as a kural olarak sekskolikler bu tür sitelerde toplanır.
bu nedenle seks kullanıcılar için çok önemlidir. ve eğer orada değilse...
1 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
ve henüz bitirmedik. sabırlı ol.

as a kural olarak sekskolikler bu tür sitelerde toplanır.
ve henüz bitirmedik. sabırlı ol.

eğer orada değilse ne olacak?..Pierro: 17 Oct 2023, 07:26 a kural olarak sekskolikler bu tür sitelerde toplanır.
bu nedenle seks kullanıcılar için çok önemlidir. ve eğer orada değilse...

tragedy. . saçmalık.. evrensel keder.. yoksunluk belirtileri..

Bende yok falan iyi.. keder ya da geri çekilme yok.Pierro: 17 Oct 2023, 07:47ntagedi.. saçmalık.. evrensel keder.. geri çekilme..
bunlar hasta insanlar..

Burada gurur duyulacak bir şey yok. Bunun normal olmadığını kendiniz biliyorsunuz. Vücudun bunu senden bağımsız olarak istediğini, daha fazlasını söyleyeceğim - bunu senden talep ediyor. Mi mi no filminde bir karakterin söylediği gibi - Şimdi sana akıllıca bir şey söyleyeceğim, alınma!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 07:49 Bende yok ve her şey yolunda.. üzüntü ya da geri çekilme yok.

Bu Sizin vücut. Benim değil. Önceden uyarılmış, önceden silahlandırılmıştır.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Oct 2023, 08:20 Hiçbir şey bana zarar vermiyor ve tüm mekanizmalar düzgün çalışıyor)))

Bunlar sinir bozucu.andrey.setov: 29 Oct 2023, 16:01 evet asıl mesele becermeye değmez ve berbat bir şey
11 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
bana gönderdiğiniz taziye dilekleriniz yüzünden kafanız karışmış durumda

neye/kim buna değmez???
ve senin için - tam olarak istediğin kadar seks/aşk?Hiçbir şey bana zarar vermiyor ve tüm mekanizmalar düzgün çalışıyor)))

yakınlarında sevdiğin biri olmasını ve bunu her gün dilemesini isterdin .Pierro: 29 Oct 2023, 18:33 ve sen de tam olarak aynı miktarda seks/aşk yaşıyorsun.. ne kadar dilerdin?

Sanırım..topicstarter bir durumda daha avantajlı konum ..

Yazar kendini bir çerçeveye sürüklemiş, çünkü hiçbir şey istemiyor ve yapmayacak, kendisi yazıyor. Hatta bu konudaki tavsiyelere bile küçümseyerek yaklaşıyor. Hiçbir şeyi değiştirmeye, herhangi bir yere taşınmaya niyeti olmayan bir ruhun çığlığı sadece.Pierro: 29 Oct 2023, 20:37sanırım.. konuyu başlatan kişi daha avantajlı bir konumda..
daha fazla seçeneğe sahip..
yaşam standardı.. eğitim.. insan piramidi ne kadar yüksekse, sosyal çevresi de o kadar dar.. n

Kıçının üstüne dik oturuyorum ve parayla bile aynı sonucu verecektirandrey.setov: 13 Oct 2023, 22:54 seks yapanlara karşı kıskançlık beni nasıl kemiriyor ve özellikle kızların genel olarak oral seks yaptığı hikayeleri okuyorum, süper, uzun zamandır bu durumu yaşamadım.
ve bir ilişkiye başlamak için param yok, genel olarak burayı okuyorum ve kıskanıyorum.