Harem. Erkek ve Kadın.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Alena26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Harem. Erkek ve Kadın.

Unread post by Alena26 »

Marinka: 14 Jul 2023, 09:32 Harem haftası)
neden her gün sadece bir tane?
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vetal B »

Karım Alushka’nın başka bir adam tarafından sikildiği düşüncesi bile beni tahrik ediyor!
Kardeşimin karımı sikişini izledim ve büyük bir heyecan yaşadım! Seks sırasında içindeki sikle amını mı yaladım?
Haremde olmayı seçiyorum ve en iyisi biseksüel boynuzlu olmayı seçiyorum
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Truwor »

Henson: 20 Aug 2023, 11:50
Truwor: 20 Aug 2023, 02:43 eşim ve ben, arkadaşımız ve başka bir çift
Çok aşklı bir ailenin veya en azından bir grup insanın olduğu bu formatı daha çok seviyorum. çok yakın insanlar. İdeal durumda, böyle bir grupta herkesin aşk-romantik bir ilişkisi vardır
Anlaşıldığı üzere, herkesin herkesi sevmesi ve neden olması çok nadir rastlanan bir tesadüftür. birbirlerine sempati ve cinsel istek. Bu, özellikle karısını sağlamaya hazır olduğu ve onun da kabul ettiği erkekler arasında sempati olması durumunda çok önemlidir ve bu, heyecan ve zevke neden olacaktır. Bir arkadaşımın karısıyla birlikteyken, her bakımdan iyi olduğu için beni heyecanlandıran o değildi, ama her şeyden önce karımın da aynı derecede iyi ama sevgili olduğunu fark ettim. başka bir erkekle ya da erkeklerle, kıskanç ve korksam da bu beni inanılmaz derecede heyecanlandırıyor. Önemli olan bu adamların bana hoş gelmesi ve karımla seks yapmaları reddedilmeme neden olmuyor, tam tersine çok heyecan verici.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”