Tecavüzcülerin hadım edilmesi

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Sakalsız
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Tecavüzcülerin hadım edilmesi

Unread post by Sakalsız »

Marinka: 18 Aug 2023, 16:30 Masum bir insanın uzun yıllar cezaevinde kalması normal mi? Bu tartışmalarda anlamadığım bir şey var. İdam cezasının geri getirilmesinden bahsederken herkes masum bir insanı idam edebileceklerini söylüyor ama bu masum insanın hapis yatması kimsenin umrunda değil
Masum kişi serbest bırakılır ve maddi tazminat öderler ve kamuoyundan özür dilerler! Bu tür sorularla Çeçenistan’a giderseniz, sizin örneğinizle size neyin karlı olduğunu gösterirler (iğdiş etme ve kadınlara saygı hakkında)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

WazzzzzzUp: 18 Aug 2023, 16:42 Ve eğer bir kadın istemiyorsa neden kışkırtsın ki? Sakın bana kadınların nasıl davrandıklarını anlamadıklarını ve bir erkeği delirecek kadar tahrik edeceklerini bilmediklerini söylemeyin. Erkekler bu konuda çok zayıf...
İsteyebilirdi ama fikrini değiştirdi. Bunu yapmaya her türlü hakkı var. Siz hayvan değilsiniz, doğru mu yanlış mı? Susadıysan su birikintisinden su içmezsin, değil mi?
İnsanlar her zaman her şeyi istedikleri gibi yapmazlar.
Peki, eğer şiddet uyguladıysa, kendisine karşı şiddet uygulanacağına hazırlıklı olsun.
WazzzzzzUp: Görünüşe göre yazımı sonuna kadar okumamışsın. İnsanları kim öldürecek ve sakatlayacak? Cellatın psikolojik sağlığının sorumluluğunu üstlenmeye hazır mısınız? Özellikle de masumları öldürdüğünü biliyorsa.
Kimseyi öldürmeyecek. Sadece cümleyi yerine getiriyor.
WazzzzzzUp: 18 Aug 2023, 16:42 Masum bir kişinin hapishanede olmasının da en hafif tabirle anormal olduğunu kabul ediyorum.
n Bu anormal değil. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok zordur. Ama görünen o ki kimsenin umrunda değil. Herkes adil olmayan cezaları ancak idam cezasının iadesi söz konusu olduğunda hatırlıyor. Ancak tecavüzcüler ve katiller barış içinde yaşıyor ve hapishaneden çıktıktan sonra sıklıkla yeni suçlar işliyorlar; idam edilmiş olsalardı bu kurbanlar var olmayabilirdi. Evet, yaşamaya devam etmeleri de kurbanları açısından adil değil. Bu suçun önlenmesi açısından büyük bir eksi. Karşılaşabilecekleri en üst sınırın belirli bir süre hapis cezası olduğunu biliyorlar ve bu tür kişiler için hapishane kendi evi gibidir.

1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Bezborodko: 18 Aug 2023, 16:47
Marinka: 18 Aug 2023, 16:30 Masum bir insanın uzun yıllar hapiste kalması normal mi? Bu tartışmalarda anlamadığım bir şey var. İdam cezasının geri getirilmesinden bahsederken herkes masum bir insanı idam edebileceklerini söylüyor ama bu masum insanın hapis yatması kimsenin umrunda değil
Masum kişi serbest bırakılır ve maddi tazminat öderler ve kamuoyundan özür dilerler! Çeçenya’da bu tür sorularla, kendi örneğinizi kullanarak bunu nasıl başaracağınızı gösterecekler (iğdiş etme ve kadınlara saygı hakkında)
Çeçen arkadaşlarım var. .
Fan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 433
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Fan »

Marinka: 18 Aug 2023, 12:10
Bunun komik olduğunu düşünüyor musun? Seninki gibi bir kafayla futbol oynamak güzel. Boş :cat1:

2 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
wiginmakgreger: 18 Aug 2023, 12:00 Kadınları ahlaksız davranışlardan dolayı suçlamanızı ve onlara taş atmanızı öneririm
Arayıp bunu annene söyle . Nasıl bir ahlaki canavar doğurduğunu ona bildirin. :cat1:
[/quote]
"Alkış" ifadesi nerede? Boş bir kafadan bahsediyorum ve annemi arıyorum. Ama genel olarak Marina, bu tür konuları oluştururken yerel koşulları dikkate almamız gerekiyor. Cevaplar oldukça bekleniyor. "Kendisi kısa etek giydi!" "Fakir adamlardan bu şekilde para koparıyorlar" vesaire. Ve sonra - yolsuzluk, komünistler, Nicholas II, Çeçenya, Kuzey Askeri Bölgesi, Sobyanin. Henüz Sobyanin’e ulaşmadınız mı? Garip. Şimdi bazı filozof-siyaset bilimci ortaya çıkacak))
These users thanked the author Fan for the post:
Geçit
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Truwor »

Bana göre konu kesinlikle cinsel sapkınlıklarla ilgili değil, hukuk sitelerinde ve ahlakın koruyucularında tartışılması gerekiyor.
Şiddet ve hadım etme başlı başına cinsel sapmaları ifade eder, ancak suçların cezalandırılması burada tartışma konusu değildir. Bence de.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
WazzzzzzUp, Fan
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by WazzzzzzUp »

Marinka: 18 Aug 2023, 17:00 Kimseyi öldürmeyecek. O yalnızca cümleyi yerine getiriyor.
Bunun gerçekten bunu yapan kişide herhangi bir iz bırakmayacağını mı düşünüyorsun?
İdam cezasına izin verirseniz ve aynı zamanda yargıçları da infazcı olmaya zorlarsanız, kaç tane idam cezası verileceğini kontrol etmek isterim...

IMHO eğer Yargıç normal bir insandır - yok. Eğer o bir sosyopatsa, o zaman herkes doğrama bloğuna gidecek: suçlular ve masumlar.
Marinka: 18 Aug 2023, 17:00 Ancak tecavüzcüler ve katiller barış içinde yaşıyor ve sıklıkla yeni suçlar işliyor
Güvenilir kaynaklardan elde edilen, "sıklıkla" hapis cezasına çarptırılanların hapsedildikleri suça geri döndüklerini veya başka tür suçlara başvurduklarını gösteren istatistikleriniz var mı? tanışmak isterim.
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balayı »

FanTast: 18 Aug 2023, 17:27 "Alkış" ifadesi nerede? Boş bir kafadan bahsediyorum
FanTast: 18 Aug 2023, 17:27 Seninki gibi bir kafayla futbol oynamak güzel. Boş
Alkış Bu bir suç yazısı mı yoksa sen misin büyükannem ırk veya din olarak Türk, aklım Nazilerle futbol oynamak için toplandı!
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

Dinleyin, daha hoş konuları tartışalım!
Bir zamanlar "İşkence ve Ceza" adlı büyüleyici başlığı olan bir kitabım vardı. Tabii ki burada eğitici pek çok şey var ama tahmin edebileceğiniz gibi tüylerinizi ürpertiyor 😐
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Fan
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon

Rasrom: 18 Aug 2023, 18:28 Dinleyin, daha keyifli konuları tartışalım!
Bir zamanlar büyüleyici başlığı "İşkence ve Ceza" olan bir kitabım vardı. Tabii ki burada eğitici pek çok şey var ama tahmin edebileceğiniz gibi tüylerinizi ürpertiyor 😐
Bana öyle geliyor ki buradaki herkes yalnızca için:)

Yüksek sesle açıklamalarla aceleyle ortaya çıkan insanları anlamıyorum. Ve yine de onları dinleyip önerildiği gibi yaparlarsa ve sonra kendilerini kendi yarattıkları durumun içinde bulurlarsa, durum şöyle olacaktır:
"Peki neden ben/akrabam/arkadaşım? O suçsuz , Neden idam etsin/hadım etsin ki, masum olduğunu kanıtlayacak zaman olsun diye. Bu tür hakimlerin idam edilmesi gerekiyor ve genel olarak sistem çürümüş durumda, idam edilmeyen, hatta hadım edilmeyen katiller var. ama burada masumlara kendilerini haklı çıkarma şansı bile verilmiyor."
These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
Rasaroam
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

