Merhaba sevgili hanımlar, söyleyin bana, işyerinde ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsunuz? Hangi koşullar altında? Bunu nerede yapıyorsunuz (ofis, tuvalet, malzeme odası)? Ve elbette kanıt olarak fotoğraf/video raporları ekleyin!) https://i.postimg.cc/WbkjRDYV/kpkr-002.gif
Merhaba sevgili hanımlar, söyleyin bana, işyerinde ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsunuz? Hangi koşullar altında? Bunu nerede yapıyorsunuz (ofis, tuvalet, malzeme odası)? Ve elbette kanıt olarak fotoğraf/video raporları ekleyin!) 😉 😘 [url=https://postimages.org / ] [img]https://i.postimg.cc/WbkjRDYV/kpkr-002.gif[/img][/url]
Strecoza: ↑20 Dec 2023, 11:38
İşyerinde mastürbasyon için özel odalar olsa iyi olur diye düşündüm. Tek başına, düet halinde ve tabii ki tüm ekiple mastürbasyon yapabileceğin yer)))) Ve belki sadece mastürbasyon yapmakla kalmayıp seks de yapabilirsin)))
Gelecekte muhtemelen böyle olacak.
[quote=Strecoza post_id=308337 time=1703061495 user_id=15698] İşyerinde mastürbasyon için özel odalar olsa iyi olur diye düşündüm. Tek başına, düet halinde ve tabii ki tüm ekiple mastürbasyon yapabileceğin yer)))) Ve belki sadece mastürbasyon yapmakla kalmayıp seks de yapabilirsin))) Gelecekte muhtemelen böyle olacak. [ /quote] 😂😂😂👍
[quote=Tapkin post_id=308334 time=1703061325 user_id=14438] Ne kadar sıkıcı!
Marinka "elini tutmayı seviyor, bırak şaka yapsın.. Allah korusun, burada ne tartışacağız o zaman!))) :ROFL: [/quote] Evet... söyleme bile... gerçek :grust: boğuluyordu
Kral Zogu: ↑20 Dec 2023, 05:49
Sevgiye Dokunmanın mastürbasyon yapmayı bırakmayacağını çok iyi anladım. Sağ?
Elbette, ama neden? Gerçekten çok zararlı ve vücut üzerinde yıkıcı etkisi olan sigarayla karşılaştırılmasına biraz şaşırdım. Görünümü ve libidoyu olumsuz etkiler. Ve yıllar geçtikçe sigaranın verdiği zevkin giderek şüpheye düştüğünü kendi adıma biliyorum. Mastürbasyon Kesinlikle çok fazla zararı yok.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 5):
[quote="Kral Zogu" post_id=308253 time=1703040553 user_id=10833] Sevgiye Dokunmanın mastürbasyon yapmayı bırakmayacağını çok iyi anladım. Sağ? :wink: [/quote] Elbette, ama neden? Gerçekten çok zararlı ve vücut üzerinde yıkıcı etkisi olan sigarayla karşılaştırılmasına biraz şaşırdım. Görünümü ve libidoyu olumsuz etkiler. Ve yıllar geçtikçe sigaranın verdiği zevkin giderek şüpheye düştüğünü kendi adıma biliyorum. [url=viewtopic.php?t=15285]Mastürbasyon[/url] Kesinlikle çok fazla zararı yok.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=309920 time =1703315291 user_id=19274] Mastürbasyonun kesinlikle çok fazla zararı yok. [/quote] Ama çok fazla zevk var, değil mi? :göz kırp:
[quote=Strecoza post_id=308337 time=1703061495 user_id=15698] Ve belki sadece mastürbasyon yapmakla kalmayıp seks de yapabilirsiniz))) [/quote] Ve sakın çalışmayın. )
Sevgiye Dokun: ↑19 Dec 2023, 15:42
Evde çok daha rahatken bunu neden işte yapıyoruz?
evet, bu anlaşılabilir bir durum. Kendinizi bir şekilde ayarlamanıza veya hayal kurmanıza gerek olmayan durumlar vardır. Durumun kendisi öyle ki, bir telaş ve kaşıntı hissediyorsunuz. Ovalama isteği
These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
[quote=Sevgiye Dokun post_id=307809 time =1702989722 user_id=19274] Evde çok daha rahatken bunu neden işte yapıyoruz? [/quote] evet, bu anlaşılabilir bir durum. Kendinizi bir şekilde ayarlamanıza veya hayal kurmanıza gerek olmayan durumlar vardır. Durumun kendisi öyle ki, bir telaş ve kaşıntı hissediyorsunuz. Ovalama isteği :oops:
Evde çok daha rahatken bunu neden işyerinde yapıyorsunuz?
evet, bu anlaşılabilir bir durum. Kendinizi bir şekilde ayarlamanıza veya hayal kurmanıza gerek olmayan durumlar vardır. Durumun kendisi öyle ki, bir telaş ve kaşıntı hissediyorsunuz.
doğruyu ovma arzusu! Hiçbir durumda buna müsamaha göstermemelisiniz!)
