Bu forumda ciddi bir ilişki için ne tür bir eş veya kızla tanışmak istersiniz?

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Автор темы
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years
 Re: Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz?

Unread post by olga.yamenko »

Hooligan Carrie: 21 Jul 2023, 16:14 ve hemen boşanmaya karar verdi! Bu da tuhaf, üzgünüm.
Aile hayatlarındaki tüm nüansları bilmiyorum, belki de bir süredir boşanmaya doğru gidiyordu. ama anlattığım bu durum tam da boşanma teklifinin sebebiydi. İnsanların bir günde veya bir ayda boşanmaya gelmediğini anlıyoruz; belki de bu onun cinsel hayatını canlandırmak için yaptığı ilk girişim değildi. Ya da belki boşanmak ve evlilikte yaşayamadığım cinsel hayatı yaşamak için bir nedenim vardı. .

7 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
bunu yargılıyor musun yoksa ne?)
her insanın kendi hayatı var ve onun kararlarından dolayı kimseyi suçlamıyorum, kimse bilmiyor kişisel hayatı iki kişilik bir ailede iyice şekilleniyor, ancak benim fikrim şu ki, eğer bir ilişki yoksa ve kalbinizde bir erkekle ilgilenmediğinizi anlıyorsanız ve artık birlikte yaşama arzunuz yoksa, o zaman yapmazsınız.’ Kendinize ya da ona eziyet etmenize gerek yok, yeni bir ilişkiye başlayabilmeniz ve onun yeni bir hayata başlayabilmesi için ayrılmanız gerekiyor.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu forumda ciddi bir ilişki için nasıl bir eş veya kızla tanışmak istersiniz?

Unread post by Serg_A »

olga.yakemenko: 21 Jul 2023, 15:29 Belki de karakterim ve ilişki isteğim nedeniyle ailede benim istediğim türden bir ilişkiye ahlaki açıdan hazır bir erkeğe rastlamadım, ilişkide bir erkeğe ihtiyacım var Evdeyim, ailenin reisiyim, bana sadık biriyim ama kocama haber vermeden de bedava seks yapabilirim, muhtemelen bu adama boynuzlu denir
Böyle bir kişiyi arkadaşlık sitelerinde pekala bulabilirsiniz.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

olga.yakemenko, zaten otuz yaşında olmana rağmen yaşlı canım, ama hayattaki asıl şeyi henüz anlamadın.
Her şeyden bahsediyorsun ama Aşktan bahsetmiyorsun! Ve hayattaki Aşk en önemli şeydir!!! Ve hiçbir seks onun yerini alamaz! Ve sen, aldatılan kocanın pahasına da olsa zevk peşinde koşuyorsun... Tabii böyle yakalanabilirsin. Ve sağa sola yürüyeceksin. Ancak tüm bunlar hızla sıkıcı hale gelecek ve başka bir adamın yanına çekileceksiniz... Bu arada, durumunuzdan hiçbir çıkış yolu yok. Ve belki de iki çıkış yolu olabilir. Veya
sırılsıklam aşık olacak ve tüm saçmalıklarınızı unutacaksınız. Ya da sizi ensenizden tutup gözetim altında eve koyacak gerçek bir adamla karşılaşacaksınız. Ve bir değişiklik olsun diye seni arkadaşlarının emrine verecek...
Fakat bana öyle geliyor ki hayatının geri kalanını hayattan tamamen tatminsiz bir şekilde dolaşacaksın...
Автор темы
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years

Unread post by olga.yamenko »

Serg_A: 21 Jul 2023, 16:56 Bunun gibi birini bir arkadaşlık sitesinde pekala bulabilirsin.
tam çiviyi vurdun, bir ay önce bir profil yayınladım VK’da flört grubu, ama orada gerçekten aldatılanlarla ilgili hiçbir şey yok, bundan bahsettim, ama en iyisi bu, flörtle ilgili günde 15-20 mesaj alıyorum, muhtemelen 200-300 mesaj aldım, ardından profili sildim yani yazanların% 90’ı, tabii ki Tacikistan’dan gelen göçmen işçileri ziyaret ediyor ve Rusça hatalı yazıyorlar, kusura bakmayın ama bu tür karakterlerle açıkça ilgilenmiyorum.
These users thanked the author olga.yamenko for the post:
Serg_A
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Burada kimseyi aramıyorum, her şeye sahibim!

Ama bir meme cümlesiyle cevap vereceğim:

siksiz bir kıza sahip olabilir miyim, çok mu soruyorum?

n :haha:
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Geçit
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Serg_A »

olga.yakemenko: 21 Jul 2023, 17:20
Serg_A: 21 Jul 2023, 16:56 Bunun gibi birini arkadaşlık sitelerinde kolayca bulabilirsin.
tam üstüne bastın, ben de öyleydim bir ay önce VK’daki bir flört grubunda bir profil yayınladım, orada aldatılan adamdan gerçekten bahsetmedim, ama daha iyisi, flörtle ilgili günde 15-20 mesaj vardı, muhtemelen 200-300 mesaj aldım, sonra profili sildim, yani yazanların %90’ı göçmen işçileri ziyaret ediyor, belli ki Tacikistan’dan ve Rusça hatalı yazıyorlar, kusura bakmayın ama bu tür karakterler açıkçası benim ilgimi çekmiyor.
Yaz: "Yalnızca Slavlar, hapishaneden değil, sarhoş değil". Vesaire...
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Takma ad »

olga.yakemenko, kişisel bir mesajda şunu yazdı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”