ya da belki yatakta seninle mutlu değillerdi
Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?
-
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Re: Erkekler neden bu kadar azgın amcıklar?
Bayan komik bir soru sordu) seks ve Eyfel Kulesi ve kolay iyidir. Ama aynı zamanda çocuğu ziyaret etmek ve gülmek de istiyor
34 saniye sonra gönderildi:
Oturup balığı yiyin. Bunun gibi bir sürü insan tanıyorum. Her zamanki şey. RSP bu şekilde
34 saniye sonra gönderildi:
Oturup balığı yiyin. Bunun gibi bir sürü insan tanıyorum. Her zamanki şey. RSP bu şekilde
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 6 months
- Evet, evet! Bu doğru! Önce seks yapmanız gerekiyor, sonra birbirinize uygun olup olmadığınız belli olacak!
-
- En güçlü orgazm!
peki başka kim var? ve yazar tıraşsız bir Kostroma Zek olabilir...
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 11 months
Herkes üzerinde güç hissederler ve benlikleri başkalarına hükmeder, ancak iş bu noktaya geldiğinde görmezden gelinirler.
Bütün erkeklere söylüyorum, sözlerinizden sorumlu olun veya yerine getirilmesinin imkansız olduğunu bilerek hiç söz vermeyin.
Bütün erkeklere söylüyorum, sözlerinizden sorumlu olun veya yerine getirilmesinin imkansız olduğunu bilerek hiç söz vermeyin.
-
- Nirvana’dayım
yabancılarla seks aşk değil, şehvetli zevklerdir.
-
- En güçlü orgazm!
kimse asla bilemez.. bir yabancıyla seksin gerçekte ne olduğunu..
Last edited by Pierro on 21 Nov 2023, 22:13, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Biliyorum
-
- En güçlü orgazm!
Birine yardım edip edemeyeceğinizi bile bilmiyorsunuz yoksa aşık ol..
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Alice, Timurlenk, Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
Güzel söyledin.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 Nov 2023, 22:15Ben zaten seviyorum
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
"...ta ki, zevkleri yok eden ve toplantıları yok eden, onlara gelinceye kadar.." (c)
şöyle olsun:
"...ta ki, zevkleri yok eden ve toplantıları yok eden, onlara gelinceye kadar.." (c)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
Yazarı erkekleri seksle cezbetmekle suçlayanlara şu soruyu soruyorum: Bir kadın bir erkeği cezbetmek için başka ne yapabilir? Ve en azından seks yapıyor ve ne tür bir iletişim kuruyor.
LenychSauron, sana duymak istediklerini söylerler. Ne için, ama seninle seks yapmak için. Erkeklerin neredeyse hiçbiri evlenmek istemiyor. Zaten herkes evlendi, istemeyenler, isteyenler, hatta daha fazlası. Büyük ihtimalle evli insanlarla tanışmışsınızdır... Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini söyleyen bilgeliği kullanmaya çalışın. Belki bir şeyler yoluna girer.Bu yüzden onlara yıldız topları adını verdim. Her biri bir ilişki, aile, bakım aradıklarını söyledi
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Bana öyle geliyor ki bu konu tam bir şaka ve hepimiz dolandırılıyoruz.
Gerçi... Ben de aldatıldığıma sevindim sanırım...
Gerçi... Ben de aldatıldığıma sevindim sanırım...
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
- Fargal94, Gudgeon, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Bu yüzden yeni tanıştığınız bir adamla seks yapmamaya çalışın diyorum. Check-in zamanı olacaktır. Klasik :) .LenychSauron: ↑21 Nov 2023, 09:47 Bu yüzden onlara yıldız topları adını verdim. Her biri bir ilişki, aile, bakım aradıklarını söyledi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Birçok insanla ciddi bir şekilde başladım ama ne kadar yakın birbirimizi tanıyalım - ilginç değil mi, onlarla birlikteyim...
Ama dışarıdan duydum - onlarla uğraştım ve attım. Bazı insanların karakteri ortaya çıktı, bazılarının değer sistemi ise benimkiyle örtüşmüyordu.
Ayrılığın nedeni hızlı seks ve çocukları değildi.
Bence tam tersine, seks istediğiniz gibi olsun - burada da farklılıklar olabilir, kontrol etmeniz gerekir.
