[quote=Marinka post_id=247722 time=1693212528 user_id=12161] [quote=Markul post_id=247717 time=1693212036 user_id= 17435] Merhaba. Harika bir hafta sonu, Pazartesi günü ara veriyorum. 3 haftadır yoktum, burada yeni ne var? [/quote]
))) Seni burada özledik, gerisi aynı))) [/quote] En azından biri yokluğumu fark etti) Ben buralarda biraz dolaşayım, bakalım neler oluyor, belki bu evcil hayvan çiftliğinde yeni bir şeyler vardır))
[quote=Markul post_id=247717 time=1693212036 user_id=17435] 3 haftadır yoktum, burada yenilikler neler? [/quote] Her zamanki gibi ensest, yazlık ev ve ahlaki konuları tartıştık)) Kısacası, biz her zamanki gibi sıkıldım))
Eh, kahretsin, sermaye dünyasında, hizmeti satan kişinin, yani emeğinin kendisi bir meta olduğu gibi, hizmet de bir metadır.
Sadece forum kullanıcıları diyebilirsiniz)) kullanıcılar, PC kullanıcıları da dahil olmak üzere herhangi bir kullanıcıdır. İşte kibirliye domates atın) Herkese mutlu pazartesiler)
Eh, kahretsin, sermaye dünyasında, hizmeti satan kişinin, yani emeğinin kendisi bir meta olduğu gibi, hizmet de bir metadır. Sadece forum kullanıcıları diyebilirsiniz)) kullanıcılar, PC kullanıcıları da dahil olmak üzere herhangi bir kullanıcıdır. İşte kibirliye domates atın) Herkese mutlu pazartesiler)
Hooligan Carrie: ↑28 Aug 2023, 12:04
Her zaman olduğu gibi ensest, yazlık evler ve ahlaki konuları tartıştık))
Ensest - her zamanki gibi aileden olanlarla sadece sağ el mi?
Kulübeler iyidir, ilgili ziraat uzmanlarından oluşan bir yerleşim yeri turizm için bir yere dönüştürülebilir.
Ahlaki sorular - burada çok az kişi bu soruların yanıtlarını beğeniyor, ama ben her zaman olduğu gibi ben de onları)))) sipariş )
[quote="Hooligan Carrie" post_id=247732 time=1693213459 user_id=18654] Her zaman olduğu gibi ensest, yazlık evler ve ahlaki konuları tartıştık)) [/quote] Ensest - her zamanki gibi aileden olanlarla sadece sağ el mi? Kulübeler iyidir, ilgili ziraat uzmanlarından oluşan bir yerleşim yeri turizm için bir yere dönüştürülebilir. Ahlaki sorular - burada çok az kişi bu soruların yanıtlarını beğeniyor, ama ben her zaman olduğu gibi ben de onları)))) sipariş )
Marinka, Merhaba! Burada benim için endişelendin, teşekkürler... Ama her şey yolunda, sadece her türlü ahlaksız şey burada biraz gevşedi, normal bir foruma girdiler... Bırakın kendi çukurlarında otursunlar, ve onlara kimse dokunmayacak! Şu şakayı hatırladım:
- Abram, parayı nereden buluyorsun?
- Komidinden.
- Peki onu komodine kim koyuyor?
- Sarah .
- Sarah bunu nereden alıyor?
- Veriyorum.
- Nereden buluyorsun?
- Komidinden. n 11 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Her zamanki gibi ensest, yazlık evler ve ahlaki konular tartışıldı)) Kısacası, her zamanki gibi sıkıldık))
Gerçekten... Yazlıkta tartışılacak başka ne var? Atalarım beni siyasetle bitirdi, sonuç basit: hepimiz mahvolduk, ama düşüncenin özü şu: ne kadar derin?
