Onu hangi pozisyonlarda sikiyorsun? Onu köpek stiliyle çalıların arasında mı yoksa girişteki pencere kenarında mı sikti? Prezervatifle mi sevişiyorsun yoksa onun içine mi boşalıyorsun?
Küçük kardeşimin karısını sikiyorum. Ahlakçılar - Kahretsin!...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
Re: Kardeşimin karısını sikiyorum. Ahlakçılar - Kahretsin!...
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sergey Bi: ↑01 Nov 2021, 11:36bayrak elbette senin elinde, görünüşe göre kardeşinle kötü bir ilişkin var. Asla kardeşimin karısına tırmanmamAnonim: ↑01 Dec 2019, 19:36Küçük erkek kardeşimin karısını sikiyorum . Ahlakçılar - siktir et! Bu aptalın muhteşem kızına hiç ilgi göstermediğini ve ailesiyle takılmak yerine arkadaşlarıyla takılmayı tercih ettiğini öğrendim. Onunla yapılan anlaşma oldukça makuldü. Seks ve her şey. Bu doğru. Yatakta inanılmazdır. 34 yaşındayım. Neden bahsettiğimi biliyorum.
Bir ağabeyim var, ben de ondan sevgili karımı becermesini rica ediyorum!
Hâlâ onun sikini emmek istiyorum!
Kardeşini reddeder miydin?
1 saat 10 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Başka bir adamın sevgili kadınımı nasıl siktiğini hayal edebiliyorum!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Orientation: eşcinsel
Sana sahip olduğu için çok şanslı. Böyle bir akraba isterim.Alexander70: ↑08 Aug 2023, 20:04 Küçük kız kardeşimin kocasını ağzından sikiyorum ve hiçbir şey yok, herkes bundan hoşlanıyor. Küçük kız kardeşimin umrunda değil, hatta onu birçok kez gördü.
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Ben de ondan bunu kardeşiyle yapmasını istedim, o da kabul etti ama her zamanki gibi hemen geldim. Karınızın sikişmesini izlemek heyecan verici
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
Yine kendi işime bakıyorum... karısının erkek kardeşiyle seks... veya tam tersi, kız kardeşinin kocasıyla seks... bu tür fanteziler birdenbire ortaya çıkmaz... Hayatta her şey olabilir... ve ihanet.. ve yeni aşk.. ve sen zaten evlisin....
Kahretsin, bunu yaşamayan varsa bana bir taş atsın.. . Ben kendim diğer insanlara "bakabiliyorum" "... Yani kocam dışında... Bazen sadece yakından bakıyorum... Kocamı diğer erkeklerle "karşılaştırıyorum".. Her şeyin nasıl olduğunu hayal ediyorum. Eğer kocamla evlenmeseydim benim için de öyle olurdu .... ve düşündüğüm adam için de... Bazen bir kızdan hoşlanırım... Yani o kadar ki... öylece yürürüm ve onu düşünüyorum... gözlerini, dudaklarını, yüzünü... sesini, nasıl güldüğünü ve gülümsediğini...
Onun hakkında "fantez kurmam" çok doğal\ ve bunda olağandışı bir şey yok..
Ama millet, kahretsin... Kardeşinin karısını arkasından siktiğim sözcüğü için özür dilerim... Üzgünüm, bunu anlamıyorum. Aile, her şeyden önce, herkes bana sırtını dönse bile, her durumda bana destek olacak ve bana yardım edecek insanlardır... Burada ailenin ne işe yaradığını durmadan konuşabiliriz..
Ama eğer Kız kardeşimin kocasıyla onun arkasından seviştim... Bu benim açımdan ona ihanet olurdu... Lanet olsun, o bana güveniyor... Ben onun en sevdiği insanıyım... ve bunu sonuncusu gibi kabul ettim orospu, kocasıyla yattı.. ve onun hayatını mahvetti.. ve hatta belki onu "öldürdü"... kelimenin tam anlamıyla olmasa da ama yine de.. Evet, sanki düşmüş gibi.. Bilmiyorum.. Çocukluğumda.. bisikletten mi yoksa.. Bilmiyorum... beni arıyor.. yardıma ihtiyacı var... ve ben onun üzerinden geçtim ve yanından geçtim...
Belki de öyleyim deli olan tek kişi ama kız kardeşimden bahsetmişken, hemen o kadar çok çağrışımım var ki... çocukluğumdan başlayıp bitene kadar... Evet, kocasıyla yatarak yüzüne tükürmektense ölmeyi tercih ederim. .
Yine, insanlar kişisel bir şey değil.. dedikleri gibi alınmayın... @kız kardeşlerinizin veya erkek kardeşlerinizin karılarına\kocalarına bahse girersiniz... bu sizin kahrolası kişisel işiniz..
Evet, tüm bunlar karı kocanın rızası ve onayıyla gerçekleştiğinde ve kadın akrabalarının diğer yarılarıyla seks yapmasına izin verdiğinde... o zaman bu onların kendi meselesidir... çünkü onlar diyelim ki, herkesin kafasında kendi küçük şeytanları var... Ben de bir aziz değilim... ama kahretsin bu başka bir hikaye
Kahretsin, bunu yaşamayan varsa bana bir taş atsın.. . Ben kendim diğer insanlara "bakabiliyorum" "... Yani kocam dışında... Bazen sadece yakından bakıyorum... Kocamı diğer erkeklerle "karşılaştırıyorum".. Her şeyin nasıl olduğunu hayal ediyorum. Eğer kocamla evlenmeseydim benim için de öyle olurdu .... ve düşündüğüm adam için de... Bazen bir kızdan hoşlanırım... Yani o kadar ki... öylece yürürüm ve onu düşünüyorum... gözlerini, dudaklarını, yüzünü... sesini, nasıl güldüğünü ve gülümsediğini...
