun eliyle değil, bu da zaten üzücü.
Kaybeden sendromu sanırım. Kişi çocuksu, hiçbir şey başaramamış ve suçlayacak birini arıyor. Aynı kaybedenler tarafından haklı çıkarılıyorlar. Onu çok iyi anlıyorlar, onlar da hiçbir şey başaramadılar ve elbette bunun için herkes suçlanacak, ama kendileri değil.
Kaybeden sendromu sanırım. Kişi çocuksu, hiçbir şey başaramamış ve suçlayacak birini arıyor. Aynı kaybedenler tarafından haklı çıkarılıyorlar. Onu çok iyi anlıyorlar, onlar da hiçbir şey başaramadılar ve elbette bunun için herkes suçlanacak, ama kendileri değil.
Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden öyle olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
[quote=Değişikliği Koru post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden öyle olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve onların neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Sonuçta bu sana göre bir soru değildi. Bu genellikle kadınlara yönelik, neredeyse retorik bir sorudur.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=322509 time=1705586190 user_id=5795] [quote=Değişikliği koruyun post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve onların neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok. [/quote]
Sonuçta bu sana göre bir soru değildi. Bu genellikle kadınlara yönelik, neredeyse retorik bir sorudur.
Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Neden kafalarında bir sorun var? Bazı insanlar güven kazanma konusunda yeteneklidir. Özellikle suçlular arasında. Onlarla çok konuştum. Bütün bu sevgililer ve oradaki herkesin haksız olduğu ortaya çıktı. Onları dinlerseniz, onlar kurbandır. Şehitler. Bir sürü büyüleyici insan. Kolayca aldatıp sizi kendilerine aşık edebilirler.
Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok tatlı bir çift.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=322509 time=1705586190 user_id=5795] [quote=Değişikliği koruyun post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok. [/quote]
Neden kafalarında bir sorun var? Bazı insanlar güven kazanma konusunda yeteneklidir. Özellikle suçlular arasında. Onlarla çok konuştum. Bütün bu sevgililer ve oradaki herkesin haksız olduğu ortaya çıktı. Onları dinlerseniz, onlar kurbandır. Şehitler. Bir sürü büyüleyici insan. Kolayca aldatıp sizi kendilerine aşık edebilirler. Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok tatlı bir çift.
Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve onların neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Sonuçta bu sana göre bir soru değildi. bu genellikle kadınlara yönelik, neredeyse retorik bir soru.
[quote=Değişikliği Koru post_id=322515 time=1705586623 user_id=17435] [quote= "◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=322509 time=1705586190 user_id=5795] [quote=Değişikliği koruyun post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve onların neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok. [/quote]
Sonuçta bu sana göre bir soru değildi. bu genellikle kadınlara yönelik, neredeyse retorik bir soru. [/quote]peki ben de kadınım)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Jan 2024, 16:56
neden bunu mu soruyorsun? .. bu kadınlarda bir sorun var, katılıyorum ama onların benimle hiçbir ilgisi yok. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve onların neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Sonuçta bu sana göre bir soru değildi. bu genellikle kadınlara yönelik bir soru, neredeyse retorik.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=322517 time=1705586749 user_id=5795] [quote=Değişikliği koruyun post_id=322515 time=1705586623 user_id=17435] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=322509 time=1705586190 user_id=5795] neden bunu mu soruyorsun? .. bu kadınlarda bir sorun var, katılıyorum ama onların benimle hiçbir ilgisi yok. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve onların neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok. [/quote]
Sonuçta bu sana göre bir soru değildi. bu genellikle kadınlara yönelik bir soru, neredeyse retorik. [/quote]eh, ben de kadınım) [/quote]
Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Neden kafalarında bir sorun var? Bazı insanlar güven kazanma konusunda yeteneklidir. Özellikle suçlular arasında. Onlarla çok konuştum. Bütün bu sevgililer ve oradaki herkesin haksız olduğu ortaya çıktı. Onları dinlerseniz, onlar kurbandır. Şehitler. Bir sürü büyüleyici insan. Kolayca aldatıp sizi kendilerine aşık edebilirler.
Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok hoş bir çifte benziyorlar.
ama basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi eskiden öldürüyor, çalıyor veya tecavüz ediyorsa nasıl iyi olabilir? bir gecede mi?
