Söyle bana, postasız, doktorsuz, öğretmensiz yaşayabilirsin, onlar küçük bir maaşınız var ve onları insan olarak bile görmüyorsunuz?
Aylık 100 bin maaşla şehrinizde rahat yaşamak mümkün mü?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Aylık 100 bin maaşla şehrinizde rahat yaşamak mümkün mü?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Devam etmek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Zaten bir partner bulmuş gibisin, yoksa ben bir şeyi yanlış mı anladım? Ayrıca dahil değil mi?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jun 2023, 16:00 Pekala, bu bir köpek değil, dolayısıyla bir tane alabilirsiniz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
O benim kocam değil, başka bir şehirde yaşıyor, yılda birkaç kez eğlenmek için buluşuyoruz. Onun bana hiçbir borcu yok, benim de ona hiçbir borcum yok.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 16:16Yani zaten bir ortak bulmuş gibisin, yoksa ben bir şeyi yanlış mı anladım? Yatırım da yapmıyor mu?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jun 2023, 16:00 Pekala, bu bir köpek değil, o yüzden bir tane alabilirsiniz
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- aryamari, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Aynı şarkı öğretmenlerle ilgili; eğer talep görüyorsanız, normal şekilde ödeme yaparlar. En azından Moskova’da. Karısının kız kardeşi Orada Rusça ve edebiyat öğretmeni: 100+ (tam olarak ne kadar artı bilmiyorum). Doktorlara geri dönelim; kocası ambulans sağlık görevlisi: 150+. Hata, görünüşe göre her şey yolunda gidiyor! Moskova’nın ülkenin tamamı olmadığı açık. Neyse onlar da geldiler. Ve burada çok daha az kazandılar. Ama yine de değerli. Daha fazla kazanmak gerekiyordu; çabaladılar ve başarılı oldular. Bu pozisyonu seviyorum. Ve oturup 30’un yeterli olmadığından şikayet etmek ve hiçbir şey yapmamak... Bu yanlış bir şey.
Posta konusunda hiçbir şey söylemeyeceğim. "Rus Postası" nasıl çalışıyor... tam bir dehşet.
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, anladım! Hayattaki kalıcı adamı düşündüm. Çok yazık! Ben de değerli bir arkadaş bulmayı diliyorum. Ve cimrilik yapmayın :)
Dinleyin, şimdi küçük maaşlardan bahsetmeyin. doktorlarda. Doktorlara gidiyorum. Eşimi ve çocuğumu kendim sürüyorum. Doktorların her "hapşırığı" paraya mal olur. Randevuya gidiyorsunuz - 1500-3000 konsültasyon ve burada 5 test daha var, onlarla birlikte geri geleceksiniz ve yine ücretli bir konsültasyon olacak. Zorunlu sağlık sigortası kapsamında doğum için 100’ün altında para ödediğimi hatırlıyorum (bir anlığına) ceplere tıkılmıştı. Bir anestezi uzmanı - 15, bir doktor - 40, sonra bir hemşire + koğuş vb. gibi her türlü ücretli ekstralar. Üstelik o gün doğumlara katılan tek kişi doktor değil... Ödeme yapmanıza gerek yok, evet zorunlu sağlık sigortası kapsamında inatla randevu bekleyebilirsiniz. Ve 2-3 hafta boyunca bir tür MRI için veya bir uzmanla randevu için sıraya girin. Dişçilere gider misin? Doktorlar iyi para kazanıyor (iyi). Ben buna karşı değilim, hatta kesinlikle destekliyorum! Normal dünyanın tamamında doktor en yüksek maaşlı mesleklerden biridir. İyi ki doktorları da fakir bıraktık, aksi takdirde bizi tedavi edecek kimse olmazdı.
Aynı şarkı öğretmenlerle ilgili; eğer talep görüyorsanız, normal şekilde ödeme yaparlar. En azından Moskova’da. Karısının kız kardeşi Orada Rusça ve edebiyat öğretmeni: 100+ (tam olarak ne kadar artı bilmiyorum). Doktorlara geri dönelim; kocası ambulans sağlık görevlisi: 150+. Hata, görünüşe göre her şey yolunda gidiyor! Moskova’nın ülkenin tamamı olmadığı açık. Neyse onlar da geldiler. Ve burada çok daha az kazandılar. Ama yine de değerli. Daha fazla kazanmak gerekiyordu; çabaladılar ve başarılı oldular. Bu pozisyonu seviyorum. Ve oturup 30’un yeterli olmadığından şikayet etmek ve hiçbir şey yapmamak... Bu yanlış bir şey.
Posta konusunda hiçbir şey söylemeyeceğim. "Rus Postası" nasıl çalışıyor... tam bir dehşet.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, anladım! Hayattaki kalıcı adamı düşündüm. Çok yazık! Ben de değerli bir arkadaş bulmayı diliyorum. Ve cimrilik yapmayın :)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 5 months
Doktor ve öğretmenlerin yüksek maaşları ve bizden neler kazanabileceğiniz hakkında yazmayın. Bizden çalabilirsiniz, kandırabilirsiniz, rüşvet alabilirsiniz, komisyon alabilirsiniz. Bizden para kazanamazsınız. Bu yüzden insanlarımız az çok vicdansız yaşıyorlar, kurnaz ve aptallar. Geri kalanlar ellerinden geldiğince hayatta kalıyor.
Ambulans sağlık görevlisi Moskova’da bile 150 kazanmıyor - bu bir yalan. Oradaki doktorlar o kadar kazanmıyor. Ve oradaki öğretmenler 100+ kazanmıyor. Yalan söylemeyi bırak.
Doktor ve öğretmenlerin yüksek maaşları ve bizden neler kazanabileceğiniz hakkında yazmayın. Bizden çalabilirsiniz, kandırabilirsiniz, rüşvet alabilirsiniz, komisyon alabilirsiniz. Bizden para kazanamazsınız. Bu yüzden insanlarımız az çok vicdansız yaşıyorlar, kurnaz ve aptallar. Geri kalanlar ellerinden geldiğince hayatta kalıyor.
-
- En güçlü orgazm!
Scromnaja, ancak açık. Ben yapamam, bu da kimsenin yapamayacağı anlamına gelir. Tamam.
Bu arada, özel okuldaki bir öğretmen orada daha fazla kazanabilir. Eğer başarırsan. Rekabet şiddetli.
Bu arada, özel okuldaki bir öğretmen orada daha fazla kazanabilir. Eğer başarırsan. Rekabet şiddetli.
Last edited by Gudgeon on 16 Jun 2023, 16:52, edited 1 time in total.
-
- Total posts: 0
- Registered for: 2 years
Tolyati’de 40 bin maaşla yaşadım (yeterli değildi) ve Voronej’den bir kız buldum. Onun yanına taşındım, o kadar havalı ki bana 110 bin kazanma motivasyonunu verdi
-
- En güçlü orgazm!
Dima32, bir saniyeliğine Voronej’de, değil mi? Özellikle elverişli bir şehir değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Herkesin bunu yapabildiğini hayal edin. Bu kadar parayı nereden bulabilirim :)
-
- En güçlü orgazm!
Ve mümkün olduğunda doktorlara veririm, eğer alırlarsa. , Bunu kötü bir şey olarak görmüyorum.
Karımı bir kez daha diğer dünyadan çıkardığımda kimse para almadı Hatta benden aldılar, bana geri verdiler ve onu beyin cerrahisine götürdüğümde kimseye bir şey vermeyi düşünmemem konusunda bile uyardılar.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 16:30Dinleyin, artık küçük maaşlardan bahsetmeyin. doktorlarda. Doktorlara gidiyorum. Eşimi ve çocuğumu kendim sürüyorum. Doktorların her "hapşırığı" paraya mal olur. Randevuya gidiyorsunuz - 1500-3000 konsültasyon ve burada 5 test daha var, onlarla birlikte geri geleceksiniz ve yine ücretli bir konsültasyon olacak. Zorunlu sağlık sigortası kapsamında doğum için 100’ün altında para ödediğimi hatırlıyorum (bir anlığına) ceplere tıkılmıştı. Bir anestezi uzmanı - 15, bir doktor - 40, sonra bir hemşire + koğuş vb. gibi her türlü ücretli ekstralar. Üstelik o gün doğumlara katılan tek kişi doktor değil... Ödeme yapmanıza gerek yok, evet zorunlu sağlık sigortası kapsamında inatla randevu bekleyebilirsiniz. Ve 2-3 hafta boyunca bir tür MRI için veya bir uzmanla randevu için sıraya girin. Dişçilere gider misin? Doktorlar iyi para kazanıyor (iyi). Ben buna karşı değilim, hatta kesinlikle destekliyorum! Normal dünyanın tamamında doktor en yüksek maaşlı mesleklerden biridir. İyi ki doktorları da fakir bıraktık, aksi takdirde bizi tedavi edecek kimse olmazdı.
Ve mümkün olduğunda doktorlara veririm, eğer alırlarsa. , Bunu kötü bir şey olarak görmüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
3 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Fakat şehrimizde bir onkoloji merkezinin başhekimi, kanser hastalarını para karşılığında gerekli hizmetlere teşvik ettiği gerekçesiyle hapse atıldı. Bazılarının ödeyecek parası yoktu ve sıra daha sonra geldi... Bu o kadar bedava bir ilaç ki :bilinmiyor:
P.S. Merhaba eşim! Ve bunun bir daha olmamasına izin verin!
Herkesin yapabilmesi mümkün değil. Herkesin kendi sınırları ve içsel yetenekleri vardır. Bazıları için, ilk beşte yer alan bir kasiyer, mesleki gelişimin tavanıdır (kasiyerleri gücendirmek istemiyorum, hayatın belirli aşamalarında bu iyi bir iş). Tekrar ediyorum herkesin kendine has koşulları vardır. Bazı insanlar 14 saat çalışabilirken bazılarının sağlığı buna izin vermiyor. Veya hasta akrabalarına bakmak. Ve onların öküz gibi saban sürme, mesleklerini, ikamet yerlerini değiştirme imkânları da yok. Hindistan ve Çin’e bakalım: Orada, tarımla uğraşan uzak bir eyaletteki bir kulübede doğmuşsanız, ya damarlarınızı yırtarsınız ya da yırtmazsınız, iş adamı ya da astronot olmanız pek mümkün değildir. Çünkü yiyecek aramakla ve hayatta kalmakla meşgulsünüz. Dolayısıyla herkesin yapabileceği bir şey olmayacak. Herkesin farklı bir başlangıcı vardır, hayat farklıdır.
3 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ben bunun kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bu onların sıkı çalışmalarından dolayı minnettarlığımdır. Veya bir hizmetin ücreti (acil ihtiyacım olduğunda ve özel kliniklere gittiğimde). Bu arada, artık birçok doktor aynı anda örneğin bir klinikte ve özel bir klinikte çalışıyor. Eyalet yönetiminin de kendine göre sosyal yardımları var, muhtemelen her türlü sosyal yardım. Zaten özelde para alıyorlar.Ve mümkün olduğunca doktorlara veriyorum; eğer alırlarsa bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Fakat şehrimizde bir onkoloji merkezinin başhekimi, kanser hastalarını para karşılığında gerekli hizmetlere teşvik ettiği gerekçesiyle hapse atıldı. Bazılarının ödeyecek parası yoktu ve sıra daha sonra geldi... Bu o kadar bedava bir ilaç ki :bilinmiyor:
P.S. Merhaba eşim! Ve bunun bir daha olmamasına izin verin!
-
- Penetrasyon
Ülkemizde bilişim uzmanları, özellikle program yazanlar iyi maaş alıyor. Ancak siz bir BT uzmanı değilsiniz ve size gelirinizi sorduğumda cevap vermezsiniz veya çok belirsiz cevaplar verirsiniz. Gelir olmadığı için belirsiz. Bu, size göre 150 bin alan sağlık görevlisinin yalanıyla aynı yalan. Yaklaşık on yıl önce Moskova’da sağlık görevlilerinin 80 puan aldığı bir dönem vardı. Bölgesel maaş olan 20 ile karşılaştırıldığında bu iyiydi ve o zamanki fiyatlar üç kat daha düşüktü, sonra her şeyi kestiler ve şimdi de en iyi ihtimalle aynı 80’i alıyorlar, ancak 150 değil.
O halde peri masalları uydurmayı bırakın.
Buradaki mesele benim yapamayacağım değil, neredeyse hiç kimsenin yapamayacağı. Siz ve büyük gelirleriyle övünenler, dürüst yazanları utandıranlar da az kazanıyor. Biz olduğu gibi yazıyoruz ve sizler hikaye anlatıcılarısınız. Bazı insanların atlarla ilgili fantezileri var, sizin ise iş ve iyi maaşlarla ilgili fantezileriniz var.
Ülkemizde bilişim uzmanları, özellikle program yazanlar iyi maaş alıyor. Ancak siz bir BT uzmanı değilsiniz ve size gelirinizi sorduğumda cevap vermezsiniz veya çok belirsiz cevaplar verirsiniz. Gelir olmadığı için belirsiz. Bu, size göre 150 bin alan sağlık görevlisinin yalanıyla aynı yalan. Yaklaşık on yıl önce Moskova’da sağlık görevlilerinin 80 puan aldığı bir dönem vardı. Bölgesel maaş olan 20 ile karşılaştırıldığında bu iyiydi ve o zamanki fiyatlar üç kat daha düşüktü, sonra her şeyi kestiler ve şimdi de en iyi ihtimalle aynı 80’i alıyorlar, ancak 150 değil.