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Merhaba! Burada benim için endişelendin, teşekkürler... Ama her şey yolunda, sadece her türlü ahlaksız şey burada biraz gevşedi, normal bir foruma girdiler... Bırakın kendi çukurlarında otursunlar, ve onlara kimse dokunmayacak! Şu şakayı hatırladım: - Abram, parayı nereden buluyorsun? - Komidinden. - Peki onu komodine kim koyuyor? - Sarah . - Sarah bunu nereden alıyor? - Veriyorum. - Nereden buluyorsun? - Komidinden. n [size=85][color=green]11 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=247732 time=1693213459 user_id =18654] Her zamanki gibi ensest, yazlık evler ve ahlaki konular tartışıldı)) Kısacası, her zamanki gibi sıkıldık)) [/quote] Gerçekten... Yazlıkta tartışılacak başka ne var? Atalarım beni siyasetle bitirdi, sonuç basit: hepimiz mahvolduk, ama düşüncenin özü şu: ne kadar derin? :muza: :psix: :buhsm:
Markul, merhaba! Argomu beğenmiyor musun? Pekala, kusura bakmayın, görünüşe göre sizden biraz daha gencim... Buradaki bazı insanları Rus halkının üç katlı müstehcenlikleriyle kaplamak isterdim, ancak "atalarım" onların yetiştirilme tarzı konusunda biraz fazla hevesliydi. Ve tahmin edebileceğiniz gibi kelime söylenenin etkisini artırıyor. Yanlış mıyım? Göt mü? İyi bir konu önerin, ben de kibar bir amcık olayım. TAMAM?
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[ref=#bf0000]Markul[/ref], merhaba! Argomu beğenmiyor musun? Pekala, kusura bakmayın, görünüşe göre sizden biraz daha gencim... Buradaki bazı insanları Rus halkının üç katlı müstehcenlikleriyle kaplamak isterdim, ancak "atalarım" onların yetiştirilme tarzı konusunda biraz fazla hevesliydi. Ve tahmin edebileceğiniz gibi kelime söylenenin etkisini artırıyor. Yanlış mıyım? Göt mü? İyi bir konu önerin, ben de kibar bir amcık olayım. TAMAM?
Miyav: ↑28 Aug 2023, 13:29Marinka, Merhaba! Burada benim için endişelendin, teşekkürler... Ama her şey yolunda, sadece her türlü ahlaksız şey burada biraz gevşedi, normal bir foruma girdiler... Bırakın kendi çukurlarında otursunlar, ve onlara kimse dokunmayacak! Şu şakayı hatırladım:
- Abram, parayı nereden buluyorsun?
- Komidinden.
- Peki onu komodine kim koyuyor?
- Sarah .
- Sarah bunu nereden alıyor?
- Veriyorum.
- Nereden buluyorsun?
- Komidinden. n 11 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Her zamanki gibi ensest, yazlık evler ve ahlaki konular tartışıldı)) Kısacası, her zamanki gibi sıkıldık))
Gerçekten... Yazlıkta tartışılacak başka ne var? Atalarım beni siyasetle bitirdi, sonuç basit: hepimiz mahvolduk, ama düşüncenin özü şu: ne kadar derin?