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Seks onların asıl hedefi olmayabilir.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 Nov 2023, 03:04 o zaman neden seks yapmayı kabul ettiniz?.. asıl istedikleri şey elde etmekse bu adamların neden bir tür ilişki kurma ihtiyacı duydular? n
Birçok insanla ciddi bir şekilde başladım ama ne kadar yakın birbirimizi tanıyalım - ilginç değil mi, onlarla birlikteyim...
Ama dışarıdan duydum - onlarla uğraştım ve attım. Bazı insanların karakteri ortaya çıktı, bazılarının değer sistemi ise benimkiyle örtüşmüyordu.
Ayrılığın nedeni hızlı seks ve çocukları değildi.
Bence tam tersine, seks istediğiniz gibi olsun - burada da farklılıklar olabilir, kontrol etmeniz gerekir.
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Evet, kontrol ettim ama seks konusunda anlaşamadılar. Peki bu kadar uğraşmaya değer miydi?Bu yüzden Yeni tanıştığınız bir adamla seks yapmayı araştırmamaya çalışın derim. Check-in zamanı olacaktır. Bu bir klasik.
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- Serg_A, Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
ve tüm bunlar olmadan... özlüyorsun... nerede?
bir kişiyi görmeyi, bir sesin tınısını duymayı, kahkahayı, sessiz bir gülümsemeyi, tarzı, hareketleri, yürüyüşü, dünya görüşü, muhakeme şekli, konuşması, geride durması, sarmalaması...
ve tüm bunlar olmadan... özlüyorsun... nerede?
-
- En güçlü orgazm!
nEşimin durumu da bu. Ama biz seks yüzünden bir araya geldik... Ve şimdi onunla seks yapmıyorum ve kenara çekiliyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 11 months
Bu durumda, iki şeyden biri... Ya bu hikaye, erkeklerin Anti-Kültünü abartmaya yönelik başka bir propagandadır, ya da... erkekler nihayet olgunlaştı ve kadınların davranışlarını yansıtarak Sisteme direnmeye başladı.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Tamamen sıradan bir hikaye. Sadece biraz provokatif bir şekilde sunuluyor. Yüzen tüm erkeklerden bahsediyorum... yüzüyor.
Merak ediyorum. Adaylardan hangisini en çok beğendiniz? Bunlardan herhangi biriyle hemen uzun vadeli bir ilişki kurmaya hazır mıydınız?
Bu bir seçim meselesi. Birkaç erkekle tanıştınız, onların da sizin gibi seçme hakkı var.
Hiçbir sorun görmüyorum.
Ya seks? Ne olmuş! Seks de dahil olmak üzere hiçbir şeyden memnun olmayan bir ortağa neden ihtiyacınız var? Ve kim iş ve zevkin birleşimini reddeder ki!
İsteğiniz ve fırsatınız olduğu sürece denemelisiniz. Ve elbette kırılmanıza ve genel sonuçlar çıkarmanıza gerek yok. En azından oldukça düzgün adamların vardı.
Merak ediyorum. Adaylardan hangisini en çok beğendiniz? Bunlardan herhangi biriyle hemen uzun vadeli bir ilişki kurmaya hazır mıydınız?
Bu bir seçim meselesi. Birkaç erkekle tanıştınız, onların da sizin gibi seçme hakkı var.
Hiçbir sorun görmüyorum.
Ya seks? Ne olmuş! Seks de dahil olmak üzere hiçbir şeyden memnun olmayan bir ortağa neden ihtiyacınız var? Ve kim iş ve zevkin birleşimini reddeder ki!
İsteğiniz ve fırsatınız olduğu sürece denemelisiniz. Ve elbette kırılmanıza ve genel sonuçlar çıkarmanıza gerek yok. En azından oldukça düzgün adamların vardı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 7 months
onun sadece seni amcıktan sikmek istediği anlamına gelir
-
- Nirvana’dayım
Başlangıçta sekste herkes için her şey yolunda gider, her şey tutkuyla kaynayıp ciyaklamaya başlar ve sonra sorunlar başlar, ancak eğer çift ilişkiyi kurtarmak istiyorsa bu konuda çalışabilirsiniz..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
Ya da kalem? Yoksa gerçekten zevk almıyor mu ve her şeyi sadece onun için mi yapıyor ve o da onun tutkusundan yoksun mu? Geçenlerde bir kadın bana sekse karşı tavrından bahsetti (50 yaşın üzerinde). Seksten hoşlanmıyor, hayatı boyunca bu adamlara katlandı... Yazışmalarda bana o kadar çok memnuniyetsizlik döktü ki, beni gerçekten mahvetti). Aklıma ilk gelen şeyi aceleyle çöpe attım.
