MFM: Aynı anda vajinada iki penisin bulunması.
-
Автор темыKız Alla
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
MFM: Aynı anda vajinada iki penisin bulunması.
Denedim ve beğendim! Ortakların hiçbir sorunu yoktu. Ve ilk ses benim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 9 months
Yanıt: MFM: vajinada aynı anda iki penis.
Eşim ve ben periyodik olarak lastikle çalışıyoruz, gerçekten hoşlanıyor. Her şey uyuyor. Kauçuk çapı 4*24 cm + benimki 3,5*17 cm.
https://i.postimg.cc/G34J2Qsx/1090.png
https://i.postimg.cc/G34J2Qsx/1090.png
- These users thanked the author Alex1975767778 for the post (total 6):
- Mishanya090, Rağmen158, Fargal94, Audi, alexnikit, Juss
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
Burada aboneliği iptal edenlerin yarısının bile ne olduğu hakkında hiçbir fikri yok)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
Eşim ve ben bir vibratörle amın içine çift penetrasyonu denedik, eşim çok sevindi ve her şeyin uygun olmasına şaşırdı, her ikisi için de bir zevkti)
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 4 months
Her şey yolunda gidiyor, daha fazla yağlayıcı eklemeniz gerekiyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Karım boşaldıktan sonra hem vibratörü hem de penisi aynı anda seviyor. Transseksüeli getirirsek iki sikle karının amına gireriz.
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Senin gibi bir partnerim vardı minyon. Yatakta bir kasırga var. Biseksüel. Yaşlı kadınları sever. Ayrıca onu bir gençle karıştırıyorlar.Merit: ↑01 Oct 2023, 16:11 Rüyaları anlıyor musun? Bir münzevi olarak çok şey istiyorum. Sorun ben değilim, hanımefendi bacakların arasında.
Ve uzun zamandır seks olmadı. Adam gitti, sevgili ortadan kayboldu.
Ama ben istiyorum.......
Oyuncakların faydası yok.
19 yaşındayım, kıçımı veriyorum , ama görünüşüm yüzünden benimle iletişime geçmekten hoşlanmıyorlar.
15 yaşında görünüyorum.
Doğrusunu söylemek gerekirse boyum kısa - 153cm.
Fakat göğüs büyüklüğü 2. Kot pantolon ölçeğinde babamın 34 numara poposunu giyiyorum.
Genç, güzel.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Eşim ve ben hayatta her şeyin denenmesi gerektiğine inandığımız için bu iki adamla oldu, içlerinden biri doğal olarak bendim.
Filmlerde de görüldüğü gibi işler yürümedi, yani birimizin karısı kovboy kız pozisyonundaydı ve ikincimiz de bunu oraya yapıştırmak zorunda kaldı. Kayganlaştırıcıyla bile acıtıyor. İkincisi oraya bile giremedi. Biz tam tersini denedik. Karısı dönüp arkadaşının üstüne çıktı ama sırtı onun yüzüne dönüktü. Zaten karşımdaydı. Bu sefer de koymayacağımı düşündüm, koydum ama gerçekten nereye koyacağımı bulamadım. Sonra onu alıyorum ve aletim ile arkadaşımın aletini aşağı doğru bastırıyorum. Üstte zaten küçük bir boşluk göründüğünü gördüm. Daha çok bastırdı ve ileri doğru itti. Üye girdi. Böyle bir pozisyonda hareket etmek ayrı bir arayış :) Herkesin aynı anda boşalması fikri vardı ama ilk seferde hiçbir şey olmadı. Karısı bize teker teker hizmet etmeyi teklif etti. Ancak fikrimizden tamamen vazgeçmedik. Yaklaşık iki ay sonra ikinci kez denedik. Her şey çok hızlı ve istediğimiz gibi, neredeyse aynı anda ortaya çıktı.
