Eşim arkadaşımızdan çocuk sahibi olmak istiyor.

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Eşim arkadaşımızdan çocuk sahibi olmak istiyor.

Unread post by Truwor »

Sanki kendimi tekrarlıyorum. Ancak konu benim için çok hassas. Belki birisinin benzer bir durumu vardı. Burada dedikleri gibi, istiyorsun ve enjekte ediyorsun.
Bir yandan arkadaşımız karımı seviyor, ben de ondan hoşlanıyorum, onların birlikte olmalarına, hafta sonlarını geçirmelerine, tatil yerlerine uçmalarına izin veriyorum ve hatta üçümüz birlikteyiz. Bir arkadaşım dürüstçe gizli hayalinin karımın ondan bir çocuk doğurması olduğunu söylüyor. Ve karısı, kendisinin ve benim zaten bir çocuğumuz olduğundan, arkadaşımızdan ikinci çocuğumuzu doğurmayı çok istediğini ve bu onun ona olan sevgisinin bir işareti olarak adil olacağını arzusundan dürüstçe bahsediyor.
Kafam hâlâ karmakarışık. Başka bir adamla seks yapmak başka bir şey, ondan çocuk sahibi olmak başka bir şey. Günahkar ruhumun derinliklerinde, onların cinsiyetinden keyif aldığım için, onların cinsiyeti sonucunda ondan bir çocuk elde edilebileceği gerçeğine zihinsel olarak hazırlıklı olmam gerektiğini anlasam da, bu çocuğu bir çocuk olarak kabul etmek zorunda kalacağım. benim. Aksi halde neden onların seks yapmasına izin vereyim ki? İşin acı tarafı arkadaşımızın yıllar sonra nasıl davranacağını bilemiyoruz: Gerçek babası olan çocuğa gerçeği söylemek isteyecek mi? En önemli şey bunun çocuğun ruhunu nasıl etkileyebileceğidir.
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Rasaroam, Endişeli, hayalet
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 2 years 11 months
 Cevap: Eşim arkadaşımızdan çocuk sahibi olmak istiyor.

Unread post by Rasaroam »

Markul: 05 Sep 2023, 07:49
Rasrom: 05 Sep 2023, 07:41fanteziler mi?
Eğer bu bir fantezi ise o zaman kişinin fantezi kurduğunu yazmanız gerekir. Biraz delirdiğini ve karısının arkadaşı ve çocuğuyla ilgili fanteziler kurduğunu.
Bu da bir hayal ürünü ve dolayısıyla yerel toplum şiddetli ve haklı bir öfke yaşıyor; her şey mantıklı.

1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Rasrom:05 Sep 2023, 07:45 sadece onlara seni becermelerini söyle ve bu uzun sürmeyecek!
Bir yanıt göndereceğiz, internet, nasıl çevrimiçi olup kimseye lanet bir mesaj göndermezsin? Kimi göndermeliyim? Sıraya girin!
1) İnsan isterse bunun bir fantezi olduğunu yazar, istemezse yazmaz’ yazma. Haklı.
Ve senin de hakkın inanmak ya da inanmamaktır. Peki, ya da tamamen başka bir konuya geçelim.
Ve sonra farklı insanlar gelip öğretiyor... Pinokyo’nun filmde söylediği gibi: "Küçük örümceklerinizden daha iyi öğretin!" (c) ;)

2) Mesaj alışverişinde asıl önemli olan, güçlü yönlerinizi ve yeteneklerinizi doğru bir şekilde değerlendirmektir. Aksi takdirde, birini göndermeye başlarsınız ve o kişi birdenbire çeşitli sitelerdeki İnternet savaşlarına katılma konusunda 25 yıllık deneyime sahip mesaj gönderme konusunda şampiyon olur ;)
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Rasrom: 05 Sep 2023, 07:55
Rasrom: 05 Sep 2023, 07:41fanteziler mi?
Eğer bu bir fanteziyse o zaman kişinin fantezi kurduğunu yazmanız gerekir. Biraz delirdiğini ve karısının arkadaşı ve çocuğuyla ilgili fanteziler kurduğunu.
Bu da bir hayal ürünü ve dolayısıyla yerel toplum şiddetli ve haklı bir öfke yaşıyor; her şey mantıklı.

1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Rasrom:05 Sep 2023, 07:45 sadece onlara seni becermelerini söyle ve bu uzun sürmeyecek!
Bir yanıt göndereceğiz, internet, nasıl çevrimiçi olup kimseye lanet bir mesaj göndermezsin? Kimi göndermeliyim? Sıraya girin!
1) İnsan isterse bunun bir fantezi olduğunu yazar, istemezse yazmaz’ yazma. Haklı.
Ve senin de hakkın inanmak ya da inanmamaktır. Peki, ya da tamamen başka bir konuya geçelim.
Ve sonra farklı insanlar gelip öğretiyor... Pinokyo’nun filmde söylediği gibi: "Küçük örümceklerinizden daha iyi öğretin!" (c) ;)

2) Mesaj alışverişinde asıl önemli olan, güçlü yönlerinizi ve yeteneklerinizi doğru bir şekilde değerlendirmektir. Aksi takdirde, birisini göndermeye başlarsınız ve o kişi birdenbire çeşitli sitelerdeki İnternet kavgalarına katılma konusunda 25 yıllık deneyime sahip mesaj gönderme konusunda şampiyon olur ;)
Bu çok açık, ben şampiyon gibi davranmıyorum, maksimum 2. gençlik kategorisi.

