Kadın orgazmı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kadın orgazmı
Bende vardı, benimle orgazm olmadı, biraz elimle yardım etmek zorunda kaldım. Ama bana açıkça sevilmediğini söyledi. Belki de bundan dolayı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
-
- En güçlü orgazm!
Benim açımdan bu tamamen açık değil. Yaşayan bir erkekle seks yapması gerekiyordu ama ona göre erkeği Bali’de ortaya çıkmalıydı (bazı önsezileri vardı) ve ben sadece onun yerine geçtim. Her ne kadar birkaç kız bana onun sadece beni manipüle etmeye çalıştığını söyledi. Ondan ayrıldım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 1 month
Kadınlara ait bir konunun erkekler tarafından ne kadar güzel tartışıldığı ortaya çıktı

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
Senin mantığın kare kafalı bir insanınkine benziyor; her şey doğru gibi görünüyor ama sen öylesin çok basit ve her şeyi basitleştiriyor.uran: ↑15 Sep 2023, 20:25Çünkü kadınların kadın orgazmına bizden çok daha az ihtiyaç duyulur erkekler, bu kadın orgazmlarıyla koşturuyor ve hem kadınlara hem de kendimize (belki daha da fazla) ne kadar maço ve erkek olduğumuzu kanıtlıyoruz. Ama eğer bir erkek boşalamazsa! bu bir kadın için çalan bir zil..kadınlar bu tür soruları çok daha az soruyorlar ama muhtemelen bu da oluyor.
-
- En güçlü orgazm!
Geniş kitleler ve yerel serseriler arasında daha iyi anlaşılması için basitleştiriyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
Görüyorsunuz, gergedanın bakış açısını savunuyorsunuz: gergedan gözleri kör, Ama bu onun sorunu değil, yoluna çıkanların sorunu. Ve işte iki gerekli koşul: başka bir gergedan dışında, sadece dişi olan ve hayatta bu gergedan olup olamayacağınız dışında kimse sizinle bulaşmak istemeyecektir.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 10 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Elbette partnerin becerisi de önemlidir.
Evet ve birden fazla)
Olamaz, erkekler her zaman orgazm olur. Kolayca. Ve oldukça hızlı bir şekildenEğer cevabınız evet ise, o zaman bu noktaya nasıl geldiniz? Zamanla mı yoksa bu sana kolayca mı oluyor?
Bu da oldu ama hatırlamıyorum, bu tür toplantılar genellikle bire bir kez yapılır. Tıpkı küçük/büyük peniste olduğu gibi. (Küçük - 9 cm’den küçük, büyük - 17’den fazla)
Elbette partnerin becerisi de önemlidir.
-
- En güçlü orgazm!
Arkadaşımın söylediğine göre orgazm yaşamaya ancak 7 yıl önce başladı.
İki saat önce arkadaşımla tanıştım . Bugün 3 orgazm yaşadı.Sunsh1ne: ↑11 Sep 2023, 16:51 Forum kızları, lütfen söyleyin bana, erkeğinizle/kocanızla orgazma ulaşıyor musunuz?
Evetse, bu noktaya nasıl geldiniz? Zamanla mı yoksa bu sizin için kolayca mı oluyor?
Hiç bir erkekle orgazma ulaşıp diğerinde orgazm olamadığınız oldu mu? Peki bu onun becerilerinden mi yoksa yeni bir ortağa olan tutkunuzdan mı kaynaklanıyordu?
Lütfen deneyiminizi paylaşın!![]()
Arkadaşımın söylediğine göre orgazm yaşamaya ancak 7 yıl önce başladı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Her şeyi doğru anladıysam bu, kadınların başına tek başına gelmiyor. Ve bu konunun bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Yani bir kadın evlendi ve ilk erkek kocasıydı, ondan başka kimse yoktu dersek. Evet, kendisi de hamile, sonra adam her zaman işte, sonra kadın yorgun, sonra da adam yorgun.
Genel olarak işaretleyip tıklayın. Durumdan duruma. Ve bunu beğen insanlar bir tür gündelik seks veya mastürbasyonla yaşıyor. Çünkü kocası ya asker, ya bir çeşit güvenlik görevlisi, ya memur, ya da altı aylığına başka bir şehirde vardiyada çalışıyor ya da kamyon şoförü.
Bu iyi ebeveynleri onları destekleyen, herhangi bir yerde üniversite okuyan ve birisiyle ilişki içinde olan gençler için. Ve insanlar düzenli olarak ve farklı partnerlerle sevişiyorlar. Ve karşılaştırılacak bir şey var ve aralarından seçim yapılabilecek bir şey var, kiminle daha iyi, kiminle daha kötü ve kiminle hiçbir şey yok. Ve bakıyorsunuz, bir veya iki yıl sonra, bir kızdan, istemeden poposuna veya göğüslerine dokunduğunuz şehvetli bir kadına dönüştü ve şimdiden sizinkinden daha fazlasını istiyor.
Karşılaştım Bu forumda kocası ilk erkek olan kadınlardan pek çok gönderi var (en azından kendilerini bu şekilde konumlandırdıklarına göre). Ve elbette herkes bu gerçekle gurur duyuyor. Belirli bir kadının kendisi dışında herkes. Ve sonra tüm bunlarla yaşamak zorunda kalıyor ve çaresiz kalıyor.
Genel olarak işaretleyip tıklayın. Durumdan duruma. Ve bunu beğen insanlar bir tür gündelik seks veya mastürbasyonla yaşıyor. Çünkü kocası ya asker, ya bir çeşit güvenlik görevlisi, ya memur, ya da altı aylığına başka bir şehirde vardiyada çalışıyor ya da kamyon şoförü.