[quote=Strecoza post_id=322516 time=1705586714 user_id=15698] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=322509 time=1705586190 user_id=5795] [quote=Değişikliği koruyun post_id=322442 time=1705581242 user_id=17435] Kadınlarınızın kafasında neler oluyor? Dersleri beğendin mi? Peki ya sonuçları? [/quote]Bunu neden soruyorsun?.. bu kadınların kafalarında bir sorun var, katılıyorum ama onların bununla hiçbir ilgisi yok Ben. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok. [/quote]
Neden kafalarında bir sorun var? Bazı insanlar güven kazanma konusunda yeteneklidir. Özellikle suçlular arasında. Onlarla çok konuştum. Bütün bu sevgililer ve oradaki herkesin haksız olduğu ortaya çıktı. Onları dinlerseniz, onlar kurbandır. Şehitler. Bir sürü büyüleyici insan. Kolayca aldatıp sizi kendilerine aşık edebilirler. Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok hoş bir çifte benziyorlar. [/quote]ama basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi eskiden öldürüyor, çalıyor veya tecavüz ediyorsa nasıl iyi olabilir? bir gecede mi?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Jan 2024, 16:56
bunu neden soruyorsun? .. bu kadınlarda bir sorun var, katılıyorum ama onların benimle hiçbir ilgisi yok. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok.
Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok hoş bir çifte benziyorlar.
ama basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi eskiden öldürüyor, çalıyor veya tecavüz ediyorsa nasıl iyi olabilir? bir gecede mi? .
Bunu neden yaptıklarına dair binlerce neden bulacaklar veya genellikle suçsuz olduklarını kanıtlayacaklar. Bu başlıkta Kalyaev’i gördünüz. Kurbanlarının kendileri suçlu. Benden başka kimse kullanıcıya itiraz etmedi. Görünüşe göre analiz eden tek kişi benim ve insanlar basit yaşıyor ve yaşıyor. Keşke iyi vakit geçirselerdi.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=322545 time=1705588590 user_id=5795] [quote=Strecoza post_id=322516 time=1705586714 user_id=15698] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=322509 time=1705586190 user_id=5795] bunu neden soruyorsun? .. bu kadınlarda bir sorun var, katılıyorum ama onların benimle hiçbir ilgisi yok. Mahkumlara karşı hiçbir tutkum yok ve neden bu tutkuya sahip olduklarına dair hiçbir fikrim yok. [/quote]
Neden kafalarında bir sorun var? Bazı insanlar güven kazanma konusunda yeteneklidir. Özellikle suçlular arasında. Onlarla çok konuştum. Bütün bu sevgililer ve oradaki herkesin haksız olduğu ortaya çıktı. Onları dinlerseniz, onlar kurbandır. Şehitler. Bir sürü büyüleyici insan. Kolayca aldatıp sizi kendilerine aşık edebilirler. Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok hoş bir çifte benziyorlar. [/quote]ama basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi eskiden öldürüyor, çalıyor veya tecavüz ediyorsa nasıl iyi olabilir? bir gecede mi? . [/quote]
Bunu neden yaptıklarına dair binlerce neden bulacaklar veya genellikle suçsuz olduklarını kanıtlayacaklar. Bu başlıkta Kalyaev’i gördünüz. Kurbanlarının kendileri suçlu. Benden başka kimse kullanıcıya itiraz etmedi. Görünüşe göre analiz eden tek kişi benim ve insanlar basit yaşıyor ve yaşıyor. Keşke iyi vakit geçirselerdi.
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 17:05
ama basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi eskiden öldürüyor, çalıyor veya tecavüz ediyorsa nasıl iyi olabilir? bir gecede mi? .
Bunu neden yaptıklarına dair binlerce neden bulacaklar veya genellikle suçsuz olduklarını kanıtlayacaklar. Bu başlıkta Kalyaev’i gördünüz. Kurbanlarının kendileri suçlu. Benden başka kimse kullanıcıya itiraz etmedi. Görünüşe göre analiz eden tek kişi benim ve insanlar basit yaşıyor ve yaşıyor. Yeter ki iyi şeyler yapsınlar.
Trollere dikkat etmiyorum... Bırakın istediğini yazsın.