WazzzzzzUp: 18 Aug 2023, 18:35 ve sonra kendilerini kendi yarattıkları bir durumda buluyorlar, şöyle olacak:
"Peki ya ben/akrabam/arkadaşım? O suçsuz, neden idam etsin/hadım etsin? Sadece yapabilirlerdi masum olduğunu kanıtlayacak zamanın olsun diye onu hapse attın
Ya da durum tam tersi olur ve kızın, karın, kız kardeşin, annen olur Tecavüzcü, suçlunun kendisi olduğunu ve kendisinin beyaz olduğunu söyleyecek ve kabarık olan ve yargıç sosyopat değil, tecavüzcünün dört ayak üzerinde durmasına izin verecek ve sonra anneniz, kız kardeşiniz, karınız olacak. ve kızına tekrar tecavüz edilecek ve sonra bana bunun olamayacağını çünkü bunun olamayacağını söyle. Belki de her gün NTV’de veya suç haberlerinde gördüklerin tamamen gerçektir
Nasıl olduğunu biliyor musun? Tecavüzcülere ne kadar veriyorlar? Yani hapse atılsalar bile, bu çok uzun sürmeyecek. Orta Çağ’da değiliz. Evet? Biz uygar insanlarız. Tecavüz edebilecek kadar medenileşmişler ama şiddete yeterli ceza yok. Bizim medeniyetimiz nedir? Gerçek şu ki biz suçluları önemsiyoruz ama bu suçların kendilerine karşı işlendiği ve işlenmeye devam edecek olan normal, yasalara saygılı insanları umursamıyoruz. Kimseyi kışkırtmamak için muhtemelen burka giyip koruma tutmalıyım, değil mi? Ve eğer kısa bir etek giyip bir erkeğe gülümserseniz, bu sizin hatanız anlamına gelir, değil mi?
Konu tecavüzcüler olduğunda her şeyi kendi üzerinizde denediğinizi anlıyorum. Hadım edilmekten korkuyorsun. Anneni, kız kardeşini, kızını ve eşini hatırlamıyorsun. Bu onların sorunu, değil mi? Orta Çağ’da değiliz, değil mi? Bırakın tecavüz etsinler.
These users thanked the author Geçit for the post:
Sanat
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Güzel »

Marinka: 18 Aug 2023, 12:33
Flex: 18 Aug 2023, 12:20
Marinka: 18 Aug 2023, 11:54 Tecavüzcülerin zorla kısırlaştırılması meselesi birden fazla kez gündeme getirildi, ancak adil olmak gerekirse sadece hadım etmek değil, cinsel organların tamamen kesilmesi de gerekiyor. Böyle bir cezanın korkusu birçok tecavüzcünün şevkini dindirecektir.
Sizce bunun suçluları cezalandırmak için yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?
Fikir prensipte iyi
Genel olarak fiziksel cezaya geri dönmemiz gerektiğini düşünüyorum, aksi takdirde suçlularımız tam devlet desteğine devredilecek. Bu bir ceza değil.
Eğer çaldıysa ağır üretimde çalışsın. Birini sakat bırakırsanız onu da sakatlayın. Öldürdüyse öldürün.
Hapishaneler kimseyi düzeltmez.
Göze göz. Eski Ahit’te bu böyleydi. Suçluyu bu şekilde cezalandırmanın adil olduğunu düşünüyorum ama masumların acı çekmemesi için reddedilemez delillere ihtiyaç var. Bu, kapsamlı bir araştırma olmadan yapamayacağımız anlamına gelir.
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka: 18 Aug 2023, 19:50 Konu tecavüzcülere gelince her şeyi kendi üzerinizde denediğinizi anlıyorum.
Yanılıyorsunuz. Bu konuda sizinle bir ölçüde (hatta büyük ölçüde) aynı fikirde olduğumu zaten yazmıştım. Biraz hantal olabilir ama her şeyin bu kadar basit olmadığını ve doğrudan konuya atlamamanız gerektiğini söylemeye çalışıyorum.
Somut delil varsa, mahkemenin böyle görmesi halinde daha yüksek derecede ceza verilmesi uygun olur. Ama sizi bilmem ama ne yazık ki ideal olmaktan uzak, insanların yasaları istediği gibi esnettiği, istediğini yaptığı bir dünyada yaşıyorum. Ne yazık ki, oldukça yüksek pozisyonlarda bu tür kişilerle deneyimim var ve iş yerinde onlarla sık sık iletişim kurmak zorunda kalıyorum. Korkarım ki fikriniz uygulamaya konulursa, yasal olarak itiraz edilen herkesin ağzı en etkili şekilde kapatılmaya başlanacak ve bunun için kimseye bir şey olmayacak. Ve sonra senin ya da benim gibi insanlar oturup en iyisini istediklerini düşünecekler...
These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 2):
Geçit, Tapkin
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

