Sadece inşa etmeleri gerekecek yetimhaneler ve bir sürü reddedici varsvetlana.kudriy: ↑15 Nov 2023, 18:30Hiçbir şey için aramıyorum, sadece ifade ediyorum benim görüşüm ve bundan daha fazlası değil, ancak Rusya’daki yeni gerçeklere ve Kuzey Askeri Bölgeyi de hesaba katarak bir bütün olarak duruma bakarsanız, genel olarak rıza yaşının 16 yaşından itibaren yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. yaşlı, ama 14 yaşından itibaren, birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi, 14 yaşından itibaren de evlilik, eğer bir kız hamileyse ve doğum yapmak istiyorsa ve bir erkek onunla evlenmek istiyorsa, bir erkek 16 yaşına gelmişse, sanırım bu bir şans verecektir. ülkeye çok şey var, birincisi, doğum oranı en azından biraz artacak, ikincisi, 16 yaşında bir erkek, ailesinin geçimini sağlamak için herhangi bir fiziksel işte çalışabilir ve kambur, kambur değil. Benim düşüncem, Rusya’nın doğum oranını artırmak için tüm koşulları yaratması gerektiği ve bunun için de doğum oranı üzerindeki kısıtlamaların mümkün olduğu kadar kaldırılması gerektiği yönünde. Ve en önemlisi kürtajı tamamen yasaklamamız gerekiyor! Çocuk sahibi olmaya hazır değiliz, prezervatif ve başka yöntemler var, hamile kalırsanız doğum yapmaya hazır olun.
İnsanlığın büyük hatası
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Re: İnsanlığın büyük hatası
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kardeşim ve ayrıca yazdıklarımı fark ettim, evet Sadece ben başlatmadım. Herkesin Rusya Federasyonu Başkanına karşı kendi tutumu vardır ve siyaset olmasaydı ne lehine ne de aleyhine ondan bahsetmeye gerek kalmaz. Siyasetin dışında ise söz yok. Mesajda başkandan bahsedildiğine göre bir tartışma beklenebilir. Ve başkan evlilikten en az iki kez bahsetti, iki yüzlü olmayın
1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Muhalefetin ve Ukrayna’nın kamuya açık sayfalarını okumayı bırakın.Ksenofont: ↑15 Nov 2023, 19:59 me öneri Başkan olarak olası görev süresini kırk yılla sınırlandırın. Sizi temin ederim ki o zaman doğum oranı açısından her şey yolunda olacaktır ve olacaktır.
Bu korkuluk savaşta zaten baba olabilecek 200.000 Rus’u öldürdü. Ve şimdi kadınlarımız suç teşkil eden kürtajlardan ölerek bunun sorumluluğunu üstlenecek.
Efendisi için ölecek biri olsun diye doğum yapma ilkesi, lideri bu gulyabani olan koyunların ilkesidir. Rus toprağı!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Röportajın neredeyse tamamı emredilmiş gibi görünse de Vedunov’u ve eğitimini sonuna kadar izledim. Belki de emredilmişti ve sonunda dayanamadı ve gerçekte ne düşündüğünü söyledi.Kardeş: ↑15 Nov 2023, 18:04 Arkadaşlar,
Bu röportaj neden forumdan geçti?
Vedunova’nın "insanlığın en büyük hatası, kadınların eğitim alma ihtimali" hakkındaki görüşünü kim izledi, kim ne düşündü? "?
https://www.yapfiles. ru/show/3028235 /60 ... d.mp4.html
nRöportajın tamamı YouTube’da
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Ksenofon, ESKİ DOST
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
4 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 23 saniye sonra gönderildi: n
:evet : :iyi:svetlana.kudriy: ↑15 Nov 2023, 18:30 Rusya doğum oranını artırmak için tüm koşulları yaratmalı ve bunu yapabilmek için mümkün olduğunca çok sayıda kısıtlamayı kaldırmak gerekiyor
4 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
İhtiyacın olan şey bu yapacaksınız, ancak yakında doğum yapamayacaksınız, bazıları "Wagner" de ve genellikle önde normal adamlar ve geri kalanı sadece Çeçenlerin Rusya Kahramanları ile ödüllendirilmesini ve Rusları insan olarak görmemelerini izliyor. hiç....
