18 yaşındayım. O çok küçük. Benim yaşımdaki erkeklerden hoşlanırım, ister ver ister al. Ancak 40 yaşlarında iki erkekle seks yaptığım ortaya çıktı. Bunu hiçbir erkekle yaşamadım. Daha fazlasını istiyorum.
These users thanked the author Alesya for the post (total 13):
18 yaşındayım. O çok küçük. Benim yaşımdaki erkeklerden hoşlanırım, ister ver ister al. Ancak 40 yaşlarında iki erkekle seks yaptığım ortaya çıktı. Bunu hiçbir erkekle yaşamadım. Daha fazlasını istiyorum.
[quote=natalya.harita post_id=319656 time=1705225620 user_id= 19391] [quote=Sibiryak89 post_id=319646 time =1705224759 user_id=944] Tebrikler, zaten deneyiminiz var, sadece beğenip beğenmediğinize karar vermeniz mi gerekiyor? [/quote] Buldum deneyimim var ama yine de umurumda değil Bir kadının beni iyi hissettirmesinden ve ardından kızımın gelmesinden pek hoşlanmıyorum. [/quote] Bir kez daha tekrarla daha fazla zaman alırsan her şey anlayışla uyumlu hale gelecektir😊
[quote=Nadiin post_id=314897 time=1704461771 user_id=22174] [quote=ekonomiya post_id=314614 time=1704410404 user_id= 13680] Benim için en ucuzu - yarım saat için 534 ruble... [/quote] 535 ruble, son fiyat, çekiç vuruşu , Satıldı Alıyorum, herkes arkamda sıraya giriyor [/quote] Sana bir kuruş bile vermeyeceğim! Açgözlü olduğun için değil! Tamamen temel!
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?
Last post
13 yaşındayken ilk seks gerçekleşti kız kardeşimin arkadaşı ve aynı zamanda komşumuzla
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp:
Arkadaşım henüz seks yapmadı ve onun için bir fahişe tutmak istiyorum. Bir fahişeyle ilk kez birlikte olmanın normal olduğunu mu düşünüyorsun?
Last post
Ama ilk defa bir fahişeyle denemenizi tavsiye etmem. İnsanların hepsi farklıdır, fahişeler de öyle. Belki her şey harikadır, ancak sonunda tüm dünyaya zarar verecek bir tür saçmalık elde edersiniz -...
(Mobil sürüm üzerinden yayınlarsanız metin kesilecektir ve bunu istemezsiniz...)
İlk kez onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum. Bazen bunu tanıdığım kızlardan soruyorum. Ne...
Last post
Onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum - İLK KEZ.
Teşekkür ederim! Senin hikayen beni benimkiyle doldurdu. En azından İLK KEZ benim değil!
Yedinci sınıfın sonunda...