Ayrıca ilk karım, ondan ayrıldık ve uzun süre ilişkimizi sürdürdük, bana bir arkadaş gibi şöyle dedi: maceraları hakkında. Bir erkekle birlikte oldu, tutkulu görünüyordu ama adam onu sadece haftada iki kez sikiyor. Bana şaşkın bir şekilde sesleniyor... soruyor - ne olabilir?)
Düşün, her şey tutkuyla kaynıyor, ilk temas 27 cm... Bununla çalışacak mısın?)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Nov 2023, 19:43 İlk başta sekste her şey yolundadır, her şey tutkuyla kaynıyor ve ciyaklıyor, sonra sorunlar başlıyor, ancak çift çifti kurtarmak istiyorsa ilişki, o zaman bununla çalışabilirsin
Ya da kalem? Yoksa gerçekten zevk almıyor mu ve her şeyi sadece onun için mi yapıyor ve o da onun tutkusundan yoksun mu? Geçenlerde bir kadın bana sekse karşı tavrından bahsetti (50 yaşın üzerinde). Seksten hoşlanmıyor, hayatı boyunca bu adamlara katlandı... Yazışmalarda bana o kadar çok memnuniyetsizlik döktü ki, beni gerçekten mahvetti). Aklıma ilk gelen şeyi aceleyle çöpe attım.
Ayrıca ilk karım, ondan ayrıldık ve uzun süre ilişkimizi sürdürdük, bana bir arkadaş gibi şöyle dedi: maceraları hakkında. Bir erkekle birlikte oldu, tutkulu görünüyordu ama adam onu sadece haftada iki kez sikiyor. Bana şaşkın bir şekilde sesleniyor... soruyor - ne olabilir?)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months

Daha az olursa daha kötü. Burada gerçekten bir sorun var.
"Seksten hoşlanmıyor, hayatı boyunca bu erkeklere katlandı..."
Bunun hakkında zaten yazmıştım. Genç yaşlardan itibaren bazı nedenlerden dolayı hedeflerine ulaşmak için cinsel organlarını bir araç haline getiren kadınlar var. Sadece evlendikten sonra seks yapmak gibi. Ve yemek yemiyor! Aksi takdirde seni tanıyorum!
Ve düğünden sonra da aynı şekilde - kıçını yanlış çevirdin ve seks değil, canın cehenneme. Ve adam aslında her cinsiyet için yalvarıyor. Etrafta koşuyor, imalarda bulunuyor, insanları kıçlarından tutuyor. Ve bu bir kale gibi zaptedilemez! Ellerini tokatlıyor ve düz metin olarak şöyle diyor: Canın cehenneme! Ve inciri parmaklarının arasından çeviriyor.
Ve her şey okuldan itibaren annemin beni sert bir şekilde cezalandırmasıyla başladı - eğer onu eteğine getirirsen seni evden atarım! Ve tüm kız arkadaşlar zaten cinsel deneyim kazanmış ve kadınsı duygusallıklarını geliştirmişlerdir. Hatta birileri dedikleri gibi cephede zayıfladı. Yani o kadar heyecanlanabilir ki kendi kontrolünü kaybedebilir.
İşte hangi tarafa bakmanız gerektiği. Bazıları gelecekteki kocanın büyük sorunları olduğunu düşünüyor. Ve birisi böyle bir kadınla yaşamanın harika olduğunu düşünüyor. Kim senin ihtiyacın olandan daha sık ve daha fazla seks ister ki? İçeri girer girmez uçup gidiyor ve neredeyse bilincini kaybediyor.
Demek bunlar hanımların prensibine göre davranan kadınlar - vermeyeceğim, bunları şehvetli buluyorlar kadınların fahişe olması. Peki, o zaman daha sonra hayattan şikayet etmek ve erkeklerle ilgili bir dolu tatminsizliği birinin üzerine dökmek ne demek? Hepsi salak ve hain. Ya da belki önce kadın olmanız gerekiyor? Hassas, şehvetli, kolayca heyecanlanan, yakınlığın en ufak bir belirtisinde yüzü kızaran. Ve bazı yerlerde bir şeyin onu heyecanlandırabileceğini kabul etmenin bile utanç verici olduğu kötü bir teyze değil.
