26. köyde...
Ensest
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 1 year 9 months
Yanıt: Ensest
Babam bir erkek ve yaşayan bir adam. Kızını öptü ve ona öğretti.
- These users thanked the author Dmitry.opolchenov for the post:
- Natalie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
İlk defa ne kadar ileri gidebileceğimizi bilmiyordum
Bunu nasıl kanıtlayacaklar? Hamile kalmayacağım. Babama doğum günü hediyesi vermeye karar vermeden 4 gün önce hapları almaya başladım. Kafamda hamam böcekleri olabilir ama aptal değilim
İlk defa ne kadar ileri gidebileceğimizi bilmiyordum
Last edited by Natalie on 19 Dec 2023, 11:59, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Natalie for the post (total 4):
- Mart, Sibiryak89, Manfred, VitalyMeth
-
- En güçlü orgazm!
Eğer çocuğun yeteneği varsa, 2-3. sınıf programı bir yılda tamamlanabilir. Nobel ödüllülerin biyografilerinde harika şeyler bulacaksınız...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 8 months
-
-
- Nirvana’dayım
bana hediye hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? :ayyy:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Dmitry.opolchenov, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Ve hediyeyi doğum günümde kabul ettim, nasıldı?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Dmitry.opolchenov, Eustace, pembe_
-
- Penetrasyon
- Az önce ne oldu? Ben: Ben zaten yetişkin bir kızım. Yani eğer istersen, sorabilirsin
Sadece bir oral seks olduğundan beri ilk defa. Yanına uzandı. Başını omzuna koydu ve onu sevmesini istedi. Çocukluktaki gibi. Arkada saç var. Orada yattı ve sordu: Büyüdüğümde hiç benden etkilendin mi? Babam şöyle: neden soruyorsun? Ben: Ben de aynı toplulukta iletişim kuruyorum ve birçok babanın neler yaşadığını biliyorum. Aşıktım, biliyor musun? - Biliyorum. Hatta gururum okşandı. Ama seni cesaretlendirmek istemedim. Orada yattı ve karnını okşadı. Sonra şortu çevirdi, eline aldı ve birkaç saniyeliğine başını öptü. Zaten penisi görmüştüm ve ellerimde tutmuştum. Erkek arkadaşının evinde. Babam nefesini tuttuSibiryak89: ↑19 Dec 2023, 12:04 nasıl olduğunu paylaşın

- These users thanked the author Natalie for the post (total 6):
- Dmitry.opolchenov, Sibiryak89, Evgeniy7519, bir yunus, Manfred, VitalyMeth
-
İlginç başlangıç! Bu senin ve baban için sadece bir başlangıç mıydı? Devam filmi var mıydı?
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Bir aydır karı koca olarak yaşıyoruz. Uyuşturucu gibi. Bir kere denedikten sonra durmak zordurDevamı vardı
- These users thanked the author Natalie for the post (total 5):
- Sibiryak89, Dmitry.opolchenov, Manfred, aleksandr.kaymakov, Mart
-
- Nirvana’dayım
Natalie, bu adam Ace’de ne mırıldanıyor?
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
devam et, babam ne sordu? :)
-
- Nirvana’dayım
Babamın ondan 15 yaş daha genç olduğundan eminim,
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- Dmitry.opolchenov, Eustace, Natalie, Manfred
-
Devamını babadan bekliyoruz!
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 5 months
Biliyorsunuz, her şey olabilir))) arkadaşlık siteleri bazen uçarak yumuşak yerlerde macera ararlar
- These users thanked the author Varian_Rin for the post (total 2):
- Sibiryak89, Dmitry.opolchenov
-
- Penetrasyon
Ayrıntı olmayacak. Benim için hala çok sıcak. Sadece ağzına ilk girenin baba olduğunu söyleyeceğim. Adamın sadece dudaklarını ıslatmasına izin verildi. İlk defa bir erkekle şunu dedim: Deneyeceğim. Ve dudaklarıma geldi. Tadını beğenmedim. Ve havanın sıcak olduğu gerçeği. Peki babama ne zaman sordum? Başımı salladım: Devam et. Ve yuttu. Ve bu iğrenç değil. Çünkü onun baba olduğunu düşünmek bile kafa karıştırıcıydı.
Peki sen ne düşünüyorsun? Onu ellerimde tutarsam ve dudaklarım zaten oradaysa?