O halde peri masalları uydurmayı bırakın.
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 3):
- Serg_A, Zorba Carrie, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Kuzeyde de doktorlar 30-40 bin civarında muhasebe kayıtları alıyorlar. 100 bin, 25 binden genç personel.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 16:30Dinleyin, artık küçük maaşlardan bahsetmeyin. doktorlarda. Doktorlara gidiyorum. Eşimi ve çocuğumu kendim sürüyorum. Doktorların her "hapşırığı" paraya mal olur. Randevuya gidiyorsunuz - 1500-3000 konsültasyon ve burada 5 test daha var, onlarla birlikte geri geleceksiniz ve yine ücretli bir konsültasyon olacak. Zorunlu sağlık sigortası kapsamında doğum için 100’ün altında para ödediğimi hatırlıyorum (bir anlığına) ceplere tıkılmıştı. Bir anestezi uzmanı - 15, bir doktor - 40, sonra bir hemşire + koğuş vb. gibi her türlü ücretli ekstralar. Üstelik o gün doğumlara katılan tek kişi doktor değil... Ödeme yapmanıza gerek yok, evet zorunlu sağlık sigortası kapsamında inatla randevu bekleyebilirsiniz. Ve 2-3 hafta boyunca bir tür MRI için veya bir uzmanla randevu için sıraya girin. Dişçilere gider misin? Doktorlar iyi para kazanıyor (iyi). Ben buna karşı değilim, hatta kesinlikle destekliyorum! Normal dünyanın tamamında doktor en yüksek maaşlı mesleklerden biridir. İyi ki doktorları da fakir bıraktık, aksi takdirde bizi tedavi edecek kimse olmazdı.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, anladım! Hayattaki kalıcı adamı düşündüm. Çok yazık! Ben de değerli bir arkadaş bulmayı diliyorum. Ve cimrilik yapmayın![]()
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Gudgeon
-
- Penetrasyon
Büyük maaşlarla ilgili fantezileri var ya da işi insanlara süt nehirleri ve jöle bankalarıyla ilgili peri masalları anlatmak .slavik.neskaju: ↑16 Jun 2023, 18:02Kuzeyde de doktorlar 30-40 kopeklik muhasebe kayıtları alıyor. 100 kopek, asistan personel 25 kopekten. nGudgeon: ↑16 Jun 2023, 16:30Dinleyin, artık küçük maaşlardan bahsetmeyin. doktorlarda. Doktorlara gidiyorum. Eşimi ve çocuğumu kendim sürüyorum. Doktorların her "hapşırığı" paraya mal olur. Randevuya gidiyorsunuz - 1500-3000 konsültasyon ve burada 5 test daha var, onlarla birlikte geri geleceksiniz ve yine ücretli bir konsültasyon olacak. Zorunlu sağlık sigortası kapsamında doğum için 100’ün altında para ödediğimi hatırlıyorum (bir anlığına) ceplere tıkılmıştı. Bir anestezi uzmanı - 15, bir doktor - 40, sonra bir hemşire + koğuş vb. gibi her türlü ücretli ekstralar. Üstelik o gün doğumlara katılan tek kişi doktor değil... Ödeme yapmanıza gerek yok, evet zorunlu sağlık sigortası kapsamında inatla randevu bekleyebilirsiniz. Ve 2-3 hafta boyunca bir tür MRI için veya bir uzmanla randevu için sıraya girin. Dişçilere gider misin? Doktorlar iyi para kazanıyor (iyi). Ben buna karşı değilim, hatta kesinlikle destekliyorum! Normal dünyanın tamamında doktor en yüksek maaşlı mesleklerden biridir. İyi ki doktorları da fakir bıraktık, aksi takdirde bizi tedavi edecek kimse olmazdı.
Posta konusunda hiçbir şey söylemeyeceğim. "Rus Postası" nasıl... bu sessiz bir korku.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Anlaşıldı! Hayattaki kalıcı adamı düşündüm. Çok yazık! Ben de değerli bir arkadaş bulmayı diliyorum. Ve cimrilik yapmayın![]()
-
- En güçlü orgazm!
Z.Y. Kıskançlık kötü bir şeydir. Dürüstçe para kazanamayacağınızdan eminsiniz ve kazanabilenler hakkında her türlü saçmalığı yazıyorsunuz. Ancak bunlar yalnızca sizin sınırlamalarınız veya yetersizliğinizdir. Ve bunu yapabilenlere öfkeleniyorsun. Seni herhangi bir şeye inandırmak gibi bir amacım yok, umurumda değil.
Ne gerekiyordu..., dedikleri gibi.
Pek çok kişi bunu yapabilir. Yakın arkadaş çevremde neredeyse herkes var. Sadece fayans döşeyenlerin bile 70-80’i var. Çünkü "dürüst bir şekilde para kazanmak imkansızdır" diye sızlanmazlar ama alıp çalışırlar.Scromnaja:16 Jun 2023, 17:55 eredeyse hiç kimse bunu yapamaz
Ayakkabılarını çıkarırsan, yukarıda gelirim hakkında yazdım... Ama bunu çoğaltabilirim: bağlı olarak 100’den 200’e (nadiren) ne kadar çok çalıştığımı anlattım. Maaşım yok, kendi başıma çalışıyorum. Ödeme parça başıdır.Scromnaja: ↑16 Jun 2023, 17:55 Sana gelirinizi sorarsam cevap vermezsiniz veya çok spesifik bir şekilde cevap vermezsiniz .
Z.Y. Kıskançlık kötü bir şeydir. Dürüstçe para kazanamayacağınızdan eminsiniz ve kazanabilenler hakkında her türlü saçmalığı yazıyorsunuz. Ancak bunlar yalnızca sizin sınırlamalarınız veya yetersizliğinizdir. Ve bunu yapabilenlere öfkeleniyorsun. Seni herhangi bir şeye inandırmak gibi bir amacım yok, umurumda değil.
-
- Penetrasyon
Çevrenizdeki herkesin nasıl para kazanılacağını bildiğini yazıyorsunuz ve 70-80k gibi bir örnek veriyorsunuz ve bu size göre iyi para gibi mi görünüyor? Yapabilecekleri bu mu? Ve görüyorum ki 100’ünle doğrudan gurur duyuyorsun.
Program yazan bir arkadaşım var. 700 bin kazanıyor. Moskova’da yaşadığımda yaklaşık 500 bin gelirim vardı. Üç yıl önce bu iyi paraydı.
Ayrıca 70-80’iniz de hiçbir şey değil. 40 ya da 30’dan daha iyi, ama aynı zamanda sadece temel ihtiyaçları karşılamak için ve daha fazlası değil.
