ah, nasıl gitti... çok düz düşünüyorsun... sanki bir insandan başka bir şey almak imkansızmış gibi, sadece seks sınırları içinde..Ksenofont: ↑22 Sep 2023, 13:42Kalbim meşgul olabilir ama içimden bir ses bunun tamamen doğru olmadığını söylüyor. Ancak burada birkaç kez cunnilingus’un kategorik bir rakibi olduğunu yazdı. Her nasılsa, bizim zamanımızda bu zaten çok tuhaf algılanıyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Sep 2023, 13:08 Ona sadece adresimi söylerdim ama kalbi meşgul olduğu için bana gelmeyecek)
Yani, kirli bir kapıya sahip olma tehlikesinin yanı sıra, çok incelikli bir şefkat alma fırsatını da kaybedeceksiniz.
İnternetteki tehditler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: İnternetteki Tehditler
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, Serg_A
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ancak coğrafi etiketli fotoğraflar yayınlayarak takip ederseniz, o zaman evin/girişin adresini belirlemek oldukça mümkün.
Abonenin ev adresine veya telefon numarasına bağlanan IP yalnızca sağlayıcıdan alınmıştır. Doğru, bu her zaman bir izin veya resmi talep gerektirmez)))
Ancak coğrafi etiketli fotoğraflar yayınlayarak takip ederseniz, o zaman evin/girişin adresini belirlemek oldukça mümkün.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Fakat bu soru beni kemiriyor. Peki Belukha size ne vereceğine söz verdi ki, onun önemli eksikliğini bile bile, onu evinize davet etmeye bu kadar basit bir şekilde hazırsınız?
Üzgünüm ama kaynak bu. O halde, güzel bir kadın evine gelmeyi teklif ettiğinde her erkeğin aklına istemeden oral seks düşüncesi gelecektir. Belki de haklısın ama ben kaba bir insanım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Sep 2023, 15:11 nasıl gitti.. çok düz düşünüyorsun.. sadece seks sınırları içinde, sanki bir insandan başka bir şey almak imkansızmış gibi ..
Fakat bu soru beni kemiriyor. Peki Belukha size ne vereceğine söz verdi ki, onun önemli eksikliğini bile bile, onu evinize davet etmeye bu kadar basit bir şekilde hazırsınız?
-
- Nirvana’dayım
O iyi, ben onu seviyorum, onu kişi olarak seviyorum, onunla tanışıp eğlenceli vakit geçirmekten mutluluk duyarımKsenofont: ↑22 Sep 2023, 15:32Üzgünüm ama kaynak bu. O halde, güzel bir kadın evine gelmeyi teklif ettiğinde her erkeğin aklına istemeden oral seks düşüncesi gelecektir. Belki de haklısın ama ben kaba bir insanım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Sep 2023, 15:11 nasıl gitti.. çok düz düşünüyorsun.. sadece seks sınırları içinde, sanki hiçbir şey elde etmek imkansızmış gibi başka bir kişiden ..
Fakat bu soru beni kemiriyor. Peki Belukha sana ne vaat etti ki, onun önemli eksikliğini bile bile onu evinize davet etmeye bu kadar hazırsınız?