Ahlakçılar ve Doğru olanları ve titreyen sesinle onları forumdan uzaklaştır. Ahlakçılar olmuştur ve olacaktır ve istedikleri yerde ve ne isterlerse yazacaklar, burası açık bir forum ve anonim gibi, böylece herkes herkes hakkındaki çok önemli fikirlerini ifade edebilir.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Alex020362
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 Sep 2023, 08:02
Rasrom: 05 Sep 2023, 07:55
Markul: 05 Sep 2023, 07:49 Eğer bu bir fanteziyse o zaman kişinin fantezi kurduğunu yazmanız gerekir. Biraz delirdiğini ve karısının arkadaşı ve çocuğuyla ilgili fanteziler kurduğunu.

1 dakika 36 saniye sonra gönderildi: Geri göndereceğiz, bu İnternet ağa nasıl bu şekilde giriş yaparsın ve kimseye mesaj göndermezsin? Kimi göndermeliyim? Sıraya girin!

2) Mesaj alışverişinde asıl önemli olan, güçlü yönlerinizi ve yeteneklerinizi doğru bir şekilde değerlendirmektir. Aksi takdirde, birisini göndermeye başlarsınız ve o kişi birdenbire çeşitli sitelerdeki İnternet kavgalarına katılma konusunda 25 yıllık deneyime sahip mesaj gönderme konusunda şampiyon olur ;)
Bu çok açık, ben şampiyon gibi davranmıyorum, maksimum 2. gençlik kategorisi.

Ahlakçılar ve Doğru olanları ve titreyen sesinle onları forumdan uzaklaştır. Ahlakçılar vardı ve olacak ve istedikleri yere ve ne istiyorlarsa yazacaklar, burası açık bir forum ve anonim gibi, böylece herkes herkes hakkındaki çok önemli fikirlerini ifade edebilir.
Elbette. Herkes istediğini yazmakta özgürdür.

İşte burada; fikir birliği. :-D :-D
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kadınköle »

Aleks020362: 05 Sep 2023, 00:17
Çocuk benimki gibi olacak ama parayı biyolojik babası ona tamamen sağlayacak.
Yani. karınız doğal olarak taşıyıcı anne gibi davranacaktır: başka birinin erkeğinden hamile kalacak ve O’nun (bağışçının) çocuğunu doğuracaktır. Gerçekleştirir, doğurur. Peki siz, bir "bağışçı baba" olarak onu ayağa kaldırıp dünyaya mı yönlendireceksiniz? Benim için net olmayan bir şey var: İşin püf noktası nedir? Tuz nedir? Bir çocuğa daha ihtiyacınız olsa onu eşinize verip “yapamam” diyemiyor musunuz? Neden işleri bu kadar karmaşık hale getiriyorsunuz? Paraya ihtiyacın var mı? Ancak anladığım kadarıyla, en başarılı senaryoda bile (eğer yaparsa) sadece çocuğa para ayıracaktır. Seni ve eşini desteklemesinin ne anlamı var? Ve size ve karısına para ayırsa bile (mali açıdan güçlü olduğu için), İspanyol atasözünü hatırlamalısınız: "Ve Tanrı şöyle dedi: Hayattan HER ŞEYİ alın! TAM OLARAK ÖDEYİN!" her şey. Bedava peynir ancak fare kapanındadır (M. Thatcher). Bu, karınızın yanında bir elbise / tanga giymeniz ve köpek stili yapmanız gerektiği anlamına gelir. Gerisi zaten onda ("arkadaşınız") (anladığım kadarıyla) var.
Uzaktan bakıldığında her şey hemen hemen aynı. Ona bir çocuk verebilirim ama bunu başkasının yapmasını istiyorum. Bu tam bir fetiş, biliyorsun. Karımın istismar edilmesi hoşuma gidiyor, başkalarının ardından onu becermeyi seviyorum. Mali meseleye gelince, evet, parası var. Ve o benim fetişimi biliyor. Eşinin bunu ona nasıl anlattığını bilmiyorum, onu tanımıyorum bile. Ama şimdi yine de ona para veriyor.

3 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Çocukların genellikle biyolojik babaları gibi bir elma kabuğundaki iki bezelye gibi olması ve en yakın akrabalarınızın (özellikle anneniz, babanız, kız kardeşleriniz ve erkek kardeşleriniz) bu kadar hoşgörülü olmayacağı gerçeğinden utanmıyor musunuz? Nasılsın?
Pek sayılmaz. Çocukların her iki ebeveynden de çok farklı olduğu birçok aile tanıyorum. Bazı insanlar annelerinin tükürük saçan imajına sahipler ama babalarına hiç benzemiyorlar (tamam, bunu onun da biraz eğlendiği gerçeğine bağlayabilirsiniz), ancak bazı insanlar annelerinin bir kopyasına sahipler. baba, ama annelerinden hiçbir şey yok (o zaman bu nasıl açıklanabilir?). Ve bu vakalarla ilgili olarak yakınlarımın tepkisini biliyorum. Üstelik ne ben ne de onlar "dölleyici"yi kişisel olarak tanımıyoruz.