Neden kafalarında bir sorun var? Bazı insanlar güven kazanma konusunda yeteneklidir. Özellikle suçlular arasında. Onlarla çok konuştum. Bütün bu sevgililer ve oradaki herkesin haksız olduğu ortaya çıktı. Onları dinlerseniz, onlar kurbandır. Şehitler. Bir sürü büyüleyici insan. Kolayca aldatıp sizi kendilerine aşık edebilirler. Komşum yakın zamanda ayrıldı. Cinayet suçundan hapse atıldı. Gülümseyerek dolaşıyor, herkesi selamlıyor ve kibar davranıyor. Bu, onun daha önce hapse ilk gidişi değildi; ciddi bedensel yaralanmalara neden olan soygun suçundan iki kez mahkum edilmişti. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bir kadınla birlikte gidiyor. Çok hoş bir çifte benziyorlar. [/quote]ama basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi eskiden öldürüyor, çalıyor veya tecavüz ediyorsa nasıl iyi olabilir? bir gecede mi? . [/quote]
Bunu neden yaptıklarına dair binlerce neden bulacaklar veya genellikle suçsuz olduklarını kanıtlayacaklar. Bu başlıkta Kalyaev’i gördünüz. Kurbanlarının kendileri suçlu. Benden başka kimse kullanıcıya itiraz etmedi. Görünüşe göre analiz eden tek kişi benim ve insanlar basit yaşıyor ve yaşıyor. Yeter ki iyi şeyler yapsınlar. [/quote]Trollere dikkat etmiyorum... Bırakın istediğini yazsın.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Jan 2024, 17:36
fakat basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi öldürmeden, hırsızlık yapmadan veya tecavüz etmeden önce nasıl aniden bunu yapabilir? iyi olmak mı?..
Bunu neden yaptıklarına dair binlerce neden bulacaklar, hatta suçsuz olduklarını kanıtlayacaklar. Bu başlıkta Kalyaev’i gördünüz. Kurbanlarının kendileri suçlu. Benden başka kimse kullanıcıya itiraz etmedi. Görünüşe göre analiz eden tek kişi benim ve insanlar basit yaşıyor ve yaşıyor. Keşke iyi vakit geçirselerdi.
Korkma böcek)
Yukarıda kafanızda her şeyin yolunda olmadığını yazmıştım. Bu gönderiniz ’in bir kez daha doğrulanmasıdır
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Kalyaev post_id=322563 time=1705589426 user_id=22013] [quote=Strecoza post_id=322550 time=1705588860 user_id= 15698] [alıntı ="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=322545 time=1705588590 user_id=5795] fakat basitçe durumu analiz etmeniz gerekiyor; eğer bu kişi öldürmeden, hırsızlık yapmadan veya tecavüz etmeden önce nasıl aniden bunu yapabilir? iyi olmak mı?.. [/quote]
Bunu neden yaptıklarına dair binlerce neden bulacaklar, hatta suçsuz olduklarını kanıtlayacaklar. Bu başlıkta Kalyaev’i gördünüz. Kurbanlarının kendileri suçlu. Benden başka kimse kullanıcıya itiraz etmedi. Görünüşe göre analiz eden tek kişi benim ve insanlar basit yaşıyor ve yaşıyor. Keşke iyi vakit geçirselerdi. [/quote] Korkma böcek) [/quote]
Yukarıda kafanızda her şeyin yolunda olmadığını yazmıştım. Bu gönderiniz :cat1:’in bir kez daha doğrulanmasıdır
[quote=Kalyaev post_id=322563 time=1705589426 user_id=22013] Korkma böcek) Sadece kendini akıllı sayıyorsun ve herkesin de öyle düşünmesini istiyorsun [/quote]
Bu çok ilginç, ve kişisel olarak kendinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Gerçekten bir böcekten daha mı uzun?
Yanında 3-7 yaşlarında bir çocuk varken bir kocanın karısını köpek stiline sokup sikmesi normal mi? Şahsen siz ne düşünüyorsunuz? Çünkü internette bu tür pek çok video var?
Last post
Yanında 3-7 yaş arası bir çocuk varken bir kocanın karısını köpek stiline sokup sikmesi normal mi? Kişisel olarak siz ne düşünüyorsunuz? Çünkü internette bu tür çok sayıda video var
Neden böyle bir...
Anne, 11 yaşındaki oğlu ile 25 yaşındaki Anna arasındaki aşk ilişkisini fark etti ve hemen polise başvurdu. Daha sonra öğrenildiği üzere, öğretmen çocuğun cinsel organına dokundu, onu dudaklarından...
Last post
umurumda değil..değiştirdiler..komik görünmekten korktun mu?)
ve ayrıca bu da..bir alt-onorşist..))
nHayır. Resmi aktarmak istedim ama nereden geldiğini değil. Bugün pek dikkatli değilim, bu nedenle...