Miyav: ↑15 Sep 2023, 22:13
Tartışıyor muyum??? Örneğin bir erkeğin futbol izlemek, bira içmek gibi hoş olmayan alışkanlıkları olabilir. Sadece bununla uzlaşmanız ve bunu hafife almanız gerekir. ve bir erkek bizim isteklerimizi anlamalı ve saygı duymalıdır. Sonra...
Artık her şeyi anlıyorum. Ve birbirimize saygı duymamız gerektiğine katılıyorum. Ama neden futbol izlemenin ve bira içmenin hoş olmayan bir alışkanlık olduğunu açıklayın Allah aşkına?
Neden tatsız? Artistik patinaj izlemenin ve çikolata yemenin hoş olmayan bir kadın alışkanlığı olduğunu söylersem aynı şey olur. Neden başka biri için yapmadığım şey tatsız ve zorla katlanmak zorunda kaldığım bir şey? Garip dünya görüşü.
[quote=Miyav post_id=257361 time=1694805214 user_id=20398] Tartışıyor muyum??? Örneğin bir erkeğin futbol izlemek, bira içmek gibi hoş olmayan alışkanlıkları olabilir. Sadece bununla uzlaşmanız ve bunu hafife almanız gerekir. ve bir erkek bizim isteklerimizi anlamalı ve saygı duymalıdır. Sonra... [/quote] Artık her şeyi anlıyorum. Ve birbirimize saygı duymamız gerektiğine katılıyorum. Ama neden futbol izlemenin ve bira içmenin hoş olmayan bir alışkanlık olduğunu açıklayın Allah aşkına? Neden tatsız? Artistik patinaj izlemenin ve çikolata yemenin hoş olmayan bir kadın alışkanlığı olduğunu söylersem aynı şey olur. Neden başka biri için yapmadığım şey tatsız ve zorla katlanmak zorunda kaldığım bir şey? Garip dünya görüşü.
[quote=Ksenofont post_id=257386 time=1694808579 user_id=17996] Ama neden Allah aşkına futbol izlemek ve bira içmek nahoş bir alışkanlık olduğunu açıklayın? [/quote] Bu kişinin kişisel görüşüdür, öyledir onu görüyor. İyi insanlar zevkler hakkında tartışmazlar. Bu açıdan tatsız, artık bununla yaşayın 😁
Mitriy: ↑16 Sep 2023, 00:03ir kişinin kişisel görüşüdür, o bunu böyle görüyor. İyi insanlar zevkler hakkında tartışmazlar. Tamamen nahoş bir durum, şimdi bununla yaşa
Tartışmayacaktım. Bir soru sordum. Lütfen bunun sizin için olmadığını unutmayın. Bu arada, düzgün insanların kendilerine sorulmayan soruları cevaplama alışkanlığı yoktur. Ama ben normal yaşıyorum ve senin aksine, bununla değil, bununla. Neyse, sen nasıl istersen öyle.
[quote=Mitriy post_id=257395 time=1694811812 user_id=19478]ir kişinin kişisel görüşüdür, o bunu böyle görüyor. İyi insanlar zevkler hakkında tartışmazlar. Tamamen nahoş bir durum, şimdi bununla yaşa [/quote] Tartışmayacaktım. Bir soru sordum. Lütfen bunun sizin için olmadığını unutmayın. Bu arada, düzgün insanların kendilerine sorulmayan soruları cevaplama alışkanlığı yoktur. Ama ben normal yaşıyorum ve senin aksine, bununla değil, bununla. Neyse, sen nasıl istersen öyle.
Görüşler bölünmüş durumda. Biliyorsunuz Roman, bir yıllık evlilikten sonra birçok güzel çift ve eşi güzel, kocası da öyle olan çiftler kaçıyor:
1. Çirkin bir kadınla evlenmek mi? Cevap Ilf ve Petrov’dan bir alıntıdır - Kısrak kimin gelinidir.
2. Çirkin bir kadınla uyumlu seks yapacak mıyım? Cevap şu: Denemezsen bilemezsin.
Devam edin.
Görüşler bölünmüş durumda. Biliyorsunuz Roman, bir yıllık evlilikten sonra birçok güzel çift ve eşi güzel, kocası da öyle olan çiftler kaçıyor: 1. Çirkin bir kadınla evlenmek mi? Cevap Ilf ve Petrov’dan bir alıntıdır - Kısrak kimin gelinidir. 2. Çirkin bir kadınla uyumlu seks yapacak mıyım? Cevap şu: Denemezsen bilemezsin. Devam edin.
Vasyanitsa: ↑15 Sep 2023, 00:14
Evet, yine tüm bunların içine kendiniz gireceksiniz ve sonunda kafanız karışacak ve genel olarak ne istediğinizi bilmediğinizi keşfedeceksiniz.
Her insan içgüdülerini tatmin etmek ister. ve onlardan birçoğu var. Yanılmıyorsam (bilimsel makaleleri tekrar kontrol etmek daha iyidir), erkeklerin içgüdülerinden biri diğer erkekler üzerinde hakimiyet kurmaktır ve bir takımda çalışırken erkekler genellikle "amcıklarını" - kimin daha havalı olduğunu (özellikle kendini kontrol edemeyen, bilinçli olmayan, psikolojiyi bilmeyen ve duyguları aklın önüne geçtiğinde doğal içgüdülerle yönetilenler)
Diğer bir içgüdü de erkeğin kadın arayıp hamile kalma ihtiyacı duymasıdır. mümkün olduğu kadar çok farklı kadın. Yani eğer durum böyleyse, o zaman bir kızla yaşamak ve başkalarıyla tanışmayı yasaklamak ortaya çıkıyor, o zaman doğaya karşı çıkıyoruz ve hayattan zevk alamıyoruz.
nİkincisi, bu kişi seni gördüğüne sevindi ve senden ayrılmak istemiyor.
Senden ayrılmak istemiyor olabilir ama ben’ İçine kapanık biriyim ve henüz ayrılmak istemediğim bir şey olmadı. İnternetteki yazışmalar benim için gayet iyi.
ch
Vasyanitsa: ↑15 Sep 2023, 00:14
Ona her şeyi olduğu gibi anlatın. Ondan gerçekten hoşlandığını. Onu uzun zamandır aradığınızı ve şimdi bulduğunuzu.
Bu doğru olmayacak ama gerçek şu ki aramaya devam edin ve başka bir tane arayın ve bunu tezgahta yedek parça olarak saklayın.
Etek kıllı gömlek: ↑15 Sep 2023, 03:02
Yani, eğer arkadaşlar farklı cinsiyettense, o zaman cinsiyet eksikliği bunu engelleyen şeyin ta kendisidir sonuna kadar iyi arkadaş olmalarını engelleyin.
Bir seçenek olarak, arkadaşça ilişkiler içinde olduğumuz ve seks yapabileceğimiz kızla (eşi) anlaşın ve birbirimize maceralarımızı anlatıyoruz) ve dürüstçe beni cinsel açıdan pek heyecanlandırmadığını söylüyorum. Ama eğer ikiniz de seks yapmak istiyorsanız, o zaman seks yapabilirsiniz, ama belki de nadiren. Ya da o güçlü bir uyarılma yaşayacak ve ben zayıf bir uyarılma yaşayacağım, sanki penisim kalkıp kısa bir süre sonra aşağı inmiş gibi.
vvm: ↑15 Sep 2023, 04:51
Yüz hatlarınız tamamen itici mi? Korkunç görünüyor mu?
Korkunç olduğunu söylemiyorum ama hiç de benim tipim değil. Onunla karanlıkta seks yapın
attentive1: ↑15 Sep 2023, 06:25
Çünkü heyecan pantolonda değil beyinde gerçekleşir
Beynimde belirsizlik var. Bazı anlar beni mutlaka heyecanlandıracaktır; örneğin sırt üstü çıplak yürüdüğünde ve ben ona arkadan baktığımda. Ama o noktaya ulaşamadık. İkinci bir nokta daha var ki, bir erkeğin para kazanması ve ailesinin geçimini sağlaması gerektiğine inanıyor ve bu düşünce sikimi batırıyor)) Bir güzel bunu söylerse anlarım ama çirkin biri bunu söylerse tuhaf olur.
Hammer: ↑15 Sep 2023, 06:55
Erkekler kadınları iki türe ayırır.
1. Kimi sikmek istiyorlar
2. Kim sikişmek istemez ki
Belirli bir kadının hangi noktaya ait olduğuna karar vermek için 5 saniye benim için yeterli
Ve eğer istemezlerse Onu becermek istemiyorum ama onunla arkadaş oldum ve onun arka tarafıyla çıplak dönüp eğildiği ve senin sertleşmediğin bir an olmayacak mı?
Are acilen evlenmeye mi zorlanıyorsun? Bu kızla iletişim kurmayı seviyorsan iyi iletişim kur.
Zaten makul bir yaş ama çocuğum yok, yalnız yaşıyorum, şefkat ve sevgi yok . Görünüşe göre çocuklara ihtiyaç var ve belki bu bile olumlu duygular verecektir ve hayat daha olumlu hale gelecektir ama belki çocuklara ihtiyaç yoktur. Görünüşe göre bir kadınla birlikte yaşamak istiyorsun ama istemiyorsun.
Ben seçiciyim ve hatta çok , o zaman elbette kalkmayacağım, tiksineceğim
Kabul ediyorum, ben de omnivor değilim. ama burada bu kadar kısa bacaklı, çirkin bir kadından değil, daha iyisinden bahsediyoruz ama yüz hatları bana göre değil.
Bu, aşkın olmadığı anlamına gelir. Ve aşk ateşe benzer; eğer sopayı fırlatmadıysan söner
fakat bir veya iki yıl içinde ateş söner, hatta biriyle aşk doğarsa? birçok kişi öyle söylüyor.
Miyav: ↑15 Sep 2023, 20:37
Ve böylece yaşıyorsun, eşinden sıkılıyorsun, vee...7?? Metresleri ziyaret etmek vb.?
özgürlüğün farkına varmak güzel ama bu evlilik, çocuk ve ömür boyu hapisle sonuçlanır. Üstelik metres bile olmayabilir ama bir aileye hapsolduğunuzda, içine hapsolduğunuzu fark etmek üzücüdür.
[quote=Vasyanitsa post_id=256771 time=1694726063 user_id=20537] Evet, yine tüm bunların içine kendiniz gireceksiniz ve sonunda kafanız karışacak ve genel olarak ne istediğinizi bilmediğinizi keşfedeceksiniz. [/quote ] Her insan içgüdülerini tatmin etmek ister. ve onlardan birçoğu var. Yanılmıyorsam (bilimsel makaleleri tekrar kontrol etmek daha iyidir), erkeklerin içgüdülerinden biri diğer erkekler üzerinde hakimiyet kurmaktır ve bir takımda çalışırken erkekler genellikle "amcıklarını" - kimin daha havalı olduğunu (özellikle kendini kontrol edemeyen, bilinçli olmayan, psikolojiyi bilmeyen ve duyguları aklın önüne geçtiğinde doğal içgüdülerle yönetilenler) Diğer bir içgüdü de erkeğin kadın arayıp hamile kalma ihtiyacı duymasıdır. mümkün olduğu kadar çok farklı kadın. Yani eğer durum böyleyse, o zaman bir kızla yaşamak ve başkalarıyla tanışmayı yasaklamak ortaya çıkıyor, o zaman doğaya karşı çıkıyoruz ve hayattan zevk alamıyoruz.
[quote=Vasyanitsa post_id=256771 time=1694726063 user_id=20537] nİkincisi, bu kişi seni gördüğüne sevindi ve senden ayrılmak istemiyor. [/quote] Senden ayrılmak istemiyor olabilir ama ben’ İçine kapanık biriyim ve henüz ayrılmak istemediğim bir şey olmadı. İnternetteki yazışmalar benim için gayet iyi.
ch [quote=Vasyanitsa post_id=256771 time=1694726063 user_id=20537] Ona her şeyi olduğu gibi anlatın. Ondan gerçekten hoşlandığını. Onu uzun zamandır aradığınızı ve şimdi bulduğunuzu. [/quote] Bu doğru olmayacak ama gerçek şu ki aramaya devam edin ve başka bir tane arayın ve bunu tezgahta yedek parça olarak saklayın.
