Prezervatifsiz hiç seks yapmadım

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Prezervatifsiz hiç seks yapmadım

Unread post by Çift 33 »

Daha önce spiral ayaktaydı ama sadece azap
These users thanked the author Çift 33 for the post:
Anastasya 2005
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by fare zehiri »

galactus: 24 Jun 2023, 15:55 İlk günden sonra mı? Yani, bugün bir kız doğum kontrol hapı almaya başlarsa yarın onun içine boşalabilirim?
Zaten elin sıkışmayacak, yani sen yapabilirsin hapları güvenli bir şekilde almayın)
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
Anastasya 2005, Galaktus
Автор темы
Galaktus
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 2 years

Unread post by Galaktus »

fare zehiri: 24 Jun 2023, 23:03 Eliniz zaten sıkışmayacak, bu yüzden güvenle hap almayabilirsiniz)
Ahhhhhhh
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

25 yıl boyunca 10 kez prezervatifle cinsel ilişkiye girdik, önce karım iki kez boşalıyor, sonra ben ..
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by hükümet38 »

İlk başta ilk eşim ve ben sadece prezervatifle seks yaptık, ancak bir kez ilişki sırasında yırtıldı, o zamandan beri sadece kesintiye uğradı, ancak önce onu boşaltmaya çalıştım ve sonra boşaldığımı hissettiğimde bağırdım ona "yarı kıçlı!" ve o burada, sikini boğazına kadar yutuyor ve ben sakince boşaltıyorum ve tamamen kesintiye uğradığında zararlıdır, regl döneminde onu her gün sikmeme ve bazen amını doldurmama izin veriyor öğle yemeğine geliyor, sonra etek havaya uçuyor, ped yana doğru uçuyor ve ben spermle dolu amı pompalıyorum, onu bir pedle kaplıyorum ve külotla bastırıyorum ve o bütün gün işte heyecanlı bir kadın, biraz sızdırıyor bacaklarına benziyordu ama böyle yürümeyi seviyordu.
ve şimdi daha da kolay, prezervatifler de hap istemiyor, boşaldığında aynı zamanda amını doldurmayı da talep ediyor, içine sperm atmayı seviyor onun kedisi, genel olarak kendimizi korumuyoruz ve terlemiyoruz ve regl dönemindeyken penisinizden vahşi bir tane bile çekemiyorsunuz, en canlı orgazmların sadece regl döneminde olduğunu söylüyor , en azından oral seks seni şu anda bunu yapmaya zorlamıyor...
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

Bir kez prezervatifle denedim. Sadece penisimi çekmekle kalmadı, aynı zamanda yırttı. Artık kullanmadım. Menstruasyondan sonra bir hafta boyunca vajinaya boşalabilirsiniz, ancak beş gün daha iyidir. Daha sonra sadece ağza veya kıçınıza boşaltın. Ve bir hafta içinde tekrar kediye gidebilirsiniz, ancak güvenli tarafta olmak için bunu beş gün içinde yapmak daha iyidir. Doğru, karım bunu en çok, kediye izin verilmeyen ikinci ve üçüncü haftalarda istiyor ve bundan hoşlanıyor. Onu farklı şekillerde orgazma ulaştırmanız ve ardından ağzına veya kıçına boşalmanız gerekir.
These users thanked the author Truwor for the post:
Galaktus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”