Bir kişi eğitim alıp işe geldiğinde nasıl ve nereden para kazanacağını düşünmemelidir. Zaten çalışıyor ve yaptığı işin karşılığında makul bir maaş alması gerekiyor. Ve sonra para kazanmak için kanser hastalarının sırayla geçmesine izin veren başhekimin rüşvet nedeniyle hapse atıldığı ortaya çıkmayacak. İnsanların Cider tarafından zehirlendiği ortaya çıkmayacak. Çünkü sahibi para kazanmak için etil alkol yerine metil alkol almış. Ve para kazanmak için İçişleri Bakanlığı’nın el konulan mal deposundan sattılar. Randevudaki doktor da size mor bir gözle bakıyor çünkü gece gündüz, hafta sonları para kazanmak için özel bir klinikte yarı zamanlı çalışıyor. Ve öğretmen kötü öğretiyor ve sonra para kazanmak için öğretmediği öğrencilere ders vererek ekstra para kazanıyor. Ve satıcı para kazanmak için kasada sizi kandırıyor. Ve bir araba tamirhanesindeki tamirci, para kazanmak için tekrar ona gelmeniz için eski bir parçayı sizin için yerleştiriyor. Ve memur bir komisyon alıyor ve para kazanmak için yol ihlallerle yapılıyor ve asfaltta izler beliriyor. Örnekler verilebilir ve verilebilir. Ve ne kadar çok insan para kazanmaya çalışırsa, o kadar kötü yaşıyoruz. Çünkü insanın işinden para kazanması gerekiyor.
Bunu yapabilenlere kızmıyorum. Eğer bunu dürüstçe yaptıysan. Ve özellikle hiçbir şey yapamadınız. Eğer gerçekten para kazanmak gibi bir amacınız varsa ve çalışan insanlara bu kadar küçümser davranırsanız, sizi hayal kırıklığına uğratabilirim. Sizin kazancınız ve çevrenizin kazancı gülünç görünüyor. Elbette çoğundan daha fazla, ama rahat bir yaşam için çok az. Bir dahaki sefere daha az acımasızlık ve başkalarını daha az umursamamak.
Sana ne kadar kazandığını değil, nasıl kazandığını sordum. Ama bu artık önemli değil.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 20:15Dedikleri gibi bu gerekliydi....Pek çok kişi yapabilir. Yakın arkadaş çevremde neredeyse herkes var. Sadece fayans döşeyenlerin bile 70-80’i var. Çünkü "dürüst bir şekilde para kazanmak imkansızdır" diye sızlanmazlar ama alıp çalışırlar.neredeyse hayır kişi bunu yapabilirAyakkabılarını çıkarırsan, yukarıda gelirim hakkında yazdım... Ama bunu çoğaltabilirim: bağlı olarak 100’den 200’e (nadiren) ne kadar çok çalıştığımı anlattım. Maaşım yok, kendi başıma çalışıyorum. Ödeme parça başıdır.Scromnaja: ↑16 Jun 2023, 17:55 Sana gelirinizi sorarsam cevap vermezsiniz veya çok spesifik bir şekilde cevap vermezsiniz .
Z.Y. Kıskançlık kötü bir şeydir. Dürüstçe para kazanamayacağınızdan eminsiniz ve kazanabilenler hakkında her türlü saçmalığı yazıyorsunuz. Ancak bunlar yalnızca sizin sınırlamalarınız veya yetersizliğinizdir. Ve bunu yapabilenlere öfkeleniyorsun. Seni herhangi bir şeye ikna etmek gibi bir amacım yok, umurumda değil.
Çevrenizdeki herkesin nasıl para kazanılacağını bildiğini yazıyorsunuz ve 70-80k gibi bir örnek veriyorsunuz ve bu size göre iyi para gibi mi görünüyor? Yapabilecekleri bu mu? Ve görüyorum ki 100’ünle doğrudan gurur duyuyorsun.
Program yazan bir arkadaşım var. 700 bin kazanıyor. Moskova’da yaşadığımda yaklaşık 500 bin gelirim vardı. Üç yıl önce bu iyi paraydı.
Ayrıca 70-80’iniz de hiçbir şey değil. 40 ya da 30’dan daha iyi, ama aynı zamanda sadece temel ihtiyaçları karşılamak için ve daha fazlası değil.
Bir kişi eğitim alıp işe geldiğinde nasıl ve nereden para kazanacağını düşünmemelidir. Zaten çalışıyor ve yaptığı işin karşılığında makul bir maaş alması gerekiyor. Ve sonra para kazanmak için kanser hastalarının sırayla geçmesine izin veren başhekimin rüşvet nedeniyle hapse atıldığı ortaya çıkmayacak. İnsanların Cider tarafından zehirlendiği ortaya çıkmayacak. Çünkü sahibi para kazanmak için etil alkol yerine metil alkol almış. Ve para kazanmak için İçişleri Bakanlığı’nın el konulan mal deposundan sattılar. Randevudaki doktor da size mor bir gözle bakıyor çünkü gece gündüz, hafta sonları para kazanmak için özel bir klinikte yarı zamanlı çalışıyor. Ve öğretmen kötü öğretiyor ve sonra para kazanmak için öğretmediği öğrencilere ders vererek ekstra para kazanıyor. Ve satıcı para kazanmak için kasada sizi kandırıyor. Ve bir araba tamirhanesindeki tamirci, para kazanmak için tekrar ona gelmeniz için eski bir parçayı sizin için yerleştiriyor. Ve memur bir komisyon alıyor ve para kazanmak için yol ihlallerle yapılıyor ve asfaltta izler beliriyor. Örnekler verilebilir ve verilebilir. Ve ne kadar çok insan para kazanmaya çalışırsa, o kadar kötü yaşıyoruz. Çünkü insanın işinden para kazanması gerekiyor.
Bunu yapabilenlere kızmıyorum. Eğer bunu dürüstçe yaptıysan. Ve özellikle hiçbir şey yapamadınız. Eğer gerçekten para kazanmak gibi bir amacınız varsa ve çalışan insanlara bu kadar küçümser davranırsanız, sizi hayal kırıklığına uğratabilirim. Sizin kazancınız ve çevrenizin kazancı gülünç görünüyor. Elbette çoğundan daha fazla, ama rahat bir yaşam için çok az. Bir dahaki sefere daha az acımasızlık ve başkalarını daha az umursamamak.
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 7):
- Serg_A, WazzzzzzUp, aryamari, Zorba Carrie, Ahah, Beluga, Devam etmek
-
- Penetrasyon
Rahat yaşamak ne anlama geliyor? Bazıları için ortak daire sahibi olmak ve kasiyerlik yapmak onları rahatsız etmiyor, bazıları ise başka bir saray satın alıp mevcut sarayı misafir sarayına çevirmek için kolları sıvamış durumda.