WazzzzzzUp: 18 Aug 2023, 20:15
Marinka: 18 Aug 2023, 19:50 Konu tecavüzcülere gelince her şeyi kendi üzerinizde denediğinizi anlıyorum.
Yanılıyorsun. Bu konuda sizinle bir ölçüde (hatta büyük ölçüde) aynı fikirde olduğumu zaten yazmıştım. Biraz hantal olabilir ama her şeyin bu kadar basit olmadığını ve doğrudan konuya atlamamanız gerektiğini söylemeye çalışıyorum.
Somut delil varsa, mahkemenin böyle görmesi halinde daha yüksek derecede ceza verilmesi uygun olur. Ama sizi bilmem ama ne yazık ki ideal olmaktan uzak, insanların yasaları istediği gibi esnettiği, istediğini yaptığı bir dünyada yaşıyorum. Ne yazık ki, oldukça yüksek pozisyonlarda bu tür kişilerle deneyimim var ve iş yerinde onlarla sık sık iletişim kurmak zorunda kalıyorum. Korkarım ki fikriniz uygulamaya konulursa, yasal olarak itiraz edilen herkesin ağzı en etkili şekilde kapatılmaya başlanacak ve bunun için kimseye bir şey olmayacak. Ve sonra sizin veya benim gibi insanlar oturup en iyisini istediklerini düşünecekler...
Ben tam olarak tecavüze uğrayanlar hakkında yazdım. Nasıl bir cezayı hak ediyorlar, herkese uygun olmayan yasalarla sorun yaşadığımız ve yasaların da çok kusurlu olduğu bir gerçek.
Genel olarak size ulaşmak istiyorum erkeklere. Şiddeti bu kadar anlamsız bir şey olarak algılamasınlar diye. Reddetmeyi kişisel bir hakaret olarak algılamadılar.
Kadınlar da farklıdır; cinsiyeti manipüle eden ve bencil amaçlar için kullanan erkeklerle aynı suçlular da buna dahildir. Ancak bir erkek reddedilirse kendine hakim olmalıdır. Kapalı bir mağazanın vitrinindeki lezzetli bir ikram gibi davranın. Bu yüzden camı kırmayacaksın değil mi? Bunu yapmak isterim, saldırgan olabilir ama bu aort yırtılması değil.
Büyüyen iki oğlum var. Çocukluğumdan beri onlara kızların alınmaması gerektiğini anlatıyorum. Zararlı ve iğrenç olsa ve hatta bunu hak ediyor olsa bile. O bir kız ve onlar geleceğin erkekleri.

3 saat 1 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Byutiful: 18 Aug 2023, 20:09 Kapsamlı bir araştırma olmadan bunu yapmak imkansızdır
İnsan faktörü her yerde büyük bir rol oynar. Tarafsız, tarafsız bir tutum nadirdir. Bir yönde sempati, buna bağlı olarak diğer yönde antipati olacaktır.
Fan
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 2 years

Unread post by Yağmurcu »

Bilmiyorum, sadece bunu zorla nasıl yapabildiğini anlamıyorum. Belki de kadınların ilgisinden dolayı şımartılmıştır. Zorla almak için kafanda ne olması gerektiğini anlamıyorum.

Gençliğimde birçok kez şununla karşılaştım: "aa, ne yapıyorsun, ben öyle değilim... peki, tamam, güzel, Tanrım, çok güzel.. .." .

Ama katılıyorum. Bunu ayırt edebilmeniz gerekiyor.

Bana göre pek çok kadın, dinamik kadınlar tarafından yönlendirilen pisliklerin kurbanı oluyor.