Ayrıntı olmayacak. Benim için hala çok sıcak. Sadece ağzına ilk girenin baba olduğunu söyleyeceğim. Adamın sadece dudaklarını ıslatmasına izin verildi. İlk defa bir erkekle şunu dedim: Deneyeceğim. Ve dudaklarıma geldi. Tadını beğenmedim. Ve havanın sıcak olduğu gerçeği. Peki babama ne zaman sordum? Başımı salladım: Devam et. Ve yuttu. Ve bu iğrenç değil. Çünkü onun baba olduğunu düşünmek bile kafa karıştırıcıydı.
-
- Nirvana’dayım

38 saniye sonra gönderilir:
Her şey canım, her şey bizim, bu yüzden güzelNatalie: ↑19 Dec 2023, 14:29Peki sen ne düşünüyorsun? Onu ellerimde tutarsam ve dudaklarım zaten oradaysa?
Ayrıntı olmayacak. Benim için hala çok sıcak. Sadece ağzına ilk girenin baba olduğunu söyleyeceğim. Adamın sadece dudaklarını ıslatmasına izin verildi. İlk defa bir erkekle şunu dedim: Deneyeceğim. Ve dudaklarıma geldi. Tadını beğenmedim. Ve havanın sıcak olduğu gerçeği. Peki babama ne zaman sordum? Başımı salladım: Devam et. Ve yuttu. Ve bu iğrenç değil. Çünkü onun baba olduğu düşüncesi aklımı başımdan aldı
38 saniye sonra gönderilir:
Peki seks yapmak ne kadar sürdü?Natalie: ↑19 Dec 2023, 14:29Peki sen ne düşünüyorsun ? Onu ellerimde tutarsam ve dudaklarım zaten oradaysa?
Ayrıntı olmayacak. Benim için hala çok sıcak. Sadece ağzına ilk girenin baba olduğunu söyleyeceğim. Adamın sadece dudaklarını ıslatmasına izin verildi. İlk defa bir erkekle şunu dedim: Deneyeceğim. Ve dudaklarıma geldi. Tadını beğenmedim. Ve havanın sıcak olduğu gerçeği. Peki babama ne zaman sordum? Başımı salladım: Devam et. Ve yuttu. Ve bu iğrenç değil. Çünkü onun baba olduğunu düşünmek bile kafa karıştırıcıydı
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Natalie
-
- Penetrasyon
Bu DR’ydi. Şarap içtik. Bu yüzden cesaretimi topladım
- These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
- Sibiryak89, abartı
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
İnsanlar sıcak istiyor!!! :göz kırp:

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Ne kadar akıllı bir kızNatalie: ↑19 Dec 2023, 12:31İlk seferinde sadece bir oral seksti. Yanına uzandı. Başını omzuna koydu ve onu sevmesini istedi. Çocukluktaki gibi. Arkada saç var. Orada yattı ve sordu: Büyüdüğümde hiç benden etkilendin mi? Babam şöyle: neden soruyorsun? Ben: Ben de aynı toplulukta iletişim kuruyorum ve birçok babanın neler yaşadığını biliyorum. Aşıktım, biliyor musun? - Biliyorum. Hatta gururum okşandı. Ama seni cesaretlendirmek istemedim. Orada yattı ve karnını okşadı. Sonra şortu çevirdi, eline aldı ve birkaç saniyeliğine başını öptü. Zaten penisi görmüştüm ve ellerimde tutmuştum. Erkek arkadaşının evinde. Babam nefesini tuttu- Az önce ne oldu? Ben: Ben zaten yetişkin bir kızım. Yani eğer istersen sorabilirsin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
Ensest. Bunun neden kötü olduğunu hatırlamıyorum? Erkek ve kız kardeş, anne ve oğul, baba ve kız ve TD. Bunun nesi yanlış? Önemli olan herkesin kendini iyi, hoş ve zorlama olmadan hissetmesidir.
- These users thanked the author Barsuk70 for the post (total 5):
- abartı, Sibiryak89, Aion2012Ölü, Tolkala, RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 5 months
Barsuk70,
Doğru. br/> Ancak mevcut normlar bunu reddediyor ve insanlar çoğunlukla sürü yaratıklarıdır ve çoğunluğun inandığı şeyleri doğru olarak kabul ederler.
Çoğunluk yakın akrabalardan çocuk sahibi olmamanız gerektiği konusunda haklıdır. Ve bu tür ilişkilere yönelik bu yasak ortaya çıktığında konuyla alakalıydı.
İnsanların mantıklı olup önlem alması artık önemli değil.
Fakat çoğunluk standartlarla yetiştiriliyor ve yaşıyor. Orta Çağ’dan veya daha öncesinden kalma yasaklar.
Doğru. br/> Ancak mevcut normlar bunu reddediyor ve insanlar çoğunlukla sürü yaratıklarıdır ve çoğunluğun inandığı şeyleri doğru olarak kabul ederler.
