Kral Zogu: 29 Jul 2023, 12:59
Konu dışı gibi geldi.
Her şeyi kelimenin tam anlamıyla alırsan ve her durumu tek tek durumlarla karşılaştırmazsan iyi olur , o zaman evet. Şakanın amacı, başkalarının sizin faaliyetleriniz hakkında ne düşündüğünün önemli olmamasıdır. Önemli olan size maddi ve manevi (ve bazen sözlü) tatmin getirmesidir. Ve geri kalanların önce neler başardıklarına bakmasına izin verin.
5 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Film başka bir şey, ama acımasız gerçeklik başka bir diğer. Orada da iyi bir şey vardı, çünkü mutlak kötülük yoktur (mutlak iyilik gibi). Ama ben şahsen onların o zaman yaşadığı gibi yaşamak istemezdim.
5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Belkha: 29 Jul 2023, 12:54
Yukarıda tepki vermeden "kalın bir cilde" sahip olmanız gerektiğini yazdım
Herkes bu durumu dener kendileri. Şahsen ben umursamazdım. Karımın sikildiğini zaten biliyorum. Ancak bunun için kamera karşısında bile para alsaydı kesinlikle harika olurdu. Birisi bundan bir trajedi çıkarıyor ve başkalarının fikirlerini ciddiye alıyor. Buradaki her şey bireyseldir ve yalnızca kişinin kendisine değil aynı zamanda onu çevreleyen topluma da bağlıdır. Düzgün bir toplumda birileri öğrense bile kimse bunun reklamını yapmaz. Lanet olsun her şey mümkün. Her durumda, alay ve şakalar yanıt verilmediğinde çok çabuk sona erer.
5 dakika sonra gönderildi:
Marinka: 29 Jul 2023, 12:50
Hatırlayacaklar ve tuvalete koşacaklar)))
Belki kaçmayacaklar hemen, ama yine de evde fap. Ya da çoktan uçtular. Bu da onu iki kat heyecanlı kılıyor.
%100 biliyorum ki birçok insan eşime mastürbasyon yapıyor ve eteğinin altına bakma fırsatı arıyor çünkü o genç bir öğretmen. Ve bu çok heyecan verici.