These users thanked the author Kunimen for the post:
[quote=Natalie post_id=311178 time=1703581104 user_id=22339] [quote=Sevgiye Dokun post_id=307809 time=1702989722 user_id=19274] Evde çok daha rahatken bunu neden işyerinde yapıyorsunuz? [/quote] evet, bu anlaşılabilir bir durum. Kendinizi bir şekilde ayarlamanıza veya hayal kurmanıza gerek olmayan durumlar vardır. Durumun kendisi öyle ki, bir telaş ve kaşıntı hissediyorsunuz. :oops: [/quote]doğruyu ovma arzusu! Hiçbir durumda buna müsamaha göstermemelisiniz!) 😉
Natalie: ↑26 Dec 2023, 11:58
Olayın kendisi öyle ki, bir telaş, bir kaşıntı hissediyorsunuz. Ovalama arzusu
Cuniman: ↑
doğru! Hiçbir durumda buna müsamaha göstermemelisiniz!)
Yaramaz insanlar). Yakalanma ihtimali sizi durdurmuyor mu? İtiraf etmeliyim ki, üniversitede arka sıralarda bir ders sırasında kalçalarımı birkaç kez keskin bir şekilde sıkabilirdim ve kimse bir şey fark etmezdi. Ve yaşla birlikte ya orgazmlar daha parlak hale geldi ya da kontrol tamamen kaybedildi. Yüksek sesle çığlık atıyorum. Burada ve evinizde kaçınılmaz olarak komşularınızın ne kadar iyi duyabildiğini merak ediyorsunuz.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
[quote=Natalie post_id=311178 time=1703581104 user_id=22339] Olayın kendisi öyle ki, bir telaş, bir kaşıntı hissediyorsunuz. Ovalama arzusu :oops: [/quote][quote=Kuniman post_id=311181 time=1703581465 user_id=18646] doğru! Hiçbir durumda buna müsamaha göstermemelisiniz!) 😉 [/quote] Yaramaz insanlar). Yakalanma ihtimali sizi durdurmuyor mu? İtiraf etmeliyim ki, üniversitede arka sıralarda bir ders sırasında kalçalarımı birkaç kez keskin bir şekilde sıkabilirdim ve kimse bir şey fark etmezdi. Ve yaşla birlikte ya orgazmlar daha parlak hale geldi ya da kontrol tamamen kaybedildi. Yüksek sesle çığlık atıyorum. Burada ve evinizde kaçınılmaz olarak komşularınızın ne kadar iyi duyabildiğini merak ediyorsunuz.
Bir üniversitede öğretmen olarak çalışıyorum ve neredeyse her gün personel tuvaletinde mastürbasyon yapıyorum. Genç öğrenci oğlanlar beni çok heyecanlandırıyor, dayanamıyorum ve tuvalette kendimi okşamak zorunda kalıyorum....
These users thanked the author Nataşa44 for the post (total 4):
Bir üniversitede öğretmen olarak çalışıyorum ve neredeyse her gün personel tuvaletinde mastürbasyon yapıyorum. Genç öğrenci oğlanlar beni çok heyecanlandırıyor, dayanamıyorum ve tuvalette kendimi okşamak zorunda kalıyorum....
Natasha44: ↑28 Dec 2023, 18:21
Genç öğrenci oğlanlar beni çok heyecanlandırıyor, dayanamıyorum ve tuvalette kendimi okşamak zorunda kalıyorum....
Keşke onlar biliyordu...
Sanırım bunu bilselerdi, uzun zaman önce seni bir veya iki defadan fazla koparırlardı ve kendini departmandaki ofise kilitlerlerdi. Hatta aynı anda iki veya üç tane bile mümkündür.
Ve böylece etrafta dolaşırlar ve farkına bile varmazlar. Ayrıca muhtemelen sadece sizin hakkınızda bir şey düşünmekten değil, onun hakkında düşünmekten bile korkuyorlar.
[quote=Natasha44 post_id=312126 time=1703776878 user_id=22231] Genç öğrenci oğlanlar beni çok heyecanlandırıyor, dayanamıyorum ve tuvalette kendimi okşamak zorunda kalıyorum.... [/quote] Keşke onlar biliyordu... Sanırım bunu bilselerdi, uzun zaman önce seni bir veya iki defadan fazla koparırlardı ve kendini departmandaki ofise kilitlerlerdi. Hatta aynı anda iki veya üç tane bile mümkündür. Ve böylece etrafta dolaşırlar ve farkına bile varmazlar. Ayrıca muhtemelen sadece sizin hakkınızda bir şey düşünmekten değil, onun hakkında düşünmekten bile korkuyorlar.
Natalie: ↑26 Dec 2023, 11:58
Durumun kendisi öyle ki bir telaş ve kaşıntı hissediyorsunuz. Ovalama arzusu
Cuniman: ↑
doğru! Hiçbir durumda buna müsamaha göstermemelisiniz!)
