Marinka: ↑28 Aug 2023, 15:19
Homofoblar gizli eşcinsellerdir.
Aksi takdirde sadece onları önemserlerdi.
Bu arada, şu yorum da bu: sanıkların kendisi de eşcinselleri zorluyor.
Homoboy yok. Fobi korkudur. Ve normal insanlar bu koşula karşı tiksinti dışında başka bir duygu hissetmezler.
Evet, bazen en şefkatli insanlar sosyal aktivite gösterirler, ancak bu sadece dünyamızın geleceğiyle ilgili endişelerden kaynaklanmaktadır
Ancak öyle görünüyor ki yeniden başlatın, geri almanın bir yolu yok .
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Peki, düşüşlerle kendiniz mi iletişim kurdunuz? Herhangi birine ne dayatabilirler? Aslında hiçbir şeyi açıklayamıyorlar. Otizmi ve kişilik bozukluğu olan şizofrenler ne olacak? Birine ne satabilirler? Onlar hasta insanlar, çoğu bağımlı.
Hadi ama sinirlenme.. :) Sınırda koşulları olan birçok insan. Bazı nedenlerden dolayı hükümetlerde ve her türlü girişim grubunda yoğunlaşıyorlar.
[quote=Marinka post_id=247854 time=1693225195 user_id=12161] Homofoblar gizli eşcinsellerdir. Aksi takdirde sadece onları önemserlerdi. [/quote] Bu arada, şu yorum da bu: sanıkların kendisi de eşcinselleri zorluyor. Homoboy yok. Fobi korkudur. Ve normal insanlar bu koşula karşı tiksinti dışında başka bir duygu hissetmezler. Evet, bazen en şefkatli insanlar sosyal aktivite gösterirler, ancak bu sadece dünyamızın geleceğiyle ilgili endişelerden kaynaklanmaktadır :) Ancak öyle görünüyor ki yeniden başlatın, geri almanın bir yolu yok .
[size=85][color =green]6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Serg_A post_id=247860 time=1693226065 user_id=18010] Peki, düşüşlerle kendiniz mi iletişim kurdunuz? Herhangi birine ne dayatabilirler? Aslında hiçbir şeyi açıklayamıyorlar. Otizmi ve kişilik bozukluğu olan şizofrenler ne olacak? Birine ne satabilirler? Onlar hasta insanlar, çoğu bağımlı. [/quote] Hadi ama sinirlenme.. :) Sınırda koşulları olan birçok insan. Bazı nedenlerden dolayı hükümetlerde ve her türlü girişim grubunda yoğunlaşıyorlar.
[quote=Manfred post_id=247869 time=1693226750 user_id=15472] yeniden başlatmadan taksi yapmanın yolu yok.. [/quote] En azından bu da bir şey.... Nasıl yeniden başlatacağız? Bir planınız var mı Bay [ref=#804000]Manfred[/ref]?
Serg_A: ↑28 Aug 2023, 15:55
Manfred: ↑
Yeniden başlatmadan taksi yapmanın yolu yok..
En azından bu bir şey.... Nasıl gideceğiz? yeniden başlatılsın mı? Bir planınız var mı Bay Manfred?
Plan yok. Ve hiçbir düğme yok. Kişisel görüşüm, önceki mimar ve inşaatçıların tecrübelerinden yararlanıp onların hatalarını dikkate alarak yıkıp yeniden yapmanın daha kolay olduğu bir aşamada olduğumuz yönünde.
[quote=Serg_A post_id=247878 time=1693227345 user_id=18010] Manfred: ↑ Yeniden başlatmadan taksi yapmanın yolu yok..
En azından bu bir şey.... Nasıl gideceğiz? yeniden başlatılsın mı? Bir planınız var mı Bay Manfred? [/quote] Plan yok. Ve hiçbir düğme yok. :( Kişisel görüşüm, önceki mimar ve inşaatçıların tecrübelerinden yararlanıp onların hatalarını dikkate alarak yıkıp yeniden yapmanın daha kolay olduğu bir aşamada olduğumuz yönünde.
Manfred: ↑28 Aug 2023, 15:52
Bazı nedenlerden dolayı hükümetlerde ve her türlü girişim grubunda yoğunlaşıyorlar
Patolojileri, aptal ve sınırlı insanlarla karıştırmayın. karınlarından başka bir şey yok, hiçbir şey görmüyorlar. Neden oraya yoğunlaşıyorlar, biliyor musun? Miras yoluyla iktidara erişim kazanırlar.
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Manfred post_id=247869 time=1693227154 user_id=15472] Bazı nedenlerden dolayı hükümetlerde ve her türlü girişim grubunda yoğunlaşıyorlar [/quote] Patolojileri, aptal ve sınırlı insanlarla karıştırmayın. karınlarından başka bir şey yok, hiçbir şey görmüyorlar. Neden oraya yoğunlaşıyorlar, biliyor musun? Miras yoluyla iktidara erişim kazanırlar.
Serg_A: ↑28 Aug 2023, 16:20
Patolojileri, göbeklerinden başka hiçbir şey görmeyen aptal ve sınırlı insanlarla karıştırmayın. Neden oraya yoğunlaşıyorlar, biliyor musun? Miras yoluyla güce erişim kazanırlar.
İsteğe bağlı. Normal toplumda kınanan diğer bazı kişilik özellikleriyle birlikte sosyopatinin siyasi kariyere çok yardımcı olduğunu okudum. Genellikle ama her zaman değil.
Ve bu.. Sevgili Miyav’ın başlangıç sorusundaki kontenjanla dalga mı geçiyoruz, yoksa görevlilerin dikkatini çekmemeye çalışarak dünyanın kaderini mi belirlemeye çalışıyoruz?
İkincisi ise daha uygun platformlar var.
[quote=Serg_A post_id=247892 time=1693228828 user_id=18010] Patolojileri, göbeklerinden başka hiçbir şey görmeyen aptal ve sınırlı insanlarla karıştırmayın. Neden oraya yoğunlaşıyorlar, biliyor musun? Miras yoluyla güce erişim kazanırlar. [/quote] İsteğe bağlı. Normal toplumda kınanan diğer bazı kişilik özellikleriyle birlikte sosyopatinin siyasi kariyere çok yardımcı olduğunu okudum. Genellikle ama her zaman değil. Ve bu.. Sevgili Miyav’ın başlangıç sorusundaki kontenjanla dalga mı geçiyoruz, yoksa görevlilerin dikkatini çekmemeye çalışarak dünyanın kaderini mi belirlemeye çalışıyoruz? İkincisi ise daha uygun platformlar var.
Serg_A: ↑28 Aug 2023, 16:20
Patolojileri, göbeklerinden başka hiçbir şey görmeyen aptal ve sınırlı insanlarla karıştırmayın. Neden oraya yoğunlaşıyorlar, biliyor musun? Miras yoluyla güce erişim kazanırlar.