nMerhaba Nika, her zaman senin için endişeleniyorum))) Ve seni gördüğüme her zaman sevindim)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Miyav post_id=247780 time=1693218589 user_id=20398] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Merhaba! Burada benim için endişelendin, teşekkürler... Ama her şey yolunda, sadece her türlü ahlaksız şey burada biraz gevşedi, normal bir foruma girdiler... Bırakın kendi çukurlarında otursunlar, ve onlara kimse dokunmayacak! Şu şakayı hatırladım: - Abram, parayı nereden buluyorsun? - Komidinden. - Peki onu komodine kim koyuyor? - Sarah . - Sarah bunu nereden alıyor? - Veriyorum. - Nereden buluyorsun? - Komidinden. n [size=85][color=green]11 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=247732 time=1693213459 user_id =18654] Her zamanki gibi ensest, yazlık evler ve ahlaki konular tartışıldı)) Kısacası, her zamanki gibi sıkıldık)) [/quote] Gerçekten... Yazlıkta tartışılacak başka ne var? Atalarım beni siyasetle bitirdi, sonuç basit: hepimiz mahvolduk, ama düşüncenin özü şu: ne kadar derin? :muza: :psix: :buhsm: [/quote] nMerhaba Nika, her zaman senin için endişeleniyorum))) Ve seni gördüğüme her zaman sevindim)))
[quote=Miyav post_id=247810 time=1693220696 user_id=20398] Argomu beğenmiyor musun? [/quote] daha fazla incelik gerekiyor, daha incelikli. [quote=Meow post_id=247810 time=1693220696 user_id=20398] Ve kelime, tahmin edebileceğiniz gibi, söylenenlerin etkisini artırır [/quote] Her zaman değil, özellikle metin yoluyla iletişim kurarken. [quote=Meow post_id=247810 time=1693220696 user_id=20398] ancestors" yetiştirilme tarzları konusunda biraz abartılmış [/quote] bir gösterge değil, internette IRL gibi davranmıyoruz
[quote=Meow post_id=247810 time=1693220696 user_id=20398]senden biraz daha genç [/quote] Mükemmel) [quote=Meow post_id=247810 time=1693220696 user_id=20398] Kibar bir kedicik olacağım [/quote] Mırıldan, yeterince var bensiz burada konular)))
Herkese günaydın! Bugün burada hava çok güzel, yaz geri döndü!!!
Oda arkadaşımı işe giderken gördüm, birazdan ayrılacağım... Ama öğle yemeğinden sonra gitmeyi umuyorum, hadi oğlumla alışverişe gidelim ... :)
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
Herkese günaydın! Bugün burada hava çok güzel, yaz geri döndü!!! Oda arkadaşımı işe giderken gördüm, birazdan ayrılacağım... Ama öğle yemeğinden sonra gitmeyi umuyorum, hadi oğlumla alışverişe gidelim ... :)
Günaydın ve verimli bir gün geçirmenizi dileriz.
Takımımız hafta sonundan sonra nihayet dinlendi ve bugün dağları yerinden oynatacağız, geri kalanlara da aynısını diliyorum. Daha fazla sonuç - daha fazla para - daha fazla güzellik!
Günaydın ve verimli bir gün geçirmenizi dileriz. Takımımız hafta sonundan sonra nihayet dinlendi ve bugün dağları yerinden oynatacağız, geri kalanlara da aynısını diliyorum. Daha fazla sonuç - daha fazla para - daha fazla güzellik!
Markul: ↑29 Aug 2023, 07:54
Sinsice tartışılıyor gibi görünüyor)
İşte bu kadar. Yavaş yavaş... Bu sabah tek bir normal konuya girmedim, sadece gece boyunca birikenleri yanıtlıyorum. Akşam yaklaşıyor... İş ve güncel olaylardan sonra... Belki daha ilginç bir şeyler konuşabiliriz...
[quote=Markul post_id=248171 time=1693284866 user_id=17435] Sinsice tartışılıyor gibi görünüyor) [/quote] İşte bu kadar. Yavaş yavaş... Bu sabah tek bir normal konuya girmedim, sadece gece boyunca birikenleri yanıtlıyorum. Akşam yaklaşıyor... İş ve güncel olaylardan sonra... Belki daha ilginç bir şeyler konuşabiliriz...
[quote=Miyav post_id=248174 time=1693285399 user_id=20398] Belki daha ilginç bir şeyi tartışabiliriz... [/quote] Örneğin? Herhangi bir öneriniz veya tercihiniz var mı?
Herkese iyi günler! Sonunda eve vardım!
Şu anda müzik temasındaydım, ne kadar basit olduğuna şaşırdım... Sadece bir soru: YouTube’dan yüklenmemesi dışında ne var? Örneğin, yalnızca *.mp3 biçimindeki müzik
6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
==============
Unutmadan önce... Birisi ana sayfada aktif kullanıcıların bir listesinin olduğunu söyledi.. . https://i.postimg.cc/jSS9HCKM/image.jpg
Ну и??? Где? Вижу только список новичков.