Bu iyi ebeveynleri onları destekleyen, herhangi bir yerde üniversite okuyan ve birisiyle ilişki içinde olan gençler için. Ve insanlar düzenli olarak ve farklı partnerlerle sevişiyorlar. Ve karşılaştırılacak bir şey var ve aralarından seçim yapılabilecek bir şey var, kiminle daha iyi, kiminle daha kötü ve kiminle hiçbir şey yok. Ve bakıyorsunuz, bir veya iki yıl sonra, bir kızdan, istemeden poposuna veya göğüslerine dokunduğunuz şehvetli bir kadına dönüştü ve şimdiden sizinkinden daha fazlasını istiyor.
Karşılaştım Bu forumda kocası ilk erkek olan kadınlardan pek çok gönderi var (en azından kendilerini bu şekilde konumlandırdıklarına göre). Ve elbette herkes bu gerçekle gurur duyuyor. Belirli bir kadının kendisi dışında herkes. Ve sonra tüm bunlarla yaşamak zorunda kalıyor ve çaresiz kalıyor.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Şu veya bu kız yetişkin oldu, adet görmeye başladı. Ve bu andan itibaren aslında hamile kalmaya ve dolayısıyla düzenli cinsel aktiviteye hazırdır. Bu konuda kim ne derse desin. Bazıları için bu daha erken, diğerleri için daha geç olur.
Ve bu olduğunda kız kendini hasta hissetmeye başlar. Herkese ve her şeye aşık olduğu bir dönemden geçiyor. Bu tamamen doğal bir süreçtir. Basitçe söylemek gerekirse, o sadece seks istiyor ve bunun için bir tür cinsel nesneye ihtiyacı var. Ve kural olarak birisi öyle olur.
Ve eğer normal bir erkekle karşılaşırsanız, kısa bir süre sonra her şey kendiliğinden ortaya çıkacaktır - seks ve orgazm zevki.
nAncak tüm bunların arka planında ebeveynlerin kenarda bir yerlerde belirdiğini biliyoruz. Ve bunların hepsine ihtiyaçları olmayacaktı. Tamam, başka biri üzerine tırmanacak. Yani bir tür enfeksiyon kapabilirsiniz, ancak genellikle istenmeyen bir hamileliği düşünmek bile korkutucudur.
Ve kural olarak onlar, bunlara kaba ve kategorik bir şekilde baskı uygulayan annelerdir. onların kızları. Ve şu anda kızlarının silah gibi sikişmek istemesi umurlarında değil. Böylesine güçlü bir arzudan kendileri çıldırırdı. Televizyonda bazı doktorların, gençlerde bulunan hormonların aynısını bir yetişkine enjekte ederseniz, gözünüze çarpan ilk şeyle çiftleşeceklerini söylediğini hatırlıyorum. Eğer bir tabureye rastlarlarsa, o tabureyle çiftleşeceklerdir.
Dahası, ebeveynler genellikle çocuklarına seksi çok kötü ve iğrenç bir şey olarak sunarlar. Eğer bu olursa, o zaman başlı başına korkunç ve iğrençtir. Ve buna hiçbir koşulda izin verilemez. Ve bu tür bir baskı altında, geleceğin kadınları okuldan mezun olana kadar bir yerlerde yaşıyorlar.
Ve kadın şehvetinin olması gereken yerde kavrulmuş toprak var.
Peki ne istiyorsun? Yani burada bir şeyler büyüyebilir mi? Şefkatli ve saygılı mı?
Peki, peki...
Önce hepsine bekaret verin, sonra neden yatakta olduğunu ve neden orada sessizce yatıp tüm bunların bitmesini beklediğini merak ederler. Orgazmdan bahsetmiyorum bile.
Sanırım neredeyse çocukluktan beri her türlü saçmalıkla dolu olmasaydı ve her şey doğal bir şekilde gelişseydi , o zaman muhtemelen bununla ilgili herhangi bir sorun olmazdı. Bakın...
Şu veya bu kız yetişkin oldu, adet görmeye başladı. Ve bu andan itibaren aslında hamile kalmaya ve dolayısıyla düzenli cinsel aktiviteye hazırdır. Bu konuda kim ne derse desin. Bazıları için bu daha erken, diğerleri için daha geç olur.
Ve bu olduğunda kız kendini hasta hissetmeye başlar. Herkese ve her şeye aşık olduğu bir dönemden geçiyor. Bu tamamen doğal bir süreçtir. Basitçe söylemek gerekirse, o sadece seks istiyor ve bunun için bir tür cinsel nesneye ihtiyacı var. Ve kural olarak birisi öyle olur.
Ve eğer normal bir erkekle karşılaşırsanız, kısa bir süre sonra her şey kendiliğinden ortaya çıkacaktır - seks ve orgazm zevki.
nAncak tüm bunların arka planında ebeveynlerin kenarda bir yerlerde belirdiğini biliyoruz. Ve bunların hepsine ihtiyaçları olmayacaktı. Tamam, başka biri üzerine tırmanacak. Yani bir tür enfeksiyon kapabilirsiniz, ancak genellikle istenmeyen bir hamileliği düşünmek bile korkutucudur.
Ve kural olarak onlar, bunlara kaba ve kategorik bir şekilde baskı uygulayan annelerdir. onların kızları. Ve şu anda kızlarının silah gibi sikişmek istemesi umurlarında değil. Böylesine güçlü bir arzudan kendileri çıldırırdı. Televizyonda bazı doktorların, gençlerde bulunan hormonların aynısını bir yetişkine enjekte ederseniz, gözünüze çarpan ilk şeyle çiftleşeceklerini söylediğini hatırlıyorum. Eğer bir tabureye rastlarlarsa, o tabureyle çiftleşeceklerdir.