Filmlerde de görüldüğü gibi işler yürümedi, yani birimizin karısı kovboy kız pozisyonundaydı ve ikincimiz de bunu oraya yapıştırmak zorunda kaldı. Kayganlaştırıcıyla bile acıtıyor. İkincisi oraya bile giremedi. Biz tam tersini denedik. Karısı dönüp arkadaşının üstüne çıktı ama sırtı onun yüzüne dönüktü. Zaten karşımdaydı. Bu sefer de koymayacağımı düşündüm, koydum ama gerçekten nereye koyacağımı bulamadım. Sonra onu alıyorum ve aletim ile arkadaşımın aletini aşağı doğru bastırıyorum. Üstte zaten küçük bir boşluk göründüğünü gördüm. Daha çok bastırdı ve ileri doğru itti. Üye girdi. Böyle bir pozisyonda hareket etmek ayrı bir arayış :) Herkesin aynı anda boşalması fikri vardı ama ilk seferde hiçbir şey olmadı. Karısı bize teker teker hizmet etmeyi teklif etti. Ancak fikrimizden tamamen vazgeçmedik. Yaklaşık iki ay sonra ikinci kez denedik. Her şey çok hızlı ve istediğimiz gibi, neredeyse aynı anda ortaya çıktı.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 5):
- Yağmurcu, Fargal94, Kız Alla, sapık, mega saniye
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Kaç tane kadın avantajı var! 45 yaşındayım, denemedim ve hiç düşünmedim.
Çift oldu, çünkü başarısız ikinci sefer iyi gitti. Amımın aynı anda bu kadar çok sevgilisi olacağını bilmiyorum. Ama deneyeceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yine bir katman mıyım? Alttaki için rahat değil, popo buna engel oluyor. Çünkü? Hayal edemiyorum.
Dışarı atlayacaklar.
Saçma.
Bir kadının yapısını unutma.
Whorl Sipovka
n Kinglet.
Ben bir akbabayım, kıçtan daha kolay ve daha derin. Neden köpek stilini daha çok seviyorum.
Kralı bu şekilde sikmeye mi çalışıyorsun? İşe yaramayacak. Bu saçmalık tamamen senin.....
Çift oldu, çünkü başarısız ikinci sefer iyi gitti. Amımın aynı anda bu kadar çok sevgilisi olacağını bilmiyorum. Ama deneyeceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yine bir katman mıyım? Alttaki için rahat değil, popo buna engel oluyor. Çünkü? Hayal edemiyorum.
Dışarı atlayacaklar.
Saçma.
Bir kadının yapısını unutma.
Whorl Sipovka
n Kinglet.
Ben bir akbabayım, kıçtan daha kolay ve daha derin. Neden köpek stilini daha çok seviyorum.
Kralı bu şekilde sikmeye mi çalışıyorsun? İşe yaramayacak. Bu saçmalık tamamen senin.....
- These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
- içimizde, Slv3rF0x, ????, alexey.omelchenko1957
-
Автор темыKız Alla
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Last edited by Kız Alla on 21 Oct 2023, 09:33, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Kız Alla for the post (total 13):
- Yün, Mihaaaa 4, sapık, İskoç, Tanya, RedFox, tutinof4, mega saniye, Andrey Lukashov, Audi, Edik evli, alexnikit, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 1 year 8 months
iki üye sınıftır ve kadınlar bundan hoşlanır, asıl önemli olan iyi bir partnerdir

-
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 5 months
İlk adım atıldı - gerçekçi bir yapay penis ve penisim karımın vajinasında. Harikaydı. Her ikisi için de kesinlikle yeni hisler. Artık bir sonraki adıma geçmemiz gerekiyor...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
Korkarım onu yırtmayacaklar
kıçından ve amından daha iyi 
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 5):
- Mart, Tanya, Esinti, Sibiryak89, Juss
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Kime bağlı... İşlem sırasında arkadaşımın vajinası çok gerildi. İki yaşında daha rahat olurdu...
- These users thanked the author Mart for the post:
- Christina Dior
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Ortakların becerikli olması gerekir, bunu herkes yapamaz
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Christina Dior, Fargal94, Sibiryak89, Juss
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Bu tür seksin amacını anlamıyorum, partnerlerin bu tür konularda becerikli olması gerekir.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Ve deneyin.
Eh, kimse her şeyin hemen yoluna gireceğini söylemiyor. Denemelisin.
Ve deneyin.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 2 months
MFM formatındaki tüm toplantılarda kıza 2 sik takılmadı. Bariyeri aşma arzusu yoktu. Çift penetrasyon popo-vajina, vajina-ağız. Popo oyuncağı
Herkes kendine ait. Kim neyi seviyor?
Herkes kendine ait. Kim neyi seviyor?
- These users thanked the author Şalun 2010 for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 1 month
Evli bir çiftle denedim, pek kullanışlı olmadı. Ben aşağıdaydım, kocası da arkadaydı. İçeri girebilmek için kıçını biraz kaldırıyor. Buna göre dışarı çıktım. Bir şekilde alıştık. Evet, kız bunu beğendi.
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi: İlk başta farklı deliklere girmek istediler ama kocası onu vajinaya koydu ve kadın da orada devam et dedi.