İsteğe bağlı. Normal toplumda kınanan diğer bazı kişilik özellikleriyle birlikte sosyopatinin siyasi kariyere çok yardımcı olduğunu okudum. Genellikle ama her zaman değil.
Ve bu.. Sevgili Miyav’ın başlangıç sorusundaki kontenjanla dalga mı geçiyoruz, yoksa görevlilerin dikkatini çekmemeye çalışarak dünyanın kaderini mi belirlemeye çalışıyoruz?
İkincisi ise daha uygun platformlar vardır.
Bir plan olmadığı sürece tartışma hiçbir yere varmaz. Ancak henüz bir plan yok.
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Manfred post_id=247908 time=1693230089 user_id=15472] [quote=Serg_A post_id=247892 time=1693228828 user_id= 18010] Patolojileri, göbeklerinden başka hiçbir şey görmeyen aptal ve sınırlı insanlarla karıştırmayın. Neden oraya yoğunlaşıyorlar, biliyor musun? Miras yoluyla güce erişim kazanırlar. [/quote] İsteğe bağlı. Normal toplumda kınanan diğer bazı kişilik özellikleriyle birlikte sosyopatinin siyasi kariyere çok yardımcı olduğunu okudum. Genellikle ama her zaman değil. Ve bu.. Sevgili Miyav’ın başlangıç sorusundaki kontenjanla dalga mı geçiyoruz, yoksa görevlilerin dikkatini çekmemeye çalışarak dünyanın kaderini mi belirlemeye çalışıyoruz? İkincisi ise daha uygun platformlar vardır. [/quote] Bir plan olmadığı sürece tartışma hiçbir yere varmaz. Ancak henüz bir plan yok.
Manfred: ↑28 Aug 2023, 15:52
Bu, eşcinsel sanıkların bizzat zorla kabul ettirdikleri yorum.
Eşcinsel diye bir şey yok. Fobi korkudur. Ve normal insanlar bu duruma karşı iğrenme dışında başka bir duygu hissetmiyorlar.
Sizce normal insanlar kimdir? Nasıl belirlenir normallik? Ne kadar tiksindiğinin derecesine göre mi?
Artık sadece eşcinsellere karşı değil, aynı zamanda akıl hastalığı olan kişilere karşı da bir tiksinme hissine sahipsiniz. Ve devam eden tartışmaya bakılırsa. Ne siz ne de rakibiniz Downs veya şizofreni hastaları hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Evet, bazen en şefkatli insanlar sosyal aktivite gösterirler,
Bu şefkatli insanlar, kural olarak, vasat insanlardır ve Özel bir şeyle öne çıkmayacaklar, ama ben öne çıkacaklar ben istiyorum ve ayrıca insanlar arasında ten rengine, uyruğa, cinsiyete, eğitime, mesleki faaliyete ve tabii ki cinsel yönelime göre bir bölünme var.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Manfred post_id=247869 time=1693227154 user_id=15472] Bu, eşcinsel sanıkların bizzat zorla kabul ettirdikleri yorum. Eşcinsel diye bir şey yok. Fobi korkudur. Ve normal insanlar bu duruma karşı iğrenme dışında başka bir duygu hissetmiyorlar. [/quote]
Sizce normal insanlar kimdir? [url=viewtopic.php?t=11890]Nasıl belirlenir[/url] normallik? Ne kadar tiksindiğinin derecesine göre mi? Artık sadece eşcinsellere karşı değil, aynı zamanda akıl hastalığı olan kişilere karşı da bir tiksinme hissine sahipsiniz. Ve devam eden tartışmaya bakılırsa. Ne siz ne de rakibiniz Downs veya şizofreni hastaları hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. [quote=Manfred post_id=247869 time=1693227154 user_id=15472] Evet, bazen en şefkatli insanlar sosyal aktivite gösterirler, [/quote]
Bu şefkatli insanlar, kural olarak, vasat insanlardır ve Özel bir şeyle öne çıkmayacaklar, ama ben öne çıkacaklar ben istiyorum ve ayrıca insanlar arasında ten rengine, uyruğa, cinsiyete, eğitime, mesleki faaliyete ve tabii ki cinsel yönelime göre bir bölünme var.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 17:07
Artık sadece eşcinsellere karşı değil, ruhsal hastalığı olan kişilere karşı da bir tiksinme duygusu yaşıyorsunuz. Ve devam eden tartışmaya bakılırsa. Ne siz ne de rakibiniz, depresyon veya şizofreni hastaları hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Marinka ve sen de mektup yiyenler arasında :- ) İlk cevabımda örneğin koprofiller ve nekrofillerden bahsetmiş olsaydım muhtemelen buradaki tartışmanın yarısı gerçekleşmezdi. Veya pedofililer. Bu retorik bir yöntemdi.
Koprofillere karşı derin bir anlayış hissine mi sahipsiniz, yoksa bu tiksinti mi?
[quote=Marinka post_id=247927 time=1693231663 user_id=12161] Artık sadece eşcinsellere karşı değil, ruhsal hastalığı olan kişilere karşı da bir tiksinme duygusu yaşıyorsunuz. Ve devam eden tartışmaya bakılırsa. Ne siz ne de rakibiniz, depresyon veya şizofreni hastaları hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. [/quote] Marinka ve sen de mektup yiyenler arasında :- ) İlk cevabımda örneğin koprofiller ve nekrofillerden bahsetmiş olsaydım muhtemelen buradaki tartışmanın yarısı gerçekleşmezdi. Veya pedofililer. Bu retorik bir yöntemdi. Koprofillere karşı derin bir anlayış hissine mi sahipsiniz, yoksa bu tiksinti mi?
Peki sizce normal insanlar kimlerdir?
Bu durumda cinsel yönelimden bahsediyoruz ve normal cinsel yönelime sahip kişiler dikkate alınıyor normal yani amcığı olan vajinası olanla seks yapmak ister ve tam tersi.
İğrenme duygusuna gelince, ben kendimden bahsediyorum ve umarım diğer hetero erkeklerden bahsediyorum, iletişim kurduğunuzda Bir erkekten, sizin ve cinsel arzularınızın anlaşılmasını, kadınlara karşı tavrını ve erkeklere karşı tavrını anlamayı beklersiniz, bu adamla duş alabilirsiniz, tuvalete işeyebilirsiniz, kıyafetlerinizi değiştirebilirsiniz... ve sonra birdenbire bu olur. sana karşı cinsel çekim hissetmeye başladığı ortaya çıktı! ADAM VE BİRDEN ADRESİMDE HEYECANLANABİLİR! Düşmanlık da buradan geliyor; bu onun açısından beni garip bir duruma sokma fırsatı.
