Biseksüel anket. Üst mü alt mı?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır

Eşcinsel seks sırasında hangi rolü üstleniyorsunuz?

Я мужчина, я только сверху (активную)
13
10%
Я мужчина, я только снизу (пассивную)
47
38%
Я мужчина, могу и так и так
58
47%
Я женщина, я только сверху (активную)
0
No votes
Я женщина, я только снизу (пассивную)
1
1%
Я женщина, могу и так и так
5
4%

Total votes: 124

Автор темы
Usta
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Biseksüel anket. Üst mü alt mı?

Unread post by Usta »

Hem erkek hem de kadın biseksüellere yönelik bir anket. Zevklerin cinsiyete göre nasıl farklılaştığını görmek için anket cinsiyete göre bölünmüştür. Anket sonuçlarının herkesin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 2 months
 Re: Biseksüel anketi. Üst mü alt mı?

Unread post by Devam etmek »

Ink_ognito: 29 Jun 2024, 18:06
Evet, pasif kızlarla olan aktif konumum da tam olarak istediğim şeyden kaynaklandı, ancak ikimiz de oturup kızarsak hiçbir şey işe yaramazdı) ve ben de bunu yapmak zorundaydım).
İstemsiz olarak aktif konum) Anladım. Prensip olarak, diğer kızlara karşı hala pasif bir pozisyon koruyan kızları da anlıyorum - yine de belki de kaba baskı değil, tam olarak bu şefkatli ısrarı istiyorlar (deneyimlerime dayanarak abartıyorum). Ve ister bir öpücük, ister ön sevişme veya tam teşekküllü seks olsun, bir erkek veya kız tarafından gerçekleştirilen aynı eylem bile tüm cephelerde çarpıcı biçimde farklı olabilir.
Senin de dahil olabileceğin ve başka bir rolün tadını çıkarabileceğin konusunda söylenenleri çok iyi anlıyorum. Aslında beni aynı cinsiyetten sekse çeken şey de buydu - farklı bir rol, farklı bir eylem yöntemi deneme, tamamen farklı hisler deneyimleme fırsatı. Kendi penisimi bir vajinayla takas edeceğimi söylemeyeceğim ama oradaki sinir uçlarının yoğunluğunu göz önünde bulundurursak bu bir günlük ilginç bir deneyim olurdu) (evet, beyaz kıskançlığı kıskanıyorum)
Hayır, sinir uçlarının yoğunluğu vajinada değil klitoristedir) vajinada orada, tam tersine, hiç kalın değildir (ve Erkekleri penisleri, prostatları ve diğer pek çok şeyleriyle kıskanıyorum)) ve biriyle değiş tokuş yapardım, hatta bir günlüğüne bile değil)
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Alex020362
Gizli
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year

Unread post by Gizli »