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 4):
- aryamari, Gudgeon, Ahah, Devam etmek
-
- Penetrasyon
Kulübede cennet yoktur ve bedelini ödemeniz gerekir. bu hayattaki her şey.
Rahat yaşamak, baş ağrısı olmadan kendiniz ve çocuklarınız için beslenmek, giyinmek ve ayakkabı giymek anlamına gelir. Dersler, tedavi, ilaçlar ve öğretmenler için ödeme yapın. Beğendiğiniz ancak yeterli paranızın olmadığı bir araba satın alın. Satışları beklemeyin. İstediğiniz yerde rahatlayın ve tabii ki 30 yıllık ipotek ile satın aldığınız tek odalı bir dairede tüm ailenizle birlikte yaşamayın.
Kulübede cennet yoktur ve bedelini ödemeniz gerekir. bu hayattaki her şey.
Ortak daire yalnızca hiç sahip olmayanları rahatsız etmez içinde yaşadı.
-
- En güçlü orgazm!
Vay be, gerçekten güçlü!Scromnaja: ↑16 Jun 2023, 20:48Sana ne kadar kazandığını değil, nasıl kazandığını sordum. Ama bu artık önemli değil.Ne gerekiyordu..., dedikleri gibi.Pek çok kişi bunu yapabilir. Yakın arkadaş çevremde neredeyse herkes var. Sadece fayans döşeyenlerin bile 70-80’i var. Çünkü "dürüst bir şekilde para kazanmak imkansızdır" diye sızlanmazlar ama alıp çalışırlar.eredeyse hiç kimse yapamazAyakkabılarını çıkarırsan, yukarıda gelirim hakkında yazdım... Ama bunu çoğaltabilirim: bağlı olarak 100’den 200’e (nadiren) ne kadar çok çalıştığımı anlattım. Maaşım yok, kendi başıma çalışıyorum. Ödeme parça başıdır.Scromnaja: ↑16 Jun 2023, 17:55 Sana gelirinizi sorarsam cevap vermezsiniz veya çok spesifik bir şekilde cevap vermezsiniz .
Z.Y. Kıskançlık kötü bir şeydir. Dürüstçe para kazanamayacağınızdan eminsiniz ve kazanabilenler hakkında her türlü saçmalığı yazıyorsunuz. Ancak bunlar yalnızca sizin sınırlamalarınız veya yetersizliğinizdir. Ve bunu yapabilenlere öfkeleniyorsun. Seni herhangi bir şeye ikna etmek gibi bir amacım yok, umurumda değil.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
Bana gücendin ve şimdi benden nefret mi ediyorsun, yoksa beni tanımadın mı?
Teşekkür ederim elbette, amaSerg_A: ↑16 Jun 2023, 21:46Vay be, gerçekten güçlü!Sana ne kadar kazandığını değil, nasıl kazandığını sordum. Ama bu artık önemli değil.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 20:15 Gerekli olan da buydu..., dedikleri gibi. Pek çok kişi bunu yapabilir. Yakın arkadaş çevremde neredeyse herkes var. Sadece fayans döşeyenlerin bile 70-80’i var. Çünkü "dürüst para kazanmak imkansız" diye sızlanmıyorlar ama alıp çalışıyorlar. Gözünüzü kaldırırsanız yukarıda gelirimi yazdım... Ama bunu kopyalayabilirim: 100’den ne kadar çalıştığıma bağlı olarak 200’e (nadiren) kadar. Maaşım yok, kendi başıma çalışıyorum. Ödeme parça başıdır.
Bunu yapabilenlere kızmıyorum. Eğer bunu dürüstçe yaptıysan. Ve özellikle hiçbir şey yapamadınız. Eğer gerçekten para kazanmak gibi bir amacınız varsa ve çalışan insanlara bu kadar küçümser davranırsanız, sizi hayal kırıklığına uğratabilirim. Sizin kazancınız ve çevrenizin kazancı gülünç görünüyor. Elbette çoğundan daha fazla, ama rahat bir yaşam için çok az. Bir dahaki sefere daha az acımasızlık ve başkalarını daha az umursamama.
Bana gücendin ve şimdi benden nefret mi ediyorsun, yoksa beni tanımadın mı?
-
- Penetrasyon
Scromnaja, Tanımladığınıza göre - 100 bin - genel olarak bir kuruş.
Ama yine de insanlar farklıdır. Sadece bir odaya ve internete ihtiyacı olan ve her şeyden memnun olan arkadaşlarım var. Bunları gerçekten anlamıyorum. Bu açıklama sorusunu bu yüzden sormaya karar verdim :)
Ama yine de insanlar farklıdır. Sadece bir odaya ve internete ihtiyacı olan ve her şeyden memnun olan arkadaşlarım var. Bunları gerçekten anlamıyorum. Bu açıklama sorusunu bu yüzden sormaya karar verdim :)
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 2):
- aryamari, Gudgeon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Scromnaja, gerekçeniz çok ilginç: asfalt kötü döşenmiş , para kazanmak için bir araba tamircisi para kazanmak için eski parçaları takıyor, bir öğretmen kötü öğretiyor ve bir doktor da para kazanmak için kötü davranıyor...
Ve sonuç: herkes için kötü! Çünkü hayat tüm sahtekarlar, dolandırıcılar ve düzenbazlar için kötüdür! Sonuç:
Hiç kimse dürüst yaşamamalı ve çalışmamalı!!! Ve sonra hayat daha iyi olacak! Hemen olmasa da...
Başka bir sorun: Ne kadar kazanmalı? Evet, yaşamaya yetecek kadar! Büyük gösterişler olmadan, ama aynı zamanda
maaş çekinden maaş çekine kadar her kuruşunu kazanmadan. Ve burada açıktır - eğer dolandırıcı yoksa, o zaman fiyatlar ısırmaz ve çok büyük maaşlar normal bir yaşam için yeterli olmayacaktır.
Ve nedense kimse bakmadı ama ağzında gümüş kaşıkla doğanlara ne olacak?
doğuştan itibaren her şeye sahipler! Ve hatta çok büyük bir fazlalıkla! İsteyecekleri ve hayal edecekleri hiçbir şey yok! Peki nasıl mutlular?
DEĞİL!!! Kural olarak, sarhoş olurlar, uyuşturucu bağımlısı olurlar, babalarının sermayesini çarçur ederler... Bu değersiz bir bitkidir
varlık... Burada Hinduları hatırladılar... Böylece psikologların hayatlarından memnuniyet üzerine çalışmaları
çoğunun Hindistan’dan memnun olduğunu gösterdik! Evsiz serseriler bile orada hayatın tadını çıkarıyor. Neden
bu? :soru:
Ve sonuç: herkes için kötü! Çünkü hayat tüm sahtekarlar, dolandırıcılar ve düzenbazlar için kötüdür! Sonuç:
Hiç kimse dürüst yaşamamalı ve çalışmamalı!!! Ve sonra hayat daha iyi olacak! Hemen olmasa da...
