Önemli değil gibi görünüyor, özü aynı - seks ilişkileriyle ilgili her şey.
SSCB’de oral seksin tabu olduğu doğru mu?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: SSCB’de oral seksin tabu olduğu doğru mu?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Orientation: biseksüel
Utangaç Bebek, çoğunlukla klasikleri gösterdiler.
Fakat Deep Throat adında 70’lerde çekilmiş gibi görünen bir film vardı.
Fakat Deep Throat adında 70’lerde çekilmiş gibi görünen bir film vardı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
AxAX, Polis. Tecavüzle ilgili büyükanneyle (tanık olarak) bir röportaj var
teğmen oturur ve sorar:
-ne gördün büyükanne
büyükanne buna cevap verir
br/> -bu, akşam Büyükanne Maruska’dan ayrılacağım ve çalıların arasında sikiştiğim anlamına geliyor
Teğmen her şeyi yazıyor ve bir açıklama yapıyor:
-Büyükanne yapma siktir ama seks yap
Büyükanne:
-Evet, bu büyükanne Maruska’dan uzaklaştığım anlamına geliyor ve onların seks yaptıklarını görüyorum, daha yakından baktım ve
gerçekten seks yapıyorlar, yaklaşıyorum ve SİKİŞİYORLAR!!!
teğmen oturur ve sorar:
-ne gördün büyükanne
br/> -bu, akşam Büyükanne Maruska’dan ayrılacağım ve çalıların arasında sikiştiğim anlamına geliyor
-Büyükanne yapma siktir ama seks yap
Büyükanne:
-Evet, bu büyükanne Maruska’dan uzaklaştığım anlamına geliyor ve onların seks yaptıklarını görüyorum, daha yakından baktım ve
gerçekten seks yapıyorlar, yaklaşıyorum ve SİKİŞİYORLAR!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 9 months
-
- En güçlü orgazm!
Evet, evet - bu operadan !Alexssss: ↑01 Nov 2023, 08:59 AxAX, Polis. Tecavüzle ilgili büyükanneyle (tanık olarak) bir röportaj var
teğmen oturur ve sorar:
-ne gördün büyükanne
-Büyükanne yapma siktir et ama seks yap
Büyükanne:
-Evet, bu büyükanne Maruska’dan uzaklaştığım anlamına geliyor, seks yaptıklarını görüyorum, daha yakından baktım ve
gerçekten sikişiyorlar, yaklaştım ve SİKİŞTİLER!!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 265
- Registered for: 1 year 7 months
Natali_Natali,
Sana katılıyorum %100 hiç kimse ve hiçbir yer bunu kabul etmiyor.
1 oral seks yaptığını.
2 ayrıca Cooney
Eh ve benzeri. Ne tür bir kahraman olduğumu ancak forumda anlayabilirsiniz. Ne yapabilirim ve şunu veya bunu yapabilirim. Ve hiç kimse arkadaşlarının veya kız arkadaşlarının bile kimin nerede ve ne zaman emdiğini veya yaladığını yüzüne söyleyemez. SSCB’de her şey her zaman böyle olmuştur. Hatta ailem Kama Sutra’yı daktiloda bastırmıştı. Ve onu herkesten, özellikle de bizden (çocuklardan) sakladılar.
Sana katılıyorum %100 hiç kimse ve hiçbir yer bunu kabul etmiyor.
1 oral seks yaptığını.
2 ayrıca Cooney
Eh ve benzeri. Ne tür bir kahraman olduğumu ancak forumda anlayabilirsiniz. Ne yapabilirim ve şunu veya bunu yapabilirim. Ve hiç kimse arkadaşlarının veya kız arkadaşlarının bile kimin nerede ve ne zaman emdiğini veya yaladığını yüzüne söyleyemez. SSCB’de her şey her zaman böyle olmuştur. Hatta ailem Kama Sutra’yı daktiloda bastırmıştı. Ve onu herkesten, özellikle de bizden (çocuklardan) sakladılar.
- These users thanked the author Alexey 997 for the post (total 4):
- Ahah, Alexsss, Christmas_Christmas, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Ben de ilk kez 1986 yılında evlendim. Eşim artık bakire değildi ama oral seks yapma teklifimi ilk kez ağzına alana kadar uzun süre dinledi.
