Bu durumum var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bu durum bende de mevcut. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve...
Henüz çık oradan... Yani her şeyin bitmediğini anlıyorum... Neyse, canı cehenneme, halledebilirsin. Veya şüpheniz varsa kocanızla konuşun...
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Re: Bu durum bende de mevcut. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve...
Ben ayrılırdım. Elbette bu durum erkekler arasında çok daha az görülüyor (kadın yönetici sayısı çok fazla değil). Aileye değer veriyorsanız kocanıza danışın. Her durumda sizi destekleyecektir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Orientation: biseksüel
sonunda bir kelimeyi unuttun.....kedi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
İşte bunlar nasıl insanlardır; altı ay boyunca kimsenin yazmadığı bir konu bulurlar ve ortaya nekrofillik çıkar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Teslim olma... sana sahip olacak... ama sana saygı duymayacak. .. Sürünecek... Yine de sıkılacak ve seni dışarı atacak... Yeter ki işini iyi yap... İşin doğru gelişiyorsa patron seni kovmaz... Bir süreliğine de olsa reddetme nedeniyle kusur bulacaktır... ama size bir kadın ve çalışan olarak hemen saygı duyacaktır... Ve hatta bir istifa mektubu bile ... eğer kendiniz batırmadıysanız, yazmayın. ... bırak seni kovmaya çalışsın... Ve bu bazılarının sandığı kadar kolay değil...
3 yıl geçti zaten... sorun büyük ihtimalle çözüldü, ama yine de patronların şunu söyleyeceğim: PÇLER resmi konumlarından faydalanmazlar...Guest: ↑04 Dec 2019, 19:17 Bu durum bende var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve iyi maaşlı bir iş. Uzun zamandır buraya gelmenin hayalini kuruyordum. İşe girdiğimde en başından beri yönetmenin tüm çekici çalışanlara sahip olduğuna dair söylentiler vardı. Gülümseyerek kabul ettim, inansam mı inanmasam mı bilemedim? Benim de etkileyici dış özelliklerim var, evliyim. Geçenlerde yönetmen işten sonra kalmamı ve onu görmeye gelmemi emretti. İşi beğenip beğenmediğimi sordu. İlk başta buradaki herkesin kendisine güvendiğini ve bu nedenle herkesin onu memnun etmesi gerektiğini söyledi. İyi çalışanlara değer verir ve onları teşvik eder. Sonra burada herkesin ne isterse onu yaptığını ima etmeye başladı. Ona ne teklif edebileceğimi sordu? Kafam karışmıştı. Sonra önce kendisi için güzel bir şey yapmayı önerdi. Evli olduğumu ve kocamı aldatmayacağımı söyledim. Teklifini kabul etmeyi veya istifa mektubu yazmayı düşünmemi söyledi.
Bana ne yapacağımı söyle? İşimi sürdürmek istiyorum, iyi maaş veren bir iş bulamıyorum ve yüklü miktarda bir kredi ödememiz gerekiyor. Ama ben de değişmek istemiyorum. Aileme değer veriyorum.
Fikrinizi duymak isterim. Nasıl devam edilir bu durumda mı?

Teslim olma... sana sahip olacak... ama sana saygı duymayacak. .. Sürünecek... Yine de sıkılacak ve seni dışarı atacak... Yeter ki işini iyi yap... İşin doğru gelişiyorsa patron seni kovmaz... Bir süreliğine de olsa reddetme nedeniyle kusur bulacaktır... ama size bir kadın ve çalışan olarak hemen saygı duyacaktır... Ve hatta bir istifa mektubu bile ... eğer kendiniz batırmadıysanız, yazmayın. ... bırak seni kovmaya çalışsın... Ve bu bazılarının sandığı kadar kolay değil...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Merhaba, bana durumların nasıl olduğunu söyler misiniz? Bıraktın mı, bırakmadın mı? Yoksa ona vermeye mi karar verdin?Guest: ↑04 Dec 2019, 19:17 Bu durum bende var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve iyi maaşlı bir iş. Uzun zamandır buraya gelmenin hayalini kuruyordum. İşe girdiğimde en başından beri yönetmenin tüm çekici çalışanlara sahip olduğuna dair söylentiler vardı. Gülümseyerek kabul ettim, inansam mı inanmasam mı bilemedim? Benim de etkileyici dış özelliklerim var, evliyim. Geçenlerde yönetmen işten sonra kalmamı ve onu görmeye gelmemi emretti. İşi beğenip beğenmediğimi sordu. İlk başta buradaki herkesin kendisine güvendiğini ve bu nedenle herkesin onu memnun etmesi gerektiğini söyledi. İyi çalışanlara değer verir ve onları teşvik eder. Sonra burada herkesin ne isterse onu yaptığını ima etmeye başladı. Ona ne teklif edebileceğimi sordu? Kafam karışmıştı. Sonra önce kendisi için güzel bir şey yapmayı önerdi. Evli olduğumu ve kocamı aldatmayacağımı söyledim. Teklifini kabul etmeyi veya istifa mektubu yazmayı düşünmemi söyledi.
Bana ne yapacağımı söyle? İşimi sürdürmek istiyorum, iyi maaş veren bir iş bulamıyorum ve yüklü miktarda bir kredi ödememiz gerekiyor. Ama ben de değişmek istemiyorum. Aileme değer veriyorum.
Fikrinizi duymak isterim. Nasıl devam edilir bu durumda mısınız?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1806 Views
-
Last post by alex503311
-
- 7 Replies