Özel olarak iletişim için toplantı.
-
İskoç
- Oral stimülasyon

- Total posts: 182
- Registered for: 3 years 4 months
Re: Kişisel iletişim için flört.
Chushpan, sanrısal fantezileri kusmayı bırak... bu biraz telaşlı, gerçekten.
-
AuthorBüyücü
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2154
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Chukhan, idrarını tutamama sorunun mu var? Herhangi bir yere sıçarsan, kıçına bir tıkaç sokarsın. Genel olarak sessizce kıskanın. Ama neden bahsediyorum? Sen pedofili hastasısın.Skotch: 10 Dec 2023, 23:36 Chushpan, çılgın fanteziler kusmayı bırak... bu gerçekten büyük bir olay.
-
Christmas_Christmas
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 10 months
Zengin iç dünyanızı ve iletişim kültürünüzü hemen görebilirsiniz...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Zorba Carrie
-
Eustace
- Nirvana’dayım

- Total posts: 5016
- Orientation: heteroseksüel
Ah!!! sevgiliNatali_Natali, 
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
nNatali_Natali, Bunu yapmamalısın! en zengin!!! :deli:

nNatali_Natali, Bunu yapmamalısın! en zengin!!! :deli:
-
İskoç
- Oral stimülasyon

- Total posts: 182
- Registered for: 3 years 4 months
Kusura bakmayın, uzun zamandır bu cahil hayalperesti izliyordum, anlayacağı bir lehçeyle ona ulaşmaya çalıştım ama ne yazık ki şansım yaver gitmedi toplumun dışkısı çok önemsiz ve zihinsel olarak acıklı, farklı fantezilere sahip farklı insanlar var, ancak tüylerdeki bu mucize bu forumdaki Alik’e benziyor - farklı konularda farklı şekillerde biraz saçma konuşuyor, olabileceğinin farkında bile değil burayı burada okuyun... burada sikişiyor, orada rüya görüyor ve bunu özel bir mesajda tartışmak istiyor, böyle bir ifşadan sonra, bir hayalperest olarak aşağılanmamak için profiline erişimi kapattı)))Natali_Natali: 11 Dec 2023, 13:44Chuhan, idrarını tutamıyor musun? Herhangi bir yere sıçarsan, kıçına bir tıkaç sokarsın. Genel olarak sessizce kıskanın. Ama neden bahsediyorum? Pedofili hastasısın.Skotch: 10 Dec 2023, 23:36 Chushpan, çılgın fanteziler kusmayı bırak... bu gerçekten büyük bir mesele.
-
Christmas_Christmas
- Nirvana’dayım

ama o ve arkadaşları orada sadece "beni hayal kırıklığına uğratsa" güzel olurdu.. o yüzden onlar zaten kendi başlığımda yakaladım... yani, bunu kendim oluşturdum.. ve genel olarak tarafsız bir konu..
Konuma artık yazmıyorum..orada ortaya çıkan ilk hakaretten sonra.. ..ama oradaki insanlar sakinleşmiyor...
bu sadece benim..bu arada artık..
böylece benim "hesaplaştığım" düşüncesi bile yok. .. ve öyle bir şey yok... ben kimim ve Büyücü kim... Şimdi onun kendi teması olduğunu fark ettim ".. bu tam anlamıyla onun kişisel .. sadece kız arkadaşı arkadaşıyla iletişim kurduğu .. peki, başka hangi forum üyesi veya forum üyesi yönetimle "yakın" "de değilse \"kişisel bir konuya" sahip olmayı göze alabilir....
yes, Sadece bir düşünce yazdım... sadece bir açıklama... yoksa artık bunu yapmaya hakkım yok mu?
her zaman söylediğim gibi... alınmayın ve kişisel bir şey yok
evet. . Bu konuyu tamamen bırakıyorum.... herkese iyi şanslar ve Mutlu Yıllar!
o şimdi gitti... herkese hoşça kalın, mektup yazın .
n
4 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
evet ben de ekleyeceğim. . İNSANLAR artık kişisel mesajla kapımı çalmasınlar .. Kimseye özel mesajlara cevap vermeyeceğim .... Oradan yeni bir Mercedes aldığımı düşünmesinler diye yazıyorum ve şimdi vermiyorum kimseye merhaba deme .. kahretsin, çünkü artık eşitim yok...
am tersine... ama "burada kimin kim olduğunu ve kimin kimin olduğunu" bilmiyorum. .. ve Büyücünün arkadaşlarıyla özel olarak iletişim kurmak istemiyorum ve yapmayacağım...
evet millet ve artık benim "fantezilerim" yok.... kendinize başka birine hakaret etmek yok ... daha doğrusu, hiç kimseye hakaret etmemek daha iyi... Neyse, fantezilerim için susacağım... Daha bütün olacağım...
şimdi bu kesin (((... bunun gibi bir şey...
Az önce bir yorum yazdım... Eğilmeyeceğim... bu beni aşağılıyor ve aşağılıyor... öncelikle kendi konusunda... gerçi konunun kendisine ait olduğunu düşünmemiştim... diziyi izledim.. prensip olarak o olmasaydı konu.. “The Word” adlı çocuk" dizisinin varlığından haberim yoktu...
ama o ve arkadaşları orada sadece "beni hayal kırıklığına uğratsa" güzel olurdu.. o yüzden onlar zaten kendi başlığımda yakaladım... yani, bunu kendim oluşturdum.. ve genel olarak tarafsız bir konu..
Konuma artık yazmıyorum..orada ortaya çıkan ilk hakaretten sonra.. ..ama oradaki insanlar sakinleşmiyor...
bu sadece benim..bu arada artık..
böylece benim "hesaplaştığım" düşüncesi bile yok. .. ve öyle bir şey yok... ben kimim ve Büyücü kim... Şimdi onun kendi teması olduğunu fark ettim ".. bu tam anlamıyla onun kişisel .. sadece kız arkadaşı arkadaşıyla iletişim kurduğu .. peki, başka hangi forum üyesi veya forum üyesi yönetimle "yakın" "de değilse \"kişisel bir konuya" sahip olmayı göze alabilir....
yes, Sadece bir düşünce yazdım... sadece bir açıklama... yoksa artık bunu yapmaya hakkım yok mu?
her zaman söylediğim gibi... alınmayın ve kişisel bir şey yok
evet. . Bu konuyu tamamen bırakıyorum.... herkese iyi şanslar ve Mutlu Yıllar!
o şimdi gitti... herkese hoşça kalın, mektup yazın .
n
4 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
evet ben de ekleyeceğim. . İNSANLAR artık kişisel mesajla kapımı çalmasınlar .. Kimseye özel mesajlara cevap vermeyeceğim .... Oradan yeni bir Mercedes aldığımı düşünmesinler diye yazıyorum ve şimdi vermiyorum kimseye merhaba deme .. kahretsin, çünkü artık eşitim yok...
am tersine... ama "burada kimin kim olduğunu ve kimin kimin olduğunu" bilmiyorum. .. ve Büyücünün arkadaşlarıyla özel olarak iletişim kurmak istemiyorum ve yapmayacağım...
evet millet ve artık benim "fantezilerim" yok.... kendinize başka birine hakaret etmek yok ... daha doğrusu, hiç kimseye hakaret etmemek daha iyi... Neyse, fantezilerim için susacağım... Daha bütün olacağım...
şimdi bu kesin (((... bunun gibi bir şey...
Last edited by Christmas_Christmas on 11 Dec 2023, 17:30, edited 2 times in total.
-
Eustace
- Nirvana’dayım

-
Christmas_Christmas
- Nirvana’dayım

ve işte çiçekler...
Zaten burada konuların bir yerinde yazmıştım. .. Geçmiş yaşamımda gözlerimde yeterince aşağılanma ve tahakküm vardı.. ve muhtemelen bu yüzden çok... belki yeterince değilim.. ama yine de "sıradan" hayatta, günlük hayatta hakaretlere çok eleştirel tepki veriyorum.. ..
Ve bunu yapmadığım için üzgünüm, sözümü tuttum ve konuya geri döndüm... bu kesinlikle buraya son gelişim
Dayanamadım. .. buket çok güzel (((
it dürüst olmak gerekirse tuhaf.. sen ve büyücü arkadaşın beni küçük düşürdünüz ve hala spam göndermeye devam ediyorsunuz ben ve hala bunu ılımlı bir şekilde söylüyorum, konumu çöpe çevirmiştim...Alex_: 11 Dec 2023, 14:00 Hata!!! sevgiliNatali_Natali,
nNatali_Natali, Bunu yapmamalısın! en zengin!!! :çılgın:
ve işte çiçekler...
Zaten burada konuların bir yerinde yazmıştım. .. Geçmiş yaşamımda gözlerimde yeterince aşağılanma ve tahakküm vardı.. ve muhtemelen bu yüzden çok... belki yeterince değilim.. ama yine de "sıradan" hayatta, günlük hayatta hakaretlere çok eleştirel tepki veriyorum.. ..
Ve bunu yapmadığım için üzgünüm, sözümü tuttum ve konuya geri döndüm... bu kesinlikle buraya son gelişim
Dayanamadım. .. buket çok güzel (((
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Eustace
-
Eustace
- Nirvana’dayım

-
AuthorBüyücü
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2154
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Genel olarak kullandım, onunla hedefe ulaştım ve ilgimi çekti. Kardeşiyle bir arzu olsa da neden olmasın. Ancak bir çocuğun ilgisi giderek daha da yoğunlaşıyor ve yardım aldığı yer burası.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1269 Views
-
Last post by Elenaspb45
-
- 90 Replies