))) Ah, ne düşünüyorsun?)))
Fanteziler kötü değildir; Fantezileri gerçekmiş gibi göstermek kötüdür.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Fanteziler kötü değildir; Fantezileri gerçekmiş gibi göstermek kötüdür.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
niqk, üçüncü konuda ve yine dedikodularla ilgili ?) )
Bugün orada kafanız iyi mi?
Bugün orada kafanız iyi mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Kardeşim, ben doğası gereği iyimser ve neşeli bir insanım . Doğal, sonsuz ve eşsiz bir vızıltıya sahibim! Sadece bazı yapay yollardan mı kafayı buluyorsun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Bir anlık fantezi için beynimi çalıştırabilirim ve bunun gerçekte uygulanmasını düşünmeyeceğimi bile anlıyorum, ancak yayınlayabilirim burada ve en azından bir kedi@bolom’dan daha az, ama çoğunlukla tam bir aptal gibi görünüyorsun - iki sandalye var©®.
6 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Bir anlık fantezi için beynimi çalıştırabilirim ve bunun gerçekte uygulanmasını düşünmeyeceğimi bile anlıyorum, ancak yayınlayabilirim burada ve en azından bir kediden daha az, ama çoğunlukla tam bir aptal gibi görünüyorsun - iki sandalye©® var.
Çok mantıklı. Bunu daha önce kendim açıklamıştım ve TS’nin başlığında da bu var.
Bir anlık fantezi için beynimi çalıştırabilirim ve bunun gerçekte uygulanmasını düşünmeyeceğimi bile anlıyorum, ancak yayınlayabilirim burada ve en azından bir kedi@bolom’dan daha az, ama çoğunlukla tam bir aptal gibi görünüyorsun - iki sandalye var©®.
6 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Çok mantıklı. Bunu daha önce kendim açıklamıştım ve TS’nin başlığında da bu var.
Bir anlık fantezi için beynimi çalıştırabilirim ve bunun gerçekte uygulanmasını düşünmeyeceğimi bile anlıyorum, ancak yayınlayabilirim burada ve en azından bir kediden daha az, ama çoğunlukla tam bir aptal gibi görünüyorsun - iki sandalye©® var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Forum devam ettiği sürece pek çok fantezi olacak. Mutlaka %100 fantezi değil, süslenmiş bir hikaye olacak.
Her ne kadar forumda yeni olsam da (internetteki ilk forumum) gerçek bilim kurgu hikayeleri burada hemen görülebiliyor ve yazdıklarımla onları birbirinden ayırabiliyorum. Onlara kin beslemiyorum ama tavsiyede bulunacağım: GERÇEK OLAYLARI YAZIN
Her ne kadar forumda yeni olsam da (internetteki ilk forumum) gerçek bilim kurgu hikayeleri burada hemen görülebiliyor ve yazdıklarımla onları birbirinden ayırabiliyorum. Onlara kin beslemiyorum ama tavsiyede bulunacağım: GERÇEK OLAYLARI YAZIN
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
- Takma ad, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Marinka nasılsın? eğitim, tıpla ilgili kitaplar okuyor musun, en son hangisinde uzmanlaştın?
Peki, onun durumunda bu bir norm, çocukları kurtarmak ve engelli bir kişi için.. başka ne yapılabilir
Marinka nasılsın? eğitim, tıpla ilgili kitaplar okuyor musun, en son hangisinde uzmanlaştın?
-
- Nirvana’dayım
ZY çocuk benimle yaşıyor. Bir zamanlar onların ailemle birlikte olduklarını varsaydığını ve bundan hoşlandığını görüyorum. Birkaç kez senin akıllı olduğunu yazdım ama sen sadece dalga geçiyorsun ve iyi birisin, sadece numara yapıyorsun. Şimdi yanıldığımı düşünüyorum. Ne yazık ki sen de Ava’n gibi kesinlikle yuvarlaksın.
))) Tüm bunların yer aldığı özel bir program var? Rusya Federasyonu’ndaki doktorlar kayıtlıdır. Orada bize eğitim içerikleri gönderiyorlar. Eğitimden sonra, her beş yılda bir gerçekleştirdiğimiz ileri eğitimden önce, belirli bir sayı almanız gereken puanların verildiği testler. Tüm bu 6 yıl boyunca bize eğitim materyalleri gönderiyorlar ve İK departmanı da testi zamanında geçmemizi sağlıyor. Size birkaç düzine yeni makale yazabilirim ama yine de hiçbir şey anlamayacaksınızuran: ↑25 Aug 2023, 15:39Peki, onun durumunda bu bir norm, çocukları kurtarmak ve engelli bir kişi için.. başka ne yapılabilirMarinka, en Bütün hayatın burada geçiyor, görüyorum ki 7/24 mesaj atıyorsun.