These users thanked the author kariyer for the post:
[quote=Marinka post_id=247927 time=1693231663 user_id=12161] Peki sizce normal insanlar kimlerdir? [/quote]Bu durumda cinsel yönelimden bahsediyoruz ve normal cinsel yönelime sahip kişiler dikkate alınıyor normal yani amcığı olan vajinası olanla seks yapmak ister ve tam tersi. İğrenme duygusuna gelince, ben kendimden bahsediyorum ve umarım diğer hetero erkeklerden bahsediyorum, iletişim kurduğunuzda Bir erkekten, sizin ve cinsel arzularınızın anlaşılmasını, kadınlara karşı tavrını ve erkeklere karşı tavrını anlamayı beklersiniz, bu adamla duş alabilirsiniz, tuvalete işeyebilirsiniz, kıyafetlerinizi değiştirebilirsiniz... ve sonra birdenbire bu olur. sana karşı cinsel çekim hissetmeye başladığı ortaya çıktı! ADAM VE BİRDEN ADRESİMDE HEYECANLANABİLİR! Düşmanlık da buradan geliyor; bu onun açısından beni garip bir duruma sokma fırsatı.
Artık sadece eşcinsellere karşı değil, aynı zamanda akıl hastalığı olan kişilere karşı da tiksinme hissine kapılıyorsunuz. Ve devam eden tartışmaya bakılırsa. Ne siz ne de rakibiniz, depresyon veya şizofreni hastaları hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Marinka ve sen de mektup yiyenler arasında :- ) İlk cevabımda örneğin koprofiller ve nekrofillerden bahsetmiş olsaydım muhtemelen buradaki tartışmanın yarısı gerçekleşmezdi. Veya pedofililer. Aslında bu bir retorik yöntemiydi.
Koprofillere karşı derin bir anlayış hissine mi sahipsiniz, yoksa bu tiksinti mi?
I Ben bir doktorum, hassas olamam yoksa çoğu insan tıbbi bakım alamayacaktır. İnsanları veya ideal olarak onların eylemlerini kınayabilirsiniz, ancak onları normal ve normal olmayan olarak ayıramazsınız.
Eşcinsellerden tiksiniyorsunuz, bazıları grup seksten, hatta anal seksten bile tiksiniyorsunuz. Ve bunun normal olmadığını söyleyecekler. Ama sorun değil.
Nekrofiller akıl hastası insanlardır, tıpkı kendi kakasını yiyenler gibi. Tedavi edilmeleri gerekiyor.
Pedofiller şu anda yasa dışıdır ve bunları tartışmanın bir anlamı yoktur.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Manfred post_id=247933 time=1693232274 user_id=15472] [quote=Marinka post_id=247927 time=1693231663 user_id= 12161] Artık sadece eşcinsellere karşı değil, aynı zamanda akıl hastalığı olan kişilere karşı da tiksinme hissine kapılıyorsunuz. Ve devam eden tartışmaya bakılırsa. Ne siz ne de rakibiniz, depresyon veya şizofreni hastaları hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. [/quote] Marinka ve sen de mektup yiyenler arasında :- ) İlk cevabımda örneğin koprofiller ve nekrofillerden bahsetmiş olsaydım muhtemelen buradaki tartışmanın yarısı gerçekleşmezdi. Veya pedofililer. Aslında bu bir retorik yöntemiydi. Koprofillere karşı derin bir anlayış hissine mi sahipsiniz, yoksa bu tiksinti mi? [/quote]
I Ben bir doktorum, hassas olamam yoksa çoğu insan tıbbi bakım alamayacaktır. İnsanları veya ideal olarak onların eylemlerini kınayabilirsiniz, ancak onları normal ve normal olmayan olarak ayıramazsınız. Eşcinsellerden tiksiniyorsunuz, bazıları grup seksten, hatta anal seksten bile tiksiniyorsunuz. Ve bunun normal olmadığını söyleyecekler. Ama sorun değil. Nekrofiller akıl hastası insanlardır, tıpkı kendi kakasını yiyenler gibi. Tedavi edilmeleri gerekiyor. Pedofiller şu anda yasa dışıdır ve bunları tartışmanın bir anlamı yoktur.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 17:35
ancak normal ve anormal diye ayıramazsınız.
Eğer bir kişi normallik ve anormallik konusunda bir anlayışa sahipse, o zaman her şeyi (insanlar, köpekler, kediler, olaylar, renkler, ürünler..) normal ve normal olmayan şeklinde
[quote=Marinka post_id=247946 time=1693233311 user_id=12161] ancak normal ve anormal diye ayıramazsınız. [/quote]Eğer bir kişi normallik ve anormallik konusunda bir anlayışa sahipse, o zaman her şeyi (insanlar, köpekler, kediler, olaylar, renkler, ürünler..) normal ve normal olmayan şeklinde
Marinka: ↑28 Aug 2023, 17:35
Pedofiller şu anda yasadışı ve bunları tartışmanın bir anlamı yok.
Katılıyorum. Ama bu sabah burada kendini kız olarak gören bir oğlan vardı. Bu arada içinden havalı bir kız çıktı. Peki ona nasıl davranılır ve bunu tartışmak mümkün mü? Yoksa sadece kınamak mı?
[quote=Marinka post_id=247946 time=1693233311 user_id=12161] Pedofiller şu anda yasadışı ve bunları tartışmanın bir anlamı yok. [/quote] Katılıyorum. Ama bu sabah burada kendini kız olarak gören bir oğlan vardı. Bu arada içinden havalı bir kız çıktı. Peki ona nasıl davranılır ve bunu tartışmak mümkün mü? Yoksa sadece kınamak mı?
Peki sizce normal insanlar kimlerdir?
Bu durumda cinsel yönelimden ve normal cinsel yönelime sahip kişilerden bahsediyoruz. oryantasyon, yani kedisi olan vajinası olanla seks yapmak istiyor ve tam tersi.
İğrenme duygusuna gelince, ben kendimden bahsediyorum ve umarım diğer hetero erkeklerden bahsediyorum, iletişim kurduğunuzda bir erkekle, o zaman ondan kendisinin ve cinsel arzularının anlaşılmasını, kadınlara karşı tavrının anlaşılmasını ve erkeklere karşı uygun bir tavrın olmasını bekliyorsunuz, bu adamla duş alabilir, tuvalete işeyebilir, kıyafet değiştirebilirsiniz. .. ve sonra birdenbire sana karşı cinsel çekim hissetmeye başladığı ortaya çıktı! ADAM VE BİRDEN ADRESİMDE HEYECANLANABİLİR! Düşmanlığın kaynağı da buradan geliyor; bu onun beni garip bir duruma sokma fırsatı.
Ne demek istediğini anlıyorum.
Şu anda eşcinsellik, anal ve oral heteroseks gibi sapmalar listesinin dışında tutuluyor. Evet, evet anal seks bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki de sapkınlıklar listesinde yer alıyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, norm vajinaya penis sokmak, hamile kalmaya yol açabilecek bir şey ve zaten oral ve anal seks hamile kalmaya yol açmaz.