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi: İlk başta farklı deliklere girmek istediler ama kocası onu vajinaya koydu ve kadın da orada devam et dedi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
İlk seferde ve ek yağlama gerektirmeden başardık. İkinci adam ve ben kelimenin tam anlamıyla uçlarımızdan yağ damlıyorduk. Ve karım orada zaten ıslanmıştı. Arkadaşımızın siki benimkinden daha büyük, eşim kovboy kız pozisyonunda onun üstüne oturdu. İkisi on kadar hareket yaptı. Dışarıdan her şeyin çok kolay girip çıktığını görebiliyordum. Ve sonra karım eğildi ve sanki yüzüstü yatıyordu, onu taşaklara kadar soktu ve sonra yarıya kadar çıkardı. Karısı ona yalan söylemeye devam etti. Eşimin amında sikinin üstünde küçük bir boşluk oluştu. Aletimi oraya koymaya çalıştım ve oraya nasıl sığdığına şaşırdım. Eşim inlemedi bile, bana sadece içeri ne kadar girdiğini sordu. Daha sonra birlikte çalışmamızın uygun olması için orada yatacağını da söyledi. Ona başka bir şey daha fısıldadı ama uzun süre dayanamayacağımı çoktan anlamıştım. Sikimin yanında çok iyi ve çok sert bir tane daha hissettim. Sonra yumuşadığını hissettim. Hemen hiçbir şey anlamadım bile ama sonra aklıma geldi ve ben de her şeyi karımın amına yükledim. Eşim kalktı, delikten hala su akıyordu, bu davadan önceki gün çıkardığım tişörtümü giydi ve aynı tişörtle bacaklarımın arasına yıkanmaya gitti.Eşim ve ben hayatta her şeyi denemek gerektiğine inandığımız için iki adamla ilgili bir dava yaşandı ve bunlardan biri doğal olarak bendim.
Filmlerde gösterildiği gibi , işe yaramadı, yani eş birimizin üzerinde kovboy kız pozisyonundaydı ve ikincisi onu oraya yapıştırmak zorunda kaldı. Kayganlaştırıcıyla bile acıyor...
- These users thanked the author Andryuşa for the post (total 3):
- mega saniye, Kız Alla, Phil13
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 11 months
Andr987, orada her şey yolunda gidiyor ve ona ne oldu? her şey ilk kez. Erkek yatakta yatar, karısı da onun üzerine yatmalı ve kalçalarını biraz kaldırmalıdır. Adam önce penisi alttan sokar, ikincisi arkasında dizlerinin üzerine oturur ve onu ya kıçına ya da vajinaya sokar. Pozdan sıkılmamak için eşimin kalçalarına/kalçalarına yaslanıyorum. Zaten her şey dar olduğu için burada yoğun trafiğe gerek yok. Eşim istediği gibi hareket ediyor. Penis aynı anda hem vajinaya hem de ikinci erkeğin penisine sürtünür ve bu da genellikle orgazmın daha erken gerçekleşmesine neden olur.
Bir penis vajinada, diğeri popodayken biraz farklı hisler. Orada zaten ikinci üyeyi duvardan hissediyorsunuz. Şu ana kadar bu seçeneği daha çok beğendik. Karımın inlemeleri, kendisinin de söylediği gibi, hoş bir acıdan kafam karışıyor.
Bir penis vajinada, diğeri popodayken biraz farklı hisler. Orada zaten ikinci üyeyi duvardan hissediyorsunuz. Şu ana kadar bu seçeneği daha çok beğendik. Karımın inlemeleri, kendisinin de söylediği gibi, hoş bir acıdan kafam karışıyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Artık hapları aldığına göre, her şeyi kesintisiz olarak yapabiliyor ve tekrar tekrar kendini boşaltıyor.