[quote=Kayak gömleği post_id= 256831 time=1694736171 user_id=20537] Yani, eğer arkadaşlar farklı cinsiyettense, o zaman cinsiyet eksikliği bunu engelleyen şeyin ta kendisidir sonuna kadar iyi arkadaş olmalarını engelleyin. [/quote] Bir seçenek olarak, arkadaşça ilişkiler içinde olduğumuz ve seks yapabileceğimiz kızla (eşi) anlaşın ve birbirimize maceralarımızı anlatıyoruz) ve dürüstçe beni cinsel açıdan pek heyecanlandırmadığını söylüyorum. Ama eğer ikiniz de seks yapmak istiyorsanız, o zaman seks yapabilirsiniz, ama belki de nadiren. Ya da o güçlü bir uyarılma yaşayacak ve ben zayıf bir uyarılma yaşayacağım, sanki penisim kalkıp kısa bir süre sonra aşağı inmiş gibi.
[quote=vvm post_id=256845 time=1694742694 user_id=18147] Yüz hatlarınız tamamen itici mi? Korkunç görünüyor mu? [/quote] Korkunç olduğunu söylemiyorum ama hiç de benim tipim değil. Onunla karanlıkta seks yapın ;)
[quote=attentive1 post_id=256858 time=1694748354 user_id=17951] Çünkü heyecan pantolonda değil beyinde gerçekleşir [/quote]
Beynimde belirsizlik var. Bazı anlar beni mutlaka heyecanlandıracaktır; örneğin sırt üstü çıplak yürüdüğünde ve ben ona arkadan baktığımda. Ama o noktaya ulaşamadık. İkinci bir nokta daha var ki, bir erkeğin para kazanması ve ailesinin geçimini sağlaması gerektiğine inanıyor ve bu düşünce sikimi batırıyor)) Bir güzel bunu söylerse anlarım ama çirkin biri bunu söylerse tuhaf olur.
[quote=Hammer post_id=256865 time =1694750132 user_id=7679] Erkekler kadınları iki türe ayırır. 1. Kimi sikmek istiyorlar 2. Kim sikişmek istemez ki Belirli bir kadının hangi noktaya ait olduğuna karar vermek için 5 saniye benim için yeterli [/quote] Ve eğer istemezlerse Onu becermek istemiyorum ama onunla arkadaş oldum ve onun arka tarafıyla çıplak dönüp eğildiği ve senin sertleşmediğin bir an olmayacak mı?
[quote=Mitriy post_id=257207 time=1694784763 user_id=19478] Are acilen evlenmeye mi zorlanıyorsun? Bu kızla iletişim kurmayı seviyorsan iyi iletişim kur. [/quote] Zaten makul bir yaş ama çocuğum yok, yalnız yaşıyorum, şefkat ve sevgi yok . Görünüşe göre çocuklara ihtiyaç var ve belki bu bile olumlu duygular verecektir ve hayat daha olumlu hale gelecektir ama belki çocuklara ihtiyaç yoktur. Görünüşe göre bir kadınla birlikte yaşamak istiyorsun ama istemiyorsun.
[quote=attentive1 post_id=257208 time =1694784918 user_id=17951] Ben seçiciyim ve hatta çok , o zaman elbette kalkmayacağım, tiksineceğim [/quote] Kabul ediyorum, ben de omnivor değilim. ama burada bu kadar kısa bacaklı, çirkin bir kadından değil, daha iyisinden bahsediyoruz ama yüz hatları bana göre değil.
[quote="Andrey Lukashov" post_id=257290 time=1694795904 user_id=9120] Bu, aşkın olmadığı anlamına gelir. Ve aşk ateşe benzer; eğer sopayı fırlatmadıysan söner [/quote] fakat bir veya iki yıl içinde ateş söner, hatta biriyle aşk doğarsa? birçok kişi öyle söylüyor.
[quote= Miyav post_id=257324 time=1694799452 user_id=20398] Ve böylece yaşıyorsun, eşinden sıkılıyorsun, vee...7?? Metresleri ziyaret etmek vb.? [/quote]özgürlüğün farkına varmak güzel ama bu evlilik, çocuk ve ömür boyu hapisle sonuçlanır. Üstelik metres bile olmayabilir ama bir aileye hapsolduğunuzda, içine hapsolduğunuzu fark etmek üzücüdür.
romanbon: ↑16 Sep 2023, 13:29
Korkunç olduğunu söyleyemem ama hiç de benim tipim değil. Onunla karanlıkta seks yapın
Eğer ondan hoşlanmıyorsanız neden onunla seks yapasınız ki? Bir kızla iyi bir ilişkim olduğu bir durum vardı, o benim için ilginçti. İyi eğitimli, bilgili, bana dünya görüşümü büyük ölçüde etkileyen bir kitap önerdi ama ne yazık ki oldukça genç olmasına rağmen dış çekiciliğini kaybetti.
Ona çok saygı duydum ve takdir ettim. Onunla bir ilişkiye girme arzusu yoktu, ancak isterse, isterse, iğrenç görünümüne bakılmaksızın ona cinsel hizmet sağlayacağını anlamıştı.
[quote=romanbon post_id=257488 time=1694860194 user_id=8999] Korkunç olduğunu söyleyemem ama hiç de benim tipim değil. Onunla karanlıkta seks yapın [/quote] Eğer ondan hoşlanmıyorsanız neden onunla seks yapasınız ki? Bir kızla iyi bir ilişkim olduğu bir durum vardı, o benim için ilginçti. İyi eğitimli, bilgili, bana dünya görüşümü büyük ölçüde etkileyen bir kitap önerdi ama ne yazık ki oldukça genç olmasına rağmen dış çekiciliğini kaybetti. Ona çok saygı duydum ve takdir ettim. Onunla bir ilişkiye girme arzusu yoktu, ancak isterse, isterse, iğrenç görünümüne bakılmaksızın ona cinsel hizmet sağlayacağını anlamıştı.
[quote=vvm post_id=257492 time=1694861297 user_id=18147] Eğer ondan hoşlanmıyorsan neden onunla cinsel ilişkiye girmekle uğraşasın ki? [/quote] Karanlıkta belki hoşuna giderdi)
Peki, figür arkadan normal ve çekiciyse bir seçenek var. Romantik alacakaranlıkta köpek tarzında sallanmak Peki bir kız sizi heyecanlandırır mı? Yakınlıktan bir saat önce, tadalafil grubundan bir hap alın. havalı bir maço olmak mı? Bir ay böyle yaşa, sonra evlenmeye karar verirsin. Olumlu haberleri bekliyoruz.
Peki, figür arkadan normal ve çekiciyse bir seçenek var. Romantik alacakaranlıkta köpek tarzında sallanmak Peki bir kız sizi heyecanlandırır mı? Yakınlıktan bir saat önce, tadalafil grubundan bir hap alın. havalı bir maço olmak mı? Bir ay böyle yaşa, sonra evlenmeye karar verirsin. Olumlu haberleri bekliyoruz.
[size=85][color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=romanbon post_id= 257494 time=1694861519 user_id=8999] Karanlıkta hoşuma gidebilir [/quote] Hava eşit Yazarın bu başlıkta trollenmemesi şaşırtıcı ama yine de yardım etmek istiyorlar :wink:
TS, orada yalnız yaşıyorsun ve yoluna devam ediyorsun. Yabancıların hayatlarını mahvetmeyin. Kendinizi anlayın, bana öyle geliyor ki sadece cinsel ilişkilerde değil, cinsel ilişkilerde de sorunlarınız var.
Uzun süreli bir ilişkiniz oldu mu?
Kaç yaşındasın?
Seks yoksa bu zina yapacağınız anlamına mı gelir?
These users thanked the author Mitry for the post:
TS, orada yalnız yaşıyorsun ve yoluna devam ediyorsun. Yabancıların hayatlarını mahvetmeyin. Kendinizi anlayın, bana öyle geliyor ki sadece cinsel ilişkilerde değil, cinsel ilişkilerde de sorunlarınız var. Uzun süreli bir ilişkiniz oldu mu? Kaç yaşındasın? Seks yoksa bu zina yapacağınız anlamına mı gelir?
[quote=Mitriy post_id=257506 time=1694864006 user_id=19478] Uzun süreli bir ilişkiniz oldu mu? Kaç yaşındasınız? Seks yapmıyorsanız bu zina yaptığınız anlamına mı gelir? [/quote] yıl - 30+ grup uzun dönemler olmadı, kızlarla yaşamadım. EVET el işi)
romanbon: ↑16 Sep 2023, 14:35
yıl - 30 yaş ve üzeri grup
uzun dönemler olmadı, kızlarla yaşamadım.
EVET el işi)
TS, Bu yüzden mi ihtiyacın olmayan ilişkilere bulaşıyorsun? Toplumun baskısını reddetmeye çalışın ve kişisel olarak buna neden ihtiyacınız olduğunu anlayın? Zaten kaybettiğiniz özgürlüğünüzün acısını çekiyorsunuz! Huzur içinde yaşayın. KENDİ kadınınızla tanıştığınızda anlayacaksınız ve hiçbir soru kalmayacak, gerek kalmayacak. Belki prensipte bu sizin değildir.
Her iki cinsiyetten de 30+, 40+, yalnız yaşayan ve hiçbir şeyi olmayan pek çok arkadaşım ve hatta akrabam var. Hiçbir şeyden daha iyi bir şey yok.
Ergenlik döneminden beri sağda solda dolaşan, aynı anda birkaç kişiyle çıkan, hatta salak ya da solcu olarak evlenen insanlar var. Ama bu açıkça seninle ilgili değil, hayatta kendi mesleğini bul. O zaman belki bir ilişki ortaya çıkar
These users thanked the author Mitry for the post:
[quote=romanbon post_id=257507 time=1694864125 user_id=8999] yıl - 30 yaş ve üzeri grup uzun dönemler olmadı, kızlarla yaşamadım. EVET el işi) [/quote] TS, Bu yüzden mi ihtiyacın olmayan ilişkilere bulaşıyorsun? Toplumun baskısını reddetmeye çalışın ve kişisel olarak buna neden ihtiyacınız olduğunu anlayın? Zaten kaybettiğiniz özgürlüğünüzün acısını çekiyorsunuz! Huzur içinde yaşayın. KENDİ kadınınızla tanıştığınızda anlayacaksınız ve hiçbir soru kalmayacak, gerek kalmayacak. Belki prensipte bu sizin değildir. Her iki cinsiyetten de 30+, 40+, yalnız yaşayan ve hiçbir şeyi olmayan pek çok arkadaşım ve hatta akrabam var. Hiçbir şeyden daha iyi bir şey yok. Ergenlik döneminden beri sağda solda dolaşan, aynı anda birkaç kişiyle çıkan, hatta salak ya da solcu olarak evlenen insanlar var. Ama bu açıkça seninle ilgili değil, hayatta kendi mesleğini bul. O zaman belki bir ilişki ortaya çıkar
[quote=romanbon post_id=256756 time=1694722824 user_id=8999] cinsel açıdan çekici gelmiyorsa, o zaman onunla ciddi bir ilişki kurmak gerekli mi? [/quote] Yani sen... bunu ona zorladın ve yapmadın beğenmedin mi? ya da ne?
[quote=Pierro post_id=257521 time=1694870473 user_id=4666] önerdiniz ve beğenmediniz mi? [/quote] Hayır, beğenmedim ama onu daha sık görebilir, tanışabilir ve ilişkinizi derinleştirebilirsiniz
[quote=romanbon post_id=257507 time=1694864125 user_id=8999] yıl - 30 yaş ve üzeri grup uzun dönemler olmadı, kızlarla yaşamadım. EVET el işi) [/quote] Kızlar 30 yaşından önce ciddi bir ilişki yaşamamış erkeklerden şüpheleniyorlar. Hayat kısa, farkına varmadan kızlar artık ilgilenmiyor).
[quote=vvm post_id=257525 time=1694870994 user_id=18147] Hayat kısa, geriye dönüp bakacak vaktiniz olmadan kızlar artık ilgilenmiyor). [/quote]sıkı bir cüzdan her şeyi çözer..)
[quote=Pierro post_id=257528 time=1694871187 user_id=4666]sıkı bir cüzdan her şeyi düzeltecektir..) [/quote] Yüksek kaliteli bir penis protezi satın alabilirsiniz))
İnsanlar neden arkadaşınızın (kıyafetli) bir fotoğrafını istemekten utanıyorlar Şimdi özellikle tavsiyede bulunacaklar. Hayır, çekici olmayan bir fotoğrafla deneyebilirsiniz. En azından nazik mi? Anlıyor musun? Sekse uzun süre ara verenler sıklıkla sorunlar yaşarlar.
İnsanlar neden arkadaşınızın (kıyafetli) bir fotoğrafını istemekten utanıyorlar Şimdi özellikle tavsiyede bulunacaklar. Hayır, çekici olmayan bir fotoğrafla deneyebilirsiniz. En azından nazik mi? Anlıyor musun? Sekse uzun süre ara verenler sıklıkla sorunlar yaşarlar.
attentive1: ↑16 Sep 2023, 17:45
İnsanlar neden arkadaşınızın (kıyafetli) fotoğrafını istemekten utanıyorlar Şimdi size özel tavsiyelerde bulunacaklar. Hayır, çekici olmayan bir fotoğrafla deneyebilirsiniz. En azından nazik mi? Anlıyor musun? Sekse uzun süre ara verenler genellikle sorun yaşıyor.
Kesinlikle fotoğraf göndermeyeceğim. Bir BT kızına ya da öğretmenine benziyor, aptal değil, hatta belki akıllı.
Önemli olma nezaketine pek dikkat edilmiyor, muhtemelen henüz birbirimizi iyi tanımıyoruz ya da o da öyle , biraz bencil. Kocasının güçlü bir gelir sahibi, geçimini sağlayan bir kişi olması ve çocuklarla ve ev işleriyle ilgilenmesi için bir aile, çocuklar istiyor. Bu muhtemelen doğru, ancak
Çok çalışkan değilim, enerjim az, çok çalışma isteğim veya gücüm yok, zorluklardan hoşlanmıyorum.
[quote=attentive1 post_id=257549 time=1694875509 user_id=17951] İnsanlar neden arkadaşınızın (kıyafetli) fotoğrafını istemekten utanıyorlar Şimdi size özel tavsiyelerde bulunacaklar. Hayır, çekici olmayan bir fotoğrafla deneyebilirsiniz. En azından nazik mi? Anlıyor musun? Sekse uzun süre ara verenler genellikle sorun yaşıyor. [/quote] Kesinlikle fotoğraf göndermeyeceğim. Bir BT kızına ya da öğretmenine benziyor, aptal değil, hatta belki akıllı. Önemli olma nezaketine pek dikkat edilmiyor, muhtemelen henüz birbirimizi iyi tanımıyoruz ya da o da öyle , biraz bencil. Kocasının güçlü bir gelir sahibi, geçimini sağlayan bir kişi olması ve çocuklarla ve ev işleriyle ilgilenmesi için bir aile, çocuklar istiyor. Bu muhtemelen doğru, ancak Çok çalışkan değilim, enerjim az, çok çalışma isteğim veya gücüm yok, zorluklardan hoşlanmıyorum.
romanbon: ↑16 Sep 2023, 13:29hiçbir insan içgüdülerini tatmin etmek istemez. ve onlardan birçoğu var. Yanılmıyorsam (bilimsel makaleleri tekrar kontrol etmek daha iyidir), erkeklerin içgüdülerinden biri diğer erkekler üzerinde hakimiyet kurmaktır ve bir takımda çalışırken erkekler genellikle "amcıklarını" - kimin daha havalı olduğunu (özellikle kendini kontrol edemeyen, bilinçli olmayan, psikolojiyi bilmeyen ve duyguları aklın önüne geçtiğinde doğal içgüdülerle yönetilenler)
Diğer bir içgüdü de erkeğin kadın arayıp hamile kalma ihtiyacı duymasıdır. mümkün olduğu kadar çok farklı kadın. Yani eğer durum böyleyse, o zaman bir kızla yaşamak ve başkalarıyla tanışmayı yasaklamak ortaya çıkıyor, o zaman doğaya karşı çıkıyoruz ve hayattan zevk almıyoruz
Aslında biz insan doğamızın ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Ve görünen o ki, hâlâ etrafımızdaki hayvanlar alemi ile aynı gelişme düzeyinde değiliz. Bilim insanları, Dünyamızın hayvanlar dünyasının uyumlu sisteminde insana yer bulamadığı için uzun zamandır bu durumdan bunalmış durumda. Sanki dünyada yabancı ve mantıksız bir şey varmış gibi. Unutmayın ki yeryüzünde başka hiçbir hayvan dil kadar gelişmiş bir iletişim sistemine sahip değildir.
Dolayısıyla içgüdü konusunda burada yanlış bir mesaj verilmiş olabilir.
İstemeyebilir ayrılırım ama ben içe dönük biriyim ve henüz ayrılmak istemediğim bir zaman olmadı. İnternette yazışmak benim için gayet iyi.
O halde kendin gibi içe dönük birini ara. Sadece senin sözlerine göre uzun süre yalnız yaşadın ve buna alıştın. Aslında birlikte yaşamak, yalnız yaşamaktan daha iyidir. Bir kadını sadece bir tür evcil hayvan gibi algılıyorsunuz. Kadınlar beni bağışlasın.
Beğendim, hayır. Bir çoban tutmaya gücüm yetmiyor. Onu günde iki kez, sabah ve akşam gezdirmek gerekiyor, o dana gibi yiyor, eğitilmesi gerekiyor, kızgınlığa giriyorlar, hastalanıyorlar ve en önemlisi çok yaşamıyorlar ve çok akıllılar. Ve on yıl sonra kollarınızda ölecek ve bu bir çocuğunu kaybetmek gibi olacak.
Yani bir kadın için durum böyle değil. Hayal edin Şu ya da bu kadını sırf karakterinden dolayı sevebileceğinizi hayal edin. O da senin gibi, o da senin kadar alaycı, bir o kadar tembel, bir o kadar içe dönük olabilir, tıpkı senin gibi, yemek yapmayı bilmiyor ve o da senin gibi yalnız yaşıyor ve karşı cinse tam da böyle davranıyor. aynı şekilde.
Bu gerçek olmayacak, ancak gerçek şu ki, aramaya devam edip başka birini aramak ve bunu yedekte tutmak.
Başlangıçta mesaj yanlıştı. Hayatınızı sizi siken biriyle bağlayacak mısınız? Bunu bilerek bu şekilde yazdım. Aldatmaz, aldatmaz, kendini tutmaz, yalan söylemez ama sadece sikişir. Bana göre bu çok korkunç. Ve eğer öyleyse, neden böyle biriyle yaşayasın ki!?
Bütün mesele bu, benim fikrim ömür boyu dalga geçmeyeceğin bir arkadaş bulmak. . Ve o da sen. Bütün mesele şu ki, bu arkadaşın karşı cinsten. Eğer gerçekten arkadaşsanız, genellikle aile hayatına eşlik eden tüm bu saçmalıklar mevcut değildir. Beyin sikme yok, sürekli suçlama yok. Örneğin birçok kadın erkekleri tüm güçleriyle manipüle ediyor. Gerçekten zor değil.
Sizden muhtemelen yapmayacağınız ve beş dakika içinde unutacağınız bir şeyi yapmanızı istemek yeterli. Sonra birkaç söz ver. Örneğin, mutfakta duvar kağıdını yapıştırın, banyodaki gideri onarın, cam balkondaki pencereleri yıkayın ve son olarak radyatörleri boyayın. Sonra sizi takip edip tüm bunları size hatırlatacağım. Ama sonunda bunu yapmayı talep etmeyin, sadece hatırlatın. Ve bir süre sonra yine unuttum gibi suçluluk duygusuyla bahaneler üreteceksin. Elbette gelecek hafta. Ve yine yapmadılar. Ve size tekrar hatırlatıyor ve siz yine suçluluk duygusuyla bahaneler uyduruyorsunuz.
Ve bir süre sonra her yerde suçlu olursunuz ve bu size her zaman hatırlatılabilir ve itiraz edilecek hiçbir şey yoktur - evet, bu böyle!
Bu teknik genellikle işyerindeki patronlar tarafından astlarını kontrol etmek ve onları kendi yerlerine koymak için kullanılır. Çünkü söz verdiğiniz anda bu sözün kölesi oldunuz. Ve buna göre bu vaadi senden alan kimsenin kulu. Bu, asla kimseye söz vermemeniz gerektiği anlamına gelir. Gerçekten zor. Özellikle de şu anda sizden yapmanız istenen şeyi devredecek kimseniz yoksa.
Peki. Hadi koyunlarımıza dönelim...
İnanın bana, karşılıklı anlayışa sahip olduğunuz ve birbirinize güvendiğiniz bir dostla birlikte bu dünyada yaşamak daha kolay. Sorun çoğu kadının doğası gereği materyalist olmasıdır. İşte bu şekilde tasarlandılar, peki ne yapabilirsiniz! Ve sadece kendi bakış açılarına göre umut vaat eden erkekleri avlıyorlar. Yem olarak - görünüm, memeler ve amcıklar, seks. Erkekler tüm bunlara kanıyor. Geriye bakacak zamanları yok ve hemen ona şunu söylüyor: bang kinder! İkincisinde vur! Ve sıçtım!
Peki, ne kadar kazanırsan kazan, bu durumda nasıl boşanabilirsin? Aslında birisinin kölesi haline getirildiniz. Ve öyle anlaşılıyor ki, evlendiğinizde kendinizi köle olarak satmışsınız. Her durumda, önümüzdeki on beş yıl boyunca birisinin kölesi oldunuz. Daha sonra boşanmış olmanız ya da bu ailede yaşamaya devam etmeniz hiç fark etmez. Yine de, yalnızca düzenli olarak işe gitmeniz ve para taşımanız gerekiyor.
İşe gitmeyi bırakırsanız, sizden boşanırlar ve para mahkemede sizden kesilir. Bu nedenle genel olarak evlilik ve aile hayatına yönelik tutum, bunun bir yük olduğu, sürekli bir beyin fırtınası olduğu, bir eşin zararlı, aptal, kavgacı ve skandal bir şey olduğu yönündedir.
Fakat gerçekte tüm bunlar böyle değildir. eğer göğüslerin ve amcıkların peşinden koşmazsanız ve güzel, aptal amcıklara kanmazsanız.
Aynada kendinize bakın. Muhtemelen yakışıklı değilsiniz, vücut olarak Apollo değilsiniz ve Elon Musk gibi zengin değilsiniz. Ama kendin hakkında sevdiğin her şeye sahipsin. Neden tamamen aynı, sana çok benzeyen, sadece kadın olamıyor?
Hoşlanacağın bu kadının olağanüstü bir güzelliğe ve ideal bir figüre sahip olması neden gerekli?
Bu tam olarak sizin gibi bir insan için de geçerlidir, ancak yalnızca erkek ruh eşini arayan bir kadın. Ve böylece sana baktı ve yanından geçti. Gibi - ah pekala! Şöyle böyle! Formda olmayan bir vücut, bira göbeği, özensiz tıraşsız saçlar, dağınık saçlar, nasıl giyinmiş. Yüz bir şekilde şişmiş ve şişmiş. Ya obeziteye yatkındır, ya akşamdan kalmadır ya da böbrek sorunları vardır. SONRA muhtemelen sezon başından beri yıkanmamış kazağının kokusu geliyor. Yükseklik küçüktür. Kendi evim yok, arabam bile yok. Muhtemelen çok az kazanıyor. Tembel anlamına gelir. Siktir et!!!!
