Bu elbette tuhaf bir soru ve aslında oldukça bireysel bir soru. ile çok erken hamile kalabilir ve ardından testte 2 çizgi gördüğünüzde dehşete düşebilirsiniz. Yaş, 40’a kadar o kadar da önemli değil. Önemli olan anne adayının sağlığı ve tabii ki psikolojik, mali ve aile refahıdır. Sonuçta, bir çocuk doğurmak hala sadece bir başlangıç, ancak en zor şey yetiştirmek, eğitmek, normal bir insan yapmaktır.
Ve 40 yaşından sonra elbette yapabilirsiniz ve bunun gibi pek çok şey var mutlu olanlar, ama yine de her şey çok bireyseldir, dolayısıyla sağlık mükemmeldir. Komplikasyon olasılığının ve kusurlu çocukların doğumunun arttığı bir sır değil.
Saksodan daha iyi bir çare yoktur
Hamileliğin tedavisi yoktur! n
[quote=Eustace post_id=331903 time=1707108145 user_id=21266] [quote=Moray eel0314 post_id=331900 time=1707105369 user_id= 18507] Bu elbette tuhaf bir soru ve aslında oldukça bireysel bir soru. :det2: ile çok erken hamile kalabilir ve ardından testte 2 çizgi gördüğünüzde dehşete düşebilirsiniz. Yaş, 40’a kadar o kadar da önemli değil. Önemli olan anne adayının sağlığı ve tabii ki psikolojik, mali ve aile refahıdır. Sonuçta, bir çocuk doğurmak hala sadece bir başlangıç, ancak en zor şey yetiştirmek, eğitmek, normal bir insan yapmaktır. Ve 40 yaşından sonra elbette yapabilirsiniz ve bunun gibi pek çok şey var mutlu olanlar, ama yine de her şey çok bireyseldir, dolayısıyla sağlık mükemmeldir. Komplikasyon olasılığının ve kusurlu çocukların doğumunun arttığı bir sır değil. [/quote]
Saksodan daha iyi bir çare yoktur Hamileliğin tedavisi yoktur! n[/quote] Peki seni kim durduruyor?
[size= 85][color=green]1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Moray eel0314 post_id=331904 time=1707108443 user_id=18507] [quote=Eustace post_id=331903 time=1707108145 user_id=21266] nSaksodan daha iyi bir çare Hamilelik yok! [/quote] veya hadım etme :voprosy: [/quote ]en iyi seçenek :shamp: :shamp:
Bu elbette tuhaf bir soru ve aslında oldukça bireysel bir soru. ile çok erken hamile kalabilir ve ardından testte 2 çizgi gördüğünüzde dehşete düşebilirsiniz. Yaş, 40’a kadar o kadar da önemli değil. Önemli olan anne adayının sağlığı ve tabii ki psikolojik, mali ve aile refahıdır. Sonuçta, bir çocuk doğurmak hala sadece bir başlangıç, ancak en zor şey yetiştirmek, eğitmek, normal bir insan yapmaktır.
Ve 40 yaşından sonra elbette yapabilirsiniz ve bunun gibi pek çok şey var mutlu olanlar, ama yine de her şey çok bireyseldir, dolayısıyla sağlık mükemmeldir. Komplikasyon olasılığının ve kusurlu çocukların doğumunun arttığı bir sır değil.
Saksodan daha iyi bir çare yoktur
Hamileliğin tedavisi yoktur! n
[quote=svetik125 post_id=331905 time=1707108566 user_id=7435] [quote=Eustace post_id=331903 time=1707108145 user_id= 21266] [quote=Moray eel0314 post_id= 331900 time =1707105369 user_id=18507] Bu elbette tuhaf bir soru ve aslında oldukça bireysel bir soru. :det2: ile çok erken hamile kalabilir ve ardından testte 2 çizgi gördüğünüzde dehşete düşebilirsiniz. Yaş, 40’a kadar o kadar da önemli değil. Önemli olan anne adayının sağlığı ve tabii ki psikolojik, mali ve aile refahıdır. Sonuçta, bir çocuk doğurmak hala sadece bir başlangıç, ancak en zor şey yetiştirmek, eğitmek, normal bir insan yapmaktır. Ve 40 yaşından sonra elbette yapabilirsiniz ve bunun gibi pek çok şey var mutlu olanlar, ama yine de her şey çok bireyseldir, dolayısıyla sağlık mükemmeldir. Komplikasyon olasılığının ve kusurlu çocukların doğumunun arttığı bir sır değil. [/quote]
Saksodan daha iyi bir çare yoktur Hamileliğin tedavisi yoktur! n[/quote] Peki seni kim durduruyor?