Bir dereceye kadar Bu bir dereceye kadar doğruydu, en azından okulu bitiren kızların çoğunun zaten oral seks yapmayı denediği zamanlar olmadığı için. Sovyet döneminde vajinal seks hakimdi.Sexbi: ↑22 Oct 2023, 08:40 55 yaşında bir kadınım vardı. Bana bunu daha önce, 60-80 yaşlarında oral seksin[/url] tamamen çöp ve tabu olarak değerlendirildi. Ve yalnızca bazı insanlar bunu 40 yaşına geldiklerinde yapmaya karar verdiler ve eşleri ve kocalarıyla birlikte karar verdiler.
Acaba bu doğru mu?
Ben de ilk kez 1986 yılında evlendim. Eşim artık bakire değildi ama oral seks yapma teklifimi ilk kez ağzına alana kadar uzun süre dinledi.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Ahah, Serg_A
-
- Penetrasyon
Andrey Lukashov, o uzak zamanlarda İnternet yoktu . Ve okul çocuğu olarak bira içmek ya da sigara içmek diye bir şey yoktu. Ve okuldan mezun olan tüm okul çocukları başka şeylerle meşguldü. Her türlü kulübe veya bölüme kimler katıldı? Ancak sadece birkaçı oral seks hakkında bilgi sahibiydi. Başka hiçbir şeyden bahsetmiyorum bile.
-
- En güçlü orgazm!
Evet, 8. sınıftan bira ve şarabı sorunsuz bir şekilde aldık... ve okulun arkasındaki çocuklar hepsini içti. .. O zamanlar sigara içmedim. Ama bira ve şarap aldım)))Alexey 997: ↑01 Nov 2023, 17:54 Andrey Lukashov, o uzak zamanlarda internet yoktu. Ve okul çocuğu olarak bira içmek ya da sigara içmek diye bir şey yoktu. Ve okuldan mezun olan tüm okul çocukları başka şeylerle meşguldü. Her türlü kulübe veya bölüme kimler katıldı? Ancak sadece birkaçı oral seks hakkında bilgi sahibiydi. Başka hiçbir şeyden bahsetmeye bile gerek yok.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
Elbette bir tabu yoktu ama şimdiki kadar yaygın değildi oral seks de bunu yapmadı. Kelimeler oral seks, oral seks, oral seks sözlüğümüze çok sonra girdi. Gençliğimde bunların yerini daha sert ifadeler aldı. Ben de amımı yalayıp ağzıma koyduğumu çevremdekilerle paylaşmak istemedim, bu yüzden bu alana mahrem deniyor.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İnternet yoktu elbette ama haritalar, dergiler ve siyah beyaz fotoğraflar ortalıkta dolaşıyordu. Okul çocuklarının sadece spor bölümleriyle ve çeşitli kulüplerle ilgilendiğini de söyleyemem. Ben de bir okul çocuğuydum ve her şeyde mükemmeldim. Yan komşumuz benden bir yaş küçüktü ama bana güzel şeyler öğreten oydu. Kızların erkeklerden daha erken gelişmeye başladığını söylüyorlar. Bu dürüst gerçektir.Alexey 997: ↑01 Nov 2023, 17:54 Andrey Lukashov, o uzak zamanlarda İnternet yoktu. Ve okul çocuğu olarak bira içmek ya da sigara içmek diye bir şey yoktu. Ve okuldan mezun olan tüm okul çocukları başka şeylerle meşguldü. Her türlü kulübe veya bölüme kimler katıldı? Ancak sadece birkaçı oral seks hakkında bilgi sahibiydi. Başka hiçbir şeyden bahsetmeye bile gerek yok
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years
Tam bir kar fırtınası. Ve henüz okul çocuğuyken emdiler ve yaladılarSexbi: ↑22 Oct 2023, 08:40 55 yaşında bir kadınım vardı. Bana bunu daha önce, 60-80 yaşlarında oral seksin[/url] tamamen çöp ve tabu olarak değerlendirildi. Ve yalnızca bazı insanlar bunu 40 yaşına geldiklerinde yapmaya karar verdiler ve eşleri ve kocalarıyla birlikte karar verdiler.