Dahası, ebeveynler genellikle çocuklarına seksi çok kötü ve iğrenç bir şey olarak sunarlar. Eğer bu olursa, o zaman başlı başına korkunç ve iğrençtir. Ve buna hiçbir koşulda izin verilemez. Ve bu tür bir baskı altında, geleceğin kadınları okuldan mezun olana kadar bir yerlerde yaşıyorlar.
Ve kadın şehvetinin olması gereken yerde kavrulmuş toprak var.
Peki ne istiyorsun? Yani burada bir şeyler büyüyebilir mi? Şefkatli ve saygılı mı?
Peki, peki...
Önce hepsine bekaret verin, sonra neden yatakta olduğunu ve neden orada sessizce yatıp tüm bunların bitmesini beklediğini merak ederler. Orgazmdan bahsetmiyorum bile.
-
- Nirvana’dayım
Alyonka’nın yukarıda doğru bir şekilde yazdığı gibi, kadın orgazmını, bunun nedenlerini ve bu orgazma ulaşmanın koşullarını tartışırken çok ilginç. Sadece erkekler katılmak. Aynı zamanda farklı mesleklerden erkeklerle çocukluğa, ailenin ve yaşamın etkisine değinmeyi başarıyorlar. Artık Alyonka’nın bana orgazmımı anlatacağını hayal ediyordum. Gençliğimde mastürbasyon yaparken yakalandım mı ve bir süpermarket kasiyeriyle seksten nasıl kurtulabilirim? Çok etkileneceğim ve büyük olasılıkla seks hayatımı tamamen yeniden düşüneceğim. Beyler, hayat hikayeleri hoş karşılanır. Ama sormadan kadın psikolojisini araştırmaya gerek yok. Hanımlar bize yardım edin, yoksa kadın orgazmı uzmanları bize kötü şeyler öğretecek. Daha sonra size musallat olmak için geri gelecektir.Vasyanitsa: ↑17 Sep 2023, 00:14 Önce hepsine bekaret verin ve sonra neden yatakta olduğunu ve neden orada sessizce yatıp tüm bunların bitmesini beklediğini merak edin. Orgazmdan bahsetmiyorum bile.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
Burada herhangi bir ölçüm cihazı yok.
Biz piçler ne kadar kendimizi göğsümüze vurursak dövelim, “bu sekiz kere geldi, kendisi söyledi bana” demenin bir kuruş bile değeri yok.
Ve bunların hepsi, bu orgazmı/orgazmsızlığı başımıza bir defne/dikenli taç gibi koymaya başladığımız için.
Her iki enkarnasyonda da dayanılmazız. Bu yüzden kadınlar genellikle olup olmadığı konusunda yalan söylerler.
Biz piçler ne kadar kendimizi göğsümüze vurursak dövelim, “bu sekiz kere geldi, kendisi söyledi bana” demenin bir kuruş bile değeri yok.
Ve bunların hepsi, bu orgazmı/orgazmsızlığı başımıza bir defne/dikenli taç gibi koymaya başladığımız için.
Her iki enkarnasyonda da dayanılmazız. Bu yüzden kadınlar genellikle olup olmadığı konusunda yalan söylerler.
-
- En güçlü orgazm!
Birbirleriyle iletişim kurarlar ve şu ya da bu adamın hayatının tüm ayrıntılarını öğrenirler. Diyelim ki bir adam trafik polisiydi ve kız o zamandan beri trafik polisi servisi hakkında her şeyi biliyordu. Kimler durduruluyor, nasıl ceza kesiliyor, bu işteki tehlikeler neler, uzun mesafe sürüş ve trafik kurallarına dair her şey. Ve sonra örneğin bir yıl boyunca bir öğrenciyle yaşadı ve üniversitede okumakla ilgili her şeyi öğrendi. Dersler, oturumlar, kurslar vb. hakkında.
Ve bazı askeri pilotların eşi filolar, savaş uçaklarının markaları ve zorlukları hakkında her şeyi çok iyi biliyor. Belirli modelleri kontrol etmek. Ve ayrıca pilotluğun belirli tehlikeleri hakkında her şey. Kuyruğun ne olduğunu ve bundan nasıl kurtulacağını biliyor. PIC nedir ve iş sorumlulukları nelerdir?
Kadınlar da kendilerinden, hayatlarından bahsediyorlar. Sadece dinleyebilmeniz ve sözünü kesmemeniz gerekiyor.
Çünkü yukarıdakilerin hepsi benim tahminlerim ve fantezilerim değil, hepsi birinin sözlerinden oluşuyor.
Kadınlar da erkekler hakkında her şeyi bilir. Şu ya da bu kadının askerlik hizmetinin tüm nüanslarını mükemmel bir şekilde bilmesinde garip bir şey yok. Ergenlik sorunları hakkında, erkek ilişkilerinin belirli unsurları hakkında.Ksenofont: ↑17 Sep 2023, 00:49 Alyonka’nın yukarıda doğru bir şekilde yazdığı gibi, kadın orgazmı, nedenleri ve buna ulaşmanın koşulları hakkındaki tartışmalara yalnızca erkeklerin katılması çok ilginç. Aynı zamanda farklı mesleklerden erkeklerle çocukluğa, ailenin ve yaşamın etkisine değinmeyi başarıyorlar. Artık Alyonka’nın bana orgazmımı anlatacağını hayal ediyordum. Gençliğimde mastürbasyon yaparken yakalandım mı ve bir süpermarket kasiyeriyle seksten nasıl kurtulabilirim? Çok etkileneceğim ve büyük olasılıkla seks hayatımı tamamen yeniden düşüneceğim. Beyler, hayat hikayeleri hoş karşılanır. Ama sormadan kadın psikolojisini araştırmaya gerek yok. Hanımlar bize yardım edin, yoksa kadın orgazmı uzmanları bize kötü şeyler öğretecek. Daha sonra tekrar aklınıza gelecektir.