[size= 85][color=green]1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Moray eel0314 post_id=331904 time=1707108443 user_id=18507] [quote=Eustace post_id=331903 time=1707108145 user_id=21266] nSaksodan daha iyi bir çare Hamilelik yok! [/quote] veya hadım etme :voprosy: [/quote ]en iyi seçenek :shamp: :shamp: [/quote] kendin, sonra ürper! :-D
İdeal olarak 20 ila 30 yaşları arasında ve yalnızca kadının fizyolojik ve finansal olarak kendisi bunu istediğinde doğum yapmak daha iyidir. Hayatta farklıydı ve farklı olacak. En yakın arkadaşım ilk kez 14 yaşında hamile kaldı, akrabaları onu kürtaja zorladı, 16 yaşında ikinci kez hamile kaldı, 6 aylıkken bir canavar karnına tekme attı ve bebek ölü doğdu ve sonuçta o da öldü. 18. yaş gününden bir gün önce doğum yapıyor. Bütün hamilelikler aynı adamdandı. Yeğenim 16 yaşında doğum yaptı. Şimdi 40 yaşında ve mutlu bir büyükanne. Erken hamilelikleri ve doğumları haklı çıkarmıyorum ama maalesef öyleydi, öyle ve olacak.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
İdeal olarak 20 ila 30 yaşları arasında ve yalnızca kadının fizyolojik ve finansal olarak kendisi bunu istediğinde doğum yapmak daha iyidir. Hayatta farklıydı ve farklı olacak. En yakın arkadaşım ilk kez 14 yaşında hamile kaldı, akrabaları onu kürtaja zorladı, 16 yaşında ikinci kez hamile kaldı, 6 aylıkken bir canavar karnına tekme attı ve bebek ölü doğdu ve sonuçta o da öldü. 18. yaş gününden bir gün önce doğum yapıyor. Bütün hamilelikler aynı adamdandı. Yeğenim 16 yaşında doğum yaptı. Şimdi 40 yaşında ve mutlu bir büyükanne. Erken hamilelikleri ve doğumları haklı çıkarmıyorum ama maalesef öyleydi, öyle ve olacak.
[quote=Tanyushka post_id=331908 time=1707110544 user_id=22919] ve maalesef öyle olacak. [/quote] Neden bu??? Maalesef??? Şimdilerde 16 yaşında böyle teyzeler var anne merak etme!!! Böyle eşekler, Tanya’yı kıskanacaksın!!! :%)
Eustace, anlamıyormuş gibi davranma bunun göt büyüklüğüyle ne alakası var? Peki bu 14-16 yaşındaki anneler neden çocuklarını büyütüyor? Sonuçta vakaların yüzde 99’unda ailenizin parasıyla. Ve çoğunluk anneliğe hazır değil çünkü dışarı çıkıp eğitimlerini bitirecek zamanları yoktu.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], anlamıyormuş gibi davranma bunun göt büyüklüğüyle ne alakası var? Peki bu 14-16 yaşındaki anneler neden çocuklarını büyütüyor? Sonuçta vakaların yüzde 99’unda ailenizin parasıyla. Ve çoğunluk anneliğe hazır değil çünkü dışarı çıkıp eğitimlerini bitirecek zamanları yoktu.
Okuyun. Poe içtenlikle güldü. Siz tuhafsınız. Hepsinden iki kız açıkça yanıtlandı. Başkalarını rahatsız etmemek için hoşuma gitmedi. Konu soruldu ve siz sadece güleceksiniz. Ve şimdi beni soru yağmuruna tutacaklarını hissediyorum ve onlara göre akıllı olacaklar.))) Bekliyoruz!