AmberaMaze: 29 Jun 2024, 18:26 Hayır, sinir uçlarının konsantrasyonu vajinada değil, klitoristedir) vajinadaki vajinada, tam tersine, hiç yoğun değildir (ve penisleri, prostatları ve diğer birçok şeyi olan erkekleri kıskanıyorum) şeyler)) ve biriyle değiş tokuş yapardım, hem de bir gün bile değil
Oh, değil mi? Elbette klitoriste, ama bana öyle geldi ki vajinada penisin aynı kafasındakinden daha az, hatta daha fazla sinir ucu yoktu. Veya bu kişisel bir hassasiyet meselesidir. Öyle olursa olsun, bunu dikkate alacağım, teşekkür ederim)
Ve kadınları çoklu orgazm alma yeteneklerinden, daha yumuşak bir refrakter dönem (evet, bunun bireysel olduğunu anlıyorum) konusunda çok kıskanıyorum ) ve göğüsler, klitoris ve kötü şöhretli G noktası hakkında ve ben tamamen sessizim) Yani aniden geçici değiştirme için bir yöntem bulursanız, lütfen paylaşın, lütfen) Böyle bir deneyi en az bir hafta yapmaya değer veya iki.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Ink_ognito: 29 Jun 2024, 18:59
Hayır, sinir uçlarının yoğunluğu vajinada değil klitoristedir) vajinada, tam tersine, hiç yoğun değildir (ve penisleri, prostatları ve penisleri olan erkekleri kıskanıyorum) başka birçok şey)) ve birisiyle alışveriş yapardım, hem de bir günlüğüne bile
Oh, değil mi? Elbette klitoriste, ama bana öyle geldi ki vajinada penisin aynı kafasındakinden daha az, hatta daha fazla sinir ucu yoktu. Veya bu kişisel bir hassasiyet meselesidir. Öyle olursa olsun, bunu dikkate alacağım, teşekkür ederim)
Ve kadınları çoklu orgazm alma yeteneklerinden, daha yumuşak bir refrakter dönem (evet, bunun bireysel olduğunu anlıyorum) konusunda çok kıskanıyorum ) ve göğüsler, klitoris ve kötü şöhretli G noktası hakkında ve ben tamamen sessizim) Yani aniden geçici değiştirme için bir yöntem bulursanız, lütfen paylaşın) Böyle bir deneyi en az bir veya iki hafta boyunca yapmaya değer.
Hayır, klitoris penisin başıyla karşılaştırılabilir, ancak herkesin vajinasının farklı derecelerde hassasiyeti vardır, ancak klitoris penisin başıyla karşılaştırılamaz bile. klitorisin hassasiyeti. Çoğu kız için, örneğin ense veya ensedeki deriden daha hassas değildir, hatta daha az hassastır. Hassas bir vajinaya sahip oldukça şanslı kadınlar var, ancak bana öyle geliyor ki bu fiziksel olmaktan çok duygusal bir his - IMHO.
G noktası da bireyseldir, çoğu kişide yoktur veya olmamıştır. bulundu) herkesin göğüsleri de farklı derecelerde hassasiyete sahiptir, bazen bazı erkeklerin göğüsleri rastgele bir kızın göğüslerinden daha hassastır))
Refraktör dönemi hakkında bilgim yok, diğer kızlarla pek ilgilenmedim , ama burada evet - benim için bu yaklaşık bir dakika, hatta bazen daha az.
n"Yani aniden geçici değiştirme için bir yöntem bulursanız, lütfen paylaşın)" - ah, korkarım burada, burada çok güçlü bir büyüye doğru kazmanız gerekir, eğer bu orada mümkünse)
Gizli
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Gizli »