4 dakika 23 saniye sonra gönderildi: n
Ebeveynler normalse, o zaman beklenti normal. Bir arkadaşım 15 yaşında doğum yaptı, şimdi 37 yaşında o zaten büyükanne ve kocasıyla her şey yolunda, 2 küçük oğulları daha var. Ama 37 yaşında sadece ilk çocuklarını düşünenler, sonra da Sihirbaz gibi moralleri bozuk ve zayıf insanlar yetiştirenler...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊:15 Nov 2023, 19:05 iyi ihtimal, neşeli?
-
- Nirvana’dayım
))) Neye sahip olduğumuzu ve nasıl olduğunu nasıl bilebilirsin?Vadim77: ↑15 Nov 2023, 20:20:evet: :iyi:svetlana.kudriy: ↑15 Nov 2023, 18:30 Rusya’nın doğum oranını artırmak için tüm koşulları yaratması gerekiyor ve bunu yapmak için mümkün olduğunca çok sayıda kısıtlamayı kaldırmak gerekiyor
4 dakika 55 saniye sonra gönderildi:Yapmanız gereken şey bu, ancak çok geçmeden doğuracak kimse kalmayacak - "Wagner"de normal adamlar ve çoğu zaman cephede, geri kalanlar ise sadece Çeçenlerin Rusya Kahramanları ile ödüllendirilmesini izliyorlar. Rusları kesinlikle insan olarak görmeyin....
-
- Sürtünmeler

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Geçen yıl iş için 4 ay Rusya’da kaldım ve kendi adıma güzel bir hayat gördüm.
Ve LGBT olanlar da siz de onlardan mısınız? onlardan mı? Rusya’nın herhangi bir bölgesinde kucaklaşmalarla karşılanacaksınız

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Hiç sahip olmadım Uzun süre farklı ülkelerde yaşayan ve çalışan insanlarla iletişim kurma fırsatı, özellikle de aileler uluslararası ise ve akrabalar da farklı ülkelerde yaşıyorsa?

Geçen yıl iş için 4 ay Rusya’da kaldım ve kendi adıma güzel bir hayat gördüm.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Vadim77, um.. neden 15’te değilse tam olarak , sonra 37 yaşında
aramızda başka yaşlar yok mu?..

-
- Nirvana’dayım
Buradaki yaşamı bilmek için burada yaşamalısınız.Vadim77: ↑15 Nov 2023, 20:30Ve ayrıca LGBT, sen de onlardan biri misin? Rusya’nın herhangi bir bölgesinde kucaklaşmalarla karşılanacaksınıztüm pedofililerin Avrupa’da defolup gitmesine ve Rusya’da yaşayanların çok kötü zamanlar geçirmesine izin verin
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:Hiç sahip olmadım Uzun süre farklı ülkelerde yaşayan ve çalışan insanlarla iletişim kurma fırsatı, özellikle de aileler uluslararası ise ve akrabalar da farklı ülkelerde yaşıyorsa?![]()
Geçen yıl iş nedeniyle Rusya’da 4 ay kaldım ve kendime güzel bir hayat gördüm.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, ESKİ DOST
-
- Sürtünmeler
Bu ne tür bir cinsiyete bağlı; eğer istediğiniz gibi erkeklerle seks yapıyorsanız, o zaman süt keçisi kadar iyidirler :evet:
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca bana da tuhaf gelen bir kadının profesörlük diploması eğitime aykırıdır ve kadınların kendi hayatlarını ve bedenlerini kontrol etme haklarını reddetmektedir.Strecoza: ↑15 Nov 2023, 20:12Röportajın neredeyse tamamı emredilmiş gibi görünmesine rağmen Vedunov’u ve eğitimini sonuna kadar izledim. Belki de emredilmişti ama sonunda dayanamadı ve gerçekte ne düşündüğünü söyledi.Arkadaşlar,
Bu röportaj neden forumdan geçti?
Kim izledi, kim Vedunova’nın "insanlığın en büyük hatası - kadınların olasılığı" hakkındaki görüşünü kim düşündü? eğitim alıyor" ?
https:// www.yapfiles.ru /show/3028235/60 ... d.mp4.html
YouTube’daki röportajın tamamı
-
- Sürtünmeler
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Nasıl "sahip olduğunuzu" nasıl bileceğim? "Yaşla birlikte. Sadece deneyimlerime dayanarak rakamlar verdim.
Uzun yıllar Rusya’da yaşadığımı ve Rusya’ya başladığımı hayal edin. SSCB, böylece ilk elden biliyorum.Buradaki yaşamı bilmek için burada yaşamalısınız.
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
Bu pek olası değil, Manucharov pek çok farklı insanı davet ediyor ama neredeyse hepsi ilginç. Sırada fark edilmedi ve AP’deki aptallarımız için bu tür videolar çok karmaşık.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 1 month
Referans olarak: - Avrupa’da pedofiliye karşı yasalar çok daha katı! Ve 13 Avrupa ülkesinde rıza yaşının (tam olarak hatırlamıyorum) 14 olmasına rağmen, bir uyarı ile bu yalnızca küçükler arasındaki yakın ilişkiler için geçerlidir.Büyücü: ↑15 Nov 2023, 18:55o yüzden seni kıçından sikeyim, neden Rusya’da unuttun mu? Avrupa’da pedofililer sizi gördüklerine sevinecekler.svetlana.kudriy: ↑15 Nov 2023, 18:50 O halde söyleyin bana neden Avrupa’da, birçok ülkede reşit olma yaşı 14’tür? Herkes Vikipedi’de ülke istatistiklerine bakabilir. Muhtemelen reşit olma yaşları doğum oranını ve nüfusu artıracak kadar yüksek, yani mesele sadece her şeye sahip olmaları değil
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
- Kardeş, Vadim77
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
umursamıyor, tam olarak bakın, her şeyi anlayacaksınız◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Nov 2023, 20:35 it ayrıca profesörlük derecesine sahip bir kadının eğitime karşı olması ve kadınları hayatlarını ve bedenlerini yönetme hakkından mahrum bırakması da bana tuhaf geldi. n
Yerel hayalperestlerin yarısı yazıları ve resimleriyle karıştırılarak uzun zaman önce oradaydıMongoose: ↑15 Nov 2023, 20:40 Avrupa’nın pedofiliye karşı çok daha katı yasaları var!
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Firavun faresi, Vadim77
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 1 month
Benim hatam!!! büyücü’ye Avrupa’da sübyancılar mutlu olacak cümlesine cevap veren bendim! (Kulağa şöyle bir şey geldi: Burada mahvolduk ama orada pedofili gelişiyor)Kardeş: ↑15 Nov 2023, 20:43umursamıyor, tam olarak bakın, her şeyi anlayacaksınız◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Nov 2023, 20:35 Ayrıca, profesörlük derecesine sahip bir kadının eğitime karşı olmasını ve kadınları kendi hayatlarını yönetme hakkından mahrum bırakmasını da garip buldum. bedenler.
-
- Nirvana’dayım
Rusya Federasyonu’ndaki evliliklerin %80’i boşanmayla sonuçlanıyor, sizce gençler arasındaki evlilik ne kadar sürer?.. eğer sonuçlanmışsa.
20-30 yaşlarında doğum yapmak normaldir ama 15 yaşında değil - çocukları çocuk doğurmaya zorlamak bir tür deliliktir!.. neredeyse aynı yaştayım ve neden bahsettiğimi biliyorum..
Onları öyle bir güvenle sundunuz ki, sanki bu herkes için ve her zaman böyle olmalıymış gibi! Hayatınızdan sadece bir örnek yazdınız!.. istatistik gibi mi duruyor bu?..
Rusya Federasyonu’ndaki evliliklerin %80’i boşanmayla sonuçlanıyor, sizce gençler arasındaki evlilik ne kadar sürer?.. eğer sonuçlanmışsa.
20-30 yaşlarında doğum yapmak normaldir ama 15 yaşında değil - çocukları çocuk doğurmaya zorlamak bir tür deliliktir!.. neredeyse aynı yaştayım ve neden bahsettiğimi biliyorum..
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
Mongoose, onunla tartışmanın bir anlamı yok, o başa takılan bir TV beyni var

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years 1 month
Rıza yaşına kesinlikle katılıyorum. Bunu yeniden düşünmenin zamanı geldi. Ancak "zorla doğum" konusunda bu doğru değil. Çocuğa ihtiyaç yoksa ona karşı tutum uygun olacaktır. Bu nedenle evsizleri ve potansiyel suçluları mı üreteceğiz? Doğum oranının artması için devletin vatandaşlarına karşı tavrını tamamen yeniden gözden geçirmesi ve bunun için öncelikle sosyo-ekonomik olmak üzere uygun koşulları yaratması gerekiyor.