Siyahilerde evlerin girişleri farklıydı. Beyazlar onlarla aynı girişten geçmekten çekiniyordu. İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudiler de tıpkı şizofreni hastaları gibi fırınlarda yakıldı.
Bazı insanlar, hiçbir sebep olmaksızın kendilerini diğerlerinden daha üstün ve daha iyi gördüklerinde faşizm böyle başlar. Yalnızca farklı bir ten rengi, uyruk veya yönelim.
1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
eğer bir kişinin normallik ve anormallik anlayışı varsa
Bu anlayış neye dayanıyor?
Maksik90: ↑28 Aug 2023, 17:44
Ama sabah burada kendini kız olarak gören bir oğlan vardı.
Bilmece gibi konuşma
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=uran post_id=247939 time=1693232520 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=247927 time=1693231663 user_id= 12161] Peki sizce normal insanlar kimlerdir? [/quote]Bu durumda cinsel yönelimden ve normal cinsel yönelime sahip kişilerden bahsediyoruz. oryantasyon, yani kedisi olan vajinası olanla seks yapmak istiyor ve tam tersi. İğrenme duygusuna gelince, ben kendimden bahsediyorum ve umarım diğer hetero erkeklerden bahsediyorum, iletişim kurduğunuzda bir erkekle, o zaman ondan kendisinin ve cinsel arzularının anlaşılmasını, kadınlara karşı tavrının anlaşılmasını ve erkeklere karşı uygun bir tavrın olmasını bekliyorsunuz, bu adamla duş alabilir, tuvalete işeyebilir, kıyafet değiştirebilirsiniz. .. ve sonra birdenbire sana karşı cinsel çekim hissetmeye başladığı ortaya çıktı! ADAM VE BİRDEN ADRESİMDE HEYECANLANABİLİR! Düşmanlığın kaynağı da buradan geliyor; bu onun beni garip bir duruma sokma fırsatı. [/quote]
Ne demek istediğini anlıyorum. Şu anda eşcinsellik, anal ve oral heteroseks gibi sapmalar listesinin dışında tutuluyor. Evet, evet [url=viewtopic.php?t=11083]anal seks[/url] bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki de sapkınlıklar listesinde yer alıyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, norm vajinaya penis sokmak, hamile kalmaya yol açabilecek bir şey ve zaten oral ve [url =viewtopic .php?t=11083]anal seks[/url] hamile kalmaya yol açmaz. Siyahilerde evlerin girişleri farklıydı. Beyazlar onlarla aynı girişten geçmekten çekiniyordu. İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudiler de tıpkı şizofreni hastaları gibi fırınlarda yakıldı. Bazı insanlar, hiçbir sebep olmaksızın kendilerini diğerlerinden daha üstün ve daha iyi gördüklerinde faşizm böyle başlar. Yalnızca farklı bir ten rengi, uyruk veya yönelim.
[size=85][color=green]1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=uran post_id=247949 time=1693233712 user_id = 19741] eğer bir kişinin normallik ve anormallik anlayışı varsa [/quote]
Bu anlayış neye dayanıyor? [quote=Maksik90 post_id=247954 time=1693233896 user_id=8622] Ama sabah burada kendini kız olarak gören bir oğlan vardı. [/quote]
uran: ↑28 Aug 2023, 17:22
ve bu kişiler normal kabul edilir normal cinsel yönelime sahip olan, yani pisyun’u olan, vajinası olanlarla seks yapmak ister ve bunun tersi de geçerlidir.
Ve bu tanım erkek pedofilleri haklı çıkarıyor. olgunlaşmamış formdaki kızlarla seks yapmak istiyorlar.
Demek istediğim bu. sanki mantıklı şeyler söylüyormuş gibi, insanlar arasındaki her türlü ilişkiye dair bir anlayış formüle edemeyeceksin.
Ve daha sonra açıkladığın şey, bir erkeğin benden tahrik olabileceğini söylüyorlar, sana cevap vereceğim , ne olmuş yani?
Hayatta ve mantıkta normal olan bir adam, ancak cinsel yönelimi sizinkinden farklıysa (bunu kendisi seçmedi ama öyle oldu) sizin için kötü bir insan mı?
Bu sizi sevilmemenize neden oluyorsa, o zaman ya karmaşık bir insansınız ya da propagandayla beyni yıkanmış bir insansınız, ya da hepsi aynı anda!
Olabileceğim bir durumu hiç hayal edemiyorum bir başkasının benim adıma olan fikrinden veya arzusundan herhangi bir şekilde zarar görmek.
Başka birinin rastgele insanlar, hatta yakın insanlar hakkındaki düşüncelerinin bu kadar ezici ve travmatik bir öneme sahip olması için ne kadar güvensiz veya hassas olmamanız gerekiyor???
[ref=#804000]uran[/ref], [quote=uran post_id=247939 time=1693232520 user_id=19741] ve bu kişiler normal kabul edilir normal cinsel yönelime sahip olan, yani pisyun’u olan, vajinası olanlarla seks yapmak ister ve bunun tersi de geçerlidir. [/quote] Ve bu tanım erkek pedofilleri haklı çıkarıyor. olgunlaşmamış formdaki kızlarla seks yapmak istiyorlar. Demek istediğim bu. sanki mantıklı şeyler söylüyormuş gibi, insanlar arasındaki her türlü ilişkiye dair bir anlayış formüle edemeyeceksin. Ve daha sonra açıkladığın şey, bir erkeğin benden tahrik olabileceğini söylüyorlar, sana cevap vereceğim , ne olmuş yani? Hayatta ve mantıkta normal olan bir adam, ancak cinsel yönelimi sizinkinden farklıysa (bunu kendisi seçmedi ama öyle oldu) sizin için kötü bir insan mı? Bu sizi sevilmemenize neden oluyorsa, o zaman ya karmaşık bir insansınız ya da propagandayla beyni yıkanmış bir insansınız, ya da hepsi aynı anda! Olabileceğim bir durumu hiç hayal edemiyorum bir başkasının benim adıma olan fikrinden veya arzusundan herhangi bir şekilde zarar görmek. Başka birinin rastgele insanlar, hatta yakın insanlar hakkındaki düşüncelerinin bu kadar ezici ve travmatik bir öneme sahip olması için ne kadar güvensiz veya hassas olmamanız gerekiyor???
[quote=Marinka post_id=247957 time=1693234057 user_id=12161] Bilmece gibi konuşma [/quote] Kendim çözmek istediğimde neden konuşmayayım. Eşcinsel değilim ama kız erkek olmasına rağmen çok hoş. İşte bir natürmort.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 17:47
Ne demek istediğini anlıyorum.