Acaba bu doğru mu?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Yani tabu yani öyle bir şey yoktu. Öncü kampında oral seksi öğrendim. Ama bunun hakkında konuşmak tabuydu. Yani bir kızın ağzına aldığını söylemek sorun değil ama ben onu kendim yalasaydım kimse kimseye bir şey yapmazdı. Dürüst olmak gerekirse artık kimse bu tür konuları konuşmuyor. Bunu sadece bazı kadınlarla tartışabiliyorum.Natali_Natali: ↑31 Oct 2023, 22:39 Millet, birbirimize karşı dürüst olalım. oral seksinSSCB zamanında olsun ya da olmasın... Ama görünen o ki artık her şey mümkün. Evet? HAYIR? Ama hangimiz onun sik berbat olduğunu, ağzına sik aldığını, kelime için özür dilerim, kabul eder? Yani kızlar, cevap verin, annenize, kız arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza berbat olduğunuzu itiraf ediyorsunuz; kimin kocası, arkadaşı, sıradan partnerinin siki olduğu önemli değil ve bundan hoşlanıyorsunuz. Mesela, "Ah anne, biliyorsun, dün ağzımda çok havalı bir alet vardı."... Ya da meslektaşların arasında patronuna şunu söyle: "Ah Tatyana Aleksnadrvona, onu dün ağzıma koydum, o yüzden." adamın bana o kadar çok boşaldığını söyle ki göğüslerime damladı". Hangisinin daha doğru olduğuna karar veremiyorum".
Ya da beyler, arkadaşınıza mı itiraf edersiniz\arkadaşlar\ eşinizin/kız arkadaşınızın sizi emdiğini söyleyen meslektaşlarınız var mı? Evet? HAYIR? Belki oraya penisinizin boğaza ne kadar derin girdiğine dair ayrıntıları da ekleyebilirsiniz. Sessiz mi kalacaksınız?
Yani SSCB zamanlarında, tüm kadınlar olmasa da, pek çok kadın, kahretsin, şimdi olduğu gibi, sik yalıyor ve kendileri için sessiz kalıyordu... Tıpkı şimdi olduğu gibi.
Fakat kahretsin, belki de tek kişi benim. ki bunu arkadaşlarıma bile emmeyi sevdiğimi itiraf etmiyorum...
Bunun gibi bir şey.. Alınmayın ve kişisel bir şey yok
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Ahah, Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
Ayrıca bir keresinde bir seks eğitimi broşüründe oral seks yapmanın mümkün olduğunu okumuştum, ancak bu tavsiye edilmez çünkü ona uyuşturucu bağımlısı gibi bağımlı olabilirsiniz ve o zaman artık normal sekse ihtiyacınız kalmaz.
Ve bir şey daha, iş arkadaşım bana, sözde yanında bir adamın oturduğunu ve karısının polise kendisini sapık bir şekilde becerdiğine dair bir ifade yazdığını söyledi. Bu yüzden cezaevindeydim. Aslında ne tür bir sapkınlık olduğunu tam olarak bilmesem de belki anal vardı ve çığlık atmıyordu.
Ve bir şey daha, iş arkadaşım bana, sözde yanında bir adamın oturduğunu ve karısının polise kendisini sapık bir şekilde becerdiğine dair bir ifade yazdığını söyledi. Bu yüzden cezaevindeydim. Aslında ne tür bir sapkınlık olduğunu tam olarak bilmesem de belki anal vardı ve çığlık atmıyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Hapse girme arzusu olmadığını hatırlıyorum ama Sadece polislerin kocasını yakalamasını istedim. Beni korkuttular ancak bu tür durumlarda ifade verilmesi gerektiğini söylediler. O halde bu ifadeyi geri alamazdı.Alex bi: ↑02 Nov 2023, 06:04 Serg_A ,
oral seks içinKocası aleyhinde bir ifade yazmış olması pek olası değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
Ve ben de öyleyim öyle, çünkü ben de aynı şekilde, aynı kurallara göre büyüdüm...Ama ben böyle "zaferlerle" övünmüyorum... Lanet olsun, bu övünilecek bir şey olurdu...
Ve Küçük çocuklar da olgunlaştıklarında bunu anlayacaklardır, özellikle de onları seven bir aileleri, bir arkadaşları/kocaları olduğunda... ve hemen tavırlarını değiştirirler. Hayır, emmeyi bırakmayacaklar ama kesinlikle böyle şeylerle övünmeyecekler....