Onun hakkında "fantez kurmam" çok doğal\ ve bunda olağandışı bir şey yok..
Ama millet, kahretsin... Kardeşinin karısını arkasından siktiğim sözcüğü için özür dilerim... Üzgünüm, bunu anlamıyorum. Aile, her şeyden önce, herkes bana sırtını dönse bile, her durumda bana destek olacak ve bana yardım edecek insanlardır... Burada ailenin ne işe yaradığını durmadan konuşabiliriz..
Ama eğer Kız kardeşimin kocasıyla onun arkasından seviştim... Bu benim açımdan ona ihanet olurdu... Lanet olsun, o bana güveniyor... Ben onun en sevdiği insanıyım... ve bunu sonuncusu gibi kabul ettim orospu, kocasıyla yattı.. ve onun hayatını mahvetti.. ve hatta belki onu "öldürdü"... kelimenin tam anlamıyla olmasa da ama yine de.. Evet, sanki düşmüş gibi.. Bilmiyorum.. Çocukluğumda.. bisikletten mi yoksa.. Bilmiyorum... beni arıyor.. yardıma ihtiyacı var... ve ben onun üzerinden geçtim ve yanından geçtim...
Belki de öyleyim deli olan tek kişi ama kız kardeşimden bahsetmişken, hemen o kadar çok çağrışımım var ki... çocukluğumdan başlayıp bitene kadar... Evet, kocasıyla yatarak yüzüne tükürmektense ölmeyi tercih ederim. .
Yine, insanlar kişisel bir şey değil.. dedikleri gibi alınmayın... @kız kardeşlerinizin veya erkek kardeşlerinizin karılarına\kocalarına bahse girersiniz... bu sizin kahrolası kişisel işiniz..
Evet, tüm bunlar karı kocanın rızası ve onayıyla gerçekleştiğinde ve kadın akrabalarının diğer yarılarıyla seks yapmasına izin verdiğinde... o zaman bu onların kendi meselesidir... çünkü onlar diyelim ki, herkesin kafasında kendi küçük şeytanları var... Ben de bir aziz değilim... ama kahretsin bu başka bir hikaye
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
- Tapkin, PlajTavşan, Vik.ruba80, Paul Oakenfold, Shlyhoeb, Devam etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
- Orientation: heteroseksüel
Natali_Natali, bana bir kız kardeş? . Yoksa bunu sanki elindeymiş gibi cevap vermek için mi yaptın?
-
- Nirvana’dayım
kuzen... gerçek değil... ama ne önemi var canım. ya da sadece amcamın kızı, babamın erkek kardeşi.... kahretsin.. bir tür Hint filmi olduğu ortaya çıktı... hepsinin akraba olduğu ortaya çıktı nedense))))...
-
- Orgazm!
Natali_Natali, bana göre değil merak ediyorum eğer varsa bir kız kardeş, hepsi bu, ama ben bu konuya tamamen karşıyım! Sana tamamen katılıyorum!
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
-
- Orgazm!
Eustace, muhtemelen hayır, sonuçta Natali_Natali, yalnızca bunun gibi birinin kendi muhteşem hikayeleri olabilir!
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Eustace, Den725,
kız kardeşim kesinlikle normal, benim gibi değil))) ve Tanrıya şükür, kahretsin...
ve eğer bir şey olursa hiçbir şey yayınlamama gerek yok...Hikaye yok
kız kardeşim kesinlikle normal, benim gibi değil))) ve Tanrıya şükür, kahretsin...
ve eğer bir şey olursa hiçbir şey yayınlamama gerek yok...Hikaye yok
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
her zaman bu soruya odaklanıyorsun! Beni korkutmak mı istiyorsun???? :)Natali_Natali: ↑30 Jan 2024, 15:49 ve herhangi bir şey olursa hiçbir şey yayınlamama gerek kalmaz...Hikaye yok
-
- Orgazm!
Natali_Natali, kırıldın mı, alınma ! Hikayelerinizi duymaktan her zaman mutluluk duyarız! Ve eğer seni kız kardeşimi ilgilendiren herhangi bir şekilde kırdıysam özür dilerim, öyle bir niyetim yoktu!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Ayrıca bu düşünce aklımdan geçti.Iskander.Besamo-Mucho: ↑08 Aug 2023, 19:26 Bu, küçük kardeşlerin çoğu: yaşlı adamın pantolonunu ve gömleğini giymek ve şimdi sırayla yatağı onunla paylaşmak!
Ve itiraf edin; belki de ergenlik döneminde onu kız olarak kullandın. Artık erkeklerle daha çok takılıyor!??
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Kardeşin ne kadar kötü olursa olsun karını arkandan becermenin iyi olmadığını düşünüyorum. Daha sonra ilişki sonsuza kadar yok edilebilir.
- These users thanked the author Peru’da for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 70 Replies
- 4508 Views
-
Last post by şşş