Ama böyle bir kadına yetişmeli, elini sıkmalı, ona teşekkür etmeli ve ayrıca ona para vermelisiniz. Seninle ilgilenmediğini ve sonuç olarak senden on yıllık hayatını çalmadığını.
Yani sen de aynı şekilde bir kadın arıyorsun ve sonra kendini büyük bir işe atıyorsun. parlıyor ve böylece hem kendinizden hem de bu güzellikten yıllar süren yaşamı alıp götürüyor.
Bak...
Bir bayan arkadaş buldun. Birbiriniz için ilginçsiniz ve birbirinizle iyi hissediyorsunuz. Bu aşamada bundan sonra olacak her şey tamamen sizin karşılıklı anlaşmanıza bağlıdır. Nasıl kabul ederseniz öyle olacaktır. Ve son olarak kadınları güzel ve çirkin olarak ayırmıyorsunuz.
Benzetme yaparak, bazı kadınlar tüm erkekleri zengin ve fakir olarak ayırıyor. Yani bu tür kadınlar için sen bir dilencisin. Ve seninle ilgilenmiyorlar.
Ve öyle görünüyor ki sen de tüm kadınları güzel ve korkutucu olarak ikiye ayırıyorsun. Ve mesela, korkutucu olanlar ilgini çekmiyor.
Sonra sana bir soru; şu anda bir dilencisin ve hiçbir güzellikle ilgilenmiyorsun. Ama yarın aniden milyon dolarlık bir miras alırsanız ve bu güzellikler üzerinize asılırsa, onların size değil, ganimetinize ihtiyaçları olduğunu çok iyi bilerek onlardan birini seçer misiniz?
Ve eğer onu sikmek istemiyorlarsa ama sen onunla arkadaş olduysan ve onun poposuyla çıplak dönüp eğildiği ve senin sertleşmediğin bir an olmayacak mı?
Bir süredir kiminle seks yapmadıysanız ve sabah mastürbasyon yapmadıysanız herkesin üzerine çıkmalısınız. Bu fizyolojidir. Bu sana bağlı değil. Askerlik sicil ve kayıt ofislerinde, tıbbi kabul komitesinin kısa etekli bir hemşireyi şortlu acemi askerlerin önünde gezdirmesi için bir uzman göndermesi boşuna değil - istisnasız herkes ayağa kalkıyor.
[quote=romanbon post_id=257488 time=1694860194 user_id=8999]hiçbir insan içgüdülerini tatmin etmek istemez. ve onlardan birçoğu var. Yanılmıyorsam (bilimsel makaleleri tekrar kontrol etmek daha iyidir), erkeklerin içgüdülerinden biri diğer erkekler üzerinde hakimiyet kurmaktır ve bir takımda çalışırken erkekler genellikle "amcıklarını" - kimin daha havalı olduğunu (özellikle kendini kontrol edemeyen, bilinçli olmayan, psikolojiyi bilmeyen ve duyguları aklın önüne geçtiğinde doğal içgüdülerle yönetilenler) Diğer bir içgüdü de erkeğin kadın arayıp hamile kalma ihtiyacı duymasıdır. mümkün olduğu kadar çok farklı kadın. Yani eğer durum böyleyse, o zaman bir kızla yaşamak ve başkalarıyla tanışmayı yasaklamak ortaya çıkıyor, o zaman doğaya karşı çıkıyoruz ve hayattan zevk almıyoruz [/quote] Aslında biz insan doğamızın ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Ve görünen o ki, hâlâ etrafımızdaki hayvanlar alemi ile aynı gelişme düzeyinde değiliz. Bilim insanları, Dünyamızın hayvanlar dünyasının uyumlu sisteminde insana yer bulamadığı için uzun zamandır bu durumdan bunalmış durumda. Sanki dünyada yabancı ve mantıksız bir şey varmış gibi. Unutmayın ki yeryüzünde başka hiçbir hayvan dil kadar gelişmiş bir iletişim sistemine sahip değildir. Dolayısıyla içgüdü konusunda burada yanlış bir mesaj verilmiş olabilir.
[quote=romanbon post_id=257488 time=1694860194 user_id=8999] İstemeyebilir ayrılırım ama ben içe dönük biriyim ve henüz ayrılmak istemediğim bir zaman olmadı. İnternette yazışmak benim için gayet iyi. [/quote] O halde kendin gibi içe dönük birini ara. Sadece senin sözlerine göre uzun süre yalnız yaşadın ve buna alıştın. Aslında birlikte yaşamak, yalnız yaşamaktan daha iyidir. Bir kadını sadece bir tür evcil hayvan gibi algılıyorsunuz. Kadınlar beni bağışlasın. :-) Beğendim, hayır. Bir çoban tutmaya gücüm yetmiyor. Onu günde iki kez, sabah ve akşam gezdirmek gerekiyor, o dana gibi yiyor, eğitilmesi gerekiyor, kızgınlığa giriyorlar, hastalanıyorlar ve en önemlisi çok yaşamıyorlar ve çok akıllılar. Ve on yıl sonra kollarınızda ölecek ve bu bir çocuğunu kaybetmek gibi olacak.
Yani bir kadın için durum böyle değil. [url=viewtopic.php?t=13433]Hayal edin[/url] Şu ya da bu kadını sırf karakterinden dolayı sevebileceğinizi hayal edin. O da senin gibi, o da senin kadar alaycı, bir o kadar tembel, bir o kadar içe dönük olabilir, tıpkı senin gibi, yemek yapmayı bilmiyor ve o da senin gibi yalnız yaşıyor ve karşı cinse tam da böyle davranıyor. aynı şekilde.
[quote=romanbon post_id=257488 time =1694860194 user_id=8999] Bu gerçek olmayacak, ancak gerçek şu ki, aramaya devam edip başka birini aramak ve bunu yedekte tutmak. [/quote] Başlangıçta mesaj yanlıştı. Hayatınızı sizi siken biriyle bağlayacak mısınız? Bunu bilerek bu şekilde yazdım. Aldatmaz, aldatmaz, kendini tutmaz, yalan söylemez ama sadece sikişir. Bana göre bu çok korkunç. Ve eğer öyleyse, neden böyle biriyle yaşayasın ki!?
Bütün mesele bu, benim fikrim ömür boyu dalga geçmeyeceğin bir arkadaş bulmak. . Ve o da sen. Bütün mesele şu ki, bu arkadaşın karşı cinsten. Eğer gerçekten arkadaşsanız, genellikle aile hayatına eşlik eden tüm bu saçmalıklar mevcut değildir. Beyin sikme yok, sürekli suçlama yok. Örneğin birçok kadın erkekleri tüm güçleriyle manipüle ediyor. Gerçekten zor değil.
Sizden muhtemelen yapmayacağınız ve beş dakika içinde unutacağınız bir şeyi yapmanızı istemek yeterli. Sonra birkaç söz ver. Örneğin, mutfakta duvar kağıdını yapıştırın, banyodaki gideri onarın, cam balkondaki pencereleri yıkayın ve son olarak radyatörleri boyayın. Sonra sizi takip edip tüm bunları size hatırlatacağım. Ama sonunda bunu yapmayı talep etmeyin, sadece hatırlatın. Ve bir süre sonra yine unuttum gibi suçluluk duygusuyla bahaneler üreteceksin. Elbette gelecek hafta. Ve yine yapmadılar. Ve size tekrar hatırlatıyor ve siz yine suçluluk duygusuyla bahaneler uyduruyorsunuz. Ve bir süre sonra her yerde suçlu olursunuz ve bu size her zaman hatırlatılabilir ve itiraz edilecek hiçbir şey yoktur - evet, bu böyle!
Bu teknik genellikle işyerindeki patronlar tarafından astlarını kontrol etmek ve onları kendi yerlerine koymak için kullanılır. Çünkü söz verdiğiniz anda bu sözün kölesi oldunuz. Ve buna göre bu vaadi senden alan kimsenin kulu. Bu, asla kimseye söz vermemeniz gerektiği anlamına gelir. Gerçekten zor. Özellikle de şu anda sizden yapmanız istenen şeyi devredecek kimseniz yoksa.
Peki. Hadi koyunlarımıza dönelim... İnanın bana, karşılıklı anlayışa sahip olduğunuz ve birbirinize güvendiğiniz bir dostla birlikte bu dünyada yaşamak daha kolay. Sorun çoğu kadının doğası gereği materyalist olmasıdır. İşte bu şekilde tasarlandılar, peki ne yapabilirsiniz! Ve sadece kendi bakış açılarına göre umut vaat eden erkekleri avlıyorlar. Yem olarak - görünüm, memeler ve amcıklar, seks. Erkekler tüm bunlara kanıyor. Geriye bakacak zamanları yok ve hemen ona şunu söylüyor: bang kinder! İkincisinde vur! Ve sıçtım! Peki, ne kadar kazanırsan kazan, bu durumda nasıl boşanabilirsin? Aslında birisinin kölesi haline getirildiniz. Ve öyle anlaşılıyor ki, evlendiğinizde kendinizi köle olarak satmışsınız. Her durumda, önümüzdeki on beş yıl boyunca birisinin kölesi oldunuz. Daha sonra boşanmış olmanız ya da bu ailede yaşamaya devam etmeniz hiç fark etmez. Yine de, yalnızca düzenli olarak işe gitmeniz ve para taşımanız gerekiyor.
İşe gitmeyi bırakırsanız, sizden boşanırlar ve para mahkemede sizden kesilir. Bu nedenle genel olarak evlilik ve aile hayatına yönelik tutum, bunun bir yük olduğu, sürekli bir beyin fırtınası olduğu, bir eşin zararlı, aptal, kavgacı ve skandal bir şey olduğu yönündedir. Fakat gerçekte tüm bunlar böyle değildir. eğer göğüslerin ve amcıkların peşinden koşmazsanız ve güzel, aptal amcıklara kanmazsanız.
Aynada kendinize bakın. Muhtemelen yakışıklı değilsiniz, vücut olarak Apollo değilsiniz ve Elon Musk gibi zengin değilsiniz. Ama kendin hakkında sevdiğin her şeye sahipsin. Neden tamamen aynı, sana çok benzeyen, sadece kadın olamıyor? Hoşlanacağın bu kadının olağanüstü bir güzelliğe ve ideal bir figüre sahip olması neden gerekli? Bu tam olarak sizin gibi bir insan için de geçerlidir, ancak yalnızca erkek ruh eşini arayan bir kadın. Ve böylece sana baktı ve yanından geçti. Gibi - ah pekala! Şöyle böyle! Formda olmayan bir vücut, bira göbeği, özensiz tıraşsız saçlar, dağınık saçlar, nasıl giyinmiş. Yüz bir şekilde şişmiş ve şişmiş. Ya obeziteye yatkındır, ya akşamdan kalmadır ya da böbrek sorunları vardır. SONRA muhtemelen sezon başından beri yıkanmamış kazağının kokusu geliyor. Yükseklik küçüktür. Kendi evim yok, arabam bile yok. Muhtemelen çok az kazanıyor. Tembel anlamına gelir. Siktir et!!!!
Ama böyle bir kadına yetişmeli, elini sıkmalı, ona teşekkür etmeli ve ayrıca ona para vermelisiniz. Seninle ilgilenmediğini ve sonuç olarak senden on yıllık hayatını çalmadığını. Yani sen de aynı şekilde bir kadın arıyorsun ve sonra kendini büyük bir işe atıyorsun. parlıyor ve böylece hem kendinizden hem de bu güzellikten yıllar süren yaşamı alıp götürüyor.