6 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Truwor: 04 Sep 2023, 23:51 Mali bir sorunumuz yok. Bu noktaya nasıl geldiniz? Böyle olmasını mı istiyorsun, yoksa koşullar seni aynı fikirde olmaya mı zorluyor? Teşekkür ederim
Kendim geldim. Daha doğrusu eşim yavaş yavaş beni bu konuya getirdi. Çocuk konusunda evet. Ben de ona, eğer onu doğurmak isterse her şeyi kabul edeceğimi, sadece biz (karım, çocuğumuz ve onun çocuğu) birlikte yaşayacağımızı ve çocuğun herkes için benden olduğunu söyledim. Mali durumla ilgili olarak: Eğer sağlıyorsa, harika, hayır, sorun değil. Maddi durumumuz o kadar da kötü değil.
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by hadi »

Hımmm... Bu bir tür p...t
Karısı bir arkadaşıyla ayrı ayrı buluşuyor,
Onu seviyor
Bir işaret olarak onu doğurmak istiyor şükran.
Ne tür bir çöp?
Tek bir şey söyleyebilirim; sen sadece para veren bir cüzdansın ama karının bir arkadaşıyla ilişkisi var.
P...ts moron
These users thanked the author hadi for the post (total 3):
Alex020362, Manfred, Üstü kendinize saklayın
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by havlamak »

Truwor: 05 Sep 2023, 00:37 Bunu düşündük. Ama karısı, sana kendisinin üçüncüden olduğunu söyleyen aptala söyle dedi.
Ha. Sondan bir mizah girişimi mi? Sakın... tekrar deneme. Şu ana kadar başarısız.
These users thanked the author havlamak for the post (total 2):
Alex020362, Üstü kendinize saklayın
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Truwor: 05 Sep 2023, 01:09 Eşim 18 yaşında ve hâlâ çocuk istiyor. Neden profilime girdin? Neyse?
Terliklerimi güldürme (Odessa’da dedikleri gibi). Profiline bakmadım. Gerek yok, ilgi yok. Sizi aydınlatayım: Direğin sağ tarafında küçük bir pencere var. Yazarın takma adı ve ava resmi nerede? Ve onun "kısa biyografisi". Yaş dahil. Yaşınızın 50+ olduğunu söylüyorsunuz. Bunu kendin görmedin mi? Peki karınız 18 yaşında mı? Peki, peki.... Hala çocuksu, gençlik dolu erotik fantezilerin var.

5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Rasrom: 05 Sep 2023, 07:45 fantezileri tanımlamanın nesi yanlış?
Bunda yanlış bir şey yok! İşin kötü yanı, insanların (yazar ve “sempatizanlar”) bunu gerçek bir olaymış gibi göstermeye çalışmasıdır. Ve bu başka bir şey.
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

Truwor: 04 Sep 2023, 00:17 Görünüşe göre kendimi tekrarlıyorum. Ancak konu benim için çok hassas. Belki birisinin benzer bir durumu vardı. Burada dedikleri gibi, istiyorsun ve enjekte ediyorsun.
Bir yandan arkadaşımız karımı seviyor, ben de ondan hoşlanıyorum, onların birlikte olmalarına, hafta sonlarını geçirmelerine, tatil yerlerine uçmalarına izin veriyorum ve hatta üçümüz birlikteyiz. Bir arkadaşım dürüstçe gizli hayalinin karımın ondan bir çocuk doğurması olduğunu söylüyor. Ve karısı, kendisinin ve benim zaten bir çocuğumuz olduğundan, arkadaşımızdan ikinci çocuğumuzu doğurmayı çok istediğini ve bu onun ona olan sevgisinin bir işareti olarak adil olacağını arzusundan dürüstçe bahsediyor.
Kafam hâlâ karmakarışık. Başka bir adamla seks yapmak başka bir şey, ondan çocuk sahibi olmak başka bir şey. Günahkar ruhumun derinliklerinde, onların cinsiyetinden keyif aldığım için, onların cinsiyeti sonucunda ondan bir çocuk elde edilebileceği gerçeğine zihinsel olarak hazırlıklı olmam gerektiğini anlasam da, bu çocuğu bir çocuk olarak kabul etmek zorunda kalacağım. benim. Aksi halde neden onların seks yapmasına izin vereyim ki? İşin acı tarafı arkadaşımızın yıllar sonra nasıl davranacağını bilemiyoruz: Gerçek babası olan çocuğa gerçeği söylemek isteyecek mi? En önemlisi bunun çocuğun ruhunu nasıl etkileyebileceğidir.
Ben de benzer bir durum yaşadım. Karısının sevgililerinden ve sponsorlarından biri, onu doğurmasını önerdi. Karşılığında kendisi ve çocukları için bir daire ve ömür boyu bakım sözü verdi. Mini oligark olduğu için bunu yapabilecek imkanlara sahipti. Zengin karısından bir kızı vardı ama benimkinden bir çocuk daha istiyordu.
Eşimin evli ve iki çocuklu bir kadın olduğunu biliyordu ve onun tek çocuğu olduğuna içtenlikle inanıyordu. Ve karımla çıktı çünkü o çok güzeldi ve o da onun analda yağlama olmadan kendini becermesine ve duşta ağzına işemesine izin verdi. Ayrıca karısını arkadaşlarına her zaman kız arkadaşı olarak tanıtıyor, kır evlerindeki toplantılarına her zaman şık bir elbiseyle geliyor, herkesle ortak masada oturuyor ve sevgilisi tüm arkadaşlarının salyalarının akmaya başladığına ikna olunca eşimin yerine onu odalara götürdü.
Ve karısı da onu doğurmak istedi çünkü hayatında bir daha asla çalışmak zorunda kalmama ihtimalinden memnundu. Oligark bizzat şehrimizi ziyaretlerde ziyaret etti ve döllenme için kadının bir haftalığına kendisine gideceği, onun da onu bir otele yerleştireceği ve her tembelin gelip ona boşalacağı varsayılıyordu. Bunun için karısı bobini çıkarmaya bile hazırdı.
Her şey çok heyecan vericiydi ve ben de para istiyordum. Ama iki faktör beni durdurdu: 1) Sıradan çocuklarımız bu çocuğun görünüşünü nasıl algılayacaklardı, çünkü çocuk benim babası olmadığımı kesinlikle biliyordu, o adam kesinlikle çocuğun onu babası olarak tanımasını isteyecekti. 2) Karımın kendisini bu sevgiliyle sınırlandıramayacağını biliyordum, bu yüzden kocası dışında başka erkeklerin de karısını becerdiğini öğrendiğinde vereceği tepkiden korktum.
Sonuç olarak bu teklifi reddettik.
Şimdi pişmanım, çünkü zaten eşim eski sevgilim oldu, çocuklar benden sonra yanımda bir grup erkek gördü (onlardan muhtemelen doğum yapmamıştır). Ve eğer bir oligark doğursaydı en azından bir daire sahibi olurdu.
These users thanked the author Endişeli for the post:
hayalet
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159