Aynı zamanda her türlü şiddet cezalandırılmalıdır
These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
Geçit, WazzzzzzUp
Wiginmakgreger
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Wiginmakgreger »

Marinka: 18 Aug 2023, 23:37 Büyüyen iki oğlum var. Çocukluğumdan beri onlara kızların alınmaması gerektiğini anlatıyorum
En eşcinsel olan sensin! Büyüdüklerinde ve acı gerçekle yüzleştiklerinde, Rusya’nın her zaman erkeklere güvendiğini ve bir erkeğin tüm hayatı boyunca kadın cinsiyetinden kaynaklanan sorunları çözmek için çalıştığını anlayacaklar (Onlara hemen kadının doğum için olduğunu, cinsel zevkler için olduğunu öğretiyorsunuz! ve yemek pişirmek) İnsan gücü!
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Aslında bu çok tartışmalı bir konu, özellikle yasalarımız dikkate alındığında, adil bir yargılamayı beklemeye gerek yok.
Gerçekte bir alçak ve tecavüzcü varsa, o zaman ben varım. sadece İÇİN!
Ama sonuçta burada öyle değil.
Lolya penisini görüyorsa, sadece görüyorsa ve 12 yaşın altındaysa, ona tecavüz ettiğini düşün.
Bunun için hapse atılmaya bile değmez, tecavüzle suçlanmak şöyle dursun!
Uzlaşma olarak - tekrarlamak için tecavüz - hadım edebilirsin ve etmelisin.
Ve hemen öldürmek daha iyidir .
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

wiginmakgreger: 19 Aug 2023, 06:00 Erkek güçlüdür!
)))) Tanrım, dün aşık olduğum mantıklı, tatlı adam nereye gitti? ))) Bir alfa erkeği olduğunuzu mu hayal ettiniz?))) Zaten hayrete düştüm)))
wiginmakgreger: ve bir adam tüm hayatı boyunca kadının neden olduğu sorunları çözmek için çalışır cinsiyet! (onları hemen bir kadın gibi doğum, seks zevkleri ve yemek pişirme konusunda eğitirsiniz)
Ne kadar ilginç ve karınızın neden olduğu sorunlar var. halihazırda çözüldü ve hangileri süreçte ve çözümün son aşamasında? Peki ondan kaç çocuğunuz var? Doğum yapmak ve çözdüğünüz problemler yaratmak için kullanıyorsunuz))))

wiginmakgreger: Sen de o eşcinsel Rostishlerden birisin
Merak etmeyin, eşcinsel yetiştiremezsiniz. Doğdular. Kadın cinsiyetine saygıyla yaşayarak, asla yüzlerini kaybetmeyecekler, erkek olacaklar ve birçok sorundan kaçınacaklar.

ÜÇ Erkekler geleneksel olarak üç ana türe ayrılır. Bunlar neo-gelenekçilerdir. Hangisi hakkında yazmıştın? Ataerkil. Ailenin geçimini kendileri sağlıyorlar; bir kadının gelişmesinden ve kariyerinde ilerlemesinden hoşlanmıyorlar. Tamamen kendilerine bağımlı olmasını, evde oturmasını, çocukları büyütmesini ve lahana çorbası pişirmesini seviyorlar. O, ailenin reisi, geçimini sağlayan kişi, lider, alfadır. Babam da böyle. Annem evlenmeden önce çalışıyordu. Evlendikten sonra üniversiteyi bile bıraktı ve bütün gününü internette geçirerek sessizce yaşıyor. Ama bizi, çocuklarını büyüttü ve büyüttü. Çevremde bu türden çok az aile var. Bu tür ailelerde kadının iradesinin bastırıldığını söylüyorlar. Ben bunu söylemem. Bir erkek istismarcı olduğunda irade bastırılır. Bir alfa adamı bir kale olduğunda.
İkinci tip ise eşitlikçi erkeklerdir. Onlar "eşitlik"ten yanadırlar. İdeal olarak her iki eş de gelişir. Ve bizde, sadece eşlerinin çalışmasına ihtiyaç duyuyorlar ve genellikle kadının daha fazla kazanmasına aldırış etmiyorlar, ama aynı zamanda alışkanlıktan dolayı ev işlerini de eşin meselesi olarak görüyorlar. Dengesiz bir eşitlik var ve bence bu adam sahtekarlık yapıyor. Bir kadın bir parazitle karşı karşıya olduğunu fark ettiğinde.
Üçüncü tip ise ilerleyicidir. Aile yöneticileri. Ailedeki rollerin dağılımı içindir. Bana göre en hoş adam.
Her üç türün de artıları ve eksileri olmasına rağmen, bu kimi sevdiğinize bağlı, daha doğrusu şansınıza bağlı.
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186

Unread post by Sanat »

Rasrom: 18 Aug 2023, 13:52 Özgürlüğünden yoksun bırakılması
saçmalık! Bu işe yaramıyor

44 saniye sonra gönderildi:
Ödeme tazminatı.
Belirli yerlerde bulunma yasağı
ve bu genellikle saçmalıktır! Bunu kim durdurdu!!!

