Prezervatifsiz hiç seks yapmadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Prezervatifsiz hiç seks yapmadım
Daha önce spiral ayaktaydı ama sadece azap
- These users thanked the author Çift 33 for the post:
- Anastasya 2005
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 2 months
Zaten elin sıkışmayacak, yani sen yapabilirsin hapları güvenli bir şekilde almayın)
- These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
- Anastasya 2005, Galaktus
-
Автор темыGalaktus
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
25 yıl boyunca 10 kez prezervatifle cinsel ilişkiye girdik, önce karım iki kez boşalıyor, sonra ben ..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
İlk başta ilk eşim ve ben sadece prezervatifle seks yaptık, ancak bir kez ilişki sırasında yırtıldı, o zamandan beri sadece kesintiye uğradı, ancak önce onu boşaltmaya çalıştım ve sonra boşaldığımı hissettiğimde bağırdım ona "yarı kıçlı!" ve o burada, sikini boğazına kadar yutuyor ve ben sakince boşaltıyorum ve tamamen kesintiye uğradığında zararlıdır, regl döneminde onu her gün sikmeme ve bazen amını doldurmama izin veriyor öğle yemeğine geliyor, sonra etek havaya uçuyor, ped yana doğru uçuyor ve ben spermle dolu amı pompalıyorum, onu bir pedle kaplıyorum ve külotla bastırıyorum ve o bütün gün işte heyecanlı bir kadın, biraz sızdırıyor bacaklarına benziyordu ama böyle yürümeyi seviyordu.
ve şimdi daha da kolay, prezervatifler de hap istemiyor, boşaldığında aynı zamanda amını doldurmayı da talep ediyor, içine sperm atmayı seviyor onun kedisi, genel olarak kendimizi korumuyoruz ve terlemiyoruz ve regl dönemindeyken penisinizden vahşi bir tane bile çekemiyorsunuz, en canlı orgazmların sadece regl döneminde olduğunu söylüyor , en azından oral seks seni şu anda bunu yapmaya zorlamıyor...
ve şimdi daha da kolay, prezervatifler de hap istemiyor, boşaldığında aynı zamanda amını doldurmayı da talep ediyor, içine sperm atmayı seviyor onun kedisi, genel olarak kendimizi korumuyoruz ve terlemiyoruz ve regl dönemindeyken penisinizden vahşi bir tane bile çekemiyorsunuz, en canlı orgazmların sadece regl döneminde olduğunu söylüyor , en azından oral seks seni şu anda bunu yapmaya zorlamıyor...
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bir kez prezervatifle denedim. Sadece penisimi çekmekle kalmadı, aynı zamanda yırttı. Artık kullanmadım. Menstruasyondan sonra bir hafta boyunca vajinaya boşalabilirsiniz, ancak beş gün daha iyidir. Daha sonra sadece ağza veya kıçınıza boşaltın. Ve bir hafta içinde tekrar kediye gidebilirsiniz, ancak güvenli tarafta olmak için bunu beş gün içinde yapmak daha iyidir. Doğru, karım bunu en çok, kediye izin verilmeyen ikinci ve üçüncü haftalarda istiyor ve bundan hoşlanıyor. Onu farklı şekillerde orgazma ulaştırmanız ve ardından ağzına veya kıçına boşalmanız gerekir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1725 Views
-
Last post by Jj payn
-
- 23 Replies