Birbirleriyle iletişim kurarlar ve şu ya da bu adamın hayatının tüm ayrıntılarını öğrenirler. Diyelim ki bir adam trafik polisiydi ve kız o zamandan beri trafik polisi servisi hakkında her şeyi biliyordu. Kimler durduruluyor, nasıl ceza kesiliyor, bu işteki tehlikeler neler, uzun mesafe sürüş ve trafik kurallarına dair her şey. Ve sonra örneğin bir yıl boyunca bir öğrenciyle yaşadı ve üniversitede okumakla ilgili her şeyi öğrendi. Dersler, oturumlar, kurslar vb. hakkında.
Ve bazı askeri pilotların eşi filolar, savaş uçaklarının markaları ve zorlukları hakkında her şeyi çok iyi biliyor. Belirli modelleri kontrol etmek. Ve ayrıca pilotluğun belirli tehlikeleri hakkında her şey. Kuyruğun ne olduğunu ve bundan nasıl kurtulacağını biliyor. PIC nedir ve iş sorumlulukları nelerdir?
Kadınlar da kendilerinden, hayatlarından bahsediyorlar. Sadece dinleyebilmeniz ve sözünü kesmemeniz gerekiyor.
Çünkü yukarıdakilerin hepsi benim tahminlerim ve fantezilerim değil, hepsi birinin sözlerinden oluşuyor.
Last edited by Saç gömlek on 17 Sep 2023, 01:18, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
Bu, hayatının belirli bir dönemindeki belirli bir kadın hakkında ve kusura bakmayın bir döngü hakkında bir hikaye olacak.
Bir erkek ne kadar dikkatli dinlerse dinlesin, yarın aynı kadın ona "Bugün farklıyım/yanlış dinledin" diyebilir
Ve bu yalnızca bir kadın.
Bir erkek ne kadar dikkatli dinlerse dinlesin, yarın aynı kadın ona "Bugün farklıyım/yanlış dinledin" diyebilir
Ve bu yalnızca bir kadın.
-
- Nirvana’dayım
Kimin sözleri? Trafik polisi mi, pilot mu? Kadın orgazmı bu duyusal temastan kaynaklanan bir duygu dalgasıdır. Ve bunu bir trafik polisinin rüşvet almasına veya bir uçak pilotunun kargaşaya düşmesine benzetmek tamamen doğru değil.Vasyanitsa: ↑17 Sep 2023, 01:09 Çünkü yukarıdakilerin hepsi benim tahminlerim ve fantezilerim değil, hepsi birinin sözlerinden
-
- En güçlü orgazm!
Peki, neden kürenin üzerine bir baykuş koyuyorsunuz!!!
Sadece bunun için şu ya da bu kadın artık yetişkin olduğunda ve artık annesinden korkmadığında ve annesine "Anne! Beni rahat bırak!" diyebildiğinde
Ve aynı zamanda hemen kafasına vurulmamalı ve bir saat boyunca ahlak derslerini dinlememelidir..
İşte bu, kimsenin bir kadının istediği kişiyle yatmasını yasaklamadığı zamandır. Ve kocası olsa bile isterse bunu yapacaktır. Artık hiçbir engel yok ve kimse size baskı yapmıyor ama bazı nedenlerden dolayı orgazm olamıyorsunuz. Ve şeytan sorunun ne olduğunu biliyor. Belki bir erkekte. Ya da belki yeterli heyecan yoktur. Peki neden?
Vücut neden en yüksek nokta olan orgazma kadar çalışmıyor?
On beş yaşımdayken sadece klitorise dokunmam yeterliydi. ve orgazm geldi. Ya da en azından midede kelebekler dedikleri şey. Ve sonra her şey bir yere gitti. Ne halt!?
Belki de on altı yaşındaki bir kıza çarpmaya ve ona kasıtlı olarak cinsiyete, kendisinin ya da bir erkeğin cinsel organlarına karşı nefret aşılamaya gerek yoktu.
Ve en önemlisi, her şey şu veya bu şekilde tartışıldığında kadın annesine soruyor, sonra gözlerini kırpıştırıyor ve diyor ki: "Hatırlamıyorum!" Bütün bunlar olmadı.
Eh, berbattı! Evet! Öyle değildi!!!
Peki okuldaki tüm son sınıflara bu konu hakkında kim beyin fırtınası yaptı?
Şimdi hatırlamıyorum. Ve geri kalan her şeyi hatırlamıyorsun!? Ya da belki hiç orada değildim!?
Belki de dün taşındım!? Sen de hatırlamıyor musun?
Görünüşe göre sadece kendini dinlemeyi biliyorsun ve sadece kendinle ilgileniyorsun. İşte bu yüzden etrafınızda olup bitenleri, dün yattığınız o kişinin ruhunda ne tür bir taş olabileceğini göremiyorsunuz.
Kadın fiziği öğretmen Ayrıca size dün kendisinin farklı olduğunu ve Ohm yasasının aslında farklı olduğunu çünkü dün farklı olduğumu söyleyecek.
Peki, neden kürenin üzerine bir baykuş koyuyorsunuz!!!
Sadece bunun için şu ya da bu kadın artık yetişkin olduğunda ve artık annesinden korkmadığında ve annesine "Anne! Beni rahat bırak!" diyebildiğinde
Ve aynı zamanda hemen kafasına vurulmamalı ve bir saat boyunca ahlak derslerini dinlememelidir..
İşte bu, kimsenin bir kadının istediği kişiyle yatmasını yasaklamadığı zamandır. Ve kocası olsa bile isterse bunu yapacaktır. Artık hiçbir engel yok ve kimse size baskı yapmıyor ama bazı nedenlerden dolayı orgazm olamıyorsunuz. Ve şeytan sorunun ne olduğunu biliyor. Belki bir erkekte. Ya da belki yeterli heyecan yoktur. Peki neden?