Unread post by Mekanik »

Markul, Merhaba! Bu saçmalıkların arasında makul birini görmek güzel!

13 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
daha nazik olmanız gerekiyor, neden kıyın ki, bu sadece küçük bir şey. Eğer hepsi her şeyden memnunsa bırakın yaşasınlar. Çocuklar için üzülüyorum.
Bu durumda daha nazik olmak, kendinize bir poster asmaktır: "Arkadaşım karımı beceriyor ve istiyor onu doğurmak için, buna sevindim!’’ ve bu saçmalıkla sokağa çıkıp erkeklerin yanına çıktım. Sağlığına daha sonra bakmalıydım! Tekrar söylüyorum, BAŞKA BİRİNİN kahrolası yüzünü kesmeli ve bu fahişeyi cehenneme atmalı. Eğer bir damla bile gururu varsa...
Ama ne? tartışıyor muyuz? Bu (burada kararınızı verin) Truwor yaptı bir hikaye uydurdular ya da sarhoş oldular ya da "tamamen" kelimesiyle dostane bir şekilde konuşmadılar ve onlar da... aynı kahrolası şeyi anladılar.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Truwor, Kadınköle,
Karılarını bedavaya sikeceğim, kopyalayabilirim Benim gen havuzum, seninki Dolaşmaya değmez.
Katılıyor musun?
:-D :-D :-D
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
Mekanik, Murzik85, yıl1
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Mekanik: 05 Sep 2023, 12:19 Markul, Merhaba! Bu saçmalıkların arasında makul birini görmek güzel!

daha nazik olmanız gerekiyor, neden kıyın ki, bu sadece küçük bir şey. Eğer hepsi her şeyden memnunsa bırakın yaşasınlar. Çocuklar için üzülüyorum.
Bu durumda daha nazik olmak, kendinize bir poster asmaktır: "Arkadaşım karımı beceriyor ve istiyor onu doğurmak için, buna sevindim!’’ ve bu saçmalıkla sokağa çıkıp erkeklerin yanına çıktım. Sağlığına daha sonra bakmalıydım! Tekrar söylüyorum, BAŞKA BİRİNİN kahrolası yüzünü kesmeli ve bu fahişeyi cehenneme atmalı. Eğer bir damla bile gururu varsa...
Ama ne? tartışıyor muyuz? Bu (burada kararınızı verin) Truwor yaptı bir hikaye uydurdular, sarhoş oldular ya da "tamamen" sözcüğüyle dostane ilişkiler kurmadılar ve onlar da... aynı kahrolası şeyi anladılar.
n Birçok insanı, eşlerinin başkaları tarafından sikilmesi heyecanlandırıyor, bilmiyor muydunuz? ;)
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rasrom: 05 Sep 2023, 12:36
Markul, Merhaba ! Bu saçmalıkların arasında makul birini görmek güzel!

Ama ne? tartışıyor muyuz? Bu (burada kararınızı verin) Truwor yaptı bir hikaye uydurdular, sarhoş oldular ya da "tamamen" sözcüğüyle dostane ilişkiler kurmadılar ve onlar da... aynı kahrolası şeyi anladılar.
n Birçok insanı, eşlerinin başkaları tarafından sikilmesi heyecanlandırıyor, bilmiyor muydunuz? ;)
Bu kaynak sayesinde öğrendim.
Ama anlamak ya da kabul etmek istemiyorum
Kim karımı sikmek isterse çenesiyle çizmemi siker :evet:
Mekanik
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Rasrom: 05 Sep 2023, 12:36 Birçok insan, karısı başkaları tarafından sikildiğinde heyecanlanıyor, bilmiyordum?
Sen de hasta mısın?
Ne anlamda diye sorayım? Bu beni de GERÇEKTEN azgın yapar! Sevgilimi kemik torbasına çevirirdim. Ama sanki başka bir şeyi kastediyorsun... Başlangıç ​​olarak: "Çok olduğuna içtenlikle inanıyorsun "Bu cinsel açıdan tahrik edici mi?" Hanımı ne zaman sikilir? Çok fazla insanı salak ve hiçlik olarak mı görüyorsunuz? Sokakta böyle biriyle tanışırsam avucumla bir kadının yanağına vurup üstüne işemek gibi bir şey!
Normal bir erkek karısına bakmalı, ona sahip çıkmalı, o onun annesi onun çocukları! Ve tabi ki...
(...kahretsin...bu yazıyı yazmak ne kadar iğrençti...)
These users thanked the author Mekanik for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, küçük
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 Sep 2023, 13:03
Rasrom: 05 Sep 2023, 12:36
Markul, Merhaba! Bu saçmalıkların arasında makul birini görmek güzel!