3 saniye sonra gönderildi:
Rasrom: 18 Aug 2023, 13:52 Tazminat ödemeleri.
Belirli yerlerde bulunma yasağı
ve bu genel olarak saçmalık! Bunu kim durdurdu!!!
These users thanked the author Sanat for the post:
Geçit
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ar.t: 19 Aug 2023, 11:39
Rasrom: 18 Aug 2023, 13:52 Özgürlüğünden yoksun bırakılması
saçmalık! Bu işe yaramıyor
Aksi türlü olmuyor.
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

Rasrom: 18 Aug 2023, 13:52 Kısacası, bir suçlunun tekrar suç işlemesini imkansız hale getiren ve ayrıca onu suçuna karşılık gelen cezayı üstlenmeye zorlayan pek çok kısıtlama vardır.
evet, söylediklerinizle ilgili böyle bir kısıtlama yok!!!

30 saniye sonra gönderilir:
Rasrom: 19 Aug 2023, 11:40 Başka yolu yok.
Bu yüzden ciddi bir şeye ihtiyaç olduğunu söylüyoruz....

16 saniye sonra gönderildi:
Rasrom : 19 Aug 2023, 11:40 Olmuyor aksi takdirde.
bu yüzden ciddi bir şeye ihtiyaç olduğunu söylüyoruz....
These users thanked the author Sanat for the post:
Geçit
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ar.t: 19 Aug 2023, 11:43
Rasrom: 18 Aug 2023, 13:52 Kısacası, bir suçlunun tekrar suç işlemesini imkansız hale getiren ve ayrıca onu suçuna karşılık gelen cezayı üstlenmeye zorlayan birçok kısıtlama.
evet böyle bir kısıtlama yok neyden bahsediyorsunuz!!!

30 saniye sonra gönderilir:
Rasrom: 19 Aug 2023, 11:40 Aksi olmaz.
Bu yüzden çok ciddi bir şey söylüyoruz gerekli....

16 saniye sonra gönderildi:
Aksi bir durum söz konusu değil.
bu yüzden köklü bir şeye ihtiyaç olduğunu söylüyoruz....
Medeniyet, sert önlemler almak için değil, var olanlarla yetinmek için oluşur.
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

Rasrom: 19 Aug 2023, 12:33 Medeniyet, sert önlemler almaktan değil, mevcut olanla yetinmekten ibarettir.
saçmalık! Bir kadına veya kız çocuğuna tecavüz edilmesi medeni midir!? Yoksa bir çocuğun hayatı azgın ibneler tarafından mahvolduğunda bu mu nezakettir!?
Anorgazmi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anorgazmi »

Ya tecavüzcünün tecavüzcü değil de kurban olduğu ortaya çıkarsa? Adil olmak gerekirse, aynı ceza sadece kıza yönelik sanırım :evet:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Anorgazmi: 19 Aug 2023, 12:47 Peki ya tecavüzcünün tecavüzcü değil de kurban olduğu ortaya çıkarsa? Adil olmak gerekirse, aynı ceza sadece kıza yönelik sanırım :evet:
Onu yakacağız tehlikede
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ar.t: 19 Aug 2023, 12:36
Rasrom: 19 Aug 2023, 12:33 Medeniyet, sert önlemler almaktan değil, mevcut olanla yetinmekten ibarettir.
saçmalık! Bir kadına veya kız çocuğuna tecavüz edilmesi medeni midir!? Yoksa bir çocuğun hayatı meşgul sübyancılar tarafından mahvedildiğinde bu medeniyet mi olur!?
Medeniyet suçlulara da uzanır.
İşte bu şekilde. vahşilerden ve barbarlardan farklıyız
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rasrom: 19 Aug 2023, 12:50 Medeniyet suçluları da kapsar.
Suçlular farkında mı?
Vahşi Eskimo
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Vahşi Eskimo »

