Kızlar, göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Kızlar, göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?

Unread post by Mekanik »

Kızlar, göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar? Soruyorum çünkü birçok erkek bunun gereksiz olduğunu düşünüyor, bu yüzden herkese bunun nasıl ve neden gerekli olduğunu açıklayın!
These users thanked the author Mekanik for the post:
Alice
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kızlar göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?

Unread post by Serg_A »

Tipik olan şey: Arkadaşım göğüslerinin büyük olmasına rağmen okşamaya karşı duyarsız olduğunu iddia etti. Ben de ona doğal olarak masaj yağı ve öpücüklerle göğüs masajı yapmaya başladım... Görünüşe göre bu onu çok heyecanlandırıyor)))
Автор темы
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
 Re: Kızlar göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?

Unread post by Mekanik »

Serg_A: 16 Nov 2023, 15:16 Özelliği nedir: Arkadaşım göğüslerinin büyük olmasına rağmen okşamaya karşı duyarsız olduğunu iddia etti. Ben de ona doğal olarak masaj yağı ve öpücüklerle göğüs masajı yapmaya başladım... Görünüşe göre bu onu çok heyecanlandırıyor)))
Sen kendin yazdığını anladın mı? Kızlar gülüyor! Bu nasıl bir yağ??? Dilinizden akan salyalarınız fazlasıyla yeterli olacaktır!
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

Mekanik: 16 Nov 2023, 15:33
Serg_A: 16 Nov 2023, 15:16 Karakteristik özelliği: Arkadaşım göğüslerinin büyük olmasına rağmen okşamaya karşı duyarsız olduğunu iddia etti. Ben de ona doğal olarak masaj yağı ve öpücüklerle göğüs masajı yapmaya başladım... Görünüşe göre bu onu çok heyecanlandırıyor)))
Sen kendin yazdığını anladın mı? Kızlar gülüyor! Bu nasıl bir yağ??? Dilinden akan salyaların fazlasıyla yeterli olacak!
Birisi anlamıyorsa, ben de çözmeyeceğim.
Автор темы
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Serg_A: 16 Nov 2023, 15:37
Serg_A: 16 Nov 2023, 15:16 Tipik olan şey: Arkadaşım göğüslerinin büyük olmasına rağmen okşamaya karşı duyarsız olduğunu iddia etti. Ben de ona doğal olarak masaj yağı ve öpücüklerle göğüs masajı yapmaya başladım... Görünüşe göre bu onu çok heyecanlandırıyor)))
Sen kendin yazdığını anladın mı? Kızlar gülüyor! Bu nasıl bir yağ??? Dilinden akan salyaların fazlasıyla yeterli olacak!
Birisi anlamıyorsa, çözmeyeceğim.
Doğru. Çünkü saçmalıkların beni güldürüyor. Hangi yağ??? Kızlar gülüyor!
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Mekanik: 16 Nov 2023, 15:50
Ne yazdığınızı anladınız mı? Kızlar gülüyor! Bu nasıl bir yağ??? Dilinden akan salyaların fazlasıyla yeterli olacak!
Birisi anlamıyorsa, çözmeyeceğim.
))) Masaj yağı hakkında yazdı, başlı başına ısıtıyor ve kan dolaşımını artırıyor. Masajı çok daha keyifli hale getirir)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Serg_A, ESKİ DOST
Автор темы
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Mekanik »

Strecoza: 16 Nov 2023, 15:55
Birisi anlamazsa şifresini çözmeyeceğim.
Doğru . Çünkü saçmalıkların beni güldürüyor. Hangi yağ??? Kızlar gülüyor!
))) Masaj yağı hakkında yazdı, başlı başına ısıtıyor ve kan dolaşımını artırıyor. Onunla masaj çok daha keyifli)))
Ah, Yusufçuk, beni şaşırttın! Ve ben, bir aptal olarak, siz kadınların, herhangi bir kimyasal olmadan, dilinizle, biraz dişlerinizle yapmayı çok daha hoş bulduğunuzu düşündüm... Ve bana göre, sadece masaj sadece bunu yapmayanlar tarafından yapılır’ bende yok... Neden bahsettiğimi biliyor musun? Gerçi... Az önce benimkine masaj yaptım... Mesela sahilde, seks için zamanın olmadığı ama ihtiyaç duyulan şeyin yağ değil krem ​​olduğu... Evet, o da yağlı.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by kariyer »

Peki tekrar yazacağım sevgili kocanız sizi okşadığında tüm kadınların göğüsleri anında hassaslaşır ve herkes heyecanlanır ama yabancı bir adam aynı kadına kapıda baskı yapıp göğüslerine dokunduğunda o zaman heyecan kalmaz veya zevk. Neden?
Evet, çünkü tüm kadınsı duygusallığınız beyniniz tarafından engelleniyor ve göğüsleriniz hiçbir şey hissetmese bile, ama erkeğinizin göğüslerinizin okşamasından nasıl heyecanlandığını görürseniz, o zaman kendini iyi hissediyorsun ve metroda sana baskı yapsalar ve aynı şekilde göğüslerini ezseler bu seni hiç heyecanlandırmıyor… çünkü bunu yapan bir yabancı adam
These users thanked the author kariyer for the post:
Serg_A
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Mekanik: 16 Nov 2023, 16:04
))) Masaj yağı hakkında yazdı, başlı başına ısıtıyor ve kan dolaşımını artırıyor. Onunla masaj çok daha keyifli)))
Ah, Yusufçuk, beni şaşırttın! Ve ben, bir aptal olarak, siz kadınların, herhangi bir kimyasal olmadan, dilinizle, biraz dişlerinizle yapmayı çok daha hoş bulduğunuzu düşündüm... Ve bana göre, sadece masaj sadece bunu yapmayanlar tarafından yapılır’ bende yok... Neden bahsettiğimi biliyor musun? Gerçi... Az önce benimkine masaj yaptım... Mesela sahilde, seks için zamanın olmadığı ama ihtiyaç duyulan şeyin yağ değil krem ​​olduğu... Evet, o da yağlı.
))) Kadınları iyi tanımıyorsun))) Vücut sütüm var, el, ayak, dekolte ve boyun, yüz kremim var , göz kapakları. Kremleri çok seviyorum ve masaj yağıyla masaj çok daha keyifli oluyor. Masaj kremi veya yağı gerçekten önemli değil)))
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İçi Boş Şövalye »

Mekanik, çok iyi konu
Ayşari
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Ayşari »

Oğlum başıyla göğüs uçlarımı okşamayı seviyor ve zaten çok kaygan olduğunda bu daha hoş oluyor)

Ayrıca bana göğüs uçlarımı anüsü boyunca hareket ettirmeyi de öğretti. Bir yandan elbette onu mutlu ediyorum ama aynı zamanda kendim de çok keyif alıyorum)
These users thanked the author Ayşari for the post:
Anatolik
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”