Başka bir sorun: Ne kadar kazanmalı? Evet, yaşamaya yetecek kadar! Büyük gösterişler olmadan, ama aynı zamanda
maaş çekinden maaş çekine kadar her kuruşunu kazanmadan. Ve burada açıktır - eğer dolandırıcı yoksa, o zaman fiyatlar ısırmaz ve çok büyük maaşlar normal bir yaşam için yeterli olmayacaktır.
doğuştan itibaren her şeye sahipler! Ve hatta çok büyük bir fazlalıkla! İsteyecekleri ve hayal edecekleri hiçbir şey yok! Peki nasıl mutlular?
DEĞİL!!! Kural olarak, sarhoş olurlar, uyuşturucu bağımlısı olurlar, babalarının sermayesini çarçur ederler... Bu değersiz bir bitkidir
varlık... Burada Hinduları hatırladılar... Böylece psikologların hayatlarından memnuniyet üzerine çalışmaları
çoğunun Hindistan’dan memnun olduğunu gösterdik! Evsiz serseriler bile orada hayatın tadını çıkarıyor. Neden
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
AlexTDV, Herkesin kendi rahatlık anlayışı vardır ve Kişi başına veya aile başına (ve bir ailede kaç kişi var) kendi evine sahip olmak veya onu kiralamak konusunda tekrar edeceğim, birçok nüans var?
- These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
- Skromnaga, WazzzzzzUp, Zorba Carrie, Beluga
-
- Penetrasyon
1 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Bu, insanın yalnız ve çocuksu olduğu zamandır. İki çocuğum var.
1 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Çocuğunuz yok. Eğer olsaydı, maaş çekinden maaş çekine kadar nasıl yaşayacağınızı anlardınız.niqk: ↑16 Jun 2023, 21:57 Scromnaja, gerekçeniz çok ilginç : para kazanmak için kötü asfalt döşüyorlar, bir araba tamircisi para kazanmak için eski parçaları takıyor, bir öğretmen kötü öğretiyor ve bir doktor da para kazanmak için kötü davranıyor...
-
- Penetrasyon
Scromnaja, O yüzden sana nasıl yapılacağını anlatmıyorum canlı. Tek ifadem insanların konfor anlayışları çok farklıyken bu konu hakkında konuşmanın zor olduğuydu.
Mesela sizin konfor anlayışınız bana çok yakın ve anlaşılır.
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
- aryamari
-
- Orgazm!
ifadesini tamamen destekliyorum.

- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- WazzzzzzUp, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
. Beyninizin yapıcı düşünceler üretmesini seviyorum. Aynı zamanda saldırganlığınız da olsa, bu çok ilginç 
.
Ah! Evet, herkes doğrudan sana kırılıyor, yeni alıştın. İstatistiksel olarak ortalama bir gücenmiyorumScromnaja: ↑16 Jun 2023, 21:54Elbette teşekkürler, amaSerg_A: ↑16 Jun 2023, 21:46Vay be, gerçekten güçlü!Scromnaja: ↑16 Jun 2023, 20:48
Sana ne kadar kazandığını değil, nasıl kazandığını sordum. Ama bu artık önemli değil.
Bunu yapabilenlere kızmıyorum. Eğer bunu dürüstçe yaptıysan. Ve özellikle hiçbir şey yapamadınız. Eğer gerçekten para kazanmak gibi bir amacınız varsa ve çalışan insanlara bu kadar küçümser davranırsanız, sizi hayal kırıklığına uğratabilirim. Sizin kazancınız ve çevrenizin kazancı gülünç görünüyor. Elbette çoğundan daha fazla, ama rahat bir yaşam için çok az. Bir dahaki sefere daha az acımasızlık ve başkalarını daha az umursamama.
Benden rahatsız oldun ve şimdi benden nefret mi ediyorsun, yoksa beni tanımadın mı?
-
- Penetrasyon
Ben de üç kişilik tek odalı bir daire kiraladım. Tuvalet kuyrukları, sıkışık mutfak ve farklı çalışma programları hayatı berbat hale getiriyordu ama ondan önce ben hizmet ediyordum ve bana kışlada bir oda verildi. Soba ısıtması, dış mekan tuvaleti. Kışlalardan sonra tek odalı daire cennet gibiydi. Prensipte şikayet etmedim ama fırsat doğduğunda merkeze daha yakın iki odalı bir daire kiraladım.
İnsanlar yaşar ve dayanır. Oh, şikayet etmiyorlar çünkü bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Sadece zihinsel olarak daha da kötüleşecek. Pek çok insan böyle bir hayata alışmış olsa da ben buna pek inanmıyorum. İyi şeylere çabuk alışırsın ama kötü şeylere alışmak çok zordur. Bana gelince, bu tamamen imkansız.
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Farklı değil. Sadece bir kişinin kendi dairesi için parası olmadığında kiralıyor. Daire kiralayacak parası yoksa oda kiralar, oda parası yoksa yatak kiralar. Ve elbette yine de iyi hissettiğini söyleyecektir. Başka ne diyecek?WazzzzzzUp: ↑16 Jun 2023, 22:12 Scromnaja, söylemiyorum nasılsınız canlı. Tek ifadem insanların konfor anlayışları çok farklıyken bu konu hakkında konuşmanın zor olduğuydu.
Ben de üç kişilik tek odalı bir daire kiraladım. Tuvalet kuyrukları, sıkışık mutfak ve farklı çalışma programları hayatı berbat hale getiriyordu ama ondan önce ben hizmet ediyordum ve bana kışlada bir oda verildi. Soba ısıtması, dış mekan tuvaleti. Kışlalardan sonra tek odalı daire cennet gibiydi. Prensipte şikayet etmedim ama fırsat doğduğunda merkeze daha yakın iki odalı bir daire kiraladım.
İnsanlar yaşar ve dayanır. Oh, şikayet etmiyorlar çünkü bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Sadece zihinsel olarak daha da kötüleşecek. Pek çok insan böyle bir hayata alışmış olsa da ben buna pek inanmıyorum. İyi şeylere çabuk alışırsın ama kötü şeylere alışmak çok zordur. Bana gelince, bu tamamen imkansız.
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Beynim her zaman yapıcı düşünceler üretir. Sadece bazen kırgınlığınız mantığınızı gölgeliyor.Beyninizin yapıcı düşünceler üretmesini seviyorum
-
- En güçlü orgazm!
)
3 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Naif :)
2 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Evet, şu anda sana bunu söyledim!

