Kızlar, erkek kıyafetleri giyiyor musunuz?
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızlar, erkek kıyafetleri giyiyor musunuz?
İşte soru. Kot pantolon ve tişört gibi unisex olanlardan bahsetmiyorum, özellikle erkek reyonundan satın alınan veya erkeğinizden ödünç alınan erkeklere ait olanlardan bahsediyorum. Ve eğer öyleyse, hangi amaçla? Peki herhangi bir yabancı üzerinizde bu tür kıyafetleri fark ederse tepkisi ne olurdu?
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Aşka Dokunmak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 1 month
Cevap: Kızlar, erkek kıyafetleri giyiyor musunuz?
Erkeksi hiçbir şey giymiyorum, nedenini anlamıyorum
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 7 months
Bolbol: ↑18 Jul 2023, 14:52[quote=Bolbol post_id=230640 time=1689681123 user_id=7207] "Oğlan"ın altında - o da ne? İşte bu, bir anne kot pantolon, spor ayakkabı ve tişörtle sokaklarda yürüyor, yanında da tamamen aynı giyinmiş bir kız var.Peki mantar mı toplayalım yoksa ormanda yürüyüşe mi çıkalım?Erkeklere uygun hiçbir şey giymiyorum, nedenini anlamıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Birçok kadının erkek kıyafetleri giymeyi sevdiğini fark ettim. Bence pratikliğinden dolayı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 1 year 11 months
Ama genel olarak sevgilileriniz vardı, değil mi? Bu bir kadın takımı değil, kimseye söylemeyeceğiz :)Sevgiye Dokun: ↑19 Jul 2023, 12:26 Bir kadın grubunda bir sevgilinizin olmasıyla övünemezsiniz. Onun var olup olmaması önemli değil. Çünkü yarın kocanız bunu öğrenecek.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 1 month
peki, öncelikle boyutu şu şekilde: dostum, bana yakışmaz, ikincisi, kendi kıyafetlerim var, muhtemelen her duruma uygun bir şeyler vardır
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 10 months
Elbette vardı. Ve her biri daha sonra kocam oldu.Cyrus Tabor: ↑19 Jul 2023, 14:10Ama genel olarak sevgilileriniz vardı, değil mi? Bu bir kadın takımı değil, kimseye söylemeyeceğiz :)Bir Aşka Dokun: ↑19 Jul 2023, 12:26 Bir kadın grubunda bir sevgilinizin olmasıyla övünemezsiniz. Onun var olup olmaması önemli değil. Çünkü yarın kocanız bunu öğrenecek.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
- Geçit, Cyrus Tabor, Çamur çekici
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 1 month
Sık sık erkek veya erkek çocuk bölümünü ziyaret ediyorum, ancak nadiren bir şey satın alabiliyorum - çoğu zaman uymuyor - çok büyük, ama eğer sığarsa - bazen çok güzel şeylerle karşılaşıyorsunuz! Daha bugün erkek bölümünden bir sweatshirt, erkek bölümünden ise küçük (42r) beden bir kapüşonlu üst aldım. Sadece zayıf bir adam veya 13-14 yaşlarındaki bir genç için uygun olacaktır) Her ikisi de harika.
Maalesef kocamın kıyafetleri bana nadiren yakışıyor - Ben çok minyonum ve o ortalama boyda ve güçlü bir yapıya sahip bir adam) ama yapışkanlı tişörtlerinden birkaçı aşağı yukarı üzerime oturuyor.) Bir keresinde oraya gitmiştim. fırtınalı bir gecenin ardından üniversitede bir erkek tişörtü giyiyordu ama üzerime o kadar iyi oturdu ki çoğunlukla erkek gibi göründüğünü fark ettiler ama kesin olarak anlamadılar - tahmin ediyorlardı. Bir çift sordu ve evet dedi, adamın tişörtü)) Ben de onu giydim ve kokusundan keyif aldım.
Genel olarak başkalarının da fark ettiğini düşünüyorum ama herkes zaten tuhaflıklarıma alıştı. Yabancılar umurumda değil ve bunu birçok yabancı biliyor) Genel olarak çok kadınsı bir figürüm var, pek çok iyi çocuksu şey bana çok tuhaf geliyor. Sanki olması gerektiği gibi)
Maalesef kocamın kıyafetleri bana nadiren yakışıyor - Ben çok minyonum ve o ortalama boyda ve güçlü bir yapıya sahip bir adam) ama yapışkanlı tişörtlerinden birkaçı aşağı yukarı üzerime oturuyor.) Bir keresinde oraya gitmiştim. fırtınalı bir gecenin ardından üniversitede bir erkek tişörtü giyiyordu ama üzerime o kadar iyi oturdu ki çoğunlukla erkek gibi göründüğünü fark ettiler ama kesin olarak anlamadılar - tahmin ediyorlardı. Bir çift sordu ve evet dedi, adamın tişörtü)) Ben de onu giydim ve kokusundan keyif aldım.
Genel olarak başkalarının da fark ettiğini düşünüyorum ama herkes zaten tuhaflıklarıma alıştı. Yabancılar umurumda değil ve bunu birçok yabancı biliyor) Genel olarak çok kadınsı bir figürüm var, pek çok iyi çocuksu şey bana çok tuhaf geliyor. Sanki olması gerektiği gibi)
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Kız arkadaşımı ilk kez sağda düğmeli, belsiz, ortada tek düğmeli, göğüslerinin yarısından fazlasının yukarıdan açıkça görülebildiği, bir buçuk beden dışarı çıkan anlaşılmaz bir gömlekle gördüm. ve aşağıdan ipeksi yumuşaklıkta, düz bir karın üzerinde, zar zor dışbükey, şehvetli bir göbek.
Eşim olduğu için geceleri kendi gecelikleri yerine hâlâ sık sık benim iç çamaşırım olan erkek alkollü atletlerimi giyiyor, uyumak için çok rahat olduğunu düşünüyor.
Bu arada eşimin tişörtümü giymesi beni çok heyecanlandırıyor. Meme uçlarımı ona doğru yaklaştırdım ve bu çok seksi. Özellikle orgazmı onun ağzında yaptığınızda.
Eşim olduğu için geceleri kendi gecelikleri yerine hâlâ sık sık benim iç çamaşırım olan erkek alkollü atletlerimi giyiyor, uyumak için çok rahat olduğunu düşünüyor.
Bu arada eşimin tişörtümü giymesi beni çok heyecanlandırıyor. Meme uçlarımı ona doğru yaklaştırdım ve bu çok seksi. Özellikle orgazmı onun ağzında yaptığınızda.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 1 year 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies