Çocuğun sözünü kim izledi?

Görülmesi gerekenler ve görülmemeleri gerekenler
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çocuğun sözüne kim baktı?

Unread post by AlexTDV »

dizi izleyecek vaktim yok
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Mak_Sim: 06 Dec 2023, 16:52 Neden, içeri girmek istiyor. Akıllı olmak mı istiyordun?
Şimdiden sakin ol genç adam. Seni yanlış anladığımı düşün. Üzgünüm. Ve konunun konusu kesinlikle bu değil.
Ve konumunuza saygı duyuyorum!
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Maksimum, seksforumu_
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by vesaire »

Mak_Sim: 07 Dec 2023, 05:04 Ve ayrıca Mücadele Türküsü. Umarım alıntı yapmaya gerek yoktur))
Güreşle ilgili türkü gözüme çarpmamış olabilir ama bütün çocuklar "Pinokyo" filmini izledi, ve teker teker değil).
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 04:37
Aynı zamanda çok karmaşık ve basit bir soru. Genel olarak bakıldığında, eğer kişiye neyin iyi, neyin kötü olduğuna karar verme hakkı verilirse, bu durum her zaman bu hakkın çarpık, hatta kötülük için kullanılmasına yol açacaktır. Tekrar ediyorum bu hakkı kim vermeli? Kim layık? Evet, oy vererek seçelim (bizim ülkemizde seçimlere inanan başka kimse var mı?) - tamam ama yolsuzluk, oy vererek seçilenleri bile yok edecek. Yukarıdan kararnameyle mi atayacağız? Bunun başka bir hükümet yetkilisini doğurduğu kabul edilir. Sansürü kendi bencil çıkarları için kullanacak (azarlayacak, dokunmayın) birileri her zaman olacaktır. Sansür bir güç aracıdır. Yetkililer tarafından kontrol edilecek ve onların kararlarını yerine getirecek, onların bencil, aşağılık çıkarları doğrultusunda hareket edecek (ve ahlakı hiçbir şekilde savunmayacaktır). Güç yozlaştırıcı bir şeydir. Rusya’daki yetkililer (cehennem, her yer) yozlaşmış durumda. Sansür, halihazırda sahip olduğumuz tüm yozlaşmış şeylerin bir yansımasından başka bir şey olmayacak. Bu yüzden buna karşıyım. Her ne kadar ruhum birçok şeyin yasaklanmasını arzulasa da... Ama anlıyorum ki ben temizlik ve ahlak standardı değilim ve neyin yasaklanması gerektiğine karar verme hakkına da sahip değilim. Şöyle bir şey... Kısaca. Konu da geniş... Kitap yazabilirsiniz.
Güç varsa sansür de vardır. Sansüre karşı olmak iktidara karşı olmaktır. Güç bir tür düzendir. Hangisini tercih edersiniz, güç mü yoksa anarşi mi? Anarşiden yana mısınız?
Örneğin bir aileyi alabilirsiniz. Daha kötüsü, ebeveynlerin çocuklarının özgürlüklerine kısıtlamalar getirerek katı bir disiplin uyguladığı bir aile mi, yoksa ebeveynlerin çocuklarını kontrol etmediği ve çocukların tam bir özgürlük içinde büyüdüğü bir aile mi?

10 dakika sonra gönderilir 40 saniye:
Strecoza: 06 Dec 2023, 23:09 Karakter, bir kişinin eylemlerinin farkında olduğu zamandır ve sokak kavgaları suçtur.
Biz farklı yetiştirildik).
Genç dostum, her zaman öyle ol genç,
Büyümene gerek yok acele et,
Neşeli, küstah, gürültücü ol!
Eğer savaşman gerekiyorsa savaş!

Huzuru asla bilemezsiniz,
Rastgele ağlayıp gülün,
Ben de öyleydim
Üç yüz yıl önce...
B. Okudzhava
Erkeklerin erkek olduğunu anlıyorum. Dövüşmek istiyorsanız bunu spor salonunda fikir tartışması yaparak yapabilirsiniz. Ancak tartıştığımız kişiler kavga etmek istemiyor. Bunlar çakallar. Onlar sadece sürü halindeyken cesurdurlar. Eğer onları tek tek ayırıp idman yapmayı teklif ederseniz kuyruklarını uzatıp sızlanırlar. Polis onları muayeneye getirdiğinde, ne kadar yardımsever bir şekilde yaltaklandıklarını ve bu kibirlerin bir anda nereye gittiğini birçok kez gördüm. Evet, çakallar sürünün içinde kendilerini güvende hissederler ama tek başlarına korkaktırlar.

2 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim: 07 Dec 2023, 01:28 Beni dikkatli okumadınız. Başlangıçta bu hareketi kınadım, onları cehennem anneleri olarak nitelendirdim ve dayak yiyen bir gazi ile sakat bir komşunun örneklerini verdim.
Bunlar hayattan örnekler, onlar adına savundum.
Fakat kafa karıştırılmamalı. yumuşak ve sıcak. n
Bu tür ikiden çok daha fazla örnek var. Kişi insan görünümünü kaybeder.

1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim: 07 Dec 2023, 01:28 Haydutluğu istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz, ancak tugaydaki insanlar Sasha Bely’nin karakterine sempati duyuyor
Sasha Bely’nin karakteri çok itici, çok aşağılık. Yalnızca bir kanepe romantiği ona sempati duyabilir.

3 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Yeterince örnek var mı? Uygun yetiştirmenin ve zorluklar karşısında kişiliği yumuşatmanın önemini vurgulamak için özellikle belirsiz örnekler seçiyorum.
Kişiliğe meydan okumak, genç bir adamın çalıştığı zamandır. , spor yapıyor ve aynı zamanda üniversitede okuyor. Bu kişiliğin güçlendirilmesidir.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Ve dizide, kütüphaneci, insanlar kitaplar yüzünden birbirlerini öldürüyor :shock: :shock: :shock: kütüphaneleri hemen yasaklayabilir ve kitaplar mı? Peki sonra ne olacak?
These users thanked the author Beluga for the post:
vesaire
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 11:18 Bir kişiliğe meydan okumak, genç bir erkeğin aynı anda hem çalışıp hem spor yapması hem de üniversitede okumasıdır. Bu kişiliğin sertleşmesidir
Nasıl bir sertleşme var orada?) Çalışmayı kolay bulanlar, uğraşmazlar. C sınıfı öğrencileri de pek iyi değil... bir şekilde ama geçiyorlar. Spor? Hangi spor?
Sallanan sandalyeler? - saçmalık, sertleşme değil). Çalışmak sizi güçlendiriyor mu? Hangisi? Bir güvenlik görevlisi olarak ofiste sizi güçlendirir mi?)
Karakter yalnızca zorluklarla güçlenir. Bir çocuk okula gittiğinde ve akranlarının saldırılarıyla karşı karşıya kaldığında bu onun için bir sınavdır. Ya direnecek ya da boyun eğecek. Ve ders çalışmak, çalışmak, sallanan sandalyeler daha fazla eğlencedir.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kardeş »

Strecoza, onlara hiçbir şey kanıtlayamazsın, bu kusmuğu tüketip hamd edecekler. Ayrıca cesaret, irade ve gelenekler hakkında teorik bir temel de sağlayacaklar.
Bütün bu saçmalıkların filme alındığını ve bilinçli olarak yaratıldığını düşünüyorum, cahil sığırların kontrol edilmesi ve manipüle edilmesi kolaydır. Aynı kumbaraya, neredeyse yok edilmiş eğitimi, televizyondaki müstehcenliği, her yüz metrede bir kiliseyi vb. ekleyebilirsiniz.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

vvm: 07 Dec 2023, 11:54 çalışmak, çalışmak, sallanmak
Çalışmak, çalışmak, sallanmak konusunda herhangi bir zorluk var mı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 11:54
Bir kişiliğe meydan okumak, genç bir adamın aynı anda hem çalışıp hem spor yapması hem de üniversitede okumasıdır. Bu kişiliğin sertleşmesidir
Nasıl bir sertleşme var orada?) Çalışmayı kolay bulanlar, uğraşmazlar. C sınıfı öğrencileri de pek iyi değil... bir şekilde ama geçiyorlar. Spor? Hangi spor?
Sallanan sandalyeler? - saçmalık, sertleşme değil). Çalışmak sizi güçlendiriyor mu? Hangisi? Bir güvenlik görevlisi olarak ofiste sizi güçlendirir mi?)
Karakter yalnızca zorluklarla güçlenir. Bir çocuk okula gittiğinde ve akranlarının saldırılarıyla karşı karşıya kaldığında bu onun için bir sınavdır. Ya direnecek ya da boyun eğecek. Ama ders çalışmak, çalışmak, sallanmak daha eğlenceli.
Neden akranlarının saldırılarına maruz kalıyor?
Peki eğer akranları ona zorbalık yapmaz ve sporcu olduğu için ona saygı duyarsa, o zaman hiçbir karakteri olmayacak mı? Omurgasız mı büyüyecek?
Spor yapmak eğlence değildir. Spor yapmak karakteri şekillendiren şeydir ve ders çalışmak da karakteri şekillendirir, ancak sokakta yumruk sallamak bir yozlaşmış insanı tam bir aptal yapar.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

vvm: 07 Dec 2023, 11:54
Bir kişiliğe meydan okumak, genç bir adamın aynı anda hem çalışıp hem spor yapması hem de üniversitede okumasıdır. Bu kişiliğin sertleşmesidir
Karakter yalnızca zorluklarla güçlenir. Bir çocuk okula gittiğinde ve akranlarının saldırılarıyla karşı karşıya kaldığında bu onun için bir sınavdır. Ya direnecek ya da boyun eğecek. Ve ders çalışmak, çalışmak, sallanmak - bu daha fazla eğlence.
evet, evet, Irkutsk’ta bu normal, bir okul çocuğu otobüs durağında kendini böyle sertleştirdi.
Yere giriyor ve yozlaşmış çocuklar bir süre oturacaklar ve sonra iradelerini göstermeye devam edecekler *x)
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 11:18 Erkeklerin erkek olduğunu anlıyorum. Dövüşmek istiyorsanız bunu spor salonunda fikir tartışması yaparak yapabilirsiniz. Ancak tartıştığımız kişiler kavga etmek istemiyor. Bunlar çakallar. Onlar sadece sürü halindeyken cesurdurlar. Eğer onları tek tek ayırıp idman yapmayı teklif ederseniz kuyruklarını uzatıp sızlanırlar. Polis onları muayeneye getirdiğinde, ne kadar yardımsever bir şekilde yaltaklandıklarını ve bu kibirlerin bir anda nereye gittiğini birçok kez gördüm. Evet, çakallar sürünün içinde kendilerini güvende hissederler ama tek başlarına korkaktırlar
Az önce diziden alıntılara baktım. Hayır, yanılıyorsun, birçok kişisel yüzleşme olayı var.
Dinle, ne tür bir tartışma? Oğlum bana her gün ne gibi durumları olduğunu anlatıyor. Kendini zorlamıyor, onu çok iyi tanıyorum. Ama sürekli yumruklarıyla yanıldıklarını anlatmak zorunda kalıyor. Dıştan etkileyici görünmüyor ve bu her zaman yabancı erkeklerin ona sokakta, şehirde hakaret etmesi ve aşağılaması için bir nedendir. Ve bu küstah insanları spor salonunda maç yapmaya nasıl davet edeceğimi hayal edemiyorum? Seni aşağılıyorlar ve sen spor salonunda dövüşmeye meydan okuyorsun??? Onlar için bu çok komik olacak ve zorbalığa devam etmek için bir neden olacak.
Bunu anlamak için yazdım.
Oğluma gelince, onlara zarar vermeyeceğinden endişeleniyorum. Nedense bu aptallar, kendilerine yumruk atan birine saldırabileceklerini düşünmüyorlar. Ve haklısın, genellikle kalabalığın içinde takılırlar.

3 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Kardeş: 07 Dec 2023, 12:06 evet, evet, Irkutsk’ta bu normal, otobüs durağındaki bir okul çocuğu bu şekilde kendini sertleştirdi.
O yerin altında ve yozlaşmış çocuklar onun yerine oturacak bir süre sonra iradelerini göstermeye devam ediyorlar
Örnek başka bir şeyle ilgiliydi. Bıçaklı bir kişinin kalabalığı, iradenin tezahürü değildir.
These users thanked the author vesaire for the post:
Maksimum
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 12:23
Erkeklerin erkek olduğunu anlıyorum. Dövüşmek istiyorsanız bunu spor salonunda fikir tartışması yaparak yapabilirsiniz. Ancak tartıştığımız kişiler kavga etmek istemiyor. Bunlar çakallar. Onlar sadece sürü halindeyken cesurdurlar. Eğer onları tek tek ayırıp idman yapmayı teklif ederseniz kuyruklarını uzatıp sızlanırlar. Polis onları muayeneye getirdiğinde, ne kadar yardımsever bir şekilde yaltaklandıklarını ve bu kibirlerin bir anda nereye gittiğini birçok kez gördüm. Evet, çakallar sürünün içinde kendilerini güvende hissederler ama tek başlarına korkaktırlar
Az önce diziden alıntılara baktım. Hayır, yanılıyorsun, birçok kişisel yüzleşme olayı var.
Dinle, ne tür bir tartışma? Oğlum bana her gün ne gibi durumları olduğunu anlatıyor. Kendini zorlamıyor, onu çok iyi tanıyorum. Ama sürekli yumruklarıyla yanıldıklarını anlatmak zorunda kalıyor. Dıştan etkileyici görünmüyor ve bu her zaman yabancı erkeklerin ona sokakta, şehirde hakaret etmesi ve aşağılaması için bir nedendir. Ve bu küstah insanları spor salonunda maç yapmaya nasıl davet edeceğimi hayal edemiyorum? Seni aşağılıyorlar ve sen spor salonunda dövüşmeye meydan okuyorsun??? Onlar için bu çok komik olacak ve zorbalığa devam etmek için bir neden olacak.
Bunu anlamak için yazdım.
Oğluma gelince, onlara zarar vermeyeceğinden endişeleniyorum. Nedense bu aptallar, kendilerine yumruk atan birine saldırabileceklerini düşünmüyorlar. Ve haklısın, genellikle kalabalıkta bir arada dururlar.
Çocuğa çatışmalardan kaçınması öğretilmelidir. Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkuyor. Aksi takdirde oğlunuz bir gün hapse girebilir. Onun için istediğin gelecek bu mu?
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza: 07 Dec 2023, 12:29 Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkar.
tipik bir kadın yaklaşımı ve mazlum bir "suçluyu" yetiştirmenin bir yolu