Bu durumda daha nazik olmak için kendinize bir poster asmalısınız: "Arkadaşım karımı beceriyor ve onu doğurmak istiyor, ben de buna ne mutlu!’’ der ve bu saçmalıkla sokağa çıkıp erkeklerin yanına gider. Sağlığına daha sonra bakmalıydım! Tekrar söylüyorum, BAŞKA BİRİNİN kahrolası yüzünü kesmeli ve bu fahişeyi cehenneme atmalı. Eğer bir damla bile gururu varsa...
Ama ne? tartışıyor muyuz? Bu (burada kararınızı verin) Truwor yaptı bir hikaye uydurduğu için ya da sarhoş olduğu için ya da belki "tamamen" kelimesiyle arası pek iyi değildi ve onlar da bunu anladılar... aynısı, kahretsin.
Birçok insan, karısı başkaları tarafından sikildiğinde heyecanlanıyor, bilmiyor muydunuz? ;)
Bu kaynak sayesinde öğrendim.
Ama anlamak ya da kabul etmek istemiyorum
Kim karımı sikmek isterse çenesiyle botumu siker :yes:
nBazı insanların şüphelenmediği pek çok şeyin olduğu gerçek dünyaya hoş geldiniz :lol: :lol:

1’den sonra gönderildi dakika 25 saniye:
Mechanic: 05 Sep 2023, 13:04
Rasrom:05 Sep 2023, 12:36 Birçok kişi, onların eşleri başkaları tarafından beceriliyor, bilmiyor muydun?
Sen de hasta mısın?
Ne anlamda diye sorayım? Bu beni de GERÇEKTEN azgın yapar! Sevgilimi kemik torbasına çevirirdim. Ama sanki başka bir şeyi kastediyorsun... Başlangıç ​​olarak: "Çok olduğuna içtenlikle inanıyorsun "Bu cinsel açıdan tahrik edici mi?" Hanımı ne zaman sikilir? Bir sürü insanı sayıyorsun. ve hiçlik? Sokakta böyle biriyle tanışırsam avucumla bir kadının yanağına vurup üstüne işemek gibi bir şey!
Normal bir erkek karısına bakmalı, ona sahip çıkmalı, o onun annesi onun çocukları! Ve tabi ki...
(...kahretsin...bu yazıyı yazmak ne kadar iğrençti...)
Önceki kullanıcıya benzer yanıt:

nBazı insanların hakkında bilmediği pek çok şeyin olduğu gerçek dünyaya hoş geldiniz :lol: :lol:
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rasrom: 05 Sep 2023, 13:06şüpheleniyorlar
Sonuçta, matriste yaşamıyoruz, dolayısıyla gerçek dünyaya davet geç oldu)
Sadece değil Hiçbir zaman norm olmayan şeyi norm olarak göstermeye değer. Eh, eşlerini koydular ha, kim olduğunu anlayın - bu onların işi, insanların fikrini istediler - anladılar, beğenmediler - ama onların kusurlu olması bizim suçumuz değil.
Gerçek dünya kimin kimi siktiğiyle ilgili değil - çok daha çeşitlidir ve gerçek dünyada pislik vardır ve herkesin bunda kirlenmesine gerek yoktur.
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 Sep 2023, 13:26
Rasrom: 05 Sep 2023, 13:06şüpheleniyorum
Matrix’te yaşamıyoruz, dolayısıyla gerçek dünyaya davet gecikti)
Sadece değil Hiçbir zaman norm olmayan bir şeyi norm gibi göstermeye değer. Eh, eşlerini koydular ha, kim olduğunu anlayın - bu onların işi, insanların fikrini istediler - anladılar, beğenmediler - ama onların kusurlu olması bizim suçumuz değil.
Gerçek dünya kimin kimi siktiğiyle ilgili değil; bu çok daha çeşitlidir ve gerçek dünyada pislik vardır ve herkesin bunda kirlenmesine gerek yoktur.
Normlar diye bir şey yoktur.
Daha doğrusu herkesin kendi normu vardır. Evet zamanla da değişebilir.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rasrom: 05 Sep 2023, 13:36
Markul: 05 Sep 2023, 13:26
Rasrom: 05 Sep 2023, 13:06şüpheli
Eh, matriste yaşamıyoruz, dolayısıyla gerçek dünyaya davet gecikti) Asla norm olmayan bir şeyi norm gibi göstermeye değer değil. Eh, eşlerini koydular ha, kim olduğunu anlayın - bu onların işi, insanların fikrini istediler - anladılar, beğenmediler - ama onların kusurlu olması bizim suçumuz değil.
Gerçek dünya kimin kimi siktiğiyle ilgili değil; bu çok daha çeşitlidir ve gerçek dünyada pislik vardır ve herkesin bunda kirlenmesine gerek yoktur.
Normlar diye bir şey yoktur.
Daha doğrusu herkesin kendi normu vardır. Evet, zamanla da değişebilir.
Belirli bir bireyin norma karşı tutumu değişebilir, norm kavramı ancak toplum tarafından değiştirilebilir toplamda ve norm kategorilerinden bazı şeyler hiçbir şekilde değiştirilemez ve asla değiştirilemez.
Herkesin kendi normu vardır - bu ne kadar içecek ve ne kadar yiyecektir, daha fazlası değil) )
Mekanik
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Markul: 05 Sep 2023, 13:03 Kim karımı sikmek isterse çenesiyle botumu siker
Peki öyle söyle! Bu kadar iğrenç bir şey hakkında sakince yazamadığım için konuyu uzattım!
These users thanked the author Mekanik for the post:
Alexsss
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mekanik: 05 Sep 2023, 13:41
Kim karımı sikmek isterse çenesiyle botumu siker
Peki öyle söyle! Bu kadar iğrenç bir şey hakkında sakince yazamadığım için daha uzun yazdım!
Daha sakin ol meslektaşım) sadece diyelim ki bazen sirkten buraya eğlence gönderiliyor. sürgün biz bir grubuz))
Mekanik
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Markul: 05 Sep 2023, 13:42 Sakin olun meslektaşım) sadece hayal edin bazen sirkten bir grup bizi eğlendirmek için buraya sürgüne gönderiliyor))
Hayır, daha çok sanki tımarhaneden kaçanlara ya da doğrudan onlara internet gönderilenlere!
Alexsss
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 Sep 2023, 13:41
Belirli bir bireyin normlara karşı tutumu değişebilir, norm kavramı yalnızca bir bütün olarak toplum tarafından değiştirilebilir ve norm şunları yapabilir: asla değiştirilemez.
nHerkesin kendi normu vardır - bu ne kadar içecek ve ne kadar yiyecektir, artık değil))
Eğer günümüz dünyasında 100 ya da 200 yıl önceki dünyadan bir insan olsaydı, bugünün normları yüzünden delirirdi

Ve bir kez daha tekrar ediyorum: genel bir norm diye bir şey yok.
Norm ortalama bir istatistiksel kavram değildir, her birey için doğru veya yanlış olarak değerlendirilen bir şeydir.

Asıl mesele kimseyi kendi normunuza uymaya zorlamamaktır.
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Korsan
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rasrom: 05 Sep 2023, 13:53

Belirli bir bireyin normlara karşı tutumu değişebilir, norm kavramı yalnızca bir bütün olarak toplum tarafından değiştirilebilir ve [b]norm asla değiştirilemez.
Herkesin kendi normu vardır - bu ne kadar içecek ve ne kadar yiyecektir, artık yok))
Bugünün dünyasında 100 veya 200 yıl önceki dünyadan bir insan olsaydı, bugünün normlarına göre çıldırırdı

Ve bir kez daha tekrar ediyorum: orada genel bir norm değildir.
Norm, ortalama bir istatistiksel kavram değildir; aksi takdirde, her bireyin kendisi için doğru veya yanlış olarak gördüğü şeydir.

Asıl mesele, kimseyi bir şeyi yapmaya zorlamamaktır. sizin normunuz.
n Bu, başka kimseye dokunmamak gibi "yapardım" ve hoşgörü üzerinden yapılan klasik demagojidir.
Yıl 2023 ve öncesinde ne olduğu ve sonrasında ne olacağı umurumda değil, gerçek zamanlı olarak, yaşadığınız topluma göre ayarlanmış kanun ve normlara göre yaşamak zorundasınız.
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by GİYMEK »

Truwor: 04 Sep 2023, 00:17 Görünüşe göre kendimi tekrarlıyorum. Ancak konu benim için çok hassas. Belki birisinin benzer bir durumu vardı. Burada dedikleri gibi, istiyorsun ve enjekte ediyorsun.
Kafam hâlâ karmakarışık. Başka bir adamla seks yapmak başka bir şey, ondan çocuk sahibi olmak başka bir şey. Günahkar ruhumun derinliklerinde, onların cinsiyetinden keyif aldığım için, onların cinsiyeti sonucunda ondan bir çocuk elde edilebileceği gerçeğine zihinsel olarak hazırlıklı olmam gerektiğini anlasam da, bu çocuğu bir çocuk olarak kabul etmek zorunda kalacağım. benim. Aksi halde neden onların seks yapmasına izin vereyim ki? İşin acı tarafı arkadaşımızın yıllar sonra nasıl davranacağını bilemiyoruz: Gerçek babası olan çocuğa gerçeği söylemek isteyecek mi? En önemli şey bunun çocuğun ruhunu nasıl etkileyebileceğidir.
Sorun nedir? Çocuğun babası olsun ve onu hamile bıraksın.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Markul, tamamen katılıyorum
These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
Mekanik, Üstü kendinize saklayın
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Tamam, bu hikayenin bir aptalın, bir uyuşturucu bağımlısının ya da sadece bir moronun saçmalıkları olmadığını varsayalım. Bu durumun bir kolu burada tartışılmadı: Bu sl... pardon "karı"nın aklında ne var?
"Kocanın önünde sevgilinle sikiştiğini hayal edebiliyor musun? Hatta bir çocuk sahibi olmaya bile karar verdi! Ve bu at sadece ellerini çırpıyor ve seviniyor!"
These users thanked the author Mekanik for the post (total 2):
Alexsss, Korsan
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Markul: 05 Sep 2023, 13:56
Markul: 05 Sep 2023, 13:41
Belirli bir bireyin normlara karşı tutumu değişebilir, norm kavramı ancak toplamda toplum tarafından değiştirilebilir ve kategorideki bazı şeyler norm hiçbir şekilde değiştirilemez ve asla değiştirilemez.
Herkesin kendi normu vardır - bu ne kadar içecek ve ne kadar yiyecektir, daha fazlası değil))
Kendinizi bugünün dünyasında 100 ya da 200 yıl önceki dünyadan biri olarak bulsaydınız, o günümüzün normları yüzünden delirirdi

Ve ben bir kez daha tekrar ediyorum: genel bir norm yoktur.
Norm, istatistiksel ortalama kavramı değil, her bireyin kendisi için doğru veya yanlış olarak kabul ettiği şeydir.

