Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Erkeklerde görünümle ilgili bu ayrıntılara sıklıkla dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmındaki damarların görünür olmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :melek:
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? :-D güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor. Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Erkeklerde görünümle ilgili bu ayrıntılara sıklıkla dikkat ederim En heyecan verici şey ayağın üst kısmındaki damarların görünür olmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :melek:
adamlar gittiler, bir bayana kaba davranmak (kesinlikle haksız yere) ve sonra amcıkların suratlarına tekme atıp dürterek hiçbir şey olmamış olsaydı)))
Kadınlara asla kaba davranmam, bu benim kurallarımda yok, burada bile öyle değildi’ Büyük ihtimalle kadın olduğunu bilmediğim halde sana kaba davrandım, belki hesabın pembe renkle veya başka bir şeyle vurgulanmadı, her halükarda özür dilerim!
These users thanked the author AlexTDV for the post:
[quote=ilovebiboys post_id=269347 time=1696859224 user_id=19082] [quote=AlexTDV post_id=269345 time=1696859131 user_id= 5510] ne oldu? [/quote] adamlar gittiler, bir bayana kaba davranmak (kesinlikle haksız yere) ve sonra amcıkların suratlarına tekme atıp dürterek hiçbir şey olmamış olsaydı))) [/quote] Kadınlara asla kaba davranmam, bu benim kurallarımda yok, burada bile öyle değildi’ Büyük ihtimalle kadın olduğunu bilmediğim halde sana kaba davrandım, belki hesabın pembe renkle veya başka bir şeyle vurgulanmadı, her halükarda özür dilerim!
erkekler gitti, bir bayana kaba davranmak ne kadar uygun (kesinlikle haksız yere), ve amcıkların suratına tekme atıp dürtmek ne olursa olsun)))
Kadınlara asla kaba davranmam, bu benim tarzımda değil kurallar, burada bile olmadı, eğer sana bir kez kaba davrandıysam, büyük olasılıkla kadın olduğunu bilmiyordum, belki de hesabın pembeyle veya başka bir şeyle vurgulanmamıştır, her durumda özür dilerim!
[quote=AlexTDV post_id=269352 time=1696859737 user_id=5510] [quote=ilovebiboys post_id=269347 time=1696859224 user_id= 19082] [quote=AlexTDV post_id=269345 time =1696859131 user_id=5510] ne oldu? [/quote] erkekler gitti, bir bayana kaba davranmak ne kadar uygun (kesinlikle haksız yere), ve amcıkların suratına tekme atıp dürtmek ne olursa olsun))) [/quote] Kadınlara asla kaba davranmam, bu benim tarzımda değil kurallar, burada bile olmadı, eğer sana bir kez kaba davrandıysam, büyük olasılıkla kadın olduğunu bilmiyordum, belki de hesabın pembeyle veya başka bir şeyle vurgulanmamıştır, her durumda özür dilerim! [/quote] otamam, seni affediyorum)
ilovebiboys: ↑09 Oct 2023, 16:47
adamlar cehenneme gittiler, bir bayana kaba davranmak ne kadar rahat (kesinlikle haksız yere) ve sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi, elleriyle yüzlerine dürtmek ayaklar ve amcıklar)))
Kadınlara asla kaba davranmam, bu benim kurallarımda yok, burada bile olmadı, eğer kaba davrandıysam bir kere sen, o zaman büyük ihtimalle kadın olduğunu bilmiyordum, belki de hesap pembe renkle vurgulanmamıştır, yine de özür dilerim!
otamam, seni affediyorum)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
adamlar cehenneme gittiler, bir bayana kaba davranmak ne kadar rahat (kesinlikle haksız yere) ve sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi, elleriyle yüzlerine dürtmek ayaklar ve amcıklar))) [ /quote] Kadınlara asla kaba davranmam, bu benim kurallarımda yok, burada bile olmadı, eğer kaba davrandıysam bir kere sen, o zaman büyük ihtimalle kadın olduğunu bilmiyordum, belki de hesap pembe renkle vurgulanmamıştır, yine de özür dilerim! [/quote] otamam, seni affediyorum) [/quote] :angel:
[quote=ilovebiboys post_id=237823 time=1695983517 user_id=19082] Güzel, ince parmaklı, her zaman temiz ve bakımlı erkek ayakları kimleri heyecanlandırır. [/quote]Benimki? 47 beden mi? Acaba böyle sevenler var mı?
[quote=Mart post_id=310985 time=1703506597 user_id=11571] [quote=ilovebiboys post_id=237823 time=1695983517 user_id= 19082] Güzel, ince ayak parmakları ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayakları kimleri heyecanlandırır. [/quote]Benimki? 47 beden mi? Acaba böyle sevenler var mı? [/quote] Hiç 44’ten fazlasını yalamadım😄 Sanırım daha çok yorulacaksınız)
[size=85][color=green]12 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] Genel olarak benim için önemli olan ayağın uzunluğu değil, uzun ince ayak parmaklarıdır :smile233: bu bir fetiş 😏 n [url=https://postimg.cc/jwZpJNML] [img]https://i.postimg.cc/gjWmQHRq/3c7764e64cfa4dac6beab84b4355dd9c.jpg[/img][/url]
Güzel tüylü kızların kirli, terli, kokan ayaklarını üzerime silmelerini seviyorum. Ayaklarının ve terlerinin kokusunu seviyorum. Bunu tavizsiz yapıyorlar ve ben onların bacaklarının gücüne karşı...
Anonim.
Vay be, bu gruptaki erkeklerin çoğu benim paylaşımımdan bombalandı (Şehvetli yaşlı sapıklar hakkındaki gönderi Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir...
Last post
Teyzenin kendisi kışkırtıyor.
Çok yakında 50 olacak, bu yüzden dolaşıma girmesi çıldırtıcı.
Evet, 50 yaşın üzerindeki artı veya eksi erkeklere kulüp fahişeleri her zaman ihtiyaç duymaz; ve nesnel...
Erkeklerin ilgisi olmadan sıkılıyorum ve ölüyorum.. Hoş bir erkek arkadaşlığında tamamen rahatlamak ve gevşemek istiyorum.. bunu benim için yapmak isteyen var mı? Yeniden yayınla, ben yazacağım)
Last post
Ve sen eski sahte mesajlara tepki vermeye devam ediyorsun. Yeni Yıl yakında geliyor. Noel Baba’ya zaten bir mektup yazdın mı?