İlk evlilik bir prova mı?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İlk evlilik prova mı?

Unread post by Kral Kuş »

Cinsel bağımlılık nedeniyle neredeyse birkaç kez evleniyordum. Evet, ordudan sonra bile. İşte beni sanki tek başına götüren de bu oldu. Doğru, iki üç kadın benden nefret ediyordu ama ne yaparsın... Onlardan biriyle evlenseydim, mutlaka boşanma ve nafaka olurdu. Bu yüzden geç evlendim ama sakin kafalı, temiz ellerle. Bir kez ve herkes için.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

BeachBunny: 11 Nov 2023, 01:31
Çabalamamız gerektiğini yazdım mı? Öyle görünmüyor.
Sadece iki kişi birbiriyle hafif bir askeri çatışma ortamında yaşıyorsa, kendilerini bir kafesteymiş gibi hissederler ve skandallar rutin hale gelir - BÖYLE BİR DURUMDA, birbirlerine tekrar kişisel mutluluk bulma şansı verirler mi?
Peki eşlerden biri döverse, dalga geçerse, hayatı cehenneme çevirirse?
Ve eğer çekim ortadan kalkarsa, o da gider hepsi?
İlk probleminiz bu tür düşünmede ve özellikle de ilişkileri ve aileyi yok etmek için nedenler ve gerekçeler aramanız gerçeğinde, onu kaydetmenin yollarını ve seçeneklerini aramıyorum. Çoğu insan, ilk başta, nasıl ve neden evlendiklerini anlaşılmaz bir şekilde, sonra en ufak bir sorunla, en az direnç yolunu izlemeye - her şeyden vazgeçmeye ve "yeniden başlamaya" hazırdır ve tarih büyük ölçüde tekerrür edecektir. olasılık.

n"Ve eğer çekicilik kaybolursa, eh, kaybolur, işte bu kadar mı?" Aileyi mahvetmenizin ve ilişkiyi bitirmenizin nedeni bu mu?) Bu sadece komik) Er ya da geç geçecek bir hormonal aşk üzerine bir ilişki kurarsanız ve bu, ailenizi yok etmenizin bir nedeniyse, o zaman prensip olarak bu aileye ihtiyacınız yoktur, tehlikeye atarsınız veya hayatınızı, sizi karısı olarak alacak adamın hayatını mahvedersiniz ve çocuklarınız varsa onların hayatını tehlikeye atarsınız. n
boşanma bir aileyi yok edin... Bir aile, yıllarca süren yanlış anlama, ilgisizlik ve ihanet yüzünden yok olur ve boşanma bu hapishaneden kurtuluştur.
Mongoose teorisyenler ve uygulayıcılar hakkında size doğru bir şekilde yazdı, en az bir kez evlenin ve sonra bu konuya geri dön... tüm muhakemeleriniz kişisel deneyim olmadan geçerlidir))
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 11 Nov 2023, 06:17, edited 2 times in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Zorba Carrie, Firavun faresi, Gudgeon
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by 1971 yılı »

30 yıllık evliliğin elbette iyileri de kötüleri de oldu ama son 7 yıldır şeker buketi dönemi geri döndü ve devam ediyor. :cat2:
These users thanked the author 1971 yılı for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Firavun faresi
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Watchman: 11 Nov 2023, 01:00
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 10 Nov 2023, 23:39 boşanmalar farklıdır.. bazen birinin hayatını, hatta birkaç kişinin hayatını kurtarır.
ve bazen birkaç kişinin ölümü de oluyor
bu sana da oldu mu?.. söyle bana?
Genel olarak özetlemek gerekirse, ilk evliliklerin sona ermesinin nedeninin havailik ve kişisel çıkar olduğu ortaya çıkıyor.
Genel olarak ben sadece havailiği düşünüyordum ama sen kişisel çıkarı da önerdin. İyi.
Siz erkeklerin neden boşanmayı bu kadar kolay kınamaya başladığınızı anlamıyorum - kendimi o efsanevi parti toplantısındaymışım gibi hissettim))) İlginç bir deneyim.
Bunlar Orta Çağ’ın yankıları.. Boşanmanın imkansız olduğu zamanlar, aslında öyleydi: “ve bizi yalnızca ölüm ayıracak.”.. ama bence çılgınlık daha sık ve çok daha erken o zamanlar bizi ayırmıştı, çünkü artık sevmediğin, saygı duymadığın, hatta nefret ettiğin biriyle yaşamaya kendini zorlamak mümkün değil... delirmek daha kolay.
Gerçek şu ki boşanma erkekleri tetikliyor, çünkü çoğu boşandıktan sonra nafaka ödemek zorunda kalıyor ve bu yüreklere bir darbe.. ve bu çocuklar için para gibi *x) zorlamak daha kolay ruh eşinizi uzun yıllar dayanıp acı çekmekten, onu tüm gücünüzle kendinize bağlamaktan, nafaka ödeyip yeni bir hayat arkadaşı aramaktan..
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 11 Nov 2023, 07:15, edited 3 times in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Zorba Carrie, Ksenofon
Alexey 997
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 265