Vücut neden en yüksek nokta olan orgazma kadar çalışmıyor?
On beş yaşımdayken sadece klitorise dokunmam yeterliydi. ve orgazm geldi. Ya da en azından midede kelebekler dedikleri şey. Ve sonra her şey bir yere gitti. Ne halt!?
Belki de on altı yaşındaki bir kıza çarpmaya ve ona kasıtlı olarak cinsiyete, kendisinin ya da bir erkeğin cinsel organlarına karşı nefret aşılamaya gerek yoktu.
Ve en önemlisi, her şey şu veya bu şekilde tartışıldığında kadın annesine soruyor, sonra gözlerini kırpıştırıyor ve diyor ki: "Hatırlamıyorum!" Bütün bunlar olmadı.
Eh, berbattı! Evet! Öyle değildi!!!
Peki okuldaki tüm son sınıflara bu konu hakkında kim beyin fırtınası yaptı?
Şimdi hatırlamıyorum. Ve geri kalan her şeyi hatırlamıyorsun!? Ya da belki hiç orada değildim!?
Belki de dün taşındım!? Sen de hatırlamıyor musun?
Görünüşe göre sadece kendini dinlemeyi biliyorsun ve sadece kendinle ilgileniyorsun. İşte bu yüzden etrafınızda olup bitenleri, dün yattığınız o kişinin ruhunda ne tür bir taş olabileceğini göremiyorsunuz.
-
- Orgazm!
İki kere okudum. Anlamadım. Yarın sabah deneyeceğim. Kızmayın, uydurmalarınızı hemen sindiremedim
-
- En güçlü orgazm!

Örneğin, orgazmı anlatmaya çalışmadım ve bir yere sıçrayan herhangi bir şey yazmadım...
: -)
Bunu nereden biliyorsun?

Örneğin, orgazmı anlatmaya çalışmadım ve bir yere sıçrayan herhangi bir şey yazmadım...
: -)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
6 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Düşüncelerinize ve anlatım yöntemlerinize göre 15-17 yaşlarındasınızVasyanitsa: ↑17 Sep 2023, 00:14 Ve bu olduğunda kız kendini hasta hissetmeye başladı. Herkese ve her şeye aşık olduğu bir dönemden geçiyor. Bu tamamen doğal bir süreçtir. Basitçe söylemek gerekirse, o sadece seks istiyor ve bunun için bir tür cinsel nesneye ihtiyacı var. Ve kural olarak birisi öyle olur.
Ve kural olarak onlar, bunlara kaba ve kategorik bir şekilde baskı uygulayan annelerdir. onların kızları. Ve şu anda kızlarının silah gibi sikişmek istemesi umurlarında değil. Böylesine güçlü bir arzudan kendileri çıldırırdı. Televizyonda bazı doktorların, gençlerde bulunan hormonların aynısını bir yetişkine enjekte ederseniz, gözünüze çarpan ilk şeyle çiftleşeceklerini söylediğini hatırlıyorum. Bir tabureyle karşılaşırlarsa dışkıyla çiftleşirler.
6 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Sanırım katılıyorumuran : ↑ Çünkü kadınlar kadın orgazmı biz erkeklerden çok daha azına ihtiyaç duyuyoruz, koşuşturup duran biziz. Bu kadın orgazmlarıyla hem kadınlara hem de kendimize (belki daha da fazla) ne kadar maço ve erkek olduğumuzu kanıtlıyoruz. Ama eğer bir erkek boşalamazsa! bu bir kadın için bir çağrışımdır..
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Sıklıkla aynı anda oradayım yöntemlerden biri olarak zamanı belirlemek ve nedenlerini yönlendirmek. Burada zaten deneyimlemediğiniz şeyler hakkında çok şey yazdınız, ki bu gereksiz.Vasyanitsa: ↑17 Sep 2023, 01:35 Bunu nereden biliyorsun?
Örneğin ben orgazmı tanımlamaya çalışmadım ve herhangi bir sıçrama hakkında yazmadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Bu arada anatomi ve fizyoloji çalışın :)
Vajinal orgazm olarak adlandırılan olay, klitorisin bacaklarının vajina yoluyla uyarılması sonucu meydana gelir. Vajina duvarları Bu oldukça uzun ve enerjik sürtünmeler gerektirir. İnternetten klitorisin bir resmini bulun, sadece dışarıdan değil, her şey netleşecektir.
Gerçekten kadın olsaydınız bunu arkadaşlarınızdan bilirdiniz ve tanıdıklarınız.
Bu arada anatomi ve fizyoloji çalışın :)
Vajinal orgazm olarak adlandırılan olay, klitorisin bacaklarının vajina yoluyla uyarılması sonucu meydana gelir. Vajina duvarları Bu oldukça uzun ve enerjik sürtünmeler gerektirir. İnternetten klitorisin bir resmini bulun, sadece dışarıdan değil, her şey netleşecektir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
Ha. Adamın parmağıyla sana mastürbasyon yapmak gibi bir fikri var mı? Bunun dengesiz bir yükselticisi var.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Teori bir şeydir, ancak uygulama ve sonuçlar tamamen farklıdır!
Dış uyarım açık ve sonuç ortada.
Ancak vajinal orgazm kolay değildir ve herkes başarılı olamaz.
Orgazmın aynı zamanda cinsel yapıya da bağlı olduğunu varsayabilirim. Eğer güçlü bir cinsel yapınız varsa, o zaman erkekler her gün cinsel istek duyar ve seks ister, kadınlar ise çok heyecanlanıp orgazm yaşayabilirler. Ancak haftada bir seksin yeterli olduğu erkeklerin yanı sıra, bir ilişkide seksin en önemli şey olmadığı kadınlar da var.