Genel olarak bilge insanlardan biri şöyle dedi: “Bir erkek çocuğu yetiştirirken, bir savaşçı yetiştirirsiniz. kızım sen bir milleti ayağa kaldırıyorsun.”. Artık kimseyi suçlamıyorum, kendimden bahsediyorum. Artık büyüdüm, bir ailem var... ve artık evlenmeden önce yaptığım şeylerden utanıyorum... Ben böyle yetiştirilmedim...
Kahretsin, kişisel bir şey değil ve suç yok. Kimseyi kırmak istemedim
Kahretsin, ben de bundan bahsediyorum. Peki o zaman, şimdi ne olacak oral seks öyleydi, öyledir ve gelecekte de öyle olacak. Sadece o günlerde kimse birbiriyle bu tür şeyleri tartışmıyordu ve sürecin kendisi televizyonda gösterilmiyordu... Ne yazık ki ne de iyi ki o dönemde yaşamadım ama o dönemde büyüyen annem ve teyzeme göre karar veriyorum... Ve kim söylerse söylesin, o zaman bu tür "sorulardan" bahsetmeye bile gerek yok "terfi etti" ve bunu gençlerin kulağına dökmedi.. ve genel olarak bu tür konulardaki konuşmalar tabuydu. İnsanlar hep aynı, zamanlar farklı. O zaman ve şimdi berbatlardı. Ama sonra insanlar bu tür şeylere sessiz kaldı. Hiçbir istisna yoktu elbette, şimdi fahişelerden değil, sıradan kızlardan bahsediyorum... Ama kesinlikle hiçbir kız oral seks alanındaki "zaferleriyle" övünmedi... Ve şimdi her ikinci genç kızdan biri zaten oral seks yapıyor ve Tanrıya şükür ki en azından henüz böyle şeylerle övünmüyor. Her ne kadar belki zaten övünüyor olsalar da… Bilmiyorum, biraz farklı bir yaş kategorisine geçtim – 20 ila 30 yaş arası. Ancak sorun şu ki, bu kızlar hiçbir şey için suçlanmayacak. Onları bu hale getiren şey, ne kadar korkunç olursa olsun, etraflarındaki “dünya”dır. Onlar bu hayatın bir parçası ve oral seks yapmanın en yaygın şey olduğu düşünülen bu hayatın kurallarına göre oynamaktan kendilerini alamıyorlar... Onlar sadece bu düşünceyle yetiştirildiler.Serg_A: ↑02 Nov 2023, 04:07Yani tabu yani öyle bir şey yoktu. Öncü kampında oral seksi öğrendim. Ama bunun hakkında konuşmak tabuydu. Yani bir kızın ağzına aldığını söylemek sorun değil ama ben onu kendim yalasaydım kimse kimseye bir şey yapmazdı. Dürüst olmak gerekirse artık kimse bu tür konuları konuşmuyor. Bunu yalnızca bazı kadınlarla tartışabiliyorum.Natali_Natali: ↑31 Oct 2023, 22:39 Millet, birbirimize karşı dürüst olalım. oral seksinSSCB zamanında olsun ya da olmasın... Ama görünen o ki artık her şey mümkün. Evet? HAYIR? Ama hangimiz onun sik berbat olduğunu, ağzına sik aldığını, kelime için özür dilerim, kabul eder? Yani kızlar, cevap verin, annenize, kız arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza berbat olduğunuzu itiraf ediyorsunuz; kimin kocası, arkadaşı, sıradan partnerinin siki olduğu önemli değil ve bundan hoşlanıyorsunuz. Mesela, "Ah anne, biliyorsun, dün ağzımda çok havalı bir alet vardı."... Ya da meslektaşların arasında patronuna şunu söyle: "Ah Tatyana Aleksnadrvona, onu dün ağzıma koydum, o yüzden." adamın bana o kadar çok boşaldığını söyle ki göğüslerime damladı". Hangisinin daha doğru olduğuna karar veremiyorum".
Ya da beyler, arkadaşınıza mı itiraf edersiniz\arkadaşlar\ eşinizin/kız arkadaşınızın sizi emdiğini söyleyen meslektaşlarınız var mı? Evet? HAYIR? Belki oraya penisinizin boğaza ne kadar derin girdiğine dair ayrıntıları da ekleyebilirsiniz. Sessiz mi kalacaksınız?
Yani SSCB zamanlarında, tüm kadınlar olmasa da, pek çok kadın, kahretsin, şimdi olduğu gibi, sik yalıyor ve kendileri için sessiz kalıyordu... Tıpkı şimdi olduğu gibi.
Fakat kahretsin, belki de tek kişi benim. ki bunu arkadaşlarıma bile emmeyi sevdiğimi itiraf etmiyorum...
Bunun gibi bir şey.. Alınmayın ve kişisel bir şey yok
Ve ben de öyleyim öyle, çünkü ben de aynı şekilde, aynı kurallara göre büyüdüm...Ama ben böyle "zaferlerle" övünmüyorum... Lanet olsun, bu övünilecek bir şey olurdu...
Ve Küçük çocuklar da olgunlaştıklarında bunu anlayacaklardır, özellikle de onları seven bir aileleri, bir arkadaşları/kocaları olduğunda... ve hemen tavırlarını değiştirirler. Hayır, emmeyi bırakmayacaklar ama kesinlikle böyle şeylerle övünmeyecekler....
Genel olarak bilge insanlardan biri şöyle dedi: “Bir erkek çocuğu yetiştirirken, bir savaşçı yetiştirirsiniz. kızım sen bir milleti ayağa kaldırıyorsun.”. Artık kimseyi suçlamıyorum, kendimden bahsediyorum. Artık büyüdüm, bir ailem var... ve artık evlenmeden önce yaptığım şeylerden utanıyorum... Ben böyle yetiştirilmedim...
Kahretsin, kişisel bir şey değil ve suç yok. Kimseyi kırmak istemedim
Last edited by Christmas_Christmas on 02 Nov 2023, 12:29, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 7):
- Alexey 997, Ahah, Fargal94, PavelNokia, Anne, Biyel kolu, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Oral sekse karşı özel propaganda ekipleri bile vardıSexbi: ↑22 Oct 2023, 08:40 55 yaşında bir kadınım vardı. Bana bunu daha önce, 60-80 yaşlarında oral seksin[/url] tamamen çöp ve tabu olarak değerlendirildi. Ve yalnızca bazı insanlar bunu 40 yaşına geldiklerinde yapmaya karar verdiler ve eşleri ve kocalarıyla birlikte karar verdiler.
Acaba bu doğru mu?
-
- Penetrasyon
O baş döndürücü anları bir nevi yakaladım. Her şey gerçekten tabuydu. Belki de daha iyisiydi. Ya da belki değil. 10 yıl boyunca aynı masada oturduğum bir sınıf arkadaşım (dedikleri gibi) 8. sınıftan itibaren berbattı. Bunu ancak 5 yıl sonra bir toplantı akşamında öğrendim. Şapelin altında bunu kendisi söyledi. Bu çok gizli bir tabuydu.
- These users thanked the author Alexey 997 for the post (total 4):
- Ahah, Fargal94, Christmas_Christmas, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
benimki de ilk evlendiğimizde emmeyi reddetti ama sonra sevgilim ona öğretti ve o da beni emmeye başladı
-
- Orgazm!
Hatta kampanyaya bizzat ben de katıldım... Dedim ki - kızlar, ağzınıza çöp sokmayın, bu bok gibi :iyi:

- These users thanked the author Bekçi for the post (total 4):
- Alexey 997, Fargal94, Ahah, Andrey Lukashov
-
- En güçlü orgazm!
Hayır, benimki hemen emdi , görünüşe göre birisi ona daha önce öğretmişti) )) (1989)
-
- Orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
AxAX, benimki muhtemelen 1989’da zaten berbattı ve 1984 istemedi
-
- En güçlü orgazm!
Muhtemelen...ya da belki muzda. :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 3 months
70’li yıllarda beden eğitimi öğrencisi olan adam da her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ve oral seks, geyler ve diğer her şey sıradan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
in genel olarak, bir çeşit saçmalık. Belki bunlar bir yaştaki düşüncelerdir? Kişisel olarak ben tüm kızların berbat olduğu fikrini savunuyorum. Herkes ağzınıza boşalmanıza izin vermez - evet.Natali_Natali: ↑31 Oct 2023, 23:15 Evet haklısın, buna oral seks denir. Ama örneğin, arkadaşlarıma bile böyle şeyleri itiraf edersem, bir günde... bir haftada... tamam, bir ay içinde kesinlikle herkes BUNU bilecek. Ve kocama oral seks yapmamın bir önemi kalmayacak... eğer onu bir kez ağzıma koyarsam. O yüzden ikinciyi alacağım....