Daha fazlası, daha azı değil. Daha fazlası varsa onunla çalışabileceğimizi düşünüyorum.vvm: ↑23 Nov 2023, 02:16 Düşünün, her şey tutkuyla kaynıyor, ilk temas 27 cm... Bununla mı çalışacaksın?)
Yoksa kalemle mi? Yoksa gerçekten zevk almıyor mu ve her şeyi sadece onun için mi yapıyor ve o da onun tutkusundan yoksun mu? Geçenlerde bir kadın bana sekse karşı tavrından bahsetti (50 yaşın üzerinde). Seksten hoşlanmıyor, hayatı boyunca bu adamlara katlandı... Yazışmalarda bana o kadar çok memnuniyetsizlik döktü ki, beni gerçekten mahvetti). Aklıma ilk gelen şeyi aceleyle çöpe attım.
Ayrıca ilk karım, ondan ayrıldık ve uzun süre ilişkimizi sürdürdük, bana bir arkadaş gibi şöyle dedi: maceraları hakkında. Bir erkekle birlikte oldu, tutkulu görünüyordu ama adam onu sadece haftada iki kez sikiyor. Şaşkınlıkla bana sesleniyor...diye soruyor - ne olabilir?)

Daha az olursa daha kötü. Burada gerçekten bir sorun var.
"Seksten hoşlanmıyor, hayatı boyunca bu erkeklere katlandı..."
Bunun hakkında zaten yazmıştım. Genç yaşlardan itibaren bazı nedenlerden dolayı hedeflerine ulaşmak için cinsel organlarını bir araç haline getiren kadınlar var. Sadece evlendikten sonra seks yapmak gibi. Ve yemek yemiyor! Aksi takdirde seni tanıyorum!
Ve düğünden sonra da aynı şekilde - kıçını yanlış çevirdin ve seks değil, canın cehenneme. Ve adam aslında her cinsiyet için yalvarıyor. Etrafta koşuyor, imalarda bulunuyor, insanları kıçlarından tutuyor. Ve bu bir kale gibi zaptedilemez! Ellerini tokatlıyor ve düz metin olarak şöyle diyor: Canın cehenneme! Ve inciri parmaklarının arasından çeviriyor.
Ve her şey okuldan itibaren annemin beni sert bir şekilde cezalandırmasıyla başladı - eğer onu eteğine getirirsen seni evden atarım! Ve tüm kız arkadaşlar zaten cinsel deneyim kazanmış ve kadınsı duygusallıklarını geliştirmişlerdir. Hatta birileri dedikleri gibi cephede zayıfladı. Yani o kadar heyecanlanabilir ki kendi kontrolünü kaybedebilir.
İşte hangi tarafa bakmanız gerektiği. Bazıları gelecekteki kocanın büyük sorunları olduğunu düşünüyor. Ve birisi böyle bir kadınla yaşamanın harika olduğunu düşünüyor. Kim senin ihtiyacın olandan daha sık ve daha fazla seks ister ki? İçeri girer girmez uçup gidiyor ve neredeyse bilincini kaybediyor.
Demek bunlar hanımların prensibine göre davranan kadınlar - vermeyeceğim, bunları şehvetli buluyorlar kadınların fahişe olması. Peki, o zaman daha sonra hayattan şikayet etmek ve erkeklerle ilgili bir dolu tatminsizliği birinin üzerine dökmek ne demek? Hepsi salak ve hain. Ya da belki önce kadın olmanız gerekiyor? Hassas, şehvetli, kolayca heyecanlanan, yakınlığın en ufak bir belirtisinde yüzü kızaran. Ve bazı yerlerde bir şeyin onu heyecanlandırabileceğini kabul etmenin bile utanç verici olduğu kötü bir teyze değil.
-
- En güçlü orgazm!
Her şeyi düşünebilirsiniz. Şahsen üç kadın bana bunun mümkün olmadığını söyledi. 27cm sopası olan bir adamın, karşılaştığı kızla hiçbir yerde kullanamadığını bizzat gördüm. Seks öncelikle zevkle ilgilidir, çalışmaya çalışmakla ilgili değil.Vasyanitsa: ↑23 Nov 2023, 04:30 Daha fazlası daha az değildir. Bence daha fazlası varsa onunla çalışabilirsiniz
-
- En güçlü orgazm!