[quote=romanbon post_id =257488 time=1694860194 user_id=8999] Beynimde belirsizlik var. Bazı anlar beni mutlaka heyecanlandıracaktır; örneğin sırt üstü çıplak yürüdüğünde ve ben ona arkadan baktığımda. Ama o noktaya ulaşamadık. İkinci bir nokta daha var ki, bir erkeğin para kazanması ve ailesinin geçimini sağlaması gerektiğine inanıyor ve bu düşünce sikimi batırıyor)) Bir güzel bunu söylerse anlarım ama çirkin biri bunu söylerse tuhaf olur. [/quote] Bak... Bir bayan arkadaş buldun. Birbiriniz için ilginçsiniz ve birbirinizle iyi hissediyorsunuz. Bu aşamada bundan sonra olacak her şey tamamen sizin karşılıklı anlaşmanıza bağlıdır. Nasıl kabul ederseniz öyle olacaktır. Ve son olarak kadınları güzel ve çirkin olarak ayırmıyorsunuz. Benzetme yaparak, bazı kadınlar tüm erkekleri zengin ve fakir olarak ayırıyor. Yani bu tür kadınlar için sen bir dilencisin. Ve seninle ilgilenmiyorlar.
Ve öyle görünüyor ki sen de tüm kadınları güzel ve korkutucu olarak ikiye ayırıyorsun. Ve mesela, korkutucu olanlar ilgini çekmiyor. Sonra sana bir soru; şu anda bir dilencisin ve hiçbir güzellikle ilgilenmiyorsun. Ama yarın aniden milyon dolarlık bir miras alırsanız ve bu güzellikler üzerinize asılırsa, onların size değil, ganimetinize ihtiyaçları olduğunu çok iyi bilerek onlardan birini seçer misiniz?
[quote=romanbon post_id=257488 time=1694860194 user_id=8999] Ve eğer onu sikmek istemiyorlarsa ama sen onunla arkadaş olduysan ve onun poposuyla çıplak dönüp eğildiği ve senin sertleşmediğin bir an olmayacak mı? [/ quote] Bir süredir kiminle seks yapmadıysanız ve sabah mastürbasyon yapmadıysanız herkesin üzerine çıkmalısınız. Bu fizyolojidir. Bu sana bağlı değil. Askerlik sicil ve kayıt ofislerinde, tıbbi kabul komitesinin kısa etekli bir hemşireyi şortlu acemi askerlerin önünde gezdirmesi için bir uzman göndermesi boşuna değil - istisnasız herkes ayağa kalkıyor.
Vasyanitsa: ↑16 Sep 2023, 19:15 ıbbi kabul komitesinde bir uzman, kısa etekli bir hemşireyi şortlu acemi askerlerin önünde geçit töreni yapması için gönderir. İstisnasız herkes ayağa kalkar.
buna sahip değildik. Orada doktor, adam boş boş bakıyormuş gibi görünüyordu, iki testis vardı ve hepsi bu
[quote=Vasyanitsa post_id=257573 time=1694880919 user_id=20537] ıbbi kabul komitesinde bir uzman, kısa etekli bir hemşireyi şortlu acemi askerlerin önünde geçit töreni yapması için gönderir. İstisnasız herkes ayağa kalkar. [/quote] buna sahip değildik. Orada doktor, adam boş boş bakıyormuş gibi görünüyordu, iki testis vardı ve hepsi bu
Arkadaşlar Romanbon ve Vlasyanitsa, görünüşe göre birbirinizi bulmuşsunuz. Peki ya kadınlara karşı hoşnutsuzluğunuzu ve kırgınlığınızı dile getirecek biri var mı? Aile, çocuklar, belli bir gelir. Özellikle de zaten 30 yaşın üzerindeyse.
Arkadaşlar Romanbon ve Vlasyanitsa, görünüşe göre birbirinizi bulmuşsunuz. Peki ya kadınlara karşı hoşnutsuzluğunuzu ve kırgınlığınızı dile getirecek biri var mı? Aile, çocuklar, belli bir gelir. Özellikle de zaten 30 yaşın üzerindeyse.
attentive1: ↑16 Sep 2023, 21:38
Arkadaşlar Romanbon ve Vlasyanitsa, birbirinizi bulmuş gibisiniz. Kadınlara karşı memnuniyetsizliğinizi ve kırgınlığınızı dile getirecek biri var.
Doğanın kötü bir tarafı yok. hava durumu.
Yukarıda anlattığım her şey yalnızca bir gerçeğin ifadesidir. Ne fazla ne de az.
Ne? Evlendikten sonra ailene destek olmak için bütün günlerini işte geçirmek zorunda kalmıyor musun?
Ne? Hava hâlâ karanlıkken evden çıkmıyor musun, hava karardığında da eve gelmiyor musun?
Ne? Yemek yemekten, televizyona bakmaktan ve sonra saat altıda kalkmanız gerektiği için yüzüstü yastığa düşmekten başka bir şey yapacak vaktiniz var mı hâlâ?
Yani eğer sadece bir tür sıradan yönetici, eğer üniformalıysanız veya en azından bir tür küçük patronsanız, o zaman genellikle akşam dokuzdan sonra eve dönebilirsiniz. Peki ne? Bunların hepsi yanlış mı? Öfkemi abartıyor muyum ve dünyadaki her şeyden nefret mi ediyorum?
Tam tersine, tüm bu arka plana karşı iyimserim ve aile mutluluğunun mümkün olduğuna inanıyorum. Ama tek bir şartla; birbirinizi mahvetmeyin.
[quote=attentive1 post_id=257604 time=1694889526 user_id=17951] Arkadaşlar Romanbon ve Vlasyanitsa, birbirinizi bulmuş gibisiniz. Kadınlara karşı memnuniyetsizliğinizi ve kırgınlığınızı dile getirecek biri var. [/quote] Doğanın kötü bir tarafı yok. hava durumu. Yukarıda anlattığım her şey yalnızca bir gerçeğin ifadesidir. Ne fazla ne de az. Ne? Evlendikten sonra ailene destek olmak için bütün günlerini işte geçirmek zorunda kalmıyor musun? Ne? Hava hâlâ karanlıkken evden çıkmıyor musun, hava karardığında da eve gelmiyor musun? Ne? Yemek yemekten, televizyona bakmaktan ve sonra saat altıda kalkmanız gerektiği için yüzüstü yastığa düşmekten başka bir şey yapacak vaktiniz var mı hâlâ?
Yani eğer sadece bir tür sıradan yönetici, eğer üniformalıysanız veya en azından bir tür küçük patronsanız, o zaman genellikle akşam dokuzdan sonra eve dönebilirsiniz. Peki ne? Bunların hepsi yanlış mı? Öfkemi abartıyor muyum ve dünyadaki her şeyden nefret mi ediyorum? Tam tersine, tüm bu arka plana karşı iyimserim ve aile mutluluğunun mümkün olduğuna inanıyorum. Ama tek bir şartla; birbirinizi mahvetmeyin.
Vasyanitsa: ↑16 Sep 2023, 22:26
Ne? Evlendikten sonra ailene destek olmak için bütün günlerini işte geçirmek zorunda kalmıyor musun?
Ne? Hava hâlâ karanlıkken evden çıkmıyor musun, hava karardığında da eve gelmiyor musun?
Ne? Zaten saat altıda kalkmanız gerektiği için yemek yemek, televizyon izlemek ve yüz üstü yastığa düşmek dışında bir şeyler yapmaya hâlâ vaktiniz var mı?
Her şey yanlış. Eşim ve ben uzaktan çalışıyoruz. Günde 2 saat istiyoruz, hiç istemiyoruz. Ben bu forumu tamamen eğlenceli ve esprili buluyorum.
[quote=Vasyanitsa post_id=257625 time=1694892360 user_id=20537] Ne? Evlendikten sonra ailene destek olmak için bütün günlerini işte geçirmek zorunda kalmıyor musun? Ne? Hava hâlâ karanlıkken evden çıkmıyor musun, hava karardığında da eve gelmiyor musun? Ne? Zaten saat altıda kalkmanız gerektiği için yemek yemek, televizyon izlemek ve yüz üstü yastığa düşmek dışında bir şeyler yapmaya hâlâ vaktiniz var mı? [/quote] Her şey yanlış. Eşim ve ben uzaktan çalışıyoruz. Günde 2 saat istiyoruz, hiç istemiyoruz. Ben bu forumu tamamen eğlenceli ve esprili buluyorum.
Ksenofont: ↑15 Sep 2023, 23:09
Şimdi her şeyi anlıyorum. Ve birbirimize saygı duymamız gerektiğine katılıyorum. Peki neden futbol izlemenin ve bira içmenin hoş olmayan bir alışkanlık olduğunu Tanrı aşkına açıklayın?
Neden tatsız? Artistik patinaj izlemenin ve çikolata yemenin hoş olmayan bir kadın alışkanlığı olduğunu söylersem aynı şey olur. Neden başka biri için yapmadığım şey tatsız ve zorla katlanmak zorunda kaldığım bir şey? Tuhaf bir dünya görüşü.
Çünkü futbol genellikle para için ortalıkta dolaşan aptalca bir şeydir, spor değil! Ve sürekli bira içmek herkesi çileden çıkarır!
Ama bu tolere edilebilir.
O halde artistik patinajı tolere etmesi gerekiyor! Kuşlardan bahsetmişken, bu SPOR! Kızların en azından bir şeyi başarmak için ne kadar çalıştıkları hakkında bir fikrin var mı?
Ben buna, eğer ilişkinize değer veriyorsan yapman gereken bir uzlaşma derim. :ayyy:
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote=Ksenofont post_id=257386 time=1694808579 user_id=17996] Şimdi her şeyi anlıyorum. Ve birbirimize saygı duymamız gerektiğine katılıyorum. Peki neden futbol izlemenin ve bira içmenin hoş olmayan bir alışkanlık olduğunu Tanrı aşkına açıklayın? Neden tatsız? Artistik patinaj izlemenin ve çikolata yemenin hoş olmayan bir kadın alışkanlığı olduğunu söylersem aynı şey olur. Neden başka biri için yapmadığım şey tatsız ve zorla katlanmak zorunda kaldığım bir şey? Tuhaf bir dünya görüşü. [/quote] Çünkü futbol genellikle para için ortalıkta dolaşan aptalca bir şeydir, spor değil! Ve sürekli bira içmek herkesi çileden çıkarır! Ama bu tolere edilebilir. O halde artistik patinajı tolere etmesi gerekiyor! Kuşlardan bahsetmişken, bu SPOR! Kızların en azından bir şeyi başarmak için ne kadar çalıştıkları hakkında bir fikrin var mı? Ben buna, eğer ilişkinize değer veriyorsan yapman gereken bir uzlaşma derim. :ayyy:
Miyav: ↑17 Sep 2023, 19:11
futbol izlemek ve bira içmek
Şahsen bana gelince, bu genellikle maksimum, şimdi dedikleri gibi, bir tehlike işareti! Arkadaşlarımdan herhangi birinin bira içip futbol izleyeceğini hayal edemiyorum (kişisel olarak sosyal çevrem için tekrar ediyorum). Bu, hayatımın sonu olsaydı sarhoş olurdum - bu arada, bu, kendime koyduğum işaretlerden biri, muhtemel başarı üzerine köprüden atlamak zorunda kalacağım (bu aynı zamanda iyi bir şey satın alma arzularını da içeriyor) ve güvenilir Volvo; erkeklerle balığa çıkmak; gençlerin delirdiğini ve şimdiki filmlerin eskisi gibi olmadığını fark etmek;
These users thanked the author -AlexNova- for the post:
[quote=Miyav post_id=258033 time=1694967072 user_id=20398] futbol izlemek ve bira içmek [/quote]
Şahsen bana gelince, bu genellikle maksimum, şimdi dedikleri gibi, bir tehlike işareti! Arkadaşlarımdan herhangi birinin bira içip futbol izleyeceğini hayal edemiyorum (kişisel olarak sosyal çevrem için tekrar ediyorum). Bu, hayatımın sonu olsaydı sarhoş olurdum - bu arada, bu, kendime koyduğum işaretlerden biri, muhtemel başarı üzerine köprüden atlamak zorunda kalacağım (bu aynı zamanda iyi bir şey satın alma arzularını da içeriyor) ve güvenilir Volvo; erkeklerle balığa çıkmak; gençlerin delirdiğini ve şimdiki filmlerin eskisi gibi olmadığını fark etmek;
-AlexNova-,
Atlamak için oraya köprüden gitmelisin. Bu sizi ve gelişmiş ortamınızı tehdit etmez. Bu köprünün altında var olmaya devam edeceksiniz. Ve terfisiz cahillerin nasıl balık tutacağını, futbol tartışacağını, bira içeceğini ve gençlik sinemasının sanatsal içeriği açısından olağanüstü olmadığını iddia etmesini düşmanlıkla izleyin. Okulda başarısız oldun ve babalar ve oğullar hakkında edebiyat okumadın. Başkalarının hobilerine karşı duyarsız kalamazsınız. Kadın mı erkek misin, kaç yaşındasın bilmiyorum. Şimdilik futbol taraftarları için orta cinsiyetten kibirli bir adamsınız.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
[ref=#0000ff]-AlexNova-[/ref], Atlamak için oraya köprüden gitmelisin. Bu sizi ve gelişmiş ortamınızı tehdit etmez. Bu köprünün altında var olmaya devam edeceksiniz. Ve terfisiz cahillerin nasıl balık tutacağını, futbol tartışacağını, bira içeceğini ve gençlik sinemasının sanatsal içeriği açısından olağanüstü olmadığını iddia etmesini düşmanlıkla izleyin. Okulda başarısız oldun ve babalar ve oğullar hakkında edebiyat okumadın. Başkalarının hobilerine karşı duyarsız kalamazsınız. Kadın mı erkek misin, kaç yaşındasın bilmiyorum. Şimdilik futbol taraftarları için orta cinsiyetten kibirli bir adamsınız.
