Burada çok güzel şeyler yazıldı. Evet.
Durumun benimkiyle aynı olduğunu düşünüyorum. Hala tek olanı bulamıyorum. Doğru, benim durumumda her şey biraz daha sıradan. Bir zamanlar herkesin hormon dolu olduğu ve her fırsatta var gücüyle seviştikleri bir dönemde ben çok utangaçtım ve kendimden emin değildim. ANCAK! Öyle ya da böyle, kızın manevi içeriğine yönelik gereksinimler, onlara duyulan cinsel çekicilikten çok daha ağır basıyordu. Üstelik zamanın gösterdiği gibi, kızların ezici çoğunluğunun fazla materyalist olduğu ortaya çıktı. Saklanmayacağım ama aptallığım yüzünden birkaç uygun anı kaçırdım. Bugün hâlâ pişman olduğum bir durum. Ve ben zaten kırk yaşına girdim.
29, prensi bekliyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: 29, prensi bekliyorum
Beyaz atlı prensi bekliyordum. Sonra - en azından sadece bir prens... Ama atı bile beklemedi - ve onları parçalamayı başardılar, "prensimi" özledim! Neden öyle düşünüyorum? Evet, çünkü son zamanlarda prensler her türden profesyonel tarafından araştırıldı - bu yüzden titreyen bir geyiğin gözlerine ve yumuşak bir melek sesine inanacaksınız - hoba!, boşanma ve krallığın yarısı! Bu nedenle, bir "prens" kılığında, bu beyler halk arasında yalnızca topları biraz (ya da biraz değil!) hafifletmek istediklerinde - ve "krallığın" geleceği için herhangi bir sonuç doğurmadan - ortaya çıkarlar! Ancak çocuk sahibi olmayı ve topluma çıkmayı planladıkları tek kişiyi ararken hiç de “prenslere” benzemiyorlar, tam tersine inek bir inekle karıştırılabiliyorlar. ... :)
Özet şu şekilde: 29 yaşındaki Matmazel, bekaretini kaybetmeden prens için tüm şansını çoktan mahvetmiş!
Tavsiye : Uyan, seni aptal ve evdeki ilk yatağa atla Mösyö - en azından birine bağlanma şansın var! Yaşımız kısa: 25-30’da kendimi fark etmedim - işte bu, berbat! Treninizin çoktan hareket ettiğini ve en geç 35’te en azından son vagonun kafilesine atlamanız gerektiğini düşünün...
Özet şu şekilde: 29 yaşındaki Matmazel, bekaretini kaybetmeden prens için tüm şansını çoktan mahvetmiş!
Tavsiye : Uyan, seni aptal ve evdeki ilk yatağa atla Mösyö - en azından birine bağlanma şansın var! Yaşımız kısa: 25-30’da kendimi fark etmedim - işte bu, berbat! Treninizin çoktan hareket ettiğini ve en geç 35’te en azından son vagonun kafilesine atlamanız gerektiğini düşünün...
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Orientation: biseksüel
Reşit olmayan bir aptal daha!!)))))) Bu böyle Forumun çoğu nerede, reşit olmayan mastürbasyoncular?????????)Anonim: ↑02 Dec 2019, 22:04 Anonim. Çok güzelim, hayatım boyunca kitap okudum ve çalıştım, gösteriş yapmayan sıradan nazik erkeklerden hoşlanırım. 29 yaşındayım, bakireyim, prensimi bekliyorum! Bir ay boyunca bir erkekle çıktım ama o cinsel ilişki teklif ederek her şeyi mahvetti. İlk tanıştığınız kişiye kendinizi vermemeniz gerektiğine inanıyorum! Erkekler beni kesinlikle tahrik etmiyor, gelecekteki kocama sadık kalıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Orientation: biseksüel
Demek mesele bu, düşünmemiştim))) Bu yüzden yazdı)))
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post:
- Yeşil
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 1779 Views
-
Last post by Alp9000