5 dakika sonra gönderildi:
Parmak/dil uyarımı ile klitoral orgazmdan bahsetmiyoruz.
Ama cinsel ilişki sırasındaki vajinal orgazmdan (sürtünmeler sırasında erkek penisinin yardımıyla) bahsediyorum, umarım şimdi net bir şekilde anlatabilmişimdir. ?
İnterneti nasıl kullanacağımı bilmediğimi ve vücudumu incelemediğimi mi düşünüyorsun?Hammer: ↑17 Sep 2023, 10:57 Eğer gerçekten kadın olsaydınız, arkadaşlarınızdan ve tanıdıklarınızdan öğrenirdiniz.
Bu arada anatomi ve fizyolojiyi de inceleyin
Sözde vajinal orgazm, cinsel organların uyarılması sonucu meydana gelir. Klitorisin bacaklarının vajinanın duvarlarından geçmesi, oldukça uzun ve enerjik sürtünmeler gerektirir. İnternetten klitorisin bir resmini bulun, sadece dışarıdan değil, her şey netleşecektir.
Teori bir şeydir, ancak uygulama ve sonuçlar tamamen farklıdır!
Dış uyarım açık ve sonuç ortada.
Ancak vajinal orgazm kolay değildir ve herkes başarılı olamaz.
Orgazmın aynı zamanda cinsel yapıya da bağlı olduğunu varsayabilirim. Eğer güçlü bir cinsel yapınız varsa, o zaman erkekler her gün cinsel istek duyar ve seks ister, kadınlar ise çok heyecanlanıp orgazm yaşayabilirler. Ancak haftada bir seksin yeterli olduğu erkeklerin yanı sıra, bir ilişkide seksin en önemli şey olmadığı kadınlar da var.
5 dakika sonra gönderildi:
Parmağımı kendim çekebilirim.attentive1: ↑17 Sep 2023, 11:21 Ha. Adamın parmağıyla sana mastürbasyon yapmak gibi bir fikri var mı? Dengesiz bir penise sahip olan bu.
Parmak/dil uyarımı ile klitoral orgazmdan bahsetmiyoruz.
Ama cinsel ilişki sırasındaki vajinal orgazmdan (sürtünmeler sırasında erkek penisinin yardımıyla) bahsediyorum, umarım şimdi net bir şekilde anlatabilmişimdir. ?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Tamamen katılıyorum Sen! Farklı penis boyutları dışında bunların hepsine sahibim. Ama yine de bir erkekte orgazm yaşanmaz. Oldukça iyi bir boyuta sahip olduğu için bunun organın büyüklüğüyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlası varsa zaten acı verir.Miyav: ↑15 Sep 2023, 20:12 Önemli olan duygusal durum, rahatlama, burada ve şimdi seks yapma ihtiyacının hissedilmesidir! Özellikle şu anda yakınlarda olan bu adama ilgi, herhangi birine değil. Eh, tabii ki ön sevişme ve seks teknikleri, bunun hakkında kitaplar yazabilirsiniz... Ve evet, seks sırasında penisin boyutu önemlidir, o zaman her şey çok daha basittir ve herkes için farklıdır. Aile hayatında ve sevgilimizle birlikte orgazma ulaşmak için ne ve nasıl yapmamız gerektiğini zaten biliyorduk ve birden fazla!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
Aşamalı hareket özelliğine sahip bir yapay penis vibratörü satın alın ve pratik yapın. Eğer işe yaramıyorsa, hiçbir şeyin faydası olmaz.
https://i.postimg.cc/tTTgLkkL/20230917-121540.jpg
https://i.postimg.cc/tTTgLkkL/20230917-121540.jpg
-
- En güçlü orgazm!
Tamamen fizyolojik olarak vücudun hassasiyeti yaşla birlikte ve her doğumdan sonra artar (iki çocuğum var) ...
quote=Sunsh1ne post_id=254946 time=1694440268 user_id=20521]
Forum kızları, lütfen söyleyin bana, erkeğinizle/kocanızla orgazm oluyor musunuz?
[/quote]
nEvet, ulaşıyorum
Ama devrim, partner değişikliği sırasında gerçekleşti. Dokunsallık ve duygusal renk açısından bu adam bana göre tamamen farklıydı. Penisinin boyutu farklıydı (önemli olup olmadığı)Nasıl yaptı yap? Bana hayatımdaki başka hiç kimsenin vermediği kadar çok sıcaklık, çok fazla hassasiyet ve çok fazla romantizm verdi. Ve bu, bu anların sayısı veya uzunluğuyla ilgili değil, derinliği, gücü ve en önemlisi, yaşadığımız duyguların KARŞILIKLILIK ve SAMİMİYETİ. İlişkimiz yeni başladığında bana şiir okudu, içimi sıcaklıkla doldurdu, saatlerce elimi tuttu, bazı şeylere karşı tavrıyla bana dünyadaki her şeyi anlattı ve ben de ’Tanrım, ne kadar benzeriz’ diye düşündüm. Ona daha önceki ilişkimden sonra bunu çok şiddetli hissettim. Ne kadar güzel oluyor, tam tersi bir insanla değil, dünyaya sizin gözünüzden bakan bir insanla birlikte olmak ve bu insan bu dünyada ve işte burada, yanınızda.... . (Yürüyüşümüzün yerini ve duygularımı bugün bile hatırlıyorum.) Ve sonra vücut diliyle konuştuk. İlk başta ellerimi ısıttı, ellerim ona karşı hep sıcaktı, benimkiler ise soğuktu... Sonra burunlarımız.. Sonra öpüyor....yumuşak, yumuşak dudaklarını....öpücüklerinden, nefesim hala duruyor...Ellerinin vücuduma hoş dokunuşları....Ne kadar utandığını hatırlıyorum.... her seferinde yeni bir şey keşfettim... Ve onun şefkatinin, mutluluk ve huzur duygusunun tadını çıkararak zevkten dondum. Ve tek bir şey istedim - bunun sonsuza kadar sürmesi... İşte o zaman tamamen sahip olduğumu fark ettim. kafamı kaybettim....Bu çalışma ve birbirimizi tanıma dönemi o kadar uzun sürdü ki, en azından birbirimizin vücutlarını iyi inceleyerek ilk yakınlığımıza geldiğimizi söyleyebiliriz...