-
- Nirvana’dayım
manyyak,
Doğal olarak saçmalık.. Sadece şaka yapıyordum. Bana aldırış etmeyin... Bu konudaki fikrim gerektiği kadardır...
Doğal olarak saçmalık.. Sadece şaka yapıyordum. Bana aldırış etmeyin... Bu konudaki fikrim gerektiği kadardır...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
böyle tepki vermemelisin. herkesin kendi fikri ve tartışma hakkı vardır
-
- Nirvana’dayım
Lanet olsun, o gönderinin “menüsünde” “kalem” kayboldu.... En azından düzeltebilirim diye düşündüm (((
-
Автор темыSeksbi
- Flört etmek
- Total posts: 47
Sanki arkadaşlarınız berbat değilmiş gibi))) . Oral sekste ya da Cunnilingus’ta utanılacak bir şey görmüyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 5 months
SSCB’deki oral seks, grup ve anal seksle aynıydı. AMA halk arasında yaygınlığı çok fazla değildi. Bir kızı oral seks yapmaya ikna etmek çok zordu. Erkek öğretmenler arasında bir şaka dolaşıyordu. Öğrenci kız sigara içiyorsa, içiyor ve ağzına götürüyor demektir. İnsanlar yaşlandıkça denemeye başladılar; ancak SSCB’nin sonuna kadar oral seks aslında tabuydu. Yine çoğunluktan bahsediyorum
- These users thanked the author Fedor36 for the post (total 2):
- Fargal94, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 11 months
Sanırım her şey oldu ama şimdi olduğu gibi seks hakkında bu kadar açık konuşmuyorlardı
O zamanlar kadınlar kocalarına oral seks yapıyor, aynı zamanda karılarını yalıyor, sikiyorlardı vb.
O zamanlar kadınlar kocalarına oral seks yapıyor, aynı zamanda karılarını yalıyor, sikiyorlardı vb.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 5 months
“SSCB’de seks var mıydı, evlilikten önce seks var mıydı” gibi konuların hepsi havanda su dövmek gibidir. Tüm "uzmanlar" kendi deneyimlerine dayanarak yazar. Evet öyleydim. Sadece televizyonda açıkça tartışılmadı. Ve genç aşıkların baş başayken ne yapacakları özellikle açıkça tartışılmıyor, sadece arkadaşlar arasında mümkün olabiliyor. Seksle ilgili programlar, Playboy ve Maxim dergileri yoktu ama bu konuyla ilgili samizdatlar dolaşıyordu. Toplu tecavüz yaygın olmayabilir ama mfm kesinlikle yaşandı. Şimdi de durum aynı: Bazıları denemekle ilgileniyor, diğerleri ilgilenmiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
SSCB’deki her şey oral ve anal seks, eşcinsel seks ve hayvanat bahçesiydi ve öncü kamplarda seks vardı, o zamanlar internet yoktu ve birinin başarılarının reklamını yapacak hiçbir yer yoktu Ve şimdi bile çok az kişi kızları yaladığını itiraf ediyor. ve kendilerini bundan kurtarıyorlar ya da tam tersi, ve sadece SSCB’nin genişliğinde değil, aynı zamanda yurt dışında da süper cesur, özgür olan internetteki herkes ve bu sitede kaç kişinin kendi fotoğrafı var? İşte SSCB ile ilgili cevap.
- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- slavik.meshalkin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 6 months
...SSCB’de neredeyse her şey tabuydu. Yalnızca "formasyon halinde yürümesine" izin verildi. Ama bunların hepsi resmi. Resmen DEĞİL, yeraltında, HER ŞEY SSCB’deydi!
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
- Biyel kolu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
Evet, her şey vardı ve saldırı vardı, zenginler, fahişeler ve aptallar.Utangaç Bebek: ↑07 Jan 2024, 11:50 ...SSCB’de neredeyse her şey tabuydu. Yalnızca "formasyon halinde yürümesine" izin verildi. Ama bunların hepsi resmi. VE resmi olarak yeraltında DEĞİL, SSCB’de HERŞEY vardı!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 32 Replies
- 553 Views
-
Last post by Slogancı
-
- 13 Replies