Ya tecavüzcünün tecavüzcü değil de kurban olduğu ortaya çıkarsa? Adil olmak gerekirse, aynı ceza sadece kıza yönelik sanırım :evet:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vahşi Eskimo: 19 Aug 2023, 12:53 Peki ya tecavüzcünün tecavüzcü değil de kurban olduğu ortaya çıkarsa? Adil olmak gerekirse, aynı ceza sadece kıza yönelik sanırım :evet:
Bu mesajı zaten göndermiştiniz yukarıda hesabınıza giriş yapmadan size orada cevap verdim.
Zorba Carrie
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 19 Aug 2023, 12:52
Suçlular farkında mı?
Önemli değil.
Onlar için değil kendimiz için medeni kalmamız gerekiyor.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rasrom: 19 Aug 2023, 13:18 Onlar için değil kendimiz için medeni kalmamız gerekiyor.
Sağ yanağınıza vurduğunuzda mı? sol? Ve bu böyle devam edecek, ta ki ölene kadar dövülene kadar?
Bu medeniyet değil. Bu insanları manipüle etmektir. Bize tecavüz edip öldürüyorlar ve biz kurtların önündeki koyun sürüsü gibiyiz. Kurtlar bu durumda çok rahatlar. Sadece dolu değiller, bizi bunun normal olduğuna da ikna ettiler.
Sanat
Vahşi Eskimo
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Vahşi Eskimo »

Marinka: 19 Aug 2023, 12:49 Onu kazığa bağlayıp yakacağız
Bu çok zalimce değil mi?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vahşi Eskimo: 19 Aug 2023, 13:50 Çok zalimce değil mi?
Peki, istediğin bu muydu, değil mi?
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

Rasrom: 19 Aug 2023, 12:50 Medeniyet suçlulara da uzanır.
Vahşilerden ve barbarlardan işte bu şekilde farklıyız
bu konuda barbar olmanız gerektiğini düşünüyorum ve vahşiler ve ayrıca canavarlar ve bu insanlara karşı maksimum zulüm gösteriyorlar! Aslında kalabalık tarafından parçalanmaları için onlardan vazgeçerdim!!!
These users thanked the author Sanat for the post (total 2):
Shu_her, Geçit
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 19 Aug 2023, 13:46
Onlar için değil kendimiz için uygar kalmamız gerekiyor.
Bu, sağ yanağınızı çevirdiğiniz zamandır. soldan mı vuruldu? Ve bu böyle devam edecek, ta ki ölene kadar dövülene kadar?
Bu medeniyet değil. Bu insanları manipüle etmektir. Bize tecavüz edip öldürüyorlar ve biz kurtların önündeki koyun sürüsü gibiyiz. Kurtlar bu durumda çok rahatlar. Sadece iyi beslenmekle kalmıyorlar, aynı zamanda bizi bunun normal olduğuna da ikna ettiler.
Hayır, başka bir şey değiştirmenize gerek yok. Yüzyıllar boyunca insan gelişimi boyunca geliştirilen kurallara uyun ve zihinsel olarak Orta Çağ’a düşmeyin.

57 saniye sonra gönderildi:
Ar.t: 19 Aug 2023, 14:08
Vahşilerden ve barbarlardan bu yönüyle farklıyız
Bu konuda barbar ve vahşi olmanın yanı sıra canavar olmanız ve bu insanlara karşı maksimum zulüm göstermeniz gerektiğini düşünüyorum! Genel olarak, kalabalık tarafından parçalanmaları için onlardan vazgeçerdim!!!
Hayvani kin dolu içgüdülerinizi takip etmek korkunç ve iğrenç🤮
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

Rasrom: 19 Aug 2023, 14:26 Hayvani intikam içgüdülerinizi takip etmek korkunç ve iğrençtir
ama hayatlar sakattır!! Kızlar, kızlar, o halde hayatları boyunca bunlarla yaşamak zorundalar, birileri onları düşündü mü!!?? Hayır, hayvani içgüdüleri kabul etmiyoruz!!!
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ar.t: 19 Aug 2023, 16:48
Rasrom: 19 Aug 2023, 14:26 Hayvanın intikam dolu içgüdülerini takip etmek korkunç ve iğrenç
ama kesinlikle, ama hayatlar sakat!! Kızlar, kızlar, o halde hayatları boyunca bunlarla yaşamak zorundalar, birileri onları düşündü mü!!?? Hayır, hayvani içgüdüleri kabul etmiyoruz!!!
Suçluyu cezalandırmadaki nezaket, mağdura hiçbir şey kazandırmaz. Ölüleri diriltmez ve sakatlara sağlık kazandırmaz.
Sadece öfke ve vahşeti yayar.
Lenin’i sevmiyorum ama onun da doğru bir fikri var: "Bu önemli olan cezanın zulmü değil, kaçınılmazlığıdır" ( c)☝️
These users thanked the author Rasaroam for the post:
sevgi dolu
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by sevgi dolu »