Eşiniz koruma kullanıyor mu yoksa lastik bant mı takıyorsunuz? Eşimin spirali vardı. O zaman onu kaldırmanın zamanı geldi. Şimdi bazı haplar alıyor. Bana haplarla daha hassas hale geldiğini söyledi. Bunu kendim fark ettim. Eşim RİA taktırdığında, her orgazmdan sonra en az on beş dakika boyunca seksten tiksinti duyuyordu. Bu sırada kendini yıkamak için banyoya veya duşa gitti. Ve o geldiğinde, sadece poposunu ve sütyen tokasının olduğu sırtını okşamak zorundaydın, gözleri yeniden parlamaya başladı, orada şunu okuyabiliyordun: Peki, bana ne yapıyorsun?’’ Ve sonra o bile aldı. külotunu kendisi çıkardı ve her şey yeniden başladı.Himi: ↑25 Apr 2024, 13:45 Andr987, orada her şey yolunda gidiyor ve ilk seferde her şey yolunda gitti. Erkek yatakta yatar, karısı da onun üzerine yatmalı ve kalçalarını biraz kaldırmalıdır. Adam önce penisi alttan sokar, ikincisi arkasında dizlerinin üzerine oturur ve onu ya kıçına ya da vajinaya sokar. Pozdan sıkılmamak için eşimin kalçalarına/kalçalarına yaslanıyorum. Zaten her şey dar olduğu için burada yoğun trafiğe gerek yok. Eşim istediği gibi hareket ediyor. Penis aynı anda hem vajinaya hem de ikinci erkeğin penisine sürtünür, bu da genellikle orgazmın daha erken gerçekleşmesine neden olur.
Bir penis vajinada, diğeri popodayken biraz farklı hisler. Orada zaten ikinci üyeyi duvardan hissediyorsunuz. Şu ana kadar bu seçeneği daha çok beğendik. Eşimin inlemeleri hoşuma gidiyor, kendisinin de söylediği gibi hoş bir acı çekiyor
Artık hapları aldığına göre, her şeyi kesintisiz olarak yapabiliyor ve tekrar tekrar kendini boşaltıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 11 months
Sarmal. Genel olarak bir molaya ihtiyacı var. Orgazmdan sonra, kimin bitirdiğine bakılmaksızın, genellikle bir şeyler içmek, bir şeyler atıştırmak veya sohbet etmek için ara veririz. Ayrıca vajinadaki sperm viskoz hale gelir, bu nedenle onu yıkayıp devam etmek daha iyidir. Kimse tuvaleti, çişi vs. iptal etmedi. Seks sadece sikişmekten ibaret değildir)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 7 months
Yardımcımla pek çok kızla yattım. Kızlar buna bayılıyor, hatta bir üyenin ileri, diğerinin geri gitmesi akıllarını başından alıyor diyebilirim! Bu tekniğe "oduncu" adını verdim
Her iki üye de zamanında hareket ettiğinde, kızlar da buna bayılır, ama en önemlisi "oduncu", biri tahılın yanındayken diğeri tahılın karşısında olduğunda :göz kırp:
Her iki üye de zamanında hareket ettiğinde, kızlar da buna bayılır, ama en önemlisi "oduncu", biri tahılın yanındayken diğeri tahılın karşısında olduğunda :göz kırp:
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- Kız Alla
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 10 months
Her şeyi aynı anda nasıl harika yapabilirsin?!!!!
Arkadaşlarım ve benim 17’den 25’e kadar üyelerimiz var. Bunu birçok kez denedik, çoğunlukla lastik olmadan, o zaman genel olarak gaf süper oluyor! Ama ne zaman bir tür akrobasi yapsa, tuhaf oluyor! Am ve analda çok daha rahat. Ve analdaki gibi kedideki bir üyenin koruyucu hisleri, ikinci bir üye bölmenin arkasına doğru hareket ediyor! Kadınlar zevkle ciyaklıyor! 5 kez evli bir çiftti. Bir koca, karısının iki erkek tarafından dövülmesini izliyor. Sonra Tarzan gibi heyecanla onun üzerine yatıyor ve öyle şiddetli bir şekilde içine boşalıyor ki!!! Zernograd’dan bir çift geldi. 50 yaşındaki kocam tam bir canavar! Sik çok büyük, dölleyen bir boğa gibi boşalıyor, yarım bardak sperme benziyor kesinlikle! Yanında bile değildik! Ama karısının başka erkekler tarafından sikilmesinden gerçekten hoşlanıyor. Lastiklerle başladık, sonra gondonların çıkarılmasını istedik. Ağzına ve kıçına girdiler.
Daha sonra karısının evde 25 yaşındaki genç bir komşuyu sikmesine izin verdiğini söylediler. Ayrıca kediye boşalmak ile. Bu komşunun, bu kadar tohumlayıcı bir canavarla 3 yıl sikişmesinden sonra nasıl hamile kalmadığı anlaşılmaz.