Şu anda eşcinsellik, anal ve oral heteroseksüellik gibi sapmalar listesinin dışında tutuluyor. Evet, evet anal seks bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki de sapkınlıklar listesinde yer alıyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, norm vajinaya penis sokmak, hamile kalmaya yol açabilecek bir şey ve zaten oral ve anal seks hamile kalmaya yol açmaz.
Siyahilerde evlerin girişleri farklıydı. . Beyazlar onlarla aynı girişten geçmekten çekiniyordu. İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudiler de tıpkı şizofreni hastaları gibi fırınlarda yakıldı.
Bazı insanlar, hiçbir sebep olmaksızın kendilerini diğerlerinden daha üstün ve daha iyi gördüklerinde faşizm böyle başlar. Sadece farklı bir ten rengi, milliyet veya yönelim.
Burada siyahları, Yahudileri veya başka herhangi bir şeyi çekmenize gerek yok, geylerden bahsediyoruz veya sizin geylerden tiksinenler - faşistler?
4 dakika 42 saniye sonra gönderildi: n
Bir kişinin yaşamı ve mantığı normalse ancak cinsel yönelimi sizinkinden farklıysa (bunu kendisi seçmedi ama öyle oldu) - o sizin için kötü bir insan mı? n
o benim için anormal bir insan
Aion2012Dead: ↑28 Aug 2023, 17:49
Bu durum sizi sevilmiyorsa, o zaman ya karmaşık bir insansınız ya da propagandayla beyni yıkanmış bir insansınız ya da hepsi birden!
muhtemelen öyledir, ne olmuş yani? (sen gay misin?)
These users thanked the author kariyer for the post:
[quote=Marinka post_id=247957 time=1693234057 user_id=12161] Ne demek istediğini anlıyorum. Şu anda eşcinsellik, anal ve oral heteroseksüellik gibi sapmalar listesinin dışında tutuluyor. Evet, evet [url=viewtopic.php?t=11083]anal seks[/url] bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki de sapkınlıklar listesinde yer alıyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, norm vajinaya penis sokmak, hamile kalmaya yol açabilecek bir şey ve zaten oral ve [url =viewtopic .php?t=11083]anal seks[/url] hamile kalmaya yol açmaz. Siyahilerde evlerin girişleri farklıydı. . Beyazlar onlarla aynı girişten geçmekten çekiniyordu. İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudiler de tıpkı şizofreni hastaları gibi fırınlarda yakıldı. Bazı insanlar, hiçbir sebep olmaksızın kendilerini diğerlerinden daha üstün ve daha iyi gördüklerinde faşizm böyle başlar. Sadece farklı bir ten rengi, milliyet veya yönelim. [/quote]Burada siyahları, Yahudileri veya başka herhangi bir şeyi çekmenize gerek yok, geylerden bahsediyoruz veya sizin geylerden tiksinenler - faşistler?
[size=85] [color=green]4 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Aion2012Dead post_id=247958 time=1693234157 user_id =6819] Bir kişinin yaşamı ve mantığı normalse ancak cinsel yönelimi sizinkinden farklıysa (bunu kendisi seçmedi ama öyle oldu) - o sizin için kötü bir insan mı? n[/quote]o benim için anormal bir insan [quote= Aion2012Dead post_id=247958 time=1693234157 user_id=6819] Bu durum sizi sevilmiyorsa, o zaman ya karmaşık bir insansınız ya da propagandayla beyni yıkanmış bir insansınız ya da hepsi birden! [/quote]muhtemelen öyledir, ne olmuş yani? (sen gay misin?)
Marinka: ↑28 Aug 2023, 17:47
Ne demek istediğinizi anlıyorum.
Şu anda eşcinsellik, anal ve oral heteroseksüellik gibi sapmalar listesinin dışında tutuluyor. Evet, evet anal seks bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki de sapkınlıklar listesinde yer alıyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, norm vajinaya penis sokmak, hamile kalmaya yol açabilecek bir şey ve zaten oral ve anal seks hamile kalmaya yol açmaz.
Siyahilerde evlerin girişleri farklıydı. . Beyazlar onlarla aynı girişten geçmekten çekiniyordu. İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudiler de tıpkı şizofreni hastaları gibi fırınlarda yakıldı.
Bazı insanlar, hiçbir sebep olmaksızın kendilerini diğerlerinden daha üstün ve daha iyi gördüklerinde faşizm böyle başlar. Sadece farklı bir ten rengi, milliyet veya yönelim.
Burada siyahları, Yahudileri veya başka herhangi bir şeyi çekmenize gerek yok, geylerden bahsediyoruz veya sizin Sizce eşcinsellerden - faşistlerden tiksinenler mi var?
İstediğiniz her şeyden tiksinebilirsiniz. Bu sizin işiniz, hakkınız. Ve yalnızca neyin normal olup neyin makul olmadığı hakkında konuşabilirsiniz. Bunun için yalnızca iyi nedenleri var.
[quote=uran post_id=247960 time=1693234359 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=247957 time=1693234057 user_id= 12161] Ne demek istediğinizi anlıyorum. Şu anda eşcinsellik, anal ve oral heteroseksüellik gibi sapmalar listesinin dışında tutuluyor. Evet, evet [url=viewtopic.php?t=11083]anal seks[/url] bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki de sapkınlıklar listesinde yer alıyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, norm vajinaya penis sokmak, hamile kalmaya yol açabilecek bir şey ve zaten oral ve [url =viewtopic .php?t=11083]anal seks[/url] hamile kalmaya yol açmaz. Siyahilerde evlerin girişleri farklıydı. . Beyazlar onlarla aynı girişten geçmekten çekiniyordu. İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudiler de tıpkı şizofreni hastaları gibi fırınlarda yakıldı. Bazı insanlar, hiçbir sebep olmaksızın kendilerini diğerlerinden daha üstün ve daha iyi gördüklerinde faşizm böyle başlar. Sadece farklı bir ten rengi, milliyet veya yönelim. [/quote]Burada siyahları, Yahudileri veya başka herhangi bir şeyi çekmenize gerek yok, geylerden bahsediyoruz veya sizin Sizce eşcinsellerden - faşistlerden tiksinenler mi var? [/quote]
İstediğiniz her şeyden tiksinebilirsiniz. Bu sizin işiniz, hakkınız. Ve yalnızca neyin normal olup neyin makul olmadığı hakkında konuşabilirsiniz. Bunun için yalnızca iyi nedenleri var.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 17:59
İstediğiniz şeyden tiksinebilirsiniz. Bu sizin işiniz, hakkınız. Ve yalnızca neyin normal olup neyin makul olmadığı hakkında konuşabilirsiniz. Bunun için sadece iyi sebepler varken
bunu bir psikiyatristten duymak tuhaf, bir kişiye karşı tutum, kişinin nesnel bir teknik değerlendirmesi değil, tutum kendi yaşam deneyimlerimiz ve yetiştirilme tarzımız, çevremiz tarafından da oluşturulan psikolojik faktörler temelinde oluşur, böylece normallik ve anormallik hakkında herhangi bir tartışma olmadan yalnızca kendi duygularından söz edilebilir.