AmberaMaze: 29 Jun 2024, 19:12 Hayır, klitoris penisin başına benzetilebilir ama herkesin vajinasının farklı derecelerde hassasiyeti vardır ama klitorisin hassasiyetiyle karşılaştırılabilecek kadar bile yakın değildir. Çoğu kız için, örneğin ense veya ensedeki deriden daha hassas değildir, hatta daha az hassastır. Hassas bir vajinaya sahip oldukça şanslı kadınlar var, ancak bana öyle geliyor ki bu fiziksel olmaktan çok duygusal bir his - IMHO.
G noktası da bireyseldir, çoğu kişide yoktur veya olmamıştır. bulundu) herkesin göğüsleri de farklı derecelerde hassasiyete sahiptir, bazen bazı erkeklerin göğüsleri rastgele bir kızın göğüslerinden daha hassastır))
Refraktör dönemi hakkında bilgim yok, diğer kızlarla pek ilgilenmedim , ama burada evet - benim için bu yaklaşık bir dakika, hatta bazen daha az.
n"Yani aniden geçici değiştirme için bir yöntem bulursanız lütfen paylaşın) " - ah, korkarım ki, burada çok güçlü bir büyüyü araştırmanız gerekiyor, eğer orada bu mümkünse)
Bunun için özellikle teşekkür ederiz. Bu görüş, kızlardan duymaya alışkın olduğum görüşlerden çarpıcı biçimde farklı. Ve ya aşırı duyarlı insanlarla şanslıydım (ki bu istatistiksel olarak pek olası değil) ya da yine de bu konuyla ilgili konuşmalar sırasında, gerçek durumu biraz yücelttiler.
Ancak erkeklerde de durumun farklı olduğunu belirtmek isterim. Sıcak havayı bile başlarıyla algılayabilen ve bundan bir vızıltı alabilen birkaç insan tanıyorum ve bunların antipodları da var ki, şiddetli uyarılmalarla bile sadece sıcaklığı ve fiziksel baskıyı hissediyorlar. Görünüşe göre duyarlılık mekanizması her iki cinsiyette de benzerdir ve kişiden kişiye değişir. İstatistiksel ortalamayı göstermemenizi öneririm, aksi takdirde tüm bireysellik kaybolur)
İstikrarsızlık dönemi hakkında pek bir şey söylemeyeceğim çünkü ben de çok fazla kıza sormadım ama çoğunlukla karşılaştım İkinci yaklaşım için aslında bir dakikanın, hatta yarım dakikanın yettiği bir durum. Üstelik ister beş dakikada bir orgazm yaşayan bir "makineli tüfekçi" olsun, ister tam tersi olsun, bir veya iki saat içinde yedi terlemeyle orgazma ulaşılır.
Sihire bakmalısın. Loki adında birinin kısrağa dönüştüğünü hatırlıyorum ve bu zaten savaşın yarısı. Geriye kalan tek şey cinsiyet veya cinsel organ değişiminden sorumlu bileşeni bırakıp tür değişikliğini ortadan kaldırmaktır.)
These users thanked the author Gizli for the post:
Devam etmek
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Ink_ognito: 29 Jun 2024, 19:28
Bunun için özellikle teşekkür ederiz. Bu görüş, kızlardan duymaya alışkın olduğum görüşlerden çarpıcı biçimde farklı.
Sorun değil, açıklamaya ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçin, elimden gelen her şekilde yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarım) peki, ben kural koymuyorum huysuz insanların şimdi koşarak içeri girme ihtimalini ortadan kaldırın ve - burada ne diyor, burada her şey çok hassas diyecekler. Benim fikrim kendi öznel hislerime ve benzer konular hakkında konuşabildiğim veya hakkında bilgi edinebildiğim görüşlerin duygularına dayanıyor.

"Görünüşe göre, her iki cinsiyetin de benzer bir duyarlılık mekanizması vardır ve kişiden kişiye farklılık gösterir." - evet, bu muhtemelen kişinin kendisine ve belirli anatomi, fizyoloji ve ruhsal yapısına bağlıdır)

" Orgazm, bir-iki saat içinde yedi kez terleyerek elde edilir." Şaşırdım, bunu hiç duymamıştım. Böyle kızlara imrenmiyorum ((

Sihire gerçekten inanmamam çok yazık) bir şey bulursan beni it, Thomas)
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Ivankzn »

Tek bir kadınım vardı (ve hâlâ da var): karım. Sekste pasif bir rol üstlendi. Aktif olduğu tek zaman ilk gecemizdi. Çünkü benim bakire[/url]ve çok endişeleniyorum, her şeyi kendim yaptım. Ve şimdi, eğer seni rahatsız etmezsem, bir ay bile seks olmayabilir (buna daha fazla dayanamıyorum ve bunu kendim üstleniyorum)
Ve bir erkekle seksin ilginç tarafı da şu: varlığın kendisinin durumu kontrol edeceği. İstenildiğini hissetmek, onu tahrik ettiğini bilmek istiyorum. Seni ne kadar çok istediğinden sikinin ayakta durması. Kabalık, sert BDSM ve diğer şeyleri istemiyorum. Ama gerçekten güçlü erkeklerin ellerinde arzulandığımı hissetmek ve partnerime pasif pozisyonda zevk vermek istiyorum))
Kısacası, iradeli bir adam olmaktan yoruldum - zayıf bir kız olmak istiyorum
Bunun gibi bir şey😅
These users thanked the author Ivankzn for the post (total 2):
Gizli, RedFox
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 11 months