Çoğunluk yakın akrabalardan çocuk sahibi olmamanız gerektiği konusunda haklıdır. Ve bu tür ilişkilere yönelik bu yasak ortaya çıktığında konuyla alakalıydı.
İnsanların mantıklı olup önlem alması artık önemli değil.
Fakat çoğunluk standartlarla yetiştiriliyor ve yaşıyor. Orta Çağ’dan veya daha öncesinden kalma yasaklar.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- Sibiryak89, Natalie, Tolkala
-
- ön sevişme
- Total posts: 133
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Annemi sikerdim. 58 yaşında ama vücudu ve kalçası ateş gibi. Külotunu çıkarıp amına bakmayı o kadar çok isterdim ki. Onun nasıl biri olduğunu merak ediyorum. Popo yumuşak, yastık gibi görebiliyorsun.
- These users thanked the author Gramidin for the post (total 2):
- maxim.sweds, hayalet
-
- Penetrasyon
Hatırlattığın için teşekkür ederim. Ben tam bir aptalım. Babam yazacak. Gelecek, burada yazdıklarımı okuyacak ve yazacak. Büyük harflerle ve basılı kelimelerle. Kemeri kıçıma geçir. Lanet olsun aptal
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bir şeyler yazalım. Bir konu önerin
12 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Ama biz daha gelişmiş primatlarız. Güvenli seks icat edildi. Ve bunu sadece üreme adına değil, aynı zamanda zevk için de yapıyoruz
Evet.. aynen
Hatırlattığın için teşekkür ederim. Ben tam bir aptalım. Babam yazacak. Gelecek, burada yazdıklarımı okuyacak ve yazacak. Büyük harflerle ve basılı kelimelerle. Kemeri kıçıma geçir. Lanet olsun aptal
12 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Evet, bu konuda haklısınız. Hatta genetik olarak belirlenmiştir. Çünkü bir türün yavrularıyla cinsel ilişkiye giren üyeleri daha az yaşayabilir yavrular üretecektir. Nadir istisnalar dışında, popülasyonun yok olma eşiğinde olduğu zamanlar. O halde doğan her birey, türün korunması açısından önemlidir. Evrim burada da küçük bir boşluk bırakmıştır. Ben bir biyoloji öğrencisiyim ve bu konuyu biraz anlıyorum.nçoğunluk.
Çoğunluk yakın akrabalardan çocuk sahibi olmamanız gerektiği konusunda haklı.
Ama biz daha gelişmiş primatlarız. Güvenli seks icat edildi. Ve bunu sadece üreme adına değil, aynı zamanda zevk için de yapıyoruz

- These users thanked the author Natalie for the post (total 4):
- Sibiryak89, Manfred, Aion2012Ölü, Barsuk70
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
Bence bu onun kıçını incitmez, yine de buna ihtiyacı olacak. :)
henüz gelmedi mi?

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Benzer bir aile Türkiye’de de var St.Petersburg’da genç adamdan hamile kalan kız, babasıyla birlikte yaşamaya devam eder. Planlarda bu vardı, muhtemelen işe yaradı, tam 3 yıl önceydi.Natalie: ↑20 Dec 2023, 12:47Evet.. aynen
Hatırlattığın için teşekkürler Ben. Ben tam bir aptalım. Babam yazacak. Gelecek, burada yazdıklarımı okuyacak ve yazacak. Büyük harflerle ve basılı kelimelerle. Kemeri kıçıma geçir. Lanet olsun aptal
12 dakika 8 saniye sonra gönderildi:Evet, bu konuda haklısınız. Hatta genetik olarak belirlenmiştir. Çünkü bir türün yavrularıyla cinsel ilişkiye giren üyeleri daha az yaşayabilir yavrular üretecektir. Nadir istisnalar dışında, popülasyonun yok olma eşiğinde olduğu zamanlar. O halde doğan her birey, türün korunması açısından önemlidir. Evrim burada da küçük bir boşluk bırakmıştır. Ben bir biyoloji öğrencisiyim ve bu konuyu biraz anlıyorum.nçoğunluk.