İlk defa onun üstündeydim, o zaman gelip gelmediğimi hatırlamıyorum, ama bedeni bana her girdiğinde nasıl titredi, ... Çok şaşırdım..... ne, bu bir kadından mümkün mü? ....(Şehvet kelimesinin anlamı bu - o, o an...) Şaşırdım çünkü 5 yıldır yaşadıklarımla yine büyük bir farkı hissettim. Yıllar süren evlilik hayatı..... Görünüşe göre pek çok şey erkeğe bağlı ve bende bu kadar duygusallık uyandırabilen ve aynı zamanda cinsel enerjiyi öyle renklerle doldurabilen oydu. bedenle birlikte ruh da boşalır....(orgazmdan sonra öyle anlarda sevinç gözyaşları akar). Vücudumun dokunmaya, FARKLI dokunuşlardan - FARKLI YOLLARLA, hafif nefes almadan hafif nefes almaya nasıl tepki verdiğini hissetmeyi öğrendim. bedenim titriyor.... Bu enerji, onun her hareketiyle içimde büyüyor ve karşılıklı zevkle patlıyor. user_id="20521"> Hiç bir erkekle orgazma ulaşıp diğerinde orgazma ulaşamadığınız oldu mu? Peki bu onun becerilerinden mi yoksa yeni bir ortağa olan tutkunuzdan mı kaynaklanıyordu?
Öyleydi...Forum kızları, lütfen söyleyin bana, erkeğinizle/kocanızla orgazm oluyor musunuz?
[/quote]
nEvet, ulaşıyorum
Orgazma giden uzun bir yol vardı... Bakire olarak evlendim üstelik, Bu kişiyle hayatımda bir kez öptüğüm ilk kişi benim, nasıl yapılacağına dair hiçbir tecrübem yoktu - Hiçbir fikrim yoktu, porno izlemedim, yani öyleydi... Seks kendisi bir şekilde mekanikti, sadece evlilik görevlerini yerine getiriyordu ve bazen her şeyin mümkün olduğu kadar çabuk bitmesi için orgazm taklidi yaptığım oluyordu. Orgazm yaşayabileceğimi bilmeme rağmen içimdeki penisten boşalamadım... Vücudun hassasiyetindeki ilk değişiklikler ilk doğumdan sonra meydana geldi, göğüsleri okşamaktan heyecan ortaya çıkmaya başladı, klitoris daha anlayışlı.
Ama devrim, partner değişikliği sırasında gerçekleşti. Dokunsallık ve duygusal renk açısından bu adam bana göre tamamen farklıydı. Penisinin boyutu farklıydı (önemli olup olmadığı)Nasıl yaptı yap? Bana hayatımdaki başka hiç kimsenin vermediği kadar çok sıcaklık, çok fazla hassasiyet ve çok fazla romantizm verdi. Ve bu, bu anların sayısı veya uzunluğuyla ilgili değil, derinliği, gücü ve en önemlisi, yaşadığımız duyguların KARŞILIKLILIK ve SAMİMİYETİ. İlişkimiz yeni başladığında bana şiir okudu, içimi sıcaklıkla doldurdu, saatlerce elimi tuttu, bazı şeylere karşı tavrıyla bana dünyadaki her şeyi anlattı ve ben de ’Tanrım, ne kadar benzeriz’ diye düşündüm. Ona daha önceki ilişkimden sonra bunu çok şiddetli hissettim. Ne kadar güzel oluyor, tam tersi bir insanla değil, dünyaya sizin gözünüzden bakan bir insanla birlikte olmak ve bu insan bu dünyada ve işte burada, yanınızda.... . (Yürüyüşümüzün yerini ve duygularımı bugün bile hatırlıyorum.) Ve sonra vücut diliyle konuştuk. İlk başta ellerimi ısıttı, ellerim ona karşı hep sıcaktı, benimkiler ise soğuktu... Sonra burunlarımız.. Sonra öpüyor....yumuşak, yumuşak dudaklarını....öpücüklerinden, nefesim hala duruyor...Ellerinin vücuduma hoş dokunuşları....Ne kadar utandığını hatırlıyorum.... her seferinde yeni bir şey keşfettim... Ve onun şefkatinin, mutluluk ve huzur duygusunun tadını çıkararak zevkten dondum. Ve tek bir şey istedim - bunun sonsuza kadar sürmesi... İşte o zaman tamamen sahip olduğumu fark ettim. kafamı kaybettim....Bu çalışma ve birbirimizi tanıma dönemi o kadar uzun sürdü ki, en azından birbirimizin vücutlarını iyi inceleyerek ilk yakınlığımıza geldiğimizi söyleyebiliriz...
