fanteziler

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Fanteziler

Unread post by İzumi »

Boynuzlu!!!, biseksüel misin? peki kaç yaşında denemeye karar verdin?

2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, en destansı olanı somutlaştırmanın bir anlamı var mı ve eğer gerçekleşirse o zaman ne olacak? Ne hakkında hayal kurmalı veya fantezi kurmalı?
Ben de aynı fikirdeyim. Eminim istediklerimin çoğunu beğenmeyeceğim 😅 bırak düşüncelerimde kalsın.
These users thanked the author İzumi for the post:
Üstü kendinize saklayın
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Fanteziler

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Izumi,
Evet, öyleyim Biseksüel.
Sadece başka birinin penisini görmekle kalmadım, aynı zamanda 12 yaşımdayken büyük kuzenimden de mastürbasyon yaptım. Siki büyüktü, tek elimle parmaklarımı dolayamıyordum... bunlar unutulmaz duygular, o anı hala aklımdan çıkaramıyorum ve kardeşimin siki gözlerimin önünde duruyor.
Uzun zamandır hatırladım, bunu defalarca tekrarlamak istedim ama dava bir türlü aklına gelmedi, başka bir şehirde yaşıyordu ve arkadaşlarından birini baştan çıkarmayı düşünmekten bile korkuyordu.
Sonra 90’lı yıllarda cinsel devrimimiz geldiğinde gazetelerde benzer ilanlar çıktı, ben de deneyimli bir adamla tanışmaya karar verdim; o zamanlar yaklaşık 30 yaşındaydım.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
Akşamdan kalma saçmalığı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”