Bu çok zalimcedir ve hiçbir şeyi değiştirmeyecektir; bu kadar zalimce yöntemler kullanılamaz. Bu elbette benim kişisel görüşüm.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rasrom: 19 Aug 2023, 14:26
Marinka: 19 Aug 2023, 13:46
Rasrom: 19 Aug 2023, 13:18 Onlar için değil kendimiz için uygar kalmamız gerekiyor.
Bu, sağ yanağına, ne zaman sol yanağına darbe aldın? Ve bu böyle devam edecek, ta ki ölene kadar dövülene kadar?
Bu medeniyet değil. Bu insanları manipüle etmektir. Bize tecavüz edip öldürüyorlar ve biz kurtların önündeki koyun sürüsü gibiyiz. Kurtlar bu durumda çok rahatlar. Sadece iyi beslenmekle kalmıyorlar, aynı zamanda bizi bunun normal olduğuna da ikna ettiler.
Hayır, başka bir şey değiştirmenize gerek yok. Yüzyıllar boyunca insan gelişimi boyunca geliştirilen kurallara uyun ve zihinsel olarak Orta Çağ’a düşmeyin.

Ar.t: 19 Aug 2023, 14:08
Vahşilerden ve barbarlardan bu yönüyle farklıyız
Bu konuda barbar ve vahşi olmanın yanı sıra canavar olmanız ve bu insanlara karşı maksimum zulüm göstermeniz gerektiğini düşünüyorum! Genel olarak, kalabalık tarafından parçalanmaları için onlardan vazgeçerdim!!!
Ve hapse atılmak zalimce değildir ve barbar değil mi? Belki özgürce dolaşmalarına izin veririz?
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 19 Aug 2023, 18:58
Marinka: 19 Aug 2023, 13:46 Bu, sol tarafınızdan vurulduğunuzda sağ yanağınızı çevirdiğiniz zaman mı? Ve bu böyle devam edecek, ta ki ölene kadar dövülene kadar?

Ar.t: 19 Aug 2023, 14:08 u konuda barbar ve vahşi olmanın yanı sıra canavar olmanız ve bu insanlara karşı maksimum zulüm göstermeniz gerektiğini düşünüyorum! Genel olarak, kalabalık tarafından parçalanmaları için onlardan vazgeçerdim!!!
Ve hapse atılmak zalimce değildir ve barbar değil mi? Belki de özgürce dolaşsınlar?
Hayır, bu barbarlık değil.
Peki neden özgür?
Herhangi bir suç ceza gerektirmelidir. Soru şudur: NE☝️
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rasrom: 19 Aug 2023, 19:32
Rasrom: 19 Aug 2023, 14:26 Hayır, herhangi bir şeyi değiştirmenize gerek yok.
Yüzyıllardır süren insan gelişimi boyunca geliştirilen kuralları takip edin ve zihinsel olarak Orta Çağ.

57 saniye sonra gönderildi: Takip ediliyor hayvani intikam içgüdülerin berbat ve tiksindirici🤮
Ah, bitki Hapse girmek zalimce ve barbarca değil mi? Belki de özgürce dolaşsınlar?
Peki neden özgür?
Herhangi bir suç ceza gerektirmelidir. Soru şu - NE☝️
Peki, onlar Azarlanan kişi parmakla tehdit ederdi. Bu bir ceza değil mi? Bir insanı hücreye kilitlemek nasıl bir barbarlıktır?
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 19 Aug 2023, 19:35
Rasrom: 19 Aug 2023, 19:32
Marinka: 19 Aug 2023, 18:58 Ve birini hapse atmak zalimce ve barbarca değil mi? Belki de özgürce dolaşsınlar?
Peki neden özgür?
Herhangi bir suç ceza gerektirmelidir. Soru şu - NE☝️
Peki, onlar Azarlanan kişi parmakla tehdit ederdi. Bu bir ceza değil mi? Bir insanı hücreye kilitlemek nasıl bir barbarlıktır?
Yasa bunu bu şekilde tanımlıyor, öyle olsun.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”