Unread post by İÇİNDE »

Bir çiftle tanışırdım ve karısıyla birlikte sikini yalardım
Gizli
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Gizli »

AmberaMaze: 29 Jun 2024, 19:57 Evet, benim fikrim kendi subjektif hislerime ve benzer konular hakkında konuşabildiğim veya hakkında bilgi edinebildiğim görüşlerin duygularına dayanıyor.
Çok iyi anlıyorum çünkü tüm bu bilgileri aynı şekilde parça parça kendim topladım. Her insanda belirli bir şey vardır: Bir vahiy vardır, Freudyen bir sürçme vardır, sarhoş bir itiraf vardır, ikiye bölün ve gerçeğe benzer bir şey elde edersiniz. Bugünkü konuşmayı dikkate alırsak, gerçekten 10’a bölmemiz gerekiyor)
AmberaMaze: 29 Jun 2024, 19:57 şaşırtıcı, bunu hiç duymamıştım. Öyle kızlara imrenmiyorum((
Ne yazık ki öyle kızlar var. Umarım artık hiçbirinde hıçkırık olmaz. Yine ne yaptım?) için mi alacağım, bu yüzden satıyorum, ama dünyanın bir yerinde klitoral uyarının yardımıyla neredeyse her 3-4 dakikada bir, birbiri ardına orgazm olabilen bir kız var. aynı zamanda bunu tam teşekküllü bir orgazm olarak algılamıyor ve sadece bu tür teaserlar, tatmin, endorfin ve hormon fırtınasında sakinlik içeren tam teşekküllü bir orgazm, ancak uzun ve çok spesifik bir vajinal uyarımdan sonra ortaya çıkar. "uzun" yani birkaç saat. Krishna korusun, en azından orgazm olabilmesi ve tamamen soğuk olmaması iyi.
AmberaMaze: Sihire gerçekten inanmamam ne yazık)
Bu biraz aceleci olabilir. Teknoloji, beceri ve sihir arasındaki çizgi genellikle çok bulanıktır)
These users thanked the author Gizli for the post:
Devam etmek
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by İÇİNDE »

Karısının önünde ve onunla birlikte kocamın sikini yalardım
Maksimum_02
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 10 months

Unread post by Maksimum_02 »

Ben üniversiteliyim - hem aşağıdan hem de yukarıdan hoşuma gidiyor. Son zamanlarda daha çok otlatıyorum.
Sewesta
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63

Unread post by Sewesta »

Çok pasif, kız arkadaşımın erkek arkadaşını onun önünde vermek isterim
These users thanked the author Sewesta for the post:
utandım
Winston
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Winston »

Uni
Fakat erkekler karşısında pasif bir rolü tercih ederim. Her ne kadar bir toplantıda bu tamamen bir eylem olsa da.
Bazen sizi alıp istedikleri gibi döndüren gerçek eylemler vardır. Bir erkeğin gücü altında olduğunuzda bu özel bir heyecandır.

Kadınlarda herkes aktif bir rol oynayabilir. Okşuyorum ve alıyorum
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Seregyn »

Aşağıdan da yapabilirim, üstüne atlamak ya da köpek stili durmak daha iyi, ben de beğendim
These users thanked the author Seregyn for the post (total 2):
IRINAwer, 1020
Tsverg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Tsverg »

her şey ruh halinize bağlıdır)
These users thanked the author Tsverg for the post (total 2):
IRINAwer, Seks yapıyoruz
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Tomcot: 03 Jan 2024, 09:11 beni tahrik ediyor... hanımefendinin kocasına "kadın hizmetleri" vermemi nasıl bir hayranlıkla izlediğini görmek
"... hanımefendi hayranlıkla izliyor mu? "Belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum..." Hayranlıkla baktığından emin misin? Belki de merakla mı demek istediniz? :muza:

31 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Biri iter, biri izin verir, biri daha nazik ve uysal olur, biri daha kararlı davranır.
Sekste ROLLERİ anlattınız çok iyi. bir çiftteki ilişkiler... Eklemeyin, çıkarmayın. Aynen öyle. Cinsiyet ne olursa olsun. Yine de bir şeyler ekleyebilirim/eklemek isterim. Bence bir çiftteki en geçerli olanın tam da bu "güç dengesi" olduğunu düşünüyorum. İki güçlü aktif ortak hiçbir yere varamayacak. Bu genellikle X harfi gibi "üst planda"dır. Buluştuk, ÇAPRAZ olduk ve yollarımıza gittik. Ancak bu rolü bilinçli olarak kendisi için seçen ve bu rolde rahat olan esnek bir partnerle eşleştirildiğinde, her zaman "oynama ve tekrar oynama" şansı vardır. Örnekler? Neredeyse TÜM efsanevi rock grupları (ve diğer türlerdeki müzik grupları), ya başlangıçta orada oldukları ya da daha sonra iki güçlü liderin "ortaya çıktığı" (The Beatles’ta McCartney ve Lennon, David Gilmour ve Roger Waters) nedeniyle dağıldılar. Pink Floyd, Rolling Stones, Mick Jagger ve Keith Richards için de aynı şey geçerli. Ama bunlar o kadar açgözlü ki, açgözlülük kişisel kavgaların üstesinden geldi. " onları bir arada tutar. Sonuç ne olur? İki güçlü liderin bir arada yaşaması/birleşmesi kısa ömürlüdür. Çoğu zaman bir günlük kelebek gibidir. Kanatlarını çırpmaya vakti olmamıştır ve ... zaten akşam oldu ve onun için aynı şey olmayacak, iki yumuşak "kanat adam" için de aynısı, bitiş çizgisine birlikte ulaşamayacaklar. İtaat etmeyi sevenler - böyle devam edin .... Her zaman sizi aranıza almaktan mutluluk duyacak kendi güçlü lider ortağınız/ortaklarınız olacak. Peki ya güçlü? Kişi sizin için ne kadar sevimli, çekici ve ilginç olursa olsun, onun açık bir alfa erkeği olduğunu görüyor ve hissediyorsanız, ondan kaçının. Bundan iyi bir şey çıkmayacak. Kişiyle ilgileniyor musunuz? Sadece ARKADAŞ KAZANMAYA çalışın. Arkadaş olun. Herhangi bir cinsiyet/ilişki ipucu olmadan. Başlangıçta bu KIRMIZI çizgiyi kendiniz için çizin. Ve mutlu olacaksın. Üçüncü seçenek yok!

15 dakika 57 saniye sonra gönderildi: n
Diğer kızlara karşı hala pasif bir pozisyon koruyan kızları da anlıyorum - ancak belki de onlar kaba baskıyı değil, tam olarak bu sevgi dolu ısrarı istiyorlar
Sen ve ben (erkekler) her rolü deneyebiliriz. Ama sadece denemek için DENEYİN. Ama yine de neyin gerçek olduğunu VE bir kadının NASIL istediğini ASLA anlayamayacağız ve hissedemeyeceğiz. 20 kere neyi, NASIL istediğini anlatmaya çalışsa da. Ve bir kadının şu veya bu eylemimiz sırasında nasıl hissettiğini asla BİLMEYECEĞİZ. Partnerinin bunu hissetmesini sağlamaya çalışsa bile. Neden bu kadar uzun süredir bununla uğraşıyorum? (Bir erkek olarak) kadın BI cinselliğinin köklerinin burada olduğundan eminim. Çünkü Yataktaki başka bir kadın, partnerini yatakta en iyi nasıl memnun edeceğini en küçük ayrıntısına kadar BİLİYOR. Onu fiziksel olarak ve daha az önemli olmayan (biz erkeklerin çoğu zaman özlediğimiz veya yüzeysel olarak yaptığımız) DUYGUSAL OLARAK nasıl tatmin edebileceğimiz. Kısacası PHILONIM yataktayız. Sizi temin edemem ama bana öyle geliyor ki, bir kadını yatakta bu kadar incelikli ve tam anlamıyla ancak başka bir kadın tatmin edebilir. Biz de (tabii ki) çöp yığınında bulunmadık. Ve parmakla yapılmadı. Ama yine de... :)

6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Eğer aniden (karşı cinsiyete) geçici bir değişim yöntemi bulursanız, lütfen paylaşın) Böyle bir deneyi en az bir veya iki hafta boyunca yürütmeye değer.
Hımm... :det2: Sevgili dostumuz, bu işi bir kez öğrendikten sonra kendini nasıl bir kadın rolüne kaptırmazsın? kız bu 2-3 haftada! :det2: O zaman bu kadar...AMBA! Geri dönüş olmayacak. Şimdi kimin "hamile bir çocuğa" ihtiyacı olacak? :cat1: Yani bekar bir anne olarak bebek arabasını iteceksiniz. Çok tatlı değil. *x)

34 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Sadece birkaç saatten bahsediyorum
Hmm... Birkaç saatlik seks zaten İŞ’tir. :özür dilerim:
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Aleks020362: 24 Jul 2024, 21:30 İki güçlü liderin birlikte yaşaması/birleşmesi kısa ömürlüdür.
Seninle aynı fikirde olup olmayacağımı bile bilmiyorum. Ben hem cinsel ilişkilerde hem de hayatta, kendimi farklı rollerde kanıtlamam gereken evrensel bir "askerim", bu yüzden seni anlamak benim için zor. Aynı sebepten dolayı, hem oldukça erkeksi bir kızdan hem de çok kadınsı bir kızdan ve erkeklerle ilişkilerde de etkilenebiliyorum. Ama muhtemelen istasyon vagonlarını da tercih ederim. Bir kişinin birçok farklı özelliği ve yönü birleştirmesi çok çekicidir.
\\\\\\\\\\\\\ss, a priori, başlangıçta bile nadir bir kombinasyon. Normal, çok yönlü bir kişiyi, özellikle de gerçekten güçlü bir lideri bulmak kolay değil. İnsanlar doğası gereği çoğunlukla pasif, korkak ve tembeldir; akışta kalmayı, rahatlık alanlarını terk etmemeyi ve sorumluluğu başkalarına devretmeyi tercih ederler.
Bu arada, insanlar dış yaşamlarında farklı olabilirler ve cinsellik. Örneğin, işyerinde güçlü bir lider, herkesi parçalayan ve büken bir patron olabilir, ancak evde başparmağının altındadır ve gri bir fare, bir ilişkide her bakımdan baskıcı olabilir. Her şey göreceli olarak berbat.
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
Ksenofon, Sami
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

AmberaMaze: 27 Jul 2024, 20:21 İnsanların çoğu doğası gereği pasif, korkak ve tembeldir; akışta kalmayı, rahatlık alanlarını terk etmemeyi ve sorumluluğu başkalarına devretmeyi tercih ederler.
Çoğunluğa ilişkin değerlendirmenize katılıyorum. Tamamen. Şu anda tartıştığımız konunun özüne gelince, hala ikna olmadım. Hayat tecrübem tam olarak bunu söylüyor (benim yazdığım gibi).
Sasha Ananyev
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 10 months

Unread post by Sasha Ananyev »

Ben bir erkeği olan bir adamım, altta olmak istiyorum
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon