Kızlar, göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?
-
Автор темыMekanik
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızlar, göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?
Kızlar, göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar? Soruyorum çünkü birçok erkek bunun gereksiz olduğunu düşünüyor, bu yüzden herkese bunun nasıl ve neden gerekli olduğunu açıklayın!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızlar göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?
Tipik olan şey: Arkadaşım göğüslerinin büyük olmasına rağmen okşamaya karşı duyarsız olduğunu iddia etti. Ben de ona doğal olarak masaj yağı ve öpücüklerle göğüs masajı yapmaya başladım... Görünüşe göre bu onu çok heyecanlandırıyor)))
-
Автор темыMekanik
- Oral stimülasyon
Re: Kızlar göğüsleriniz okşandığında heyecanlanır mısınız? Peki tam olarak nasıl okşuyorlar?
Sen kendin yazdığını anladın mı? Kızlar gülüyor! Bu nasıl bir yağ??? Dilinizden akan salyalarınız fazlasıyla yeterli olacaktır!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Birisi anlamıyorsa, ben de çözmeyeceğim.
-
Автор темыMekanik
- Oral stimülasyon
Doğru. Çünkü saçmalıkların beni güldürüyor. Hangi yağ??? Kızlar gülüyor!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Masaj yağı hakkında yazdı, başlı başına ısıtıyor ve kan dolaşımını artırıyor. Masajı çok daha keyifli hale getirir)))
-
Автор темыMekanik
- Oral stimülasyon
Ah, Yusufçuk, beni şaşırttın! Ve ben, bir aptal olarak, siz kadınların, herhangi bir kimyasal olmadan, dilinizle, biraz dişlerinizle yapmayı çok daha hoş bulduğunuzu düşündüm... Ve bana göre, sadece masaj sadece bunu yapmayanlar tarafından yapılır’ bende yok... Neden bahsettiğimi biliyor musun? Gerçi... Az önce benimkine masaj yaptım... Mesela sahilde, seks için zamanın olmadığı ama ihtiyaç duyulan şeyin yağ değil krem olduğu... Evet, o da yağlı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 9 months
Peki tekrar yazacağım sevgili kocanız sizi okşadığında tüm kadınların göğüsleri anında hassaslaşır ve herkes heyecanlanır ama yabancı bir adam aynı kadına kapıda baskı yapıp göğüslerine dokunduğunda o zaman heyecan kalmaz veya zevk. Neden?
Evet, çünkü tüm kadınsı duygusallığınız beyniniz tarafından engelleniyor ve göğüsleriniz hiçbir şey hissetmese bile, ama erkeğinizin göğüslerinizin okşamasından nasıl heyecanlandığını görürseniz, o zaman kendini iyi hissediyorsun ve metroda sana baskı yapsalar ve aynı şekilde göğüslerini ezseler bu seni hiç heyecanlandırmıyor… çünkü bunu yapan bir yabancı adam
Evet, çünkü tüm kadınsı duygusallığınız beyniniz tarafından engelleniyor ve göğüsleriniz hiçbir şey hissetmese bile, ama erkeğinizin göğüslerinizin okşamasından nasıl heyecanlandığını görürseniz, o zaman kendini iyi hissediyorsun ve metroda sana baskı yapsalar ve aynı şekilde göğüslerini ezseler bu seni hiç heyecanlandırmıyor… çünkü bunu yapan bir yabancı adam
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Kadınları iyi tanımıyorsun))) Vücut sütüm var, el, ayak, dekolte ve boyun, yüz kremim var , göz kapakları. Kremleri çok seviyorum ve masaj yağıyla masaj çok daha keyifli oluyor. Masaj kremi veya yağı gerçekten önemli değil)))Mekanik: ↑16 Nov 2023, 16:04Ah, Yusufçuk, beni şaşırttın! Ve ben, bir aptal olarak, siz kadınların, herhangi bir kimyasal olmadan, dilinizle, biraz dişlerinizle yapmayı çok daha hoş bulduğunuzu düşündüm... Ve bana göre, sadece masaj sadece bunu yapmayanlar tarafından yapılır’ bende yok... Neden bahsettiğimi biliyor musun? Gerçi... Az önce benimkine masaj yaptım... Mesela sahilde, seks için zamanın olmadığı ama ihtiyaç duyulan şeyin yağ değil krem olduğu... Evet, o da yağlı.))) Masaj yağı hakkında yazdı, başlı başına ısıtıyor ve kan dolaşımını artırıyor. Onunla masaj çok daha keyifli)))Doğru. Çünkü saçmalıkların beni güldürüyor. Hangi yağ??? Kızlar gülüyor!
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 2 months
Oğlum başıyla göğüs uçlarımı okşamayı seviyor ve zaten çok kaygan olduğunda bu daha hoş oluyor)
Ayrıca bana göğüs uçlarımı anüsü boyunca hareket ettirmeyi de öğretti. Bir yandan elbette onu mutlu ediyorum ama aynı zamanda kendim de çok keyif alıyorum)
Ayrıca bana göğüs uçlarımı anüsü boyunca hareket ettirmeyi de öğretti. Bir yandan elbette onu mutlu ediyorum ama aynı zamanda kendim de çok keyif alıyorum)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post