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
Tekrar özür dilerim. Ama sen benim doğamı açığa çıkardığına göre, seksin eğlenceli bir zaman mı demek olduğunu merak etmeden duramıyorum.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Sep 2023, 15:34 güzel, onu kişi olarak seviyorum, onunla tanışıp eğlenmekten mutluluk duyarım
-
- Nirvana’dayım
hayırKsenofont: ↑22 Sep 2023, 15:40Tekrar özür dilerim. Ama sen benim doğamı ortaya çıkardığına göre, seksin eğlenceli bir vakit geçirmek için mi geçerli olduğunu merak etmeden duramıyorum?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Sep 2023, 15:34 güzel, onu kişi olarak seviyorum, onunla tanışmaktan ve eğlenceli vakit geçirmekten mutluluk duyarım
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Bu iyi insan Belukha’ya karşı zalimce bir davranış. Onu zaten kıskanıyordum ama şimdi tam tersine hem senin hem de onun için endişeleniyorum.
Bu iyi insan Belukha’ya karşı zalimce bir davranış. Onu zaten kıskanıyordum ama şimdi tam tersine hem senin hem de onun için endişeleniyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 11 months
Sonra da tüm bunları efsanevi bir dehaya atfediyorsunuz.
Yukarıda zaten yazdım - I kişisel olarak tüm bunları sıkıcı buluyorum ve bilincinizin derinliklerini anlamak ve orada pislik olduğunu düşündüğünüz bir başkasına karşı sizinle arkadaş olmak hiç de ilginç değil.
Ve genel olarak, bir şekilde, hatta bazı yerlerde buraya bir şeyler yazma isteği ortadan kayboluyor.
Buraya bunun için geldim ve buraya bu yüzden bir şey yazmıyorum.
Polislerin ifadenizde söylediği gibi sürekli kafanız karışıyor. . Ya çaydanlığın bilgisayarlarda olduğunu söylüyorsunuz, sonra bu alanda birine tavsiyede bulunmayı taahhüt ediyorsunuz. Ya sıradan bir ziyaretçi olduğunuzu söylüyorsunuz ya da forumda birilerine göz kulak olduğunuzu ve onların forumu katletmesine izin vermeyeceğinizi yazıyorsunuz. Sonra yalnızca bir kaynağın veya ağın yöneticisinin sahip olabileceği bazı bilgileri veriyorsunuz.
Sonra da tüm bunları efsanevi bir dehaya atfediyorsunuz.
Yukarıda zaten yazdım - I kişisel olarak tüm bunları sıkıcı buluyorum ve bilincinizin derinliklerini anlamak ve orada pislik olduğunu düşündüğünüz bir başkasına karşı sizinle arkadaş olmak hiç de ilginç değil.
Ve genel olarak, bir şekilde, hatta bazı yerlerde buraya bir şeyler yazma isteği ortadan kayboluyor.
Buraya bunun için geldim ve buraya bu yüzden bir şey yazmıyorum.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
saç gömlek,
Ah!
Sanırım anladım Ksenofont, bu sadece yönetici erişimi olan bir sinir ağı gibi.
Peki o zaman neden bu kadar ahlak hastası?
Görünüşe göre o da bunu anlamış...
Bir ölçü ve denge sistemi.
Bir dengeye ihtiyacımız var.
Bir sinir ağı için, diğerlerine oldukça iyi karşı çıkıyor ve onları kınıyor.
Sanki bu, makinelerin ayaklanmasının bir alameti değilmiş gibi!!!...
Ah!
Sanırım anladım Ksenofont, bu sadece yönetici erişimi olan bir sinir ağı gibi.
Görünüşe göre o da bunu anlamış...
Bir dengeye ihtiyacımız var.
Bir sinir ağı için, diğerlerine oldukça iyi karşı çıkıyor ve onları kınıyor.
Sanki bu, makinelerin ayaklanmasının bir alameti değilmiş gibi!!!...
-
- En güçlü orgazm!
Peki bununla ne ilgim var?Aion2012Dead: ↑22 Sep 2023, 18:40 Ah!
Sanırım anlıyorum Ksenofont, sadece yönetici erişimi olan bir sinir ağı gibi.
Öyle görünüyor ki o da bunu anladı...
Bir dengeye ihtiyaç vardır.
Bir sinir ağı için diğerlerini oldukça iyi karşılar ve kınar.
Sanki bu makinelerin ayaklanmasının bir alameti değilmiş gibi!...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Vsyanitsa,
Evet, az önce yanıtladım Yorum bırakan son kişi.
Bununla hiçbir ilgisi yok.
Evet, az önce yanıtladım Yorum bırakan son kişi.
Bununla hiçbir ilgisi yok.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627

31 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Bu nedir?

31 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Peki ya seks olmadan eğlenemiyor veya iyi vakit geçiremiyorsanız? Bana balon olmadan mutlu olamayan alkoliklerin düşüncelerini hatırlatıyor. Bunu sorma.ve seks, eğlenceli vakit geçirmek anlamına gelir
- These users thanked the author Beluga for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Belki cevabın hayatımı değiştirir.
Tam olarak kesin olarak söylemeyeceğim. Ama biz tam olarak mutluluğa nasıl ulaşacağımızı değil, nasıl eğleneceğimizi tartışıyorduk. Ve burada, benim ayrım gözetmeyen görüşüme göre, seks veya alkol olmadan yapamazsınız. NeBo, konumunu deşifre etmek gibi cesur bir hareket yapmaya hazır olmasını sağlayacak kadar özel olan şeyin ne olduğunu bana asla cevap vermedi. Cevap vermedi. Beni suçlama ama soruyu sana ileteceğim.
Belki cevabın hayatımı değiştirir.
-
- Nirvana’dayım
Ksenofont, "almak" ifadesini yakaladınız Yukarıdaki yorumumda bir kişiden ". Kendimi yanlış ifade ettim, insanlar arasındaki insani ilişkilerin pek çok hoş yanı olduğunu kastettim... senin için bunun sadece alkol ve seks olması üzücü.
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
Benim için üzüldüğün için teşekkür ederim.
nRahatsız edici bir şey mi yazdım? Tam olarak senin yazdığın şeye yorum yaptım. Gerçekte ne demek istediğini ancak şimdi öğrendim.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑23 Sep 2023, 07:57 yukarıdaki yorumumda "bir kişiden almak" ifadesini yakaladınız. Kendimi yanlış ifade ettim, insanlar arasındaki insan ilişkilerinin pek çok hoş yanı olduğunu kastettim... senin için bunun sadece alkol ve seks olması üzücü.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
Yazışmalardaki yanıtlarımın onların istekleriyle örtüşmediği birkaç benzer durum yaşandı. Her türlü tüyler ürpertici şeyi bulup yapacaklarına söz verdiler ama görünüşe göre annem beni evden çıkarmadı.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 Sep 2023, 17:00 Benim durumumda, gelip beni becermekle tehdit ettiler ama kimse gelip beni becermedi![]()