Unread post by Alexey 997 »

Evlilik her gün zor bir iştir. Kural olarak, başlangıçta seven iki kişinin katıldığı. Burada sadece birbirimizi SEVMEKle kalmayıp aynı zamanda duymalı ve saygı duymalıyız. Ve sonra çok çok uzun bir süre boyunca şeker buketi dönemleriniz olacak.
These users thanked the author Alexey 997 for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Gudgeon
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by vesaire »

Mongoose: 10 Nov 2023, 23:02 Bir yıla kadar bu aşktır!
Bir yıla kadar bu daha çok aşktır). Aşk zamanla gelebilir.
These users thanked the author vesaire for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Yazık . Umarım her şey yolunda gider! :göz kırp:
These users thanked the author Gudgeon for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Her şeyi 5 kez prova edebilirsiniz ve performansın kendisine bile gelemezsiniz ya da herkesin kıskanması için tekerleklerden oynayabilirsiniz. Doğaçlama bazen duygu ve uygun düzenlemeden bile daha iyidir.
These users thanked the author Beluga for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

grekko10: 11 Nov 2023, 01:21 Yani SSCB’de boşanma uzun ve zorlu bir süreçti.
Bu nedenle evliliği biraz daha ciddiye aldılar, ama artık evet,
evlenmek Ekmek almak için dışarı çıkmayı sevmiyorum - boşandım
Ayrıca böyle bir evliliğin manasını da göremiyorum. Birbirimizi birkaç aydır tanıyoruz, hormonal coşkuya kaydolduk, birbirimizi gerçekten tanımıyoruz ve nasıl yaşayacağımız hakkında hiçbir fikrimiz yok. Ve sonra
İlk evlilik bir provadır
Hem komik hem de üzücü.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gudgeon: 11 Nov 2023, 11:57 Ayrıca böyle bir evliliğin manasını da göremiyorum. Birbirimizi birkaç aydır tanıyoruz, hormonal coşkuya kaydolduk, birbirimizi gerçekten tanımıyoruz ve nasıl yaşayacağımız hakkında hiçbir fikrimiz yok. Ve sonra
İlk evlilik bir provadır
Hem komik hem de üzücü.
neden bir günlük veya bir aylık evliliklerden bahsediyoruz? Starttopic’te öyle bir şey yok gibi görünüyor.. Holigan, deneyimi hakkında konuşmak istiyor.. ve bu herkes için çok farklı.. Evliliğim mesela 15 yıl sürdü,
it pek mümkün değil bir gün aranmak istense bile.. ve o da ani oldu, buna hiçbir şey diyemezsin, çok iyi düşünülmüş bir karardı, o zamanlar bize öyle geliyordu, 1 yıl çıktık, yaşadık 1 yıl birlikteydik, alıştık ve sonra evlendik. Öyle oluyor ki insanlar birbirlerine yabancılaşıyorlar... biz sadece insanız, tanrı değiliz ve hata yapma hakkımız var.
Ksenofon, Alexey 997
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 00:05
Gudgeon: 10 Nov 2023, 23:54 Offtopic:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, eğer bu bir sır değilse, kişisel hayatınız gelişti mi? Birini bulduğunuzu hatırlıyor musunuz, işe yaradı mı? Bencilce sebepler sormuyorum, sadece her şeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum.
hayır, işe yaramadı
Çok yazık ama her şey kesinlikle yoluna girecek!
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94, Beluga
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Orientation: biseksüel

