Bu durumum var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu durum bende de mevcut. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve...

Unread post by Anadolu »

Henüz çık oradan... Yani her şeyin bitmediğini anlıyorum... Neyse, canı cehenneme, halledebilirsin. Veya şüpheniz varsa kocanızla konuşun...
Leopold-57
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
 Re: Bu durum bende de mevcut. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve...

Unread post by Leopold-57 »

Ben ayrılırdım. Elbette bu durum erkekler arasında çok daha az görülüyor (kadın yönetici sayısı çok fazla değil). Aileye değer veriyorsanız kocanıza danışın. Her durumda sizi destekleyecektir.
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Orientation: biseksüel

Unread post by Ivp1967 »

Gri Gandalf: 26 Oct 2021, 05:12 Yöneticiye vermenizi öneririm...
sonunda bir kelimeyi unuttun.....kedi
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by palyaço »

İşte bunlar nasıl insanlardır; altı ay boyunca kimsenin yazmadığı bir konu bulurlar ve ortaya nekrofillik çıkar.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Guest: 04 Dec 2019, 19:17 Bu durum bende var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve iyi maaşlı bir iş. Uzun zamandır buraya gelmenin hayalini kuruyordum. İşe girdiğimde en başından beri yönetmenin tüm çekici çalışanlara sahip olduğuna dair söylentiler vardı. Gülümseyerek kabul ettim, inansam mı inanmasam mı bilemedim? Benim de etkileyici dış özelliklerim var, evliyim. Geçenlerde yönetmen işten sonra kalmamı ve onu görmeye gelmemi emretti. İşi beğenip beğenmediğimi sordu. İlk başta buradaki herkesin kendisine güvendiğini ve bu nedenle herkesin onu memnun etmesi gerektiğini söyledi. İyi çalışanlara değer verir ve onları teşvik eder. Sonra burada herkesin ne isterse onu yaptığını ima etmeye başladı. Ona ne teklif edebileceğimi sordu? Kafam karışmıştı. Sonra önce kendisi için güzel bir şey yapmayı önerdi. Evli olduğumu ve kocamı aldatmayacağımı söyledim. Teklifini kabul etmeyi veya istifa mektubu yazmayı düşünmemi söyledi.
Bana ne yapacağımı söyle? İşimi sürdürmek istiyorum, iyi maaş veren bir iş bulamıyorum ve yüklü miktarda bir kredi ödememiz gerekiyor. Ama ben de değişmek istemiyorum. Aileme değer veriyorum.
Fikrinizi duymak isterim. Nasıl devam edilir bu durumda mı?
3 yıl geçti zaten... sorun büyük ihtimalle çözüldü, ama yine de patronların şunu söyleyeceğim: PÇLER resmi konumlarından faydalanmazlar... :ireful1:
Teslim olma... sana sahip olacak... ama sana saygı duymayacak. .. Sürünecek... Yine de sıkılacak ve seni dışarı atacak... Yeter ki işini iyi yap... İşin doğru gelişiyorsa patron seni kovmaz... Bir süreliğine de olsa reddetme nedeniyle kusur bulacaktır... ama size bir kadın ve çalışan olarak hemen saygı duyacaktır... Ve hatta bir istifa mektubu bile ... eğer kendiniz batırmadıysanız, yazmayın. ... bırak seni kovmaya çalışsın... Ve bu bazılarının sandığı kadar kolay değil...
viktor_zet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by viktor_zet »

Guest: 04 Dec 2019, 19:17 Bu durum bende var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve iyi maaşlı bir iş. Uzun zamandır buraya gelmenin hayalini kuruyordum. İşe girdiğimde en başından beri yönetmenin tüm çekici çalışanlara sahip olduğuna dair söylentiler vardı. Gülümseyerek kabul ettim, inansam mı inanmasam mı bilemedim? Benim de etkileyici dış özelliklerim var, evliyim. Geçenlerde yönetmen işten sonra kalmamı ve onu görmeye gelmemi emretti. İşi beğenip beğenmediğimi sordu. İlk başta buradaki herkesin kendisine güvendiğini ve bu nedenle herkesin onu memnun etmesi gerektiğini söyledi. İyi çalışanlara değer verir ve onları teşvik eder. Sonra burada herkesin ne isterse onu yaptığını ima etmeye başladı. Ona ne teklif edebileceğimi sordu? Kafam karışmıştı. Sonra önce kendisi için güzel bir şey yapmayı önerdi. Evli olduğumu ve kocamı aldatmayacağımı söyledim. Teklifini kabul etmeyi veya istifa mektubu yazmayı düşünmemi söyledi.
Bana ne yapacağımı söyle? İşimi sürdürmek istiyorum, iyi maaş veren bir iş bulamıyorum ve yüklü miktarda bir kredi ödememiz gerekiyor. Ama ben de değişmek istemiyorum. Aileme değer veriyorum.
Fikrinizi duymak isterim. Nasıl devam edilir bu durumda mısınız?
Merhaba, bana durumların nasıl olduğunu söyler misiniz? Bıraktın mı, bırakmadın mı? Yoksa ona vermeye mi karar verdin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”