3’ten sonra gönderildi dakika 21 saniye:
vvm: 07 Dec 2023, 12:27 Örnek başka bir şeyle ilgiliydi.
Bu boktan dizilerden ve AUE propagandasından bahsediyorum, bizim aptallarımız bir eliyle AUE’yi yasaklıyor, diğer eliyle dizi gösteriyor - moronlara model oluyor
These users thanked the author Kardeş for the post:
Korsan
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 12:03 Neden akranlarının saldırılarıyla karşı karşıya kalıyor?
Ve eğer akranları ona zorbalık yapmıyor, tam tersine sporcu olduğu için ona saygı duyuyorsa, o zaman karakteri olmayacak mı? Omurgasız mı büyüyecek?
Spor yapmak eğlence değildir. Spor yapmak karakteri şekillendirir ve ders çalışmak da karakteri şekillendirir, ancak sokakta yumruk sallamak yozlaşmış birini tam bir morona dönüştürür.
Neden yüz yüze geliyor? saldırılar mı? Bu her zaman böyle olmuştur. Sanki ormandan çıkmışsınız gibi))).
Spor farklıdır. Sallanan sandalye o değil).
Tanımadığın çocuklar onun bir sporcu olduğunu nasıl anlayacaklar?) Sigara mı içelim yoksa elektronik sigara mı içelim diye soruyorlar? Ve sonra - bir sporcu mu yoksa ne?) Ve bu onların sporcuyu test etmeleri için bir neden haline gelir).
Karakter, zorlukların üstesinden gelindiğinde oluşur.
Bu mutlaka akranlar arasında bir çatışma değildir. Ders çalışmak herkes için zor değil. Sallanmak bile eğlencelidir.)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kardeş: 07 Dec 2023, 12:33
Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkar.
Bu, tüm hayatı hâlâ önünde olan bir kişi için yetişkinlere yönelik bir yaklaşımdır. Hayat Taş Devri’nde değil, uygar bir toplumdadır. Okul bitecek ama yumruk sallama alışkanlığı kalacak. Bu alışkanlık kendisine, ailesine, müstakbel ailesine, hayatına sıkıntı getirmekten başka bir şey getirmeyecektir.
These users thanked the author Venüs for the post:
alexey.bro
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 12:29 Çocuğa çatışmalardan kaçınması öğretilmelidir. Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkuyor. Aksi takdirde oğlunuz bir gün hapse girebilir. Onun için böyle bir gelecek mi istiyorsun?
Paçavra büyüyecek. Alınmayın, siz bir kadınsınız ve her şeyi farklı görüyorsunuz. Annem kendi halkına çok zarar verdi: sana lakap takıyorlar ama sen aldırış etmiyorsun.
These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
Kardeş, Aion2012Ölü, Maksimum
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza: 07 Dec 2023, 12:38
Strecoza: 07 Dec 2023, 12:29 Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkar.
Bu, tüm hayatı hâlâ önünde olan bir kişi için yetişkinlere yönelik bir yaklaşımdır. Hayat Taş Devri’nde değil, uygar bir toplumdadır. Okul bitecek ama yumruk sallama alışkanlığı kalacak. Bu alışkanlık kendisine, ailesine, gelecekteki kendi ailesine, hayatına sıkıntı getirmez.
artık uygar çağımız hızla Orta Çağ’a doğru kayıyor. Çağlar. Ve ne yazık ki “haklı” haklı olan değil, güçlü olandır. Gençler için bu yumruklar ve kibirdir, olgunlaşmış olanlar için ise gerekli bağlantılar ve pozisyonlardır.
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
vesaire, Aion2012Ölü, Maksimum
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 12:37 Sallanan sandalye bile bir zevktir
Ne tür bir sallanan sandalye?
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

vvm: 07 Dec 2023, 12:42 size isimler takıyorlar ama siz dikkat etmiyorsunuz.
ve arkalarında :wink:’i bırakacaklar
These users thanked the author Kardeş for the post:
vesaire
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 12:42 Annem halkına çok zarar verdi: sana lakap takıyorlar ama sen dikkat etmiyorsun.
O nasıl yaptı sana zarar vermek mi? Kaç inancınız var?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

O kadar normal bir dizi ki!!! Mahalleden Mahalleye, İlçeden İlçeye, tarafından ziyaret edildim: smile115:
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 12:38 Bu, önünde hala tüm hayatı olan bir kişi için yetişkinlere yönelik bir yaklaşımdır. Hayat Taş Devri’nde değil, uygar bir toplumdadır. Okul bitecek ama yumruk sallama alışkanlığı kalacak. Bu alışkanlık kendisine, ailesine, gelecekteki kendi ailesine, hayatına sıkıntı getirmekten başka

Yirmi yıldan sonra asla bir şey getirmeyecek savaştı - bir sebep yoktu. Ama ergenlik ve orduda iki yıl boyunca sürekli yumruklarla yüzleşmek gerekiyor.
Ama şimdi beni fena halde korkutuyorsun ve karım karakterimi seviyor, hatta bazı yerlerde, diğerlerinde gerekirse sert ve patlayıcı. Uygar dünya nasıl bir yer? Biyoloji vahşilerinkiyle aynı ama davranışları tatlılarınkiyle aynı mı?)))
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
alexey.bro, Aion2012Ölü
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

"Nevada Üniversitesi (UNLV) Las Vegas kampüsünde meydana gelen silahlı saldırıda üç kişi öldü ve bir kişi de ağır yaralandı. Silahlı olduğu iddia edilen kişi de öldü.
n
CNN’in haberine göre, 6 Aralık’ta yerel saatle 11:54’te (Moskova saati ile 22:54) üniversite yönetimi, kurumun web sitesinde, güvenli bölgeye tahliye çağrısıyla birlikte silahlı saldırıyla ilgili bir acil durum bildirimi yayınladı. Polis, saat 12.37’de şüphelinin öldüğünü bildirdi ancak CNN’in kolluk kuvvetlerindeki kaynağına göre kimliği tespit edilene kadar adı açıklanmadı. yaşındaki üniversite profesörü, üniversiteyle akraba olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Polis, üç kişinin öldüğünü bildirdi. Yaralı adamın durumu kritik olarak değerlendirildi ve ardından hastaneye nakledildi. Üniversite hafta sonuna kadar kapalı olacak.

CNN’e göre UNLV’de yaşanan trajedi, bu yıl ABD’deki eğitim kurumlarında yaşanan 80. silahlı saldırı oldu."

Belki de 《ADAMIN SÖZÜ》 zaten şu dile çevrilmiştir: İngilizce?
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Belukha, neden "çürüme"yi sürüklüyorsun? işte "Amerikalılar??
Bize somut haberimizi verin:
Ön verilere göre, sekizinci sınıftaki bir kız çocuğu 5 numaralı spor salonuna silahla gelerek birkaç el ateş etti. Okul kordon altına alındı.

“Base”e göre 8A sınıfı öğrencisi biyoloji dersi sırasında ateş açtı.

Yakınlara gitti 5 numaralı spor salonunun dördüncü katındaki ofise girerek ateş açtı. Kız dört öğrenciyi yaralamayı başardı ve ardından intihar etti.

Bryansk’ta bir okula düzenlenen silahlı saldırı sonucu iki kişi öldü, dört kişi de yaralandı. Şehir yönetimi bunu bildiriyor.
Güncelleme: Bryansk spor salonunda ateş açan sekizinci sınıf öğrencisinin kimliği belirlendi. Söz konusu kişinin 14 yaşındaki Alina A olduğu ortaya çıktı.

Sınıf arkadaşı Maria N.’yi öldürdü, ayrıca dört erkek çocuğunu da yaraladı.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 12:43 Ne tür bir sallanan sandalye?
Artık tek bir spor kaldı, kasları güçlendirmek). Kızı, sınıftaki tüm erkeklerin sallanan sandalyeye koştuğunu söylüyor.
Ve spor salonundaki oğlu da aynı resmi görüyor).
Sana nasıl zarar verdi? Kaç tane sabıka kaydınız var?
Sabıka kaydının bununla ne alakası var?)
Dinleyin, eğer bir çocuk isterse akranlarının saygı duyması için, birisinin kendisine ceza almadan hakaret etmesine izin vermemelidir. Ve eğer dikkat etmiyormuş gibi davranırsa, ölümüne mahkûm olacak.
Maksimum
vladlen
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by vladlen »

Filmdeki olaylar bana kendi gençliğimi hatırlattı. Sadece herkes güç, sağlık ve kaynaklarla savunabilecekleri pozisyonu aldı.
These users thanked the author vladlen for the post:
Maksimum
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Kardeş: 07 Dec 2023, 13:00 Belukha, neden "çürüyen" Amerikalıları buraya sürüklüyorsun??
Muhtemelen TV’de de "The Boy’s Word" oynuyorlar ) .
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 13:02 Sabıka kaydının bununla ne alakası var?
Annen seni doğru yetiştirdi, bu yüzden sabıka kaydın yok .
vvm: 07 Dec 2023, 13:02
Dinleyin, eğer bir erkek çocuk akranları tarafından saygı görmek istiyorsa, birisinin kendisine dokunulmadan hakaret etmesine izin vermemelidir. Ve eğer dikkat etmiyormuş gibi davranırsa, ölümüne mahvolacak.
Onu kim mahvedecek? Zihinsel engelli mi? Yoksa onların zekalarının iyi olduğunu mu söylemek istiyorsunuz? Onların seviyesine inmek sabıka kaydı alıp hayatınızı mahvetmeye değer mi? Dejenereler arasında kimin otoriteye ihtiyacı var? Oğlunuzun bu tür bir otoriteye ihtiyacı var mı?
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 13:11
Sabıka kaydının bununla ne alakası var?
Annen seni doğru yetiştirdi, bu yüzden sen yetiştirmiyorsun sabıka kaydı var.
Dinleyin, eğer bir erkek çocuk akranları tarafından saygı görmek istiyorsa, birisinin kendisine dokunulmadan hakaret etmesine izin vermemelidir. Ve eğer dikkat etmiyormuş gibi davranırsa, ölümüne mahvolacak.
Onu kim mahvedecek? Zihinsel engelli mi? Yoksa onların zekalarının iyi olduğunu mu söylemek istiyorsunuz? Onların seviyesine inmek sabıka kaydı alıp hayatınızı mahvetmeye değer mi? Dejenereler arasında kimin otoriteye ihtiyacı var? Oğlunuzun böyle bir yetkiye ihtiyacı var mı?
Ormanda büyümediğinizden emin misiniz?)
Maksimum
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 13:13
vvm: 07 Dec 2023, 13:02 Sabıka kaydının bununla ne alakası var?
Annen seni doğru yetiştirdi, bu yüzden sabıka kaydınız yok.
Onu kim mahvedecek? Zihinsel engelli mi? Yoksa onların zekalarının iyi olduğunu mu söylemek istiyorsunuz? Onların seviyesine inmek sabıka kaydı alıp hayatınızı mahvetmeye değer mi? Dejenereler arasında kimin otoriteye ihtiyacı var? Oğlunuzun böyle bir yetkiye ihtiyacı var mı?
Ormanda büyümediğinizden emin misiniz?)
n 4. sınıfa kadar mücadele ettim. Dişlerinden birini kırana kadar çocukları dövdü. Anne baba üzüldü, büyükanne ve büyükbaba üzüldü, sınıf öğretmeni üzüldü ve ben onları bir daha dövmeyeceğime söz verdim ve sözümü tuttum.
Bunun kötü olduğunu anlayacak kadar akıllıydım. Ah, bunu hala anlayamıyorsun.
İlk duruşmaya gelindiğinde beni hatırlayacaksınız ama çok geç olacak. Ama oğlunuz pislikler arasında otoriteye sahip olacak ama sizin ve karınızın bundan memnun olacağından şüpheliyim. Eğer yargılanacak olan oğlunuz değil de onu sakatlayan ya da öldürenler olursa durum daha da kötü olacaktır.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 13:23 4. sınıfa kadar mücadele ettim. Dişlerinden birini kırana kadar çocukları dövdü. Anne-baba üzgündü, büyükanne ve büyükbaba üzgündü, sınıf öğretmeni üzgündü ve ben artık onları dövmeyeceğime söz verdim ve sözümü tuttum.
İlk duruşmaya gelindiğinde beni hatırlayacaksın ama çok geç olacak. Ama oğlunuz pislikler arasında otoriteye sahip olacak ama sizin ve karınızın bundan memnun olacağından şüpheliyim. Oğlunuz değil de onu sakatlayan veya öldürenler yargılanırsa durum daha da kötü
4. sınıfa kadar durum böyle değil. Orada hâlâ çocuklar var. Süt dişinizi mi kırdınız?)
Ve herkese pislik dememelisiniz. Erkek çocuklar bu dönemi geçirecek ve erkek olacaklar.
Önce kavga ederler, sonra arkadaş olurlar - bu yaş için bu normaldir.
Ve eğer bir erkek çocuk bir annenin oğlu olarak büyüdüyse (bu bir ifadedir), o zaman hayatta kalacaktır bir, erkeksi olmayan.

2 dakika 15 saniye sonra gönderildi: Strecoza, sizi bazı şeylere götürür aşırılıklar).
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 14:18
4. sınıfa kadar mücadele ettim. Dişlerinden birini kırana kadar çocukları dövdü. Anne-baba üzgündü, büyükanne ve büyükbaba üzgündü, sınıf öğretmeni üzgündü ve ben artık onları dövmeyeceğime söz verdim ve sözümü tuttum.
İlk duruşmaya gelindiğinde beni hatırlayacaksın ama çok geç olacak. Ama oğlunuz pislikler arasında otoriteye sahip olacak ama sizin ve karınızın bundan memnun olacağından şüpheliyim. Oğlunuz değil de onu sakatlayan veya öldürenler yargılanırsa durum daha da kötü
4. sınıfa kadar durum böyle değil. Orada hâlâ çocuklar var. Süt dişinizi mi kırdınız?)
Ve herkese pislik dememelisiniz. Erkek çocuklar bu dönemi geçirecek ve erkek olacaklar.
İlk önce kavga ederler, sonra arkadaş olurlar - bu yaş için bu normaldir.
Ve eğer bir erkek çocuk annesinin çocuğu olarak büyürse (bu bir ifadedir), o zaman hayatta erkeklik olmadan bir kalırlar.
Önce kavga ederler, sonra hapse girerler. Onlar pislik. Bir şeyi anlamalısınız: Sadece beyni olmayanlar otoriteyi zorla kazanırlar.
Neden erkeksi olmaya ve hücre arkadaşlarıyla seks yapmaya ihtiyaç duyuyorlar?
Kafanda ne olduğunu anlamıyorum.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by alexey.bro »