Her zaman değil. Kendimden biliyorum...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Nov 2023, 19:43 İlk başta, her şey tutkuyla kaynayıp ciyaklarken sekste her şey bir araya gelir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
Bana göre konunun yazarı ve buna benzer pek çok kadın, bu üç harfli küfürü burada söylemeyeceğim, durum çıkmazda... Çok şükür böyle bir duruma düşmedim, ve umarım buna mecbur kalmam.
Ve işte düşüncelerim. Her ne kadar “temel bir içgüdü” olsa da, temelde cinsel ilişkiye dayalı bir hayat arkadaşı bulma girişimi başarısızlığa mahkumdur. Burada uslu durma, her yerde bir serseri: kendini bir erkeğe çabuk teslim edersin, seksi olursun - bu müsait olduğun, etrafta dolaştığın veya cezbetmek için demo modunu açtığın anlamına gelir; erişilemez olacaksınız, bir kafede ilk toplantıdan sonra pes etmeyeceksiniz - dokunmanız zor olacak, seks teklif ettiğinizde başınız sürekli ağrıyacak, vb. Her iki seçenekte de adam gidecektir.
Genel olarak yakınlaşma başka şekillerde gerçekleşmelidir: bazı ortak hobiler, birlikte vakit geçirmek, ancak seks gibi değil, bu ikincildir. İşte bir örnek: güzel, belki de naif bir film olan "Gezgin", iki turist yolda tanıştı, sadece birlikte seyahat ediyorlardı. Ve güzel bir son. Elbette filmde her şey basit ama fikir açık. Seks yoluyla flört etmek çıkmaz bir gelişme seçeneğidir, başka çekim noktaları arayın.
Ve işte düşüncelerim. Her ne kadar “temel bir içgüdü” olsa da, temelde cinsel ilişkiye dayalı bir hayat arkadaşı bulma girişimi başarısızlığa mahkumdur. Burada uslu durma, her yerde bir serseri: kendini bir erkeğe çabuk teslim edersin, seksi olursun - bu müsait olduğun, etrafta dolaştığın veya cezbetmek için demo modunu açtığın anlamına gelir; erişilemez olacaksınız, bir kafede ilk toplantıdan sonra pes etmeyeceksiniz - dokunmanız zor olacak, seks teklif ettiğinizde başınız sürekli ağrıyacak, vb. Her iki seçenekte de adam gidecektir.
Genel olarak yakınlaşma başka şekillerde gerçekleşmelidir: bazı ortak hobiler, birlikte vakit geçirmek, ancak seks gibi değil, bu ikincildir. İşte bir örnek: güzel, belki de naif bir film olan "Gezgin", iki turist yolda tanıştı, sadece birlikte seyahat ediyorlardı. Ve güzel bir son. Elbette filmde her şey basit ama fikir açık. Seks yoluyla flört etmek çıkmaz bir gelişme seçeneğidir, başka çekim noktaları arayın.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Ksenofon, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
ve kavga etmeden, kavga etmeden.. sakince sevişemez misin?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Nov 2023, 19:43 İlk başta sekste her şey yolundadır, her şey tutkuyla kaynıyor ve ciyaklıyor, sonra sorunlar başlıyor, ancak çift çifti kurtarmak istiyorsa ilişki, o zaman bununla çalışabilirsin..
-
- En güçlü orgazm!
Bu mutlaka ebeveynlerin katı tutumundan kaynaklanmıyor. Bazen cinsellikleri zayıftır. Kadınların da kendi "iktidarsızlıkları" var, buna farklı bir ad veriliyor. Bir kadının yaşı ilerledikçe daha fazlasını istediğinden emindim. Ne yazık ki hayır, bu doğru değil. Bu nedenle gençleri tercih ediyorum; yaşlıların arzusu daha az ve kafalarında kat kat daha fazla hamamböceği var...Vasyanitsa: ↑23 Nov 2023, 04:30 Ve her şey okulda annemin beni sert bir şekilde cezalandırmasıyla başladı - eğer onu eteğine getirirsen seni evden atarım!
-
- En güçlü orgazm!
Mesele bu değil. Belli bir yaştan sonra neredeyse hiç müsait erkek kalmıyor. Özgür bir devlette psikopatlar ve sarhoşlar. Peki, ya da belki 30 yaşında bir bakire[/url] bazıları, kadın onun yönüne bile bakmıyor, onun sıkıcı, kendine güveni olmayan bir genç adam olduğunu söylüyorlar, neden onunla ilgilensin ki...Moray eel0314: ↑23 Nov 2023, 07:46 Seks yoluyla flört etmek, çıkmaz bir gelişim seçeneğidir; başka çekim noktaları arayın
-
- En güçlü orgazm!
Bu genellikle bir erkeğin onu neden terk ettiği konusunda kendini haklı çıkarmasıdır. Boyarsky ve Dzhigarkhanyan’ın bu konuyla ilgili bir şarkı söylediği "Yemlikteki Köpek" filmini izleyin.Moray eel0314: ↑23 Nov 2023, 07:46 Her ne kadar “temel bir içgüdü” olsa da, özünde cinsel ilişkilere dayanan bir hayat arkadaşı bulma girişimi başarısızlığa mahkumdur. Burada uslu durma, her yerde bir serseri: kendini bir erkeğe çabuk teslim edersin, seksi olursun - bu müsait olduğun, etrafta dolaştığın veya cezbetmek için demo modunu açtığın anlamına gelir; Ulaşılamaz olacaksın, bir kafede ilk buluşmadan sonra pes etmeyeceksin - sana dokunmak zor, seks teklif ettiğinde başın sürekli ağrıyor
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
Burada kesinlikle sana katılıyorum. Gençlerin birbirini bulması daha kolaysa, çünkü müsait kişilerin yüzdesi çok daha yüksektir, o zaman yaşlandıkça bu daha da zorlaşır. Ve özgür yetişkin erkekler, hatta çocukları olsa bile, örneğin dul olanlar da kendi başlarına var olurlar, belki birisini beceriyorlar ve diğer yarısının bir yerlerde dolaşıp onu aradığını bilmiyorlar. Ve arkadaşlık siteleri burada ne yazık ki yardımcı olmuyor.Serg_A: ↑23 Nov 2023, 08:00Mesele bu değil. Belli bir yaştan sonra neredeyse hiç müsait erkek kalmıyor. Özgür bir devlette psikopatlar ve sarhoşlar. Peki, ya da belki 30 yaşında bir bakire[/url] Bazıları kadın ona bakmasın diye, onun sıkıcı, kendine güveni olmayan bir genç adam olduğunu söylüyorlar, neden onunla ilgilensin ki...Seks yoluyla flört etmek, çıkmaz bir gelişim seçeneğidir, başka çekim noktaları arayın
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
- Fargal94, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Yeşil, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Yetişkinlere yönelik reklamları okursunuz. Kırktan sonra cunnilingus, cunnilingus, cunnilingus.... Bu her yerde tartışılıyor. Eşim Zen flörtüyle ilgili yorumları okuyor; alarmı çalmanın zamanı geldi. İlk üç soru: nerede çalışıyorsun, oral seks yapmayı seviyor musun ve buluşalım mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 1 year 8 months
Vazgeçme, ara o.. Sanırım sadece aptalca sikişmek isteyenler.. bu olur. *En son Hope öldü dedi Aşk Vera’ya ateş ederken*LenychSauron: ↑20 Nov 2023, 21:58 Uzun süredir boşandım, 4 yaşında bir oğlum var. Adamı bulmak için boşuna uğraştım. İlk önce oğlumun grubundan bir erkek çocuğunun babası benimle anaokulunda tanıştı. Bana çok güzel kur yaptı, yaklaşık 10 gün boyunca aktif olarak tanıştık, sonra yapacak bir işi vardı ve iletişim boşa çıktı. Daha sonra en yakın arkadaşım beni bir adamla tanıştırdı. İki ay çıktık, birlikte yaşadık, her şey çok güzeldi, sonra ayrılmamız gerektiğini söyledi. Bence tamam, bir tanışma sitesine kayıt olacağım. Başka bir adamla tanıştım, o da bana çok güzel kur yaptı, ilk randevum Moskova’daki bir restorandaydı, ikincisi Eyfel Kulesi’ndeydi, yatakta tüm eski sevgililerimden daha iyiydi. Yanıma gelip bir oğlum olduğunu öğrendiğinde vedalaştı. Daha sonra başka biriyle tanıştım. Onu eve getirdi, oğluyla tanıştırdı ve o da ona pahalı Lego verdi. Seks sırasında bana aşkına yemin etti. Ertesi gün sabah seksinin ardından ortadan kayboldu. Erkeklerin bu kadar kaygılı olmasının nedeni bu mu??? İlk başta sana çok güzel bakıyorlar ama seksten veya birkaç aylık ilişkiden sonra birleşiyorlar ve bu kötü.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 116 Views
-
Last post by rmt
-
- 2 Replies