Отправлено спустя 5 часов 29 минут 17 секунд:
Форумчане! Я вот чего не пойму: вроде какие-то правила на форуме существуют. А откровенный подзаборный мат прям в заголовках тем! Это нормально???
Herkese iyi günler! Sonunda eve vardım! Şu anda müzik temasındaydım, ne kadar basit olduğuna şaşırdım... Sadece bir soru: YouTube’dan yüklenmemesi dışında ne var? Örneğin, yalnızca *.mp3 biçimindeki müzik
[size=85][color=green]6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ============== Unutmadan önce... Birisi ana sayfada aktif kullanıcıların bir listesinin olduğunu söyledi.. . [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/jSS9HCKM/image.jpg[/img][/url] Ну и??? Где? Вижу только список новичков.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 5 часов 29 минут 17 секунд:[/color][/size] Форумчане! Я вот чего не пойму: вроде какие-то правила на форуме существуют. А [b][i]откровенный подзаборный мат[/i][/b] прям в заголовках тем! Это нормально???
Herkese selam! Burada güneş parlıyor, yaz geri dönmeye karar verdi!
Bugün işe gitmeyeceğim! Uzak duracağım...
Ve bir sorum var: Bu konuda tartışmayı önerdiğim her şey için ayrı konuların olduğu söylendi... Peki? Dün müziğe girdim... Her grup ve her durum için bir konu olacak şekilde yayılamaz mıydı? Ayrıca her birini "İçin" ve "Karşı" olarak mı bölelim? 2 prof’un üzerinde oturuyorum. Moderatörlerin karışıklık yaratmamak için benzer konuları birleştirdiği forumlar, konu yazarlarını ve tüm kamuoyunu bu konuda bilgilendirir.
Her demirden çıkan sesleri yayınlamayacağımı zaten yazmıştım. Bunu nasıl buldunuz:
Last edited by Bir miyav on 30 Aug 2023, 08:17, edited 1 time in total.
Herkese selam! Burada güneş parlıyor, yaz geri dönmeye karar verdi! Bugün işe gitmeyeceğim! Uzak duracağım... Ve bir sorum var: Bu konuda tartışmayı önerdiğim her şey için ayrı konuların olduğu söylendi... Peki? Dün müziğe girdim... Her grup ve her durum için bir konu olacak şekilde yayılamaz mıydı? Ayrıca her birini "İçin" ve "Karşı" olarak mı bölelim? 2 prof’un üzerinde oturuyorum. Moderatörlerin karışıklık yaratmamak için benzer konuları birleştirdiği forumlar, konu yazarlarını ve tüm kamuoyunu bu konuda bilgilendirir. :muza: Her demirden çıkan sesleri yayınlamayacağımı zaten yazmıştım. Bunu nasıl buldunuz:
Miyav: ↑29 Aug 2023, 22:01
Herkese iyi günler! Sonunda eve vardım!
Şu anda müzik temasındaydım, ne kadar basit olduğuna şaşırdım... Sadece bir soru: YouTube’dan yüklenmemesi dışında ne var? Örneğin, yalnızca *.mp3 biçimindeki müzik
6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
==============
Unutmadan önce... Birisi ana sayfada aktif kullanıcıların bir listesinin olduğunu söyledi.. . https://i.postimg.cc/jSS9HCKM/image.jpg
Ну и??? Где? Вижу только список новичков.
Отправлено спустя 5 часов 29 минут 17 секунд:
Форумчане! Я вот чего не пойму: вроде какие-то правила на форуме существуют. А откровенный подзаборный мат прям в заголовках тем! Это нормально???
тут нет модерации почти, иногда кто-то жалуется из постояльцев и тогда приходит админ и раздаёт п*ей, а так можно общаться, как хочешь.