Ksenofont: ↑18 Sep 2023, 00:37
Köprüden atlamak için oraya gitmeniz gerekiyor. Bu sizi ve gelişmiş ortamınızı tehdit etmez. Bu köprünün altında var olmaya devam edeceksiniz. Ve terfisiz cahillerin nasıl balık tutacağını, futbol tartışacağını, bira içeceğini ve gençlik sinemasının sanatsal içeriği açısından olağanüstü olmadığını iddia etmesini düşmanlıkla izleyin. Okulda başarısız oldun ve babalar ve oğullar hakkında edebiyat okumadın. Başkalarının hobilerine karşı duyarsız kalamazsınız. Kadın mı erkek misin, kaç yaşındasın bilmiyorum. Şimdilik futbol hayranları için orta cinsiyetten kibirli bir adamsın.
Sizden gelen bu benim için bir iltifat! Ama eğer gücenseydim, senin seviyende olurdum. Kişiselleşmedim ve bunun sadece kişisel görüşüm olduğunu bir kez daha belirttim... Aramızdaki farkı bu kadar vurgulayan cevabınız için teşekkür ederim. Size iyi şanslar ve sağlık!
[quote=Ksenofont post_id=258147 time=1694986628 user_id=17996] Köprüden atlamak için oraya gitmeniz gerekiyor. Bu sizi ve gelişmiş ortamınızı tehdit etmez. Bu köprünün altında var olmaya devam edeceksiniz. Ve terfisiz cahillerin nasıl balık tutacağını, futbol tartışacağını, bira içeceğini ve gençlik sinemasının sanatsal içeriği açısından olağanüstü olmadığını iddia etmesini düşmanlıkla izleyin. Okulda başarısız oldun ve babalar ve oğullar hakkında edebiyat okumadın. Başkalarının hobilerine karşı duyarsız kalamazsınız. Kadın mı erkek misin, kaç yaşındasın bilmiyorum. Şimdilik futbol hayranları için orta cinsiyetten kibirli bir adamsın. [/quote]
Sizden gelen bu benim için bir iltifat! Ama eğer gücenseydim, senin seviyende olurdum. Kişiselleşmedim ve bunun sadece kişisel görüşüm olduğunu bir kez daha belirttim... Aramızdaki farkı bu kadar vurgulayan cevabınız için teşekkür ederim. Size iyi şanslar ve sağlık! :cat1:
attentive1: ↑17 Sep 2023, 05:20
Öyle değil. Eşim ve ben uzaktan çalışıyoruz. Günde 2 saat istiyoruz, hiç istemiyoruz.
Şu anda, siz ve eşiniz gibi serbest çalışanlar tarafından okunma ihtimalinizin düşük olduğunu düşünerek samimiyetsiz davranıyorsunuz. Eğer serbest çalışıyorsanız, işinizde en zor şey kendinizi çalışmaya zorlamaktır. Ve öyle. Ve aslında iki saatten çok daha fazla çalışmanız gerekiyor. Hatta işe gitmekten bile daha fazlası. Ve eğer daha az çalışırsanız, ya işinizi mahvedersiniz ya da çok çok az kazanırsınız.
O kadar az ki, serbest çalışmanız ihtiyaçlarınızı karşılamayacak ve her zaman bir tür sıkıntı içinde olacaksınız. borç ve krediler. Ve bir serbest çalışan için en zor şey çalışmak için zaman bulmaktır. Ve son olarak kendinizi her gün aynı saatte oturup çalışmaya zorlayın. Ve sadece işinizin nasıl gittiğini görmek için değil, tam gerektiği kadar zaman.
Bu, serbest çalışanlar için yaygın bir sorundur. Önce insanlar gol atıyor, sonra da geceler uykusuz kalıyor çünkü bir şekilde işin kurtarılması gerekiyor. Hatta serbest çalışanlar arasında bazı insanlar kendilerini özel olarak hazırlıyorlar; ne olursa olsun, sabah erkenden kalkıyorlar ve sanki işe gitmek zorundaymış gibi giyiniyorlar. Hatta bazı kişiler takım elbisenin yanına kravat bile takar. Gerçekten metroya gider, bir gazete alır, eve döner ve öğle yemeğine kadar kravat ve takım elbiseyle çalışır.
Fakat eğer kadın kocasının yaptıklarına saygı duyarsa tüm bunlar işe yarar. ve eğer onu mükemmel bir şekilde anlıyorsa. Sonuç olarak, bu ona dokunmaz, onu rahatsız etmez ve hiçbir şeyle, kesinlikle hiçbir şeyle dikkatini dağıtmaz. Ve bir fare gibi sessizce oturuyor ve kocasının öğle yemeği için işten eve gelmesini bekliyor.
13 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Şahsen bana gelince, bu genellikle maksimum değerdir, şimdi dedikleri gibi, bir tehlike işareti! Arkadaşlarımdan herhangi birinin bira içip futbol izleyeceğini hayal edemiyorum (kişisel olarak sosyal çevrem için tekrar ediyorum). Bu, hayatımın sonu olsaydı sarhoş olurdum - bu arada, bu, kendime koyduğum işaretlerden biri, muhtemel başarı üzerine köprüden atlamak zorunda kalacağım (bu aynı zamanda iyi bir şey satın alma arzularını da içeriyor) ve güvenilir Volvo; erkeklerle balığa çıkmak; gençlerin çıldırdığını ve şimdiki filmlerin eskisi gibi olmadığını fark etmek; her şeyin daha iyi olduğunu vb.)
Gösteriş, gösteriş, gösteriş... nBütün bu tuhaflıklar, etrafınızdakilerin sizi, ne düşündüğünüzü kesinlikle umursamadığı bir durumla iyileşir. ne istediğin hakkında.
Uygulamada bu, askere alındığın zamandır. Veya bir şeyden çok ciddi şekilde hasta olduğunuzda. Ya da çok iyi ve yüksek maaşlı bir işi kaybettiğimde. Ya da haydutlar karşına çıkıp seni tezgahın üzerine koyduğunda.
Ve o kadar da uzak olmayan yerlerden bahsetmek bile istemiyorum. Bu doğru - kutsal, kutsal, kutsal...
İnsanlar sevilmeli ve onlara acınmalıdır. Ve anlayın ve onlara bir bok atmayın. Yukarıda bahsettiğiniz ve bir Volvo hayali kuran insanlar, onlar da bir zamanlar mezun olduktan sonra sabah saat beşte parkta sınıf arkadaşlarıyla kucaklarına oturmuşlardı. Ayrıca astronot, pilot ve başkan olmayı da hayal ediyorlardı. Ve Avrupa paketlerinin kurulumcusu, taksi şoförü, otobüs şoförü oldular.
Neden başka bir soru. Bir gruptan biri, bir adamın birine bir şey borçlu olduğu ve eğer oraya bir şey dikmediyse, bir şey inşa etmediyse, bir şey doğurmadıysa o kişinin insan olamayacağı fikrine kapıldı.
Eğitim kürsüsünden geçemediğim biri çünkü tüm iyi ve yüksek maaşlı meslekler için her yerde çalışmanız ve sınavları geçmeniz gerekiyor. Ama yapamadın. Bunun geçici olmasını umarak direksiyonu çevirirsiniz.
Ve bunu kendiniz tahmin etmeyin. Kendinizi yirmi yıl sonra nerede bulacağınız hala bilinmiyor.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=attentive1 post_id=257698 time=1694917223 user_id=17951] Öyle değil. Eşim ve ben uzaktan çalışıyoruz. Günde 2 saat istiyoruz, hiç istemiyoruz. [ /quote] Şu anda, siz ve eşiniz gibi serbest çalışanlar tarafından okunma ihtimalinizin düşük olduğunu düşünerek samimiyetsiz davranıyorsunuz. Eğer serbest çalışıyorsanız, işinizde en zor şey kendinizi çalışmaya zorlamaktır. Ve öyle. Ve aslında iki saatten çok daha fazla çalışmanız gerekiyor. Hatta işe gitmekten bile daha fazlası. Ve eğer daha az çalışırsanız, ya işinizi mahvedersiniz ya da çok çok az kazanırsınız.
O kadar az ki, serbest çalışmanız ihtiyaçlarınızı karşılamayacak ve her zaman bir tür sıkıntı içinde olacaksınız. borç ve krediler. Ve bir serbest çalışan için en zor şey çalışmak için zaman bulmaktır. Ve son olarak kendinizi her gün aynı saatte oturup çalışmaya zorlayın. Ve sadece işinizin nasıl gittiğini görmek için değil, tam gerektiği kadar zaman.
Bu, serbest çalışanlar için yaygın bir sorundur. Önce insanlar gol atıyor, sonra da geceler uykusuz kalıyor çünkü bir şekilde işin kurtarılması gerekiyor. Hatta serbest çalışanlar arasında bazı insanlar kendilerini özel olarak hazırlıyorlar; ne olursa olsun, sabah erkenden kalkıyorlar ve sanki işe gitmek zorundaymış gibi giyiniyorlar. Hatta bazı kişiler takım elbisenin yanına kravat bile takar. Gerçekten metroya gider, bir gazete alır, eve döner ve öğle yemeğine kadar kravat ve takım elbiseyle çalışır.
Fakat eğer kadın kocasının yaptıklarına saygı duyarsa tüm bunlar işe yarar. ve eğer onu mükemmel bir şekilde anlıyorsa. Sonuç olarak, bu ona dokunmaz, onu rahatsız etmez ve hiçbir şeyle, kesinlikle hiçbir şeyle dikkatini dağıtmaz. Ve bir fare gibi sessizce oturuyor ve kocasının öğle yemeği için işten eve gelmesini bekliyor. :-)
[size=85][color=green]13 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=-AlexNova- post_id=258043 time=1694968742 user_id=19164] Şahsen bana gelince, bu genellikle maksimum değerdir, şimdi dedikleri gibi, bir tehlike işareti! Arkadaşlarımdan herhangi birinin bira içip futbol izleyeceğini hayal edemiyorum (kişisel olarak sosyal çevrem için tekrar ediyorum). Bu, hayatımın sonu olsaydı sarhoş olurdum - bu arada, bu, kendime koyduğum işaretlerden biri, muhtemel başarı üzerine köprüden atlamak zorunda kalacağım (bu aynı zamanda iyi bir şey satın alma arzularını da içeriyor) ve güvenilir Volvo; erkeklerle balığa çıkmak; gençlerin çıldırdığını ve şimdiki filmlerin eskisi gibi olmadığını fark etmek; her şeyin daha iyi olduğunu vb.) Gösteriş, gösteriş, gösteriş... nBütün bu tuhaflıklar, etrafınızdakilerin sizi, ne düşündüğünüzü kesinlikle umursamadığı bir durumla iyileşir. ne istediğin hakkında. Uygulamada bu, askere alındığın zamandır. Veya bir şeyden çok ciddi şekilde hasta olduğunuzda. Ya da çok iyi ve yüksek maaşlı bir işi kaybettiğimde. Ya da haydutlar karşına çıkıp seni tezgahın üzerine koyduğunda. Ve o kadar da uzak olmayan yerlerden bahsetmek bile istemiyorum. Bu doğru - kutsal, kutsal, kutsal...
