İş yerinde taciz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: İş yerinde taciz
Hiç taciz olmadı ama ilk işte patronla iletişim vardı
- These users thanked the author Milla for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
Görünüşe göre hiç pişmanlık duymuyor musun? Lütfen tacizinizin ne olduğunu paylaşır mısınız? peki seni reddettiler mi?
kayırmacılık artık birçok şirkette gelişiyoruran: ↑19 Nov 2023, 06:45her patronun (patron) kendi patronu vardır ve modern dünyada fısıldamak, yazmak, aramak... bir üst için zor değildir patron, dolayısıyla bir kariyeri kaybetmek iki ucu keskin bir kılıçtırilovebiboys: ↑18 Nov 2023, 14:46 ve talihsiz bir tesadüf eseri ortaya çıkan, yaşlıca sikilmiş bir bayan ya da sadece hoşunuza gitmeyen bir bayan tarafından taciz ediliyorsanız patronun,

-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Kadınların öncesindeki gibi taciz değil , ancak birkaç kez çok aktif baskı, tehdit vb. yok. Sadece kadınların seks yapmaya olan yoğun ilgisi. Her ikisinin de hoş kızlar, akıllı ve güzel olmaları çok yazık ama benim tipim değil.ilovebiboys: ↑18 Nov 2023, 14:38 İşyerinde hiç tacize maruz kaldınız mı? Üstlerden, meslektaşlardan kendilerini nasıl ortaya koydular ve buna karşı nasıl mücadele ettiler ve prensipte mücadele ettiler mi?
Genel olarak ülkemizde üstlerin tecavüzlerine karşı sonsuza kadar sürmeyecek yeterli bir koruma mekanizması var mı? Bu şirkette kariyer gelişimi yolunuzu kapatıyor musunuz?![]()
Peki tacize yalnızca kadınlar mı maruz kalıyor, erkekler mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bilmiyorum, eğer kişi hoş değilse ya da benden daha yaşlı değilse ya da her ikisi de değilse, o zaman seks olmayacak. Siktir et, kendine çok fazla saygı duyman gerekiyor ama kendini nasıl heyecanlandırabilirsin? İlaç almalı mıyım? Mesela bana hoş olmayan ve benden büyük bir insan tarafından heyecanlanamayacağım. Kadınlar elbette fizyolojik olarak daha kolay vakit geçiriyorlar.
Ve böylece ben kendi işimin patronuyum
Ve böylece ben kendi işimin patronuyum
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
bacaklarımızı açıyoruz ve bu kadar, hoş olmayan şey de asıl mesele patronun memnun. Bir erkeğin seks yapabilmesi için penisinin dik olması gerekir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 244
Bir işveren olarak hiçbir zaman bunu seçmedim. Şirketin kadın çalışanları, sadece mesleki özellikleriyle değil, aynı zamanda görünüşleriyle de (sadece cinsel açıdan ilgimi çekmeyenleri aldım), bir çalışan olarak görünüşe göre kimseyi tahrik etmedi. tek vaka, bir zamanlar yalan söylediğim hastanedeydi, oradaki hemşirelerden biri neredeyse beni beceriyordu...ilovebiboys: ↑18 Nov 2023, 14:38 İşyerinde hiç tacize maruz kaldınız mı? Üstlerimden, iş arkadaşlarımdan, kendilerini nasıl ortaya koydular ve buna karşı nasıl mücadele ettiler ve prensipte mücadele ettiler mi?

Last edited by Hacı on 19 Nov 2023, 14:08, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Hacı for the post (total 2):
- ilovebiboys, sapık
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
Bu durumda erkeğin gözlerini kapatıp penisini çekmesi de yeterli, değil mi? değil mi?
Bacaklarını açmak anlamında, aslında bu bir erkek için acı verici olabilir. eğer istemezsek kadın, yoksa herkesin sonu tecavüzle sonuçlanacak
Bu durumda erkeğin gözlerini kapatıp penisini çekmesi de yeterli, değil mi? değil mi?
-
- Nirvana’dayım
gözlerini açtı ve düştü)ilovebiboys: ↑19 Nov 2023, 14:07 Bu durumda erkeğin gözlerini kapatıp penisini çekmesi de yeterli değil mi?
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
bitirene kadar açmayınBüyücü: ↑19 Nov 2023, 14:08gözlerini açtı ve düştü)ilovebiboys: ↑19 Nov 2023, 14:07u durumda erkeğin gözlerini kapatıp penisini çekmesi de yeterli değil mi?