Unread post by Büyücü »

Benim fikrim hemen evlenmeye gerek yok. Medeni bir evlilik içinde yaşamalıyız, hiçbir zorunluluk yok. Böylece birbirlerine alıştılar, günlük hayattan kurtuldular ve sonra evliliği düşünebilirsiniz.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 12:11 neden bir günlük veya bir aylık evliliklerden bahsediyoruz?
Kirpisi de biliyor ki, konuşma böyle gelişti. Durumu bu şekilde tersine çeviren ben değilim :pardon: Ama konuyu aktaran kişi:
ilk evliliklerin çoğu er ya da geç dağılır Daha sonra. Ve er ya da geç
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 12:11 insanlar nasıl oluyor da bir süreliğine yabancı oluyorlar arkadaşım
Elbette olur. Ve öyle olur ki, biri ilk aşamada takılıp kalır ve ikincisi daha da ileri gider. Daha önce aynıydılar, sonra biri değişti. Ve birbirlerine uymamaya başladılar. Bu nedenle birlikte büyümemiz ve gelişmemiz gerekiyor. Ancak tüm bunlar, ilk evliliğin er ya da geç, hatta "çok daha erken" dağılacağı anlamına gelmiyor. İşte herhangi birinin onu nasıl inşa edebildiği / koruyabildiği. Peki, yıldızlar nasıl hizalandı? Bazen çok az şey bize bağlıdır.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Kocamla yedi yıl yaşadık ve sonra boşandık. Pişman olduğum tek şey ondan daha önce boşanmamış olmamdır. Kişisel görüşüme göre her şeyin nasıl sonuçlanacağını önceden tahmin etmek çok zor, hatta imkansızdır. Annem ve babam 30 yıldır, büyükannem ve büyükbabam ise 50 yıldır birlikteler.
These users thanked the author Venüs for the post (total 7):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Firavun faresi, Zorba Carrie, Gudgeon, Alexey 997, Fargal94, ESKİ DOST
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gudgeon, bence yıldızlar sadece değil Üstelik , her şey çiftteki insanlara bağlıdır, her şey onların elindedir, sadece birlikte denemelisiniz, sadece bir kişi değil... ve eşinizi dinlemelisiniz... çoğu zaman her şeyi anlaşılır bir şekilde konuşur dilini, başına gelen her şeyi, ne hissettiğini ve neden hissettiğini ama bir sebepten dolayı diğeri dinlemeyi reddediyor :`((
Venüs, Zorba Carrie
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

Strecoza: 11 Nov 2023, 12:22 Kocamla yedi yıl yaşadık ve sonra boşandık.
en başından beri neredeyse onunla yaşamadığınızı ve onunla yaşayabileceğinizi yazmıştınız. içki içme davranışının bir alkoliğe dönüşme sürecini gözlemlememek
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