İnsanlar sevilmeli ve onlara acınmalıdır. Ve anlayın ve onlara bir bok atmayın. Yukarıda bahsettiğiniz ve bir Volvo hayali kuran insanlar, onlar da bir zamanlar mezun olduktan sonra sabah saat beşte parkta sınıf arkadaşlarıyla kucaklarına oturmuşlardı. Ayrıca astronot, pilot ve başkan olmayı da hayal ediyorlardı. Ve Avrupa paketlerinin kurulumcusu, taksi şoförü, otobüs şoförü oldular. Neden başka bir soru. Bir gruptan biri, bir adamın birine bir şey borçlu olduğu ve eğer oraya bir şey dikmediyse, bir şey inşa etmediyse, bir şey doğurmadıysa o kişinin insan olamayacağı fikrine kapıldı.
Eğitim kürsüsünden geçemediğim biri çünkü tüm iyi ve yüksek maaşlı meslekler için her yerde çalışmanız ve sınavları geçmeniz gerekiyor. Ama yapamadın. Bunun geçici olmasını umarak direksiyonu çevirirsiniz. Ve bunu kendiniz tahmin etmeyin. Kendinizi yirmi yıl sonra nerede bulacağınız hala bilinmiyor. :-)
Vasyanitsa: ↑16 Sep 2023, 19:15
Aslında insan doğamızın ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Ve görünen o ki, hâlâ etrafımızdaki hayvanlar alemi ile aynı gelişme düzeyinde değiliz. Bilim insanları, Dünyamızın hayvanlar dünyasının uyumlu sisteminde insana yer bulamadığı için uzun zamandır bu durumdan bunalmış durumda. Sanki dünyada yabancı ve mantıksız bir şey varmış gibi. Dünyadaki başka hiçbir hayvanın dil kadar gelişmiş bir iletişim sistemine sahip olmadığını lütfen unutmayın.
Dolayısıyla içgüdü konusunda belki burada yanlış bir mesaj var
Tam olarak emin değiliz İnsan doğamızın ne olduğunu biliyor muyuz?
Neden bahsediyoruz? Tam olarak neyi bilmiyoruz?
Beynin yapısıyla ilgili bir ders dinliyorum, profesör beynin çok geniş çapta incelendiğini, beynin nasıl çalıştığını hepimizin bildiğini söylüyor. Ve nasıl gelişti.
Bir başka nörofizyoloji profesörü, doğanın insan davranışını, vücudun işleyişini nasıl kontrol ettiğini ve bu mekanizmaların tüm hayvanlarda aynı şekilde çalıştığını ayrıntılı olarak açıklıyor.
Ve birdenbire içgüdüler ortaya çıktı. aynı değil mi?
These users thanked the author vesaire for the post:
[quote=Vasyanitsa post_id=257573 time=1694880919 user_id=20537] Aslında insan doğamızın ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Ve görünen o ki, hâlâ etrafımızdaki hayvanlar alemi ile aynı gelişme düzeyinde değiliz. Bilim insanları, Dünyamızın hayvanlar dünyasının uyumlu sisteminde insana yer bulamadığı için uzun zamandır bu durumdan bunalmış durumda. Sanki dünyada yabancı ve mantıksız bir şey varmış gibi. Dünyadaki başka hiçbir hayvanın dil kadar gelişmiş bir iletişim sistemine sahip olmadığını lütfen unutmayın. Dolayısıyla içgüdü konusunda belki burada yanlış bir mesaj var [/quote] Tam olarak emin değiliz İnsan doğamızın ne olduğunu biliyor muyuz? Neden bahsediyoruz? Tam olarak neyi bilmiyoruz? Beynin yapısıyla ilgili bir ders dinliyorum, profesör beynin çok geniş çapta incelendiğini, beynin nasıl çalıştığını hepimizin bildiğini söylüyor. Ve nasıl gelişti. Bir başka nörofizyoloji profesörü, doğanın insan davranışını, vücudun işleyişini nasıl kontrol ettiğini ve bu mekanizmaların tüm hayvanlarda aynı şekilde çalıştığını ayrıntılı olarak açıklıyor. Ve birdenbire içgüdüler ortaya çıktı. aynı değil mi?
Vlasyanitsa: ↑18 Sep 2023, 03:59
O kadar az ki, freelance çalışmanız ihtiyaçlarınızı karşılamayacak ve her zaman bir tür borç ve kredi içinde kalacaksınız. Ve çoğu
Gayrimenkul kiralamaktan elde edilen pasif gelir her zaman olduğu gibi size yardımcı oluyor.
[quote=Vlasyanitsa post_id=258180 time=1694998761 user_id=20537] O kadar az ki, freelance çalışmanız ihtiyaçlarınızı karşılamayacak ve her zaman bir tür borç ve kredi içinde kalacaksınız. Ve çoğu [/quote] Gayrimenkul kiralamaktan elde edilen pasif gelir her zaman olduğu gibi size yardımcı oluyor.
-AlexNova-: ↑18 Sep 2023, 01:23
Sizden gelen bu benim için bir iltifat! Ama eğer gücenseydim, senin seviyende olurdum. Kişiselleşmedim ve bunun sadece kişisel görüşüm olduğunu bir kez daha belirttim... Aramızdaki farkı bu kadar vurgulayan cevabınız için teşekkür ederim. İyi şanslar ve sağlık!
Siz yazdınız, ben de gönderinize yanıt verdim. Sana kişisel olarak cevap verdim, bu yüzden kişiliğine geçtim. Yine de cinsiyeti ve yaşı olmayan tuhaf bir insansın. Kendinizi şaşırtıcı bir şekilde bir tür yüksek varlık olarak konumlandırıyorsunuz. Ve çevreniz tanrıların rüyası gibidir. Dikkat bile etmiyorum eğer sizin görüşlerinizi paylaşmayan kişilere karşı küçümsemenizi göstermemiş olsaydınız. Kendinize herhangi bir işaret koyabilirsiniz, sadece kendinizi diğer tarafta bulanları küçümsemeyin.
Dilekleriniz için teşekkür ederiz. Buna karşılık, yine de kendinizi tanımlamanızı diliyorum. :Arama:
These users thanked the author Ksenofon for the post:
[quote=-AlexNova- post_id=258158 time=1694989400 user_id= 19164] Sizden gelen bu benim için bir iltifat! Ama eğer gücenseydim, senin seviyende olurdum. Kişiselleşmedim ve bunun sadece kişisel görüşüm olduğunu bir kez daha belirttim... Aramızdaki farkı bu kadar vurgulayan cevabınız için teşekkür ederim. İyi şanslar ve sağlık! [/quote] Siz yazdınız, ben de gönderinize yanıt verdim. Sana kişisel olarak cevap verdim, bu yüzden kişiliğine geçtim. Yine de cinsiyeti ve yaşı olmayan tuhaf bir insansın. Kendinizi şaşırtıcı bir şekilde bir tür yüksek varlık olarak konumlandırıyorsunuz. Ve çevreniz tanrıların rüyası gibidir. [url=viewtopic.php?t=12587]Dikkat bile etmiyorum[/url] eğer sizin görüşlerinizi paylaşmayan kişilere karşı küçümsemenizi göstermemiş olsaydınız. Kendinize herhangi bir işaret koyabilirsiniz, sadece kendinizi diğer tarafta bulanları küçümsemeyin. Dilekleriniz için teşekkür ederiz. Buna karşılık, yine de kendinizi tanımlamanızı diliyorum. :Arama:
vvm: ↑18 Sep 2023, 05:30
Beyin üzerinde çok geniş araştırmalar yapıldığına göre beynin nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz.
Beyin ne kadar çok incelenirse, beyin de o kadar çok araştırılır. daha fazla soru ortaya çıkıyor. Sanırım sen ve ben, bilim adamlarının beyin hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmediğimizi dürüstçe söyleyeceği zamanı görecek kadar yaşayacağız.
Ksenofont: ↑18 Sep 2023, 15:57
Gerçi cinsiyeti ve yaşı olmayan tuhaf bir insansın
))) Bence o kedi. Büyük olasılıkla kısırlaştırılmış)))
1 dakika 50 saniye sonra gönderildi: n
İnsanlar neden arkadaşınızın (kıyafetli) fotoğrafını istemekten utanıyorlar Şimdi size özel tavsiyelerde bulunacaklar. Hayır, çekici olmayan bir fotoğrafla deneyebilirsiniz. En azından nazik mi? Anlıyor musun? Sekse uzun süre ara verenler genellikle sorun yaşıyor.
Kesinlikle fotoğraf göndermeyeceğim. Bir BT kızına ya da öğretmenine benziyor, aptal değil, hatta belki akıllı.
Önemli olma nezaketine pek dikkat edilmiyor, muhtemelen henüz birbirimizi iyi tanımıyoruz ya da o da öyle , biraz bencil. Kocasının güçlü bir gelir sahibi, geçimini sağlayan bir kişi olması ve çocuklarla ve ev işleriyle ilgilenmesi için bir aile, çocuklar istiyor. Bu muhtemelen doğrudur, ancak
Pek çalışkan değilim, çok az enerjim var, çok çalışmak için gücüm veya arzum yok, zorluklardan hoşlanmıyorum.
n
Bence senin ona uygun olmadığın çok açık, hiçbir if’in yokluğunda.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=vvm post_id=258184 time=1695004235 user_id=18147] Beyin üzerinde çok geniş araştırmalar yapıldığına göre beynin nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz. [/quote]
Beyin ne kadar çok incelenirse, beyin de o kadar çok araştırılır. daha fazla soru ortaya çıkıyor. Sanırım sen ve ben, bilim adamlarının beyin hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmediğimizi dürüstçe söyleyeceği zamanı görecek kadar yaşayacağız.
[quote=Ksenofont post_id=258380 time =1695041850 user_id=17996] Gerçi cinsiyeti ve yaşı olmayan tuhaf bir insansın [/quote]
))) Bence o kedi. Büyük olasılıkla kısırlaştırılmış)))
[size=85] [color=green]1 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=romanbon post_id=257560 time=1694877464 user_id=8999] [quote=attentive1 post_id=257549 time=1694875509 user_id =17951] İnsanlar neden arkadaşınızın (kıyafetli) fotoğrafını istemekten utanıyorlar Şimdi size özel tavsiyelerde bulunacaklar. Hayır, çekici olmayan bir fotoğrafla deneyebilirsiniz. En azından nazik mi? Anlıyor musun? Sekse uzun süre ara verenler genellikle sorun yaşıyor. [/quote] Kesinlikle fotoğraf göndermeyeceğim. Bir BT kızına ya da öğretmenine benziyor, aptal değil, hatta belki akıllı. Önemli olma nezaketine pek dikkat edilmiyor, muhtemelen henüz birbirimizi iyi tanımıyoruz ya da o da öyle , biraz bencil. Kocasının güçlü bir gelir sahibi, geçimini sağlayan bir kişi olması ve çocuklarla ve ev işleriyle ilgilenmesi için bir aile, çocuklar istiyor. Bu muhtemelen doğrudur, ancak Pek çalışkan değilim, çok az enerjim var, çok çalışmak için gücüm veya arzum yok, zorluklardan hoşlanmıyorum. [/quote] n Bence senin ona uygun olmadığın çok açık, hiçbir if’in yokluğunda.
romanbon: ↑14 Sep 2023, 23:20
ama yüz hatları bana göre değil, cinsel açıdan beni çekmiyor..... Belki zamanla bir kız olarak aşık olurum?
n
Dış güzellik, özellikle kadınlar için, kısa ömürlü bir şeydir, bu yüzden bununla uğraşmayın, sizi tiksindirecek kadar itmiyorsa o zaman sorun değil.