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
Ve bunu size söyledim çünkü örneğin ülkemizde doğum hastanelerindeki annelerin çoğunluğu (çingene/Müslüman değillerse) 35 yaşın üzerinde ve çoğu zaman ilk çocuk sahibi oluyorlar, dolayısıyla çocuk kitlesi de artıyor. "özel ihtiyaçları olan" ve diğer şeyler.. ..
Fakat genç annelerin harika, TAMAMEN sağlıklı çocukları vardır ve bu bir göstergedir.
Önceden 13-14 yaşlarında ilk doğum kesinlikle normal sayılıyordu ve şimdikinden çok daha farklı yetenekler vardı.
2 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
İstatistik ve kitlesel katılımla ilgili hiçbir şey söylemedim. Az önce yakın arkadaşlarımın gerçek bir vakasını anlattım. 17 yaşında doğum yapmanın başka örnekleri de var ve her şey yolunda.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Nov 2023, 20:49 hayatımdan sadece bir örnek!.. bu istatistik gibi mi görünüyor?..
Ve bunu size söyledim çünkü örneğin ülkemizde doğum hastanelerindeki annelerin çoğunluğu (çingene/Müslüman değillerse) 35 yaşın üzerinde ve çoğu zaman ilk çocuk sahibi oluyorlar, dolayısıyla çocuk kitlesi de artıyor. "özel ihtiyaçları olan" ve diğer şeyler.. ..
Fakat genç annelerin harika, TAMAMEN sağlıklı çocukları vardır ve bu bir göstergedir.
Önceden 13-14 yaşlarında ilk doğum kesinlikle normal sayılıyordu ve şimdikinden çok daha farklı yetenekler vardı.
2 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Evet, Rusya’da, internet sitelerine ve kurumlardan gelen yanıtlara göre, evlat edinmek isteyen çok sayıda insan var, biz de birkaç yıl önce bir talepte bulunduk, böylece zengin, çocuksuz aileleri mutlu edebilirsiniz ve hiçbir şey yaratmayabilirsiniz.Womanslave: ↑15 Nov 2023, 21:01 evsizlik yaratacağız
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
Bazı ülkelerde, daha önce tam olarak emin değilim, şimdi ise reşit olma yaşı yerine bir kavram vardı - ergenliğe ulaşmak. Yani, ikincil cinsel özellikler vardır ve vücut gebe kalmaya hazırdır - artık çocuk değildir ve kiminle ve ne zaman seks yapacağına kendisi karar verme hakkına sahiptir. Ve bu daha mantıklı, çünkü bazı insanların göğüsleri ve amları 12 yaşında zaten büyümüş ve duvara tırmansanız bile hormonları yükseliyor, diğerlerinin ise 15 yaşında bile kafalarında tahtalar ve oyuncak bebekler var.Womanslave: ↑15 Nov 2023, 21:01 Reşit olma yaşına kesinlikle katılıyorum. Bunu yeniden düşünmenin tam zamanı.
-
- Nirvana’dayım
Söylediği tek doğru şey, az eğitimli olanı yönetmenin daha kolay olduğuydu. Yarı-yoksul insanları yönetmek de kolaydır. Çoğumuz maaş çekinden maaş çekine kadar yaşıyoruz. Hastaları yönetmek kolaydır ve güçsüzdür. Her şey bizi kontrol etmeyi kolaylaştırmak için yapılıyor ve bizim yok olmamızı umursamıyorlar. Göçmen getirecekler ve hamamböceği gibi üreyecekler.
Bu bir emir olmasa bile bize yukarıdan dayatmaya çalıştıkları düşünceyi yine de destekledi. Bakın, eskiden kötü yaşadıklarını ama yine de doğum yaptıklarını söylüyor. Daha önce insanlar yeryüzünde yaşıyordu. Ne kadar çok çocuk varsa, o kadar çok toprak ekilecek ve o kadar çok hayvan yetiştirilecek. Açlıktan ölmezler. Ve şimdi genç bir aile, 30 yıllık ipotek ile tek odalı bir daire satın alacak, bunun karşılığında gelirinin yarısını ödeyecek ve doğum yapacak hiçbir yerleri ve yetiştirecek hiçbir şeyleri yok. Çocuklar pahalı bir zevktir.
Söylediği tek doğru şey, az eğitimli olanı yönetmenin daha kolay olduğuydu. Yarı-yoksul insanları yönetmek de kolaydır. Çoğumuz maaş çekinden maaş çekine kadar yaşıyoruz. Hastaları yönetmek kolaydır ve güçsüzdür. Her şey bizi kontrol etmeyi kolaylaştırmak için yapılıyor ve bizim yok olmamızı umursamıyorlar. Göçmen getirecekler ve hamamböceği gibi üreyecekler.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, ESKİ DOST
-
- Sürtünmeler
Ancak bu tartışılabilir, çünkü gerçekten gelişmiş ve güçlü sosyal desteğe sahip ülkelerde (Almanya’yı bile almıyorum, çünkü burada her şey gözlerimizin önünde çöküyor) doğum oranı hâlâ felaket derecede düşük ve gezegendeki en fakir ülkeler hamamböceği gibi çoğalıyor.

-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
Peki o ne konuda yanılıyor?Strecoza: ↑15 Nov 2023, 21:24Bu bir emir olmasa bile bize yukarıdan dayatmaya çalıştıkları düşüncesini yine de destekledi . Bakın, eskiden kötü yaşadıklarını ama yine de doğum yaptıklarını söylüyor. Daha önce insanlar yeryüzünde yaşıyordu. Ne kadar çok çocuk varsa, o kadar çok toprak ekilecek ve o kadar çok hayvan yetiştirilecek. Açlıktan ölmezler. Ve şimdi genç bir aile, 30 yıllık ipotek ile tek odalı bir daire satın alacak, bunun karşılığında gelirinin yarısını ödeyecek ve doğum yapacak hiçbir yerleri ve yetiştirecek hiçbir şeyleri yok. Çocuklar pahalı bir zevktir.
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Batı’nın yok olduğunu ve bizim onların yolunda ilerlediğimizi vurguladı. Geleneksel olmayan insanları hatırladım. Ama o bir biyolog, bir bilim doktoru ve insanların geleneksel hale getirilmediğini, doğduğunu biliyor. Peri masalları ve bebekler de bunu etkilemeyecektir. Ve onların uzun ömürlülüğü aktiftir. Ve onlar ölmezler. Ölen yalnızca biziz ve bunun nedeni yetkililerin ürememizle ilgilenmemesi.Kardeş: ↑15 Nov 2023, 21:34Peki o ne konuda yanılıyor?Bu bir emir olmasa bile bize yukarıdan dayatmaya çalıştıkları düşüncesini yine de savundu. Bakın, eskiden kötü yaşadıklarını ama yine de doğum yaptıklarını söylüyor. Daha önce insanlar yeryüzünde yaşıyordu. Ne kadar çok çocuk varsa, o kadar çok toprak ekilecek ve o kadar çok hayvan yetiştirilecek. Açlıktan ölmezler. Ve şimdi genç bir aile, 30 yıllık ipotek ile tek odalı bir daire satın alacak, bunun karşılığında gelirinin yarısını ödeyecek ve doğum yapacak hiçbir yerleri ve yetiştirecek hiçbir şeyleri yok. Çocuklar pahalı bir zevktir.
-
- Sürtünmeler
2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Kendi biseksüelliğiniz, yani erkeklerle de cinsel ilişkiniz hakkındaki beyanlarınıza dayanıyorum. prensip olarak eşcinselliktir, bu eşcinsellik genel yönelimin yalnızca bir parçası olsa da, söylendiği gibi şarkıdaki kelimeleri silemezsiniz.
2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Ama durum böyle değil; 70’lerde [url=viewtopic.php?t=12126] deneyler - ve belirli bir ortamda yetişmek işini yaptı - çocuklar eşcinsel OLDU.Strecoza: ↑15 Nov 2023, 21:39 Gelenekselleşmezler ama doğarlar.
-
- Nirvana’dayım
Kardeş: ↑15 Nov 2023, 20:55[quote=Brother post_id=288687 time=1700070949 user_id=2253]beyin televizyonu var, yalnızca sizin beyin telgrafınız var. Diğer uç nokta ise muhalefettir. Ah kahretsin, her şey berbat, biz zavallı insanlar, kahrolası oligarklar bizi soydular. Hayat boktur, bütün kadınlar fahişedir ve güneş lanet bir fenerdir. Neden seninle tartışıyorsun, mesajları görmezden geliyorsun. Dedikleri gibi, gerçek bir anlaşmazlıkta doğar, ama sizin tarafınızdan değil. Çünkü muhalefet tartışmaya girmekten hoşlanmaz, ikiyüzlülük hakkında yazdığında bile görmezden gelmek anlaşma anlamına gelir. Bok gibi yaşıyorsun, çıplak dolaşıyorsun, kıyafet alacak paran yok. Açlıktan şişmişsin, yiyecek yok ve yağmurda, karda yaşıyorsun. Rusya’da ayıların yanında yaşamak berbat bir şey. En iyi dileklerimle.
2 dakika 6 saniye sonra gönderildi: nBiseksüelim ama biseksüellik bölümündeki konulara göre karar verdiğin açık. Orada neyi unuttun? Bilginiz olsun, ben de kızları severim, bir karım olduğunu, iki çocuğum olduğunu hayal edin.
-
- Sürtünmeler
Eğer "ayılar" kelimesi "Çeçenler" ile değiştirilirse o zaman ifade bu doğru. Çünkü Kadirov’un hukukun üstünde olan halkının yarattığı sirk ve Orta Çağ tam bir zulümdür ve hukukun üstünlüğüne sahip bir devlette bu ölçekte bu kesinlikle imkansızdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 10 months
Röportajdan bahsetmişken, dikkatlice izlediyseniz Vedunova’nın şu soruyu iki kez atladığını fark etmiş olabilirsiniz: Gelişmiş denilen ülkelerde, yüksek yaşam standardına sahip ülkelerde beyaz nüfusun tükenmesinin nedeni nedir? ve fakir ülkelerde nüfus sadece artıyor ve yaşlılıkta destek konusunda saçma sapan konuşmaya başladılar. Röportajın tamamı boyunca, Rusya Federasyonu veya Avrupa’nın yerli nüfusunun yok olmasının ve değiştirilmesinin ana nedenlerini asla belirtmedi. Örneğin, İspanya’dan bir aileyle ilgili aynı hikayede, İspanya’nın prensipte Avrupa’da erkek karşıtı yasaların en fazla olduğu ve doğum oranının en düşük olduğu ülkelerden biri olduğunu söylememişti.
Not: Cinsel rıza yaşının 14’e düşürülmesi demografik sorunu çözmeyecek ancak yeni sorunlar yaratacaktır.
P.P.S. Kadınlarda eğitim düzeyinin artması, karşı cinsle uzun süreli ilişkiler kurmada, aile kurma becerisinde sorunlara yol açmakta, ortalama evlenme yaşının yükselmesine, ilk çocuğun ortalama doğum yaşının yükselmesine ve genel olarak olumsuzluklara yol açmaktadır. demografiyi etkiler.
Not: Cinsel rıza yaşının 14’e düşürülmesi demografik sorunu çözmeyecek ancak yeni sorunlar yaratacaktır.
P.P.S. Kadınlarda eğitim düzeyinin artması, karşı cinsle uzun süreli ilişkiler kurmada, aile kurma becerisinde sorunlara yol açmakta, ortalama evlenme yaşının yükselmesine, ilk çocuğun ortalama doğum yaşının yükselmesine ve genel olarak olumsuzluklara yol açmaktadır. demografiyi etkiler.
-
- Nirvana’dayım
Bu tür deneyler hakkında bir şey okumadım. Linki ver ben okuyayım. Yönelimin doğuştan olduğunu okudum. Solaklık ve sağlaklık gibi ve eğer solak bir çocuğa sağ eliyle yazı yazılması öğretilirse, yine de solak kalacaktır.Vadim77: ↑15 Nov 2023, 21:42 Fakat durum böyle değil; 70’lerdeki deneylerde erkek çocukların eşcinsel çiftler tarafından evlat edinilmesi ve belirli bir ortamda yetiştirilme işini yaptı - çocuklar eşcinsel oldu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
İzlemeyi bırakın Rus televizyonu ve özel Rus telgraf kanallarını okuma! Teletubby olmayın.Büyücü: ↑15 Nov 2023, 20:03 Kardeşim ve şunu da fark ettim yazdım ama başlamadım. Herkesin Rusya Federasyonu Başkanına karşı kendi tutumu vardır ve siyaset olmasaydı ne lehine ne de aleyhine ondan bahsetmeye gerek kalmaz. Siyasetin dışında ise söz yok. Mesajda başkandan bahsedildiğine göre bir tartışma beklenebilir. Ve başkan evlilikten en az iki kez bahsetti, iki yüzlü olmayın
1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:Muhalefetin ve Ukrayna’nın kamuya açık sayfalarını okumayı bırakın.Ksenofont: ↑15 Nov 2023, 19:59 me öneri Başkan olarak olası görev süresini kırk yılla sınırlandırın. Sizi temin ederim ki o zaman doğum oranı açısından her şey yolunda olacaktır ve olacaktır.