uran: 11 Nov 2023, 12:26
Kocamla yedi yıl yaşadık ve sonra boşandık.
aslında onunla birlikte yaşamadığınızı yazmıştınız. en başından beri alkolik olma sürecini gözlemleyemedim.
Evet, başlangıçta aslında farklı şehirlerde yaşıyorduk.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Zorba Carrie, ESKİ DOST
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 12:24 Tek bir kişiyle değil, birlikte denemelisiniz..
Evlilik sadece birinin denediği - mahkumdur. Veya tek eş için çürümeye veya sefil bir köle varlığına.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 12:24 ancak bazı nedenlerden dolayı diğeri dinlemeyi reddediyor :`((
Karşılıklı hakaretler, bencillik, gurur, sitemler... vs. Bunlardan herhangi biri seni duyma yeteneğinden yoksun bırakıyor. Hiçbir şey duymuyorum. Bazen bu çok zordur.
Last edited by Gudgeon on 11 Nov 2023, 12:44, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Gudgeon: 11 Nov 2023, 12:34 Önemli olan kendinize meydan okumak ve kendinizi dinlemeye ve düşünmeye zorlamaktır. Bazen çok zordur.
Sadece zor değil, aynı zamanda bazen imkansızdır. Daha etkili olan başka bir yol ise kendinizi dinlemek ama iyi dinlemektir. Bu öfke - neden bu, gerçekte neyle ilgili? Şimdi ne istiyorum, neden öfkeliyim, neyim eksik? Yardımcı oldu, doğrulandı. İstenmeyen tavsiyem için özür dilerim.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Gudgeon, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 12:42 kendinizi dinlemek daha etkilidir, ancak dinlemek de iyidir
Sorun da bu: kızgın olduğunuzda, gerçekten kaynadığında Her şey içeridedir, başkalarını dinleyemezsin, hatta kendini bile dinleyemezsin. Buradaki asıl şey, tutkuların ve iç gözlemin yoğunluğu azalıncaya kadar olumsuzu sert bir biçimde atmamaktır. Ve şu anda gerçekten "canının acıdığı yerden vurmak" istiyorum... Önemli olan öfkeni kaybetmemek.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Firavun faresi, Venüs
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gudgeon: 10 Nov 2023, 23:16 Böyle bir kavram var, temsili bir örnek.
Katılıyorum. O yüzden bunların arkadaşlarım arasında gözlemlediğim kişisel istatistikler olduğunu yazıyorum. Tüm insanlığı temsil ediyormuş gibi davranmıyorum.
Bu arada, şöyle bir kavram da var; hayatta kalanların hatası: eğer şanslıysanız, bu diğerlerinin de şanslı olduğu anlamına gelmez.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Firavun faresi, Venüs, PlajTavşan, Fargal94
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 13:01 Böyle bir kavram da var; hayatta kalanın hatası
Bu kavrama aşina olun. Ancak evliliği "hayatta kalanın hatası" ile karşılaştırmak sadece bir tür zulümdür! :-D
Ve bu nedenle, bu kavram daha çok gündelik bir kavramdır; bir istatistik uzmanı yalnızca örneğin yanlış olduğunu, yalnızca "hayatta kalanların" dikkate alındığını, dikkate alınmadığını söyleyecektir. herkes bu durumda. Yani "hayatta kalan önyargısı" ve "temsilci olmayan örnekleme" aynı şeydir, sadece farklı açılardan bakıldığında. Ve bu doğru.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Harika tartışma! Boşanma yaşayan ve sorunun özü hakkında fikir sahibi olan iki bayan. Bu olayı hoş karşılamayan, hiç evlenmemiş bir kişi var. Ve benim için en nefret edilen şey olan "evlilik zor bir iştir." gibi bir takım klişeler Artık bizim için her şey işe dönüşüyor, film oynamak, futbol oynamak ve hatta savaş.
Eh, bu bizim için alışılagelmiş bir şey değil. Zor işi bilinçli olarak seçen bir kişi, her zaman daha kolay bir iş seçmeye çalışır, bu işe uygun değildir ve ekiple anlaşamaz ve bazen yaptığı hatalardan dolayı işinden kovulur. bazen daha iyi bir iş bulur, evlilik iştir, o zaman ona karşı bu kadar kutsal bir tutumun nedeni nedir?
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Zorba Carrie, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ksenofont: 11 Nov 2023, 13:20 Harika tartışma! Boşanma yaşayan ve sorunun özü hakkında fikir sahibi olan iki bayan. Bu olayı hoş karşılamayan, hiç evlenmemiş bir kişi var. Ve benim için en nefret edilen şey olan "evlilik zor bir iştir." gibi bir takım klişeler Artık bizim için her şey işe dönüşüyor, film oynamak, futbol oynamak ve hatta savaş.
Eh, bu bizim için alışılagelmiş bir şey değil. Zor işi bilinçli olarak seçen bir kişi, her zaman daha kolay bir iş seçmeye çalışır, bu işe uygun değildir ve ekiple anlaşamaz ve bazen yaptığı hatalardan dolayı işinden kovulur. bazen daha iyi bir iş buluyor, evlilik iştir, peki bu kadar kutsal bir tutumun nedeni nedir?>
Dün aslında bana saldırdılar ama bugün zaten bir şeyler yapıcı olmaya başladı.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Zaten beşinci evliliğinde olan bir tanıdığım var (ve tüm ciddi elbiseler, limuzinler, pullar) önceki eşlerinden dört çocuğu var, ortalama olarak yaklaşık 3 yıl sürüyorlar... Görünüşe göre her şey prova yapıyor
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Gudgeon
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Belkha: 11 Nov 2023, 13:29 Halihazırda beşinci evliliğini yapmış olan bir tanıdığım var (ve tüm ciddi elbiseler, limuzinler, pullar) önceki eşlerinden dört çocuğu var, ortalama olarak yaklaşık 3 yıl sürüyorlar... Görünüşe göre her şey prova yapıyor
Dikkatli okuyun: İLK evliliğimi yazıyorum, beşinci evliliğimi değil.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 14:24
Belkha: 11 Nov 2023, 13:29 Halihazırda beşinci evliliğinde olan bir arkadaşımın (ve tüm ciddi elbiseler, limuzinler, pullar) önceki eşlerinden dört çocuğu var, ortalama olarak yaklaşık 3 yıl sürüyorlar. .. görünüşe göre her şey prova yapıyor
Dikkatli okuyun: İLK evlilik hakkında yazıyorum, beşinci değil.
Bazıları için ilk mi, 21’inci mi hepsi bir provadan bahsediyorum, bu bir dogma değil
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by PlajTavşan »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 06:12 Boşanma bir aileyi yok etmez. Bir aile yıllarca süren yanlış anlama, ilgisizlik ve ihanet yüzünden yok olur ve boşanma bu hapishaneden kurtuluştur. Mongoose, teorisyenler ve uygulayıcılar hakkında yazdığın doğru, en az bir kez evlen ve sonra bu konuya geri dön.. kişisel deneyim olmadan tüm muhakemelerin sessizdir))
Boşanma çoğu evliliğin olduğu gibi sonlandırılması değil, son çare olmalıdır. Ailenin çöküşünü sadakatsizliğin yanı sıra herhangi bir şeyle haklı çıkarma eğiliminde olanların kadınlar olduğunu uzun zamandır fark ettim)
These users thanked the author PlajTavşan for the post:
Fargal94
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

