Prezervatif konusunda hayal kırıklığı

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Автор темы
Anna-124
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
 Re: Prezervatifle hayal kırıklığı yaşadım

Unread post by Anna-124 »

vox: 16 Jul 2023, 00:11 Seks sonrası lastik bant sağlam olsaydı kondomun korumamasının nedeni ne olabilir?
Konunun yazarının seksin başından sonuna kadar kondom kullandığından eminim, ve önce korunmasız seks değil, işlem sırasında çatlağı takın.
Prezervatifte bir kusur olsaydı (küçük bir delik) muhtemelen patlayacaktı ama patlamadı ve Durex’in saygın bir şirket.
Ben bunu ona kendim yükledim. Ve penetrasyon gerçekleşmeden önce onu taktı.
Oynamak
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Oynamak »

Prezervatifin işe yaramadığını ilk kez görüyorum *x)
Автор темы
Anna-124
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

aleksey: 11 Jul 2023, 06:07 Eh, içip sikişmek için turlarımız yok)**((
Peki neden hemen kültür yok? I Her şeyin çok "kültürel" olduğunu düşünüyorum. Ben kulübe ciddi bir ilişki hedefiyle değil, "zorunluluk olmadan" seks için bir partner bulmak amacıyla gittim. Bu nedenle, buna göre hazırlandım: saç modeli. , makyaj, güzel iç çamaşırı)) Çantama birkaç paket Durex ve Miramistin koydum. Sanki her şeyi önceden görmüş ve hazırlıklıydı. Ama beklemediğim bir şey oldu...
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Bu hikaye hangi yayın için hazırlanıyor? ))
Sonrasında en azından birkaç ayrıntıyı batırdın. Donanımı öğrenin ve bizi kandırmayın lütfen :cat1:
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 09 Jul 2023, 09:24 Bunun neden olduğunu bile biliyorum, çünkü hayatınızdaki her şey fazlasıyla doğru ve rafine, tatlılıktan mide bulandırıcı. Hayat çeşitliliği sever.
%100. Hamile kalmaktan çok korktuğu için hamile kaldı.
These users thanked the author kadınköle for the post:
Zorba Carrie
Çimen
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 125
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Çimen »

Sovyet televizyonunda bile prezervatifin nasıl kontrol edileceğine dair bir video vardı - kullanmadan önce şişirmeniz gerekiyor.
Last edited by Çimen on 02 Aug 2023, 21:55, edited 1 time in total.
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Anna-124: 09 Jul 2023, 00:11 35 yaşından önce doğum yapmayı planladığım için
Gücenme ama sen aptal bir kadınsın ve sen Bunu 35 yaşından sonra hamilelik oluştuğunda, hatta şimdi gelirse anlayacağım. İçtenlikle her şeyin yolunda olmasını diliyorum ama 30 yıl sonra doğum yapmak en iyi seçenek değil. Bu doğanın bir gereğidir ve buna karşı çıkamazsınız. Genç ve sağlıklıyken doğum yapın. Sonra, iki yüksek pozisyonunuz ve iyi bir pozisyonunuz ile yalnız kaldığınızda dirseklerinizi ısıracaksınız ama artık çok geç olacak. Hayat geçti... Ve unutmayın: ÇOCUĞUNUZU ÖLDÜRDÜNÜZ. Seni incitmiş olabileceğim için üzgünüm.
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 02 Aug 2023, 22:00 eher şey benimkinin aynısı
Yani? 2 daha yüksek, kazara hamilelik, kürtaj...
Автор темы
Anna-124
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Womanslave: 02 Aug 2023, 21:55 Alınmayın ama aptal bir kadınsınız ve bunu 35 yaşından sonra hamilelik olduğunda, hatta şimdi olursa anlayacaksınız. İçtenlikle her şeyin yolunda olmasını diliyorum ama 30 yıl sonra doğum yapmak en iyi seçenek değil. Bu doğanın bir gereğidir ve buna karşı çıkamazsınız. Genç ve sağlıklıyken doğum yapın. Sonra, iki yüksek pozisyonunuz ve iyi bir pozisyonunuz ile yalnız kaldığınızda dirseklerinizi ısıracaksınız ama artık çok geç olacak. Hayat geçti... Ve unutmayın: ÇOCUĞUNUZU ÖLDÜRDÜNÜZ. Seni incitmiş olabileceğim için özür dilerim.
Böyle bir açıklama için elbette teşekkür ederim. Ben mümin değilim, o yüzden “günahı” ve “cinayeti” başkalarına bırakın. Bedenim benim işim. Ve bu arada büyükannelerimiz Sovyet döneminde 5-8, hatta daha fazla kürtaj yaptı. Artık bir tanesini "gagalamaya" hazırlar.
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by SeRg !$! »

Evet, hayat böyle bir şey, onunla satranç oynuyorsun, o bir aptal...