-
- Nirvana’dayım
Bana yazan adamlar nazik ve şefkatliydi, bana kötü bir şey yapmayacaklardı, yani kendilerini ya da beni memnun etmek için, ama sorun şu ki sanallar, çoğu gibiAryaMari: ↑23 Sep 2023, 08:29Yazışmalardaki yanıtlarımın onların istekleriyle örtüşmediği birkaç benzer durum yaşandı. Her türlü tüyler ürpertici şeyi bulup yapacaklarına söz verdiler ama görünüşe göre annem beni evden çıkarmadı.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 Sep 2023, 17:00 Benim durumumda, gelip sikişmekle tehdit ettiler ama kimse gelip sikişmedi![]()
![]()

Kesinlikle ne hakkında yazdığımı tam olarak anlamadığını görüyorum .Ksenofont: ↑23 Sep 2023, 08:06 Rahatsız edici bir şey mi yazdım? Tam olarak senin yazdığın şeye yorum yaptım. Gerçekte ne demek istediğini ancak şimdi öğrendim.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- aryamari, Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
Sanırım birisi sizi tehdit etmeye başladığında iletişim kurmayı bırakmalı. Birisi sizi rahatsız ediyor ve tehdit ediyorsa ve tehditler size gerçek görünüyorsa ve onları tehdit edenler burada, şehrinizde bir yerdeyse, o zaman polise gitmeniz gerekir. İlk önce ne yapacağınızı sorun. Başvurunuzun kabul edilmesi için neyin gerekli olduğunu size söyleyeceklerdir. Bunun mutlaka yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ve kesinlikle kimseyle aranızı kendiniz çözmeyin, karışmayın ve hiçbir toplantıya gitmeyin.
Genel olarak tehditleri düşünüyorum. İletişim sırasında internet tamamen kabul edilemez bir şeydir. Ve bu tek bir anlama geliyor - şu anda ya bölgeden biriyle ya da başka bir kapalı insan topluluğuyla iletişim kuruyorsunuz. Ya bir tür aptal ya da bir tür okul çocuğu. Veya bazı diasporaların saldırgan temsilcileri. Ama öyle ya da böyle, bunlar çevrimdışı bile iletişim kurmayacağınız ve herkesi onlardan uzak tutmayı gerekli göreceğiniz kişilerdir.
Sanırım birisi sizi tehdit etmeye başladığında iletişim kurmayı bırakmalı. Birisi sizi rahatsız ediyor ve tehdit ediyorsa ve tehditler size gerçek görünüyorsa ve onları tehdit edenler burada, şehrinizde bir yerdeyse, o zaman polise gitmeniz gerekir. İlk önce ne yapacağınızı sorun. Başvurunuzun kabul edilmesi için neyin gerekli olduğunu size söyleyeceklerdir. Bunun mutlaka yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ve kesinlikle kimseyle aranızı kendiniz çözmeyin, karışmayın ve hiçbir toplantıya gitmeyin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
’sini döndürme hakkında
Benimkini sakin ve istikrarlı bir şekilde duracak şekilde ters çevirmek isterdim ama sanmıyorum bile başka birinin

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 6 months
Gençliğimde tartışırdım. Bizi caydırmaya çalıştılar. İnternetteki tüm kavgalar burada sona erdi. Buradaki herkes cesur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
- Registered for: 2 years 9 months
gibi sanallar da bu tür eylemlerin tehditler. Bir şeyin cezası olarak seni çeşitli şekillerde sikeceklerine söz verdiklerini sanıyordum))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑23 Sep 2023, 10:30 bana yazan adamlar nazik ve şefkatliydi, bana kötü bir şey yapmayacaklardı, yani kendilerini ya da beni memnun etmek için, ama sorun şu ki çoğu![]()
-
- Nirvana’dayım
herkes ahlaksızlığının boyutunu anlıyor..Diktatör: ↑08 Oct 2023, 12:12O zaman bu tür eylemler pek de tehditler. Bir şeyin cezası olarak seni çeşitli şekillerde sikeceklerine söz verdiklerini sanıyordum))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑23 Sep 2023, 10:30 bana yazan adamlar nazik ve şefkatliydi, bana kötü bir şey yapmayacaklardı, yani kendilerini memnun etmek için ya da ben, ama sorun şu ki çoğu sanal gibi![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 31 Replies
- 2135 Views
-
Last post by Servis
-
- 1 Replies