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 8 months
Benzer bir şeyim vardı. Ancak patron onu tam olarak taciz etmiyordu, bunun yerine belirsiz bir şekilde imalarda bulunuyordu, genellikle kurumsal etkinliklerde sarhoş olduğunda. Küçük bir şirketimiz vardı. Ve kurulduğu günden beri birbirimizi tanıyoruz. Ama bunu istemediğimden değil, sadece kocası bizim için şoför olarak çalışıyordu. Ve onunla iyi anlaşıyoruz. Arkadaş değil, sadece iş için.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 3 months
Patronumu iş yerinde taciz ettim. 10 yıldır birlikteyiz ve 2 çocuğumuz var. :)
- These users thanked the author Bexed for the post (total 3):
- olur, PavelNokia, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 3 months
İş yerinde müşterilerle (ticaret) yalnızca birkaç kez çalıştım. Teyzeler daha yaşlıydı, öyle de oldu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
Yatmaya karar verdi. tabiri caizse kendisiyle temasa geçti, onunla yatmak istediğimi bildiğinden, görünüşe göre bu konuda çok düşündü.
Vajina anüs kadar sıkıdır. İlk kez yanlış deliğe sahip olduğumu düşündüğümde çok dardı - aşağı bak... ama hayır, olmam gereken yerdeyim - kızını doğuran bir kadının vajinasındayım ve o zaten doğuştan büyükanne. Keşke kızı annesinin hala sikiştiğini bilseydi.
Tövbe edecek bir şey yok. Aksine, her iki kadın da (42 ve 51), kırılmasalardı bileceklerini itiraf etti. Özellikle de 51 yaşında olan... evli olmayan ama kendisinin düşündüğü gibi onu seven, kendisinin de onu sevdiği ve arkadaşlarıyla (benimle) yatmayan bir adamla.ilovebiboys: ↑19 Nov 2023, 13:28 Görünüşe göre hiç pişmanlık duymuyor musun? Lütfen tacizinizin ne olduğunu paylaşır mısınız? peki reddedildin mi?
Yatmaya karar verdi. tabiri caizse kendisiyle temasa geçti, onunla yatmak istediğimi bildiğinden, görünüşe göre bu konuda çok düşündü.
Vajina anüs kadar sıkıdır. İlk kez yanlış deliğe sahip olduğumu düşündüğümde çok dardı - aşağı bak... ama hayır, olmam gereken yerdeyim - kızını doğuran bir kadının vajinasındayım ve o zaten doğuştan büyükanne. Keşke kızı annesinin hala sikiştiğini bilseydi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Bir işyerinde patron bu konuda beni çok aktif bir şekilde rahatsız ediyordu... "uygun" tatil ve ikramiyelerden söz ediyordu.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
Eğer bir sakıncası yoksa bu taciz değildir :)
yardım istedin mi? bu sorunu nasıl çözdünüz?Bir işte patron beni bu konuda çok aktif bir şekilde rahatsız ediyordu... Tatil ve ikramiyelerin "uygun" olduğunu ima ediyordu.
-
- heyecanlanıyorum
hayır, kime? Daha sonra yazın eşimle güvenli bir şekilde denize gidebilmek için anlaşmak zorunda kaldım.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
örneğin üst yönetimle
sel baskını yapmayalımilovebiboys, uranyum olgunlaşmıştır, o yüzden aparatınızı hazırlayın)) )
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
sıradan bireysel girişimci
- These users thanked the author kazx31 for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
Hatta patronunuz sizi taciz ediyorsa, işinizi kaybetmekten çekinmiyorsanız onu bir yazıyla tehdit edebilirsiniz. Her ne kadar bu durdurulabilirse de.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
Bırakmak her durumda en basit şeydir
harika sonuç, her ibne yüzünden iş değiştirmekten bıkacaksın, bu yüzden bu konuyu gündeme getirdim : Birisi kariyer beklentilerinize zarar vermeden haklarınızın korunmasını mı sağladı? Yoksa bu bizim ülkemizde temelde imkansız mı?
Bırakmak her durumda en basit şeydir
-
- Nirvana’dayım
ama zordur. Bunu yapmak için bir avukat tutmak daha iyidir.ilovebiboys: ↑19 Nov 2023, 19:49 harika sonuç, her ibne yüzünden iş değiştirmekten bıkacaksınız, bu yüzden bu konuyu gündeme getirdim: Kariyer beklentilerine zarar vermeden haklarının korunmasını başaran var mı? Yoksa bu bizim ülkemizde temelde imkansız mı?
Bırakmak her durumda yapılabilecek en basit şeydir
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
Büyücü, bir avukat, o zaman neden burada) bu tür sorular İdeal olup olmadığına son çare olarak bir sendika (bizde yok, en azından ben tanışmadım), üst düzey yönetim veya iş müfettişliği aracılığıyla karar verilmelidir.
Fakat bunların hepsi işimize yarıyor mu? nasıl çalışması gerekiyor? ancak elbette önce kanıt tabanı toplanmalı, misilleme niteliğinde bir iftira suçlamasına maruz kalmamak için en azından konuşmanın bir kaydı yapılmalıdır.
Fakat bunların hepsi işimize yarıyor mu? nasıl çalışması gerekiyor? ancak elbette önce kanıt tabanı toplanmalı, misilleme niteliğinde bir iftira suçlamasına maruz kalmamak için en azından konuşmanın bir kaydı yapılmalıdır.
-
- Nirvana’dayım
ilovebiboys, evet, ülkemizde her şey yozlaşmış ve bürokratik. Sendikalar artık işletme tarafından sübvanse ediliyor, dolayısıyla mal sahibine karşı çıkmayacaklar. Taciz Ceza Kanunu kapsamındadır, bu nedenle bir avukata ihtiyaç vardır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
Bununla kendim karşılaştım) yaklaşık 10 yıl önce bir şirkette yönetici pozisyonunda çalıştım , ticaret sektöründe genç bir kasiyer iş buldu ve görünüşe göre ya benden hoşlanıyordu ya da daha yüksek bir şey istiyordu, ama kısa etekleri, çorapları ve açık flörtleri biraz yorucuydu... her gün ofisime geldi , masanın kenarına tırmandı ve bacak bacak üstüne atarak beni baştan çıkardı... O zamanlar işyerinde entrikalar ya da herhangi bir ilişki başlatmayacağıma dair ilkelerim vardı...
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- ilovebiboys, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bu, ne tür özgürlükler? Keşke bir astım yanıma gelip masaya otursaydı, bu benim son iş günüm olurdu.aleksey.bro: ↑27 Dec 2023, 17:25Bununla yaklaşık 10 yıl önce ben de karşılaştım) bir şirkette çalışıyordu Genç bir kasiyer ticaret sektöründe liderlik pozisyonunda bir iş buldu ve görünüşe göre ya benden hoşlanıyordu ya da daha yüksek bir şey istiyordu ama kısa etekleri, çorapları ve açık flörtleri biraz yorucuydu... her gün ofisime geldi, masanın kenarına tırmandı ve bacak bacak üstüne atarak beni baştan çıkardı... o zamanlar iş yerinde entrika veya herhangi bir ilişki başlatmayacağıma dair prensiplerim vardı...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- ilovebiboys
-
- Orgazm!
Eh, doğrudan masamda değil, özellikle de masamda masanın yanındaki komodin) ve o sırada sadece bir pozisyondaydım ve kısmen hoşuma gittiSibiryak89: ↑27 Dec 2023, 17:51 Bu nasıl bir özgürlüktür? Keşke bir astım yanıma gelip masama otursa bu benim son iş günüm olurdu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 5 months
Patron eşimi taciz etti ve el yordamıyla taciz etti, o da bana şikayet etti, Gestapo kıskanırdı o zamandan bu yana 20 yıl geçti, patron hala kekeliyor ve ailemizi atlıyor.
- These users thanked the author Andrey57115 for the post (total 3):
- alexey.bro, Sibiryak89, Fargal94
-
- Orgazm!
Andrey57115,
Karısı onu bağladı görüş alanında mısın?)
Karısı onu bağladı görüş alanında mısın?)
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 5 months
Karısı korkudan hoşlanmıyor 
54 saniye sonra gönderildi:

54 saniye sonra gönderildi:
sadece bir kayış için birbirimize ve bir arkadaşa ihtiyacımız var :shamp :
- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
Benim düşünceme göre, eğer bir kız işyerinde, meslektaşları ya da amirleri tarafından tacize uğrarsa... o zaman birçok açıdan suçlu odur... Tekrar açıklığa kavuşturacağım... her konuda değil... ama yine de...
Bir kızın bununla hiçbir ilgisinin olmadığı ve hiçbir şeyin ona bağlı olmadığı durumlar olduğunu anlıyorum.... ancak çoğu zaman insanların onu taciz etmelerinin nedenini kendisi veriyor...