3 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Hayır, bunun ortalama bir maaş olduğunu düşünüyorum. Senin için bu, kimsenin başaramayacağı aşkın ve düpedüz saçmalıktır. Sadece çal.Görüyorum ki 100’lük maaşınızla doğrudan gurur duyuyorsunuz.
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Korku neden? Eğitim almaya gittiğinde de bunu düşünmelidir. Böylece daha sonra "kimsenin bana ihtiyacı yok" olmayacak. Fil kıçını temizleyen biri olmak için eğitim alacaksan fillerin olmadığı bir ülkede sana ihtiyaç duyulmamasına şaşırmamalısın.İnsan eğitim alıp işe geldiğinde nasıl ve nereden para kazanacağını düşünmemeli
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Kim yapmalı? neden yapsın ki, neden yapsın ki? Her emek talep edilmiyor, her emeğe yüksek ücret ödenmiyor. Bir kepçeye mi takıldınız? Herkesten yeteneğine göre, herkese ihtiyacına göre?Scromnaja: ↑16 Jun 2023, 20:48 Zaten çalışıyor ve yaptığı işin karşılığında makul bir maaş alması gerekiyor.

2 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Her şey yoluna girecek! Neden? AÇGÖZLÜLÜK! insanın açgözlülüğü sınırsızdır. K. Marx da "Sermayenin yüzde 300 kâr uğruna işlemeyeceği suç yoktur" diye yazmıştı. İşte bu! Her zaman öyle olacak!
Bu kadar küçümsemeyle, her şeyi kendiniz uydurdunuz. Aynı kıskançlıktan. Daha az kazanan insanlara karşı kötü bir tavrım olduğunu hiçbir zaman yazmadım. Hiçbir şey için çabalamayan insanlara karşı kötü bir tavrım var. Bu farklı bir hikaye.
Last edited by Gudgeon on 16 Jun 2023, 23:12, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
İşiniz de kazancınız gibi sadece bir hayal.
Sizin yıkamak ilkeldir. Çok ilkel. Kendiniz için çalışarak nasıl para kazanabilirsiniz? Bize burada hikayeler anlatıyorsunuz. Seninki gibi bir kafayla hiçbir şey kazanmak imkansızdır ve eğer ellerinle çalışsaydın burada sıkışıp kalmazdın. Zamanın olmazdı.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 23:05Evet, şu anda sana bunu söyledim!nasıl para kazanılır?)
3 dakika 41 saniye sonra gönderildi:Hayır, bunun ortalama bir maaş olduğunu düşünüyorum. Senin için bu, kimsenin başaramayacağı aşkın ve düpedüz saçmalıktır. Sadece çal.Görüyorum ki 100’lük maaşınızla doğrudan gurur duyuyorsunuz.
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:Korku neden? Eğitim almaya gittiğinde de bunu düşünmelidir. Böylece daha sonra "kimsenin bana ihtiyacı yok" olmayacak. Fil kıçını temizleyen biri olmak için eğitim görecekseniz, fillerin olmadığı bir ülkede size ihtiyaç duyulmamasına şaşırmamalısınız.İnsan eğitim alıp işe geldiğinde nasıl ve nereden para kazanacağını düşünmemeli
İşiniz de kazancınız gibi sadece bir hayal.
-
- En güçlü orgazm!
Kusura bakmayın ama ilkel düşünen sizsiniz. "Dürüstçe para kazanamazsınız", kim zengin olursa olsun çalar, alçaktır... Bunların hepsi zayıf kişiliklerin ve sınırlı düşüncenin tavırlarıdır.
Sana tam olarak bunu söyledim, evet. Kısacası hırsızlık yapanları, bunun nasıl yapıldığının planlarını bilerek yakalıyorum. Uzmanlaştığım bilgi alanında.
Daha iyi uyursanız bugün bu, öyleyse öyle olsun. Aksi takdirde çok geçmeden safrada boğulacaksınız

-
- Penetrasyon
Entrikalarla ve balıkçılıkla dalga geçtiler. Elbette çılgın bir hayal gücünüz var.
Safrada boğulmayacağım, merak etmeyin. Sen emeklisin, bunu şimdi fark ettim. Bu nedenle şöyle düşünün. Belki bir zamanlar kafanız çalıştı, ama bu uzun zaman önceydi ve artık hiçbir şey çalışmıyor ve çalışmayacak.Gudgeon: ↑16 Jun 2023, 23:16Kusura bakmayın ama ilkel düşünen sizsiniz. "Dürüstçe para kazanamazsınız", kim zengin olursa olsun çalar, alçaktır... Bunların hepsi zayıf kişiliklerin ve sınırlı düşüncenin tavırlarıdır.Sana tam olarak bunu söyledim, evet. Kısacası hırsızlık yapanları, bunun nasıl yapıldığının planlarını bilerek yakalıyorum. Uzmanlaştığım bilgi alanında.Daha iyi uyursanız bugün bu, öyleyse öyle olsun. Aksi halde yakında safrada boğulacaksınız![]()
Entrikalarla ve balıkçılıkla dalga geçtiler. Elbette çılgın bir hayal gücünüz var.
-
- En güçlü orgazm!
niqk, elini sıkmama izin ver. her şey amacına uygun. Hindular neden hayattan keyif alıyor? Ama oradaki felsefe farklı olduğu için ve komşuya yetişip geçme arzusu olmadığı için. Kapitalist sistem değil, daha doğrusu kapitalist dünya görüşü değil. İyi hayatta kaldı, kişisel rahatlık yarattı - mükemmel! Mesela beyaz sıvalı ve boyalı duvarlarda kendimi harika hissediyorum. Daha fazlasına ihtiyacım yok, bu benim minimum rahatlığım. Ve karısının monogramlarla (şartlı olarak) daha emin bir bitişe ihtiyacı var. Farklı konfor seviyelerine sahibiz. Tatilde ben çadır istiyorum, o ise 5 yıldızlı otel ve hizmet istiyor. Hiçbir yerin ortasında olmak için hizmet umurumda değil. Her biri kendine ait.
1 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Kazanamayanların eski zamanlara ait akıl yürütmeleri.
Z.Y. Başka bir Marinka hesabıyla sohbet etmek ne kadar ilginç. Kendinizinkinin altında oturmanızı engelleyen şey nedir?
Günlerini forumda geçiren, binlerce yazı yazan bir kişi yorumlar :-D
1 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Hayır, SSCB’nin temelleri ve emeklilerin hayata bakışı sadece size aittir. Para kazanmayacaksın, sadece çalacaksın... Çok komik

Z.Y. Başka bir Marinka hesabıyla sohbet etmek ne kadar ilginç. Kendinizinkinin altında oturmanızı engelleyen şey nedir?