BeachBunny: 11 Nov 2023, 14:36
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 06:12 boşanma bir aileyi yok etmez.. bir aile yıllarca süren yanlış anlaşılma, ilgisizlik ve ihanet nedeniyle yok edilir ve boşanma bundan kurtuluştur hapishane.
Mongoose size teorisyenler ve uygulayıcılar hakkında doğru bir şekilde yazdı, en az bir kez evlenin ve sonra bu konuya geri dönün.. kişisel deneyiminiz olmadan tüm akıl yürütmeleriniz sessizdir))
Boşanma çoğu evliliğin sonu değil, son çare olmalıdır. Ailenin çöküşünü sadakatsizliğin yanı sıra herhangi bir şeyle meşrulaştırma eğiliminde olanların kadınlar olduğunu uzun zamandır fark ettim)
evet.. bu doğru mu? . ve aranızda pek çok kadın bunu herhangi bir şeyle haklı çıkararak boşandı?))).. ve erkeklerin eşlerine karşı hoş olmayan davranışlarını her an haklı çıkarmaya hazır olduklarını fark ettim.. inanılmaz derecede doğru?)))
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 11 Nov 2023, 14:43, edited 2 times in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Zorba Carrie
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Gudgeon: 11 Nov 2023, 12:19 Eskiden aynıydı, sonra biri değişti. Ve birbirlerine uymamaya başladılar.
Tamamen saçmalık. Bu genellikle kadın mantığıdır) Bu, önceliklerin ve değerlerin doğru belirlenmesi meselesidir ve birisinin başkasını aştığı veya artık birbirine uygun olmadığı konuşmaları başladığında, bu bir algı değişikliğidir, başka bir şey değil, başka bir deyişle, İkincil faktörler, ki bunlar da ezici bir çoğunlukla çoğu durumda kadını etkiler, bu da kısmen başkalarının görüşlerine son derece bağımlı olan kadınlarla ilişki kurmanızı tavsiye etmememin nedenidir.
Şu tarihten sonra gönderildi: 3 dakika 56 saniye:
Ksenofont: 11 Nov 2023, 13:20 Bu etkinliği hoş karşılamayan, hiç evlenmemiş bir kişi .
Aile kurmayı hoş karşılamadığımı kim söyledi sana?) Bu nedenle evli değilim)

n1 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 13:25 Evet, aslında dün karşılaştılar ben buradayım
Bunun gibisi yok)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