Arkadaşlarım ve benim 17’den 25’e kadar üyelerimiz var. Bunu birçok kez denedik, çoğunlukla lastik olmadan, o zaman genel olarak gaf süper oluyor! Ama ne zaman bir tür akrobasi yapsa, tuhaf oluyor! Am ve analda çok daha rahat. Ve analdaki gibi kedideki bir üyenin koruyucu hisleri, ikinci bir üye bölmenin arkasına doğru hareket ediyor! Kadınlar zevkle ciyaklıyor! 5 kez evli bir çiftti. Bir koca, karısının iki erkek tarafından dövülmesini izliyor. Sonra Tarzan gibi heyecanla onun üzerine yatıyor ve öyle şiddetli bir şekilde içine boşalıyor ki!!! Zernograd’dan bir çift geldi. 50 yaşındaki kocam tam bir canavar! Sik çok büyük, dölleyen bir boğa gibi boşalıyor, yarım bardak sperme benziyor kesinlikle! Yanında bile değildik! Ama karısının başka erkekler tarafından sikilmesinden gerçekten hoşlanıyor. Lastiklerle başladık, sonra gondonların çıkarılmasını istedik. Ağzına ve kıçına girdiler.
Daha sonra karısının evde 25 yaşındaki genç bir komşuyu sikmesine izin verdiğini söylediler. Ayrıca kediye boşalmak ile. Bu komşunun, bu kadar tohumlayıcı bir canavarla 3 yıl sikişmesinden sonra nasıl hamile kalmadığı anlaşılmaz.
- These users thanked the author ViktorPetrov for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 11 months
Sevgilim yaklaşık 15 yıl önce hapları denemişti, bana öyle geliyordu ki tam tersine libido onlarla birlikte önemli ölçüde azalmıştı.
-
- Total posts: 15
Eşim ve ben sürekli antrenman yapıyoruz. Gerçekçi bir yapay penis ile doğru. Her ikisi de bundan hoşlanıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 3 months
Bunu birçok kez uyguladık ama sadece bir aile dostumuzla, bazı nedenlerden dolayı sadece onda işe yaradı. Belki de sadece üyelerin boyutlarındaki farklılık etkili oldu, bizim için çok uygun oldu - bu, her iki üyenin de ortalamanın üzerinde olması gerektiği gönderisiyle ilgili, yani hiç de değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 2 months
Başka birinin penisine dokunduysanız bunu şimdi uygulayan eşcinsel kim?
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 7 months
Bunu bir kez denedim, oldukça iyiydi. Öncelikle kasların gevşemesi ve deliğin açılması için bunu iyi çalışmanız gerekiyor.
Vajinamda iki kişi varken içeride bir yoğunluk ve elastikiyet hissi var, her hareket hissediliyor ama hareket eden partner Ben diğer kovboy pozisyonundayken arkadan giren daha çok oluyor.
Ayrıca beni partnerimin üstüne sırtım ona dönük bir şekilde oturtmaya çalıştılar, diğeri yukarıdan giriyor ve ben de onunla yüzleşiyorum. bacaklarım iki yana açık ama o kadar da rahat değil.
Yine de birinin amda, diğerinin kıçında olması ve benimle bu şekilde çalışması daha rahat, duyumlar farklı ve daha canlı, ama birbiri ardına anal ve vajinal orgazmlar yakaladım.
Ama yine de en çok, mümkün olan tüm pozisyon ve varyasyonlarda yalnızca amcıklarla çalışmayı seviyorum)))
Vajinamda iki kişi varken içeride bir yoğunluk ve elastikiyet hissi var, her hareket hissediliyor ama hareket eden partner Ben diğer kovboy pozisyonundayken arkadan giren daha çok oluyor.
Ayrıca beni partnerimin üstüne sırtım ona dönük bir şekilde oturtmaya çalıştılar, diğeri yukarıdan giriyor ve ben de onunla yüzleşiyorum. bacaklarım iki yana açık ama o kadar da rahat değil.
Yine de birinin amda, diğerinin kıçında olması ve benimle bu şekilde çalışması daha rahat, duyumlar farklı ve daha canlı, ama birbiri ardına anal ve vajinal orgazmlar yakaladım.
Ama yine de en çok, mümkün olan tüm pozisyon ve varyasyonlarda yalnızca amcıklarla çalışmayı seviyorum)))
- These users thanked the author günlük şöhret for the post:
- Aleksand İvanov
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year
Yani hiçbir kızdan iki üyeden rahatsızlık duyduğunu duymadım .
-
- Total posts: 21
- Registered for: 10 months
Oradaydık ama gerçekte değildik. Ama her ikisinde de aynı anda harika, karısı şiddetle boşalıyor. Daha fazlasını istiyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 5930 Views
-
Last post by Peru’da
-
- 58 Replies