Asıl önemli olan, istatistiksel ortalama kavramı değildir. kimseyi kendi normunuza uymaya zorlamak.
Bu, başka kimseye dokunmamak gibi "yapardım" ve hoşgörü üzerinden yapılan klasik demagojidir.

Yıl 2023 ve öncesinde ne olduğu ve sonrasında ne olacağı umurumda değil, bunu yaşadığınız topluma göre ayarlanmış kanun ve normlara göre gerçek zamanlı olarak yaşamak gerekiyor.
Ama başka bir bakış açısıyla - toplumu umursamayın :-D :-D
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Korsan
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Rasrom: 05 Sep 2023, 14:29 Fakat başka bir bakış açısından - Toplum umurumda değil
Üzgünüm, "umurumda değil" ! Bunu yok etmek istiyorum! Prensipte bu olmamalı! :ireful1:
Çocuklarımın böyle moronların yanında olabileceği düşüncesiyle ürperiyorum!
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Womanslave: 04 Sep 2023, 22:01 Aynı hikayeye sahibiz, ancak her şeye zaten karar verildi. Çocuk benimki gibi olacak ama biyolojik babası ona parayı tamamen sağlayacak.
İşte dostum, tuhaf bir şekilde ama anlıyorum :) İnsanlar sikişmenin ve harmanlamanın eşit derecede zor olduğunu söylese de, sadece sikiştiğinizde toz olmaz. Yine de sikişmek para kazanmaktan daha kolay ve en önemlisi daha zevkli :)
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kadınköle »

Markul: 05 Sep 2023, 12:35 Truwor, Kadınköle,
Karılarını bedavaya sikeceğim , Yapabilirim ve gen havuzu Seninkini kopyalamaya değmez ama seninkini dolaşıma sokmaya da değmez.
Kabul ediyor musun?
:-D :-D :-D
Benim gen havuzum için endişelenmeyin, kopya sayısı zaten yeterli. Ama bedavaya çalışmaz, hikaye bu değil. Sonuçta kopyalarınızı da finanse etmeniz gerekiyor.

52 saniye sonra gönderildi:
Valentin-74: 05 Sep 2023, 14:53
Kadınköle: 04 Sep 2023, 22:01 Aynı hikayeye sahibiz, ancak her şeye zaten karar verildi. Çocuk benimki gibi olacak ama biyolojik babası ona parayı tamamen sağlayacak.
İşte dostum, tuhaf bir şekilde ama anlıyorum :) İnsanlar sikişmenin ve harmanlamanın eşit derecede zor olduğunu söylese de, sadece sikiştiğinizde toz olmaz. Yine de sikişmek para kazanmaktan daha kolay ve en önemlisi daha zevkli :)
Evet.

6 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Mekanik: 05 Sep 2023, 13:04 Ne anlamda diye sorayım. Bu beni de GERÇEKTEN azgın yapar! Sevgilimi bir çuval kemiğe çevirirdim.
Peki ya sevgilim bir anda boksta bir çeşit spor ustasına dönüşürse? Yoksa judo mu? Girişimlerinizin aleyhinize sonuçlanmasından ve artık karınızı sikmeyeceğinden korkuyorum, ama siz...
These users thanked the author kadınköle for the post:
Rasaroam
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Mekanik: 05 Sep 2023, 14:35
Ama başka bir görüşe göre - toplum umurumda değil
Üzgünüm, "vermiyorum" lanet olsun”! Bunu yok etmek istiyorum! Prensipte bu olmamalı! :ireful1:
Çocuklarımın böyle pisliklerin yanında olabileceği düşüncesiyle ürperiyorum!
nBu sabırlı olmanda fayda var :-D :-D :-D
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Rasrom: 05 Sep 2023, 15:18 Sabırlı olman güzel
Hayır canım, sabırlı olmayacağım. Onları çocukların yanında görsem kanlı sümüklerle yıkanırlar!
Ve unutmayın, devlet bu konuda tamamen benim tarafımda. Yani... köşelerde saklanmak zorunda kalacaksın. Ancak yine de saklanıyorsunuz, sokakta (küçük bir harfle) görünmüyorsunuz - duyulmuyorsunuz... Korkutucu mu? Siz (küçük harfle) ancak böyle forumlarda varsınız...
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Mekanik: 05 Sep 2023, 15:47
Sabırlı olmanda fayda var
Hayır canım, sabırlı olmayacağım. Onları çocukların yanında görsem kanlı sümüklerle yıkanırlar!
Ve unutmayın, devlet bu konuda tamamen benim tarafımda. Yani... köşelerde saklanmak zorunda kalacaksın. Ancak yine de saklanıyorsunuz, sokakta (küçük bir harfle) görünmüyorsunuz - duyulmuyorsunuz... Korkutucu mu? Yalnızca bu tür forumlarda varsınız (küçük harfle)...
Kötü olmak kötüdür!
Görünüşe göre annem ve baba herkese bu öğretilmez ;)
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

Mekanik: 05 Sep 2023, 12:19 Markul, Merhaba! Bu saçmalıkların arasında makul birini görmek güzel!