Bu korkuluk savaşta zaten baba olabilecek 200.000 Rus’u öldürdü. Ve şimdi kadınlarımız suç teşkil eden kürtajlardan ölerek bunun sorumluluğunu üstlenecek.
Efendisi için ölecek biri olsun diye doğum yapma ilkesi, lideri bu gulyabani olan koyunların ilkesidir. Rus toprağı!
-
- Sürtünmeler
Bu yüzden hapishanelerinizde pedofililerin başına geldiği iddia edilen şeylerle ilgili korku hikayelerini okumak iki kat komik. İki yönelimli erkeklere bazen daha iyi davranılmıyor. Peki "kimin ineği möler....." :evet:
-
- Nirvana’dayım
ölen adamlarımızın numaralarının verildiği kaynağın bağlantısını bana pm olarak gönderin, lütfen
-
Автор темыKardeş
- En güçlü orgazm!
Strecoza, doğuyorlar mı? Her türden LGBT’den mi bahsediyorsunuz?
Doğdular evet, ama sayıları her zaman çok azdı ve büyümedi ve 90’ların başından bu yana LGBT’lerdeki patlayıcı büyüme sayı ve biyolojinin bununla hiçbir ilgisi yoktur, bunun kitle iletişim araçları, popüler kültür vb. sayesinde söylenmesi gerekir. Bir kişinin egosunun ve arzularının ahlaki standartlardan daha önemli olduğuna dair büyük bir propaganda dalgası yarattılar.
Beyaz siyah oldu, siyah da beyaz oldu.
Kimin önerisiyle, hangi amaçla yapıldı bilmiyorum, komplo teorileri işte burada başlıyor. Ancak bunun kendiliğinden ya da doğal olarak gerçekleştiğine inanmıyorum.
Doğdular evet, ama sayıları her zaman çok azdı ve büyümedi ve 90’ların başından bu yana LGBT’lerdeki patlayıcı büyüme sayı ve biyolojinin bununla hiçbir ilgisi yoktur, bunun kitle iletişim araçları, popüler kültür vb. sayesinde söylenmesi gerekir. Bir kişinin egosunun ve arzularının ahlaki standartlardan daha önemli olduğuna dair büyük bir propaganda dalgası yarattılar.
Kimin önerisiyle, hangi amaçla yapıldı bilmiyorum, komplo teorileri işte burada başlıyor. Ancak bunun kendiliğinden ya da doğal olarak gerçekleştiğine inanmıyorum.
-
- Sürtünmeler
Öyle de değil. Solak erkek kardeşim çocukluğundan itibaren yeniden eğitildi ve sağ elini kullanmaya başladı, yalnızca sol eli normal bir sağ elini kullanan kişiden çok daha iyi, ancak genel olarak artık sağ elini kullanıyor. :evet:
-
- Nirvana’dayım
şimdi ahlak ve hukuktan bahsedelim mi? Bi’yi karşılaştırıyorsun, katılıyorum, evet bu norm değil ama kime zarar veriyor ve gerçekten çocuğa karşı bir suç mu? Bu karşılaştırmaya eşdeğer mi? Yoksa pedofiliden mi yanasınız? Hapishanelere ve bis’e gelince, evet öyle ama bir seçimleri var. Pedofililerin bölgede başka seçeneği yok ve orada hayatta kalmaları iyi bir şey. Onları orada kırıyorlar, bu zaten sağlık için bir eksi ve sonra giderek daha fazlası.
-
- Nirvana’dayım
Bir makalemiz vardı ve kendilerini heteroseksüel olarak gizlediler. Aileleri vardı. AIDS’i Rusya’ya getirdiler ve yaydılar. Çünkü erkekler hamile kalmıyor ve bu nedenle koruma kullanmıyor. Sonra da karılarına bulaştırdılar.Kardeş: ↑15 Nov 2023, 21:52 Strecoza, doğuyorlar mı? Her türden LGBT’den mi bahsediyorsunuz?
Kimin önerisiyle, hangi amaçla yapıldı bilmiyorum, komplo teorileri işte burada başlıyor. Ancak bunun kendiliğinden veya doğal olarak gerçekleştiğine inanmıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 76 Replies
- 3994 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 4 Replies