Hayatın anlamı aptal bir forumda oturup akıllı olmaktır![]()
Bu fikir için mi buradasın? Yoksa bir kuruş mu?

ZY çocuk benimle yaşıyor. Bir zamanlar onların ailemle birlikte olduklarını varsaydığını ve bundan hoşlandığını görüyorum. Birkaç kez senin akıllı olduğunu yazdım ama sen sadece dalga geçiyorsun ve iyi birisin, sadece numara yapıyorsun. Şimdi yanıldığımı düşünüyorum. Ne yazık ki sen de Ava’n gibi kesinlikle yuvarlaksın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
"Etraftaki herkes aptal/ ibne, burada seninle oturan tek kişi benim, akıllı, güzel, beyazlar içinde"
1 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
niqk , hayatımda yüksek kelimesini kullanmıyorum
Orgumu yeniden başlattım))))
"Etraftaki herkes aptal/ ibne, burada seninle oturan tek kişi benim, akıllı, güzel, beyazlar içinde"
1 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
niqk , hayatımda yüksek kelimesini kullanmıyorum
-
- Nirvana’dayım
Yoruldunuz mu?
Peki ya şimdi 24’ten 7’ye kadar burada olduğunu yazarsam, dışarıda kalırsınız. Siz ve uran, her zaman yazmıyorsunuz, ama her şeyin buraya bakma zamanı geldi. Ne için? Sızlanacak bir yer mi arıyorsunuz? Eğer bulduysanız, görünüşe göre gününüz boşuna geçmemiş mi? Evet?
Yoruldunuz mu?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
bu sizi bağladı, evet.. yani endişelenmeyin, bu iyilik için
-
- Nirvana’dayım
Kardeşim, "yüksek" kelimesini kullanıyorum "zevk" anlamında. Üstelik bu doğaldır ve
herhangi bir aptallıktan kaynaklanmamıştır... Bu "kafanın" durumu nasıl?
herhangi bir aptallıktan kaynaklanmamıştır... Bu "kafanın" durumu nasıl?
-
- Nirvana’dayım
Ah, neden sen ve kardeşin neden sonsuza kadar burada takıldığınızı yazmadınız. Sen ve o buraya sadece gündüzleri değil geceleri de geliyorsunuz. Ne için? Marinka görmeye mi geldi? Bana aşık oldun mu?
2 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
))) Tabii ki bağımlı, şimdi bir hafta boyunca bununla ilgileneceğim ve uyumayacağım geceleri)))
Ah, neden sen ve kardeşin neden sonsuza kadar burada takıldığınızı yazmadınız. Sen ve o buraya sadece gündüzleri değil geceleri de geliyorsunuz. Ne için? Marinka görmeye mi geldi? Bana aşık oldun mu?

2 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Kardeşim için yüksek olan sızlanıyor)))Bu "yüksek" durumu nasıl?
-
- Nirvana’dayım
ama kimse için önemli değil...
Ne kadar kullanışlı ve karlı bir heyecan!!! Maliyet yok! Ve iletişim bile gerekli değildir - her şey size aittir! Aslında biraz sıkıcı
ama kimse için önemli değil...
-
- Nirvana’dayım
Eğer burada sıkılıyorsa neden sürekli burada oturuyor? Geçen sonbahar buraya geldim ve o zaten buradaki konulara girmiş ve eskiden çimlerin daha yeşil olduğunu yazmıştı. Sonra kışın yazdı, sonra ilkbaharda, yazın ve şimdi yine sonbahar kapıda. İnanmayabilirsiniz ama nadiren yazıyor ve gün boyunca siteye pek çok kez bakıyor. Görünüşe göre, can sıkıntısı durumunu yoğunlaştırmak için ve gerekli miktarda yan dal alamayınca, bir veya iki temadan birinde üzgün bir şekilde iç çekiyor ve melankoliye dalmış durumda. Dalışlar.
-
- Nirvana’dayım
Marinka mesleki ilgi alanınız mı?
-
- Nirvana’dayım
Hayır, mizacının melankolik olduğunu düşünüyorum ve bu onun davranışını açıklıyor. Herhangi bir ciddi patoloji göremiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Hımm... melankolik insanları kıskanmak zor... Bu bana göre değil! :şampuan:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 8523 Views
-
Last post by evet peki
-