Kimin ineği böğürdü

Last edited by Gudgeon on 16 Jun 2023, 23:47, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
Gudgeon, Marx ve monogramlar. Sosyal ağlardan çıktınız ama burada sıkışıp kaldınız. Daha önce benim hakkımda genç olduğumu yazmıştı ama şimdi SSCB’dekiyle aynı temellere sahibim. Bir LLC’niz olduğunu yazdınız ve şimdi birini yakalıyorsunuz))) Harika))))
Her yerde yalan söylediniz. Fayans döşeyen arkadaşlarım da var. Ayda iki yüz binden fazla alıyorlar. Bir emekli olarak iş ve maaşlar hakkında ne bilebilirsiniz?
Ağustos ayında 31 yaşında olacağım ve SSCB’nin artık var olmadığı bir dönemde doğdum ve oradaki temellerin ne olduğunu biliyor musunuz? Kırk yaşındakiler bile oradaki temellerin ne olduğunu bilmiyor çünkü hatırlamıyorlar. Yaşlısın ve mesafeli değilsin, bir şeyler uydurmayı seviyorsun.
Git ve dinlen hikayeci)))
Her yerde yalan söylediniz. Fayans döşeyen arkadaşlarım da var. Ayda iki yüz binden fazla alıyorlar. Bir emekli olarak iş ve maaşlar hakkında ne bilebilirsiniz?
Ağustos ayında 31 yaşında olacağım ve SSCB’nin artık var olmadığı bir dönemde doğdum ve oradaki temellerin ne olduğunu biliyor musunuz? Kırk yaşındakiler bile oradaki temellerin ne olduğunu bilmiyor çünkü hatırlamıyorlar. Yaşlısın ve mesafeli değilsin, bir şeyler uydurmayı seviyorsun.
Git ve dinlen hikayeci)))
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
200, Moskova’da olmasa bile bir kiremitçi için kesinlikle harika. Moskova’da buna inanabiliyorum. Yoksa harika bir şey mi? Başkaları da var, ben kendim aradım, 4 saatlik çalışma - 20 bin. Yazık değil, bunu hak ettim.
41 saniye sonra gönderildi:
Dünya görüşünün gençlik maksimalizmine sahip bir gencinkine benzediğini. Evet öyle, hiçbir şey değişmedi.
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Düşünebiliyor musunuz, bu aynı faaliyet alanı, çünkü dar görüşlülüğünüz var. görünüm, görmüyor musun? Yakalamıyorum, açığa vuruyorum. Buna yapı kontrolü denir.bir LLC’niz var ve şimdi birini yakalıyorsunuz
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Ah, ne kadar ilginç olduğunu görüyorsunuz, insanlar çalışıyor ve para alıyor... Ve siz takılıyorsunuz forumda para alamıyorsun, sadece kıskanıyorsun ve safra tükürüyorsun

41 saniye sonra gönderildi:
Senin için de aynısı!Gidip dinlenin

Last edited by Gudgeon on 16 Jun 2023, 23:55, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
Ne kadar zararsız bir soru ve hangi duygular... Yabancılarla neden sinirleniyorsun?
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
- Ahah
-
- En güçlü orgazm!
WazzzzzzzUp, kim bilir. Marinka böyledir; her şeyi berbat eder
Çünkü onun tüm özü budur. Buraya tam da bu nedenle geliyor.

Last edited by Gudgeon on 16 Jun 2023, 23:56, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
Vermedim Emekli olduğunuzu hemen anlayın. Forumda pek iletişim kuramadık ve yazdıklarınızı pek takip etmedim. Şimdi Marx’ı ve monogramı gördüğümde birden aklıma geldi, SSCB’nin temelleri tahminimi doğruladı. Bulmaca bir araya geldi. Sosyal ağlarda değilsiniz ve yaşlı ve sarkık olduğunuz için herhangi bir fotoğrafınızı yayınlamadınız. Övünecek bir şey. Burada oturuyorsunuz çünkü karınız menopozdan sonra neredeyse sekse ihtiyaç duymuyor ama siz istiyorsunuz, bu yüzden sevişiyorsunuz))))
Ergenleri hayal ediyorsunuz çünkü sizin yaşınızda, hatta otuz yaşında -yaşlılar, gençler gibi)))) İyi akşamlar))))
Ergen mi yoksa emekli mi olduğuna karar verdin mi?)))
Vermedim Emekli olduğunuzu hemen anlayın. Forumda pek iletişim kuramadık ve yazdıklarınızı pek takip etmedim. Şimdi Marx’ı ve monogramı gördüğümde birden aklıma geldi, SSCB’nin temelleri tahminimi doğruladı. Bulmaca bir araya geldi. Sosyal ağlarda değilsiniz ve yaşlı ve sarkık olduğunuz için herhangi bir fotoğrafınızı yayınlamadınız. Övünecek bir şey. Burada oturuyorsunuz çünkü karınız menopozdan sonra neredeyse sekse ihtiyaç duymuyor ama siz istiyorsunuz, bu yüzden sevişiyorsunuz))))
Ergenleri hayal ediyorsunuz çünkü sizin yaşınızda, hatta otuz yaşında -yaşlılar, gençler gibi)))) İyi akşamlar))))
-
- En güçlü orgazm!
) çok komik. İnsanlar eğitimlidir, insanlar değildir. Bazıları bir şeye aşinadır, bazıları değildir. Ne yazık ki.
Sen sadece amacı burada kendini göstermek olan bir trolsün. Demagoji konusunda uzmanınız, hiç şüphe yok, uzun süre yumuşak bir aletin sert bir aletten daha iyi olduğunu iddia edebilirsiniz, çünkü onların gözlerini oyamazsınız. Ancak tüm acımasızlığınız sahte ve tanıştığınız ve karşı çıktığınız herkese hakaret etmeye çalışmanız yalnızca kendinizden çok emin olmadığınızı gösteriyor.
Ha! Onlar. Marx’ı tanıyan herkes yaşlı osuruk mu?

Sen sadece amacı burada kendini göstermek olan bir trolsün. Demagoji konusunda uzmanınız, hiç şüphe yok, uzun süre yumuşak bir aletin sert bir aletten daha iyi olduğunu iddia edebilirsiniz, çünkü onların gözlerini oyamazsınız. Ancak tüm acımasızlığınız sahte ve tanıştığınız ve karşı çıktığınız herkese hakaret etmeye çalışmanız yalnızca kendinizden çok emin olmadığınızı gösteriyor.
Ve dinlenmelisin! :göz kırp:İyi akşamlar)
Last edited by Gudgeon on 17 Jun 2023, 00:09, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
onlar gerçek için savaşırlar ama herkesin kendi mücadelesi vardır
- These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
- Gudgeon, Zorba Carrie, Ahah, Beluga
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post