Ama biz daha gelişmiş primatlarız. Güvenli seks icat edildi. Ve bunu sadece üremek için değil, aynı zamanda zevk için de yapıyoruz![]()
-
- Nirvana’dayım
bilgi nereden geldi? :)Sibiryak89: ↑20 Dec 2023, 13:33Benzer bir aile Türkiye’de de var St.Petersburg’da genç adamdan hamile kalan kız, babasıyla birlikte yaşamaya devam eder. Planlarda bu vardı, muhtemelen işe yaradı, tam 3 yıl önceydi.Evet.. aynen
Hatırlattığın için teşekkürler. Ben tam bir aptalım. Babam yazacak. Gelecek, burada yazdıklarımı okuyacak ve yazacak. Büyük harflerle ve basılı kelimelerle. Kemeri kıçıma geçir. Lanet olsun aptal
12 dakika 8 saniye sonra gönderildi:Evet, bu konuda haklısınız. Hatta genetik olarak belirlenmiştir. Çünkü bir türün yavrularıyla cinsel ilişkiye giren üyeleri daha az yaşayabilir yavrular üretecektir. Nadir istisnalar dışında, popülasyonun yok olma eşiğinde olduğu zamanlar. O halde doğan her birey, türün korunması açısından önemlidir. Evrim burada da küçük bir boşluk bırakmıştır. Ben bir biyoloji öğrencisiyim ve bu konuyu biraz anlıyorum.nçoğunluk.
Ama biz daha gelişmiş primatlarız. Güvenli seks icat edildi. Ve bunu sadece üremek için değil, aynı zamanda zevk için de yapıyoruz![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
Bir keresinde onunla Erogen’de yazışmıştım, sonra yasaklandım ve hepsi bu...Alex_: ↑20 Dec 2023, 13:41bilgi nereden geldi?Benzer bir aile Türkiye’de de var St.Petersburg’da genç adamdan hamile kalan kız, babasıyla birlikte yaşamaya devam eder. Planlarda bu vardı, muhtemelen işe yaradı, tam 3 yıl önceydi.Natalie: ↑20 Dec 2023, 12:47 Evet.. aynen
Hatırlattığın için teşekkürler. Ben tam bir aptalım. Babam yazacak. Gelecek, burada yazdıklarımı okuyacak ve yazacak. Büyük harflerle ve basılı kelimelerle. Kemeri kıçıma geçir. Lanet olsun aptal
12 dakika 8 saniye sonra gönderildi: Evet , bu konuda haklısın. Hatta genetik olarak belirlenmiştir. Çünkü bir türün yavrularıyla cinsel ilişkiye giren üyeleri daha az yaşayabilir yavrular üretecektir. Nadir istisnalar dışında, popülasyonun yok olma eşiğinde olduğu zamanlar. O halde doğan her birey, türün korunması açısından önemlidir. Evrim burada da küçük bir boşluk bırakmıştır. Ben bir biyoloji öğrencisiyim ve bu konuyu biraz anlıyorum.
![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Uv. Yönetici. Yani beni troll yaptığım için yasaklıyorsunuz ve bana yöneltildiğinde beni görmezden geliyorsunuz. Bu konu olması gereken bölümde değil ve her şey yolunda. Ve sohbet odasında değil de başka bir konuda konu açtığımda yasaklandım. Lütfen cevap verme nezaketinde bulunun ve öyle bir cevaba gerek yok ki, cevabın olmaması da bir cevaptır. Hayır, bir cevap bekliyorum.
-
- Penetrasyon
Artık Quora’da konuştuğum kızları anlayabiliyorum. Kim babasından hamile kalmak isterdi. Hayır, yapmayacağım. Ama babanın içinize boşalması çok güzel. Onu mümkün olduğu kadar uzun süre yanımda tutmak istiyorum. Onun tohumunu içinizde taşıdığınız hissi. Bir arkadaşıma yazdığım gibi bu durum o kadar uç noktada ki, tüm sınırların ötesinde. Kimseyi incitmek veya kırmak istemiyorum. Peki sadomazoşizm, fetişler vb. nerede? Ensest hemen +100500 ise daha parlak ve daha aşırıdır. Çünkü asıl gizli, kötü rüyanız, fetişiniz, işte burada, ortalıkta dolaşıyor. Gözlerinin içine bakar ve her şeyi kabul eder. Ve bu gerçek Aşk! Aldığınızdan fazlasını vermek istediğinizde! İşin sırrı bu. Çünkü baba, karşılığında hiçbir şey talep etmeden, kızı için her şeyi bedavaya yapmayı kabul eder. Ve kendini ona vermek çok güzel. Tüm hayatınız boyunca tanıdığınız bir kişinin gözlerine bakarken bunu kendi içinizde hissedin! Bana öyle geliyor ki bu uçuruma düşüyorum.
- These users thanked the author Natalie for the post (total 11):
- olur, Nikk, Sibiryak89, Manfred, Aion2012Ölü, Tanya, Evgeniy7519, Tolkala, RedFox, annem adam yaptı, Guguk kuşu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post