BeachBunny: 11 Nov 2023, 14:42
Eskiden aynıydılar, sonra biri değişti. Ve birbirlerine uymamaya başladılar.
Tamamen saçmalık. Bu genellikle kadın mantığıdır) Bu, önceliklerin ve değerlerin doğru belirlenmesi meselesidir ve birisinin başkasını aştığı veya artık birbirine uygun olmadığı konuşmaları başladığında, bu bir algı değişikliğidir, başka bir şey değil, başka bir deyişle, ikincil faktörler, ki bunlar da ezici bir çoğunlukla çoğu durumda kadını etkiler, bu da kısmen diğer insanların görüşlerine son derece bağımlı olan kadınlarla ilişki kurmanızı tavsiye etmememin nedenidir.
Kadınlara bulaşmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, erkekler için yola devam etmek daha iyi :cat1:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 14:48 Kadınlarla ilişki kurmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, erkeklere geçmeniz daha iyi
Merhaba ama erkekler insan değil mi? Ayrıca kusurlu olabilirler, yeterince sorumlu olmayabilirler ve genellikle hata yapabilirler))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 14:42 evet.. bu doğru mu?.. ve birçok kadın bunu herhangi bir şeyle haklı çıkararak senden boşandı?))).. ve fark ettim ki erkekler eşlerimize karşı hoş olmayan davranışlarımızı haklı çıkarmaya hazırız.. inanılmaz derecede doğru mu?)))
Sıcaktan yumuşaka geçişiniz çok komik) İnsan sadece erkeklerin düşünebileceğini düşünebilir eşlerine karşı hoş olmayan davranışlar sergilemeleri)
Last edited by PlajTavşan on 11 Nov 2023, 14:54, edited 1 time in total.
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

BeachBunny: 11 Nov 2023, 14:47 Bunu yapmadınız mı?)
henüz gitmediniz mi? Evet, peki...
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 14:48 Kadınlarla ilişki kurmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, erkeklere geçmeniz daha iyi
I Yalvarırım bu tür formülasyonlardan vazgeçin, TP izlenimi vermeye başlıyorsunuz.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 14:50
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 11 Nov 2023, 14:48 Kadınlarla ilişkiye girmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum, erkeklere geçmeniz daha iyi olur n
Merhaba, ama erkekler insan değil mi? Onlar da kusurlu olabilirler, yeterince sorumlu olmayabilirler ve genellikle hata yapabilirler))
bu doğru.. erkekler için de üzülmelisin.. bırak keçiler üzerinde antrenman yapar.. ya da yapmaz.. kayaların üzerinde daha iyi)
Zorba Carrie
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 14:51 gerçekten mi? Peki tamam....
Sana saldırmaya gerek yok, konuşuyoruz)

47 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: bu doğru .. erkekler de üzülüyorum.. bırakın keçi üzerinde antrenman yapsın.. ya da yapmasın.. kayalarda daha iyi)
Ne olduğunu anlamaya başlıyorum boşanma nedenlerinden biri)
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

BeachBunny: 11 Nov 2023, 14:56 Boşanmanızın nedenlerinden birinin ne olduğunu anlamaya başlıyorum)
İnternette teşhis nankör bir şeydir. Aksi takdirde, artık hepimiz beyaz önlüklerle dolaşıp teşhisleri dağıtmaya başlayacağız :bel_flag:
Gudgeon, Fargal94
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon

Hooligan Carrie: 11 Nov 2023, 14:58 İnternet üzerinden teşhis nankör bir şeydir. Aksi takdirde, artık hepimiz beyaz önlüklerle dolaşıp teşhisler dağıtmaya başlayacağız
Peki sen nasıl teşhisler koyuyorsun) Konuşma şekli, konuşma kalıpları ve okuryazarlık bir kişi hakkında konuşabilir, ancak elbette bu kesin bir bilim değildir)
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

BeachBunny: 11 Nov 2023, 15:03 Konuşma tarzı, konuşma kalıpları ve okuryazarlık bir kişi hakkında bilgi verebilir
Bunların hepsi bizim tahminlerimizdir, başka bir şey değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”