Okuyun. Poe içtenlikle güldü. Siz tuhafsınız. Hepsinden [url=viewtopic.php?t=1010]iki kız[/url] açıkça yanıtlandı. Başkalarını rahatsız etmemek için hoşuma gitmedi. Konu soruldu ve siz sadece güleceksiniz. Ve şimdi beni soru yağmuruna tutacaklarını hissediyorum ve onlara göre akıllı olacaklar.))) Bekliyoruz!
Tanyushka, Ancak koşullar zaten öyle geliştiyse 14 yaşında hamile kalsaydım beni kürtaja zorlamaya gerek yoktu! Hafifçe söylemek gerekirse, kız büyük bir şoktadır ve eğer tecavüze uğramışsa daha da şok olur! Anne ve babasının ona destek olması gerekirdi.
[ref=#804000]Tanyushka[/ref], Ancak koşullar zaten öyle geliştiyse 14 yaşında hamile kalsaydım beni kürtaja zorlamaya gerek yoktu! Hafifçe söylemek gerekirse, kız büyük bir şoktadır ve eğer tecavüze uğramışsa daha da şok olur! Anne ve babasının ona destek olması gerekirdi.
Ded, her şeyden önce o şöyleydi kendisi kime tecavüz etmek isterse, bölgenin yarısı ondan korkuyordu, genç ve yaşlı, o kadar çok kavga ediyordu ki, erkekler bunun bir erkekten geldiğini hissettiler. Kimse ona tecavüz etmedi, hepsi aşktandı. Annesi umurunda değildi, sürekli içiyordu, babası yoktu ama büyükannesi, annesi henüz 7. sınıftayken kendisinin ve torununun bu durumu kaldıramayacağını anlamıştı. Bu arada Zhanka itiraz etmedi. Onu zorlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum.
[ref=#bf0000]Ded[/ref], her şeyden önce o şöyleydi kendisi kime tecavüz etmek isterse, bölgenin yarısı ondan korkuyordu, genç ve yaşlı, o kadar çok kavga ediyordu ki, erkekler bunun bir erkekten geldiğini hissettiler. Kimse ona tecavüz etmedi, hepsi aşktandı. Annesi umurunda değildi, sürekli içiyordu, babası yoktu ama büyükannesi, annesi henüz 7. sınıftayken kendisinin ve torununun bu durumu kaldıramayacağını anlamıştı. Bu arada Zhanka itiraz etmedi. Onu zorlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum.
Ded, evet, her şey orada başlatıldı ve ben nasıl Onu bu çarpık yoldan çıkarmaya çalışmadım, hiçbir şey çıkmadı. Sadece benim sorumluluğumda 9. sınıfa kabul edildi ve her sabah onu elinden tutarak okula götürdüm, makyajını yıkayıp sigarasını evde bırakmaya zorladım... Bunun benim hatam olmadığını anlıyorum ama ben her zaman ona daha yakın olmam gerektiğini düşünürdüm.. o zaman hayatta olurdu ama 21 yaşına gelmeden bir gün önce öldü.. 5. katın penceresinden atıldı..
[ref=#bf0000]Ded[/ref], evet, her şey orada başlatıldı ve ben nasıl Onu bu çarpık yoldan çıkarmaya çalışmadım, hiçbir şey çıkmadı. Sadece benim sorumluluğumda 9. sınıfa kabul edildi ve her sabah onu elinden tutarak okula götürdüm, makyajını yıkayıp sigarasını evde bırakmaya zorladım... Bunun benim hatam olmadığını anlıyorum ama ben her zaman ona daha yakın olmam gerektiğini düşünürdüm.. o zaman hayatta olurdu ama 21 yaşına gelmeden bir gün önce öldü.. 5. katın penceresinden atıldı..
tolik.matrosov: ↑05 Feb 2024, 10:58
Okudum. Poe içtenlikle güldü. Siz tuhafsınız. Hepsinden iki kız açıkça yanıtlandı. Başkalarını rahatsız etmemek için hoşuma gitmedi. Konu soruldu ve siz sadece güleceksiniz. Ve şimdi beni soru yağmuruna tutacaklarını hissediyorum ve onlara göre akıllı olacaklar.))) Bekliyoruz!