vvm: 07 Dec 2023, 14:18 Önce kavga ederler, sonra arkadaş olurlar - bu yaş için bu normaldir.
Arkadaşım ve ben 10-12 yaşlarındaydık, biz her zaman yürüdüler ya da oturdular birisini şaka olarak baştan başlattılar, kavga, güreş, kırışıklar, boğulma gibi... çoğu zaman biri çok ileri gittiğinde diğeri zaten sinirlenirdi ve doğal olarak sikişmeye başlardı, bazen biz’ önce dudak kırarız, sonra kaşımızı kırarız ve bugün hala arkadaşız ve iyi iletişim kuruyoruz 😉
These users thanked the author alexey.bro for the post:
vesaire
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 14:20 seni bazı uç noktalara götürüyor
Hayali bir dünyada yaşıyorsun. Bir gün oğlunuzu kavga ettiği için ihbar edecekler ve onun sabıka kaydı olacak. Ona şartlı mahkumiyet kararı verseler bile bu sabıka kaydı onun hayatındaki pek çok yolu kapatacak ve başına pek çok bela getirecektir.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 14:23 Önce kavga ediyorlar, sonra cezaevine giriyorlar.
Bu mantık nereden geliyor? Kavga nedeniyle hapse girebilmek için birkaç koşulun daha örtüşmesi gerekir.
Biz kavga tutkunlarından bahsetmiyoruz, kendinizi savunabilme ve gerekirse zor kullanarak karşılık verebilme yeteneğinden bahsediyoruz. kuvvet.
Bir şeyi anlıyorsunuz, otorite yalnızca beyni olmayanlar tarafından zorla kazanılır
Otoritesi zorla kazanmak ne gerektirir? ne yaparsınız?
Beyni olan gençler hâlâ zayıftır. n
Strecoza: 07 Dec 2023, 14:23 Kafanda ne olduğunu anlamıyorum.
Kafamın bununla ne alakası var?) Bu gerçek).
Strecoza : 07 Dec 2023, 14:25 Bir fantezi dünyasında yaşıyorsunuz.
Hayır, o sensin)))
Bir gün oğlunuzu kavga nedeniyle ihbar edecekler ve sabıka kaydı olacak
Başlamıyor kavgalar, bunu yazdım. Teknik okuldaki bir sosyal psikolog bile onu birden fazla kez kazara yakaladığında onu anlıyor. O yalnız ve onlardan iki veya üç tane var.
İlişki saçma noktaya geldi; öğretmen kaba öğrencilerle hiçbir şey yapamıyor. Ve bazen onlara yardım ediyor. Sizce farklı olması mı gerekiyor? Nasıl?
Last edited by vesaire on 07 Dec 2023, 15:12, edited 1 time in total.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 14:54 Sizce farklı olması mı gerekiyor? Nasıl?
Size yukarıda zaten yazmıştım. Aptallara dikkat etmemeliyiz.
vvm: 07 Dec 2023, 14:54 bunun birkaç koşulla daha eşleşmesi gerekir
Örneğin, o vuracak ve suçlu başının arkası asfalta veya taşa düşecek. Başın arkası zayıftır. Böyle bir yaralanma ölüm dahil ciddi sonuçlara yol açabilir. On kez haklı olsa ve o anda on suçluyla dövüşse de hapse atılır. Peki, kırık bir burun veya çene için sana şartlı bir ceza verecekler. Üç kişi olsa bile ve o yalnızdı. Sana bir yıl verirler ama sabıka kaydınız ömür boyu kalır.
Zorba Carrie
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 15:11 Yukarıda size yazmıştım. Aptallara aldırmamalısın.
Seninle alay etseler, seni alay konusu yapsalar, kafana tokat atsalar bile, ne kadar inat ettiğini görüyorsun dikkat etmediniz mi?
Strecoza: 07 Dec 2023, 15:11 Örneğin, vuracak ve suçlusu başının arkası asfalta veya taşa düşecek. Başın arkası zayıftır. Böyle bir yaralanma ölüm dahil ciddi sonuçlara yol açabilir. On kez haklı olsa ve o anda on suçluyla dövüşse de hapse atılır. Peki, kırık bir burun veya çene için sana şartlı bir ceza verecekler. Üç kişi olsa bile ve o yalnızdı. Sana bir yıl verirler ama sabıka kaydınız ömür boyu kalır.
Bu yaşta kazalar olur ama son derece nadirdir.
Yaz aylarında bir vaka yaşandı, bir arkadaşı ve kız arkadaşıyla birlikte yürüyorlardı. Ve ardından yerel halktan oluşan bir kalabalık... Ah! Buraya gel! Geçmek için ödeme yapın! Kız onlara ahlak dersi vermeye çalıştı. Hep birlikte alkışlandı. Kısacası holiganları dişlerinden tekmelediler.
Böyle durumlarda sonuçlarını düşünecek zaman yok; kendin için, kız için ayağa kalkmalısın. Aksi takdirde durum Almanların göçmenlerle ilgili başına geldiği gibi sonuçlanacak. Erkekler kadınları için ayağa kalkmadı.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

vvm: 07 Dec 2023, 15:22
Size yukarıda zaten yazmıştım. Aptallara aldırmamalısın.
Seninle alay etseler, seni alay konusu yapsalar, kafana tokat atsalar bile, ne kadar inat ettiğini görüyorsun dikkat etmediniz mi?
Strecoza: 07 Dec 2023, 15:11 Örneğin, vuracak ve suçlusu başının arkası asfalta veya taşa düşecek. Başın arkası zayıftır. Böyle bir yaralanma ölüm dahil ciddi sonuçlara yol açabilir. On kez haklı olsa ve o anda on suçluyla dövüşse de hapse atılır. Peki, kırık bir burun veya çene için sana şartlı bir ceza verecekler. Üç kişi olsa bile ve o yalnızdı. Sana bir yıl verirler ama sabıka kaydınız ömür boyu kalır.
Bu yaşta kazalar olur ama son derece nadirdir.
Yaz aylarında bir vaka yaşandı, bir arkadaşı ve kız arkadaşıyla birlikte yürüyorlardı. Ve ardından yerel halktan oluşan bir kalabalık... Ah! Buraya gel! Geçmek için ödeme yapın! Kız onlara ahlak dersi vermeye çalıştı. Hep birlikte alkışlandı. Kısacası holiganları dişlerinden tekmelediler.
Böyle durumlarda sonuçlarını düşünecek zaman yok; kendin için, kız için ayağa kalkmalısın. Aksi takdirde durum Almanların göçmenlerle ilgili başına geldiği gibi sonuçlanacak. Erkekler kadınları için ayağa kalkmadı.
Orada vahşiler. Gerçi bizim durumumuzun nasıl olduğunu bilmiyorum. Oğullarım bana böyle bir şey söylemiyor ama bizim küçük bir kasabamız var ve burada sizinki gibi bir şey muhtemelen cezasız kalmayacak. Oğullarım spora gidiyorlar, bir sürü arkadaşları var ve bence onları daha sonra arkadaşlarıyla bulacaklar, eğer birini gücendirip yeterince dövemezlerse.
vesaire
fare
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by fare »

80’li yıllarda babam savcılıkta müfettiş olarak çalıştı ve sağlığa zarar veren cinayet ve soygunların soruşturmasında yer aldı. Bu dizide aslında korkak ve alçak olan tüm bu havalı adamlar yakalandıklarında onları birbirlerine teslim ettiler ve çoğu başlangıçta sözde yoldaşlarına ispiyonladı. Bu, hırsızların romantizminin yardımıyla huzursuz yaşamlarını haklı çıkarmaya ve öfkelerini daha başarılı akranlarından çıkarmaya çalışan bir grup korkak melezdir. Bu benim görüşüm değil, babamın görüşü. O ve ben bu diziyi izledik ve elbette her kurgu eserinde olduğu gibi çok fazla abartı var. Kişisel olarak sansürden daha kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Sansür hiçbir yere varmayan bir yol ve yetkililer için bir sığınaktır, yasaklanması bir şeyi açıklamaktan veya değiştirmekten daha kolaydır.
Siyaset hakkında hiçbir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz kaçmakla suçlanıyor. savaştan, vicdansız ve korkak oldukları için. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet, birçok arkadaşım ve tanıdığım ülkeyi terk etti. Ancak bu, hepsinin Anavatanlarını savunmayacağı anlamına gelmiyor; kendi topraklarında olmayan ve bizim gibi yaşamak istemeyen insanlara saldırıp onları öldürmeyi kabul etmiyorlar. Politikacıların birbirleriyle anlaşmaya varamaması, genç sağlıklı adamların birbirlerini öldürmeye gönderilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Lütfen politikacıları değiştirin.
These users thanked the author fare for the post (total 3):
Venüs, Zorba Carrie, Devam etmek
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Strecoza: 07 Dec 2023, 17:31 Orada vahşiler. Gerçi bizim durumumuzun nasıl olduğunu bilmiyorum. Oğullarım bana böyle bir şey söylemiyor ama bizim küçük bir kasabamız var ve burada sizinki gibi bir şey muhtemelen cezasız kalmayacak. Oğullarım spor yapıyor, bir sürü arkadaşları var ve bence onları daha sonra arkadaşlarıyla bulacaklar, eğer birini gücendirip döverlerse bu yeterli gibi görünmüyor.
Burada daha fazlası var. Tek nokta - görünüm. İnsan nereye giderse gitsin, sebep göstermeden herkesi sinirlendirecektir. Diğeri fark edilmeden yaşıyor. Üçüncüsü ise hiçbir şey yapmayarak herkesi korkutur. Mistisizm).
Oğlunuz uzun boylu, sağlıklı bir adamsa. O zaman agresif ortamı fark etmeyecek bile).
Last edited by vesaire on 08 Dec 2023, 05:18, edited 1 time in total.
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Film”