Hayatımda bir vaka vardı, uzun bir arka plan hikayesi, en azından yer yer komik, ama işin özü gündelik seks, fırtınalı gece... iki Durex yeterli değildi) öğle yemeği vakti geldiğinde, bilincimi yeniden kazandıktan ve kimin bilebilir olduğunu fark ederek, tanıdığım bir doktora gittim, bu yüzden telefonu alamazsınız. elbette hoş bir zevk değil...
Kız için endişelenme, II çizgisi yoktu.
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Mancuso »

Gramen: 02 Aug 2023, 21:50 Sovyet TV’de bile prezervatifin nasıl kontrol edileceğine dair bir video vardı; kullanmadan önce onu şişirmeniz gerekir.
En son Gramen tarafından düzenlendi 02 Ağustos 2023, 21:
Peki bu ne sağlayacak? Tamamen sağlam olabilir ama aynı gizli üretim hatası nedeniyle veya uçta rezerv bırakmadıkları veya buna benzer bir durum nedeniyle sürecin kendisi bozulabilir.
Benim muayenehanemde, 27 yılı aşkın süredir, üç tane var. bu gibi durumlar. Üstelik ikisinde neredeyse bir şeylerin ters gittiğini hissettim ve çıkardığımda prezervatifin vidalanmış olduğunu gördüm.
En ilginç şey her üç durumda da "Durex" olmasıydı
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

1. Durex çok güvenilir bir markadır ve eğer sizinki sahte değilse ve boyutlar eşleşiyorsa.
2. Eğer hikaye gerçekse ve prezervatif sağlamsa, büyük olasılıkla adam onu ​​çıkarıp kızın içine girmiş olabilir veya işini bitirdikten sonra prezervatifi çıkarıp spermle tekrar kıza girmiş olabilir. Vakaların %99’unda bu olur ve aptal insanlar prezervatifin kötü olduğunu düşünür.
Seks sonrası girmek için şunları yapmanız gerekir: 1.) Vücudunuzun hiçbir yerinde sperm kalmaması için kendinizi tamamen sabunla yıkayın. eller veya toplar. 2) en az 10 dakika bekleyin 3) mutlaka işeyin ve en az 100 ml. Gerçek şu ki, sadece erkekleri yıkadığınızda genitoüriner kanalda çok fazla sperm kalır ve sonraki seks sırasında salınır ve kız hamile kalır.
Ülkemizde cinsel okuryazarlık çok düşüktür ve %90’dır. Nüfusun büyük bir kısmı bu kadar basit şeyleri anlamıyor.
These users thanked the author yedili for the post:
Devam etmek
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Anna-124: 03 Aug 2023, 17:55 Ben inançlı biri değilim, o yüzden "günahı", "cinayeti" başkalarına bırakın.
Hayal edin, öyleyim ateist-satanist. Bu yüzden kimseye günahlarımı anlatmıyorum. Bunun saçmalık olması dışında. Cinayet? Kanuna göre katil olmayabilirsiniz ama aslında evet birinin hayatını mahvettiniz. Seni yargılamıyorum ya da suçlamıyorum, umurumda değil. Bu senin hayatın. Ama kişisel olarak, gelecekteki çocuğumu öldürebileceğini bildiğim bir kadınla asla ilişkiye başlamam. Doğa bunu bu şekilde yapmaz. Annelik içgüdünüz yok. Bu normal değil, bu bir evlilik. Ve evet, vücudunuz sizin işinizdir. Size fikrimi ifade ettim ve gelecekte sizi neyin beklediğini kabaca anlattım: yalnız kalacaksınız. Kesinlikle. Birisi sırf seks ihtiyacını karşılamak için seni sikecektir. Ama dedikleri gibi: herkesin kendine ait. Herkes hak ettiğini alır ve eylemleriyle elde eder. Bu nedenle çok nadiren kimseye üzülmeye başladım. Çoğu zaman herkes kendi sorunları ve başarısızlıklarından sorumludur.
Ve büyükanneler hakkında da tamamen saçmalık söyledin. SSCB’de kürtajın nasıl ve hangi koşullar altında yapıldığını dikkate alırsak, ilk "ameliyattan" sonra kadının aciz hale gelme ihtimali yüksektir. Ve 5-8 kürtaj harika. Bizim zamanımızda bile bu kadar çok müdahaleden sonra pek fazla kadın yetkin kalamayacak.
P.S. Tekrar hamile kalmaktan korkuyorsanız ve artık doğum kontrolüne güvenmiyorsanız erkeklerle seks yapmayın. Günümüzde penisin yerini alabilecek birçok farklı oyuncak var. O zaman her şey kesinlikle plana göre gidecek.
These users thanked the author kadınköle for the post:
Hafta sonu
Автор темы
Anna-124
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

SeRg !$!: 03 Aug 2023, 18:18 Hayatımda bir vaka vardı, uzun bir arka plan hikayesi, en azından bazı yerlerde komik, ama özü gündelik seks, fırtınalı bir gece... iki Durex yeterli değildi) öğle yemeği vaktinde kendime geldim ve kim bilir, tanıdığım bir doktora muayeneye geldiğimi fark ettim, bu yüzden kursa devam edemiyorum, hoş bir zevk değil...
Merak etmeyin kız hakkında II çizgisi yoktu.
Senin için her şeyin yolunda gitmesine sevindim))))
SvetlanaSS
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by SvetlanaSS »

Bir kadın için en iyi koruma ve kesinlikle acısız sonuç, erkeğin hem tıbbi hem de cerrahi yöntemler kullanılarak tamamen kısırlaştırılmasıyla elde edilir. Modası geçmiş prezervatifleri, bobinleri ve kremleri bırakın. Bu fonların zamanı zaten tükeniyor. Çağa ayak uydurmamız gerekiyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”