Ama ne? tartışıyor muyuz? Bu (burada kararınızı verin) Truwor yaptı bir hikaye uydurdular, sarhoş oldular ya da "tamamen" kelimesiyle dostane bir ilişki kurmadılar ve onlar da anladılar... aynısını, kahretsin.
Başkasının hayatı, başkasının ailesi umurunda mı? Sen kim oluyorsun da diğer insanları yargılıyor, onları günahlarından dolayı cezalandırıyorsun? Görüşleriniz Hıristiyanlık karşıtı.
Ve tartışmanın konusuna gelince: bu, sizden başka kimsenin sikmediği bir eştir ve siz de yakında bundan sıkılacaksınız.
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Rasrom: 05 Sep 2023, 15:51 Kötü olmak kötü!
Görünüşe göre anne ve baba bunu herkese öğretmiyor
1. Aptal olmaktansa kızgın olmak daha iyidir. Ve hayatta kötü değilim ama adilim.
2. Sen konuştun, ben de konuştum. Seninle laf kalabalığı yapmaya ne zamanım ne de isteğim var. Artık karalamalarınıza yanıt vermiyorum.
Görüşleriniz Hıristiyanlık karşıtı.
Tartışma konusuna gelince: sizden başka kimsenin sikmediği bir eş ve yakında siz de yorulacaksınız. öyle.
Siz (....) Hristiyan görüşlerine sahip misiniz???
"böylece senden başka kimsenin sikmeyeceği bir eş olursun ve sen de yakında bundan sıkılırsın. " - gerçek bir Hıristiyan bakış açısı! Bütün dinlerin kitaplarında bunu yazdıklarını unuttum! Gidip biraz sigara içmek istiyorum, Hıristiyan değerlerinin vaizi!
Endişeli
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367

Unread post by havlamak »

Endişeli: 05 Sep 2023, 16:05 yani senden ve kendin dışında kimsenin sikmediği eş Yakında sıkılacağım.
Büyüleyici saçmalık...
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Womanslave: 05 Sep 2023, 15:07 Benim gen havuzum için endişelenmeyin, kopya sayısı zaten yeterli. Ama bedavaya çalışmaz, hikaye bu değil. Sonuçta kopyalarınızı da finanse etmeniz gerekiyor.
Bu erkeksi bir davranış ve saygıyı hak ediyor :)
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Endişeli: 05 Sep 2023, 16:05 Görüşleriniz Hıristiyanlık karşıtı.
Hıristiyanlık hakkında bir konu oluşturun - Bu konu hakkında konuşmaya hazırım, gidin!
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

Ah, ah, neler oluyor! Böyle bir aktivite beklemiyordum: Bir seks pornosu sitesinde ahlak ve iffetin koruyucuları, toz serpilmiş kurtçuklar gibi telaşlanmaya başladılar: Yüzlerini ezeceğim ve çocukları içeri almayacağım ve onlar da Yaşlarını hesaplamışlar, devletten korkutuyorlar, hatta dini değerlere sesleniyorlar…. seks ve cinsel sapmalarla ilgili bir forumda. Bölünmüş bir bilinç var.
Ve ona başvurmamış olmama rağmen, aynı durumu yaşamış olabilecek insanlara ve böyle bir sorunu nasıl çözdüklerine veya zaten çözmüş olduklarına başvurdum. Esasen sadece bir kişi cevap verdi ve o da bunu müminlerden aldı. Geriye kalanlar, hepsi de pürist, beni utanç ve aşağılamayla damgaladılar. Görünüşe göre üzerlerine iyi bir toz serpilmiş.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Korsan, Endişeli
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Arıyor »

Truwor,

Söyleyin lütfen....
Siz, eşiniz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Truwor: 05 Sep 2023, 17:18 Ah, ah, neler oluyor! Böyle bir aktivite beklemiyordum: Bir seks pornosu sitesinde ahlak ve iffetin koruyucuları, toz serpilmiş kurtçuklar gibi telaşlanmaya başladılar: Yüzlerini ezeceğim ve çocukları içeri almayacağım ve onlar da Yaşlarını hesaplamışlar, devletten korkutuyorlar, hatta dini değerlere sesleniyorlar…. seks ve cinsel sapmalarla ilgili bir forumda. Bölünmüş bir bilinç var.
Ve ona başvurmamış olmama rağmen, aynı durumu yaşamış olabilecek insanlara ve böyle bir sorunu nasıl çözdüklerine veya zaten çözmüş olduklarına başvurdum. Esasen sadece bir kişi cevap verdi ve o da bunu müminlerden aldı. Geriye kalanlar, hepsi de pürist, beni utanç ve aşağılamayla damgaladılar. Görünüşe göre üzerlerine güzel bir toz serpilmiş.
Bombalamayın ve sallamayın, her şey yolunda, yani karınızı kimin siktiğini asla bilemezsiniz , bir arkadaş ya da birbirimiz ya da ne başıboş. Önemli olan çocuğun daha sonra mutlu olmasıdır. Ve büyüdüğünde ona bu konuyu, yatmadan önce bir peri masalının nasıl okunacağını göstereceksiniz, sadece ekran görüntüsünü almayı unutmayın. Ayrıca daireyi bir arkadaşınıza devredin, bir arkadaşınızın arkadaşına araba için vekaletname hazırlayın ve maaş kartını da birine verin. Önemli olan ailenizin mutlu olması, siz bir hayırseversiniz ve özünde çok nazik bir insansınız. Dünya bunların üzerinde duruyor!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”