[quote=Miyav post_id=248347 time=1693335705 user_id=20398] Herkese iyi günler! Sonunda eve vardım! Şu anda müzik temasındaydım, ne kadar basit olduğuna şaşırdım... Sadece bir soru: YouTube’dan yüklenmemesi dışında ne var? Örneğin, yalnızca *.mp3 biçimindeki müzik
[size=85][color=green]6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] ============== Unutmadan önce... Birisi ana sayfada aktif kullanıcıların bir listesinin olduğunu söyledi.. . [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/jSS9HCKM/image.jpg[/img][/url] Ну и??? Где? Вижу только список новичков.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 5 часов 29 минут 17 секунд:[/color][/size] Форумчане! Я вот чего не пойму: вроде какие-то правила на форуме существуют. А [b][i]откровенный подзаборный мат[/i][/b] прям в заголовках тем! Это нормально??? [/quote]тут нет модерации почти, иногда кто-то жалуется из постояльцев и тогда приходит админ и раздаёт п*ей, а так можно общаться, как хочешь.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Aug 2023, 08:24
burada neredeyse hiç denetim yoktur, bazen misafirlerden biri şikayet eder ve ardından yönetici gelip p*ss’i dağıtır, ancak istediğiniz gibi iletişim kurabilirsiniz istiyorum. n
Hakaret etmemeniz ve kişiselleştirmemeniz gerektiğini anlıyorum, ancak üç katlı çit paspası tam manşetlerde... biraz garip!!!
11 saat 28 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Herkese iyi akşamlar !!!
Merak ediyorum, burada, forumda, her zaman böyle miydi, yoksa bir tür yazarın tımarhanesi internete mi bağlı?
I Ne kadar çok yozlaşmış konunun ortaya çıktığını görüyorum...
Yani, Merhaba MadHouse!?
3 saat 44 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
İşte bu kadar. Geçici erkek arkadaşım işten döndü, şimdi onu besleyeceğim ve onun için neyin daha ilginç olduğunu göreceğim, benim için mi yoksa Solovyov’u izlemek mi???
Herkese iyi (ya da harika?) geceler! Güle güle!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=248618 time=1693373095 user_id=5795] burada neredeyse hiç denetim yoktur, bazen misafirlerden biri şikayet eder ve ardından yönetici gelip p*ss’i dağıtır, ancak istediğiniz gibi iletişim kurabilirsiniz istiyorum. n[/quote] Hakaret etmemeniz ve kişiselleştirmemeniz gerektiğini anlıyorum, ancak üç katlı çit paspası tam manşetlerde... biraz garip!!!
[size=85][color=green]11 saat 28 dakika 18 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Herkese iyi akşamlar !!! Merak ediyorum, burada, forumda, her zaman böyle miydi, yoksa bir tür yazarın tımarhanesi internete mi bağlı? I Ne kadar çok yozlaşmış konunun ortaya çıktığını görüyorum... Yani, [b][i][color=#4040FF ]Merhaba MadHouse![/color][/i][/b] ? [youtube]FsXnmp_uLt0[/youtube]
[size=85][color=green]3 saat 44 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] İşte bu kadar. Geçici erkek arkadaşım işten döndü, şimdi onu besleyeceğim ve onun için neyin daha ilginç olduğunu göreceğim, benim için mi yoksa Solovyov’u izlemek mi??? Herkese iyi (ya da harika?) geceler! [b][i]Güle güle![/i][/ b]
[quote=Zlobnyi post_id=249026 time=1693451360 user_id=20439] Herkese günaydın! Gecen nasıldı? )) [/quote]Sabah saat 2’de uyandım ve karımı rahatsız etmek zorunda kaldım. Bunu gerçekten ikna etmek uzun sürmedi. canım) Biz bu işi seviyoruz)
Günaydın! Burada hava gerçekten harika! Güneş parlıyor, martılar çığlık atıyor... :leto: İşe gitmeye hazırlanıyorum, buraya uğradım... :cat1:
[size=85][color=green] 54 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] İşte bu kadar.. . Herkese kahvaltı hazırladım, biraz kahve içtim, işe gitme zamanı... Sıkılma :bel_flag: [youtube]VhZzIxnXA4E[/youtube]
Zamanı geldi bile... Herkese iyi geceler!
