Birisi seksimizi görürse bu bizi tahrik eder
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Orientation: heteroseksüel
Re: Birisinin seksimizi görmesi beni tahrik ediyor
Saat kaçtı, sanırım bilmek istedim ya da sigaram var mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kısa bir süre önce denizde, eşim ve ben vahşi bir kumsalda seks yaptık ve çok uzakta olmayan insanlar vardı, yan yattı ve kıçıyla bana yaslandı ve dikkat çekmeden yavaş yavaş onu dövdü, durum şuydu: çok heyecan verici)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Orientation: biseksüel
Mmmm... Seni işyerinde arşivimize çekerdim, merdivenlerde kıçımı oynatırdım, stilazhiklere tırmanırdım ve külotumu parlatıyorum ve.....
Bu yazıyı *Alinka* sayfasından yazıyorum eski bağlantı çalışmıyor, buraya gelmem gerekiyordu, yeni gel, tekrar kayıt ol...
Mmmm... Seni işyerinde arşivimize çekerdim, merdivenlerde kıçımı oynatırdım, stilazhiklere tırmanırdım ve külotumu parlatıyorum ve.....
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Korkunç bir an yaşadım. Yarısı boş bir sinemanın son sırasında sıkıcı bir film izliyorduk. Arkadaşım oral seks yapmak için içeri girdi, harikaydı, sonra sağdan bir bakış hissettim, sıramızın kenarına bir kadının oturduğunu fark etmedim. Birkaç saniye başımı ona doğru çevirdim ve aniden ayağa kalkıp çıkışa doğru yöneldi. Ciddiydim çünkü burada bu çok ağır bir şekilde cezalandırılıyor ve dürüst olmak gerekirse seanstan sonra güvenliğin bizimle buluşmasını bekliyordum. Artık kızı durdurmadım, jenerikler kısa sürede aktı ve ışıklar açıldı, ona sadece hemen dışarı çıkmasını söyledim. Her nasılsa her şey yolunda gitti ve görünüşe göre kadın bizi ispiyonlamadı. O zamanlar zaten halka açık yerlerde seks yaptığım için gözaltına alınma ve 1.300 euro para cezası alma deneyimim vardı

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Orientation: biseksüel
Çok! O yüzden fotoğraflar burada))) Bir keresinde, gençken, arkadaşım bakarken karımı becermiştim) Çok havalıydı!)
- These users thanked the author paganel for the post (total 3):
- Makar1977, çiçek hastalığı, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
Eşimle... Bizi gözetlediklerini, dinlediklerini anlayınca heyecanım daha da arttı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
puhhht76, durumu başka bir başlıkta zaten açıklamıştım. Kız arkadaşımı ormana götürdüm, arabada yatıyorduk, üzerime atlıyordu ve birden inlemeleri artmaya başladı. Kız da ona baktı, gülümsedi ve kendini aşağıya doğru itmeye devam etti. Çocuğu görünce neden yavaşlamadığını ve üzerini örtmediğini sormuyorum. Ve şöyle cevap veriyor: "İzlesin ve öğrensin." Karın gibi hiç de utangaç değil.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Djon.Beyaz, Kovboy2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Evet, "görünmüyor" gibi bir şey olsa da seks yapmaktan da mutlu olurum ama aslında görünür) Eşimin utangaç olması üzücü, ama belki bir gün bu duruma geliriz.
- These users thanked the author Peru’da for the post (total 2):
- alexey.bro, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Kim heyecanlanır ilişkini gör, beni ara, bir bardak kırmızıyla bakacağım!
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Hemşerilerime selamlar!!! Avatarda güzel, hoş bir figür görebileceğinizi belirtmek isterim!!Alinochka: ↑08 Jan 2023, 00:31 *Alinka* sayfasından yazıyorum, eski bağlantı çalışmıyor, buraya yeni bir bağlantı üzerinden gitmek zorunda kaldım, tekrar kaydoldum...
Mmmm... Seni bizim sitemize çekerdim iş yerinde arşiv, merdivenlerde kıçımı sallardım, stilazhikami ve ışıltılı külotlara tırmanırdım ve.....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Birisi bana baktığında da bu beni tahrik ediyor.... ve eşim de benimle dalga geçmeyi seviyor... tek kelimeyle, herkes kazanır. ...
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Ha, görecekler!
Eşim ve ben polisler tarafından 2 kez uygunsuz davranışla suçlandık. Önce parkta, sonra üstü açık bir arabada. Önemli olan etrafta küçüklerin olmadığından emin olmaktır. Polisler önce sert bir tavırla kaşlarını çatmaya başlıyor, bir protokol hazırlıyor, sonra da gitmene izin veriyorlar. Muhtemelen para istiyorlar.
Ve işe, ziyarete, sinemaya, tiyatroya külotsuz gitmek genellikle her şeyin yolunda gitmesidir. Mezmay’da bir "raf" yeri var. O ve karısı orada kayaların üzerinde soyunuyor, fotoğraf çekiyor, sevişiyor ve göz ucuyla genç turist adamların kayaların arkasına saklandığını, görünüşe göre onları izleyip mastürbasyon yaptıklarını görüyorum. Ama uymuyorlar.
Eşim ve ben polisler tarafından 2 kez uygunsuz davranışla suçlandık. Önce parkta, sonra üstü açık bir arabada. Önemli olan etrafta küçüklerin olmadığından emin olmaktır. Polisler önce sert bir tavırla kaşlarını çatmaya başlıyor, bir protokol hazırlıyor, sonra da gitmene izin veriyorlar. Muhtemelen para istiyorlar.
Ve işe, ziyarete, sinemaya, tiyatroya külotsuz gitmek genellikle her şeyin yolunda gitmesidir. Mezmay’da bir "raf" yeri var. O ve karısı orada kayaların üzerinde soyunuyor, fotoğraf çekiyor, sevişiyor ve göz ucuyla genç turist adamların kayaların arkasına saklandığını, görünüşe göre onları izleyip mastürbasyon yaptıklarını görüyorum. Ama uymuyorlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Bir gün kız arkadaşımla akşam sahile gittik. Geç ve karanlıktı, dizlerinin üstündeydi ve oral seks yapıyordu, çok uzakta olmayan bir grup genç gördüm, kız her şeyi durdurmak istedi ama ben ellerini sıkıca penisime bastırdım ve ağzına kendim vurdum ve gençler kendi yollarına gidip bize baktılar. Kısacası süreci yarıda kesmesine izin vermedi ve çok şiddetli bir şekilde ağzına geldi. Ve sonra arkadaşım ona fahişe gibi davrandığım için gücendi
- These users thanked the author 1984 yılında Vladimir for the post:
- İÇİNDE
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 570 Views
-
Last post by Fred Krueger
-
- 3 Replies
- 213 Views
-
Last post by Zorba Carrie
-
- 28 Replies
- 2098 Views
-
Last post by Eugene1eva
-
- 19 Replies
- 491 Views
-
Last post by Veronika
-
-
New post Fahişeler iktidarsızlığı tedavi eder mi?
by Sessiz Çukur » » in Erkek gücünün iyileştirilmesi - 8 Replies
- 2694 Views
-
Last post by bu dilde
-