Yıkanacak çok şeyin olmasının nedenleri ve sebepleri olabilir ve muhtemelen her biri veya herkes artık bir meslektaşının cinsel olarak peşinden koşmaya başlamasının kendi nedenini yazacaktır...
Görünüş de olabilir... kızın işe giderken giydiği kıyafetlerden başlayıp yüzündeki makyaja kadar.... Sebeplerden biri de bu mesela benim...
İşe "resmi olarak gelen bir çalışan" "...örneğin, resmi bir pantolon takımıyla, işe mini ve yüksek topuklu ayakkabılarla gelen meslektaşlar o kadar ilgi çekici olmayabilir...
Birçok şey kızın davranışına bağlıdır. .. Mesela bir arkadaşım tanıyorum... diyelim ki bütün yıl çalıştı ve hiç sorun yaşamadı, bilmiyordum... ve sonra bir Yeni Yıl kurumsal partisine gittim... ve kahretsin... Bütün yılbaşı tatillerinden sonra işe döndüğümde herkesin ilgi odağı oldum...
İşte soru farklı... patronun böyle davranmaya hakkı var mı? ona güvenen çalışanlara karşı bu şekilde davranıyor, özellikle de kızsa... ve evli ya da bekar olması bile önemli değil...
Bir kızın bununla hiçbir ilgisinin olmadığı ve hiçbir şeyin ona bağlı olmadığı durumlar olduğunu anlıyorum.... ancak çoğu zaman insanların onu taciz etmelerinin nedenini kendisi veriyor...
Yıkanacak çok şeyin olmasının nedenleri ve sebepleri olabilir ve muhtemelen her biri veya herkes artık bir meslektaşının cinsel olarak peşinden koşmaya başlamasının kendi nedenini yazacaktır...
Görünüş de olabilir... kızın işe giderken giydiği kıyafetlerden başlayıp yüzündeki makyaja kadar.... Sebeplerden biri de bu mesela benim...
İşe "resmi olarak gelen bir çalışan" "...örneğin, resmi bir pantolon takımıyla, işe mini ve yüksek topuklu ayakkabılarla gelen meslektaşlar o kadar ilgi çekici olmayabilir...
Birçok şey kızın davranışına bağlıdır. .. Mesela bir arkadaşım tanıyorum... diyelim ki bütün yıl çalıştı ve hiç sorun yaşamadı, bilmiyordum... ve sonra bir Yeni Yıl kurumsal partisine gittim... ve kahretsin... Bütün yılbaşı tatillerinden sonra işe döndüğümde herkesin ilgi odağı oldum...
İşte soru farklı... patronun böyle davranmaya hakkı var mı? ona güvenen çalışanlara karşı bu şekilde davranıyor, özellikle de kızsa... ve evli ya da bekar olması bile önemli değil...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Nataşa44
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
Bir kızın hiçbir şeyden suçlu olmadığı ve bir sebep belirtmediği birçok durum biliyorum - ben de verdim bir zamanlar böyle bir durumda değildim, özellikle eski nesil ellerini bırakmaktan suçlu: belime gelişigüzel sarılmak, elimi okşamak, saçımı kulağımın arkasına sıkıştırmak - bunların hepsi benim samimi bölgem, içinde hiçbir şey yok yabancılara yer
ve bazılarına bu zararsız bir dokunuş gibi görünecek, bazıları ise beni abartılı olmakla suçlayacak, ama hayır - aslında bu, saldırganın sularını test ediyor, eğer bu aşamada onu yerine koymazsanız, o zaman - dahası, el artık belde olmayacak, daha aşağıda olacak ve er ya da geç daha sonra kıçıma kadar inecek
yay- yaşasın, kurbanı suçlamak iyi değilNatali_Natali: ↑27 Dec 2023, 18:56 benim fikrim şu ki, eğer bir kız iş yerinde meslektaşları veya amirleri tarafından tacize uğrarsa... o zaman birçok açıdan suçlu

Bir kızın hiçbir şeyden suçlu olmadığı ve bir sebep belirtmediği birçok durum biliyorum - ben de verdim bir zamanlar böyle bir durumda değildim, özellikle eski nesil ellerini bırakmaktan suçlu: belime gelişigüzel sarılmak, elimi okşamak, saçımı kulağımın arkasına sıkıştırmak - bunların hepsi benim samimi bölgem, içinde hiçbir şey yok yabancılara yer

- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Devam etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 88 Replies
- 1186 Views
-
Last post by VitalyMeth