[quote=Marinka post_id=247965 time=1693234755 user_id=12161] İstediğiniz şeyden tiksinebilirsiniz. Bu sizin işiniz, hakkınız. Ve yalnızca neyin normal olup neyin makul olmadığı hakkında konuşabilirsiniz. Bunun için sadece iyi sebepler varken [/quote]bunu bir psikiyatristten duymak tuhaf, bir kişiye karşı tutum, kişinin nesnel bir teknik değerlendirmesi değil, tutum kendi yaşam deneyimlerimiz ve yetiştirilme tarzımız, çevremiz tarafından da oluşturulan psikolojik faktörler temelinde oluşur, böylece normallik ve anormallik hakkında herhangi bir tartışma olmadan yalnızca kendi duygularından söz edilebilir.
[quote=Maksik90 post_id=247959 time=1693234319 user_id=8622] Kendim çözmek isterken nasıl konuşmam. Eşcinsel değilim ama kız erkek olmasına rağmen çok hoş. İşte bir natürmort. [/quote]
Bunda tuhaf bir şey görmüyorum. Sen çok önemlisin. Bu yüzden hem kadınlar hem de erkekler sizi heyecanlandırıyor.
uran: ↑28 Aug 2023, 17:57
muhtemelen öyle, ne olmuş yani? (eşcinsel misin?)
Eşcinsel değilim ve ne yazık ki biseksüel bile değilim.
Tamamen heteroseksüel.
Ama herkesin herkesle - insanlarla, hayvanlarla, yetişkinlerle, çocuklarla, her şeyle ve herkesle - gönüllü ilişkisine uyuyorlar.
Benim için belirli bir yönelim kategorisi, hetero veya homo, doğuştan gelen bir sınırlamadır.
Ve yalnızca sapkınlık ve sınırların yokluğu özgürleşmeye yardımcı olacaktır.
Ama bu ideal bir dünya, benim tarafımdan yaratılmadı. Tek bir şeyi kınıyorum; baskıyı ve şiddeti.
İşte bu kadar.
[ref=#804000]uran[/ref], [quote=uran post_id=247960 time=1693234641 user_id=19741] o anormal bir kişi me n[/quote] [quote=uran post_id=247960 time=1693234641 user_id=19741] muhtemelen öyle, ne olmuş yani? (eşcinsel misin?) [/quote] Eşcinsel değilim ve ne yazık ki biseksüel bile değilim. Tamamen heteroseksüel. Ama herkesin herkesle - insanlarla, hayvanlarla, yetişkinlerle, çocuklarla, her şeyle ve herkesle - gönüllü ilişkisine uyuyorlar. Benim için belirli bir yönelim kategorisi, hetero veya homo, doğuştan gelen bir sınırlamadır. Ve yalnızca sapkınlık ve sınırların yokluğu özgürleşmeye yardımcı olacaktır. Ama bu ideal bir dünya, benim tarafımdan yaratılmadı. Tek bir şeyi kınıyorum; baskıyı ve şiddeti. İşte bu kadar.
İstediğiniz şeyden tiksinebilirsiniz. Bu sizin işiniz, hakkınız. Ve yalnızca neyin normal olup neyin makul olmadığı hakkında konuşabilirsiniz. Bunun için sadece iyi sebepler varken
bunu bir psikiyatristten duymak tuhaf, bir kişiye karşı tutum, kişinin nesnel bir teknik değerlendirmesi değil, tutum kendi yaşam deneyimlerimiz ve yetiştirilme tarzımız, çevremiz tarafından da oluşturulan psikolojik faktörler temelinde oluştuğundan, normallik ve anormallik hakkında hiçbir tartışmaya girmeden yalnızca kendi duygularımızdan bahsedebiliriz.
Akıllıca bir şeyler yazmak istediğinizi anlıyorum ancak yabancı kelimeler kullanmak işe yaramadı ve çarpık çıktı.
[quote=uran post_id=247967 time=1693235067 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=247965 time=1693234755 user_id= 12161] İstediğiniz şeyden tiksinebilirsiniz. Bu sizin işiniz, hakkınız. Ve yalnızca neyin normal olup neyin makul olmadığı hakkında konuşabilirsiniz. Bunun için sadece iyi sebepler varken [/quote]bunu bir psikiyatristten duymak tuhaf, bir kişiye karşı tutum, kişinin nesnel bir teknik değerlendirmesi değil, tutum kendi yaşam deneyimlerimiz ve yetiştirilme tarzımız, çevremiz tarafından da oluşturulan psikolojik faktörler temelinde oluştuğundan, normallik ve anormallik hakkında hiçbir tartışmaya girmeden yalnızca kendi duygularımızdan bahsedebiliriz. [/quote]
Akıllıca bir şeyler yazmak istediğinizi anlıyorum ancak yabancı kelimeler kullanmak işe yaramadı ve çarpık çıktı.
[quote=Marinka post_id=247969 time=1693235123 user_id=12161]Sen bir bişka’sın[/quote] Pek net olmasa da artık her şey açık. Teşekkür ederim nazik kadın.
[quote=Maksik90 post_id=247973 time=1693235347 user_id=8622] [quote=Marinka post_id=247969 time=1693235123 user_id= 12161]Sen bishka[/quote] Eh, artık her şey açık, her ne kadar net olmasa da. Teşekkür ederim nazik kadın. [/quote]
Her zaman beklerim))) Bir şey olursa benimle iletişime geç)))
Marinka: ↑28 Aug 2023, 18:08
Akıllıca bir şeyler yazmak istediğinizi anlıyorum, ancak size tanıdık gelmeyen kelimeler kullanmak işe yaramadı ve çarpık çıktı.
Muhtemelen sorunsuz olmadı, asıl önemli olan ne söylemek istediğimi anladın mı anlamadın mı?
[quote=Marinka post_id=247971 time=1693235295 user_id=12161] Akıllıca bir şeyler yazmak istediğinizi anlıyorum, ancak size tanıdık gelmeyen kelimeler kullanmak işe yaramadı ve çarpık çıktı. [/quote]Muhtemelen sorunsuz olmadı, asıl önemli olan ne söylemek istediğimi anladın mı anlamadın mı?
Marinka: ↑28 Aug 2023, 18:08
Akıllıca bir şeyler yazmak istediğinizi anlıyorum, ancak yabancı kelimeler kullanmak işe yaramadı ve çarpık çıktı.
muhtemelen sorunsuz değil, asıl önemli olan ne söylemek istediğimi anladın mı, anlamadın mı?