Uyuyacağım... ve bunu sevgilimle Solovyov’u izlemeyle birleştireceğim.
Eş zamanlı olarak politik doğruculuktan Rusçaya çeviri yapacağım. .. Belki aklım başıma gelir?
Güle güle!
Zamanı geldi bile... Herkese iyi geceler! Uyuyacağım... ve bunu sevgilimle Solovyov’u izlemeyle birleştireceğim. Eş zamanlı olarak politik doğruculuktan Rusçaya çeviri yapacağım. .. Belki aklım başıma gelir[i]? Güle güle![/i]
Evet. okul çocukları, öğrenciler, öğretmenler, Bilgi Günü kutlu olsun!
Dersler, arkadaşlarla/kız arkadaşlarla yapılan toplantılar geçti, herkes gelecek yıl için üzgündü... Ve buraya birlikte geldiler! Foruma! Biraz farklı Bilgi edinin!!!
[quote=Zlobnyi post_id=249459 time=1693541020 user_id=20439] Cuma olsun!!! )))))) [/quote] Evet. okul çocukları, öğrenciler, öğretmenler, Bilgi Günü kutlu olsun! Dersler, arkadaşlarla/kız arkadaşlarla yapılan toplantılar geçti, herkes gelecek yıl için üzgündü... Ve buraya birlikte geldiler! Foruma! Biraz farklı Bilgi edinin!!! :muza: :bel_flag:
Evet. okul çocukları, öğrenciler, öğretmenler, Bilgi Günü kutlu olsun!
Anne-babamı unuttum))) Zaten üçüncü kez okula gidiyorum. Önce tek başına, sonra her bir çocukla)))
Kesinlikle! Kendimi unuttum... Sabah oğlumla okula gittim ve oradayken cetvel dersi Mira bir saatliğine sakin üç "kız kardeşle sorun hakkında" bir kafede oturduk. Düşünüyorum, merak ediyorum ve tartışıyorum ..
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=249716 time=1693583982 user_id=12161] [quote=Miyav post_id=249713 time=1693582818 user_id= 20398] Evet. okul çocukları, öğrenciler, öğretmenler, Bilgi Günü kutlu olsun! [/quote] Anne-babamı unuttum))) Zaten üçüncü kez okula gidiyorum. Önce tek başına, sonra her bir çocukla))) [/quote] Kesinlikle! Kendimi unuttum... Sabah oğlumla okula gittim ve oradayken [b][i]cetvel dersi Mira bir saatliğine sakin[/i][/b] üç "kız kardeşle sorun hakkında" bir kafede oturduk. Düşünüyorum, merak ediyorum ve tartışıyorum .. :muza:
Burası komik ama biraz uyumam lazım... Yarın erken kalkıp ailemin yanına gitmem gerekiyor.
Herkese iyi ve keyifli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim!!! Güle güle!
Burası komik ama biraz uyumam lazım... Yarın erken kalkıp ailemin yanına gitmem gerekiyor. Herkese iyi ve keyifli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim!!! [b][i]Güle güle![/i][/b]
Kızları, eşleri, en çok neyin heyecanlandırdığını bilmek isterim, belki birisi bir kadının ağzını çok akıtmanın sırlarını biliyordur))) büyükannemin uyarıcı tarifleri))
🔹 Karımın beni aldattığını öğrendim. 30 yaşındayken aile hayatı çöktü. Kaçtılar. Sevgilisinin yanına gitti. Altı ay uğraştım ve bir kızla tanıştım. Dönmeye başladı. Uzun süre yürüdük, kur yaptım. 1,5...
Last post
Harika Peki deha nedir?
Mantıkta ve vardığınız sonuçların kısalığı. Ustaca olan her şey basittir (c)
Novorossiysk
İyi adam, 43, mizaçlı, boşanmış
Kadın arıyorum ensest konusunda yakın ilişkisi olan bir kızı veya bir oğluyla
Onunla bir aile kuracağım sevginin, karşılıklılığın ve anlayışın olacağı...