Yaramaz insanlar). Yakalanma ihtimali sizi durdurmuyor mu? İtiraf etmeliyim ki, üniversitede arka sıralarda bir ders sırasında kalçalarımı birkaç kez keskin bir şekilde sıkabilirdim ve kimse bir şey fark etmezdi. Ve yaşla birlikte ya orgazmlar daha parlak hale geldi ya da kontrol tamamen kaybedildi. Yüksek sesle çığlık atıyorum. Burada ve evinizde kaçınılmaz olarak komşularınızın ne kadar iyi duyabildiğini merak edersiniz.
[quote=Sevgiye Dokun post_id=312124 time =1703776362 user_id=19274] [quote=Natalie post_id=311178 time=1703581104 user_id=22339] Durumun kendisi öyle ki bir telaş ve kaşıntı hissediyorsunuz. Ovalama arzusu :oops: [/quote][quote=Kuniman post_id=311181 time=1703581465 user_id=18646] doğru! Hiçbir durumda buna müsamaha göstermemelisiniz!) 😉 [/quote] Yaramaz insanlar). Yakalanma ihtimali sizi durdurmuyor mu? İtiraf etmeliyim ki, üniversitede arka sıralarda bir ders sırasında kalçalarımı birkaç kez keskin bir şekilde sıkabilirdim ve kimse bir şey fark etmezdi. Ve yaşla birlikte ya orgazmlar daha parlak hale geldi ya da kontrol tamamen kaybedildi. Yüksek sesle çığlık atıyorum. Burada ve evinizde kaçınılmaz olarak komşularınızın ne kadar iyi duyabildiğini merak edersiniz. [/quote]daha sessiz olmaya çalışmalısınız)) 🤭
Venüs: ↑20 Dec 2023, 11:55Kuniman, ayrıca güzel olurdu grup mastürbasyonu için kafe gibi kuruluşlar olsaydı. Tanıdıklarınızı, kız arkadaşlarınızı, arkadaşlarınızı oraya davet edebilir veya hızlı bir şekilde mastürbasyon yapmak için oraya tek başınıza gidebilirsiniz)))
Zaten böyle bir kafe var.... I evdeyim... seni davet ediyorum
[quote=Venüs post_id=308345 time=1703062528 user_id=15698] [ref=#804000]Kuniman[/ref], ayrıca güzel olurdu grup mastürbasyonu için kafe gibi kuruluşlar olsaydı. Tanıdıklarınızı, kız arkadaşlarınızı, arkadaşlarınızı oraya davet edebilir veya hızlı bir şekilde mastürbasyon yapmak için oraya tek başınıza gidebilirsiniz))) [/quote] Zaten böyle bir kafe var.... I evdeyim... seni davet ediyorum
Depo müdürü olarak çalışan 42 yaşında bir hatunumuz var. Çok güzel, ince. Erkeklerin mücadelesini reddediyor. Kimseyle flört etmiyor, bir partneri var. Ama kahretsin, ofiste masanın başında hiç utanmadan mastürbasyon yapıyor. Hem ben hem de başkaları sık sık devreye girdik ve sürecin kendisine kapıldık. Hiç telaşlanmıyor, seğirmiyor, utangaç değil. Elini yavaşça masaya kaldırıyor, yüzünüze dönüyor ve sorunun ne olduğunu soruyor. Görünüşe göre bir kez orgazm oldum. Başını eğdi, bir şekilde büzüldü ve 20 saniye boyunca hiçbir şey söylemedi, gözlerini kaldırmadı, belli ki bu bir orgazmdı!
Ve bütün erkekler bunu biliyor ve bir şekilde sakince kabul ediyor .
These users thanked the author ViktorPetrov for the post:
Depo müdürü olarak çalışan 42 yaşında bir hatunumuz var. Çok güzel, ince. Erkeklerin mücadelesini reddediyor. Kimseyle flört etmiyor, bir partneri var. Ama kahretsin, ofiste masanın başında hiç utanmadan mastürbasyon yapıyor. Hem ben hem de başkaları sık sık devreye girdik ve sürecin kendisine kapıldık. Hiç telaşlanmıyor, seğirmiyor, utangaç değil. Elini yavaşça masaya kaldırıyor, yüzünüze dönüyor ve sorunun ne olduğunu soruyor. Görünüşe göre bir kez orgazm oldum. Başını eğdi, bir şekilde büzüldü ve 20 saniye boyunca hiçbir şey söylemedi, gözlerini kaldırmadı, belli ki bu bir orgazmdı! Ve bütün erkekler bunu biliyor ve bir şekilde sakince kabul ediyor .
[quote=Islak Kız post_id=399120 time=1724361807 user_id=22534] Periyodik olarak kendimi okşuyorum, neyse ki iş buna izin veriyor) Р. S. Evden çalışıyorum [/quote]
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....