Normalliğin her kişinin durumuna göre belirlendiğini söylemek istedin. duygular. İki yaşındaki bir çocuk için bu normaldir ancak bunun ötesinde değildir.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=uran post_id=247975 time=1693235533 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=247971 time=1693235295 user_id= 12161] Akıllıca bir şeyler yazmak istediğinizi anlıyorum, ancak yabancı kelimeler kullanmak işe yaramadı ve çarpık çıktı. [/quote] muhtemelen sorunsuz değil, asıl önemli olan ne söylemek istediğimi anladın mı, anlamadın mı? [/quote]
Normalliğin her kişinin durumuna göre belirlendiğini söylemek istedin. duygular. İki yaşındaki bir çocuk için bu normaldir ancak bunun ötesinde değildir.
[quote=Marinka post_id=248002 time=1693240433 user_id=12161] Normalliğin her kişinin duyguları tarafından belirlendiğini söylemek istediniz. [/quote]evet, eşcinsellere (siyahlara, köpeklere, kedilere) yönelik tutumlardan bahsediyorsak. .) ve örneğin kalbin veya karaciğerin işleyişi değil
Evet, bunu kendiniz yapıyorsunuz, bir örnek verir misiniz?
pekala, belki şu cümleme cevap verebilirsin - "evet, eşcinsellere yönelik tutumlardan bahsediyorsak (siyahiler, köpekler, kediler..) ve örneğin kalbin veya karaciğerin işleyişi değil."
[quote=Marinka post_id=248019 time=1693242317 user_id=12161] Tamam, acelem yok [/quote]pekala, belki şu cümleme cevap verebilirsin - "evet, eşcinsellere yönelik tutumlardan bahsediyorsak (siyahiler, köpekler, kediler..) ve örneğin kalbin veya karaciğerin işleyişi değil."
Marinka: ↑28 Aug 2023, 19:33
Normalliğin her kişinin duyguları tarafından belirlendiğini söylemek istediniz
Normallik her şeyden önce fizyoloji tarafından belirlenir (bu mutlaktır ve bunun bir kesinliği yoktur) ondan kaçış), sonra yetiştirilme tarzı ve sonra kendinizi içinde bulduğunuz toplum.
Eşcinsellere gelince, yalnızca üçüncü bir faktör var.
Bu, öncelikle fizyolojiyle çelişiyor ve ikinci olarak buradakilerin çok azı eşcinsellere karşı hoşgörülü veya onlara ait olarak yetiştirilmiş. Herkes için, artık İnternet olan "toplum" tetikleniyor.
Bu yalnızca Marin’in size yanıtı değil, genel olarak genel tartışmanın bir özetidir.
nuran, sen o kadar demagog oldun ki, sırf kimin kiminle konuşacağını öğrenmek için senin yüzünden sarhoş olurdum.
[quote=Marinka post_id=248002 time=1693240433 user_id=12161] Normalliğin her kişinin duyguları tarafından belirlendiğini söylemek istediniz [/quote] Normallik her şeyden önce fizyoloji tarafından belirlenir (bu mutlaktır ve bunun bir kesinliği yoktur) ondan kaçış), sonra yetiştirilme tarzı ve sonra kendinizi içinde bulduğunuz toplum.
Eşcinsellere gelince, yalnızca üçüncü bir faktör var. Bu, öncelikle fizyolojiyle çelişiyor ve ikinci olarak buradakilerin çok azı eşcinsellere karşı hoşgörülü veya onlara ait olarak yetiştirilmiş. Herkes için, artık İnternet olan "toplum" tetikleniyor.
Bu yalnızca Marin’in size yanıtı değil, genel olarak genel tartışmanın bir özetidir. n[ref=#804000]uran[/ref], sen o kadar demagog oldun ki, sırf kimin kiminle konuşacağını öğrenmek için senin yüzünden sarhoş olurdum.
[quote=Markul post_id=248026 time=1693243873 user_id=17435] uran, sen o kadar demagog oldun ki, sırf kimin kiminle konuşacağını öğrenmek için seninle sarhoş olurdum. [/quote]I Onları bir litre barbeküyle ikna edebileceğimizi mi sanıyorsun?
pekala, belki benim cümleme cevap verebilirsin - "evet, eğer konuşuyorsak örneğin kalbin veya karaciğerin işleyişi değil, eşcinsellere (siyahlar, köpekler, kediler..) karşı tutumlarla ilgili"
I yukarıda sana zaten cevap verdim. Bu, küçük bir çocuk için normaldir.
Markul: ↑28 Aug 2023, 20:31
ikinci olarak, buradakilerin çok azı eşcinsellere karşı hoşgörülü veya onlara ait olarak yetiştirildi.
[quote=uran post_id=248021 time=1693242686 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=248019 time=1693242317 user_id= 12161] Tamam, acelem yok [/quote]pekala, belki benim cümleme cevap verebilirsin - "evet, eğer konuşuyorsak örneğin kalbin veya karaciğerin işleyişi değil, eşcinsellere (siyahlar, köpekler, kediler..) karşı tutumlarla ilgili" [/quote]
I yukarıda sana zaten cevap verdim. Bu, küçük bir çocuk için normaldir.
[quote =Markul post_id=248026 time=1693243873 user_id=17435] ikinci olarak, buradakilerin çok azı eşcinsellere karşı hoşgörülü veya onlara ait olarak yetiştirildi. [/quote]
[quote=Marinka post_id=248031 time=1693244469 user_id=12161] Hiçbir şeye karar vermeyen korkutulmuş kişiler, çeşitli cezalandırma acıları altında fikirlerini ifade edemezler [/quote]ör. Yetkililerin cezalandırmasından korktuğumuz için eşcinsellerden nefret ettiğimizi mi sanıyorsunuz? (bu gerçekten bebek konuşması)
Marinka: ↑28 Aug 2023, 20:41[quote=Marinka post_id=248031 time=1693244469 user_id=12161]
Hepsi bir arada.
Bir penisim var ve fizyolojik olarak Ben bir vajinaya ihtiyaç duyuyorum, birinin göt deliği değil - bu fizyoloji, bundan kaçış yok.
Yetiştirilme konusunda senden biraz daha yaşlı görünüyorum ama herhangi bir hoşgörü hatırlamıyorum. İbne, en kötü hakarettir ve hayattaki en kötü yol, hem evde hem de sokakta çocukluktan itibaren aşılanır.
Bir insanın herhangi bir nedenle delirebileceğini veya olabileceğini göz ardı etmiyorum. hormonlar bozulur - ancak bu bile eşcinselliği zayıf bir şekilde haklı çıkarır. Bunu bir norm haline getirmeye gerek yok, bu yalnızca mevcut bir olgudur, norm değildir.
[quote=uran post_id=248034 time=1693244626 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=248031 time=1693244469 user_id= 12161] Hiçbir şeye karar vermeyen korkutulmuş kişiler, çeşitli cezalandırma acıları altında fikirlerini ifade edemezler [/quote]ör. Yetkililerin cezalandırmasından korktuğumuz için eşcinsellerden nefret ettiğimizi mi sanıyorsunuz? (bu gerçekten bebek konuşması) [/quote]
Kadın kıyafetleri giydin. Kimden nefret ediyorsun? Kendin?
Marinka: ↑28 Aug 2023, 20:53
Kadın kıyafetleri giydin. Kimden nefret ediyorsun? Ben mi?
Hiçbir şey anlamadım
2 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Marinka, bence anlaşmazlığın ana konusunu kaybettiniz, anlaşmazlığın neyle ilgili olduğunu formüle etmeme izin verin, aksi takdirde belki zaten birbirimize farklı şeyler kanıtlamaya çalışıyoruzdur
[quote=Marinka post_id=248042 time=1693245203 user_id=12161] Kadın kıyafetleri giydin. Kimden nefret ediyorsun? Ben mi? [/quote]Hiçbir şey anlamadım
[ size=85][color=green]2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], bence anlaşmazlığın ana konusunu kaybettiniz, anlaşmazlığın neyle ilgili olduğunu formüle etmeme izin verin, aksi takdirde belki zaten birbirimize farklı şeyler kanıtlamaya çalışıyoruzdur
Markul: ↑28 Aug 2023, 20:47
Bir kişinin herhangi bir nedenle delirebileceğini veya hormonlarının dengesizleşebileceğini göz ardı etmiyorum - ancak bu aynı zamanda eşcinselliği de zayıf bir şekilde haklı çıkarıyor. Bunu bir norm haline getirmeye gerek yok, bu yalnızca mevcut bir olgudur, bir norm değildir.
Homo doğuştandır.
Fakat herhangi bir tolerans hatırlamıyorum.
Programlarda erkek makyaj sanatçılarının çoğu eşcinsellerdi. Sanatçılar ve şarkıcılar açıkça eşcinsel olduklarını söylediler. Erkekler alışveriş merkezinde el ele yürüdü. 2020 yılında da durum aynıydı.
birinin kıçı değil, fizyolojisi
Anal seksten hoşlanmıyor musun? Sözlü mü?
İbne en kötü hakarettir
Erkekler eşcinsel değil birbirlerine ibne diyorlar. Sadece hakaret etmek için. Bu kelimeye ek olarak başka birçok kelime daha kullanılıyor.
[quote=Markul post_id=248036 time=1693244848 user_id=17435] Bir kişinin herhangi bir nedenle delirebileceğini veya hormonlarının dengesizleşebileceğini göz ardı etmiyorum - ancak bu aynı zamanda eşcinselliği de zayıf bir şekilde haklı çıkarıyor. Bunu bir norm haline getirmeye gerek yok, bu yalnızca mevcut bir olgudur, bir norm değildir. [/quote]
Homo doğuştandır.
[quote=Markul post_id=248036 time =1693244848 user_id=17435] Fakat herhangi bir tolerans hatırlamıyorum. [/quote]
Programlarda erkek makyaj sanatçılarının çoğu eşcinsellerdi. Sanatçılar ve şarkıcılar açıkça eşcinsel olduklarını söylediler. Erkekler alışveriş merkezinde el ele yürüdü. 2020 yılında da durum aynıydı.
[quote=Markul post_id=248036 time =1693244848 user_id=17435] birinin kıçı değil, fizyolojisi [/quote]
Anal seksten hoşlanmıyor musun? Sözlü mü?
[quote=Markul post_id=248036 time =1693244848 user_id=17435] İbne en kötü hakarettir [/quote]
Erkekler eşcinsel değil birbirlerine ibne diyorlar. Sadece hakaret etmek için. Bu kelimeye ek olarak başka birçok kelime daha kullanılıyor.
[size=85][color=green]54 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=uran post_id=248045 time=1693245530 user_id=19741] Hiçbir şey anlamadım [/quote]
Neyi anlamadın? Söyle bana, hiç kadın kıyafeti giydin mi?
[quote=Marinka post_id=248048 time=1693245572 user_id=12161] Homo doğuştandır n[ /quote] Evet, ancak 100.000’de 1’inin geri kalanı İnternet tarafından empoze ediliyor. IMHO.
[size=85][ color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=248048 time=1693245626 user_id=12161] nSöyle bana, hiç kadın kıyafetleri giydin mi? [/quote] Evet, ama okul performansında bir çingenenin rolü :-D n Görünüşe göre yerel toplum için hala fazla muhafazakarım *x)
[quote=Marinka post_id=248048 time=1693245626 user_id=12161] Söyle bana, henüz kadın kıyafetleri giymedin mi? [/quote]Evet, konserde performans sergilemek için giyindin
23 yaşındayım, bir emlak ofisinde iki çalışanla çalışıyorum. İçlerinden biri (34 yaşında) uygun anlarda sık sık kıçıma tokat atıyor ve müstehcen şakalar yapıyor. İkincisi ise sadece gülüyor. Hatta...
Last post
Pompaları gerçekten umursamıyorlar ve %100 geride kalacaklar.
DreamCam, VR, AR ve WebCam teknolojilerinin kesişiminde ortaya çıktı. Herkesin uzun zamandır hayalini kurduğu şey bu - artık sadece kızları izlemekle kalmıyor, aynı zamanda yenilikçi teknolojiler...
Last post
Kolombiya’da DreamCam!
Bugünden itibaren şunu yapmaya karar verdik: Bu kalıcı bölüm Şirket Haberleri ve bu bir tesadüf değil, çünkü size söyleyecek bir şeyimiz var!
Şu anda DreamCam ekibi...
Merhaba, ben bir erkeğim, 18 yaşındayım, evde bir kızla seks yaptığımda sperm akıyor ama girişte bunu yapmaya başladıklarında çok çabuk geldim ve her şey fışkırdı. Bu neden böyle?
Last post
Muhtemelen aşırı heyecanlandı ya da daha uzun süre uzak durdu
Ensest konusunu gündeme getirdiğinizde insanların bu konuda çok olumsuz tepkiler verdiğini fark ettik. Ve nedenini anlamıyoruz?
Karşılıklı ensestten bahsediyorsak, bir oğul annesinden kendisine seks...
Last post
Ahlak canavarlarının şehvetlerini meşrulaştırmaya çalıştığı bir başka konu.
Sosyal açıdan gelişmiş tek bir toplumun bile çocuklarla sevişmek için yasal bir temeli yok ve siz yaşlı çocuklar neden...
Yakın zamanda 20 yaşıma girdim. İşten bir adam beni bir restorana davet ediyor ve kendisi 29 yaşında. Buna neden ihtiyacı var? O zaten yetişkin bir adam ve ben daha dün bir kız öğrenciydim. Onun...