Not. ve "başka bir adama" konusu hakkında. Bilmiyorum bile… bağlama bağlı. Hangi erkeğe, hangi koşullar altında izin verdim ya da gizlice birine göğüs verdi mi
Bu ihanet sayılacak mı?
-
Biyel kolu
- Penetrasyon

- Total posts: 219
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hile sayılır mı?
Oldu, karımın sütünü denedim. Ben beğendim, tadı hiçbir şeyle karşılaştırılamaz. Krema gibi sadece daha tatlı. Tabii ki ağzımla sağmadım; eşimin bunun için göğüs pompası vardı. Ya da adı her ne ise. Genel olarak ruhumda pek çok duygu uyandırdı açıkçası... Neredeyse çocukluğuma dönüyordum. Eşimi bambaşka bir düzeyde algılamaya başladım. O sadece bir eş, çocuk doğuran, seks yaptığımız genç bir kadın değil. O, Hayat Veren Annedir
Not. ve "başka bir adama" konusu hakkında. Bilmiyorum bile… bağlama bağlı. Hangi erkeğe, hangi koşullar altında izin verdim ya da gizlice birine göğüs verdi mi
-
Kçırtap
- ön sevişme

- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 11 months
Öncelikle , meme uçları tükürükle yağlanır, ardından spermle...Al Admin Rutovich: 03 Jan 2024, 11:28 Ve dudaklar doğal olarak göğüs uçlarını tükürükle yağlar, bildiğiniz gibi tükürüğün antibakteriyel özelliği de vardır.
-
hayalet
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 1 month
-
homa515
- Sürtünmeler

- Total posts: 396
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
hayalet
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 1 month
-
homa515
- Sürtünmeler

- Total posts: 396
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
Beluga
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 10 months
Hangi erkek kendini memeyi emmekle sınırlandırır ki? başka bir şeyi ya da elinde ne varsa emmek isteyecektirNatali_Natali: 18 Dec 2023, 22:05 Burada bir sorum var... Doğumdan sonra, zaten emzirme döneminde, bir kadın emzirmesine ve sütün tadına bakmasına izin verirse... diyelim ki kocasından başka birinin bunu yapmasına izin verir. ve başka bir adama... Bu hile sayılacak mı, sayılmayacak mı?
Sadece düşünüyordum... Göğüslerimin acımaması için yine de süt sağmam gerekecek. Böylece işi zevkle birleştirebildi...
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Christmas_Christmas
-
Romannaich
- Oral stimülasyon

- Total posts: 194
- Registered for: 3 years 5 months
Natali_Natali, bence dikkate alınabilir, çünkü her şey tek göğüslü olmak bu kadar ilerledikten sonra bitmeyecek
- These users thanked the author Romannaich for the post:
- Zorba Carrie
-
Sidor
- Oral stimülasyon

- Total posts: 199
- Registered for: 2 years
Bu ne iğrenç süt. Ne kadar emdim!Natali_Natali: 18 Dec 2023, 22:05 Göğüslerim ağrımasın diye süt sağmak zorunda kalacağım. Aksi takdirde işi zevkle birleştirebilirdim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 176 Views
-
Last post by Herkes
-
- 7 Replies