İlk defa onun üstündeydim, o zaman gelip gelmediğimi hatırlamıyorum, ama bedeni bana her girdiğinde nasıl titredi, ... Çok şaşırdım..... ne, bu bir kadından mümkün mü? ....(Şehvet kelimesinin anlamı bu - o, o an...) Şaşırdım çünkü 5 yıldır yaşadıklarımla yine büyük bir farkı hissettim. Yıllar süren evlilik hayatı..... Görünüşe göre pek çok şey erkeğe bağlı ve bende bu kadar duygusallık uyandırabilen ve aynı zamanda cinsel enerjiyi öyle renklerle doldurabilen oydu. bedenle birlikte ruh da boşalır....(orgazmdan sonra öyle anlarda sevinç gözyaşları akar). Vücudumun dokunmaya, FARKLI dokunuşlardan - FARKLI YOLLARLA, hafif nefes almadan hafif nefes almaya nasıl tepki verdiğini hissetmeyi öğrendim. bedenim titriyor.... Bu enerji, onun her hareketiyle içimde büyüyor ve karşılıklı zevkle patlıyor. user_id="20521"> Hiç bir erkekle orgazma ulaşıp diğerinde orgazma ulaşamadığınız oldu mu? Peki bu onun becerilerinden mi yoksa yeni bir ortağa olan tutkunuzdan mı kaynaklanıyordu?
Tamamen fizyolojik olarak vücudun hassasiyeti yaşla birlikte ve her doğumdan sonra artar (iki çocuğum var) ...
- These users thanked the author Alice for the post (total 8):
- Serg_A, Sunsh1ne, kariyer, -AlexNova-, Amatör123, Nikk, Mitry, Murena0314
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Sevdiğiniz adamla kaç yıldır birliktesiniz? Bana öyle geldi ki, tanımladığınız şey genellikle bir ilişkinin başlangıcında oluyor. Tutku çılgıncadır ve midede kelebekler uçuşur, sonra geçer. Bazıları için 3 ay sonra, bazıları için bir yıl sonra.
Başlangıçta ben de bunu yaşadım ve sizin gibi ben de tecrübesiz bir ilişkinin başlangıcındaydım ve ne yapacağımı bilmiyordum. . Ve doğumdan sonra gerçekten daha şehvetli olursunuz, vücudunuzun dokunsallığı değişir. Artık sadece kulağıma bir öpücükle tahrik olabiliyorum.
Teşekkür ederim! Bu konuda kızlardan beklediğim samimiyet budur. Güzel yazılmış, şehvetli. Sevgi ve karşılıklı sevgi çok önemlidir, katılıyorum. Bu dünyayı aşk kurtaracak)Alenka: ↑17 Sep 2023, 12:40 O zaman gelip gelmediğimi hatırlamıyorum ama bedeni bana her girdiğinde nasıl titriyordu, ...çok etkilendim..... bu bir kadın için mümkün mü?.... (Şehvet kelimesinin anlamı bu - o, o an...) Şaşırdım çünkü 5 yıllık evlilik hayatımda yaşadıklarımla yine çok büyük bir farkı hissettim..... çoğu şey erkeğe bağlıdır ve bu, bende öyle bir şehvet ve aynı zamanda öyle bir cinsel enerji uyandırmayı, seksi öyle renklerle doldurmayı başardı ki, bedenle birlikte ruh da boşaldı....( orgazmdan sonra sevinç gözyaşlarının aktığı anlar) Vücudumun dokunuşlara nasıl tepki verdiğini hissetmeyi öğrendim, FARKLI dokunuşlardan - FARKLI ŞEKİLLERDE, hafif nefes almaktan vücutta titremeye kadar... Bu enerji bende büyüyor, onun her hareketi içimde ve karşılıklı zevkle ortaya çıkıyor.
Sevdiğiniz adamla kaç yıldır birliktesiniz? Bana öyle geldi ki, tanımladığınız şey genellikle bir ilişkinin başlangıcında oluyor. Tutku çılgıncadır ve midede kelebekler uçuşur, sonra geçer. Bazıları için 3 ay sonra, bazıları için bir yıl sonra.
Başlangıçta ben de bunu yaşadım ve sizin gibi ben de tecrübesiz bir ilişkinin başlangıcındaydım ve ne yapacağımı bilmiyordum. . Ve doğumdan sonra gerçekten daha şehvetli olursunuz, vücudunuzun dokunsallığı değişir. Artık sadece kulağıma bir öpücükle tahrik olabiliyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Şimdi düşününce bile heyecanlanabiliyorum... gelin ve sahip olun :)
25 yıldır birlikteyiz...farklı dönemler var...ama yıllar geçtikçe seks daha da iyi hale geliyor.
25 yıldır birlikteyiz...farklı dönemler var...ama yıllar geçtikçe seks daha da iyi hale geliyor.
-
- En güçlü orgazm!
Tamamen fizyolojik olarak vücudun hassasiyeti yaşla birlikte ve her doğumdan sonra artar (iki çocuğum var)...
Alenka, süper açıkladı! Eminim çoğumuz "akıllı adamlar" böyle şeyleri hiç düşünmemiştir)
Öyleydi...Alenka: ↑17 Sep 2023, 12:40Evet, başardımForum kızları, lütfen söyleyin bana, erkeğinizle/kocanızla orgazma ulaşıyor musunuz?Orgazma giden uzun bir yol vardı... Bakire olarak evlendim üstelik, Bu kişiyle hayatımda bir kez öptüğüm ilk kişi benim, nasıl yapılacağına dair hiçbir tecrübem yoktu - Hiçbir fikrim yoktu, porno izlemedim, yani öyleydi... Seks kendisi bir şekilde mekanikti, sadece evlilik görevlerini yerine getiriyordu ve bazen her şeyin mümkün olduğu kadar çabuk bitmesi için orgazm taklidi yaptığım oluyordu. Orgazm yaşayabileceğimi bilmeme rağmen içimdeki penisten boşalamadım... Vücudun hassasiyetindeki ilk değişiklikler ilk doğumdan sonra meydana geldi, göğüsleri okşamaktan heyecan ortaya çıkmaya başladı, klitoris daha anlayışlı.If evet o zaman bu noktaya nasıl geldiniz? Zamanla mı oluyor yoksa senin için kolay mı oluyor?
Tamamen fizyolojik olarak vücudun hassasiyeti yaşla birlikte ve her doğumdan sonra artar (iki çocuğum var)...