Ve zamanla aşktan düşebilirsin ya da aşık olmaktan soğuyabilirsin ama aşık olmak öyle değil; sadece insanlara iyi davranabilirsin, dürüst, güvenilir olabilirsin ve seviyorum pffff
[quote=romanbon post_id=256756 time=1694722824 user_id=8999] ama yüz hatları bana göre değil, cinsel açıdan beni çekmiyor..... Belki zamanla bir kız olarak aşık olurum?
[ /quote] n Dış güzellik, özellikle kadınlar için, kısa ömürlü bir şeydir, bu yüzden bununla uğraşmayın, sizi tiksindirecek kadar itmiyorsa o zaman sorun değil.
Ve zamanla aşktan düşebilirsin ya da aşık olmaktan soğuyabilirsin ama aşık olmak öyle değil; sadece insanlara iyi davranabilirsin, dürüst, güvenilir olabilirsin ve seviyorum pffff
Marinka: ↑18 Sep 2023, 17:29
Beyin ne kadar çok incelenirse, o kadar çok soru ortaya çıkıyor. Sanırım sen ve ben, bilim adamlarının beyin hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmediğimizi dürüstçe söylediği zamanı görecek kadar yaşayacağız.
Ben söylemedim o ve biyolog, Biyolojik Bilimler Doktoru, İnsan Morfolojisi Araştırma Enstitüsü Profesörü S. Savelyev. SSCB’de yaklaşık elli beyin parçalara ayrıldı, bölümlere ayrıldı (korkarım bir hata yapacağım), mikron cinsinden bir şey var. Tüm yapı incelendi: alanlar, alt alanlar - neyin sorumlu olduğu, nasıl geliştiği, nasıl çalıştığı.
Marina, eğer bir şey biliyorsan daha spesifik olarak yaz.
Ve şu ortaya çıkıyor: Sanırım bilim adamları yakında beyin hakkında hiçbir şey bilmediğimizi söyleyecekler.
Dubynin’in Biyoloji Bilimleri Doktoru ve Moskova Devlet Üniversitesi Biyoloji Fakültesi İnsan ve Hayvan Fizyolojisi Bölümü Profesörü var. Beyin fizyolojisi alanında uzman olan M.V. Lomonosova’nın nörotransmiterlerden psikedeliklere, beynin kimyasal yapısına ve bağımlılık oluşum mekanizmalarına kadar Beyin Kimyası gibi ilginç bir dizi dersi var.
Hiçbiri Çok fazla bilmediğimiz veya bir şey bilmediğimiz gibi konuştuk. Aksine aynı Savelyev, Sovyet dönemi sayesinde beynin tüm yapısının incelendiğini söyledi. Görünüşe göre Almanya ve Britanya’da iki beyin parçalanmış.
Diğer bir konu da beyin bozukluklarının tedavisidir. Burada, evet, insanlık çalışabilir ve çalışabilir.
Modern dünyada yalnızca bilim, küresel kapitalist dünyanın kalıntıları olan uzun vadeli finansman almayı bıraktı. Ne olacağını kim bilir, onlarca yıldır finanse etmek kârlı değil.
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Watchman: ↑18 Sep 2023, 17:51
Zamanla aşktan düşebilirsin ya da aşık olmaktan soğuyabilirsin ama aşık olmak için hayır, ona bir insan gibi iyi davranabilirsin. dürüst ol, güvenilir ol ve aşk pfff
Aşkın nesi var? Aşk aşık olmak değildir, zamanla gelir ve sevgi saygıya dayanır.
Saygı olmadan sevgi olmaz. F.M.Dostaevsky
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=258400 time=1695047357 user_id=12161] Beyin ne kadar çok incelenirse, o kadar çok soru ortaya çıkıyor. Sanırım sen ve ben, bilim adamlarının beyin hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmediğimizi dürüstçe söylediği zamanı görecek kadar yaşayacağız. [/quote] Ben söylemedim o ve biyolog, Biyolojik Bilimler Doktoru, İnsan Morfolojisi Araştırma Enstitüsü Profesörü S. Savelyev. SSCB’de yaklaşık elli beyin parçalara ayrıldı, bölümlere ayrıldı (korkarım bir hata yapacağım), mikron cinsinden bir şey var. Tüm yapı incelendi: alanlar, alt alanlar - neyin sorumlu olduğu, nasıl geliştiği, nasıl çalıştığı. Marina, eğer bir şey biliyorsan daha spesifik olarak yaz. Ve şu ortaya çıkıyor: Sanırım bilim adamları yakında beyin hakkında hiçbir şey bilmediğimizi söyleyecekler. Dubynin’in Biyoloji Bilimleri Doktoru ve Moskova Devlet Üniversitesi Biyoloji Fakültesi İnsan ve Hayvan Fizyolojisi Bölümü Profesörü var. Beyin fizyolojisi alanında uzman olan M.V. Lomonosova’nın nörotransmiterlerden psikedeliklere, beynin kimyasal yapısına ve bağımlılık oluşum mekanizmalarına kadar Beyin Kimyası gibi ilginç bir dizi dersi var. Hiçbiri Çok fazla bilmediğimiz veya bir şey bilmediğimiz gibi konuştuk. Aksine aynı Savelyev, Sovyet dönemi sayesinde beynin tüm yapısının incelendiğini söyledi. Görünüşe göre Almanya ve Britanya’da iki beyin parçalanmış. Diğer bir konu da beyin bozukluklarının tedavisidir. Burada, evet, insanlık çalışabilir ve çalışabilir. Modern dünyada yalnızca bilim, küresel kapitalist dünyanın kalıntıları olan uzun vadeli finansman almayı bıraktı. Ne olacağını kim bilir, onlarca yıldır finanse etmek kârlı değil.
[size=85][color=green]6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Watchman post_id= 258408 time=1695048684 user_id=20514] Zamanla aşktan düşebilirsin ya da aşık olmaktan soğuyabilirsin ama aşık olmak için hayır, ona bir insan gibi iyi davranabilirsin. dürüst ol, güvenilir ol ve aşk pfff [/quote] Aşkın nesi var? Aşk aşık olmak değildir, zamanla gelir ve sevgi saygıya dayanır. Saygı olmadan sevgi olmaz. F.M.Dostaevsky
[quote=vvm post_id=258424 time=1695052048 user_id=18147] beyin hakkında hiçbir şey bilmediğimizi [/quote]belki de Westworld dizisindeki gibi aslında robotuz ve rollerimizi ona göre oynuyoruz. komut dosyasına :bilinmiyor :
[quote=vvm post_id=258424 time=1695052048 user_id=18147] Marina, eğer bir şey biliyorsan daha spesifik olarak yaz. [/quote]
Bu soruyu kendin yanıtladın
[quote=vvm post_id=258424 time=1695052048 user_id=18147] nBaşka Mesele beyin bozukluklarının tedavisidir. Burada evet, insanlık için çalışın ve çalışın. [/quote]
Eşinizle seks olmadan nasıl yaşamak istediğinizi merak ediyorum?
İşte, çeşitli nedenlerle yalnızca bir kez ve çok uzun sürmeyen ciddi bir ilişki içinde olan (dinlemek ya da dinlememek) bir bekarın görüşü , kendi adına düşün). Bir kişiyle tanıştığınızda, özellikle birlikte biraz zaman geçirdikten sonra, onun size uygun olup olmadığından, birlikte yaşamaya uygun olup olmadığından emin olursunuz. Bilinmeyen bazı mantıksız nedenlerle öğrenirsiniz. Ancak tüm bu şüphelerin - kendi kendine hipnoz, rasyonel analiz - aşkta mutluluğa yol açması pek olası değildir. Bir kişinin erdemlerine değil kusurlarına aşık olduğunuzu ekleyeceğim (kusurları olumsuz bir şey olarak değil, benzersiz bir özellik olarak görüyorsunuz).
Ama belki ben’ yanılıyorum, kim bilir.
These users thanked the author benim adım for the post:
Eşinizle seks olmadan nasıl yaşamak istediğinizi merak ediyorum? İşte, çeşitli nedenlerle yalnızca bir kez ve çok uzun sürmeyen ciddi bir ilişki içinde olan (dinlemek ya da dinlememek) bir bekarın görüşü , kendi adına düşün). Bir kişiyle tanıştığınızda, özellikle birlikte biraz zaman geçirdikten sonra, onun size uygun olup olmadığından, birlikte yaşamaya uygun olup olmadığından emin olursunuz. Bilinmeyen bazı mantıksız nedenlerle öğrenirsiniz. Ancak tüm bu şüphelerin - kendi kendine hipnoz, rasyonel analiz - aşkta mutluluğa yol açması pek olası değildir. Bir kişinin erdemlerine değil kusurlarına aşık olduğunuzu ekleyeceğim (kusurları olumsuz bir şey olarak değil, benzersiz bir özellik olarak görüyorsunuz).
-AlexNova-: ↑17 Sep 2023, 19:39
Bu, hayatımın sonu olsaydı sarhoş olurdum - bu arada, bu, kendime belirlediğim yol göstericilerden biri ve olası başarı üzerine köprüden atlamak zorunda kalacağım (bu aynı zamanda iyi ve güvenilir bir Volvo satın alma isteği; erkeklerle balığa çıkma; gençlerin artık delirdiğini ve filmlerin eskisi gibi olmadığını fark etme;
[/quote; ]
Süper!
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=-AlexNova- post_id=258043 time=1694968742 user_id= 19164] Bu, hayatımın sonu olsaydı sarhoş olurdum - bu arada, bu, kendime belirlediğim yol göstericilerden biri ve olası başarı üzerine köprüden atlamak zorunda kalacağım (bu aynı zamanda iyi ve güvenilir bir Volvo satın alma isteği; erkeklerle balığa çıkma; gençlerin artık delirdiğini ve filmlerin eskisi gibi olmadığını fark etme; [/quote; ] Süper!
Bu kadar ince, gösterişli, minyatür güzel kızların da kaka yapması ilginç oldu. Bunu daha az sıklıkta ve daha dikkatli mi yapıyorlar? Aksi halde bu sürecin hiçbir şekilde onlarla alakası yoktur....
Çift, 30 yaş üstü, birlikte 15 yaşlarında, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir tutku yok. Konuştuk ve eski tutkuyu yeniden canlandırmak için bir yandan seksi denemeye karar verdik....
Last post
Çift, 30 yaş üstü, 15 yıldır birlikte, çocuklu. Birbirimizi seviyoruz ama artık öyle bir tutku yok. Konuştuk ve eski tutkuyu yeniden canlandırmak için bir yandan seksi denemeye karar verdik. Üstelik...
Bu türü gerçekten çok beğendim ve denemeye karar verdim) Çok heyecanlı ve keyifliydi, zamanla yumruğumu kullanabildim) Ancak bir yıl önce hiçbir desteğin olmadığı ve kimlerle olmadan paylaşabileceğim...
Last post
Cevap için kalbimin derinliklerinden, yakışıklı adam bunu doğru ve noktaya söyledi) Ama korku yine de bana izin vermiyor, tüm arkadaşlarımın ve ailemin öğreneceğinden endişeleniyorum) Bunu hiç...
İhanet seks değil, bir anlaşmanın ihlalidir
nBiri sola dönmeyi vatana ihanet olarak görürken, bir başkası partide grup seks yaptığı için partnerine dava açmayı aklından bile geçirmez. Her insanın...
Last post
Aldatmak başka biriyle seks yapmak değildir.
İhanet aldatma ve ihanettir.