Bekle!
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=tolik.matrosov post_id=331936 time=1707119918 user_id= 20048] Okudum. Poe içtenlikle güldü. Siz tuhafsınız. Hepsinden [url=viewtopic.php?t=1010]iki kız[/url] açıkça yanıtlandı. Başkalarını rahatsız etmemek için hoşuma gitmedi. Konu soruldu ve siz sadece güleceksiniz. Ve şimdi beni soru yağmuruna tutacaklarını hissediyorum ve onlara göre akıllı olacaklar.))) Bekliyoruz! [/quote]Bekle! :lol: :lol: :lol:
Gelik: ↑29 Jan 2024, 03:30
Başka bir hayalperest)) Anne baban görmeden git mastürbasyon yap, bize lolicon ve masal anlat. Git ödevini yap: yakında okula git
eğer lanet bir denizciysen, fırsatın varken çeneni kapat. Beni tanımıyorsan siktir git. sen tam bir zavallısın
[quote=Gelik post_id=329045 time=1706488240 user_id=21019] Başka bir hayalperest)) Anne baban görmeden git mastürbasyon yap, bize lolicon ve masal anlat. Git ödevini yap: yakında okula git [/quote]eğer lanet bir denizciysen, fırsatın varken çeneni kapat. Beni tanımıyorsan siktir git. sen tam bir zavallısın
Bir kadının sadece fizyolojik olarak değil psikolojik, ahlaki ve maddi açıdan da hazır olması gerekir. 22-30 yaş, büyük olasılıkla böyle bir dizi koşuldur.
These users thanked the author SvetikFox for the post:
Bir kadının sadece fizyolojik olarak değil psikolojik, ahlaki ve maddi açıdan da hazır olması gerekir. 22-30 yaş, büyük olasılıkla böyle bir dizi koşuldur.
Tıbba göre ilkine 25’e kadar ihtiyaç var. Ama hayatta, 25 yaşındayken, üniversiteden sonra çalışmaya başlamamdan sadece birkaç yıl sonra işler yolunda gitmeye başladı, belki de ipotek planlarım. Genel olarak her şey ahlaki hazırlığa, maddi yeteneklere ve ihtiyaçlara bağlıdır.
Tıbba göre ilkine 25’e kadar ihtiyaç var. Ama hayatta, 25 yaşındayken, üniversiteden sonra çalışmaya başlamamdan sadece birkaç yıl sonra işler yolunda gitmeye başladı, belki de ipotek planlarım. Genel olarak her şey ahlaki hazırlığa, maddi yeteneklere ve ihtiyaçlara bağlıdır.
Üçümüz, ben, karım ve cinsel dostumuz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu...
Last post
Ayrıca bir aileyle yaşama deneyimim de var.....
Peki sizin için nasıldı? Sadece karısını mı yoksa kocanı da mı siktin?
İdeal penis boyutu kızlar için soruyu sanırım pek sık sorulmayan bir şekilde sormaya karar verdim. Kızlar, deneyiminizi paylaşın, penis boyutu ağzınızda en rahat olanıdır.
Last post
Hayal görüyorsan yap bunu
dostum, senin yerinde olsam yabancılara böyle şeyler söylemezdim.. bu ilk şey! İkincisi: Sanırım bunu yapmak istemediğimi (konum değil) elde etmek istediğimi açıkça...
Hemen tekrarlamak istiyorum - tam olarak bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha...
Last post
Martı m vardı. Araba büyük ama sikişmek sakıncalı. Zhiguli’den daha iyi ama yine de yatak odası değil. Kanepede dizlerinizin üzerinde oturmak en rahatı, zemin alanı geniş, orada da mümkün, ancak...
İyi günler, cinsel deneyim alışverişinde bulunmak için 30-45 yaşlarında bir kadın arıyorum, karmaşık olmayan fotoğraf, iletişim, hikaye alışverişi mümkün.
kendim hakkında, Rus, 27 yaşındayım, atletik...